View Full Version : Daha ne yapsın
eGowiCh
11.Eylül.2006, 05:10
Brezilyalı oyuncu, "Koşmuyor" diyenlere en güzel cevabını da Antalya maçındaki oyunuyla verdi
Tekmeye kafa attı!
Alex de Souza... F.Bahçe'de büyük işler yapıyor. Gol atıyor, attırıyor, yine de eleştiriliyor. Zico'nun gelişiyle bambaşka kimliğe bürünen Brezilyalı oyuncu 5 maçta 6 gol attı, 4 asist yaptı. F.Bahçe şu anda onun golleriyle zirvede. Alex, "Koşmuyor" diyenlere en güzel cevabı da Antalyaspor maçında verdi. Adeta tekmeye kafayı soktu.
Hani nazlıydı
Antalya'nın sert futbolundan yılmayan, Alex'in henüz maçın başında aldığı darbeyle kaşı açıldı. Ancak "nazlı" denilen Alex o halde devreyi bitirdi, devre arasında kaşına 4 dikiş atıldıktan sonra sahaya döndü. İkinci yarı muhteşem oynadı, golünü attı, golleri attırdı. Bir oyuncu daha ne yapsın!
Kaynak: FotoMaç
meddah
11.Eylül.2006, 07:48
İyi koştu, iyi çabaladı.. Laf yok..
Ama ondan bu şekilde mücadele etmesini bekleyen de yok..
Fenerbahçe'de üçüncü senesi, sanırım 100 maç falan oynadı ve bu, bu şekilde olsun koşarak, isteyerek, mücadele ederek oynadığı benim gördüğüm ikinci maçı..
Hani "Koşmuyor" diyenlere en güzel cevabı vermiş ya, bana bir şey vermedi.. Ben zaten böyle labada lubada koşsun demiyorum; boşa çıksın, top istesin diyorum.. Alacağı topu kullanmak için en alasından yeteneği var zaten..
nekop
11.Eylül.2006, 08:25
daha ne yapsı güzel bi soru ama yanıtı basit avrupada iş yapsın...
Cyzio
11.Eylül.2006, 08:27
Türkiye de 5 maçta 10 golde atsa Avrupa da napacağı önemli.Eğer gerçekten kaliteliyse Avrupa da göstersin kendini.
meddah
11.Eylül.2006, 08:43
Avrupa arenasında iş yapacağım diyen takımların önliberoları sağlam; biz Milli Takım'a bile ithal alıyoruz..
Avrupa arenasında iş yapacağım diyen takımların stoperleri sağlam; biz iki de stoper devşirsek Türk futbolunu kurtarırız..
Türk futbolseveri de Alex'e güvenerek oturuyorsa Şampiyonlar Ligi, UEFA Kupası maçının başına, hiç oturmasın..
Aha bak gol attı, aha, aha asist yaptı diye gelmesin bana kimse, yarım dünya gibi göbeğiyle, hor gördüğümüz Sergen de yaptı bunları..
Üstün oyun zekasıyla Hooijdonk'la olmadı bu iş, üstün yetenekleriyle Anelka'yla da.. Bakalım, bir zamanlar üstün bitiriciliğiyle kariyer yapan Kezman'la olacak mı? Sanmıyorum ama..
e_mali
11.Eylül.2006, 09:44
Alex'ten istenilen her mac sorumluluk alması, her mac Antalya macındaki gibi oynarsa zaten Fener elihre tutamaz, gider Real'de oynar.
TR.CaPTaiN
11.Eylül.2006, 14:45
Alex'in kosan halinin Türkiyede ne işi var o kadar Avrupa klübü varken
m_o_11
11.Eylül.2006, 14:46
beyler tmm alex e tr liginde bi lafım yok .zaten bahsettiğimiz takım her ne kadar cok mücadele etsede yeni lig cıkmıs antalyaspor. biz alex i tr liginde zaten begeniyoruz. ama avrupa da şimdiye kadar psv(7 yedekle cıktı psv maca) macı hariç yaptıgı olumlu bi hareket gösterebilir miyiz? yok. alex ten mücadele istiyoruz ama alex mücadele edecek bi fizige de sahip deil zaten. alex in yerine bi delgado ayarında bi futbolcu cok ii olurdu fener için. delgado da cok asırı mücadeleci deil ama yeterli.
