View Full Version : F.Bahçe Ateş'i
eGowiCh
14.Eylül.2006, 04:02
Milli yıldızın, sarı-lacivertli dostları ile Aziz Yıldırım'a haber yollayarak "Tümer gibi ben de F.Bahçe'de oynamak istiyorum" dediği öğrenildi
G.Saray'ın golcü oyuncusu Necati Ateş, F.Bahçe ile dirsek temasında. Sarı-kırmızılı taraftarlarla yıldızı bir türlü barışmayan milli oyuncu, son Bordeaux maçında sahayı ıslıklanarak terk etmişti. Bu durumdan artık bıkan Necati'nin, F.Bahçeli dostları aracılığı ile başkan Aziz Yıldırım'a "Beni alın" diye haber yolladığı ileri sürüldü. Necati'nin idman dışındaki vakitlerini F.Bahçeli dostları ile geçirmesi de iddiaları güçlendiriyor.
OCAKTA BİTEBİLİR
Golcü oyuncunun, "F.Bahçe'de oynamayı çok istiyorum. Stattaki atmosfer ve seyirci beni büyülüyor. Nasıl Tümer bir anda F.Bahçe formasını giydiyse ben de F.Bahçe'de oynamak ve futbol hayatımı orada noktalamayı çok isterim" dediği ifade edildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın Necati için şimdilik beklemede olduğu, son kararı Zico'ya bırakacağı öğrenildi. Transferin ocak ayında gerçekleşebileceği sızan bilgiler arasında.
FotoMaç
SYLaR
14.Eylül.2006, 04:45
Keşke Aziz Yıldırım onu bizden kurtarsa.Biz çektik birazda Fenerliler çeksin Necatiden
GeNç KaRTaL
14.Eylül.2006, 09:36
fenerbahçenin necatiyi alacağını sanmıyorum çünkü gerek yok zaten zico ilk onbirden kimi kesicem diye kara kara düşünüyor birde nectiyi aldırıp başına bela etmek istemez
Neron_FB
14.Eylül.2006, 09:37
Umarım gelmez..
e_mali
14.Eylül.2006, 09:39
Fotomac sen bir numarasın :D
tonifan30s
14.Eylül.2006, 10:44
abi keşke alsa yaw
Cyzio
14.Eylül.2006, 10:53
yanliz oyunu siz kuracak siniz
(:) benim
e-mail adresim:
[email protected]
bekliyorum hemen
ne alakası var konuyla şimdi:mad: :mad:
haberin doğru olup olmadığı haber kaynağından belli zate
ferdi.
14.Eylül.2006, 11:10
yalandır onlar kimin yerine oynatcak ki kesin fotospor yazmısdır haa
Olembe
14.Eylül.2006, 11:18
Ama necati ateş bize gelse iyi iş yapar
bursa_mc
14.Eylül.2006, 11:33
alsın alsın gorur sonra nasıl bi hata yaptığını:D zaten ne gerek var kii
Del Piero_10
14.Eylül.2006, 11:36
bencede fototraş,hep yalan
ya abicim FotoMaç mı FotoTraş mı belli değil yahu ;;)
inşallah şu adam fenere gider ya!
Emurafu
14.Eylül.2006, 12:01
yaw bu tür haberler yalan inanmayın
senderson
14.Eylül.2006, 12:07
abi bu haberi zaten daha önceden biliyordum.Gelmesi büyük ihtilmal(miş).Açıkçası getirelim pafta oynasın derim ben:D
tosunpasa
14.Eylül.2006, 12:15
abi bu haberi zaten daha önceden biliyordum.Gelmesi büyük ihtilmal(miş).Açıkçası getirelim pafta oynasın derim ben:D
ehuehuehu :D :D çok güzel düşünmüşsün
Rakip Takımlardan oyuncu alınmasına karşıyım ama alındıktan sonra desteklerim İnşallah alınmaz
Emurafu
14.Eylül.2006, 12:16
üstelik fenerde o kadar forvet var gelince ne olcak zaferbiryol gibi bekler
Rousseou
14.Eylül.2006, 12:17
haber fotoshop :)
Emurafu
14.Eylül.2006, 12:21
ya bu transfer gerceklesmez hem necatinin bizle hala kontratı var
senderson
14.Eylül.2006, 12:23
ocakta bitiyo kontratı zaten....
