View Full Version : Wederson Türk Milli Takımına Alınmalı mı?
RoNNiE91
14.Eylül.2006, 11:50
Arkadaşlar belki biliyorsunuzdur wederson,jaba ve tita türk statüsüne geçti
adları ise ibrahim wederson,ahmet tita ve melih jaba isimlerini aldılar:D:D:D
inanmayanlar spor sitelerine bakabilirler,ben zaten ordan okudum hangi site olduğunu sölemem yasak ama isteyenlere pm den direk link verebilirim
sizce bu oyuncular milli takıma alınmalı mı?bana sorarsanız sadece wederson alınmalı,görüşlerinizi bekliyorum
fm fatihi
14.Eylül.2006, 17:21
wederson mantıken alınmalı ama altyapıdaki gençlerin geleceği için hayır onun özelliklerinde gençleri bulacağımıza inanıyorum
Cyzio
14.Eylül.2006, 17:22
hiçbiri alınmamalı elini sallasan ellisi gelir bunlardan
tonifan30s
14.Eylül.2006, 17:37
yaw abrttılar artık işin suyu çıktı hiçbiri işimize yaramz bunların
Çifte standartın önde gideni her zaman yaşanır şimdi daniskası oluyor.
Eğer başkanın güçlüyse daha fazla yabancı oynatabilirsin değilse onların sahip olduğu hakka sahip değilsin.
Bir iş düzgün yapılmıyor ki.Hadi Aurelio 5 yıl geçirdi tamam da hakkaten ayıp wederson milli takıma girse ne olur girmese ne olur giren çıkan hep futbolumuza oluyor.
rhan_17
14.Eylül.2006, 19:32
tartışmalar belli bi boyuttan sonra ırkçılığa kayıyor ve bu çokta hoş değil ama bence üçüde extra oyuncular değil ve milli takımın bu adamlara ihtiyacı yok...
rectangle
14.Eylül.2006, 19:35
Erol Bulut'u tercih ederim.
cureshot
14.Eylül.2006, 19:40
bu işin sonu yok.
Berkaiser
14.Eylül.2006, 19:48
Nasıl olsa işin suyu çıktı.Alın hepsini.İbrahim Wederson'un indirdiği topu Mert Nobre indirsin sonra da Mehmet Aurelio golü çaksın,Türkiye golü bulsun,tabi içinize siniyorsa...
Oghuse
14.Eylül.2006, 21:55
ya wederson iyi bir sol bek sizin aklınıza şimdilik daha iyi bir bek geliyormu açıkçası benim gelmiyor.ama milli takımda oynamasınıda istemem çünkü türkçe yok adamda
bjkmete
14.Eylül.2006, 23:08
Ergün Teber,Ferhat Öztorun varken ne wederson u gitsin o Brezilya'da oynasın :)
SYLaR
15.Eylül.2006, 00:06
ibrahim wederson,ahmet tita ve melih jaba
Bu Brezilyalı adamların Türk vatandaşlığına geçtikten sonra aldıkları adlar Ankaraspor Manevi Başkanı Melih Gökçek ve oğlunun adıdır.
Wederson konusuna gelirse,Ümit Özat sol bek de oynayamıyor.Ergün ise çok yaşlandı fazla adam geçiriyor.Gelecek vadeden sol beklerimiz var ama bunlar daha kendi takımlarında adam akıllı oynamıyorlar.Wederson ilk başta tercih edilebilir ama kısa süreliğine olmalı.Ferhat Öztorun,Mehmet Sedef vs. gibi genç beklerimiz kendi takınlarında oynayabilecek düzeye gelinceye kadar
Emurafu
15.Eylül.2006, 00:08
evet cok abarttılar bence tür olayını
şöyle bir care bulunabilir yabancı almak serbest olsun ama her takım 5 tane yerli oynatmak zorunda olsun
yaw bu mondragon ne zaman türk olcak
bence wedersonalınsın tabi milli takıma orda ümite gerek yok
M.Scofield
15.Eylül.2006, 00:09
kesinlikle alınmamalı
dinaMYt
15.Eylül.2006, 01:18
hiç mi doğru dürüst spor yöneticisi yok şu memlekette.biri çıksın dur desin şu saçmalığa.spordan sorumlu devlet bakanı,federasyon başkanı,klüpler birliği başkanı,milli takım antrenörü diğer tüm klüplerin başkanları...biriniz çıkın da düzeltin.zaten kalitesi dipte olan türk futbolunu bataklığa sürüklüyorsunuz.
