View Full Version : Denizlispor-Galatasaray Macı
Emurafu
08.Eylül.2006, 22:05
Kadroda değişiklik!
Erik Gerets'in, Denizlispor maçı için açıkladığı kadroda sakatlıkları bulunan Mehmet Güven, Orhan ve Tolga'nın yanı sıra, Ümit, Okan ve Carrusca da yer almadı
Galatasaray, Denizlispor ile deplasmanda yapacağı Turkcell Süper Ligi 5. hafta karşılaşması hazırlıklarını tamamladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Erik Gerets yönetiminde basına kapalı olarak çalışan sarı-kırmızılıların, ısınma koşusu ile esneklik çalışmalarının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptıkları bildirildi.
Dün yapılan antrenmanda sol alt baldırına aldığı darbeye bağlı olarak gelişen ödem ve ağrı nedeniyle Hasan Şaş'ın sağlık merkezinde tedavi edildiği, tedavilerine devam edilen Mehmet Güven ve Orhan Ak ile izinli olarak evinde dinlenen Tolga Seyhan'ın da antrenmana katılamadıkları kaydedildi.
Galatasaray kafilesi, akşam üzeri Denizli'ye gidecek.
Teknik direktör Erik Gerets'in, Denizlispor maçı için açıkladığı kadroda sakatlıkları bulunan Mehmet Güven, Orhan ve Tolga'nın yanı sıra, Ümit, Okan ve Carrusca da yer almadı.
Özellikle uzun sakatlık döneminin ardından Gaziantepspor maçında yeniden forma giyen ve takımına beraberliği getiren golü atan Ümit Karan'ın kadroda yer almaması dikkat çekerken, kulüp doktoru Murat Çevik, bu oyuncunun herhangi bir sorunun bulunmadığını söyledi.
Bu arada, yeni transferler İnamoto ve Mehmet Topal'ın yanı sıra, uzun süren sakatlığı sonrası Hazan Kabze de kadroda kendisine yer buldu.
Erik Gerets tarafından Denizlispor maçı için açıklanan 19 kişilik kafilede şu oyuncular bulunuyor: Mondragon, Tomas, Song, Hakan, Necati, Hasan Şaş, Mehmet Topal, Fevzi, Ayhan, Cihan, Emre, İliç, İnamoto, Ferhat, Aydın, Sabri, Hasan Kabze, Arda, Ergün.
MUHTEMEL 11
Galatasaray'ın, Denizlispor karşısına, Mondragon, Cihan, Song, Tomas, Ergün, Sabri, İliç, İnamoto (Ayhan), Arda (Hasan Şaş), Necati ve Hakan muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.
Denizli Atatürk Stadı'nde saat 21.45'te başlayacak maçı hakem Halis Özkahya yönetecek.
Jesus_FB
09.Eylül.2006, 03:03
carrusca neden hiç oynayamıyor çok mu yetersiz kalıyor
SYLaR
09.Eylül.2006, 03:11
eğer bu maçta yine hiç bir şey yapmayan necati yi oynatırsa................
REsist JuvE11
09.Eylül.2006, 03:13
eğer bu maçta yine hiç bir şey yapmayan necati yi oynatırsa................
al benden de o kadar.o adamı galatasaray da görmek istemiorum.onun yüzünden kafamı duwarlara wurmaktan bıktım..yeter yaaa. bunları yazarken bile sinirden titriorum....neyse fazla sinirlenmeden bu msjı yolliyim ben..yoksa kötü seyler yazcam!!!:mad: :mad:
Eray Dengiz
09.Eylül.2006, 03:29
Kolay bir maç olacağı kanısındayım. Denizli zaten geçen sene kötüydü, bu sene ligde galibiyet alamadılar. 1 beraberlik, 3 yenilgi aldılar. Galatasaray zorlanmadan maçı kazanacaktır. Hatta farka bile gidebilir.
Berkaiser
09.Eylül.2006, 11:48
Denizli izlediğimiz kadarıyla kötü bir takım.Bu akşam zorlansak da kazanacağımızı düşünüyorum.
Burak Duran
09.Eylül.2006, 12:17
karan carrusca kado dışı....
tonifan30s
09.Eylül.2006, 12:20
ya walla carruscayı bi izleyemedik doru dürüst
Burak Duran
09.Eylül.2006, 12:21
biri bana bu adamın niye karanı kadroya almadığını açıklayabilir mi???
Eray Dengiz
09.Eylül.2006, 12:50
biri bana bu adamın niye karanı kadroya almadığını açıklayabilir mi???
Belki Bordeuax maçı için oynatmıyordur.. Riske girmesin diye..
haydaa karan niye kadro dışı yaa.. :mad:
M.Scofield
09.Eylül.2006, 13:21
bor. maçına saklıyor ama en azından 18 olmalıydı cl maçınmı düşünerek bu maç önemli morallı bir şekilde bor. maçına çıkmalıyız
Burak Duran
09.Eylül.2006, 13:27
ya valla anlamıyorum bu gerets i
Emurafu
09.Eylül.2006, 13:31
carrusca neden hiç oynayamıyor çok mu yetersiz kalıyor
carusca türkiyeye alısamamıs sadece antremanlarda iyi miş ama toplarada korkarak giriyormus
evet caruscayı anladım ama karan niye yok kadroda
bundanda olabilir beyler hasan kabze suan daha hazır ümit karana göre ümit karan hazır olmadıgı için almadı sanırım onuda alsaydı kadroya yedekde iki forvet olcaktı
bursa_mc
09.Eylül.2006, 13:39
gs alırr....
Emurafu
09.Eylül.2006, 13:45
hasan kabze ve ümit arasında bir tercih yaptı hasan daha hazır oldugu için aldı bence
rhan_17
09.Eylül.2006, 15:02
bence galatasaray maça kalede mondragon savunmanın ortasında song ve tomas savunmanın kenarlarında cihan ve ergün ortasahanın ortasında inamoto ve ayhan kanatlarda arda ve hasan şaş önlerinde iliç ve tek forvet hakan şükür ilk onbiri ile çıkmalı...
Burak Duran
09.Eylül.2006, 15:04
bence şükürü kesip neco-kabze ile başlamalıydı karanıda yedeğe koymalıydı şükür kadro dışı... en mantıklı hareket bu olurdu
Scocco
09.Eylül.2006, 15:35
Allah'ım yarabbim Ümit Karan yok. Sinir oldum bu Gerets'e:(. Adam formsuzda olsa ne yapacağı belli olmaz. Bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok. Daha kötüsünü düşünmek bile istemiyorum.
Galataray'ın bu maçı alacağını düşünüyorum. Ümit Karan, Bordo karşısında bizim en büyük silahlarımızdan biri ve bu maçta sakatlanırsa gerçekten işimiz zor. Hasan Kabze çok formda ve Ümit'i çokda aratmayacağını düşünüyorum.