Burak Duran
14.Eylül.2006, 12:30
alsanız :D süper oynuyo varya :D
nekop
14.Eylül.2006, 13:12
kesin gidince gol kralı falan olur bu olmasada fotomac onu kral yapar zaten :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Eylül.2006, 13:28
necati gibi bir yetenegin fenerbahce kadrosunda olmasi kadar guzel bi sey olamaz. yolumuz uzun ve kadro genis olmali. ligin yildizlari fb de olmali zaten her zaman...
cureshot
14.Eylül.2006, 13:30
tuncayla değişsek aslında. fenerliler tuncaya küfrediyo çoğu zaman biz de necoya.
TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Eylül.2006, 13:33
tuncay demek fener demek...
Berkaiser
14.Eylül.2006, 13:35
Yalan haber.Yine sallamışlar.
Emurafu
14.Eylül.2006, 13:41
bencede alsanız iyi olur
ah birde su lucescu gelse
TR.CaPTaiN
14.Eylül.2006, 14:14
Yuh be fotomac yeter artık yaptıgın asparagas haber.Fenerbahce'nin ne ihtiyacı var Necati gibi yeteneksiz birine
Emurafu
14.Eylül.2006, 14:29
Yuh be fotomac yeter artık yaptıgın asparagas haber.Fenerbahce'nin ne ihtiyacı var Necati gibi yeteneksiz birine
sana katılmıyorum belki cok gol kacırdı ama yeteneksiz biri degil bu kadarda acımasız olmayın yorumlarınızı biraz daha düzgün biçimde yapın
bence yetenekli bir futbolcu. malum geçmişte oynadığı oyunu da biliyoruz. Ama çok uzun süredir formsuz :mad:
Emurafu
14.Eylül.2006, 14:36
eee tabi bu arkadasda baya atmıs hiç katılmıyorum. necati yetenekli biri ama bu aralar zor günler yasıyor........
Emurafu
14.Eylül.2006, 14:53
Sarı-kırmızılı taraftarlarla yıldızı bir türlü barışmayan milli oyuncu, son Bordeaux maçında sahayı ıslıklanarak terk etmişti.
ulan sen kimsinki taraftara laf atıon...daha düne kadar ne tür arabalara bindiğin meçhuldü.gs ye geldin,sonradan görmeler gibi daha ilk gün ferrari aldın..aldığı paranın hakkını weriomus gibi konusmus..
Golcü oyuncunun, "F.Bahçe'de oynamayı çok istiyorum. Stattaki atmosfer ve seyirci beni büyülüyor.
bu söz hakkında da az konusucam.çünkü çok konusursam forumdan atılırım.şimdi,bu adam ii oynadı,hırslı oynadıda biz buna tezehurat yapmadıkmı.yeri geldi sırtımızda taşımadıkmı.fenerin stadındaki atmosfer seni büyülemiş..çok doğru sölemişsin..demek o yüzden sahada siwrisinek gibi salak salak dolaşıosun..gs den defol da nereye istersen oraya git..cehenneme kadar yolu war bunun..tercih senin..
kardes nacati taraftarlara laf atmadıki asıl sen kendidemisin tam tersi sadece onlara bakarak soyunma odasına gittiüstelik necati ben fenere gitcem diye laflarda etmedi.........
hem arabaları cok sevdigi için ferrari aldı
REsist JuvE11
14.Eylül.2006, 14:55
kardes nacati taraftarlara laf atmadıki asıl sen kendidemisin tam tersi sadece onlara bakarak soyunma odasına gittiüstelik necati ben fenere gitcem diye laflarda etmedi.........
