View Full Version : Sonunda FM'den bir oyuncu hakkında LYON-MADRID maçında bahsedildi: KIM KALLSTRÖM
niceray
14.Eylül.2006, 11:28
Arkadaslar dün aksam O.LYON:2-0:REAL MADRİD macını izleyen varmı kesin vardır.Vallahi sonunda bizim su Fm oyununun adını duyduk spiker mac esnasında O.LYONDA kim kallström ün oyuna girmesiyle adam bilgi vermeye basladı o bilgiler arasında suda wardı 'KİM KALLSTRÖM MANAGERLİK OYUMLARINDA EN COK TRANSFER EDİLEN ADAM SECİLMİS' sizce oylemi bence oyle bi zmanlar ne cok alırdık o adamı.... simdide alırsanız iyi is yapar
erdemerok
14.Eylül.2006, 11:30
arkadasım kallstrom ıyı olmasa zaten oraya gıtmezdı
fm cm serısı bugun bukadar tutuluosa gosterdıgı oyuncular hep ıyı oldugu ıcın
aımar 16 yasındayken bellıydı cm de
robınho lar tuncaylar vsss
MaTRaKaN
14.Eylül.2006, 11:30
ewet bende farkettim ama güzel bişey spikerin demesi
frenzzy
14.Eylül.2006, 12:09
haklısın dostum fm den bahsedildi dun aksamki lyon macında..cok guzel bi duygu bizler için...ama ne biliyormusunuz inanki bir cok teknik direktorden bizler daha cok futbolcu tanıyoruz..bi malik fathi nin turk asıllı olduğunu bilmiyor bizim koca fatih terim ve ekibi...abi oynayın fm yi arada kapın bişiler:)gidin bakalım kim bu polat keser,serdar tasci mesela serdar tasci stutgart ın gelecek vaad eden gercek oyuncularından adamı ilk 11 oynatmaya basladilar...ama bizimkiler bunuda kaptirirlar alman milli takımına...fm cok gercekci ve ileride daha da bahsettirecek adından..yasasın fm....
rectangle
14.Eylül.2006, 12:13
cm03/04'de her gittiğim takıma alırdım zaten iskandinav ülkelerine biraz torpi yapılmış o oyunda
uA.Ayvaz
14.Eylül.2006, 12:21
ewt beyler çok kaliteli bir oyuncu frennzy sende jaklsıın fm den bişiler kapmak lazım yanii;)
Maçın spikeri Ertem Şener bilgi manyağı yapar adamı.Hatta Gattuso için "Babası balıkçıydı..." şeklinde konuşarak bilgi dağarcığından çıkıp büyük bir dağar olmaya çalıştığını göstermiş ama futbolla alakasız ne varsa ya ekşisözlük ya da wikipedia'dan okuduğunu da itiraf etmiştir:D
nekop
14.Eylül.2006, 12:39
ben kendisini en fazla 2-3 kez kadroma kattım o kadar alınıyormuş demek...
eneshan
14.Eylül.2006, 12:54
bende her takıma alırdım şimdiki fm 2006 nın pazzinisiydi benim için şimdide pazziniyi alıyom her takıma.Babam hep ne anlıyon şu oyundan kendin oynamadıktan sonra diyodu maçı beraber izliyoduk spiker ole deyince biraz dikleştim tabi:D
volkanyildiz16
14.Eylül.2006, 13:01
arkadaşlar bencede fm 2006 genç yetenekleri ii tahmin ediyo fakat kallström konusunda size pek katılamıcam çünkü kallstromü türkiye liginde 4 büyüklere de aldim ama hiç iş yapamadı...Tabi gerçekte nası oynadı malum fakat benim şansızlığıma gelmiş demek:D
Tuncay örneğini verebiliriz..
Türkiyede meşhur değilken biz menajerlik oyunlarımızda onu transfer ederdik.
cureshot
14.Eylül.2006, 13:32
harbi ertem şener zaten dün futbol maçı değil de bi belgesel anlatır gibiydi.
RoCCo_42
14.Eylül.2006, 13:44
JEREMY TOULALAN'ıda 15 yasındayken NANTES ALTYAPISINDAN ben kesfetmisdim onuda deseydi oldu olacak hakkaden zaten dedim bu adam işini bilior süper yorumlar bilgiler veriyor bide FM'i katınca işin içine tamam dedim isde yeni SPİKER bu.
