View Full Version : Bülent Korkmaz ve Galatasaraylılığı
metin oktay
06.Haziran.2005, 02:08
BUYUK KAPTANIMIZ BULENT KORKMAZ YANILMIYORSAM 12 YASINDAN BU YANA KLUBUMUZDE.SAMPIYONLAR LIGI HARICINDEKI HER KUPAYI KALDIRMA BAŞARISI GOSTERMIS BUYUK BIR OYUNCU.AYRICA TAKIMINA OLAN DUSKUNLUGU,CIKIK KOLUYLA DEVAM ETTIGI ARSENAL MACI,ORHAN AK'IN SAKATIM DIYEREK UCUZ BIR BAHANEYLE CIKMADIGI 2 YIL ONCEKI SOCIEDAD MACINDA AGIR DERECEDE HASTA OLMASINA RAGMEN YINE TAKIMI ICIN SAHAYA CIKAN VE MAC SONUNDA BAYGIN DUSEN KISACA HER TURLU FEDAKARLIGI SADECE GALATASARAY ICIN YAPAN BULENTE GALATASARAY YONETIMI HAKSIZLIK YAPMIYORMU??????
HER KONUSMA ORTAMINDA GALATASARAYIN KULTUR VE GELENEKLERINDEN BAHSEDEN OZHAN CANAYDIN BASKANIMIZ ACABA BULENT KORKMAZI HANGI ETIK DEGERLERI ICINDE TAKIMDAN KOPARMAYA CALISMAKTADIR????
LUTFEN ARKADASLAR BU KADAR BUYUK BIR GALATASARAYLI OYUNCUYU KAYBETMEK BU KADAR UCUZ OLMAMALIDIR.
YORUMLARINIZI BEKLIYORUM..............
Editörden not: Büyük harfler ile konu başlığı açılması yasaktır.Başlık imla kurallarına göre düzeltilmiştir.
apaydin2148
06.Haziran.2005, 09:19
Bülent kesinlikle Galatasaray'da futbolu bırakmalı.onun gibi Galatasaray2lı bulunmaz heralde..kendi sitesinde okumuştum.bi ara 12 yaşındayken Almanya'da turnuvaya gidiyorlar ve Leverkusen Bülent'i çok beğeniyor.Bülent'e cazip bir teklif yapıyorlar.Bülent ben Galatasaray'dan başka yerde oynayamam diyor ve teklifi reddediyor.
Yani onun gibi Galatasaray'lı bulmak çok zor.O kulübe sadık kaldı bizde ona sadık kalalım
whatandash
06.Haziran.2005, 10:58
merak etmeyin arkadaşlar gs yönetimi bülenti ingilteredeki teknik direktörlük kurslarınaca yollayacakmış....
freddy_guarin
06.Haziran.2005, 12:20
Merak Etmeyin Arkadaşlar Kulübümüz Kaptanımıza Muhakkak Sahip Çıkacaktır...! Ve Bir Gün Gelecek Saha Dışında Galatasaray İçin Yine Elinden Gelenin En İyisini Yapacak Önemli Bir Faktör Olacaktır...!
dinaMYt
06.Haziran.2005, 12:55
bence bu ortamın oluşmasında tek sorumlu ö.canaydın deil bülentin de artık bırakma zamanının geldiğini anlaması lazım 37 yaşındaki bir futbolcunun artık çokta üst düzey futbol oynaması mümkün değil, ki bülent için şu an milli takım ve gs antranörlüğü teklifi yapılmışken bırakması gerektiğinin farkına varması lazım
bülentin galatasaraylılığını tartışmıyorum bile uefa kupası finalindeki özverisi ,satış listesine konduğunda bile gsyi terketmeyişi her şeyi açıklıyor
freddy_guarin
06.Haziran.2005, 13:52
Bu Haberi Okuyun Arkadaşlar
http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/GS/Haber.asp?PID=303&HID=11&HaberID=291780
capriceman
06.Haziran.2005, 14:20
Bülentin Lisans yaşı 37, ya gerçek yaşı? :mrgreen:
PhotoGrapher
06.Haziran.2005, 14:26
Bülentin Lisans yaşı 37, ya gerçek yaşı? :mrgreen:İnsan hissettiği yaştadır... :mrgreen:
bence gayet normal.canaydın kulübümüzün değerlerini tek tek harcıyor.fatih terim,hagi ve şimdi de bülent korkmaz.sırada kimler var onu merak ediyorum.heralde uğur ve prekazi.
