View Full Version : Galatasaray - Bordeaux Ş.L. Maçı
TR.CaPTaiN
13.Eylül.2006, 18:28
ßende dün gece biraz izledim Psv-Liverpool macını gercekten iki takımda su anda gs ve bordeux dan daha iyi durumda.Arkadas tehlikeli oyuncuları yazmıs bende ek olarak Affellay diyorum gercekten cok hareketli bir oyuncu dün cok begendim.Benitez Gerrard %100 hazır degildi o yüzden oynatmadım demis
Kralatti
13.Eylül.2006, 18:51
Adamların baştan beri istediği şey zaten beraberlikti. Maçtan öncede 1 puan alsak yeter dendi zaten. Böyle oynayacakları belliydi. Ama dediğim gibi biz Hakan hakkında olumsuz konuştuk ama bu maçta o olcaktı emin olun ya gol atardı yada asist yapardı.
Ama şunu çözemiyorum. Hakan olunca takım hava topuyla oynamıyor. Ama Hakan olmayınca forvete defanstan sürekli hava topu atılıyor.
Geretsin yaptigi sacma secimi gs cekti. Sen Hakani denizli macinda dinlendirip bu macta oynatacagina git denizlide oynatr bu macta kadroya bile alma. Ne oldu umit karan ne oldu digerlerine.Eger denizli macinda umiti koyup sampiyonalr ligi macinda Hakani oynaatsaydi hersey farkli olabilirdi.Ayrica millet hakni sut cekemiyo diye elestiriyor dun gs Hakansiz kac sut cekmis acaba.Hakan yaslandi kabul.Formsuz oldugunda sac bas yoldurduguda kabul.Ama hic degilse 45 dk dusunulmeyecek adam degil.
ThersoN
13.Eylül.2006, 18:54
bencede hakan lazımdı ...
seyir zevki düşük bir maçtı :(
Kralatti
13.Eylül.2006, 19:24
Ayrica eklemeden gecemiyecegim Umit karanin yaptigi terbiyesizlik.Tek tarafin bagirmasiyla olmaz diye seyirciyi elestirmis. Ben Turkiyede degilim. Maca giden arkadaslarimi aradigimda bazilari stada varmamis bazilari 45dk da varmis bazilari 80.dk da varmis.Senm adam gibi topunu oynamaya bak orada. Ve en son yonetimi tarafindan kaziklanan taraftari elestir(Bunlar yanlis anlasilmasin bu olay aptalliktan degil sadece Milletin gsye olan sevgisinden)
Eray Dengiz
13.Eylül.2006, 19:49
Beyler Kareografiyi nasıl buldunuz.. Türkiye'de böylesi yapılmadı :) Zar zor yapıldı.. Biz yapana kadar en iyisi bu :)
http://www.youtube.com/watch?v=evEag1rSGdA
Kralatti
13.Eylül.2006, 19:52
Beyler Kareografiyi nasıl buldunuz.. Türkiye'de böylesi yapılmadı :) Zar zor yapıldı.. Biz yapana kadar en iyisi bu :)
zaten ben taraftara acidim. Milletten ovgu alacagina her onune gelen yeriyor. Bir bjkli olarak tum emegi gecenlere tebrikler
ßende dün gece biraz izledim Psv-Liverpool macını gercekten iki takımda su anda gs ve bordeux dan daha iyi durumda.Arkadas tehlikeli oyuncuları yazmıs bende ek olarak Affellay diyorum gercekten cok hareketli bir oyuncu dün cok begendim.Benitez Gerrard %100 hazır degildi o yüzden oynatmadım demis
Bende özetine baktım. Ama futbol sahada oynanır. Hiçbirzaman ne olcağı belli olmaz. ;) Bordeaux ile berabere kaldık ama bakarsınız Liverpool'u yeneriz, yada PSV'yi yada bunların tam tersi olur. Bunlarla ilgili sadece tahmin yürütebiliriz. Kısacası: FUTBOLDA HERŞEY OLABİLİR.