REsist JuvE11
15.Eylül.2006, 02:14
alsınlar..onları da alsınlar..hatta bende oynamak istiorumm..burdan açıklıorum..bende milli takımda oynamak istiorumm:):):)
scolari12111
15.Eylül.2006, 02:23
iyice sirke döndü galiba melih gökçek te palyançoluğa özenmiş! kesinlikle alınmamalı.
Burak Duran
15.Eylül.2006, 12:32
evet yeni kadro hazr süper var mı başka türk olcak
tonifan30s
15.Eylül.2006, 12:33
ewet türk olmak isteyen :D
nart_susruko
15.Eylül.2006, 13:02
niye alınmıyorlarmış acaba, onlarında hakkı değil mi.. ;)
nasıl olsa "yol geçen hanı" na doğru gidiyor bu iş..
kes şimdi bu ipin ucunu kesebilirsin..
kaltuntas
15.Eylül.2006, 19:47
ben wederson u begeniyorum ferhat tan sonra ki sol bek olabilr.
S-B-Z
15.Eylül.2006, 23:21
artık fikir değiştirdim.
bence türkiyede ne kadar yabancı varsa hepsi milli takıma alınmalı.ülkesine gitti,döndü,dönmedi derdide olmaz,hatta avrupada boşta olan,kendi milli takımında forma şansı bulamayan oyucularda getirilip denenmeli,türk yapılmalı.dünya futboluna yeni bir ses,yeni bir soluk getirilmeli.
GeNç KaRTaL
15.Eylül.2006, 23:36
ben fatih terim den şöyle açıklama beklerdim bu kadar olaydan sonra "bundan sonra milli takıma yabancı uyruktan gelme oyuncuları ben milli takımın başında olduğum sürece çağırmayacağım" eğer başarılı olamayacaksak biz türk oyuncularımızla olamayalım kanında türk kanı dolaşan o kadar oyuncu varken milli formayı yabancıların giymesi yakışık almaz şimdi diyorlar fransa ingiltere almanya da alıyor bence bizim onlardan farkımız bu olmalı eğer böyle düşünmüyorsa fatih terim bütün kadroyu devşirme oyunculardan kursun o zaman
ms1907
15.Eylül.2006, 23:39
wedersondan daha ii sol bek mi bulcaz hala ergün,ümit oynuyo bnce alınsın...dierlerine grk yok
Amroth61
15.Eylül.2006, 23:44
wederson harika bi oyuncu gonul ister ki alınmasınlar milli takıma ama madem isin civisi cıktı bunu da alın bari yararlanalım bari bu devsirmelerden...
tiburon
16.Eylül.2006, 13:40
Sadece wederson'un potansiyeli olarak baktığımızda , memleket olarak sol bek yetiştiremediğimiz bir dönemde , faydalı olacak ve kadroda yer alacak bir oyuncu..
Ancak olayın bir başka tarafı , bu işin sonunun gelmeyecek olması..Değişimi en zor kabullenen milletlerden biri olarak biz , 2008'de sahada 11 tane devşirme sıfatı altında oyuncu görmeye katlanamayabiliriz..
ForsakeN
17.Eylül.2006, 23:16
Wederson dışındakilere karşıyım.Milli takımda sadece Wederson'a ihtiyaç var.
Sheriff
18.Eylül.2006, 14:01
Sol bek kıtlığı var Wederson iyi olurdu..
TaşkınMahmut
18.Eylül.2006, 15:20
bence %100 alınmalı. Bence sol kanatta çok iyi iş yapar.Hemde başka bir freekick çimizde olmuş olur.
comandante
18.Eylül.2006, 16:57
alınmalı...sol bek yok.gençlerin önü kesiliyo diyorsunuzda sol bek olmayan ümitle dedemiz ergün de gençlerin önünü kesiyo.bari yararlı olacak bi adam kessin...ayrıca da gücü yeten,konumunu kullanabilen oyuncularını devşiryo var mı böle şey ya...
ilerde milli takımda görebileceimiz bi kaç isim
adnan ferid poladragon
aziz de souza
yıldırım delgadören
recep tayyip kezman
inamoto arınç...gibi...