Krusty
11.Eylül.2006, 14:49
Alex'in koştuğu 2 ya da 3. maçıdır herhalde bu. İyiki bi koştu ya; hemen örnek verirsiniz.. Biz koşmadı demiyoruz Antalya maçı için..
Daha ne mi yapsın?
Avrupa da iş yapsın!
MaTRaKaN
11.Eylül.2006, 14:51
Türkiye de 5 maçta 10 golde atsa Avrupa da napacağı önemli.Eğer gerçekten kaliteliyse Avrupa da göstersin kendini.
katılıyorum
eGowiCh
11.Eylül.2006, 16:42
Avrupa'da koşmuyor, markajdan kurtulamıyor. İsteksiz olduğundan mı, yeteneksiz olduğundan mı, bilemiyorum. Alex'in Kaka gibi oynamasını bekleyemezsiniz. Alex, topu alır, durur, bir asist yapar, başka da koşmaz. Ayrıca Alex, fizik olarak zayıf, ufacık bir adam ikili mücadelelerde başarılı olup topu kurtaramaz. En büyük avantajı, süper tekniği. Aldı mı topu, bakıyor kim kaçıyor kim nerede diye, ona göre oynuyor. Yoksa top sürüp 3 kişiyi çalımlayıp gol atacak tarzda bir oyuncu değil.
Oghuse
11.Eylül.2006, 16:48
alex'in tsl'de iyi oynamasının nedeni Tsl standartlarının üzerinde bir futbolcu olmasıdır.avrupada aynı başarıyı gösteremesi bundan bence.ama tamamıyle bu değil avrupada böyle oyunculara özel önlem alınıyor alex'de bu nedenle başarılı olamıyor.
Bence önemli olan koşması yürümesi değil zor durumlarda sorumluluk alması.
Alex isterse 20 gol atsın 30 asist yapsın her maç farklı bitince sorun olmaz.Eğer bu takımı Avrupa'da başarılı yapacak oyuncu ise takımın en önemli oyuncusu ile büyük maçlarda çıkıp maçı çevirmeli.
Fenerbahçe o Zaragoza'ya elenirken Alex neredeydi.Dinamo Kiev maçlarında neredeydi.Bence bu sorular sorulmalı.
REsist JuvE11
11.Eylül.2006, 18:53
alex türkiye liginde çok muhteşem bi oyuncu ama awurapa deil.çünkü awrupada 100lerce alex war..millet önlemini ona göre alıo..
tonifan30s
11.Eylül.2006, 19:03
abi türkiye için ii bi oyuncu ama avrupada başarılı olamaz alex
Alex in koşan halinin zaten FB de işi olmazdı. Alex i TSL de oynadığı maçlarda çok beğeniyorum maa avrupa arenasında tam bir hayal kırıklığı :(
tosunpasa
11.Eylül.2006, 22:35
Alex in koşan halinin zaten FB de işi olmazdı. Alex i TSL de oynadığı maçlarda çok beğeniyorum maa avrupa arenasında tam bir hayal kırıklığı :(
arkadaşa katılıyorum alex koşan bir futbolcu olsaydı kaka tipinde bir oyuncu olurdu ve doğal olarak türkiyede işi olmazdı...Ama gerçekten tsl için ideal bir oyuncu avrupa için ise tam bir asist oyuncusu ve eline geçen pozisyonları gole çevirebilen bir oyuncu....Unutmamak lazımki Alex tsl nin en iyi tekniğe sahip oyuncuarından...
10_Osmanozc
11.Eylül.2006, 23:26
Konuyla ilintilidir mi bilmiyorum kararı siz verin ama anlatmak istiyorum.
Muhabbet Trabzon'da geçiyor.Konu Mehmet Yılmaz.Malum Mehmet Yılmaz'ın Trabzonspor'da başarılı olduğu söylenemez her ne kadar yüreğiyle ve azmiyle de oynasa.
-"Ya kardeşim Mehmet Yılmaz pres yapıyor,koşuyor,defansı yıpratıyor,kafa topuna çıkıyor ama gol atamıyor kardeşim!"
-"Eee onu da yapsa alır onu R.Madrid"
:)