View Full Version : Trabzonspor, Osasuna maçına kilitlendi
Cyzio
11.Eylül.2006, 14:47
Turkcell Süper Futbol Ligi'nde Beşiktaş'ı deplasmanda 3-2 yenen Trabzonspor'da gözler, UEFA Kupası 1. Turu'nda sahasında İspanya'nın Osasuna takımıyla yapılacak karşılaşmaya çevrildi.
Beşiktaş'ı yenerek moral bulan bordo-mavililer, rakibi karşısında tur için avantajlı bir sonuç arayacak.Bordo-mavililer, Osasuna maçında 1 gol bulması halinde Avrupa Kupaları'nda 100. golüne ulaşacak.
Karadeniz ekibi, bugüne dek Avrupa Kupaları'nda yaptığı 74 maçta 99 gol kaydetmeyi başardı.
-FORVET OYUNCULARININ GÖRÜŞLERİ-
UEFA Kupası 2. ön eleme turunda APOEL FC ile yapılan ve 1-0 Trabzonspor'un galibiyetle sona eren maçta kaydettiği golle bordo-mavili takımın Avrupa Kupaları'ndaki 99. golünü atan Ömer Rıza, golün bordo-mavili takım için sorun olmayacağını söyledi.
Beşiktaş maçında da 1 gol atan Ömer Rıza, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Osasuna karşısında turu geçmek için inançlı olduklarını belirterek, ''Çok zor bir maç olacak. İyi bir takımız ve iyi bir kadromuz var. İnşallah turu geçeceğiz. Trabzonspor, Osasuna maçında 100. golünü ve başka goller de bulabilecek bir takımdır. Gol bizim için hiç sorun değil'' dedi.
Beşiktaş karşısında 2 gol atarak bordo-mavili takım forması altında ilk gollerini atan Ersen Martin ise Osasuna'nın güçlü bir takım olduğunu dile getirerek, ''Biz de güçlü bir takımız. Trabzonspor, bence ofansif olarak ligin en iyi, en güçlü takımı. Çünkü çok gol pozisyonuna giriyoruz. Gerçek gücümüzü sahaya yansıtmamız halinde yenemeyeceğimiz bir takım yok. 100. golü bulup tarihe geçmek önemli ancak tur atlamak daha önemli. İnanıyorum Avrupa ve lige bu sezon damgamızı vuracağız'' diye konuştu.
Umut Bulut ise turu geçmek için Osasuna ile sahalarında yapacakları ilk maçtan iyi bir sonuçla ayrılacaklarına inandıklarını ifade ederek, ''İkinci maç öncesi en iyi sonucu almaya çalışacağız. 100. gol kime nasip olursa o atsın. Önemli olan takımın başarısı. İnşallah Osasuna'yı eleyip gruplara kalacağız'' dedi.
nart_susruko
11.Eylül.2006, 21:06
seyircisiz oynama cezasından bi haber var mı, paraya çevrildi mi.. :roll:
Cyzio
11.Eylül.2006, 21:06
hayır seyircisiz oynanacak
Eray Dengiz
11.Eylül.2006, 21:13
Trabzonspor, Beşiktaş galibiyetinin morali ile bu maçı kazanacağına inanıyorum.. İki takımında güçlü kadroları var. Trabzonspor artık yamana atılacak bir takım değil..
nart_susruko
11.Eylül.2006, 21:16
ts nin tek dezavantajı taraftarının olamayacak olması o zaman..
