View Full Version : Beşiktaş-Trabzonspor
iki hazır olmayan takım. bjk ev sahibi olmanın avantajıyla çıkacak sahaya. bizde en etkili silahımız yattaramız yok. şanslar eşit.
bursa_mc
09.Eylül.2006, 17:51
berabere biterr..
Trabzonspor kafilesi İstanbul'a gitti
A.A.
Lazaroni'nin sözleşmesini feshederek teknik direktörlük görevine Ziya Doğan'ı getiren Trabzonspor, yarın deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı lig maçı için İstanbul'a hareket etti.
Bordo-mavili takımın İstanbul'a hareketinden önce havaalanında açıklama yapan teknik direktör Ziya Doğan, takımda göreve geleli çok kısa bir süre olduğunu belirterek, "Beşiktaş'ın kasetlerini seyrettik. Kısa sürede ne kadar çalışabilirsek çalıştık" dedi.
Doğan, iyi bir başlangıç yapmak istediklerini vurgulayarak, "Beşiktaş maçı zor bir maç olacak. Ama kazanan taraf biz olmak istiyoruz. Bu maçla birlikte Trabzonspor çıkışa geçer" diye konuştu.
Bordo-mavili takımın kaptanı Hüseyin ise son günlerde kaptanlığı konusunda çeşitli söylentilerin çıktığını hatırlatarak, bu görevi kendisine yönetimin verdiğini ve sadece yönetimin alabileceğini vurguladı.
Bordo-mavili takımda, sakatlıkları bulunan Celalettin, Ufukhan ve Enis ile kaleci Ahmet Şahin İstanbul'a götürülmedi. Sakatlığı bulunan Yattara ve hazır olmayan Musampa ise teknik direktör Ziya Doğan'ın isteği doğrultusunda, kafileye dahil edilerek İstanbul'a götürüldü.
Cyzio
09.Eylül.2006, 17:53
BJK bizi son senelerde İnönü de yenemio yine öle olacak.Trabzonspor kazanacak maçı
cArsı_nas
09.Eylül.2006, 17:53
alırız diye dusunuyorum umarım yanılmam
Cengo
09.Eylül.2006, 17:54
1-1 bence ama erken bir gol olursa skor inanılmaz değişik şekilde bitebilir..
Beşiktaş ile 98.randevu
Takımımız Beşiktaş ile bu hafta 98. kez karşı karşıya gelecek.
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/090906yattara.jpg
11 Ekim 1973 tarihinde ekibimizin 2-0 galibiyetiyle başlayan 33 yıllık rekabette bugüne kadar oynanan 97 karşılaşmada Beşiktaş 40, Trabzonspor ise 36 galibiyet aldı. 21 maçta ise takımlar birbirlerine üstünlük sağlayamadılar. Siyah-beyazlı takımın 129 golüne, Bordo-Mavililer 106 golle cevap verdi.
İki takım arasında bugüne kadar yapılan 64 lig maçında Beşiktaş ve Trabzonspor'un 25'er galibiyeti bulunuyor. 14 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. Siyah-Beyazlı ekibin ligde attığı 89 gole Bordo-Mavili ekip 71 golle cevap verdi.
Takımımız, Teknik Direktör Ziya Doğan yönetiminde Beşiktaş’la oynadığı 2 lig maçından da galibiyetle ayrılmıştı. Ziya Doğan yönetimindeki Trabzonspor, 2003-2004 sezonunun 24. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Beşiktaş'ı 3-0, 2004-2005 sezonunun 8. haftasında da yine Beşiktaş'ı sahasında 1-0'lık sonuçla yenmişti
niyazi_kurt
09.Eylül.2006, 18:25
Ya bu kadar yargı neden var herkeste.. Beşiktaş rahat bi şekilde alıcak maçı.Ziya doğan büyücü değil ki 3 günde takımı toparlasın.Biraz kımıldanma olsa bile beşiktaşı inönüde yenecek güce ulaşamaz
nart_susruko
09.Eylül.2006, 18:36
bu maçta ziya doğan'ın bi etkisinin olacağını zannetmiyorum..
bjk alır bence maçı..
zaten 3 günde ziya doğanın bişşi vereceği yoktu takıma. ama lazaroni takımdan giderek Trabzonspor için yapabileceği en iyi şeyi yaptı ve bütün futbolcuları motive etti. adam kaldığı süre içinde hiç bişe yapamadı ama gider ayak takımı motive etti! futbolcuların kafaları rahat artık. en azından forvetsiz oynamayacağpız ve ziya doğan herkesi gerçek mevkiiinde oynatacaktır. bu bile çok önemli ayrıntı. hiç ümidim yoktu lazaroni burdayken ama artık bjk nın şansı ne ise bizimde o diyebiliyorum.
deplasmanda olmak da çok önemli değil çünkü bu maç için güzel bi tribün yapılacak. keşke eskiden olduğu gibi tribünleri yarıyarıya verseler yine. yine inönü statıdnın yarısını doldururduk yaa.
Peshayat
09.Eylül.2006, 19:07
bu maç 3-4 olur alırız
Berkaiser
09.Eylül.2006, 20:52
Trabzon'un başında Lazaroni olsaydı Beşiktaş kesin alırdı derdim ama Ziya Doğan olunca Beşiktaş'ı favori gösteremiyorum.Beşiktaş kazanmaya daha yakın ama Trabzon da galibiyetle dönebilir.
FeYYaz1989
10.Eylül.2006, 00:45
Çok rahat kazanırız.Beşiktaş hazır değil diyenlere katılmıyorum.Birkaç ufak tefek uyumsuzluk sorunu hariç hiç bir eksiğimiz yok.
Trabzonspor çok kötü durumda zaten,Ziya Doğan ile elbet bir toparlanma olacaktır ama 3 günde ve Beşiktaş deplasmanında değil.
10_Osmanozc
10.Eylül.2006, 01:35
Çok rahat kazanırız.Beşiktaş hazır değil diyenlere katılmıyorum.Birkaç ufak tefek uyumsuzluk sorunu hariç hiç bir eksiğimiz yok.