hem arabaları cok sevdigi için ferrari aldı
benim bu sözler bu haber doğrysa geçerlidir..doğru deilse bile..necatinin ne olduğu ortada..yine de gitsin gs den.hatta buna o şerefi wermeyelim.biz kowalım
Emurafu
14.Eylül.2006, 14:59
benim bu sözler bu haber doğrysa geçerlidir..doğru deilse bile..necatinin ne olduğu ortada..yine de gitsin gs den.hatta buna o şerefi wermeyelim.biz kowalım
haberin dogru degil benim dedigim dogru o kimseye laf etmedi taraftarlara masumca soyunma odasına gitti
hem niye adama bu kadar kızıyon bu aralar oda kötü durumda..... gecensene sampiyon olurken onunda büyük katkısı var unutma........bu yüzden biraz bekleyelim cok acımasız sözler etmeyin
bundan sonra eminsen cvp yaz yada emin olmadıgıını belirt insanlarda yanlıs anlıyor dediklerinden
REsist JuvE11
14.Eylül.2006, 15:03
necati gol attığı zamanda kızdım atmadığı zamanda..necati gibi dolu adam war süper ligde..hırs yok istek yok..böle adamın da gs de işi yok..siz bu adamların gs ye ykıstığını düşünüosanız ben boşa konusuom zaten..adamda teknik 0,hırs 0,güç biraz war.istek 0,yani necati kocaaaaa bi 0.
Emurafu
14.Eylül.2006, 15:06
necati gol attığı zamanda kızdım atmadığı zamanda..necati gibi dolu adam war süper ligde..hırs yok istek yok..böle adamın da gs de işi yok..siz bu adamların gs ye ykıstığını düşünüosanız ben boşa konusuom zaten..adamda teknik 0,hırs 0,güç biraz war.istek 0,yani necati kocaaaaa bi 0.
kardes son kez uyarıyom bir bu kadar acımasız olmayın lütfennnnn
kazma cihana bu kadar yorum yapılmadı
REsist JuvE11
14.Eylül.2006, 15:08
kardes son kez uyarıyom bir bu kadar acımasız olmayın lütfennnnn
kazma cihana bu kadar yorum yapılmadı
nie olmicaz anlayamadım..ona acımasız olma,buna olma..sonra gs girsin ne giriosa..öle olmaz..cihan zaten topçu deilki eleştirilsin..biz bu oyunculara kaldıysak...ooooooooooo.cesareti bile yok bu saydığım adamların
Emurafu
14.Eylül.2006, 15:13
necatinin zamana ihtiyacı var artık bu eleştirilerin sonu gelsin
dinaMYt
14.Eylül.2006, 15:15
yanında cihanı da alın kurtarın bizi bu eziyetten.
REsist JuvE11
14.Eylül.2006, 15:15
geçen sezondanberi aynı.ne zamanı..hırs we istek için zamana gerek yok..ayrıca gs bir iki oyuncunun nazını çekecek bir takım deil!!!!!!!!!!!!!!!son sözüm bu
Emurafu
14.Eylül.2006, 15:18
yaw kardes yeter tamam ya o son dakika da go lü atsaydı necati acaba ne diyecektiniz
Burak Duran
14.Eylül.2006, 15:20
bu takımın kurtulması gereken aslında 3-4 adam var. öncelikli olanlar cihan ve neco sonra şükür ve tomas hatta belki sene sonu mondide gidebilir artık revizyona ihtiyaç var
REsist JuvE11
14.Eylül.2006, 15:21
yaw kardes yeter tamam ya o son dakika da go lü atsaydı necati acaba ne diyecektiniz
ben nediorum sana..geçen sene gol attığında bile söwüodum ben ona..çünkü ozaman da aynıydı bu...bu maçta o golü atsaydıda söwecektik zaten..atamadı ogolü..atması mümkün deil..beceri namına hiçbirsey yok onda..bunu neden anlamıosun kardeş..bırak gitsin bizden..rahatlayalım be
Emurafu
14.Eylül.2006, 15:27
bu takımın kurtulması gereken aslında 3-4 adam var. öncelikli olanlar cihan ve neco sonra şükür ve tomas hatta belki sene sonu mondide gidebilir artık revizyona ihtiyaç var
haklısın ama gerets le bu revizyon olmaz bence lucescu gelirse iyi olur
bana göre geretsin gidecegi yönündeki haberlerde dogru ne kadar yönetim yalanlasa bile bence dogru besiktasa yenilirsek gerets gidecek
Neron_FB
14.Eylül.2006, 15:29
O zaman Galatasaray'ın Beşiktaş'a yenilmesi daha hayırlı olur..Gerets'den kurtulursunuz...
