Log in

View Full Version : Thiago'nun F.Bahçe aşkı

fenerbahce_1907
11.Eylül.2006, 15:22
Brezilyalı futbolcular R. Madrid, Barcelona ve Milan'dan sonra şimdi de Fenerbahçe forması giymek istiyorlar.

Flamengolu ünlu forvet oyuncusu Thiago Coimbre, hayatındaki en büyük idealin bir gün Fenerbahçe'de forma giymek olduğunu söyledi. Fenerbahçe'ye gelmek için Teknik Direktör Zico ile konuştuğunu kaydeden Thiago, devre arasında bu büyük kulübün formasını giyeceğini idda etti. Avrupa'dan birçok kulüpten transfer teklifi alan Flamengo'lu forvet oyuncusu Thiago, " Ya Fenerbahçe'ye giderim yada burada kalırım" dedi.

Brezilya'da yayınlanan Lancenet Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Thiago, Fenerbahçe'ye övgüler yağdırarak tüm Brezilyalı futbolculara Sarı-Lacivertli kulübün formasını giymeye çağırdı. Fenerbahçe'nin Zico ile büyük hedeflere ulaşacağını savunan Thiago, Brezilya ve Flamengo'nun idolu Zico ile aynı takımda çalısmanın hayatındaki en büyük ideali olduğunu belirtti. Fenerbahçe'yi Brezilyalı futbolcular için Avrupa'ya açılan büyük bir kapi olduguna da işaret eden Flamengolu forvet oyuncusu Thiago Coimbre, Zico'dan aldığı evet cevabından sonra devre arasını iple çekmeye başladıgını ifade etti.

Bu arada Lancenet Gazetesi, Fenerbahçe'nin son yillarda Brezilya'dan gerçekleştirdiği transferlerle ülkede büyük bir tanıtım yaptığını yazdı. Thiago gibi önemli bir oyuncunun ben Avrupa'da sadece Fenerbahçe'ye gitmek istiyorum açiklamasını buna delil olarak gösteren gazete, eskiden Brezilyali futbolcular ben R. Madrid'e, Barcelonaya, Milan'a, Inter'e gitmek istiyorum derdi buna bir de Fenerbahçe eklendi yorumunda bulundu.

kkanke
11.Eylül.2006, 16:19
zico sayesinde oluyor

eGowiCh
11.Eylül.2006, 16:29
Devre arasında gelmesi için, Deivid'in Türk olması lazım. Deivid Türk olursa bir kontenjan daha açılacak. Ama ben bir santrafor gelmesini istemem, sol bek gelmeli veya orta saha.

Bugün Vatan'da okudum, devre arası Fenerbahçe V.Manisasporlu Caner Erkin'i alacakmış.

Krusty
11.Eylül.2006, 16:31
Fener Brezilyalıları toplarsa olacağı budur. Bütün Brezilyalılar gelmek ister tabi. :D

Scocco
11.Eylül.2006, 16:34
Zİco giderse durum değişir.

Oghuse
11.Eylül.2006, 16:51
bence de bu adam gelme isteği fenerbahçe değil Zico.zico giderse bu adam elit klüpleri reddedip gelirmi sizce fenerbahçeye???Bide deivid'in Türk olma meselesi var deivid türk olunca fenerbahçe lücianoyu alacağını söylemişti yanılıyormuyum??

eGowiCh
11.Eylül.2006, 17:03
Luciano'yu almaz, 2 tane yabancı, 2 tane yerli stoper varken, 1 tane daha stoper alınmaz.

KaPaLı
11.Eylül.2006, 17:14
Zico faktörü olduğu sürece Brezilyalıların hepside gelmek ister bize

Universal
11.Eylül.2006, 17:20
. Avrupa'dan birçok kulüpten transfer teklifi alan Flamengo'lu forvet oyuncusu Thiago, " Ya Fenerbahçe'ye giderim yada burada kalırım" dedi.
Demekki Fenerbahçe'ye gelemiyeceği için klubunde kalacak. :)

Berkaiser
11.Eylül.2006, 18:52
Devre arasında gelmesi için, Deivid'in Türk olması lazım. Deivid Türk olursa bir kontenjan daha açılacak. Ama ben bir santrafor gelmesini istemem, sol bek gelmeli veya orta saha.