GeNç KaRTaL
18.Eylül.2006, 17:26
bence hiç yabancı alınmasın ama madem aurlio var buda gelsin
inamoto arınç...gibi...
bülent arınç beşiktaşlı yalnız
ibrahimovic R
18.Eylül.2006, 17:29
wederson ii adam ama şu anlık büyük bi sorunumuz yok sol bek de boşuna yeni polemikler çıkması deil mi orhan ergün hiç olmazsa ümit özat varr
comandante
18.Eylül.2006, 17:49
bülent arınç beşiktaşlı yalnız
olsun=)o da hediyesi olur=)
Sheriff
18.Eylül.2006, 18:10
wederson ii adam ama şu anlık büyük bi sorunumuz yok sol bek de boşuna yeni polemikler çıkması deil mi orhan ergün hiç olmazsa ümit özat varr
Onların hiç biri beni ve birçok futbolseveri tatmin etmiyor.Ergün savunmada zayıf kalıyor, Orhan hücumda zayıf, Ümit zaten sağ ayak solda zorla orada adam olmadığı için oynuyor.Wederson ei olurdu ei
ibrahimovic R
18.Eylül.2006, 18:14
Onların hiç biri beni ve birçok futbolseveri tatmin etmiyor.Ergün savunmada zayıf kalıyor, Orhan hücumda zayıf, Ümit zaten sağ ayak solda zorla orada adam olmadığı için oynuyor.Wederson ei olurdu ei aslında doğrusun ama gerekli olan aurelio bile alındığında bu kadar polemik çıktı yani wederson da alınırsa terim için iyi olmayabilir die düşünüyorum.
Sheriff
18.Eylül.2006, 18:17
Bence artık Terime kimse karışamıyor yani bütün ipler terimde her istediğini yapabiliyor.Aurelio yu aldığında tepkilere rağmen kimseyi sallamadı aynışeyi wederson içinde yapabilir.Ama Aurelio gibi oynayacak ve onun gibi konuşacaksa tabi.
ibrahimovic R
18.Eylül.2006, 18:22
wedersonun şuanki performansı hakkında pek bilgim yok ama bi aralar baya iyiydi eğer hala öyleyse yada fmdeki gibyse wederson oynasın tabi fm baz alınmaz yoksa ergün sol bekte herkesi solaar:D
TaşkınMahmut
18.Eylül.2006, 18:33
Wederson önceki mesajımda belirttiğim gibi milli takıma alınmalıdır.Çünkü çok rahat adam eksilten savunma+ofans yapabilen+iyi freekick kullanabilen+gerekli pasla atan+savunmada sıfır hata oynayan bir oyuncu.Ankaraspor dikkat ederseniz sol taraftan hiç gol yemiyor.Aksine sol kanattan atıyor.
Ama Tita ve Jaba ancak A2 milli takımında oynar
alınmalı...sol bek yok.gençlerin önü kesiliyo diyorsunuzda sol bek olmayan ümitle dedemiz ergün de gençlerin önünü kesiyo.bari yararlı olacak bi adam kessin...ayrıca da gücü yeten,konumunu kullanabilen oyuncularını devşiryo var mı böle şey ya...
ilerde milli takımda görebileceimiz bi kaç isim
adnan ferid poladragon
aziz de souza
yıldırım delgadören
recep tayyip kezman
inamoto arınç...gibi...
Nufüs müdürlüğünde işe girmen lazım bence kırk yıl düşünsem bu kadar güzel isimler aklıma gelmez.Tebrik ediyorum:D
10_Osmanozc
18.Eylül.2006, 20:09
Alınmasın.
nekop
23.Eylül.2006, 17:09
milli takımımız dünya karmasına döndü zaten biri daha gelmiş ne farkeder...
bursa_mc
23.Eylül.2006, 18:15
alınması çok salak olur, artık turkiye nın sportif adıda değişecek,:D
Nedvedmania
23.Eylül.2006, 18:18
aziz de souza
recep tayyip kezman
hahahahahah:n:
nekop
23.Eylül.2006, 18:42
alınması çok salak olur, artık turkiye nın sportif adıda değişecek,:D
türezilya nasıl...
bursa_mc
23.Eylül.2006, 18:50
türezilya nasıl...
olabilirr :D:D
y_layta
07.Ekim.2006, 13:00
ben nastan beri türk doğmayıp içinde türklük duyguları taşımayanların oynamalarına karşıyım...ammaaaaa
Sheriff
08.Ekim.2006, 00:15
Malik Fathi'nin yerine Wederson'u alalım:D
wederson sol beke ilaç olur
diger ikisi alınmasın..