REsist JuvE11
09.Eylül.2006, 16:54
denizli yi rahat geçeriz..fark bile olur
Emurafu
09.Eylül.2006, 17:44
bence şükürü kesip neco-kabze ile başlamalıydı karanıda yedeğe koymalıydı şükür kadro dışı... en mantıklı hareket bu olurdu
bu kadarda acımasız olma hakan sükür gol kacırıyor ama rakip defanslar onu ne kadar yıpratıyor biliyormusunz basında hep iki kişi bekliyor her halde canlı olarak stadyumde izlemediniz
tekrar diyorum hasan kabze ümit karandan daha hazır oldugu için geldi yapılan hazırlıkmaclarını hepsinde gol attı ümit ise cok gol kacırmıs yedekler forvetten olusmacaktı ya bu yüzden karan gelmedi
Kralatti
09.Eylül.2006, 17:54
hANGI ACIDAN KADRO DISI. bEN OLSAM hAKANI BU MACTA OYNATYMAZDIM sampiyonlar ligine saklardim.Adam ne kadar profosyonel olursa olsun yasi ortada. Fazla ustune yuklenmemek lazim o yuzden
SYLaR
09.Eylül.2006, 17:57
Hiç değilse necatiyi kadro dışına bırakmalıydı ki necati zaten bunu hakediyo.Ümit karanı kadroya alıp Hakan şükür tek forvet hemen arkasında iliç başlanırdı.İşler kötüye gittimi Hasan Kabze ve Ümit Karan devreye sokulabilirdi.Necati Galatasaray formasını haketmiyor ama Gerets yinede oynatıyor.Bu da beni sinir ediyor
Cengo
09.Eylül.2006, 18:09
Denizlispor çok kötü oynuyor, Galatasaray farklı alır diyeceğim (hatta öyle) ama bu kadro da iyi bir kadro değil, sanki takım saklanıyor Bordeaux maçına.
Mc.Speedy
09.Eylül.2006, 18:11
Galatasaray Maçı Rahat alır diye düşünüyorum ..
öbür oyuncuları şampiyonlar maçına saklıyor..
nart_susruko
09.Eylül.2006, 18:15
GeretS'in kadro seçimine bişey diyemiyorum çünkü bazen bu adamı anlamakta güçlük çekiyorum..
son 3 maçtır deplasmanda berabere kalıyoruz ama inşaallah bu maçı alacağız..
Cyzio
09.Eylül.2006, 19:18
Galatasaray bence fark atar
dnz498
09.Eylül.2006, 20:17
Karan'ı kadroya almama sebebi şu aralar Karan'ın açığını kapatabilmek için fazla antreman yapıp yorgun düşmesiymiş yönetimin kendisine sorduğu soruya bu karşılığı vermiş
Aslında Karandan ziyade Okan ve Carrusca'nın kadroya alınmaması daha çok tartışılması gereken konu çünkü bu iki oyuncuda Gerets'e sorulmadan transferi yapılan oyuncular. Eğer Gerets bu hamleyi yönetime karşı yaptıysa takımı, yönetimi ve Gerets'i zor günler karşılayabilir
Karan sakatlıktan yeni çıktı.Kendisini çok severim bu akşam da gidiyorum maça izlemeyi çok izlerdim ama normal bir lig maçında oynayacağına şampiyonlar ligindeki bir maça daha hazır olarak çıkmasını yeğlerim.
Carrusca toplam 90 dakika oynamadı neredeyse adamın şanssızlığına geldi arda bir anda parladı ama sakatlık ceza yoğun maç temposu göz önüne alınırsa oynayacaktır.
Eray Dengiz
09.Eylül.2006, 20:41
Oh be maç bugünmüş :D şimdi gördüm televizyonda :D
Emurafu
09.Eylül.2006, 20:42
beyler karan olayı dedigim gibi hazır degil
maca gelelim sarı kırmızılı takımımız son 3 sezondur denizlii le berabere kalıyor bize tersgelen takım korkuyorum
bu arada mehmet ve inamoto ilk onbir oynaycakmıs
Berkaiser
09.Eylül.2006, 20:51
Inamoto'yu çok merak ediyorum bu maçta.Eğer iyi başlarsa iyi devam eder.
dnz498
09.Eylül.2006, 21:03
Inamoto'yu çok merak ediyorum bu maçta.
aynen bende bakalım
Mehmet Topal kimin yerine sahne alacakmış bilgisi olan?
mgungor
09.Eylül.2006, 21:28
3-1 yeneriz
dnz498
09.Eylül.2006, 21:45
ben maç izlemeye kaçıyorum
Haydi Rastgele
Vira Vira Vira
baron
09.Eylül.2006, 21:55
Galatasaray umarım bu maçı kazanabilir..
zatee kazanmak zorunda olduğu bir maç.....
yoksa şampiyonlar liginde 80 bin kkişi stat da olmaz...
maçı galatasaray alır almasına ama
bu carrusca denen adam neden oynatılmıyor..bir bilen var mı ?
maçı galatasaray alır almasına ama
bu carrusca denen adam neden oynatılmıyor..bir bilen var mı ?
Benim bildiğim kadarıyla Gerets yeterli bulmuyor. Korkak oynuyormuş. ki kesinlikle katılıyorum :) Arda varken Carrusca zor forma bulur.
Berkaiser
09.Eylül.2006, 22:47
Ve maç başladı.Galatasaray'a ve Denizli'ye başarılar.;;)
Cimbom gol gol gol, Cimbom gol gol gol :n: :n:
Berkaiser
09.Eylül.2006, 23:01
Denizli 1-0 Galatasaray.Gol:Yusuf Şimşek.Bu maçtan mutlaka 3 puan almamız lazım.
OFFFFFF Çok sinirlendim ya. Nasıl yediler o golü. Böyle bişey varmı ya? YUHH diyorum başka bişey demiyorum.
Berkaiser
09.Eylül.2006, 23:04
Ve 1-1.Gol:Hasan Şaş.
IcedEarth
yine mi ya :mad::mad::(
Universal
Galatasaray gene kötü başladı bakalım kurtara bilecek mi?
GOOOOOOOOOOL BEEEEEEE :D HELAL HASAN ŞAŞ be
Berkaiser
09.Eylül.2006, 23:10
Ilic penaltıyı kaçırdı.Durum 1-1.
Off offff. Nasıl kaçtı o ya. Kahretsin.
Nedvedmania
09.Eylül.2006, 23:18
ya yeter ne oluy o ya
Berkaiser
09.Eylül.2006, 23:20
Bu sene kaçan 3.penaltı.Yazık.
Hasan ne güzel vurdu öyle ya. Gol diye ayağa kalktım.
mahoo
09.Eylül.2006, 23:24
penaltıları mondi kullansın artık ya:( :(
Iliç şanssızdı bence. :( Yoksa çok iyi penaltı çekiyor.
Mc.Speedy
09.Eylül.2006, 23:25
"Yuh,Çüş,Höst" Gibi Laflarını Kullanmassanız daha güzel olur !
Maça Gelince Bu Seneki Klasik Galatasaray Gibi Başladı Maça Kötü Başladı ,
Toparlamaya Çalışıyor..
Golü Hasan Şaş'ın Tecrubesi ile Attık Mükemmel Bir Gol Diyorum Birazda Şanş Tabiki..
Sonra Penaltı Kaçtı , Frikikde ve Penaltılarda Eksiklerimiz Var "Sasa" Yetiyor Dedik ama Şansızlık Görüyorum Penaltıyı..
Maçın 38.Dk'sı Maç Devam ediyor..Bakalım Nolacak..
Berkaiser
09.Eylül.2006, 23:27
Baskımızı arttırıyoruz ama sonuç değişmiyor.
Mc.Speedy
09.Eylül.2006, 23:30
:n::n::n::n:
Cihan Ciddiyim ! Düzgün Dur Olacaklara Karışmam..
Baskımızı arttırıyoruz ama sonuç değişmiyor.
