Log in

View Full Version : Yeni teknik direktorler mi geliyor?

e_mali
14.Eylül.2006, 10:17
Daha ligimizde 5. hafta oynandı ama yeni teknik direktör isimleri havada dolasmaya basladı bile. Hatta TS TD sini degistirdi bile.
GS icin Lucescu ve Souness, BJK icin Daum konusuluyor.

Sizce bu yine kaliteli Türk medyasının urettigi sahaserler mi? Yoksa gerceklik payı var mı?

Hatta daha da onemli bir soru, Eger gercekse bu soylentiler, takımların bu kadar erken teknik direktör degistirmesi doğru mu?

NOT: Artık copy-paste konular cogaldi, biraz da sizlerden konu alalım. (NOT konusunu tartisma yapmadan yukaridaki olaya odaklanalim ;) )

Cyzio
14.Eylül.2006, 10:49
bu TD haberlerinin doğru olup olmadığı bence haber kaynaklarına bağlı.Güvenilir haber kaynaklarının yazdıklarının gerçeklik oranı yüksek oluo.
takımların erken TD değiştirmesine gelince doğru bişi diil tabi 2-3 haftada değişmek.TD lere biraz kredi verilmeli krediyi doldurdumu gitmeli ama bu 2-3 hafta olmamalı. TD değişimleri bu haftadan sonra sıkça yaşanmaya başlar başladı bile

ferdi.
14.Eylül.2006, 11:08
bjk icin daum degil samet aybaba var sinan engin yıldırım demiroren e onermis zaten uefadan elenir ve galatasaray macını kaybedersek tiganayı yolluyolar

Del Piero_10
14.Eylül.2006, 11:36
yalan haberler.

Emurafu
14.Eylül.2006, 11:52
bugün hemen bütün gazeteler sounes gelcegini diyor
üstelik daum galatasaray haber göndermiş beni alın diye aman aman bizden uzak dursun da

G.Saray'da Gerets topun ağzında!

Cimbom'da Şampiyonlar Ligi'nde Bordeaux önünde alınan beraberlik moralleri iyice bozdu. Yönetim ve taraftar, üst üste gelen kötü sonuçların faturasını Gerets'e kesti. Belçikalı hocanın gönderilip Souness'ın getirilmesi tartışılıyor.

KAYNAK FANATİK

Kapıya yakın

Her karşılaşmaya farklı kadro çıkartan ve sistemini bir türlü oturtamayan Belçikalı çalıştırıcının, gönderileceği belirtiliyor.

Galatasaray'ın Süper Lig'de aldığı beraberlikleri Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne taşıması sinirlerin gerilmesine yol açtı. Uğranılan hayal kırıklığının sorumlusu olarak sarı-kırmızılı taraftarlar ve yönetim birleşerek teknik direktör Erik Gerets'i sorumlu tutarken, Belçikalı teknik adam her maç sahaya değişik onbirler sürmesi, orta saha kurgusunu sürekli değiştirmesi ve takımın sistemini bir türlü oturtamamakla eleştiriliyor.

STUMPF'LA KAPIŞTI
Ayhan'ı kulübeye mahkum eden Belçikalı hocanın, formayı adaletli dağıtmaması nedeniyle oyuncularla arasının açıldığı belirtilirken, yardımcısı Stumpf ile de tartıştığı öğrenildi. Yaşanan sorunlar nedeniyle yönetim ikiye bölündü. Bir grup Gerets'in gönderilip Souness'ın getirilmesini istiyor ve bunu yüksek sesle dile getiriyor. Bazıları ise şimdilik bekleme taraftarı

KAYNAK PAS FOTOMAC

Lucescu

G.Saray'ın, Lucescu’yla görüşmelere başladığı, teklife sıcak bakan Rumen hocanın da, anlaşırsak, neden olmasın dediği öğrenildi
14.09.2006

Polat devreye girdi
Geçtiğimiz sezonun son haftalarında Galatasaray’da 2. Başkanlık görevini üstlenip, şampiyonlukta kritik rol oynayan Adnan Polat’ın, Gerets’i takımın başında görmek istemediği ve kötü gidişatın devam etmesi halinde ‘B planı’nı devreye sokacağı öğrenildi. Daha önce Carrusca ve Okan Buruk gibi isimleri, Belçikalı hocanın onayını almadan transfer eden Polat’ın B planında ise, Cim Bom’u 2001-2002 sezonunda şampiyonluğa taşıyan Rumen teknik adam Mircea Lucescu’nun olduğu iddia edildi.