Her macını izlemeye calısacam bu spikerin bundan sonra.
yavuuzzzz
14.Eylül.2006, 16:09
evet yaw bende böyle bir konu açmayı düşünüyordum arkadaş klavyemden aldı kim kaltröm fm 2006 da pek iyi oynamıyor ama öncede en çok tercih edilen futbolcu imiş spiker söyledi
EL-Hadji
14.Eylül.2006, 18:23
arkadasım kallstrom ıyı olmasa zaten oraya gıtmezdı
fm cm serısı bugun bukadar tutuluosa gosterdıgı oyuncular hep ıyı oldugu ıcın
aımar 16 yasındayken bellıydı cm de
robınho lar tuncaylar vsss
Evet saviola aiimar ikilisi gerçi saviola da aimar da çok süper yıldızlar olamadılar ama oyundaki kadar yine de yıldızlar bir de Gravesen ve ljungberg cm 01/02 de süperdiler
wonderking
14.Eylül.2006, 18:27
evet dostum dünkü maçta en çok transfer edilen oyuncu diye bahsetti.Demekki spiker de bizden bu fm olaylarını iyi biliyor:D
ReDFLaG
15.Eylül.2006, 00:26
yani en çok transfer edenler listesinde olabilir ama en çok transfer o edilmemiştir :D
k.j.huntelaar
15.Eylül.2006, 00:31
Ben alırdım.Ne günlerimiz geçmişti...:):)
TR.CaPTaiN
15.Eylül.2006, 01:00
Maçın spikeri Ertem Şener bilgi manyağı yapar adamı.Hatta Gattuso için "Babası balıkçıydı..." şeklinde konuşarak bilgi dağarcığından çıkıp büyük bir dağar olmaya çalıştığını göstermiş ama futbolla alakasız ne varsa ya ekşisözlük ya da wikipedia'dan okuduğunu da itiraf etmiştir:D
Harbi bilgi manyagı yapıyo insanı bazen iyi oluyor ama bazende yeter kardesim n'olur yeter diyorum:)
Football Manager oyunları vardır bunların fanatikleri vardır ve bu oyunda en cok transfer edilen oyuncu kallstrom dedi bende duydum duydugumda bi acayip oldum;) Ersun Yanal milli takımda olsaydı Malik Fathi'nin 2. vatandaslıgının Türk oldugunu bilirdi.O da oynuyordu cünkü;)
Bordo61Mavi
15.Eylül.2006, 01:10
oyle benim butun arkadaslarin kadrosunda bulunur kim ama ben hic almadim AMC oyunculari sevmiyorum;)
niceray
15.Eylül.2006, 10:03
abi adam yani ansiklopedi adeta
adam her adama bi lakap buluyo
yada arastırıp buluyo
mesela adamın ya uzun adını soleo
yada lakabını
mesela sayın capello ne bileyim
nisterloy icin rudi
...
daha cookk war
Cyzio
15.Eylül.2006, 10:32
abi adam yani ansiklopedi adeta
adam her adama bi lakap buluyo
yada arastırıp buluyo
mesela adamın ya uzun adını soleo
yada lakabını
mesela sayın capello ne bileyim
nisterloy icin rudi
...
daha cookk war
spiker dediğin böle olmalı zate star ın farkı ortada
niceray
15.Eylül.2006, 10:53
spiker dediğin böle olmalı zate star ın farkı ortada
tabiki abi star ın farkı bu
o ertem şenerin anlattığı maçları manyak bi zewkle izliommm
adam harika allahtan champions lig maçlaı show da fln deil
hele showun spikerlerinden nefret ediyom
o melih i var ya bi elime gecirirsemm
Cyzio
15.Eylül.2006, 11:46
melih magazin programı sunuyo zate:D
niceray
15.Eylül.2006, 11:48
abi melih hem magazin hem maç sunuyo ne biçim iş buuu
Cyzio
15.Eylül.2006, 12:00
ben spiker olsam ortalığı dağıtırım:Dörneğin trabzonsporun şampiyonluk maçında ts maçı kazanırsa öle bi bağırırdımki:D
KaPaLı
15.Eylül.2006, 12:02
ben 1 kere aldım Tottenhama solda oynatmaya çalıştım çok iyi oynamadı ama AMCde iyi performans sergiledi
niceray
15.Eylül.2006, 12:05
evet kallström soldada iyi bayaa
Amroth61
15.Eylül.2006, 13:13
bence cok dogru dedi cok yonlu bi oyuncu amc de mukemmel
taylo
15.Eylül.2006, 13:16
maça dalmış gidiyorduk birden elemanın bizim fm ve cm oyunundan söz edince kendimize geldik :)
Lynx lynx
15.Eylül.2006, 13:32
nerdeyse her seferinde alırım sewerim kim kallström'ü ...