Oyunun temposu düştü ama ya.
Nedvedmania
09.Eylül.2006, 23:33
ya tamam ben bişeymi dedim tepkin komiğime gitti özellikle höst lafı
Mc.Speedy
09.Eylül.2006, 23:34
ya tamam ben bişeymi dedim tepkin komiğime gitti özellikle höst lafı
Biri Küfür Ederse Onada Gül ! Uzatma Mesaj Atma Konu Dağılmasın..
IcedEarth
09.Eylül.2006, 23:34
Cihan Ciddiyim ! Düzgün Dur Olacaklara Karışmam..
tmm sakin ya :(
merak etmeyin gsliler yenecez denizlinin hiç şansı yok
Eray Dengiz
09.Eylül.2006, 23:35
Denizlispor top oynamıyor ki. İkinci yarıda Hasan Kabze, Sabri ve Ayhan gibi isimleri girerse bu maç farka gider. Denizlide hiç bir şey yok. Galatasaray biraz üstüne gitse hemen gol bulacak. Mehmet Topal'ı çok beğendim. Çok çabuk uyum sağladı. Aynı şeyleri İnamoto için söyleyemiyeceğim. Biraz zaman lazım. İnamoto yerine Ayhan oynayabilir uyum sorunu geçene kadar.. Hasan Şaş ve Arda yine güzel oynuyorlar.
Penaltıya gelince. Türkiye'de hani penaltının telafisi yapılır ama bunu Avrupa'da yaparsan senin gözünün yaşına bakmazlar. Umarım şu penaltı sorununu en yakın zamanda hallederler.
İkinci yarı böyle olmayacaktır. Çok rahat oynayıp maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Biraz üstüne gitsek hemen gol atarız..
Nedvedmania
09.Eylül.2006, 23:35
ilk yarı bitti 1-1
IcedEarth
09.Eylül.2006, 23:37
bu maçı alacaz başka yolu yok
Burak Duran
09.Eylül.2006, 23:37
bu maçı çevircek adamlar kenarda hakan ve cihan takıntısı sürdükçe biz stres olmaya mecburuz
hakanı defansa koysak daha faydalı
Scocco
09.Eylül.2006, 23:39
Mondragon, Cihan ve Tomas bu 3 isim formdan uzak. Yenilen golde de sorumlu bu 3'lü. Monragon artık cimbomda misyonunu tamamladı gibime geliyor. Aykut ya da Fevzi denenmeli. Yenilerden Mehmet Topal özellikle pas alışverişinde çok iyi işler yapıyor. Fizik gücünü iyi kullanıyor. Tugay'ın yerini doldurabilir. Şahsen ben Mehmet'i Tugayâ benzettim şu ana kadr. Sonrası için ne olur bilmiyorum. Galatasaray gençleri ilk yarı çok iyi iş çıkardı. İlic penaltıyı kaçırmamalıydı. Ama şansı yoktu. Denizlispor ise 2 net fırsat kaçırdı. 2. yarıda ne olacağını hep birlikte göreceğiz.
eGowiCh
09.Eylül.2006, 23:39
Ümit Karan 18'de yok sanırım, bence en büyük hata bu.
bu maçı çevircek adamlar kenarda hakan ve cihan takıntısı sürdükçe biz stres olmaya mecburuz
hakanı defansa koysak daha faydalı
Ya Hakan'ı zaten ben bu maçta forvette pek göremedim.
Eray Dengiz
09.Eylül.2006, 23:40
Ümit Karan 18'de yok sanırım, bence en büyük hata bu.
Açıklama yapıldı. Ümit maçlara yetiştirilsin diye çok çabuk form tutmaya başlamış. Baya yoğun antremanlar yaptığı için bu maça yormak istememişler. Nedeni çok mantıklı. Sakatlıktan yeni çıktı. Bordeaux maçında sahada göreceğiz..
Açıklama yapıldı. Ümit maçlara yetiştirilsin diye çok çabuk form tutmaya başlamış. Baya yoğun antremanlar yaptığı için bu maça yormak istememişler. Nedeni çok mantıklı. Sakatlıktan yeni çıktı. Bordeaux maçında sahada göreceğiz..
Bencede mantıklı. Ama Hakan yerine H.Kabze olsaydı çok daha mantıklı olurdu bu olay. Hiç değilse Ümit'in yerini doldurabilcek bi futbolcu olurdu.
Scocco
09.Eylül.2006, 23:43
Kim ne derse desin Galatasaray'da en kral penaltıcı Ümit Karan'dır. Bu maçta yoktu. Yokluğu da fazlasıyla hissedildi.
Eray Dengiz
09.Eylül.2006, 23:44
Kim ne derse desin Galatasaray'da en kral penaltıcı Ümit Karan'dır. Bu maçta yoktu. Yokluğu da fazlasıyla hissedildi.
Sağlık olsun. Sonuçta Denizli maçımı Bordeaux maçımı önemli? Bordeaux maçı için Ümit Karan'ı saklıyor. Bu maçtada Hasan Kabze ve Ayhan oyuna girmelidir.
ya abi ilk yarı daki futbola kafam bzuldu ikinci yarıyı izlemiyorum bende :mad: bu kadar kötü DENİZLİSPOR karşısında bile oynanan şu oyuna bak :mad: Ya forvet dediğinin YIPRATICI olur rakip savunmayı yıpratır ama bizim Hakan ŞÜKÜR kendi yıpranıyor. keşke ümit KARAN olsaydı...
senderson
09.Eylül.2006, 23:48
inşallah gs yenilir.İnşallah o sahaya gömer onları denizli....
Mc.Speedy
09.Eylül.2006, 23:49
Sağlık olsun. Sonuçta Denizli maçımı Bordeaux maçımı önemli? Bordeaux maçı için Ümit Karan'ı saklıyor. Bu maçtada Hasan Kabze ve Ayhan oyuna girmelidir.
Ayhan Girmelidir Neden : Kısa Paslarla Topu ileri Taşıyabilir ,
Hasan Kabze'de Daha Etkili Olur Hakan Şükür'e Göre..
-----------
Oyuncu Değişiklikleri
Ilic >>
Necati <<
Biraz Seviye !
2.yarı başladı. Denizli'de Cimbom sesleri duyuluyor :) HAYDİ GALATASARAY!!!
hayydaa necati zaten tam bir ?? son günlerde onu neden aldı ki oyuna off... resmen riske girdi gerets necatiyi alarak... Çok iyi şeylerde yapabilir berbat şeylerde...:mad:
kkanke
09.Eylül.2006, 23:50
yenilcek zaten kaçarı yok:n::n::n:
Berkaiser
09.Eylül.2006, 23:50
Ilic çıktı Necati girdi.Bu değişikliğin işe yarayıp yaramayacağını göreceğiz.
Mc.Speedy
09.Eylül.2006, 23:51
hayydaa necati zaten tam bir ?? son günlerde onu neden aldı ki oyuna off... resmen riske girdi gerets necatiyi alarak... Çok iyi şeylerde yapabilir berbat şeylerde...:mad:
Güzel Bir Şutla Başladı Oyuna , Şutunda Kaleci Topu Kornere Çeldi..
Dk.48 Denizli Ard Arda 2 Tehlikeli Pozisyon Yakaladı..
Birinde Topu Çizgiden Cihan , Diğerinde İbrahim Ege Farklı Şekilde Aut'a Attı..