Trabzonspor çok kötü durumda zaten,Ziya Doğan ile elbet bir toparlanma olacaktır ama 3 günde ve Beşiktaş deplasmanında değil.
Katılıyorum:)
senderson
10.Eylül.2006, 01:39
Berabere bitsinde 0-0 9-9 farketmez...
eGowiCh
10.Eylül.2006, 01:42
Trabzonspor güle oynaya, zorlanmadan kazanacaktır bu maçı. Yattara olsa rahat alırdı, zira sol beki çok zayıf BJK'nin, sağdan çok iyi atak yapardı Yattara. Soldan da Marcelinho şovu izleyebiliriz, S.Kurtuluş oynar büyük ihtimal karşısında (veya Ali Tandoğan). Bence TS alacak bu maçı ve yükselişe geçecek, Musampa da oynar umarım.
10_Osmanozc
10.Eylül.2006, 01:46
Musampa'nın oynama ihtimali düşük ama ne olur bilinmez.Büyük ihtimal Ersen M. tek forvet çıkacak.
nekop
10.Eylül.2006, 01:52
ben yarın zafer turuna cıkıyorum çünkü bu mac bizim...
rhan_17
10.Eylül.2006, 03:56
tarafsız biri olarak mutlak favori olarak beşiktaş ı görüyorum çünkü trabzonspor un takım yapısı çok zayıf...eğer beşiktaş gerçekten iyi bir gününde olursa ve yeterinçe iştahlı oynarsa tarihi bir fark olbilir...
cArsı_nas
10.Eylül.2006, 21:48
maca 1 saat kaldı
Universal
10.Eylül.2006, 21:49
Maça başlamasına yaklaşık bir saat var acaba izlesemmi izlemesemmi diye düşünüyorum. Çünkü o saatte Top Model var kararsız kaldım.
FeYYaz1989
10.Eylül.2006, 21:49
Bu maç bizim için kritik,haftaya Galatasaray derbisi var.O maça rahat çıkmak için bu maçı mutlaka kazanmalıyız.
10_Osmanozc
10.Eylül.2006, 21:54
Bu maç bizim için kritik,haftaya Galatasaray derbisi var.O maça rahat çıkmak için bu maçı mutlaka kazanmalıyız.
Ne tesadüf bizim için de o kadar kritik:)
Neron_FB
10.Eylül.2006, 22:05
Zİya Doğanın gelmesi Trabzon için iyi oldu bence.. Ayrıca genelde T.Direktör değişince takımlar mağlubiyet almıyo ilk maçlarında :) Geçenlerde oylamada BJK demiştim ama şuan olsa beraberlik derim..
Burak Duran
10.Eylül.2006, 22:09
bence bjk alıcak yattaranın olmamsı kötü eğer bjk erken gol bulursa alır ama eğer trabzon öne geçerse maçı çeviremeyebilir
cArsı_nas
10.Eylül.2006, 22:23
11 boyle imis az evvel lig tv solemiş
runje
ali güneş-koray-gökhan-baki
serdar-kleberson-ricardinho
delgado
Burak - Bobo
Burak Duran
10.Eylül.2006, 22:30
baki ve ali güneş çok büyük problem yaratabilir
Universal
10.Eylül.2006, 22:34
Bu sezon daha önce şampiyonluğu yaşamış iki takım arasında oynanan ilk maç olacak inşallah dostluk kazanır bol hatasız bir maç dileğimle.
Not: Bu maça derbi değildir.Derbi sözcüğünün anlamı iki aynı şehirin takımı olan takımlar arasında oynanan maçlardır. Bu maç için büyük maç diyebiliriz.
Krusty
10.Eylül.2006, 23:18
Gol oldu!
Beşiktaş 1-0
Golün adı Burak Yılmaz :)
Eray Dengiz
10.Eylül.2006, 23:19
Hem Beşiktaş'ın hemde Trabzonspor'un 2 net posizyonuna ofsayt denildi.. Hakemlerin gözleri bozuldu maçlara çıka çıka..
Beşiktaş'ın artık bu dakkadan sonra maçı bırakcağını sanmıyorum.
Universal
10.Eylül.2006, 23:24
Bu maç Beşiktaş'ın istediği gibi geçiyor. Trabzon Ersen'i kaçırarak gol aramaya çalışıyor ama Beşiktaş ofsayt taktiği ile bunu engelliyor. Beşiktaştada Bobo ve Burak'a son topları atıp gol arama ğeşinde bu arada hakem gayet iyi yönetiyor.
fenerbahce_1907
10.Eylül.2006, 23:28
1-1 oldu ersen martin
jack_sparrow_16
10.Eylül.2006, 23:28
37.dakikada maç berabere güzel maç oluyor galiba
Cengo
10.Eylül.2006, 23:29
1-1 biter demiştim, bakalım öyle olacak mı?
Universal
10.Eylül.2006, 23:30
Bu maç zevksiz oluyor pas hataları maçta ataklara neden oluyor iki takımda özellikle Trabzon orta alanda pas hatası çok yapıyor ama Gökdeniz gayet iyi bu maçta.
Universal
10.Eylül.2006, 23:55
İkinci yarının pek farklı olacağını sanmıyorum sonuç 1-1 veya bir takımın 2-1 lehine bitebilir.
tinerER
11.Eylül.2006, 00:04
gol ersen martin 2-1
Krusty
11.Eylül.2006, 00:05
Olamaz ya.. 2-1 :( Haydi toparlan Kartal!
nekop
11.Eylül.2006, 00:07
trabzonum benim biricik sevgilim söyle senden başka neyim var benim seninle aglarım seninle gülerim döyle senden başka kimim var benim haydee koclarım istanbulu 7. kez feth etmek adına...
TR.CaPTaiN
11.Eylül.2006, 00:15
Arkadas bugün 50 ytl yatırdım iddia da ve bjk ye de verdim dedi trabzon alır parayı unut demistim bakalım ne olacak
nekop
11.Eylül.2006, 00:16
o arkadaşın o paranın üstüne bi bardak soguk su içsin...
