Log in

View Full Version : Alex acı konustu !!!

TR.CaPTaiN
16.Eylül.2006, 12:35
F.Bahçe'nin yıldızı Alex, oynadıkları futbolla UEFA Kupası'nın hayalden öteye geçemeyeceğini söyledi. Randers maçının oynandığı gün 26. yaş gününü kutlayan F.Bahçe'nin golcü futbolcusu Alex de Souza, UEFA şampiyonluğu hakkında kulüp yöneticilerinin tam tersi açıklamalar yaptı.

Ülkesinin Fellegger haber portalına konuşan Brezilyalı yıldız, oynanan futbolun Avrupa'ya yetmeyeceğini belirterek, "Buranın ortamı ve imkanları çok iyi. Sezona iyi başladık ama iyi futbol oynamıyoruz. Takımda eksikler var. Bu takımla UEFA Kupası'nda şampiyon olmamız hayalden öteye geçemez" ifadesini kullandı.

YÖNETİM RAHATSIZ OLDU
Alex'in bu açıklamalarından önce sarı-lacivertli yönetici Mahmut Uslu ise, "Yöneticilik hayatımda ilk kez iddialı konuşuyorum. Bu sezon UEFA Kupası'nı kazancağız" demişti. Öte yandan yönetimin, Brezilyalı'nın kendileriyle çelişen bu açıklamalarından rahatsız oldukları gelen haberler arasında.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=43155

fenerbahce_1907
17.Eylül.2006, 23:35
adam dğru sölemiş biz randersa bile gecemiycez nerdeyse

Universal
17.Eylül.2006, 23:41
Doğru söze ne denir bu gerçek yaklaşımından dolayı kendisini tebrik ediyorum özellikle bu akşam ki futboldan sonra hayli zor olduğuna inanıyorum.

mgungor
17.Eylül.2006, 23:45
Bana göre yine yalanlar FB yönetimi..

Kuvvetmira
17.Eylül.2006, 23:49
Uefa şampiyonluğu bu futbolla gerçekten hayal..

nart_susruko
18.Eylül.2006, 01:44
eğer gruplara kalırsa fb, ki kalacağını zannediyorum bu olumsuz havada değişir ama ilerisi için ne olur bilemem..
bu arada alex inde kulağını çekerler herhalde bu açıklamalardan sonra..

dnz498
18.Eylül.2006, 12:31
Bana göre yine yalanlar FB yönetimi..
böyle bişey yapabileceklerini pek sanmıyorum aynı demecin bir benzerinide brezilya basınına verdiğini duydum belki bu yazıda o demece dayanılarak türetilmiş olabilir

Cyzio
18.Eylül.2006, 12:37
Alex doru sölemiş gherçekçi konuşmak lazım

ibo
18.Eylül.2006, 13:24
çok doğru söylemiş. şu anki futbol umut vaad etmiyor...

Sheriff
18.Eylül.2006, 13:42
Ne uefa sı bu futbolla ligde türkiye kupasıda tehlikede...!!

DeDe
18.Eylül.2006, 14:15
doğrucu ve dokuz köy hikayesi geldi birden aklıma..
Ama Alex dikkat etsin..Türkiyede 10. köy maalesef ki yok..yada en azından ben bulamadım henüz..o yüzden köysüzüm..Alex'te benim yolumda gibi...

Sheriff
18.Eylül.2006, 18:12
Alex bulur. Alex'i bu istatistikleri kurtarır merak etme:)

scolari12111
18.Eylül.2006, 21:55
doğru veya yalnış ama takımının önde giden bir futbolcusunun bu şekil konuşması bence yalnış.aslında bundan da maçlardaki hırs noksanlığının nedeni anlaşılabiliyor.

S-B-Z
18.Eylül.2006, 22:46
gerçekten futbol olarak hiç ümit vermeyen bir fenerbahce var bu yıl.halbuki yaptığı transferler gerçekten üst düzey ama takımda yanlış giden bişeyler var.
umarım başarılı olur ama bence çok zor.gruplara kalması bile kolay değil şu anda bana göre.

SaRouMaNe
19.Eylül.2006, 01:18
yalan haber amex boyle birsey demez

kaynak beli oluyor zten fb dusmanlari fatih mantaylinin gazetesi...

Haber: Deniz Derinsu
Kaynak: www.sabah.com.tr

deniz derinsu'da kuyruk acisi var... gayet normal karsiliyorum en ksa zamanda ihrac edilir insallah kulupten... + mantaylinin yaninda calisirsa tam olur

rectangle
19.Eylül.2006, 02:37
Türkiyede 10. köy maalesef ki yok..yada en azından ben bulamadım henüz..o yüzden köysüzüm..Alex'te benim yolumda gibi...

Alex çok doğru söylemiş.Takım onca yıldıza rağmen hala takım görüntüsünde uzak.

bunun yanında hocam pek anlayamadım bu yazını

IcedEarth
19.Eylül.2006, 22:29
ben mi yanlış biliorum yoksa alex gerçekten benim bildiğim gibi 29 yaşında mı ????????????????