Necati iyi başlangıç yaptı aslında.
yenilcek zaten kaçarı yok:n::n::n:
Hayrola çok emin konuşuyorsun. Bir şeyler dönüyorda haberimiz mi yok...
kkanke
09.Eylül.2006, 23:52
Hayrola çok emin konuşuyorsun. Bir şeyler dönüyorda haberimiz mi yok...
icime dogdu 5 yer gibi geliyo:n::n::n:
SefaReis66
09.Eylül.2006, 23:55
icime dogdu 5 yer gibi geliyo:n::n::n:
birader sen galatasaraylımısın gidip kendi maçında yorum yapsana ..
çok yorum yapmak istiyosan da ciddi bi şekilde adam akıllı yorum yap ..
Mc.Speedy
09.Eylül.2006, 23:55
Hakan Dışarı Bir An Önce Alınmalı Hem Kendini Yıpratıyor , Hem Takımı..
Dk.52'de Gene Pozisyonu Kaçırdı :(
Tekrar Diyorum Seviyeli Şekilde Yorumlarınızı Yapın
Offffff Hakan yavv. Kaçarmı be o :(
52' Hakan Şükür yüzde yüz bir golü kaçırdı.
biri pozisyonu anlatabilr mi gene nasıl gol kaçırdı :mad:
Mc.Speedy
09.Eylül.2006, 23:58
52' Hakan Şükür yüzde yüz bir golü kaçırdı.
biri pozisyonu anlatabilr mi gene nasıl gol kaçırdı :mad:
Orta Sahadan Sola Doğru Bir Pas Geldi Hakan Topla Buluştu ,
Sert Vurması Gereken Yerde Hafif Vurdu Etkili Bile Olmadı..
Ya Necati'nin de önüne 2 top geldi. Biraz kontrollü oynasa fırsat bulcak.
Mc.Speedy
10.Eylül.2006, 00:01
Denizli'de Golcü Tamamlayıcı Oyuncular olsaydı Şimdi Fark bile Yiyebilirdik..
Denizli'ye Fırsat Veriyoruz , Gol Pozisyonlarına Fırsat Verdiriyoruz..
Kesinlikle. Yüreğim ağzıma geldi. Yiyoduk :mad:
bizdede karan gbi adma olsaydı şimdi çok rahat seyrederdik o maçı :);)
TR.CaPTaiN
10.Eylül.2006, 00:02
Denizlisporlu Yusuf nasıl oynuyor ?
Denizlisporlu Yusuf nasıl oynuyor ?
Yusuf fena değil. Gol attıktan sonra çokda etkili olmadı.
Mc.Speedy
10.Eylül.2006, 00:05
bizdede karan gbi adma olsaydı şimdi çok rahat seyrederdik o maçı :);)
Futbol 11 11 Kişidir , Ümit Karan Çok iyi oyuncu Tamam ama Ümit'inde Olduğu Maçları Gördük Orta Sahadan Top Çıkmıyor Top Taşınmıyor Taşınmayınca Forvettekiler Napsın Hakan Tamam Yapamıyor ama Bir Hasan'dan önce Orta sahada topu kontrol edecek , taşıyabilecek bir adam lazım Ayhanı alması lazım..kısa paslarla ileri çıkmamız lazım dengeli bir biçimde..
ve Bu Dklarda Golu Atmamız Lazım Denizli Müthiş Kapanıyor Geçen Seneki Maçı Hatırlayacak olursak..
Berkaiser
10.Eylül.2006, 00:07
Baskımız iyice hissedilmeye başladı.Gol geliyor.
Futbol 11 11 Kişidir , Ümit Karan Çok iyi oyuncu Tamam ama Ümit'inde Olduğu Maçları Gördük Orta Sahadan Top Çıkmıyor Top Taşınmıyor Taşınmayınca Forvettekiler Napsın Hakan Tamam Yapamıyor ama Bir Hasan'dan önce Orta sahada topu kontrol edecek , taşıyabilecek bir adam lazım Ayhanı alması lazım..kısa paslarla ileri çıkmamız lazım dengeli bir biçimde..
ya tamam orta saha önemli ama KARAN olsaydı yakaladığını atıyor mübarek adam. şimdi daha çok pozisyon yakalar ve tamamlardık. Hakan çalım bile atamıyor...
Mc.Speedy
10.Eylül.2006, 00:10
Baskımız iyice hissedilmeye başladı.Gol geliyor.
Bu Dklarda Kesinlikle Atmamız Lazım..Denizli Kapanmaya Başladı
ve Denizli'nin Bir Beraberliği Var 2.Gollerini Bize Attılar..
Maçın temposu çok çok düştü.
IcedEarth
10.Eylül.2006, 00:17
hadi olm ya gol yokmu ya oturup ağlamaya mahkum etmesinler bizi
Nedvedmania
10.Eylül.2006, 00:17
necati gol atıcak
Valla bana hiç öyle gelmiyor Cihan. Ama İNŞALLAH atar. Necati yada bi başkası. Galatasaray atsın yeter :)
TR.CaPTaiN
10.Eylül.2006, 00:19
Hep gs konusuluyor bu denizli napıo ne edio;)
Mc.Speedy
10.Eylül.2006, 00:20
Hasan Kabze Hazırlanıyor Oyuna Girecek..Dk.75 , 80 olur Girmesi
Son 10 Dk'ya Sıkıştırcak Maçı Gerets ve Bu Maçı Almamız Lazım Haftaya Beşiktaş'la Oynuycaz ve Denizli ile Aynı Seviyedeyiz Şu an Denizlede Atabiir Galatasaray'da..
IcedEarth
cimbom gol gol gol
cimbom gol gol gol
cimbom gol gol gol
SefaReis66
hasan kabız giriyo hadi bismillah .. atın artık bea kardeşim kanser oldum yaf ..
bu arada radyoda anlatan adamın yorumuna bakın :n: mehmet topal formasını yadırgamadı ama çok faul kandırmacısı yapıyo bunları yapmaması lazım böle genç bi oyuncu için çok ayıp koptum gülmekten :n::n:
Mc.Speedy
10.Eylül.2006, 00:22
Arda Oyundan Çıkıyor , Hasan Kabze Giriyor..Dk.78
Mc.Speedy
10.Eylül.2006, 00:24
elci arkadaşlar ne oldu?
Maçı izlemiyordum bi içeri gideyim ne oluyor diye bakayım dedim, ne göreyim Song elle oynuyor? Pozisyonu görmedim tekrarı gördüm. ilgiç bencede ondan yazayım dedim....
Evet o Pozisyonda El olabilir Bende Tam Dikkat Etmedim ama..
Tüm hatlarımızla çıkıyoruz artık.....
TR.CaPTaiN
10.Eylül.2006, 00:27
hasan kabız giriyo hadi bismillah .. atın artık bea kardeşim kanser oldum yaf ..
bu arada radyoda anlatan adamın yorumuna bakın :n: mehmet topal formasını yadırgamadı ama çok faul kandırmacısı yapıyo bunları yapmaması lazım böle genç bi oyuncu için çok ayıp koptum gülmekten :n::n:
Adamlar hızlı konusacagız diye ne dediklerini bilmiyorlar:D
Mc.Speedy
10.Eylül.2006, 00:27
Tüm hatlarımızla çıkıyoruz artık.....