C Grubunda değişen hiçbirşey olmadı bence. Sadece kağıt üzerine puanlar yazıldı. Her takımın 0 golü, 0 yediği golü, 0 av. var. Değişen tek şey maç sayıları ve puanlar. O yüzden bence şu an için C Grubunda şu çıkar şu düşer şu Uefa'ya gider demek erken. Bekleyip göreceğiz ;;)
burrockk
13.Eylül.2006, 19:59
ben kapalı üstteydim..sonradan internette gördüm..ama süperdi..ermoon'a katılıyorum..böylesi daha yapılmadı..
Emurafu
13.Eylül.2006, 20:09
beyler dün aksam fenerli arkadasların cogu sarı kırmızılı takım aleyhine konusmalra yaptı lütfen bu kadar fanatik olmayın
nart_susruko
13.Eylül.2006, 20:34
beyler dün aksam fenerli arkadasların cogu sarı kırmızılı takım aleyhine konusmalra yaptı lütfen bu kadar fanatik olmayın
konuşadursunlar.. ;)
psv-liverpool maçınada şöyle baktımda..
dün 4 takımın oynadığı futbol ile psv-liverpool ilk 2 için, bordeaux ilede biz 3lük için çekişiriz, tabii ilk maçlara göre..
umarım diğer maçlarda bu şekilde oynamayız..
Emurafu
13.Eylül.2006, 20:37
görüşürüz...bordo gol gol gol:D:D:D
varmı böyle birsey bu ne yaw
darchevilleden gol bekliorum adam formda 2 haftadır 3 gol attı
galatasaray defansı ise nal topladı bu 2 hafta içinde
dikkat edilmeli bu adama
bari deki cümlenin sonunna iyisallah atamaz de beadam
tekrar diyorum lütfen fenerli kardesler bu yorumlarınızda bu kadar fanatik olmayın sözlerinize dikkat edin
rhan_17
13.Eylül.2006, 20:37
güzel olmuş...sloganda güzel...
Berkaiser
13.Eylül.2006, 21:06
PSV Eindhoven-Liverpool maçındaki tempoyla bizim maçtaki temponun uzaktan yakından alakası yoktu.İşimiz zor.
Emurafu
13.Eylül.2006, 21:14
kardes o maca göre degerlendirme her mac farklı olur!!!!!!!!!1
bu yüzden cok korkmaaa
Emurafu
13.Eylül.2006, 21:19
Fransa'nın önde gelen gazetelerinden L'Equipe, maça geniş yer ayırırken, Fransız takımının lige iyi bir başlangıç yaptığını yazdı.
Gazete, ''Pişmanlar mı?'' başlığıyla verdiği haberde, ''Fransız takımı biraz daha cesur oynasaydı hiçbir varlık gösteremeyen Galatasaray'ı toprağa gömebilirdi'' ifadesini kullandı.
L'equipe ayrıca, 0-0'lık sonucun Fransız takımı için iyi bir sonuç olduğunu belirtirken, Bordeaux'un savunmaya ağırlık veren bir oyunu tercih ettiğini, atak bir oyunu tercih etmesi durumunda sahada 3 puana rahat bir biçimde ulaşacağını savundu,
kaynak:SpordaBugun
Fransaya gittiğimiz zaman onları oraya gömelimde görsünler kim kimi napıyo bir maçta kötü oynadık diye kendilerini bi halt sandılar 1 pozisyonları var oda uzaktan şut bekleyin Fransadaki maçı
Berkaiser
13.Eylül.2006, 21:22
kardes o maca göre degerlendirme her mac farklı olur!!!!!!!!!1
bu yüzden cok korkmaaa
Umarım sen haklı çıkarsın.