REsist JuvE11
14.Eylül.2006, 15:34
O zaman Galatasaray'ın Beşiktaş'a yenilmesi daha hayırlı olur..Gerets'den kurtulursunuz...
tabi bu da sizin işinize gelir dimi:)
Emurafu
14.Eylül.2006, 15:36
valla yenilmemizi istesekmi besiktastan kararsızım
Neron_FB
14.Eylül.2006, 15:37
tabi bu da sizin işinize gelir dimi:)
Aslında bizim işimize gelen beraberlik :D
Emurafu
14.Eylül.2006, 15:38
bu takımın içine bence adnan polat etti.........ortalıgı karıstıran ve geretsi takımdan sogutan oooooooo
eGowiCh
14.Eylül.2006, 15:44
Necati Fener'e gelecek beyler. Fenerbahce.org'dan hiçbir yalanlama gelmedi bu haberle ilgili gün içinde. Geçenlerde de Necati'nin FB'ye geleceği yolunda haberler çıkmıştı, yine yalanlama gelmedi.
Ayrıca Necati şöyle bir söz söylemişti : "Ben 'Galatasaray'dan başka takımda oynamam' demem." demişti. Tümer gibi o da FB'ye gelmek istiyor, zaten o Altay'da oynarken tanıyordum, Fenerbahçelidir kendisi.
Taraftar son maçta ıslıkladı, artık ipler kopma noktasına geldi. Fenerbahçe alırsa iyi olur, sevinirim gelmesine, zira yetenekli oyuncu. Son zamanlarda formda olmayabilir belki ama kalitesi tartışılmaz.
Ocak'ta sözleşmesi bitiyorsa, kontratını GS ile yenilemesi lazım 1-2 ay içinde, durum daha da kötü giderse zaten yenilemez.
Kemal Belgin de Necati'nin Fenerbahçe'ye geleceğini söylemişti.
Mantıklı bir haber Necati'nin FB'ye gelmesi, son olaylardan sonra. GS'de mutlu olsa, tamam gelmez, deriz ama bence gelecek.
Emurafu
14.Eylül.2006, 15:53
Necati Fener'e gelecek beyler. Fenerbahce.org'dan hiçbir yalanlama gelmedi bu haberle ilgili gün içinde. Geçenlerde de Necati'nin FB'ye geleceği yolunda haberler çıkmıştı, yine yalanlama gelmedi.
Ayrıca Necati şöyle bir söz söylemişti : "Ben 'Galatasaray'dan başka takımda oynamam' demem." demişti. Tümer gibi o da FB'ye gelmek istiyor, zaten o Altay'da oynarken tanıyordum, Fenerbahçelidir kendisi.
Taraftar son maçta ıslıkladı, artık ipler kopma noktasına geldi. Fenerbahçe alırsa iyi olur, sevinirim gelmesine, zira yetenekli oyuncu. Son zamanlarda formda olmayabilir belki ama kalitesi tartışılmaz.
Ocak'ta sözleşmesi bitiyorsa, kontratını GS ile yenilemesi lazım 1-2 ay içinde, durum daha da kötü giderse zaten yenilemez.
Kemal Belgin de Necati'nin Fenerbahçe'ye geleceğini söylemişti.
Mantıklı bir haber Necati'nin FB'ye gelmesi, son olaylardan sonra. GS'de mutlu olsa, tamam gelmez, deriz ama bence gelecek.