Luce dünden hazır!
Takımı şampiyon yaptıktan sonra, yeni başkan seçilen Özhan Canaydın tarafından görevine son verilen Luce, “Bir gün geri döneceğim ve Avrupa’da kaldığımız yerden devam edeceğiz” demişti. Halen Shakthar Donetsk’i çalıştıran Rumen hocanın Ukrayna’da mutlu olmadığı ve aldığı yüksek ücrete rağmen Galatasaray’ın teklifine sıcak baktığı, “Anlaşırsak, benim için problem yok. Devler Ligi’ndeki gidişata göre daha net konuşalım” cevabını verdiği kaydedildi

LUCESCU GELİRSE GALTASARAY COSAR EVET ONUN GELMESİNİ COK İSTİYORUM

cArsı_nas
14.Eylül.2006, 12:38
lucescu gs ye gelmez.... bu arada ben tiganaya sonuna kadar guveniyorum hic bi yere gitmez

Eray Dengiz
14.Eylül.2006, 12:58
Beşiktaş maçında beraberlik veya yenilgi durumunda Gerets gönderilmelidir. Eğer sonuna kadar beklersek çok geç olabilir. Lucescu'yu bende istiyorum.. En azından adamın Galatasaray ile bir geçmişi var. Gelme olasılığı çok yüksektir..

Burak Duran
14.Eylül.2006, 13:04
bence souness veya iyi bir türk TD gelmeli

nekop
14.Eylül.2006, 13:10
türk futbolu bu ne zaman ne olacagı belli degil özellikle t.d. konusunda...

bursa_mc
14.Eylül.2006, 13:41
a.gücü hıkmet karaman ı getirdi.

Emurafu
14.Eylül.2006, 13:43
Beşiktaş maçında beraberlik veya yenilgi durumunda Gerets gönderilmelidir. Eğer sonuna kadar beklersek çok geç olabilir. Lucescu'yu bende istiyorum.. En azından adamın Galatasaray ile bir geçmişi var. Gelme olasılığı çok yüksektir..
lucescu gelirse bence taraftarlar fazla şikayetci olmaz geretsin gitmesine lucescu gelirse cimbomun önü acılır ve gencler daha cok forma sansı bulur
üstelik daum takıma teklif göndermiş size gelebilirimm aman aman daum gelirse bizim gencler çürür

bence souness veya iyi bir türk TD gelmeli
souness da iyi ama lucescu tercih ederim üstelik türk antrenör almaz büyük takımlar

Ilhan
14.Eylül.2006, 14:07
besiktasa türk bir antrenor lazım cunku tigana oyuncu pozisyonlarında devamlı hata yapıyor.

ibrahim toramanı sag bekte oynatıyor..

ricardinho'yu sol kanatta oynatıyor.

oyuncular hiçbir zaman hocalarına saygısızlık etmezler o yuzden ses cıkarmıyorlar

ama hocası turk olsaydı bilirdi toraman'ın sagbekte oynayamayacagını..

bu daum'un umit'i solbekte oynatmasıyla esdeger bir durum

genc oyuncuları olan ve 6 kişi dısında oyuncuları turk olan takımlarımızı turk hocalar calıstırmalı

mesela lazaroni yabancıydı ve takımı tanımıyordu

ve bence müthiş kadrosu olan trabzon takımı kotu gunler yasadı

ama ziya hoca geldi

takımı bir macta nasıl oynattı...

gokdeniz'i bir sagda bir solda gorduk cunku serbesdt oynuyordu..

bizim oyuncularımızı bizim hocalarımız tanır ancak

Emurafu
14.Eylül.2006, 14:12
keske lucescu gelse bize eger lucescu gelcekse gerets gitsin

Cyzio
14.Eylül.2006, 14:14
Takımlar TD alırken bence ilk başta yerli td aramalılar sonra yabancıya yönelmeliler

Emurafu
14.Eylül.2006, 14:25
valla ben hiç zannetmiyorum türk antrenör alacaklarını iyisallah lucescu gelir

ibo
14.Eylül.2006, 14:29
bence bu haftaki maçta dananın kuyruğu kopacak. Eğer BJK ye yenilirsek Gerets in gitme olasılığı fazla. Eğer BJK yenilirse Tigana ya olan güvenlerde azalacak. bu hafta işler karışabilir.

Lucescu konusuna gelirsek bence gelecekse süper olur. ben gelmesi taraftarıyım...

Emurafu
14.Eylül.2006, 14:34
bence bu haftaki maçta dananın kuyruğu kopacak. Eğer BJK ye yenilirsek Gerets in gitme olasılığı fazla. Eğer BJK yenilirse Tigana ya olan güvenlerde azalacak. bu hafta işler karışabilir.