Kontra Atak Yemememiz Lazım..Dk.84
ooo yaptık işi bu ne ya bizim takım geri düştünce bir dhaa maçı çeviremiyor :mad: bu maçta bari beraberlik almayalım artık :mad:
inamoto ilk yarı da bişey yapamadı ikinci yarı da nasıl??
Mc.Speedy
10.Eylül.2006, 00:31
ooo yaptık işi bu ne ya bizim takım geri düştünce bir dhaa maçı çeviremiyor :mad: bu maçta bari beraberlik almayalım artık :mad:
inamoto ilk yarı da bişey yapamadı ikinci yarı da nasıl??
İlk Yarıdaki Gibi..Bu Maçı Almalıyız Haftayaki Maça Stressli Çıkarız Yoksa..
IcedEarth
belliydi inamotonun böle olacağı herifi west bromwich den aldık herkes bişi zannedio fenerbahçeliler hergün sevinirken biz neden üzülmeye mahkumuz özhan canaydın misyonunu doldurmuştur güle güle deme vakti geldi bence
Nedvedmania
ya of maç bitiyo ya hadi hasan kabze atarsın sen son dk da
Denizlide Yusuf çıktı Fatih girdi.
Nedvedmania
10.Eylül.2006, 00:33
uzatma kaç dk
3 dk uzatma hadi son 3 dk
IcedEarth
10.Eylül.2006, 00:34
sami abi kusura bakma yuh demeden duramayacam çünkü kafayı yemek üzereyim
bu takımın içine edenlere
YUUUUHHH
Mc.Speedy
10.Eylül.2006, 00:35
Son 1.30 Dakika..
Ah ah şu kafa vuruşunu kaçırmasaydık keşke :( :(
Mc.Speedy
10.Eylül.2006, 00:36
Maç Bitti !
Yazıklar olsun... Beyler Herkes kötü günlere hazırlıklı olsun....
TR.CaPTaiN
10.Eylül.2006, 00:37
Denizli kolay lokma olmadıgını gösterdi.Denizlispor'u sevmem ama tebrikler..
Burak Duran
10.Eylül.2006, 00:37
gerets süper oynattı takımı maçta gerçekten şok geçirdim hakan şüküre 90 dakika dayandı helal olsun cihana 90 dakika dayandı ona ayrı bir helal olsun bu kafayla gerets bizi batırır
Nedvedmania
10.Eylül.2006, 00:38
bitti benimki of ya
IcedEarth
bir kere daha söyleyecem bu takımı batıranlar, hayatını kaydıranlar
YUUUHHH size yazıklar olsun
REsist JuvE11
gel abi gel..galatasaray süper lig takımlarına 1 er puan dağıtıor..ya biz ne zman güzel futbol oynicaz..bu gidişle biz uefa yı bile zor görrürüz bu sene..........üzülüorum
5 haftada sadece 1 galibiyet vve 4 beraberlik gerçektne süper başladık :mad:
nekop
10.Eylül.2006, 00:39
ohh bee bitti mac denizlispor ligden düşmesini istemedigim bi takım bu sonucla birlikte artık kendilerini toparlarlar inşallah...
Scocco
10.Eylül.2006, 00:40
Ümit'sizlik böyle olur işte. Sonucunuda çekersin. Biz değil onlar. Duran topta çok eksiğiz. En yakın rakip bugün duran toptan tam 3 gol attı. Olmazki böyle... Hasan Kabze'ye de kurtarıcı gözüyle bakarsak işimiz iş. Haka Şükür'e mi güvenceksin Gerets. Eski Hakan artık yok.
REsist JuvE11
10.Eylül.2006, 00:42
ben artık hakan a bişey diyemiorum..adam gol atamıo...kapasitesi bu kadar...eskisi gibi deil..yani,bu adamdan futbol geçmiş artık..sadece kafa toplarını indirio die de oynatılmzki..artık değişilmez forwet...ü.karan we h.kabze olmalı
Scocco
10.Eylül.2006, 00:44
Ayrıca Mondragon, Tomas ve Cihan tam anlamıyla rezaletti. Yenilen golde hataları büyük. Tomas çok hata yaptı ama rakip kaçırdı. Modragon tüm attığı toplar rakibeydi. Çok pozisyon yedik.Cihan her zaman kadroda karşı çıktığım bir oyuncu. Çok adam kaçırdı bu maçta. Etkisizdi. Bu 3 oyuncunu bu sezon kontratı sona eriyor. İnşallah bir sene daha bu oyuncuları görmeyiz.
REsist JuvE11
10.Eylül.2006, 00:45
ya bişey dicem..bizim açtığımız ortalara hiç dikkat ediomusunuz!!!!yemin ederim amatör topçular gibi orta açıolar..sanki voleybol oynuolar...bombele bombele orta açılırmı yaa!!!!!!!!!!elin oğlu ortayı şut gibi açıo.forwetede sadece dokunmak kalıo...ama bizimkiler bi orta açıolar top adama gidene kadar 5dk geçio...olmaz böleeee
Scocco
10.Eylül.2006, 00:47
Evet haklısınTardelli kardeş. Hasan Şaş cimbomda eni yi orta yapan oyuncu
gösteriliyor ama yaptığı ortaların çoğu kaleci Sülo'nun elinde kaldı.
Mc.Speedy
10.Eylül.2006, 00:50
Golu Attı Tamam Güzel Attı Fakat Sevmediğim Noktası Şunlar ;
1) Kontra Atakda Bile Topu Çok Tutuyor , Topu Ayağında Çok Tutuyor..
2) Her Topa o Koşuyor Frikik Toplarında Bile..
Bunlardan Vazgeçmesi Gerekiyor Bugünde Çok Yüksekden Orta Açtı :(
Gerets'de Düzgün Değişiklikler Yapmadı ! Takımda iş yoktu Takımca Sıfırdık..
Scocco
10.Eylül.2006, 00:51
Bülent Ünder'in işine son verilirse rakibe karşı nasıl bir oyun sergileyeceğini de çözemezsin. Geçen yılki rakiplerin bir maç önceki oyununu gözlemlerdi. Galatasaray ona göre oynuyordu. Bu maçta rakibe halbuki yerden oynasa daha çok gol pozisyonu bulacaktı açıkçası. Ama paldur küldür orta, uzun top; rakip hava toplarına hakimdi sonuçta.
Burak Duran
10.Eylül.2006, 00:54
ya bu kadar uzun konuşacak bişey yok bence... olay basit hakan-cihan-mondragon -tomas bu 4lü değişmedikçe bizden bişey olmaz
M.Scofield
10.Eylül.2006, 00:54
lig bizim için bitmiştir artık salı günü bu futbollamı yenicez bord.yu maça fallan gitmiyom
FeYYaz1989
10.Eylül.2006, 00:55
Arkadaşlar Mehmet Topal nasıl oynadı?
Mc.Speedy
Mondragon Hariç Diğerlerine Rağzıyım..
Burak Duran
Topal çok iyiydi bence takımda en hırslı o oynadı
Universal
10.Eylül.2006, 00:56
Arkadaşlar alınmayın ama Gs'deki ruh ölmüş geçen sene binbir zorluklarla yarışan Gs bu sezon berbat başladı bu durum böyle devam ederse Gs bu gruptan çıkamaz.