Emurafu
15.Eylül.2006, 13:47
evet kardes ertem sener cok iyi macanlatıroy ama sabri ugan galatsaray macındagördük
bence kim kallström süper oyuncu
AndersonCosta
15.Eylül.2006, 21:02
evet bende izledim lyon-madrid maçını.Yanlız o spiker de herşeyi biliyor yaw :D Top efendisine itaat edicekmi fln diyo juninho dan icin.Yok casillas otobusle geliyomus idmanlara :D . Adam Capello ya matematik profesoru diyo:D:D .Nese bence kallstrom guzel bi oyuncu.
Fm de deneyenler varmı?
ms1907
15.Eylül.2006, 21:35
ya çok sevindim buna ztn bu oyunu en güzel yanı bi oyuncu yıldız olduğu veye olacağı zaman "ben fm den biliom manyak topçu diebiliyoruz":D
gabazurda
15.Eylül.2006, 23:37
bunlara yılın spikeri diyosanız murat kosova , okay karacan a ne dersiniz kim bilir.
niceray
16.Eylül.2006, 10:40
evet murat kosovanın fln anlatımı da cok heyecanlı ama önemli olan bilgilendirerek anlatabilmekkk
VahdeTrabzon
16.Eylül.2006, 14:35
ya aslında bu fm veya cm yi gerçek klüp teki transfer için dış ülkelerden oyuncu bakmaya giden adamlar oynamaları lazım gerçekten çok süper yıldız keşfediliyo biz daha bu oyuncular yıldızlaşmadan buluyoruz
bortecine
16.Eylül.2006, 14:37
Eee .. Bu da oyunumuzun klası :D
Kuvvetmira
16.Eylül.2006, 14:42
Cm de yönettiğim her takıma Mikel arteta,Kallström ve todorov u mutlaka alırdm, ne günlerdi bea :D
citykhan
16.Eylül.2006, 19:17
bana kalırsa spikerlerin çoğu özellikle genç kuşak bu oyunları oynuyarak büyümüştür. abi oyunun araştırma kısmına bakılırsa oyuna verilen emek gözükür zaten sadece italya da 200 e yakın araştımacı var bu oyuna katkı sağlayan.e adamlar işkembeden sallıycak değil ya oyuncuları.
bu arada acaba buraya bakıp futbolcu bakan teknik direktör varmıdır. ne dersiniz?
Mc.Speedy
17.Eylül.2006, 19:01
evet bende izledim lyon-madrid maçını.Yanlız o spiker de herşeyi biliyor yaw Top efendisine itaat edicekmi fln diyo juninho dan icin.Yok casillas otobusle geliyomus idmanlara . Adam Capello ya matematik profesoru diyo .Nese bence kallstrom guzel bi oyuncu.
Fm de deneyenler varmı?
bana kalırsa spikerlerin çoğu özellikle genç kuşak bu oyunları oynuyarak büyümüştür. abi oyunun araştırma kısmına bakılırsa oyuna verilen emek gözükür zaten sadece italya da 200 e yakın araştımacı var bu oyuna katkı sağlayan.e adamlar işkembeden sallıycak değil ya oyuncuları.
bu arada acaba buraya bakıp futbolcu bakan teknik direktör varmıdır. ne dersiniz?
Bu Konu Sohbet Bölümünede Açılmıştı ,
Konuya Gelecek Olursak Bu Bilgilerin Söylenmesini Sitemiz Yöneticilerinden
"iori" Aydın Abi Sağlıyor Kendisi Star Spor Servisinde Yabancı Spor İşlerine Bakıyor ve "Ertem Şenerin Söylüyceklerini o Organize Ediyor ve Hazırlıyor Bu Yüzden Aydın Abinin Bir Araştırmasında Lyon Maçı Öncesinde Sigames Forumundan Vakti Zamanında Bulduğu Bir Bilgiyi Eklemiş..
Hepinizin Bilgisine Bir Daha Bu Konu Hakkında Konular Açılmasın..
2 Oldu Aynı Konunun Açılması..
Sohbet Bölündeki 2. Konu Adresi ;
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=21224
kinkajou
18.Eylül.2006, 12:16
Nistelrooy,rooney,ronaldinho,c.ronaldo,tevez (gerçi Westham' a gittiği için ben de hayal kırıklığı yarattı )....cm,fm takip edip de bu oyuncuları görenler çok seviniyor.
Ayrıca cm ve fm oynayan bir çok teknik direktör duymuştum....
AndersonCosta
18.Eylül.2006, 19:56
Azrail abi bilmiyodum valla ozur diliyorum yetkili kimse ..:(
Omerdinho
18.Eylül.2006, 20:03
sozlesmesi bitmisti fm 2006 da 2009 yilinda fb ye denemeye cagirdim yolladim isime yaramaz diye cunku onun oynadigi bolgede alex fabregas vs vs vardi :)
niceray
21.Eylül.2006, 16:26
abi bu konuyu sadece ben acmadımmı baska kim actı ki
toutatis
24.Eylül.2006, 07:50
Artık çoğu programda Fm den bahsediliyor. Direkt isim verilmiyor ama yaptığı futbolcu araştırmaları ile çoğu programa konu oldu. TV8 de ve de Lyon RM maçında bunlara şahit oldum ...