demin tardelli kardesde yeteneksiz diyordu
REsist JuvE11
14.Eylül.2006, 16:00
eweet yeteneksiz
Emurafu
14.Eylül.2006, 16:03
eweet yeteneksiz
:mad: yaw kardes futboldan iyi anlıyormusun ya adama kızgınsın diye yeteneksiz diyon
önce yetenekleri ögren gel
senin :D için oyuncunun yetenekli olması için özel gücleri mi olması lazım:D :D :D
REsist JuvE11
14.Eylül.2006, 16:06
:mad: yaw kardes futboldan iyi anlıyormusun ya adama kızgınsın diye yeteneksiz diyon
önce yetenekleri ögren gel
senin :D için oyuncunun yetenekli olması için özel gücleri mi olması lazım:D :D :D
ya kardeş..bana necatinin özelliklerini yasana..extraları da yaz..belki wardır:)
Burak Duran
14.Eylül.2006, 16:14
bencede yeteneksiz
Emurafu
14.Eylül.2006, 16:16
ben katılmıyorum bence necatiyi cok agır eleştiriyoruz
SYLaR
14.Eylül.2006, 16:17
Necatinin Bitiriciliği 20 üzerinden 10 dur kafa yine aynı.Dribling yok.SAdece işi gücü sahada boş boş yürümek
Emurafu
14.Eylül.2006, 16:29
Necatinin Bitiriciliği 20 üzerinden 10 dur kafa yine aynı.Dribling yok.SAdece işi gücü sahada boş boş yürümek
eeeeeeee yuh driblingde yoksa artık bu necati cok abartıldı bence cok agır elestiriler yapılıyor gecensene kimse böyle bir laf etmiyordu
SYLaR
14.Eylül.2006, 16:35
eeeeeeee yuh driblingde yoksa artık bu necati cok abartıldı bence cok agır elestiriler yapılıyor gecensene kimse böyle bir laf etmiyordu
yo ben geçen senede necatiyi eleştiriyodum.Yetenekli dediğiniz necati galatasaraya kaybettirdikler kazandırdıklarınan kat kat fazladır.Cihan kötü oynuyor sağ bekde ama bişyeler yapmak için çalışıyor.Necati bey ne yapiyo sahada boş boş dolanıyo..
Emurafu
14.Eylül.2006, 16:36
yo ben geçen senede necatiyi eleştiriyodum.Yetenekli dediğiniz necati galatasaraya kaybettirdikler kazandırdıklarınan kat kat fazladır.Cihan kötü oynuyor sağ bekde ama bişyeler yapmak için çalışıyor.Necati bey ne yapiyo sahada boş boş dolanıyo..ya artık necati olayına son noktayı koyunnn
haber büyük ihtimalle yalan zaten necati gelirse oynama şansı yok ayrıca bizim taraftar ona gs taraftarından daha kötü davranır
Jesus_FB
14.Eylül.2006, 17:47
yahu bu adam gelse ne yapacak fenerde hiç sevmiyorum zaten o saçlarla girmesin klüpten içeri
REsist JuvE11
14.Eylül.2006, 18:12
sonuç olarak necatide 4büyüklerde oynayabilecek kapasite yok..sahada bu kadar boş dolaşan bi topçuyu kimse istemez..hatta ben gs de hiç istemem.fener de haklı tabi..
Emurafu
14.Eylül.2006, 20:22
tamam kardes necatiyi kötülüye kötülüye amatör topcu yaptınız helal olsun siz daha iyi oynasınız şimdi ondan deme
REsist JuvE11
14.Eylül.2006, 21:50
ona bakınca,kendimi bişey zannediorum..ben bile kendimi bişey zannediosam...demekki onda bi sorun war..ondan daha ii oynayamam belki ama kesinlikle daha hırslı olurum,kendimi yırtarım be...
IcedEarth
14.Eylül.2006, 23:14
ziyaaaaaaaaaaaaaa
Frank_Castle
14.Eylül.2006, 23:25
adam aylardır en ufak çaba göstermiyor; adeta takımı sabote ediyor.. gitsin kurtulalım artık..
Bak senaryo şöyle;
Fotomaç muhabiri içeri girer:
-Abi Necati Tümer'e mesaj atmış Randers maçında başarılar diye.
- Hemen at başlığı Necati Fenerbahçe'de.
- Tamam abi hemen haber veriyorum. Yarınki sayıya yetişir.
- Güzel güzel. FotoMontajcılarıda ayarla. Öbürsügünki sayıyada fenerbahçe forması giydiriyoruz Necati'ye.
- Tamamdır. Yanlız abi içeriğe ne yazcaz.
- Onuda siz düşünün. Herşeyi benden beklemeyin. Hadi fırla!
:n: :n: :n: :n:
Universal
14.Eylül.2006, 23:37
Ben istemiyorum gelmesin Kezman, Deivid, Tuncay, Semih bu kadar oyuncu var Necati niye alınıyor.
Bak senaryo şöyle;
Fotomaç muhabiri içeri girer:
-Abi Necati Tümer'e mesaj atmış Randers maçında başarılar diye.
- Hemen at başlığı Necati Fenerbahçe'de.
- Tamam abi hemen haber veriyorum. Yarınki sayıya yetişir.