TR.CaPTaiN
11.Eylül.2006, 00:17
o arkadaşın o paranın üstüne bi bardak soguk su içsin...
ßende aynısı dedim :)
Universal
11.Eylül.2006, 00:19
İkinci yarının pek farklı olacağını sanmıyorum sonuç 1-1 veya bir takımın 2-1 lehine bitebilir.
Devre bittiğinde dedim böyle biterse skoru bilmiş olacam. :)
fenerbahce_1907
11.Eylül.2006, 00:21
3-1 oldu ömer rıza trabzon rahatladı artık
Scocco
11.Eylül.2006, 00:23
Ne oluyor böyle maç 3-1 oldu.
tinerER
11.Eylül.2006, 00:23
walla trabzondan hiç beklemiodum bu kdr :)
Krusty
11.Eylül.2006, 00:25
Kimse beklemiyordu. :( Off be Beşiktaş. Olsun pek üzülmeyelim sonuçta; elle gol yok ya..! :D Gerçi daha bitmedi maç. :)
TR.CaPTaiN
11.Eylül.2006, 00:25
Ziya Dogan faktorü macın kısaca özeti.
Maç çok değişti ya. 2.yarı bambaşka bir Trabzon var sahada :)
nekop
11.Eylül.2006, 00:27
15 dakika kaldı bitmesine dünde dedigim gibi macı yenicez bende tura cıkıcam diye eniştemlerle birlikte komvoy yapcaz...
15 dakika kaldı bitmesine dünde dedigim gibi macı yenicez bende tura cıkıcam diye eniştemlerle birlikte komvoy yapcaz...
Hahaha. Serhat şampiyonmu oldunuz olm :D Ne konvoyu :n:
beşiktaş çok kötü be arkadaşlar.
nekop
11.Eylül.2006, 00:32
Hahaha. Serhat şampiyonmu oldunuz olm :D Ne konvoyu :n:
valla inönüye gitme sözü aldım eniştemden mac bittigi dakika inönüye gidiyom :D
valla inönüye gitme sözü aldım eniştemden mac bittigi dakika inönüye gidiyom :D
Keşke maç zamanı gitseydin :D Hiç değilse seyrederdin. :D :D
Bu arada KARTAL GOL GOL sesleri gene başladı :D :D
m_o_11
11.Eylül.2006, 00:34
kadro ii olunca. ziya dogan etkisini kısa sürede gsterdi
Universal
11.Eylül.2006, 00:36
Ziya Doğan en başta gelse belki her şey daha farklı olabilirdi zaten gönderilmesi bir hataydı.
Evet Ziya Doğan'ın takıma olumlu yönde etki ettiği görülüyor.
Universal
11.Eylül.2006, 00:47
Bol pas hatalı bir maçı Trabzon kazandı attığından falzasını kaçıran Trabzon oldu tebrik ediyorum. Böyle C@fe Futbolda ki Trabzon maçını bilmiş oldum. :D
Scocco
11.Eylül.2006, 00:48
Ziya Doğan oyunculara yüksek motivasyon veriyor. Bu akşamki maçtada bu etkili oldu. Trabzon kazanmayı hak etti ve kazandı.
nekop
11.Eylül.2006, 00:50
hadi beyler eniştem geldi ben inönüye gidiyorum görüşürüz...
besiktas1903
11.Eylül.2006, 00:57
bu ne ya. maci gormedim anlatirmisiniz kim hatalar yapti falan, kim guzel oynadi.
baron
11.Eylül.2006, 01:01
beşiktaş daha kendi evinde bir derbi mücadelesini kazanamıyor...
FeYYaz1989
11.Eylül.2006, 01:05
Yazık oldu...
İki takımda pek iyi oynamadı ama Trabzonspor özellikle 1-1 den sonra Beşiktaş savunmasındaki boşlukları değerlendirmeye çalıştı.2 kere de boş kaleye kaçırdılar.Koray'ı 3. golde topu ıskaladığı için tebrik ediyorum,devamlı pas hatası yapan Kleberson'u unutmuyorum tabi,ona da tebrikler.Baki'ye zaten hiçbir şey demiyorum.Neyse olan oldu artık en azından Trabzonspor mücadele etti,onları da tebrik ediyorum,kalan maçlarında başarılar.
eGowiCh
11.Eylül.2006, 01:14
Helal olsun Trabzonspor'a. Dün bu maçı Trabzonspor alır, rahat kazanır, kolay maç olur demiştim. Zor mu oldu kazanmaları, kolay mı, bilmiyorum, maçı izlemedim ama Trabzonspor'u tebrik ediyorum, bekliyordum böyle bir galibiyet.
TS, bu galibiyetle çıkışa geçecektir.
Haftaya GS - BJK maçı baya kıyasıya olacak, kan kaybetmiş iki takımın maçı güzel olacaktır.
Sekopej
11.Eylül.2006, 01:53
Mağlubiyetin baş sorumlusu bence Tigana. Kaç maç oldu ama hala hayatında sol bek oynamamış Baki'yi sol bek oynatıyor. Adam elinden geleni yapmaya çalışıyor, önünde oynayamaya çalışan Ricardinho da çok kötü olup ortaya ortaya kaçında sol taraf kompla Baki'ye kaldı. Bence Baki bu kadar eleştiriyi haketmedi. Geçen sene Çağdaş'a yapılan şu anda ona yapılıyor ve Tigana'nın hatasını o çekiyor.
Maçta beğenmediğim bir diğer kişi de Ricardinho. Biz burda o sol oynayamaz dediğimizde bazı arkadaşlar karşı çıkmıştı. Tekrar söylüyorum Delgado, Ricardinho aynı anda oynayacaksa biri forvete yakın olup forvet teklenmelidir diyorum. Yoksa solda Ricardinho oynayamaz.
Ricardinho soldan içeri doğru kaçtıkça Delgado'nun alanına girdi ve Delgado da Ricardinho çıkana kadar hiç bir varlık gösteremedi. O çıktıktan sonra bişeyler yapmaya çalıştı.