Emurafu
10.Eylül.2006, 00:57
öncelikle inamoto yu begendim ama en cok begendigim mehmet topal dı
hasan sas konusuna gelirsek evet gol attı ama biraz gerets hasanını kulagını cekmesi ayrıca mac izlerken geretsin sesi bize kadar geliyordu valla en cok cihana bagırdı artık bu saatten sonra g**** yırtsa bile cihana mahkum sen sezon basında erkan özbay gibi süper biri aldın sonra onu geri gönderdinn
gerets sen daha cok bagırırsın hele sampiyonlar liginde bu cihan bizi rezil eder demedi demeyin herkez der koskoca galatasaray sag bek e bir adam bulamamıs der bula bula bu kazmaya kalmıs derler..........
REsist JuvE11
10.Eylül.2006, 00:58
ben sadece bu maç için sölemiorum..gnelde öyle bunlar..çok ciddiyim yaa.gs bi orta açınca,top rahat bi 5saniyede inio aşağıya..böle ortalarla olmaz bu..bize acil 10 numara lazım..millet ricardinho,delgado,marcelinho yu aldı..biz bunlardan birisini istesek kesin kadromuza katardık..ama nie almadık?sanki kadromuzda 10numarayı hakeden oyuncu warmıs gibi..necati gitmiş utnamadan 10numara yı almıs.yaw akıl mantık istio...sen 10no luk oyuncumusun!!!!!!!!
Mc.Speedy
10.Eylül.2006, 01:00
ben sadece bu maç için sölemiorum..gnelde öyle bunlar..çok ciddiyim yaa.gs bi orta açınca,top rahat bi 5saniyede inio aşağıya..böle ortalarla olmaz bu..bize acil 10 numara lazım..millet ricardinho,delgado,marcelinho yu aldı..biz bunlardan birisini istesek kesin kadromuza katardık..ama nie almadık?sanki kadromuzda 10numarayı hakeden oyuncu warmıs gibi..necati gitmiş utnamadan 10numara yı almıs.yaw akıl mantık istio...sen 10no luk oyuncumusun!!!!!!!!
Haklısın 10 Numarayı Aldı Necati Utanmadan Her Zaman Demişimdir...
Duran Topcumuz Yok ? Penaltıcımız yok ? Orta Sahada Top Kontrol Eden yok ? Sağda Cihan'ımız Var Bu Kadar Eleştiriye Rağmen Oynuyor..
Eray Dengiz
10.Eylül.2006, 01:00
Neyin ruhu ölmüş? Anlamadım? Geçen sene ruh mu vardı? İlk maç yönetim istifa diyen biz taraftarlar değilmiydik? O günden bugüne ne değişti?
HEMEN KÖTÜ GÜN DOSTU OLMAYIN!
Ondan sonra çıkıp erman toroğulu Galatasaray taraftarını suçluyor. Kötü gün dostu olduğu için. Geçen sene çok mu iyidik bu sene farklı oldu? Hele bir bekleyin ya. 18.haftaya mı girdik herkes gitit şampiyonluk, bitti herşey, gerets gitsin fln noluyoruz ya? Bismillah diyin. Tamam beraberlik almış olabiliriz ama takım Bordeaux maçına konstre olmuştu. Yönetim haftalardır ŞL diye ter döküyor basının önünde.. Bırakın bu işleri allah aşkınıza.
Scocco
10.Eylül.2006, 01:02
Son olarak mücadeleye değinmek istiyorum. Gençlerin hepsi iyiydi. Ferhat, Mehmet Topal, Arda Turan. İştahlı oynadılar. Hırslıydılar. İnamoto ilk maçı olmasına rağmen vasattı. Forvet hattı yetersizdi. Gereken zamanda hücumda eksikttiler. Denizlispor'da az gol fırsatı kaçırmadı yani. Maçın sonlarına doğru kapanarak başarılı oldular.
REsist JuvE11
10.Eylül.2006, 01:04
bişey sorcam..sabri neden oynamadı..
nart_susruko
10.Eylül.2006, 01:08
bu kadar basit pozisyon mu verilir Allah aşkına ya, Cihan bas bas bağırıyor haftalardır ben oynayamıyor beni halaa niye oynatıyorsun diye..
ahh be KRALım artık diyorum vur şu topa taca çıksın ama sen vur yeter..
Hasan Şaş 1 gol attın, bana göre olmayan birde penaltı kazandırdın hırslı gözüktün ama harcadığın topları saymaya adam yetmez..
Inamoto ilk maçı olmasına rağmen iyi gördüm ben..
Mehmet Topal, yürü be koççum..
salı günü içinde avrupanın havası hep farklı olmuştur bizim için ama oluşabilecekte bi hava görmedim işin açıkcası, hayırlar olur inşaallah..
Emurafu
10.Eylül.2006, 01:11
cimbomda alex yok üstelik hasan sas niye her topun basına gidiyor anlamıyom
Eray Dengiz
10.Eylül.2006, 01:12
Bordeaux maçını kaybeder, Beşiktaş maçını kaybeder o zaman haklı olarak yönetime, geretse ve oyunculara tepki koyabiliriz.
Bu saatten sonra eleştirmenin, konuşmanın bir anlamı yok. Herkes Bordeaux maçına kilitlendi. Bizlerde dahi! 70 bin kişi gidip oraya aslanlar gibi destekleyeceğiz..
Maç ile ilgilide tek söyleyeceğim şey, Cihan'ın artık futbolu bırakması gerektiğidir. Yeterince oynadı.
REsist JuvE11
10.Eylül.2006, 01:13
bize 10 numara lazım..bu baştan beri biliniodu ama işte..illede ön libero die tutturdular..hani 10 nerde...necati yi 10 yerine sayıyolarsa,ozaman genç arda yı 1000000 saymalılar
bence gs den sunlar gitmeli:
necati
cihan
hakan
özellikle de necati we cihanın acil terketmeleri gerekio
Emurafu
10.Eylül.2006, 01:17
Bordeaux maçını kaybeder, Beşiktaş maçını kaybeder o zaman haklı olarak yönetime, geretse ve oyunculara tepki koyabiliriz.
Bu saatten sonra eleştirmenin, konuşmanın bir anlamı yok. Herkes Bordeaux maçına kilitlendi. Bizlerde dahi! 70 bin kişi gidip oraya aslanlar gibi destekleyeceğiz..
Maç ile ilgilide tek söyleyeceğim şey, Cihan'ın artık futbolu bırakması gerektiğidir. Yeterince oynadı.
cok haklısın bekleyelim görelim bu yüzden daha konusmuyorum
bu arada tardelli kardes necati ve hakan giderse sen cıkıp oynarsın forvette
HonouR36
10.Eylül.2006, 01:19
ben bu cihan'ın bu takımda nasıl oynadığına hayret ediyorum.. :confused:
M.Scofield
10.Eylül.2006, 01:19
forvetimiz ümit necati olmaldır necaitye haksızlık yapılıyor geçen sene azmı gol attı
REsist JuvE11
10.Eylül.2006, 01:20
cok haklısın bekleyelim görelim bu yüzden daha konusmuyorum
bu arada tardelli kardes necati ve hakan giderse sen cıkıp oynarsın forvette
ben deil..necati nin yerine iliç,hakanın yerine de h.kabze oynar..yukarda da yazmıstım..hırslı oyuncular lazım bize..kendinden bezmiş adamların gs de işi yok
hihaho
10.Eylül.2006, 01:21
bu cimbom penaltı özürlü
penaltılar yüzünden sampiyonluk gitcek
Emurafu
10.Eylül.2006, 01:24
kardes şimdi her oyuncuya mana bulmayalım gecen sene bizi bunlar sampiyon yaptı
ama cihana istediginizi diyebilirsiniz
HonouR36
10.Eylül.2006, 01:26
penaltı yüzünden şampiyonluk gitmeyecek.. galatasaray kötü oynuyor bu yüzden gidecek şampiyonluk.. galatasaray iyi ve akıllı oynasa kaçırdığı penaltılara da ihtiyaç duymazdı.. bence bizim takım bu durumu haketti..