- Güzel güzel. FotoMontajcılarıda ayarla. Öbürsügünki sayıyada fenerbahçe forması giydiriyoruz Necati'ye.
- Tamamdır. Yanlız abi içeriğe ne yazcaz.
- Onuda siz düşünün. Herşeyi benden beklemeyin. Hadi fırla!
:n: :n: :n: :n:
Helal olsun süperdi. :D
Emurafu
14.Eylül.2006, 23:58
cok iiyi kardes
Universal
15.Eylül.2006, 00:36
Bu kadar basit takımı 2-1 yendik çok büyük bir uyum sorunu var kim ne zaman nereye haraket edecek kimse bilmiyor bu takımın düzene girmesi için 2-3 maç oynamalı ama bu skor bu rakibe göre köü 2-1 bu maçı en az 3 farklı almamız gerekirdi.
SYLaR
15.Eylül.2006, 00:40
Bu kadar basit takımı 2-1 yendik çok büyük bir uyum sorunu var kim ne zaman nereye haraket edecek kimse bilmiyor bu takımın düzene girmesi için 2-3 maç oynamalı ama bu skor bu rakibe göre köü 2-1 bu maçı en az 3 farklı almamız gerekirdi.
Sen konuları karıştırdın galiba:D
Emurafu
15.Eylül.2006, 00:47
aynen Kardes Konulari Karistirims Neyse
nart_susruko
15.Eylül.2006, 12:20
beğenmeyenler şimdi kahraman yapar..
ama dikkat etmek lazım ateş düştüğü yeri yakmasın..;)
ayrıca hürriyettede bi yazı vardı, yok takımda iç çekişme şu, bu, o varmış pehhh.. :P basın yine iş başında başka bişey değil..
Zorunlu Açıklama
Bugün Fotomaç Gazetesi’nde yayınlanan “Fenerbahçe Ateş’i” başlıklı haber, hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Söz konusu haberi yayınlayan medya mensuplarını doğru habercilik yapmaya davet ediyoruz. Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
nekop
15.Eylül.2006, 12:22
yanlzı haberde milli takımın yıldızı yazıyor işte orada koptum görende böyle 20-30 gol attıda milli takımda yıldız oldu sanıcak...
garandiru
15.Eylül.2006, 16:03
bu adam fenere gelirse yemin ediyorum feneri bırakırım dünyada en sevmediğim futbolcuların başındadır 2 hasan şaş hepsi artis bunların fenere gelseler ne maçlara giderim nede izlerim
nart_susruko
15.Eylül.2006, 19:40
bu adam fenere gelirse yemin ediyorum feneri bırakırım dünyada en sevmediğim futbolcuların başındadır 2 hasan şaş hepsi artis bunların fenere gelseler ne maçlara giderim nede izlerim
:roll::roll::roll:
hani onun aşkı başkaydı, hani o bişeylere anlam verirdi.. öyle değilmiymiş yoksa..
Necati'ye bak sen hele, takımda bıraktırıyor..:D
yusufislam
15.Eylül.2006, 19:50
gs ve fb kadrosu arasindaki fark iste !!
adam fbye gelcek ve yedek kalacak, buna hangi gsli karsi gelebilir?? sizde oynayan adam bizde yedek kalacak ekstra guc olacak, ama gelmesin lazim degil herke ayit oldugu yerede kalmali,, takim degistirmek kolay mi??,
REsist JuvE11
15.Eylül.2006, 21:31
gs ve fb kadrosu arasindaki fark iste !!
adam fbye gelcek ve yedek kalacak, buna hangi gsli karsi gelebilir?? sizde oynayan adam bizde yedek kalacak ekstra guc olacak, ama gelmesin lazim degil herke ayit oldugu yerede kalmali,, takim degistirmek kolay mi??,eweet fark bu iste..sizin takımın oyuncuları para için oynuo..bizimkilerse gazla oynuo..yürekle oynuo...(necati hariç)ruhlarını ortaya koyuyolar..
gs we fb kadroları arasındaki fark bu!
ms1907
15.Eylül.2006, 21:41
allah korusun en sevmediğim gs'li futbolcudur kendisi ümit karan' a eyvallah ama necati'ye hayır
ztn kaynak da fotomaç....
