PDA

View Full Version : Christoph Daum'un gözü bu takımda

eGowiCh
13.Eylül.2006, 17:50
Fenerbahçe’den olaylı bir şekilde ayrılan Christoph Daum’un Türkiye sevdası bitmek bilmiyor... Deneyimli teknik adamın ilk hedefi ise adının tarihe geçeceği bir takım...

Daum’un yeniden Türkiye’de görev almayı çok istediği belirtildi. En büyük hayali Galatasaray’ı da çalıştırıp, tarihe geçmek olan Alman teknik adamın diğer tekliflere de açık olduğu bildirildi

Rusya’yı istemedi
Fenerbahçe’den olaylı bir şekilde ayrılan Christoph Daum’un Türkiye sevdası bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası’nı Beşiktaş’a kaptırdıktan sonra, Süper Lig’de şampiyonluğu son haftada Galatasaray’a hediye eden tecrübeli teknik adamla birçok kulüp yöneticisinin şimdiden temasa geçtiği iddia edildi.

Deneyimli çalıştırıcının yakın çevresine “Rusya’dan inanılmaz bir teklifi reddettim. Çünkü Türkiye’yi unutamıyorum, dönmek için sabırsızlanıyorum” dediği belirtildi.

İlk tercihi Aslan
Daum’un Türk futbolundaki gelişmeleri yakından takip ettiği ve en büyük isteğinin Galatasaray’da görev almak olduğu sızan haberler arasında. Ünlü çalıştırıcının, dost sohbetlerinde Türkiye serüvenini arkadaşlarına anlatırken, “Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi şampiyon yaptım ancak Galatasaraylılar beni daha çok seviyor. Bu yüzden bu kulübün başına geçip şampiyon olmak istiyorum. Böylece üç büyükleri şampiyon yapan ilk teknik adam olarak tarihe geçmek niyetindeyim” dediği bildirildi.

Milli takımı da istiyor
Her gittiği yerde Türkiye’ye övgüler yağdıran Daum’un aklında Türk Milli Takımı’nı çalıştırmanın bulunduğu da ifade edildi. Ay-Yıldızlı ekibin iyi bir altyapı projesiyle dünya devlerinin arasına girebileceğinden bahseden başarılı çalıştırıcının, Fenerbahçe yönetiminden 2-3 kişinin kendisini aradığı için Sarı-Lacivertli ekibe dönmeye de sıcak baktığı açıklandı. Türkiye’ye dönmeyi kafasına koyan Daum’un Tigana ile kriz yaşayan Beşiktaş’tan gelecek teklife de ‘hayır’ demeyeceği kaydedildi.

Kaynak: Fanatik

burrockk
13.Eylül.2006, 18:52
daum hayal dünyasından bi çıksa artık..Galatasaray'a gelmeyi düşünüyo hala..

NOT_ALONE
13.Eylül.2006, 19:18
yalan haber.......

SYLaR
13.Eylül.2006, 19:20
Kendisi Galatasarayı istiyorda Galatasaray Taraftarı ve Yönetimi onu istemezzz

rectangle
13.Eylül.2006, 19:41
aslında adam yalan konuşmamış galatasaray taraftarı onu çok seviyor ama karşı takımın başındayken :)

LaKe
13.Eylül.2006, 19:56
Bence yalan :D Bu adamın tek isteği GS'nin başına geçip FB'yi unutulmayacak bir yenilgiye uğratmak :n: Şampiyonluk falan hikaye :D Adam hırs yapmış :p

Şaka bi yana, bu olayın gerçekleşeceğini pek sanmıyorum. :)

Eray Dengiz
13.Eylül.2006, 20:07
Niye 3 büyükler? Başarılı olmak istiyorsa gitsin anadolu takımlarını çalıştırsın.. Almanya'dan teklif gelmedi heralde..

Emurafu
13.Eylül.2006, 20:13
aman aman türkiye milli takımı ona mı kaldı

tonifan30s
13.Eylül.2006, 20:17
walla yaw istemiyozzzzzzzzzz daumu

nart_susruko
13.Eylül.2006, 20:36
koko kafa yapıyordu di mi, daum fazla kaçırmışsın dozunda al şunu.. :P

rhan_17
13.Eylül.2006, 20:44
geçmişinden dolayı türk milli takımını çalıştırmasının söz konusu bile olacağını düşünmüyorum...

Berkaiser
13.Eylül.2006, 21:01
Boşuna beklemesin.Ağzıyla kuş tutsa Galatasaray'ın başına geçemez.

Cyzio
13.Eylül.2006, 21:07
Daum un Türk liglerinde herhangi bi takımı yönetmesini istemem

ibo
13.Eylül.2006, 21:09
aman bizden uzak FB diğer takımlara yakın olsun :D

deadlausfb1907
13.Eylül.2006, 21:49
garibim iş bulamadı heralde...türk takımlarına göz kırpıyo

Emurafu
13.Eylül.2006, 22:00
türkiyeden uzak dursun