Bugün Vatan'da okudum, devre arası Fenerbahçe V.Manisasporlu Caner Erkin'i alacakmış.

Bugün Caner'le konuştum.Kendisine Fenerbahçe'den hiçbir teklifin gelmediğini söyledi.

REsist JuvE11
11.Eylül.2006, 18:55
o da gelsin..brezilya c takımını kurun

kkanke
11.Eylül.2006, 18:59
Zİco giderse durum değişir.

artık degismez tanındı bi kere brazilyada da fb(vv)

tonifan30s
11.Eylül.2006, 19:02
yaw takım hep brezilyalı oldu tabi isterler

IcedEarth
11.Eylül.2006, 19:03
heee beni de real madrid istio ama kalbim gs de gs ye gidip sağ bek oynayacam cihan haspolatlı gidecek
ya bırakın bu işleri deivid türk olacak diosunuz saçmalamayın allahınızı severseniz adam geleli 2 hafta oldu türk ya***am diosunuz bu ihtimal haluk ulusoyun formasını giyip fenerbahçe maçına gitmesi kadar imkansız bi durum en azından şuan için o adamı 3 yıldan önce kimse türk yapamaz

dabadiba
11.Eylül.2006, 19:50
Bugün Caner'le konuştum.Kendisine Fenerbahçe'den hiçbir teklifin gelmediğini söyledi.
askerlik arkadasımnı caner:D nasıl konustun

Berkaiser
11.Eylül.2006, 20:12
askerlik arkadasımnı caner:D nasıl konustun

Hayır kendisinin oyun stilini ve kişiliğini beğendiğim için kendisine ulaştım ve birkaç aydır kendisiyle görüşüyorum.Senin için bir sakıncası mı var?

Emurafu
11.Eylül.2006, 20:20
banane bu tiagodan bende lyon lu tiago sandım

ibo
11.Eylül.2006, 20:28
Hayır kendisinin oyun stilini ve kişiliğini beğendiğim için kendisine ulaştım ve birkaç aydır kendisiyle görüşüyorum.Senin için bir sakıncası mı var?

sana kalbinde ki takımı yani tuttuğu takımı söyledi mi ? :)

nart_susruko
11.Eylül.2006, 20:42
Brezilya ve Flamengo'nun idolu Zico ile aynı takımda çalısmanın hayatındaki en büyük ideali olduğunu belirtti.
başlık "thiago'nun zico aşkı" olmalıymış..

Del Piero_10
11.Eylül.2006, 20:47
başlık "thiago'nun zico aşkı" olmalıymış..

güzel yakalamışsın.

senderson
11.Eylül.2006, 21:03
sonuçta gelmek isteyen olması gelmeyen yada gelip firar eden oyunculardan iyidir...

REsist JuvE11
11.Eylül.2006, 21:34
sonuçta gelmek isteyen olması gelmeyen yada gelip firar eden oyunculardan iyidir...
kimin gelmek istediği de önemli..dikkatinizi çekio mu bilmiorum ama,fenerbahçe artık brezilya lıların takımı olmaya başladı..we şunu söliyim..o adam gelmek ister istemesine ama fenerbahçe ye fenerbahçe olduğundan deil,brezilyalı arkadaşları için gelir..bence fener i kişiselleştirmeye başladılar..

Berkaiser
11.Eylül.2006, 21:41
sana kalbinde ki takımı yani tuttuğu takımı söyledi mi ? :)

Söyledi.Hatta şu anda MSN'deki kişisel iletisi "Hayatın anlamı siyahla beyaz başka renklerden iş olmaz" şeklinde.;;)

eGowiCh
11.Eylül.2006, 21:45
Eğer Beşiktaşlıysa, bizim takımda işi olmasın, gelmesin!

Krusty
11.Eylül.2006, 21:52
Sanki senin takım ya.. Sana mı danışacaklar alırken!