REsist JuvE11
10.Eylül.2006, 01:28
kardes şimdi her oyuncuya mana bulmayalım gecen sene bizi bunlar sampiyon yaptı
ama cihana istediginizi diyebilirsiniz
tamam bizi şampion yapan kadronun içinde bunlarda wardı ama necati artık top oynamak istemio gibi.artistik bir hawa içinde...bunu sölemiyim diorum ama kendimi tutamıorum.ben appiah gibi bir adam görmedim su dünyada..ölümüne girio resmen.aldığı paranın hakkını werio.ama necati öle deil.herif sahaya gezmeye gelmiş gibi.isteksiz tawırlar falan
penaltı yüzünden şampiyonluk gitmeyecek.. galatasaray kötü oynuyor bu yüzden gidecek şampiyonluk.. galatasaray iyi ve akıllı oynasa kaçırdığı penaltılara da ihtiyaç duymazdı.. bence bizim takım bu durumu haketti..
süper açıklamıssın.biz bunu hakettik.
nart_susruko
10.Eylül.2006, 01:30
cimbomda alex yok üstelik hasan sas niye her topun basına gidiyor anlamıyom
Hasan Şaş'ın her topa gitmesine bende anlam veremiyorum ama cimbomda alex yok muhabbetini anlayamadım doğrusu, yok kastın duran topları iyi kullanamadığımızsa geçen senede kullanamıyorduk zaten ama senenin sonunda kurtarmadı o toplar..;)
Eray; abi eleştirmenin anlamı yokta, daha şampiyonlar ligi-Türkiye kupası maçları başlamadı yani 4 günde 1 maç muhabbeti.. ligin başlaması ile belkide en kolay rakiplerden biriyle oynuyoruz kalemizde görmediğimiz türden pozisyon kalmadı..
Eray Dengiz
10.Eylül.2006, 01:32
haklısın.. bu takıma mehmet topal gibi ilk geldiği maçta deli gibi saldıran futbolcular lazım. biraz araştırsak cihanın yerine uygun adam bulunabilir.
Burak Duran
10.Eylül.2006, 01:33
bu takım 2 ön libero-şükür gibi tek forvet ve cihan gibi bir sağ bekle iş yapmaz bu gayet açık ve net
senderson
10.Eylül.2006, 01:36
Denizliyi tebrik edemiyorum çünkü almaları gereken bir maçtı...
REsist JuvE11
10.Eylül.2006, 01:37
haklısın.. bu takıma mehmet topal gibi ilk geldiği maçta deli gibi saldıran futbolcular lazım. biraz araştırsak cihanın yerine uygun adam bulunabilir.
eweet.m.topal sahada basmadık yer bırakmadı..bide üstelik ilk maçı..sabri olsaydı daha ii olurdu..zaten bizde ölümüne oynayan oyuncularda birisi.song,sabri,ümit karan,arda we m.topal.bunlar herseylerini katıpta oynayanlar..bana göre tabi
Eray Dengiz
10.Eylül.2006, 01:38
haklısın acayip iyi oynadılar.. hakettiler..
eGowiCh
10.Eylül.2006, 01:48
Bordeaux'u rahat geçer Galatasaray. İki tek ön libero oynamalı, çift forvet olarak ise Ümit Karan ve Ilic oynamalı. Sonradan H.Şükür girebilir. Carrusca da mutlaka oynamalı. Carrusca, böylesine büyük bir maçta oynamayacaksa neden alındı? 18'e dahi giremiyor.
Mondi, Cihan, Ferhat, Song, Tomas, Ilic, Inamoto, Arda, Hasan Şaş, Carrusca, Ümit Karan
----------Mondi--------------
Cihan - Song - Tomas - Ferhat
----------Inamoto------------
Arda------H.Şaş------Carrusca
---------Ilic - Ü.Karan---------
Eray Dengiz
10.Eylül.2006, 01:52
Bordeaux'u rahat geçer Galatasaray. İki tek ön libero oynamalı, çift forvet olarak ise Ümit Karan ve Ilic oynamalı. Sonradan H.Şükür girebilir. Carrusca da mutlaka oynamalı. Carrusca, böylesine büyük bir maçta oynamayacaksa neden alındı? 18'e dahi giremiyor.
Mondi, Cihan, Ferhat, Song, Tomas, Ilic, Inamoto, Arda, Hasan Şaş, Carrusca, Ümit Karan
----------Mondi--------------
Cihan - Song - Tomas - Ferhat
----------Inamoto------------
Arda------H.Şaş------Carrusca
---------Ilic - Ü.Karan---------
Arda kesinlikle sağ kanatta oynatılmalıdır. Hasan Şaş ortada İlic'in bölgesinde serbest rolde oynayabilir. Carrusca artık oynasın dediğin gibi. Genel olarak bu kadroyla çıkılabilir veya Ümit tek forvet arkalarında Hasan ile İlic'de olabilir
senderson
10.Eylül.2006, 02:01
ben galatasarayın bordeaux u yenebileceğine inanmıyorum.Böyle oynarlasa o maçta çok değişik skorlar görebilirz....
nart_susruko
10.Eylül.2006, 02:05
ya abi o kadar basit mi ya, bu oynar bu olursa böyle oynar, olmazsa bu girer...;)
işte bugün milli maçta döktüren Ergün bişey oynayamadan sakatlanarak çıktı, evdeki hesap yine uymadı çarşıya..
bugünkü futbol ile Mehmet Topal bu takımda banko oynar ama bu GeretS, ne zaman ne yapacağı belli olmaz..
10_Osmanozc
10.Eylül.2006, 02:06
Denizlispor acayip kötü bir takım yahu.
mahoo
10.Eylül.2006, 02:35
olsun bş maç kaybettik ama mehmet topal gibi bi dinomo kazandık..
Frank_Castle
10.Eylül.2006, 10:16
Galatasaray yenemez diye iddaa oynamıştım, o derece emindin puan kaybından..
Ergün milli takımda oynayınca kıymete biner.
İnamoto izlenmeden takıma konar
Cihan hiç kesilmez
Hakan sahada yürür
Arda aşırı yorgun dinlendirilmez
Hakan topu kaleye vurmaktan aciz, Ümit Karan 18de yok.
Gerets geçen sene şanslı idi, bu sene o melekler de yok.
Kelleler kopacak gibi.
Cyzio
10.Eylül.2006, 10:57
bana sürpriz oldu bu skor GS habire berabere kalıo
Universal
10.Eylül.2006, 13:11
Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Adnan Polat, Denizlispor karşısında çok kötü bir oyun sergilediklerini söyledi. Adnan Polat, maç sonrasında yaptığı açıklamada, galibiyeti haketmediklerini ve bu gidişatı değiştirmeleri gerektiğini belirterek, "Son derece kötü oynadık. Galibiyeti haketmedik. Fikstüre göre 15 puanla lider olmamız gerekirdi. Kaybedilen puanları çok arayacağız" dedi.
