View Full Version : Bursaspor Aşkı Başkadır Ama Bu Aşk Deil Adeta Terör!!!
gezenti
11.Eylül.2006, 20:14
bir kahvede bjk trs maçını izleyen bir muhtar ve bir bjkli taraftar bjk gol atınca işte bursayada böyle takıcaz deyince muhtar delirmiş vede küfürleşme başlamış sonra muhtar bursanın altı evliya üstü eşkiya diye bağırmış sonra bjkli olunmaz ... diye tezahürat yapmış sonra bjkli adamın üstüne yürüyünce çekmiş silahını ve 5 el ateş etmiş...
tosunpasa
11.Eylül.2006, 23:18
adam ölmüş mü bari??? Gerçekten türkiyede aşırı bir fanatizm var umarım zamanla bu fanatizm yerini fair play e bırakır....
10_Osmanozc
11.Eylül.2006, 23:32
Evet öldü.
Universal
11.Eylül.2006, 23:37
Günler ilerledikçe İngiltere'ye benziyoruz bence bu durum eğitimle alakalı eğer bir adam maçta küfür ediyorsa bu onun eğitimsizliğini gösterir. Aslında düşünce çoğu kişi küfür ettiğinde kendi akrabalarınada etmiş oluyor.
tosunpasa
11.Eylül.2006, 23:46
Evet öldü.
yazık ya gerçekten çok yazık ama ikiside suçlu....
nart_susruko
12.Eylül.2006, 02:31
başlık herşeyi anlatıyor zaten.. :S
ölen kişiye Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin..
johnhartson
12.Eylül.2006, 10:34
Eğitim şart... yaşlı başlı adamlar. Ne oldu şimdi her iki aile eş ve çocukları zor durumda kaldı gerçekten çok yazık.
senderson
12.Eylül.2006, 11:53
lafı söleyeninde aklına şaşayım.Nerde olduğunun farkında değilmiş heralde...
bursa_mc
12.Eylül.2006, 16:53
lafı söleyeninde aklına şaşayım.Nerde olduğunun farkında değilmiş heralde...
aynen abi yaw bursada bole şey diyo sağ kalır mı
gezenti
12.Eylül.2006, 17:12
walla adam çılıdrmış olmalı tamam olay bekliyorum ama bu kadar da olmaz be kardeşim oda bir can onuda ALLAH vermiş almak yaradana kalır namus belası deil bişey deil yani onları tasvip etmiyorum ama hadi onları geçerli bir sebebi olur bu neya sen bjklisin çek vur oha yani...