Emurafu
13.Eylül.2006, 21:59
2001 yılında şampiyonlar liginde tribün show yapmaya başladık biz. geçen sene tribün şampiyonlar liginde pankartla tribün show yapıyordunuz. her maçta 1907 atam izindeyiz açıyordunuz zaten. güzel mesaj da e her maçta da gitmiyor.
onun için kimin kime özendiğine dikkat edelim.
sosyal mesaj vermek gerekirse,
bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.
cahillik değil cehalet yakar adamı.
işte güzel söz ve güzel cevap
lütfen fenerli kardesler fanatik yorum yapmayın sonucta bundan türkiye yarar görcek
Daha fazla uzatmaya gerek yok. Bırakın bunları. Biz böyle seviyesiz kişilere uymayalım. Ben şahsen önce Türk'üm ve Randers maçındada Fener'i tutcam. Aynı şey avrupa takımlarıyla karşılaşan Türk takımlarımız içinde geçerli.
Emurafu
13.Eylül.2006, 22:07
Daha fazla uzatmaya gerek yok. Bırakın bunları. Biz böyle seviyesiz kişilere uymayalım. Ben şahsen önce Türk'üm ve Randers maçındada Fener'i tutcam. Aynı şey avrupa takımlarıyla karşılaşan Türk takımlarımız içinde geçerli.
evet uymayalım elbet intikam gelirrr
dnz498
13.Eylül.2006, 22:12
evet uymayalım elbet intikam gelirrr
yuh ne intikamı yaaa boşverin sallamayın gıcık olsun ;)
Emurafu
13.Eylül.2006, 22:13
kardes lafın gelişi yaw
dnz498
13.Eylül.2006, 22:16
emin ol oda onu lafın gelişi olsun diye yazmıştır
bunlar üzücü hatta can sıkıcı ama gelip geçici şeyler
Eray Dengiz
13.Eylül.2006, 22:29
Neyin özentiliği anlayamadım? Böylesine bir kareografi hazırlandıysa benim haberim olmayabilir. Madem bu kadar iyi hazırlandı gösterin göreyim, evet haklısını güzel olmuş diyeyim..
Emurafu
13.Eylül.2006, 22:29
valla liverpool deplasmanında neden 1 puan cıkmasın bence omacta liverpool gol atarsa uzaktan atar
dnz498
13.Eylül.2006, 22:34
valla liverpool deplasmanında neden 1 puan cıkmasın bence omacta liverpool gol atarsa uzaktan atar
olur niye olmasın futbol bu sağlam bir forvet hattı olmayan Liverpool'a karşı beraberlik hayal olmaz
Emurafu
13.Eylül.2006, 22:36
tabi kardes yanlız ingilteredeki maclarda uzaktan sert sutlardan cok korkuyom
rhan_17
13.Eylül.2006, 22:37
Fransa'nın önde gelen gazetelerinden L'Equipe, maça geniş yer ayırırken, Fransız takımının lige iyi bir başlangıç yaptığını yazdı.
Gazete, ''Pişmanlar mı?'' başlığıyla verdiği haberde, ''Fransız takımı biraz daha cesur oynasaydı hiçbir varlık gösteremeyen Galatasaray'ı toprağa gömebilirdi'' ifadesini kullandı.
L'equipe ayrıca, 0-0'lık sonucun Fransız takımı için iyi bir sonuç olduğunu belirtirken, Bordeaux'un savunmaya ağırlık veren bir oyunu tercih ettiğini, atak bir oyunu tercih etmesi durumunda sahada 3 puana rahat bir biçimde ulaşacağını savundu,
kaynak:SpordaBugun
Fransaya gittiğimiz zaman onları oraya gömelimde görsünler kim kimi napıyo bir maçta kötü oynadık diye kendilerini bi halt sandılar 1 pozisyonları var oda uzaktan şut bekleyin Fransadaki maçı
Bence haklılar Bordeaux beraberlik istedi ve aldı kazanmak istese idi kazanabilirdide...Galatasaray iyi müçadele etti ama iyi bir gününde değildi...