Emurafu
16.Eylül.2006, 01:17
beyler Bu Konuya Son Noktayi Koyuyorum Pazar Aksami Telegol De Necatİ İleyapilmis Cok Carpici RÖportaj Var Kacirmayin
berkan_smyrna
16.Eylül.2006, 11:54
fener zaten necatiyi almazki zaten haberde doğru gibi gözükmüyo
dnz498
16.Eylül.2006, 16:26
Aziz Yıldırım böyle bir güzellik yaparmıki bize ?
Emurafu
16.Eylül.2006, 16:30
yarın aksam telegol izleyin görün
REsist JuvE11
16.Eylül.2006, 16:47
yarın aksam telegol izleyin görün
ne gösterilecek necati ile ilgili
bluepaw
16.Eylül.2006, 17:41
alınsın, yedek forvetimiz olur
Nedvedmania
16.Eylül.2006, 17:55
gitsin gitsin inaşşah necati ateş fenere gider kurtuluruz o futbolcudan(!)
ama fener için kötü olucak çünkü fenerin başını yakar o
barahir
16.Eylül.2006, 18:46
-Aşkın ateşi yanarmış ateşi duydunuzmu necati ateşi. Hangi ateşte yanmayı dilerdin bişmeyene söle ne denirdi?
-Necati mi?
-Hıhı
Cümle alem biliyor zaten Necatinin fenerli olduğunu
manutd0fb1
16.Eylül.2006, 19:31
deivid den iyidir ...
garandiru
16.Eylül.2006, 19:40
:roll::roll::roll:
hani onun aşkı başkaydı, hani o bişeylere anlam verirdi.. öyle değilmiymiş yoksa..
Necati'ye bak sen hele, takımda bıraktırıyor..:D
ben necati varken diyorum bir günde bırakmayız feneri necatiye ne kadar uyuz olduğumu anlatmaya çalışmıştım ama sen anlamadın herhalde
TaşkınMahmut
16.Eylül.2006, 19:42
Olamaz :( Kulüpten resmi bir açıklama geldi ve necati gitmiyormuş :( uffff keşke gitse
SYLaR
16.Eylül.2006, 19:44
-Aşkın ateşi yanarmış ateşi duydunuzmu necati ateşi. Hangi ateşte yanmayı dilerdin bişmeyene söle ne denirdi?
-Necati mi?
-Hıhı
Şarkı süper olmuş yaw:n::D
TaşkınMahmut
16.Eylül.2006, 19:49
ya artık necati olayına son noktayı koyunnn
ya sen neden her konuda böylesin? Herkezin görüşlerine katılmıyor artı kendi görüşlerinin ön planda olmasını istiyorsun.Ayrıca Başlık Necatiyle ilgili niye nokta konuyor?Burası forum ve herkez kurallar çerçevesinde görüşlerini belirtir.
Emurafu
16.Eylül.2006, 20:20
ok bildirin ben sey bakımından dedim yarın aksam telegol var o bakımdan
yavuuzzzz
16.Eylül.2006, 20:45
Keşke Aziz Yıldırım onu bizden kurtarsa.Biz çektik birazda Fenerliler çeksin Necatiden
bencede adam ilk 11 de başladığında sanki 10 kişi oynuyor gibi görünüyoruz:ş:
mgungor
16.Eylül.2006, 21:14
olayın özü
nart_susruko
18.Eylül.2006, 04:05
ok bildirin ben sey bakımından dedim yarın aksam telegol var o bakımdan
izlendi mi bari röportaj.. :D
"2010 yılına kadar kontratım var, yönetim tarafından seninle işimiz bitti, artık bize yarar sağlayacağını düşünmüyoruz, gibisinden sözler söylenmediği sürece ben Galatasaray'ın futbolcusuyum" dedi..
başka konularda da sorular sordu Süleyman Rodop onlarıda izleyenler görmüştür zaten.. :)
dnz498
18.Eylül.2006, 12:27
izlendi mi bari röportaj.. :D
"2010 yılına kadar kontratım var, yönetim tarafından seninle işimiz bitti, artık bize yarar sağlayacağını düşünmüyoruz, gibisinden sözler söylenmediği sürece ben Galatasaray'ın futbolcusuyum" dedi..
İşte bunları duyunca hüsrana uğradım