Krusty
11.Eylül.2006, 21:21
Osasuna'nın ligde aldığı yenilgiler, Trabzon'un ise Beşiktaş karşısında aldığı sonuç ortada. Herşey böyle gözükünce; Trabzon'un lehine oluyor.. Ama seyircisiz oynanacak olması da işi batırıyor! :mad:
Emurafu
11.Eylül.2006, 21:35
a trbzona yüzde 10 tur sansı veriyorum
Eray Dengiz
11.Eylül.2006, 21:36
Bu resmi Trabzonlu arkadaşlara hediye ediyorum.. (Kalbimiz sizinle..)
http://img380.imageshack.us/img380/7396/fzp0.th.jpg (http://img380.imageshack.us/my.php?image=fzp0.jpg)
REsist JuvE11
11.Eylül.2006, 21:36
zor maç.osasuna barçaya ezildi.bunun acısını trabzondan çıkarmak isteyecektir..bir adım öndeler..seyircisiz olmasının bunda etkisi çok bence
Cyzio
11.Eylül.2006, 21:38
http://img380.imageshack.us/img380/7396/fzp0.th.jpg (http://img380.imageshack.us/my.php?image=fzp0.jpg)
abi maç sonuna kadar mesaj yazma:D 1967 kalsın:D
Krusty
11.Eylül.2006, 21:39
Eray'a bak be.. Nasıl da yakalamış. :)
Cyzio
11.Eylül.2006, 21:41
BJK maçındaki gibi oynarsak galip geliriz.Ama defansın basit hata yapmaması gerek.
FeYYaz1989
11.Eylül.2006, 21:43
Umarım avantajlı bir skor alır Trabzonspor.Hadi bakalım,başarılar.
Berkaiser
11.Eylül.2006, 21:43
Trabzon'dan tur için gerekli olan galibiyeti bekliyoruz.Kalbimiz Trabzon'la...:)
Emurafu
11.Eylül.2006, 22:13
cok zor bu turu gecmesi
tosunpasa
11.Eylül.2006, 22:24
trabzonsporun bu turu geçeceğine inanıyorum (tabii ki bjk maçındaki gibi oynarlarsa ve defanstaki zaaflar giderilirse)
Emurafu
11.Eylül.2006, 22:25
trabzonsporun bu turu geçeceğine inanıyorum (tabii ki bjk maçındaki gibi oynarlarsa ve defanstaki zaaflar giderilirse)
kardes tabi gecer ama kendi sahasında 3 den fazl** gol atması lazım yoksa osasuna kendi sahasında fark atar cünkü shasında cok iyi oynayan bir takım
tosunpasa
11.Eylül.2006, 22:30
kardes tabi gecer ama kendi sahasında 3 den fazl** gol atması lazım yoksa osasuna kendi sahasında fark atar cünkü shasında cok iyi oynayan bir takım
abi işte diyorumya defanstaki zaaflar giderilirse ortasaha defansa yardım ederse burdaki bir galibiyet altın değerinde olur...Zaten kendi evinde seyirsisiz oynayarak kazanırsa osasuna yı ispanyada devirebilecek bir takım trabzonspor....
Emurafu
11.Eylül.2006, 22:33
sen osasuna kendi evinde nasıl oynadıgını bilmiyorsunuz galiba cok tempolu bir takım zaten spor yazarlarına göre trabzonun tempoya dayanması zormus
tosunpasa
11.Eylül.2006, 22:37
sen osasuna kendi evinde nasıl oynadıgını bilmiyorsunuz galiba cok tempolu bir takım zaten spor yazarlarına göre trabzonun tempoya dayanması zormus
evet fazla takip ettiğim bir takım değil osasuna ama bildiğime göre öyle çok alım şalım bir takımda değil...Trabzonspor istekli oynarsa bu takımı eleyebilir...