Bir çok oyuncuyu herkesten önce FM - Cm serilerinde keşfettim.
Bir kaç örnek verirsek ..
Saviola , Aimar , Diego Ribas (werder bremende herkesin gözü onda 1 golü 4 asisti var) , Robinho , Tuncay ( bjk sakarya Türkiye kupası maçında arkadaşlarıma oyuna güvenerek bu adama dikkat demiştim ., çok iyi adam demiştim ve Tuncay o maçta gol attı ) ...
Aynı şekilde Cangele şu anda Sakarya da oynuyor. Çok iyi adam bir zamanların Argentina U21 in en iyi adamıydı demiştim adam FB maçında şov yaptı.
Ronaldinho daha milli takımda oynamamışken ondan da bahsediyordum , şimdi Dünya yıldızı ...
Ve şu an hatırlamadığım bir çok yıldız var ...
FM oynamak futbolun geleceğini önceden görmektir arkadaşlar .. Bu anlamda çok şanslıyız ... Müthiş bir araştırma ağının ürünü olarak çıkıyor bu oyun :)
VahdeTrabzon
24.Eylül.2006, 11:21
Artık çoğu programda Fm den bahsediliyor. Direkt isim verilmiyor ama yaptığı futbolcu araştırmaları ile çoğu programa konu oldu. TV8 de ve de Lyon RM maçında bunlara şahit oldum ...
Bir çok oyuncuyu herkesten önce FM - Cm serilerinde keşfettim.
Bir kaç örnek verirsek ..
Saviola , Aimar , Diego Ribas (werder bremende herkesin gözü onda 1 golü 4 asisti var) , Robinho , Tuncay ( bjk sakarya Türkiye kupası maçında arkadaşlarıma oyuna güvenerek bu adama dikkat demiştim ., çok iyi adam demiştim ve Tuncay o maçta gol attı ) ...
Aynı şekilde Cangele şu anda Sakarya da oynuyor. Çok iyi adam bir zamanların Argentina U21 in en iyi adamıydı demiştim adam FB maçında şov yaptı.
Ronaldinho daha milli takımda oynamamışken ondan da bahsediyordum , şimdi Dünya yıldızı ...
Ve şu an hatırlamadığım bir çok yıldız var ...
FM oynamak futbolun geleceğini önceden görmektir arkadaşlar .. Bu anlamda çok şanslıyız ... Müthiş bir araştırma ağının ürünü olarak çıkıyor bu oyun :)
çok güzel bir çalışma ellerine sağlık:k: :k: :k:
niceray
24.Eylül.2006, 19:48
evet bencede iyi çalışmaa
niceray
01.Ekim.2006, 21:22
eee ykmu baska yorum
sagopa2126
03.Ekim.2006, 12:14
çok doğru bi konu fathi alman milli takımına seçiliyor fatih hocam ilk defe duydum diyor.Boyle olmaz kardeşiim insan biraz fm ye bakar bence lyondada başkan fm cm oynuyor
QaaN-07
04.Ekim.2006, 08:58
Ersun Yanal'ında CM Manyağı Olduğunu Biliyormusunuz?:)
sagopa2126
05.Ekim.2006, 14:04
Aynen bende bu zamana kadar yani cm 00/01 den beri çok oyuncu buldum
Robben
Torres
Robinho
Mascherano
Tevez
Diego
Ronaldinho
Saviola
Aimar
D'Alessandro
Maxi Lopez
Aklıma bu kadar gelebildi
Ben şimdiden size geleceğin yıldızını söyleyebilirm
Porto lu Anderson biraz izlerseniz geleceğin ronaldinho su olduğunu görürsünüz
niceray
05.Ekim.2006, 16:47
kesinlike arkadasa katiliyorum biz bu andersonu aylar oncesinden fm de kesfetmistik dimi bakin adam nasil bi genc yetenek oldugunu kanitladi kesinlikle gelecegin yildizi
fbeyup
12.Ekim.2006, 15:44
ben aldım kallstromu yarım sene oynatım sttım alex wardı yerinde uzaktan iyi çakıyo ama hep iyi diyemem
OnurusXus
13.Ekim.2006, 21:46
cm 00-01 oynayanlar riquelmeyi unutmuşlar taa o zamandan belliydi 22 yaşındaydı galiba o oyunda
sanalkardes
14.Ekim.2006, 11:14
bu adam manyak bişi spikerin bahsetmesi de güzel bi durum