Emurafu
11.Eylül.2006, 22:12
beyler bu tür olaylar normal inanırmısınız galatasarayın bile bir cok hayranı var

IcedEarth
11.Eylül.2006, 22:43
eeee benim yoruma cevap isterim :D:D

Universal
11.Eylül.2006, 23:10
Yakında bizim takım zaten Braziyla B takımı olarak milli maçlara çıkacak gibi ama futbolda en iyi ülke belki irsiler yüzünden Brezilya olacak en azından hiç almamaktan Brezilyalı oyuncu almak iyidir alamıyanlar düşünsün artık...

REsist JuvE11
11.Eylül.2006, 23:38
siz hatayı edu we lugano yu alarak yaptınız..brezilya liginden ortasaha we forwet alınır bence..defansı awrupalı yapsaydınız daha ii olurdu

tosunpasa
11.Eylül.2006, 23:50
Sanki senin takım ya.. Sana mı danışacaklar alırken!
adamın kendi düşüncesini söylemeside mi suç?!!

REsist JuvE11
11.Eylül.2006, 23:58
adamın kendi düşüncesini söylemeside mi suç?!!
eweet biraz ağır kaçmıs gibi

Neron_FB
11.Eylül.2006, 23:58
Katılıyorum...

tosunpasa
12.Eylül.2006, 00:02
eweet biraz ağır kaçmıs gibi
bence normal bir taraftar tepkisi ve fenerbahçeli taraftarların isteyeceğini sanmıyorum tıpkı benim istemediğim gibi....

nekop
12.Eylül.2006, 00:04
bence bunun nedeni zico degil zamanında pareiranın feneri yönetmesi bu sayede fener brezilyada tanındı...

REsist JuvE11
12.Eylül.2006, 00:05
bence bunun nedeni zico degil zamanında pareiranın feneri yönetmesi bu sayede fener brezilyada tanındı...
bunlarda bir neden ama..en büyük nedeni unutmussun...PARA yı!!!

nekop
12.Eylül.2006, 00:07
bunlarda bir neden ama..en büyük nedeni unutmussun...PARA yı!!!
para ile olsaydı herşey şuan rusyada dünyaca ünlü brezilyalılar oynuyor olurdu...

REsist JuvE11
12.Eylül.2006, 00:09
para ile olsaydı herşey şuan rusyada dünyaca ünlü brezilyalılar oynuyor olurdu...
bak ben ne demişim:bunlarda bir neden ama..en büyük nedeni unutmussun...PARA yı!!!
brezilyalı zico we daha bunun gibi t.direktörler etkili....ama en büyüğü para

Mirza
12.Eylül.2006, 00:51
deividin türk olmasıyla oynama süresinin hiç bir alakasi yok .. deivid ülke tanitimina yardimci olmak amaciyla türk olacak ayni nobrenin mert adini aldigi gibi .

eGowiCh
12.Eylül.2006, 02:03
Beşiktaşlı birini bu takımda görmek istemiyorum, Caner Erkin Beşiktaşlıymış, o halde gelmesin. BJK'ye bir sataşma söz konusu değildir bu mesajda!

m_o_11
12.Eylül.2006, 14:17
bölye bi transfer cok zor görünüyor su an için ama olursa da ya sol bek alınmalı yada alex in yerine bi futbolcu.

manutd0fb1
12.Eylül.2006, 23:43
tigana deil bu ZİCO
Tigana bey boumsongu getirememişti hatırlarsanız

REsist JuvE11
13.Eylül.2006, 00:56
tigana deil bu ZİCO
Tigana bey boumsongu getirememişti hatırlarsanız
getiremedi deil...juvenin elinden alamadı..

dinaMYt
13.Eylül.2006, 01:17
bence fb brezilya amatör liginden giriş yapsın.4-5 yıl sonra libertodores kupasında gruplara kalır adı duyulur.hem bu türk futbolu için daha hayırlı.brezilyanın küçük bir kolonisi kurulucak yoksa kadıköyde.

REsist JuvE11
13.Eylül.2006, 01:20
bence fb brezilya amatör liginden giriş yapsın.4-5 yıl sonra libertodores kupasında gruplara kalır adı duyulur.hem bu türk futbolu için daha hayırlı.brezilyanın küçük bir kolonisi kurulucak yoksa kadıköyde.
:):):):):)