Maçın hakemi Halis Özkahya'nın, genç olmasına karşın iyi bir yönetim gösterdiğini ifade eden Polat, yeni transferlerden Inamoto'nun yorulduğunu, Mehmet Topal'ın ise 10 yıldır Galatasaray'da gibi oynadığını ve sahanın en iyisi olduğunu kaydetti.
Polat, oynanan futbolun Bordeux maçı öncesi endişe verici olduğunu, ancak o maçın havasının başka olacağını sözlerine ekledi.
e_mali
10.Eylül.2006, 13:38
Galatasaray yenemez diye iddaa oynamıştım, o derece emindin puan kaybından..
Ergün milli takımda oynayınca kıymete biner.
İnamoto izlenmeden takıma konar
Cihan hiç kesilmez
Hakan sahada yürür
Arda aşırı yorgun dinlendirilmez
Hakan topu kaleye vurmaktan aciz, Ümit Karan 18de yok.
Gerets geçen sene şanslı idi, bu sene o melekler de yok.
Kelleler kopacak gibi.
daha ne denebilir ki. Kesinlikle katılıyorum.
Emurafu
10.Eylül.2006, 14:21
bu macı unutalım bordeaux macı var onu düsünelim
IcedEarth
10.Eylül.2006, 16:43
senin dilin çok uzun ha konuya iki mesaj yazdın ikisi de gs yi küçük gören mesajlar
bu macı unutalım bordeaux macı var onu düsünelim
Zaten bu maçta puan kaybetmemizin en büyük nedenide bu. Futbolcular maçtan öncede Bordeux maçını düşünüyorlardı. Ama artık geçti. Şimdi tamamen o maça konsantre olmalıyız.
Kralatti
10.Eylül.2006, 18:00
bEYLER hAKANA LAF ITELEMEDEN ONCE HOCAYA LAF ITELEYYIN.aDAM 1-5 AYDIR haftada 3 mac oynuyor. Eskinden haftada 5 maci bile kaldiracak bunye vardi ama simdi yok yaslandi. Hocanin bu macta onu dinlendirmesi laszimdi. Hakandaki olay sadece forum dusuklugu oda yorgunluktan.
kaltuntas
10.Eylül.2006, 18:12
bi fenerli olarak bu denizliyi hem seviyorum hem de nefret ediyorum. nefret ediyorum çünkü bizi şampiyonluktan etti. seviyorum çünkü gs nin puan kaybetmesine neden oldu. SĞL(gs),allah cezanı verecek(fb) :D:D
dnz498
10.Eylül.2006, 19:24
tüm camiaya geçmiş olsun
kadroya alınmayan iki önemli oyuncunun olması
ilk yarıda kaçan penaltının altında ezilen takım
erken gelen sakatlıkla hocanın değişiklik hakkını kullanmak zorunda kalması
hocanın yanlış değişiklik yapması
ikinci yarı vasatı aşamayan oyun
gitgide kapanan ve açılamayan rakip
normaldir bu drumda alınan beraberlik
nart_susruko
10.Eylül.2006, 19:42
geçen sezon 2.devre 17 maçta sadece 9 puan kayıp ve bunun 3 puanı şampiyonluk yolundaki rakibimiz fbye, sonuç şampiyonluk.. ama bu sezon 5 maçta 8 puan ve daha zorlu maraton tam manasıyla başlamadı.. :S
Kerim Kerimov
10.Eylül.2006, 20:14
Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Adnan Polat, Denizlispor karşısında çok kötü bir oyun sergilediklerini söyledi. Adnan Polat, maç sonrasında yaptığı açıklamada, galibiyeti haketmediklerini ve bu gidişatı değiştirmeleri gerektiğini belirterek, "Son derece kötü oynadık. Galibiyeti haketmedik. Fikstüre göre 15 puanla lider olmamız gerekirdi. Kaybedilen puanları çok arayacağız" dedi.
Maçın hakemi Halis Özkahya'nın, genç olmasına karşın iyi bir yönetim gösterdiğini ifade eden Polat, yeni transferlerden Inamoto'nun yorulduğunu, Mehmet Topal'ın ise 10 yıldır Galatasaray'da gibi oynadığını ve sahanın en iyisi olduğunu kaydetti.
Polat, oynanan futbolun Bordeux maçı öncesi endişe verici olduğunu, ancak o maçın havasının başka olacağını sözlerine ekledi.
Adnan Polat'ın açıklamalarını genelde komik ve şova yönelik buluyorum yalnız bu açıklamasının her tarafında haklı.
Sadece 15 puanla lider olma gibi bir şey yok artık, sahada oynamadan kağıt üzerinde kazanılmıyor maçlar.
GS'nin bu sene işi zor çünkü artık 2 adet rakibi var. BJK'yi geçmek istiyorlarsa haftaya yenilmemeliler.
REsist JuvE11
11.Eylül.2006, 00:12
bEYLER hAKANA LAF ITELEMEDEN ONCE HOCAYA LAF ITELEYYIN.aDAM 1-5 AYDIR haftada 3 mac oynuyor. Eskinden haftada 5 maci bile kaldiracak bunye vardi ama simdi yok yaslandi. Hocanin bu macta onu dinlendirmesi laszimdi. Hakandaki olay sadece forum dusuklugu oda yorgunluktan.
kaçırdığı gollerin yorgunlukla alakası yok..resmen beceriksizlik..ayrıca yaşlandı diosun...yaşlandıysa bırakacak..o zaman oynatılmak zorunda kalmaz
e_mali
11.Eylül.2006, 09:49
her kotu sonuc sonrası Hakan gunah kecisi secilir. Ben bu adama hayret ediyorum, yıllardır bunlara gogus geriyor. En azından bu ozelligini alkıslarım.
Emurafu
11.Eylül.2006, 13:32
beyler karan olayı dedigim gibi hazır degil
maca gelelim sarı kırmızılı takımımız son 3 sezondur denizlii le berabere kalıyor bize tersgelen takım korkuyorum
bu arada mehmet ve inamoto ilk onbir oynaycakmıs
BEN DEMİŞTİM!!!!!!!!!!analiz böyle olur
deadlausfb1907
11.Eylül.2006, 13:38
alamadılar ama:D
Emurafu
11.Eylül.2006, 13:51
tahmin ettigim gibi berabere kaldık bu macla birlikde denizli ile 4 sezondur berabere kalıyoz deplasmanda
nart_susruko
11.Eylül.2006, 20:35
alamadılar ama:D
alacaklarını aldı onlar geçen sezon.. :cool:
Cyzio
11.Eylül.2006, 20:38
Inamato ve Mehmet hemen ilk 11 e koymak bence çok yanlıştı.Hemde 2sini birden koyuyor.Geretsyanlış yaptı bu noktada
Emurafu
11.Eylül.2006, 21:38
beyler böyle bir skor cıkacagını söylemiştim
ThersoN
12.Eylül.2006, 18:27
bu beraberlikler bizi yakacak sonna bole deam edersek ... :(
rhan_17
12.Eylül.2006, 18:53
her kotu sonuc sonrası Hakan gunah kecisi secilir. Ben bu adama hayret ediyorum, yıllardır bunlara gogus geriyor. En azından bu ozelligini alkıslarım.
Hakan mı göğüs geriyormuş...tam tersine profesyonel olamıyacak kadar duygusal bir adam...her zaman bunalımda...