ALINTI:
''Fransaya gittiğimiz zaman onları oraya gömelimde görsünler kim kimi napıyo bir maçta kötü oynadık diye kendilerini bi halt sandılar 1 pozisyonları var oda uzaktan şut bekleyin Fransadaki maçı''
Bu hırsına ve düşüncene katılıyorum Galatasaray orada oynanıcak maçta gününde olursa hakikaten Bordeaux u sahaya gömebilir...
Emurafu
13.Eylül.2006, 22:48
tabi kardes orda bence pozisyon buluruz çünkü onlar bizim üstümüze gelecek
Berkaiser
13.Eylül.2006, 23:13
yuh ne intikamı yaaa boşverin sallamayın gıcık olsun ;)
Aslında intikam kelimesi çok da mantıksız değil.Hemen açıklayalım.Bildiğiniz gibi Bordeaux'yla rövanş maçına çıkacağız.Ve bildiğim kadarıyla rövanş Fransızca intikam demek.Revancher olarak yazılıyordu galiba.Yani intikam maçına çıkacağız gibi bir anlama geliyor.:D
Eğer hatam varsa forumdaki Fransızca bilen arkadaşlar beni uyarsınlar.
Emurafu
13.Eylül.2006, 23:24
Rakibimiz Liverpool hakkında
Yer: Anfield Road (Liverpool)
Saat: 21:45
Tarih: 27 Eylül 2006, Çarşamba
Son lig maçlarında Everton kendi sahasında evire çevire 3-0 yenmişti.
PSV deplasmanında ezik bir futbol oynamışlar kanaatimce, Gerard'ın direkten dönen bomba şutu ve birkaç basit pozisyonb hariç PSV çok çok iyi oynamış Liverpool'dan..
Liverpool evinde oynamanın avantajını elbet kullanacaktır, bence bu maç gruptaki kaderimizi belirleyecek.. Puan alamazsak hedef 3.lük, 1 puan alırsak hedef 2.lik, galip gelirsek, hedef liderlik olacaktır..
İçimden bir ses, olacak bu iş diyor, yeneceğiz bunları orada diyor. Neyle, nasıl diye düşünüyorum ve yine bir kötü oluyorum, bilemiyorum..
Orada mutlaka kazanmalıyız Şampiyonlar Ligi'nde gidebileceğimiz en iyi yere gitmek istiyorsak.
Son Liverpool maçına kadar beş maç 0-0 bitse hiç itirazım olmaz gerçi, yinede bilemiyorum..
Alıntı:
Rakiplerden | PSV Eindhoven: 0 - Liverpool: 0
Galatasaray'ın yer aldığı Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki diğer maçta PSV Eindhoven ile Liverpool golsüz berabere kalarak birer puanı paylaştı.
Hollanda'nın Philips Stadı'nda oynanan maçta takımlar şu kadrolar ile yer aldı:
Liverpool: Reina, Warnock, Agger, Carragher, Finnan, Aurelio, Sissoko, Zenden, Pennant, Kuyt, Bellamy.
Yedekler: Dudek, Hyypia, Gerrard, Alonso, Crouch, Garcia, Gonzalez
PSV Eindhoven: Gomes, Salcido, Reiziger, Alex, Kromkamp, Affellay, Simons, Mendez, Culina, Farfan, Kone.
Yedekler: Moens, Vayrynen, Kluivert, Aissati, Addo, Lamey, Da Costa
Universal
13.Eylül.2006, 23:35
Maç için anca yorum yapıyorumda maçta 89. dakikada kaçan golde bende kahroldum yazık oldu Galatasaray'a ben kendi düşüncem bu gtupta ya3. oalcak ya 4. ilk 2 çok zor.
Emurafu
13.Eylül.2006, 23:40
valla cimbomun yeni savunması böyle olması lazım bütün spor yazarlarıda benim gibi düsünüyor zaten!!!!!!!!!!