Sonuçta takımın düzenini iyi oturtması lazım Tigana'nın, iyi oyuncular var ama bu düzenle iyi oynamaları zor bence.
22 oyuncu içersince bence en kötüsü Marcelinho idi. Trabzon'un 10 oyuncusunu da tebrik ediyorum. Gerçekten maçın başından galibiyete inanmışlar ve istediklerini aldılar. Ama Marcelinho en kötüsüydü, ben izlerken dayanamadım neden 90'a kadar sahada kaldı diye.
Sezon başında Alex'le kıyaslarken bekleyelim oynasınlar diyenler oldu, şimdi 5 maçlık performansa bakıyorum da yorum sizin. Yattara olsaydı onun yerine fark olurdu bugün. 1 adama çalım atamadı Marcelinho. Böyle devam ederse burada fazla forma giyemez, Ziya Hoca giydirmez....
Ziya Doğan da tabrik etmek lazım, önceki maçlara baktıktan sonra bu maçı görünce gerçekten Teknik Direktör'ün bir takım için ne kadar önemli olduğu ortaya çıktı. Umarım Osasuna'ya karşı da böyle mücadele ederler ve iyi bir skor yakalarlar ilk maçta....
Beşiktaş'ın artık bu dakkadan sonra maçı bırakcağını sanmıyorum.
fatih terimin 2005 te milan-liverpool maçında "italyan takımının 3-0 dan maçı vereceğini sanmıyorum" demesi gibi oldu senin bu mesajında lake :D
Trabzonu tebrik etmek lazım.
koray_capello
11.Eylül.2006, 02:31
aslında beşiktaş kötü oynamadı.bu sene oynadığı maçlar içerinde en çok pozisyona girdiği maçıydı.fakat şanssızlık vardı.savunmanın yaptığı inanılmaz hatalar da buna eklenince bu sonuç ortaya çıktı.kimse trabzonun öndeyken yakaladığı pozisyonlara aldanıp da trabzon iyi oynadı sanmasın..
tigana artık bu işi başaramayacağını belli etti.kadro için yaptığı seçimleri bi çocuk bile yapmaz.bunun dışında oyunu değiştirecek bir yapısıda yok.ben nasıl tribünde izliyosam o da yedek klubesinde izliyor maçı..
nobre şu takımda en çok mücadele edenlerden birisi.helal olsun valla geldiğinden beri tam olarak ısınamamıştım ama bugün karar verdim ki takımın en isteklisi nobre.ve bu adam yedek başlıyor maça?!?
runje kaleci filan değil.en kısa zamanda gönderilmesi lazım.bobo bir anadolu takımında bile sabredilip oynatılacak bir oyuncu değil.yazık bu iki isimle harcanan kontenjana ve tabiki paraya..
son sözümde taraftara.taraftar da eskisi gibi değil artık.nerde eski kapalı nerde şimdiki beyefendiler (!) ile dolu kapalı.çoğu yanlış yere gelmiş bence podyuma çıkmaları lazımmış.ağızların açmaları için yalvarmanız lazım.takım öndeyken herkes bağırır be güzel kardeşim.dk 70 küsür maç 3-1..bendeki inancın yarısı herkes de olsaydı keşke..
Jesus_FB
11.Eylül.2006, 02:55
Beşiktaş çok kötü oynadı, trabzon tarihi farkı kaçırdı. gökdeniz çok etkiliydi beşiktaşta da bir tek Burak'ı beğendim, ricardinho'nun adını duymadım zaten 58. dakkada çıktı. marcelinho da çok basit hatalar yaptı çok top kaybetti bugün ersen martin iyi oynayanlar arasındaydı
ziya doğan beşiktaşa karşı hiç kaybetmemişti bu geleniğini sürdürdü tebrikler trabzona. Bir ara televizyondan çok kısa da olsa bir kısım beşiktaş taraftarının "ruhsuzlar" diye bağırdıklarını duydum böyle bir şey oldu mu maça giden arkadaş daha iyi bilir belki ben yanlış duymuşta olabilirim
eGowiCh
11.Eylül.2006, 03:11
Sekopej'e harfiyen katılıyorum. Özellikle Alex & Marcelinho kıyaslamasında, söylediklerine katılmaktayım.
Jean Tigana, bugün 18 SüperLig teknik direktörü arasında en çok maaş alan teknik direktördür. Baki'yi Ajax altyapısında yetişti diye aldırdı, ısrarla Delgado'yu aldırdı, sol bek istedi (G.Nery gibi) fakat yönetim Ricardinho'yu aldı, Bobo'nun bonservisi alındı, Nobre alındı vs.
Bir kere Bobo tamamen gereksiz. Nobre ve G.Güleç + Burak varken, Bobo kontenjanı gereksiz bir şekilde dolduruyor. G.Güleç'e de yazık ediliyor, geçen sene banko oynarken bu sene kulübeye mahkum.
Ricardinho ve Delgado'dan bir tanesi gereksiz. Hele ki Delgado'ya 5m € hiçbir Avrupa kulübü vermez, çok fazla bir ücret. Ricardinho'nun maliyeti çok az, Delgado ise çok fazla. Aynı tip iki oyuncunun toplam 6m €'ya transfer edilmesi yanlıştır. İkisinden birini almalıydı -ki bence Ricardinho doğru seçim-, bir de sol bek almalıydı.
Yıldırım Demirören "Brezilya Milli Takımının sol kanat oyuncusuyla anlaştık" demişti isim vermeden. Herkes Nery, Ze Roberto sanmıştı; fakat çok değişik bir isim çıktı ortaya. Sanırım Yıldırım Demirören'e, menajerler vasıtasıyla "Bu adam milli takımın sol beki" denildi ve Demirören de izlemeden transfer etti. Alex milli takıma neden alınmadı, çünkü Parreira Ricardinho'yu seçti. O mevki için iki alternatifi vardı, Alex ve Ricardinho... Ricardinho'yu seçti. Eğer Ricardinho sol bek olsaydı, Gilberto olmaz, Ricardinho olurdu milli takımda...