Lucescu konusuna gelirsek bence gelecekse süper olur. ben gelmesi taraftarıyım...
evet kardes haklısınbu hafta bizbesiktasa yenilirsek gerets kesin gider ama kazanırsak tigana hemen gitmez
valla eger lucescu kesin gelirse besiktasa acaba yenilmemizi mi istesem acaba

SYLaR
14.Eylül.2006, 14:37
Gerets zaten kendi ipini kendisi çekti.Gönderilmeli

REsist JuvE11
14.Eylül.2006, 14:53
bence yalan haber bunlar

Emurafu
14.Eylül.2006, 15:01
bence yalan haber bunlar
bu haberlerde dogru!!!!!!!!!!!!!!!!!
en yalanı necati olayı

size bir haber göstericem ama bence yönetim yalan konusuyor yinede gerets gidecek diyorum ben

G.Saray'dan Souness & Lucescu yalanlaması..

Galatasaray Kulübü, bugünkü bazı gazetelerde iddia edildiği gibi, eski teknik direktörleri Graham Souness ya da Mircea Lucescu'nun, takımın başına getirilmesi için herhangi bir görüşme yapılmadığını açıkladı

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi:

''Bugün yayınlanan çeşitli gazetelerde Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörlüğü görevine eski teknik direktörlerimizden Graham Souness ve Mircea Lucescu'nun getirilmesi için çeşitli görüşmeler yapıldığı haberleri yer almaktadır. Söz konusu haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır ve adı geçen isimlerle herhangi bir görüşme yapılmamıştır.''

dinaMYt
14.Eylül.2006, 15:30
geretsin bu sezonun sonunu galatasarayda göremeyeceği aşikar.bu hafta mı olur 2 ay sonra mı olur bilmem ama gerets bu sezonu galatasarayda tamamlayamaz.zaten geçen sezon son haftada şampiyonluk gelmese çoktan gönderilmiş olacaktı.adnan polatın gönlündeki ismin souness olduğu çoktandır söyleniyor zaten.

bu hafta oyanancak derbi aslında bir testinin kırılmasına neden olacak.belki tigana kaybetse de yollanmayabilir ama geretsin galibiyet dışı herhangi bir sonuçta takımın başında kalması çok zor.6 haftada 8 puan fark oluşabilir olası bir yenilgide bu da takımın ligin daha başında havlu atması anlamına geliyor.tigana ise cska maçıyla kendine biraz daha kredi sağlayabilir.

dipnot: geretsin gönderilmesi halinde getirilecek isim souness ise geretsin yollanmasının bir anlamı da yok!bana göre souness takımı bir anda ayağa kaldıracak biri değil.

Emurafu
14.Eylül.2006, 15:38
geretsin bu sezonun sonunu galatasarayda göremeyeceği aşikar.bu hafta mı olur 2 ay sonra mı olur bilmem ama gerets bu sezonu galatasarayda tamamlayamaz.zaten geçen sezon son haftada şampiyonluk gelmese çoktan gönderilmiş olacaktı.adnan polatın gönlündeki ismin souness olduğu çoktandır söyleniyor zaten.

bu hafta oyanancak derbi aslında bir testinin kırılmasına neden olacak.belki tigana kaybetse de yollanmayabilir ama geretsin galibiyet dışı herhangi bir sonuçta takımın başında kalması çok zor.6 haftada 8 puan fark oluşabilir olası bir yenilgide bu da takımın ligin daha başında havlu atması anlamına geliyor.tigana ise cska maçıyla kendine biraz daha kredi sağlayabilir.

dipnot: geretsin gönderilmesi halinde getirilecek isim souness ise geretsin yollanmasının bir anlamı da yok!bana göre souness takımı bir anda ayağa kaldıracak biri değil.
size birsey söylimi suanda takmın içinede bence adnan polat etti

eGowiCh
14.Eylül.2006, 15:47
Lucescu gelmez. GS'den olaylı bir şekilde ayrılan, sonra BJK'ye giden, yazın da FB'ye gelmek istediğini söyleyen birinden hayır gelmez.

Lucescu, Shahktar ile sözleşmesini çok olmadan yeniledi. Şato gibi bir evde yaşıyor ve çok yüksek bir maaş alıyor. Huzurlu ve mutlu. Galatasaray'a geleceği hayalden öte değil bana göre.

Beşiktaş için de en büyük teknik direktör adayı Mustafa Denizli. Denizli, BJKli olduğunu dile getirdi son zamanlarda ve Futbolizm programında da BJK ile ilgili güzel demeçler veriyor. BJK için iyi bir teknik direktör olur M.Denizli.

Emurafu
14.Eylül.2006, 15:50
Lucescu gelmez. GS'den olaylı bir şekilde ayrılan, sonra BJK'ye giden, yazın da FB'ye gelmek istediğini söyleyen birinden hayır gelmez.