SABRİ,SONG,TOMAS,FERHAT
bence iyi bir sag bek alınana kadar sabri olsun defansif özelligi kötü ama en azından hızı sayesinde fazla acık vermiyor
gelelim sol bek e bence orghan iyileleşse bile ferhat oynaması lazım çünkü orhan cok sakatlanan biri bu yüzden yedek olması daha iyi
üstelik ferhatta büyük gelişme var hemde arda ile iyi anlasıyor zaten spor yazarlarına göre 4veya 5 mac daha oynasın fatih terim onu milli takıma kesin alır dediler
REsist JuvE11
13.Eylül.2006, 23:41
Maç için anca yorum yapıyorumda maçta 89. dakikada kaçan golde bende kahroldum yazık oldu Galatasaray'a ben kendi düşüncem bu gtupta ya3. oalcak ya 4. ilk 2 çok zor.
çok doğru..zaten biz bu oyunla uefa yı hedeflemeliyiz..2.tura çıksak noldur.allah korusun eziliriz..
Emurafu
13.Eylül.2006, 23:51
çok doğru..zaten biz bu oyunla uefa yı hedeflemeliyiz..2.tura çıksak noldur.allah korusun eziliriz..
kardes mühim olan ezilmek degil işin ucunda para ve ülke puanı var sampiyonlar ligindeki basarı daha cok puna kazandırıyor
Universal
13.Eylül.2006, 23:52
kardes mühim olan ezilmek degil işin ucunda para ve ülke puanı var sampiyonlar ligindeki basarı daha cok puna kazandırıyor
Katılıyorum geçen sene Fener 4 puanla elendi tv geliri kupadaki maçlardan staddan vb gelirlerle 10 milyon euro'ya yakın bir para kazandı.
REsist JuvE11
13.Eylül.2006, 23:53
ben işin parasında deilim..ezilmemek çok önemli..nsl önemli olmazsınki..ezildikten sonra para kazansak nolur!!!!
perpetua
13.Eylül.2006, 23:55
Biraz konu disi ama az once Gravesen'in cok kotu pasi sonucunda Celtic, Man Utd karsisinda Old Trafford'da 3-2 maglup duruma dustu.
Gerets ve Adnan Polat cok istemis olabilir ancak Gravesen'in tek yonlu futbolunu hic bir zaman begenmemisimdir.
Konuya geri donersek. Hakan'in oynamayacagi (oynasa bile etkili olamayacagi) en azindan bana Cumartesi gunu kadrolar aciklandiginda belli olmustu. Cunku Hakan gecen sene bile Turkiye kupasi maclarindan sonra hayalet gibi oynamisti. Madem Hakan'in oynamasi o kadar onemli idi, esas elestiri Cumartesi gunu Hakan'i Denizli macinda oynatmak olmali idi.
Eray Dengiz
13.Eylül.2006, 23:56
Sabri bence fazla hata yapmadı.. Hatta Cihan'dan fazlasını bile yaptı.. En azından adam kaçırınca arkasından koşup yakalıyor..
Sabri - Tomas - Song - Ferhat
çok idealdir..
Emurafu
13.Eylül.2006, 23:58
ben işin parasında deilim..ezilmemek çok önemli..nsl önemli olmazsınki..ezildikten sonra para kazansak nolur!!!!
bırak sunu yaw ne ezilmesi sen dünyanın en iyi takımları arasında mücadele diyon ne var bunda tam tersi 2.tura cıkarsa muhtesem olur hem iyi bir gelir gelir hemde ülke puanını cok etkiler
şampiyonlar ligi kücümsenecek bir turnuva degil
REsist JuvE11
14.Eylül.2006, 00:02
bırak sunu yaw ne ezilmesi sen dünyanın en iyi takımları arasında mücadele diyon ne var bunda tam tersi 2.tura cıkarsa muhtesem olur hem iyi bir gelir gelir hemde ülke puanını cok etkiler
şampiyonlar ligi kücümsenecek bir turnuva degil
yaw nie kabul etmiosunuz..biz bu gruptan çıktık dielim..sonraları bizim önümüze lyon un,barça nın,arsenal in,chelsea nın geldiğini bi düşünün..onlar bizi bu kadro we bu oyunla ezmezler,sahaya gömerler...herşey para deil..uefa ya gidersek sanki ordan para gelmicek!!!haddimizi bilmeliyiz..eğer bilmezsek,bildiren takımlar olur merak etmeyin..