Koray'ın da ne kadar kötü bir stoper olduğunu sanırım görmüştür. Terim, onu milli takıma almamakla da haklıymış. O basit ıskayı Beşiktaş gibi büyük bir kulübün stoperinin yapmaması lazım. Genç olur, tecrübesiz olur, tamam derim. Ama bu adam genç değil, tecrübesiz değil. Öyle basit bir hata yaptı ve sonu gol oldu. E peki Runje ne yapsın, diğer stoperlerin (Gökhan Zan) günahı ne? Koray'ın yaptığı hata diğer stoperlere de mal edilerek "defans zayıf" denmemeli. Gökhan Zan çok iyi bir stoper, fakat Koray'ı görüyoruz ki yeterli değil. Ersen Martin'in attığı ilk golde de nasıl vurduruyor Ersen'e, anlayamadım. Öyle basit bir şekilde vurdurmaması lazım ona. Aynı şekilde ikinci golde de arka direkte 2 kişi bomboş kalıyor, bir kişi kovalıyor. Olacak şey değil.
Nobre gibi savaşan, Türkiye'yi bilen birini oynatmaması da hatadır. Bu adam ne yapıp ne eder gol atar, kafayla ayakla, en azından çabalar. Fakat bu adamı oynatmıyor Tigana..
Kleberson, Man Utd'den, 2002 DK'dan tanıdığımız Kleberson değildi hiçbir zaman. Olamadı, olamayacak da sanırım... Hiç maçın adamı olamadı şu ana dek, hiç çok faydası olmadı. Vasatın üstüne çıkamadı. Böylesine büyük bir yetenek, sanıyorum ki yanlış yerde oynatılıyor.
BJK'nin yabancı oyuncularından çekeceği var bence. Sanıyorum ki devre arasında gönderilecekler olacaktır.
Ayrıca bir kontenjan boşken, neden sol bek alınmadı (veya stoper), anlayamıyorum. Ricardinho sol bek değil, onu orta sahaya aldıysan, neden bir sol bek daha almıyorsun? Veya Koray yerine iyi bir stoper alınmıyor?
Jefferson ve Gökdeniz hayatının maçını oynadılar. Özellikle Jefferson'ın Musa'nın geri pasındaki muhteşem refleksi, çok güzel bir hareketti. Gökdeniz ise, driblinglerle ve paslarıyla maça damgasını vurdu.
Yattara olsa, kontrataklarda TS daha etkili olur ve farkı arttırabilirdi; zira BJK çok pozisyon verdi.
Beşiktaş, bu kadro ve oyunla Ali Sami Yen'de Galatasaray'dan tarihi bir fark yiyebilir.
Sekopej
11.Eylül.2006, 03:17
Gökhan'ın maçtan sonra bir açıklaması vardı. Bu takıma dünyanın en iyi defansını getirin İtalyan Cannovaro'yu Nesta'yı getirin yine sonuç değişmezdi dedi. Orta saha böyle olduktan sonra mücadele etmezse biz defansın yapacak fazla bir şeyi kalmıyor dedi. Kleberson biraz dinlenip Fahri oynamalı diye düşünüyorum...
Sekopej'e harfiyen katılıyorum. Özellikle Alex & Marcelinho kıyaslamasında, söylediklerine katılmaktayım.
Jean Tigana, bugün 18 SüperLig teknik direktörü arasında en çok maaş alan teknik direktördür. Baki'yi Ajax altyapısında yetişti diye aldırdı, ısrarla Delgado'yu aldırdı, sol bek istedi (G.Nery gibi) fakat yönetim Ricardinho'yu aldı, Bobo'nun bonservisi alındı, Nobre alındı vs.
Bir kere Bobo tamamen gereksiz. Nobre ve G.Güleç + Burak varken, Bobo kontenjanı gereksiz bir şekilde dolduruyor. G.Güleç'e de yazık ediliyor, geçen sene banko oynarken bu sene kulübeye mahkum.
Ricardinho ve Delgado'dan bir tanesi gereksiz. Hele ki Delgado'ya 5m € hiçbir Avrupa kulübü vermez, çok fazla bir ücret. Ricardinho'nun maliyeti çok az, Delgado ise çok fazla. Aynı tip iki oyuncunun toplam 6m €'ya transfer edilmesi yanlıştır. İkisinden birini almalıydı -ki bence Ricardinho doğru seçim-, bir de sol bek almalıydı.
Yıldırım Demirören "Brezilya Milli Takımının sol kanat oyuncusuyla anlaştık" demişti isim vermeden. Herkes Nery, Ze Roberto sanmıştı; fakat çok değişik bir isim çıktı ortaya. Sanırım Yıldırım Demirören'e, menajerler vasıtasıyla "Bu adam milli takımın sol beki" denildi ve Demirören de izlemeden transfer etti. Alex milli takıma neden alınmadı, çünkü Parreira Ricardinho'yu seçti. O mevki için iki alternatifi vardı, Alex ve Ricardinho... Ricardinho'yu seçti. Eğer Ricardinho sol bek olsaydı, Gilberto olmaz, Ricardinho olurdu milli takımda...
Koray'ın da ne kadar kötü bir stoper olduğunu sanırım görmüştür. Terim, onu milli takıma almamakla da haklıymış. O basit ıskayı Beşiktaş gibi büyük bir kulübün stoperinin yapmaması lazım. Genç olur, tecrübesiz olur, tamam derim. Ama bu adam genç değil, tecrübesiz değil. Öyle basit bir hata yaptı ve sonu gol oldu. E peki Runje ne yapsın, diğer stoperlerin (Gökhan Zan) günahı ne? Koray'ın yaptığı hata diğer stoperlere de mal edilerek "defans zayıf" denmemeli. Gökhan Zan çok iyi bir stoper, fakat Koray'ı görüyoruz ki yeterli değil. Ersen Martin'in attığı ilk golde de nasıl vurduruyor Ersen'e, anlayamadım. Öyle basit bir şekilde vurdurmaması lazım ona. Aynı şekilde ikinci golde de arka direkte 2 kişi bomboş kalıyor, bir kişi kovalıyor. Olacak şey değil.