metin oktay
06.Haziran.2005, 22:52
l bülentin de artık bırakma zamanının geldiğini anlaması lazım 37 yaşındaki bir futbolcunun artık çokta üst düzey futbol oynaması mümkün değil, ki bülent için şu an milli takım ve gs antranörlüğü teklifi yapılmışken bırakması gerektiğinin farkına varması lazım
ASLINDA BU FIKIREDE KATILMIYOR DEGILIM,GECEN SENE FRANK DE BOER ILE OLUSTURAL DEFANSIN NE KADAR ACIK VERDIGINI HEPIMIZ GORDUK AMA NE OLURSA OLSUN BULENT KORKMAZ BU TAKIMDAN KO-PA-RIL-MA-MA-SI GEREKIR.BOYLE BUYUK DEGERLER KOLAY KOLAY YETISMIYOR
cgdsshn
07.Haziran.2005, 12:52
Bence biz fazla duygusalız. Real Madrid'in alt yapısından yetişen ve yıllarca savumada dünyanın en iyi oyuncularından biri olarak gösterilen Fernando Hierro 36 yaşında ilk kez Real madrid dışında başka bir takıma gitti. Real Madrid yöneticileri kendisine jübile teklif etti o ise hala futbol oynayabileceğini söyleyip önce Katar ligine daha sonra Bolton'a gitti. Muhtemelen bu sezon Real Madrid'de herhangi bir görevde çalışacak va kulubüne hizmet etmeye devam edecek. Artık Bülent'in futbolcu olarak Galatasaray'a verebileceği birşey kalmadı ve yönetim ona jübile teklif etti. Ben burada vefasızlık göremiyorum. Eğer Bülent futbola devam etmek isterse bir kulüpte oynar ve futbolu bıraktıktan sonrada Galatasaray'a hizmet etmeye devam eder. Bizler profesyonellikle vefasızlığı birbirine karıştırıyoruz bu yüzden "vefa" bazen genç oyuncuların önünü kaesiyor. Ayrıca Hakan Ünsal ve Arif takımdan ayrıldıktan sonra bazıları Galatasaray'a yıllarca hizmet etmiş bu iki futbolcu takımdan "böyle mi" ayrılmalıydı diyorlar. Aman ne romantik! Sanki futbolcular takımdan değil iki sevgili birbirinden ayrılıyor. Sanki bu iki futbolcu yıllarca bu kulübün ekmeğini yememişler. Evet bu oyuncuların hizmetleri reddedilemez, kimseninde reddettiği yok zaten. Yöneticiler kendilerine hizmetleri için teşekür etti ve yeni sözleşme imzalamayacaklarını söylediler, daha ne yapsınlar?
Genghis_Khan
07.Haziran.2005, 13:28
Bence biz fazla duygusalız. Real Madrid'in alt yapısından yetişen ve yıllarca savumada dünyanın en iyi oyuncularından biri olarak gösterilen Fernando Hierro 36 yaşında ilk kez Real madrid dışında başka bir takıma gitti. Real Madrid yöneticileri kendisine jübile teklif etti o ise hala futbol oynayabileceğini söyleyip önce Katar ligine daha sonra Bolton'a gitti. Muhtemelen bu sezon Real Madrid'de herhangi bir görevde çalışacak va kulubüne hizmet etmeye devam edecek. Artık Bülent'in futbolcu olarak Galatasaray'a verebileceği birşey kalmadı ve yönetim ona jübile teklif etti. Ben burada vefasızlık göremiyorum. Eğer Bülent futbola devam etmek isterse bir kulüpte oynar ve futbolu bıraktıktan sonrada Galatasaray'a hizmet etmeye devam eder. Bizler profesyonellikle vefasızlığı birbirine karıştırıyoruz bu yüzden "vefa" bazen genç oyuncuların önünü kaesiyor. Ayrıca Hakan Ünsal ve Arif takımdan ayrıldıktan sonra bazıları Galatasaray'a yıllarca hizmet etmiş bu iki futbolcu takımdan "böyle mi" ayrılmalıydı diyorlar. Aman ne romantik! Sanki futbolcular takımdan değil iki sevgili birbirinden ayrılıyor. Sanki bu iki futbolcu yıllarca bu kulübün ekmeğini yememişler. Evet bu oyuncuların hizmetleri reddedilemez, kimseninde reddettiği yok zaten. Yöneticiler kendilerine hizmetleri için teşekür etti ve yeni sözleşme imzalamayacaklarını söylediler, daha ne yapsınlar?
