PDA

View Full Version : 'Taçsız Kral' mezarı başında anıldı

mgungor
13.Eylül.2006, 13:18
'Taçsız Kral' mezarı başında anıldı

A.A.

G.Saray ve Türk futbolunun “Taçsız Kral” lakaplı unutulmaz futbolcusu Metin Oktay, ölümünün 15. yılında mezarı başında anıldı.

Metin Oktay'ın Kozlu Mezarlığı'ndaki kabri başında gerçekleştirilen anma törenine, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, yönetim kurulu üyeleri Cengiz Özyalçın, Atilla Kınay, Metin Oktay'ın ablası Nermin Erşan ve sarı-kırmızılı genç sporcular katıldı.

Özhan Canaydın, konuşmasında Metin Oktay'ın 15. ölüm yıldönümünde biraraya geldiklerini kaydederek, “Büyük kaptan, ruhun şad olsun. Birlikte geçirdiğimiz günleri hatırlıyor ve kalbimde seni anıyorum” dedi.

nart_susruko
13.Eylül.2006, 18:29
Taçsız KRAL Metin Oktay
Tek Aşkıydı GALATASARAY
Senin Gibi Cimbomluyu
Unutur Mu Bu Taraftar
.....10.....
Ruhun Şad Olsun..

Eray Dengiz
13.Eylül.2006, 18:31
Galatasaray'ın gelmiş geçmiş en büyük oyuncusu Metin Oktay.. Seni unutmadık, unutmayacağız.. Hep Kalbimizdesin.. Seni Seviyoruz..

burrockk
13.Eylül.2006, 18:51
böyle bir oyuncu bir daha gelmez..gelemez..biz de böyle bir oyuncuyu unutmayız..unutamayız..

SYLaR
13.Eylül.2006, 19:02
Taçsız Kral
Metin Oktay
Seni bu taraftar hiç bir zaman unutmayacak

REsist JuvE11
13.Eylül.2006, 23:48
asla unutulmayacaksın..sadece biz deil..senin şanını herkes duyacak

ibo
14.Eylül.2006, 01:20
Taçsız kral unutulur mu bee...

rhan_17
14.Eylül.2006, 12:30
'Taçsız Kral' mezarı başında anıldı

Özhan Canaydın, konuşmasında Metin Oktay'ın 15. ölüm yıldönümünde biraraya geldiklerini kaydederek, “Büyük kaptan, ruhun şad olsun. Birlikte geçirdiğimiz günleri hatırlıyor ve kalbimde seni anıyorum” dedi.
Büyük kaptan ruhun şad olsun.Galatasaray çamiası ve Türk futbolu yaptıklarını unutmadı.

Berkaiser
14.Eylül.2006, 13:48
Rahat uyu Taçsız Kral.Ruhun şad olsun.

nekop
15.Eylül.2006, 18:06
Taçsız KRAL Metin Oktay
Tek Aşkıydı GALATASARAY
Senin Gibi Cimbomluyu
Unutur Mu Bu Taraftar
.....10.....
Ruhun Şad Olsun..
daha ne denilebilirki :)