Nobre gibi savaşan, Türkiye'yi bilen birini oynatmaması da hatadır. Bu adam ne yapıp ne eder gol atar, kafayla ayakla, en azından çabalar. Fakat bu adamı oynatmıyor Tigana..
Kleberson, Man Utd'den, 2002 DK'dan tanıdığımız Kleberson değildi hiçbir zaman. Olamadı, olamayacak da sanırım... Hiç maçın adamı olamadı şu ana dek, hiç çok faydası olmadı. Vasatın üstüne çıkamadı. Böylesine büyük bir yetenek, sanıyorum ki yanlış yerde oynatılıyor.
BJK'nin yabancı oyuncularından çekeceği var bence. Sanıyorum ki devre arasında gönderilecekler olacaktır.
Ayrıca bir kontenjan boşken, neden sol bek alınmadı (veya stoper), anlayamıyorum. Ricardinho sol bek değil, onu orta sahaya aldıysan, neden bir sol bek daha almıyorsun? Veya Koray yerine iyi bir stoper alınmıyor?
Jefferson ve Gökdeniz hayatının maçını oynadılar. Özellikle Jefferson'ın Musa'nın geri pasındaki muhteşem refleksi, çok güzel bir hareketti. Gökdeniz ise, driblinglerle ve paslarıyla maça damgasını vurdu.
Yattara olsa, kontrataklarda TS daha etkili olur ve farkı arttırabilirdi; zira BJK çok pozisyon verdi.
Beşiktaş, bu kadro ve oyunla Ali Sami Yen'de Galatasaray'dan tarihi bir fark yiyebilir.
Öncelikle tebrikler çok iyi yorumlamışsın. Ama "Beşiktaş, bu kadro ve oyunla Ali Sami Yen'de Galatasaray'dan tarihi bir fark yiyebilir." şu sözüne katılmıyorum. malum bizim GS nin de durumu ortada :(
cArsı_nas
11.Eylül.2006, 03:21
korayın mactan sonra nasıl agladıgını gordunuz runjenın verdigi destegide gordunuz bence koraya bu kadar yuklenmemek lazım bu arada ziya hocayı gokdenizi ve tum tsli oyuncuları kutluyorum
bu mac bize bi ders oldu umarım cska macında iyi oyunla bi galibiyet alırız
eGowiCh
11.Eylül.2006, 03:29
Galatasaray eğer Bordeaux'u yenerse, Beşiktaş'ı %100 yener! O moralle Ali Sami Yen full olur ve BJK'yi darmadağın eder. Bordeaux'a yenilirse eğer, o zaman durum değişebilir tabi ki. Ama Galatasaray stad avantajını da kullanıp BJK'yi yenecektir. Hakan'ın mutlaka BJK maçında oynaması gerekir, zira Koray'ın hava toplarındaki zayıflığını görüyoruz.
BJK'nin bu futbolla 5 maçta 15 puan alan Bulgaristan ekibi CSKA Sofya'yı yenmesi zor.
Sekopej
11.Eylül.2006, 04:00
Toroman'ın cezası 1 maç mı 2 maç mı? GS maçında oynayacak mı?
Avrupa maçlarında alınacak skorlar bence de büyük oranda etki edecek, bir de CSKA karşısında BJK kötü sonuç alırsa ondan 2 gün önce maç yapmış olan GS karşısında he moralmen çökerler hem de fiziksel açıdan daha güçsüz olurlar diye düşünüyorum...
deadlausfb1907
11.Eylül.2006, 04:06
Toroman'ın cezası 1 maç mı 2 maç mı? GS maçında oynayacak mı?
Avrupa maçlarında alınacak skorlar bence de büyük oranda etki edecek, bir de CSKA karşısında BJK kötü sonuç alırsa ondan 2 gün önce maç yapmış olan GS karşısında he moralmen çökerler hem de fiziksel açıdan daha güçsüz olurlar diye düşünüyorum...
2 maç...gs maçında yok...
nekop
11.Eylül.2006, 04:10
bence 2 sezondur oynadıgımız en iyi oyundu ve galibiyeti hak ettik sezon başı gönderilmeye calışılan jefferson kalitesini gösterdi her ne kadar 2 gol yediysede o 2 gole yapcak pek bişey yoktu 1.gol zaten aniden gelişti ve top sekti 2.golde top defansa carpınca kontpiyede kaldı ama hakikaten gelecekte brezilya milli takımının kalecisi olabilir yorumlarını dogruladı.gökdeniz için zaten ayrıca bi parantez acmak lazım ben bikac sezondur bu kadar iyi bi gökdeniz görmedim sahada ayak basmadık yer bırakmadı bide pozisyonları daha iyi degerlendirse harikalar yaratırdı.marcelinho konusuna o kadar katılmıyorum gökdenize cıkardıgı paslar ortadaydı neyse sonuc olarak kazandık ve mutluyuz...
deadlausfb1907
11.Eylül.2006, 04:13
gökdeniz hayatının maçını oynadı..birde karşı karşıya pozisyonlarda biraz becerikli olsa...avrupada rahat oynar
eGowiCh
11.Eylül.2006, 05:05
Hakem hataları yine damgasını vurdu bence. Trabzonspor aleyhine hakem hataları vardı. Gökdeniz'in yanılmıyorsam 2 pozisyonunun ofsaytla uzaktan yakından ilgisi yoktu (ilk yarıydı sanırım), fakat hakem bayrağını kaldırdı. Gökdeniz kaleci ile karşı karşıya kalmıştı ofsayt olmasa ve belki de golü atacaktı. Hakemler yine çok kötü, istediğiniz kadar seminer düzenleyin, olmayacak hatalar yapıyorlar.
SYLaR
11.Eylül.2006, 05:10
Ewet Trabzon aleyihne bi iki pozisyonla ofsayt çalındı ama uzaktan yakından alakası yoktu
Ya bu runje ne biçim bir kaleci.Hiç bir top kurtaramıyor
nekop
11.Eylül.2006, 05:16
beşiktaş oscar cordobayı daha cok arayacak...