Çok doğru bir tespit yapmışsın arkadaşım.
apaydin2148
07.Haziran.2005, 15:39
alkışlıyorum söylediklerini ama vefadan kasıt sadece furbolcu olarak değl teknik adam olarakta
metin oktay
07.Haziran.2005, 16:41
sen bu kadar sene takımın ıcın calış,cabala,gerekırse sakat sakat maca devam et ama klub sana jubıle teklıf ettıgı zaman kabul etmeyınce suclu sen ol.ayrıca kusura bakmayın ama banane realden banane hierrodan,hicbir klubun galatasaray kadar koklu bir gecmişi yok.o yuzden bulente bu yapılanları dogru bulmanız bence cok yanlıs!!!!
cgdsshn
07.Haziran.2005, 16:57
sen bu kadar sene takımın ıcın calış,cabala,gerekırse sakat sakat maca devam et ama klub sana jubıle teklıf ettıgı zaman kabul etmeyınce suclu sen ol.ayrıca kusura bakmayın ama banane realden banane hierrodan,hicbir klubun galatasaray kadar koklu bir gecmişi yok.o yuzden bulente bu yapılanları dogru bulmanız bence cok yanlıs!!!!
Bülent'e ne yapıldı anlamadım. Kendisine jübile teklif edildi bence bu çok normal. Kendisi eğer bunu kabul etmezse suçlu niye Bülent olsun anlamadım. Ortada niye bir suç arıyosun onu da anlamadım. İnan senin kadar bende Galatasaraylıyım ve inan senin kadar bende Bülent Korkmaz hayranıyım. Ama Bülent'i kimse kovmuyor, hakkında kimse kötü birşey söylemiyor, sadece her futbolcuya nasip olmayan muhteşem bir jübile ve ardından Galatasarayda antrenörlük teklif ediliyor. Burada hata nerede?
metin oktay
07.Haziran.2005, 17:04
bence burada hata galatasaray yonetımının futbol takımına yenı bır kımlık kazandırmak ısterken,gecmıs yıllardakı basarıları getırmıs olan oyunculara yaptıgı terbıyesızlık.ya jubıle yada gule gule.bu kadar kolay mı??
tamam jubıle teklıfı kotu bırsey degıl hatta yasıda gelmedı degıl ama bununda bı adabı vardır.yok efendım kazakıstan macından sonra onune 2 sık konulcakmıs.jubıle etmezse gonderılecekmıs.allahtan mehmet cansun ve faruk suren gelıcek secımler ıcın harıl harıl calısıyorlarda ozhan canaydın ve vefasız yonetımıne 'gule gule' lafını en kısa zamanda soylıycem
cgdsshn
07.Haziran.2005, 17:10
Bülent ve eski oyunculardan Arif ve Hakan Ünsal konusundan yönetimin bir suçu olduğunu düşünmüyorum. Ancak yönetim hakkındaki diğer düşüncelerine %100 katılıyorum. Umarım Mehmet Cansun ve Faruk Süren gelir ve bu yönetim en kısa zamanda gider.
metin oktay
07.Haziran.2005, 17:13
Umarım Mehmet Cansun ve Faruk Süren gelir ve bu yönetim en kısa zamanda gider.
sonunda ortak bır noktada bulustuk demek kı (a) (a) (a)
geçen gün tv de gösterdi.eski yöneticilerimiz cansun,elmas,süren,albayrak.... birarya geldi ve durum değerlendirmesi yaptı.muhalefet kanattan bir atak gelecek sanırım.inşallah toplantıdan bu zor günlerde yönetime destek olalım yardımzı olalım gibi saçma bir karar çıkmamıştır.
metin oktay
09.Haziran.2005, 12:36
ben en cok eski yonetimden abdulrahim albayraki ozledim.ama ne yazikki bu yonetim onu galatasaray lisesi mezunu olmadigi icin istemiyor
cronaldo
11.Haziran.2005, 15:23
BÜLENT abi gibi bir tecrübe abidesi 40 yasına kadar aktif olarak futbol oynayabilir bence...
ama büyük kaptanımızı asla unutmayacağız.........