Emurafu
14.Eylül.2006, 00:06
yaw nie kabul etmiosunuz..biz bu gruptan çıktık dielim..sonraları bizim önümüze lyon un,barça nın,arsenal in,chelsea nın geldiğini bi düşünün..onlar bizi bu kadro we bu oyunla ezmezler,sahaya gömerler...herşey para deil..uefa ya gidersek sanki ordan para gelmicek!!!haddimizi bilmeliyiz..eğer bilmezsek,bildiren takımlar olur merak etmeyin..
kardes tamam korkma her macın havası baska olur yeterki 2.tura cıkalım karsımıza chelsea gelsin ne olcak en azından sefefimizle oynayıp elenirizz kork ma
kardes sen takımlısın sana ne diyom olsun korkma sen diyom
uefa ve sampiyonlar ligi arasında daglar gibi fark var bunu bil yeter
REsist JuvE11
14.Eylül.2006, 00:08
kardes tamam korkma her macın havası baska olur yeterki 2.tura cıkalım karsımıza chelsea gelsin ne olcak en azından sefefimizle oynayıp elenirizz kork ma
kardes sen takımlısın sana ne diyom olsun korkma sen diyom
uefa ve sampiyonlar ligi arasında daglar gibi fark var bunu bil yeter
ben korkuyorum.bu necati bu cihan oynadıkça çok korkuorum
Emurafu
14.Eylül.2006, 00:11
olsun kardes her macın havası degişik olur üstelik chelsea ve barcelona niye bu kadar abartıyon futbol sahada oynananır oyuncu kalitesine göre oynanmaz
şampiyonlar ligi gibi bir tunuvada oynamak kolay degil ama takımlar için ve ülke puanları için büyük gelir
REsist JuvE11
14.Eylül.2006, 00:15
olsun kardes her macın havası degişik olur üstelik chelsea ve barcelona niye bu kadar abartıyon futbol sahada oynananır oyuncu kalitesine göre oynanmaz
şampiyonlar ligi gibi bir tunuvada oynamak kolay degil ama takımlar için ve ülke puanları için büyük gelir
futbol sahada oynananır oyuncu kalitesine göre oynanmaz
bence futbol sahada we oyuncu kalitesine göre oynanır.ki karsındaki senden çok kalitesiz we beceriksizse
Emurafu
14.Eylül.2006, 00:28
futbol sahada oynananır oyuncu kalitesine göre oynanmaz
bence futbol sahada we oyuncu kalitesine göre oynanır.ki karsındaki senden çok kalitesiz we beceriksizse
kardes sende galatasarayı baya mahalle takımı yaptın
hiç birsey olmaz korkma
ne ezilmesi kardes sampiyonlar liginde hiç öyle birsey düsünülmüyor herkez mücedele ediyor
kardes kolaymı öyle mahalle takımı degiliz belki yeniliriz ama en azından mücadele ederek
REsist JuvE11
14.Eylül.2006, 02:48
teselliler için saol..ama yinede içimde kötü bir his war...yine de saolasın
muhabbete bak yaw :D gruptan çıktıkta ezilir miyiz? sorusunu tartışıyosunuz :n:
Emurafu
14.Eylül.2006, 14:46
muhabbete bak yaw :D gruptan çıktıkta ezilir miyiz? sorusunu tartışıyosunuz :n:
kardes hiç böyle birsey olurmu ezilirmiyiz diye
Emurafu
15.Eylül.2006, 00:17
neyse beyler galatasaray -bordeaux macı iyisiyle ve kötüsüyle geride kaldı artık önümüzdeki besikas macına bakalım