FeYYaz1989
11.Eylül.2006, 06:42
Bence hakem o kadar kötü değildi.Tam emin olamamakla birlikte Trabzonspor'un bir iki ofsaytı yanlış olabilir ama zaten o da yardımcı hakemin insiyatifinde.
Valla Koray ağlasada sızlasada şu ana kadar izlediğim en kötü oyununu oynadı,gerçi her maçı izliyemiyorum konum itibariyle.Yine bu Baki'den sol bek falan olmaz,bu gidişle sonu belli,çok kötüydü.Valla Nobre'ye ayrı bir parantez açıyorum.Bende bir türlü ısınamamıştım bu adama ama hakikatten en isteklileri oydu belki de oyuna girdikten sonra.
Devre arasına kadar şampiyonluk yarışından kopmayız umarım.Bu durumda Bobo kiralınır ve bir stoper ile bir sol bek alınır.Yoksa işimiz gerçekten çok zor.
nekop
11.Eylül.2006, 06:46
beşiktaşın zaten bi yabancı hakkı var bence bobo satılırsa yerine sol kanat oyuncusu alınmalı...
Cyzio
11.Eylül.2006, 08:25
Beşiktaş pozisyonamı girdi 2 golde bizim defansın hatalarından doğdu maçı izleyenler bilir. bjk nin maçta toplasan kaç net pozisyonu var.Bide TS ye bakalım 2 tane kaleci ile karşı karşıya kaldık yine hakem saçma kararla ofsayt verdi.Ve birçok pozisyon.Maçın adamı Gökdeniz ve Ersen di.Gökdeniz savunmayı gerçekten dağıttı.İlerleyen haftalarda daha ii olcaz.Ziya Doğan bu senenin dönüm noktası oldu diebiliriz.Takımımı tebrik ediyorum.Osasuna maçı öncesi ümit verdiler.
e_mali
11.Eylül.2006, 09:47
TS yi tebrik etmek lazım. Macı izlemedim, hatta ozetini bile izlemedim ama geriye dusup macı almak, hem de BJK ye karşı, hem de İnönü de, hem de yeni bir TD ile. Gercekten bravo...
johnhartson
11.Eylül.2006, 11:01
Trabzonspor'a tebrikler. Demek ki yerli teknik adamlara daha çok önem vermeliyiz. Ziya Doğan en başından Trabzonspor'da olmalıydı. Ama olsun zararın neresinden dönersen kârdır. :D
Cyzio
11.Eylül.2006, 11:25
bu maç 3-4 olur alırız
noldu dün attınızmı 4 tane:D :D :n:
nekop
11.Eylül.2006, 11:36
arkadaş bizi konyasporla karıştırdı galiba ben zaten 1. sayfada yarın bu macı kazanıcaz bende tur atmaya cıkıcam dedim kaandık bende tur attım...
Burak Duran
11.Eylül.2006, 11:59
Maça damgasını vuran adam Tigana, hiç bir oyuncu kendi mevkiisinde oynamadı. herkes farklı yerde oynadı. Koray stopper değil ki baki sol bek değil ricardinho sol açık değil delgado amc değil falan... Koray bir ön libero sen alıp adamı defansın göbeğine koyarsan adam hata yapar. Trabzona gelince ersen ve gökdeniz çok iyi anlaşıyorlar ve gökdeniz kendi performansı üsütünde bir oyun sergiledi ve çok iyidi yanlız çok gol kaçırdı. Takıma Ziya Doğanın eli değdiği belli takım çok iyi toparlanmış...
Sonuç olarak Trabzon eski kimliğine dönmüş gibi umarım daha iyi oynarlar ve şampiyonluğu zorlarlar
Cyzio
11.Eylül.2006, 12:00
bende başından beri bu maçı kazanıcaz diodum ve kazandık bi kerede doğru bilmesem yaw:D:D:D
Eray Dengiz
11.Eylül.2006, 12:53
Bundan 5 hafta önce köşemde Trabzon'un takım olma yolunda ilerlediğini yazdım. Yalnız tek sorun vardı ki o da gönderildi. Bu sene Erkut abi'nin yaptığı röportaj'da Yılmaz Vural anadolu'dan bir şampiyon çıkacak demişti. İşte dediği şampiyon Trabzonspor'dur..
cengizvarts
11.Eylül.2006, 12:58
Maça damgasını vuran adam Tigana...
bence maça damgasını vuran Ziya DOĞAN'dır.çünkü aynı oyuncularla neler yapılabileceğini herkese gösterdi
Sonuç olarak Trabzon eski kimliğine dönmüş gibi umarım daha iyi oynarlar ve şampiyonluğu zorlarlar
burda da katılıyorum inşallah eski günlerine döner
GuineveRe
11.Eylül.2006, 12:59
Bundan 5 hafta önce köşemde Trabzon'un takım olma yolunda ilerlediğini yazdım. Yalnız tek sorun vardı ki o da gönderildi. Bu sene Erkut abi'nin yaptığı röportaj'da Yılmaz Vural anadolu'dan bir şampiyon çıkacak demişti. İşte dediği şampiyon Trabzonspor'dur..
anadoludan olsa olsa manisa olur bu sene..
akşamki maç için :)
Trabzon beni büyük hayal kırıklığına uğrattı :D fark yer diyordum az daha fark atıyordular :D
Eray Dengiz
11.Eylül.2006, 13:07
Bu maçta Yattara oynasaymış farkda olurmuş..
Cyzio
11.Eylül.2006, 13:09
gökdeniz zate yattara nın görevini gayet ii yaptı kanatta adamlara çalımm atmaktan yoruldu:D:D
Burak Duran
11.Eylül.2006, 13:10
gökdeniz adam eksiltmedeki kabiliyeti son vuruşlarda gösterseydi maç 6-7 olurdu
cengizvarts
11.Eylül.2006, 13:13
tarihi farkı ve 7-1lik rövanşı kaçırdık
bursa_mc
11.Eylül.2006, 13:58
helal olsun trabzonaa ben berebere biter diye düşünüyodum ama trabzon maçı bile aldı
life law
11.Eylül.2006, 15:58
ya abiler baki nasil oynadi en cok ona sinir oldum ya o adami nasil almislar acaba bu nasil bi kadro tigana.delgado hic oynamadi gibi bi sey bu nasil besiktas?