Lucescu, Shahktar ile sözleşmesini çok olmadan yeniledi. Şato gibi bir evde yaşıyor ve çok yüksek bir maaş alıyor. Huzurlu ve mutlu. Galatasaray'a geleceği hayalden öte değil bana göre.

Beşiktaş için de en büyük teknik direktör adayı Mustafa Denizli. Denizli, BJKli olduğunu dile getirdi son zamanlarda ve Futbolizm programında da BJK ile ilgili güzel demeçler veriyor. BJK için iyi bir teknik direktör olur M.Denizli.
lucescu sunda ukraynada mutsuz mus anlasırsak gelirim demiş ve basarıları mıza kaldıgımız yerden devam ederiz demiş

eGowiCh
14.Eylül.2006, 15:53
Onlar basının uydurması. Yılda 2-3m dolar alıyor sanırım veya daha fazla. Süper bir evde yaşıyor, Shahktar başkanı çok zengin. Ukrayna'da mutsuz olsa bile Shahktar onu bırakmak istemez. Tazminat ödemesi gerekir Lucescu'nun istifa etmesi için, bu tazminat da yüksek olur. Çünkü yeni sözleşmesini yaz aylarında imzaladı.

cArsı_nas
14.Eylül.2006, 16:02
lucescu sunda ukraynada mutsuz mus anlasırsak gelirim demiş ve basarıları mıza kaldıgımız yerden devam ederiz demiş

basından okudugunzu haberleri yazmayın ozhan canaydın baskan oldugu surece luce gelmez gsye

Emurafu
14.Eylül.2006, 16:06
basından okudugunzu haberleri yazmayın ozhan canaydın baskan oldugu surece luce gelmez gsye
kardes baska nerden okucam
haaa souness gelme ihtimali daha büyük adnan polat cünkü souness hayranı oldugu için
bence herseyi adanan polat yaptı zaten bülent tulun giderek geretsi klübten baya kopardılar bülnet tulun kalsaydı iyi olurdu

Jesus_FB
14.Eylül.2006, 17:48
souness gelsin gs'ye ben çok istiyorum onun türkiyeye gelmesini :)

Sekopej
14.Eylül.2006, 18:07
Ya eğer Lucescu karakterli bir hocaysa zaten Özhan Canaydın Başkanken GS'ye gelmez. Nasıl gönderildiğini biliyoruz hepimiz Canaydın tarafından. Bir de Türkiye'den giderken söylediği sözler aklıma geliyorda eski Romanya'ya benzetmişti Türkiye'yi ve ben burda çalışmam demişti. Basın FB için onca şeyi söyledikten sonra bile FB'ye gelecek diye haber yapıyorsa GS için hayli hayli yapar. Açıkçası ben Lucescu'nun Türkiye'de bir takım çalıştırmasını istemiyorum.

Bir de Reha Muhtar söylemişti, eski yönetici olduğu için Tigana'ya gönderilmesi halinde 7,5 milyon euro tazminat ödenmesi gerekiyormuş. Ayrıca yine kendi ifadesi Gerets'in de 6 milyon euro tazminatı bulunduğu. Gerets'in sezon başından beri nasıl kodro kurup oyun oynattığı meydanda. Yöneticilerle sorunu var diye bence kovulmak istiyor, ve bunun için takımı kullanıyor...

e_mali
14.Eylül.2006, 18:25
Türk teknik direktörlerin kredisi yabancılar kadar degil. Yani hep 1-0 yenik baslıyorlar ise.

rhan_17
14.Eylül.2006, 19:39
Onlar basının uydurması. Yılda 2-3m dolar alıyor sanırım veya daha fazla. Süper bir evde yaşıyor, Shahktar başkanı çok zengin. Ukrayna'da mutsuz olsa bile Shahktar onu bırakmak istemez. Tazminat ödemesi gerekir Lucescu'nun istifa etmesi için, bu tazminat da yüksek olur. Çünkü yeni sözleşmesini yaz aylarında imzaladı.
Bencede basının uydurması Lucescu nun bu durumdan haberi bile olduğunu sanmıyorum...

nart_susruko
15.Eylül.2006, 12:44
kelle koltukta bir maç bu haftaki derbi..
kaybedeni konuşmaya gerek yok, bu hafta olmasada ömrü fazla olmaz ipi çekilir yakında..
peki kazanan için iş tamam mı sezonu kapatır mı? kesinlikle hayır, 1-2 beraberlik ya da yenilgiden sonra yine topa tutulur, ayağı kaydırılmaya çalışılır..
Galatasaray-Lucescu böyle bir 2.balayını gerçekleşeceğini zannetmiyorum Canaydın yönetiminde.. ha kim gelir peki, gidecek olmadığına göre gelende olmaz.. :cool:

Emurafu
15.Eylül.2006, 20:35
adnan polat souness ile isvicrede görüsmüş