TR.CaPTaiN
11.Eylül.2006, 22:41
Kalbimiz Trabzonla biraz daha bilincli olup ceza almasalardı daha iyi olurdu ama olmus artık..Trabzon'un işi zor ama inş gecer
Osasuna Bilbao dan daha iyi takım degil Trabzon Bilbao yu eleyebilirdi sanssız goller yiyerek turu hediye etti Osasuna yıda eleyebilir
Emurafu
11.Eylül.2006, 22:48
yok kardes sana katılmıyorum osasuna bilbaodan iyi takım kadrosu süper sampiyonlar ligi eleme macını izlemedin galiba
10_Osmanozc
11.Eylül.2006, 23:21
Seyircisiz oynama ile ilgili karar Çarşamba günü verilecek.
tosunpasa
12.Eylül.2006, 00:35
Seyircisiz oynama ile ilgili karar Çarşamba günü verilecek.
ama büyük ihtimalle seyircisiz oynayacakmış galiba tranzonspor
TR.CaPTaiN
12.Eylül.2006, 00:40
yok kardes sana katılmıyorum osasuna bilbaodan iyi takım kadrosu süper sampiyonlar ligi eleme macını izlemedin galiba
İzlemedim ama Yeste gibi süper yetenekleri oldugunu sanmıyorum;)
fmsmyrna
12.Eylül.2006, 01:46
beşiktaş maçındaki gibi haddini bilerek kontra oynarsa ne osasuna kalır ne miloseviç
REsist JuvE11
12.Eylül.2006, 03:09
beşiktaş maçındaki gibi haddini bilerek kontra oynarsa ne osasuna kalır ne miloseviç
bazen haddini bilmek bile bazı şeyleri değiştirmeye yetmio..osasuna daha kaliteli bi takım we seyircisiz trabzon karsısında fawori durumda..yani trabzonun işi zor..haddiini bilsede..bilmesede
Cyzio
12.Eylül.2006, 10:15
burdaki maçı kazanıcaz gibi gelio bana artık takım adam gibi oynamaya başladı.Ayrıca Osasuna yı bu kadar büyültmenin anlamı yok.Bu kadar iiolsalardı geçen hafta Getafe yi yenerlerdi.Bence önceki senelerde karşılaştığımız Bilbaoı gibi bi takım.
johnhartson
12.Eylül.2006, 10:40
Tamam Trabzonspor'un işi kolay değil ama Osasuna için hiç kolay değil. Ben Trabzonspor'un bu turu geçeceğine inanıyorum. Seyirci desteğinden mahrum olsada.
nekop
12.Eylül.2006, 11:08
ben bu maca avrupada kader olarak bakıyorum bu turu gecersek en az ceyrek final oynarız cünkü turla birlikte takıma inanılmaz bi özgüven gelicektir deevre arası transferlerle ceyrek finale cıkarız ama elenirsek herseneki gibi avrupadaki diger takımları izleyerek avunmaya calışırız...
Emurafu
12.Eylül.2006, 11:48
Cok zor turu gecmesi ama iyisallah beni yanıltır
jarosik_61
12.Eylül.2006, 12:06
lazoroni varken umutlu değildim ama hem ziya doğan ın gelmesi hem de osasuna nın formsuzluğu dolayısı ile umut doluyum
Emurafu
12.Eylül.2006, 12:11
benim arkdaslar iddiada bu maca 0-2 veriyor bende aynısını vercem
REsist JuvE11
12.Eylül.2006, 17:42
bence en ii ihtimal berabere..ama inşallah trabzon beni utandırır..aslında utanmak istiorum
cengizvarts
12.Eylül.2006, 17:53
cok zor bu turu gecmesi
emin misin?
bjk maçına da öyle diyorlardı da!
rhan_17
12.Eylül.2006, 18:50
umarım trabzonspor beşiktaş maçında ki gibi oynar ve kazanır ama çok umutlu değilim...
ThersoN
12.Eylül.2006, 19:08
bencede bu mac bk macı gibi olmaz ... nede olsa avrupa...
10_Osmanozc
12.Eylül.2006, 20:54
İtirazımızdan bir gelişme çıkmazsa.Avni Aker'in yanındaki Yavuz Selim Sahasına(Toprak Saha)2 tane dev ekran kurma projesi var yönetimin.
Emurafu
12.Eylül.2006, 21:45
su konuyu öbür konuya tasıyın bence yada öbür konuyu kapatın iki tane konu varda ondan