Kralatti
11.Eylül.2006, 17:03
gökdeniz zate yattara nın görevini gayet ii yaptı kanatta adamlara çalımm atmaktan yoruldu:D:D
Gokdeniz son gunlerdeki en iyi topunu oynayabilir ama karsindaki adam gokdenizi gel bu kanadi mahvet diye tahrik etti. Tiganayi anlamak mumkun degil.Kardesim ibo gibi bir adam dururken en iyi macinda bile calim delisi olan bakinin ne isi var orada.Hayir benim goremedigim ozel bir yetenegimi var bu arkadasin aciklayin. Spiker diyor 4 dil bilen bir futbolcu. Vallaha gitsin konsoluklukta calissinda bizim sol bekten uzak dursun.Evet kalecimizden bahsetmessek olmaz. Bana hali saha maclarimi hatirlartti.Soylemesi ayip bendem hali sahada her hafta kalecilik yaparim ve aynen bu adam gibi top kontrolunde zorlaniyorum. Ama iste aramizdaki fark ben halisahaya 30 milyonpara sayarken ayda bu arkadas milyon euroya yakin para aliyopr klupten.Vallaha bilmiyoeum bizim alt yapi kalecisi nasil ama beminim bu heriften kotu degildir. Ayrice ne kadar nefret etsemde sevmesemde nobre bu takima sart.Bobo falan hikaye.Ne rakibe basiyor ne birsey ediyor.Bizde defansi yipratacak fiorvet lazim.Zaten balerin gibi liberoya sahibiz. Balerin dedimde Klebarsonun bana Tayfuru mumla aratcagiini deseler hayatta inanmazdim.Ama bu takimin simdi acayip birsekilde tayfura ihtiyaci var.Tek korkum bu hafta gsye yenilip 2 senelik lanetin devam etmesi. Ama sorunm bende artik gucc kalmadi.ISallah tigana bu mactan ders cikartir samiyene adam gibi bir tertiple cikar.Ama kalede runje varken umit karanin sutlarini solda baki varken ardayi nasil durduracagiz o merak konusu iste
Ya bırakın allah aşkına adam Kürdanının Keyfine Göre kadro kuruyor.Olacağı buydu zaten..
İşte Gerçek Trabzonspor bu.
Lazaroniden kurtulduk takım nasıl kendi futbolunu oynamaya başladı.
Dün gece tarihi farkı kaçırdık . az becerikli olsaydık çok daha farklı biterdi.
bundan sonra iyi futbol ile galibiyetler devam edecek.
Trabzonspor Tribünleri . dakika 61
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/100906mac20.jpg
http://www.haberturk.com/galeri/bjkts8.jpg
metbaba
11.Eylül.2006, 19:33
http://img245.imageshack.us/img245/4386/100906mac23ls4.th.jpg (http://img245.imageshack.us/my.php?image=100906mac23ls4.jpg)
Cyzio
11.Eylül.2006, 20:18
bunlarda benden:D:D
http://img75.imageshack.us/img75/8792/1da6.jpg (http://imageshack.us)
http://img75.imageshack.us/img75/815/100906mac25mr2.jpg (http://imageshack.us)
vee ADAM GİBİ ADAM ZİYA DOĞAN:D:n:
http://img68.imageshack.us/img68/4278/4hy7.jpg (http://imageshack.us)
nart_susruko
12.Eylül.2006, 02:41
bu arada bjk taraftarları "çıksın tezkere tümer gitsin askere" ve "tümer lübnan'a" diye tezahüratlarda bulunmuşlar bi ara.. bu öfke böyle her hafta devam edecek anlaşılan..
AloneWolff
12.Eylül.2006, 15:42
SESİMİZ ÇIKMIYORSA FUTBOLU BİLMEDİĞİMİZDEN DEĞİL
GELECEĞE YATIRIM YAPTIĞIMIZI BİLDİĞİMİZDENDİR....
koray_capello
12.Eylül.2006, 15:46
Bir ara televizyondan çok kısa da olsa bir kısım beşiktaş taraftarının "ruhsuzlar" diye bağırdıklarını duydum böyle bir şey oldu mu maça giden arkadaş daha iyi bilir belki ben yanlış duymuşta olabilirim
olmadı tarık
Rousseou
12.Eylül.2006, 16:21
koray_capello taraftar hakkında dediklerine katılıyorum.. maça 2 saat kala falan Beşiktaş Büyük Çarşısınıdaydım.. orası bile ölü gibiydi. yaşı kuruyu çeken dalmıstı yine oraya. yazık!
NOT_ALONE
12.Eylül.2006, 16:30
şimdi ben demedimmi size trabzon alır diye ben doğru sölerim
ThersoN
12.Eylül.2006, 18:26
sacma bi mac oldu :)
cengizvarts
12.Eylül.2006, 18:29
bu arada bjk taraftarları "çıksın tezkere tümer gitsin askere" ve "tümer lübnan'a" diye tezahüratlarda bulunmuşlar bi ara.. bu öfke böyle her hafta devam edecek anlaşılan..
sol kanatta oynayan bjkliler Çarşının tezahüratlarını çabuk hissediyorlar çünkü tribün çok yakın
bi reklam vardı diyodu ki sen yenisin galibaaaa?
kardeş ne alakası var izlenilecek en güzel karşılaşmalardan birisi
10_Osmanozc
12.Eylül.2006, 20:51
İzlemesi çok güzel bir maç oldu demek istedin galiba.
deadlausfb1907
12.Eylül.2006, 22:01
şimdi ben demedimmi size trabzon alır diye ben doğru sölerim
gs-bordeux maçına ne diyosun bakalım:D bordeux'a oynadım iddaada:D:D:D