View Full Version : Sivaspor-Fenerbahçe SK
Universal
17.Eylül.2006, 00:11
Fenerbahçe yarın büyük bir avantajla çıkacak çünkü Sivaspor 3 kart cezalısı as oyuncusu(Santos, M.H Hocaoğlu ve Petkoviç) bulunuyor. Fenerbahçe yarın kazanarak 1 maç eksiği ile önüne geçen V.Manisaspordan liderliğini geri almaya çalışacaktır. Bu maçı Fenerbahçe kazanacağını düşünüyorum. Her iki takımada bol şans.
SYLaR
17.Eylül.2006, 00:42
Sivas bu sene eski sivas değil,3 As adamlarıda yokmuş.Fener kesin alır gibime geliyor
tosunpasa
17.Eylül.2006, 00:52
evet fenerbahçe kesinlikle kazanacaktır çünkü sivasspor eski formundan çok uzaklarda
Sekopej
17.Eylül.2006, 00:52
3 oyuncusu olsa da alırız derdim ama şimdi bakınca daha rahat bir galibiyet olacak gibi. Güzel maç olsun, defans artık daha az hata yapsın, uyum sorunu çekmesinler yeter....
Emurafu
17.Eylül.2006, 00:56
bence bu mac zorlu gececek ama fener kazanır
Neron_FB
17.Eylül.2006, 00:59
Sivas'ın eksikleri Fenerin ekmeğine yağ sürücek gibi görünüyor.. Fenerbahçe'nin uyum sorununu açması için de iyi bir şans Sivas'ın 3 As futbolcusunun olmaması..Fenerbahçe Rahat kazanacaktır.. İçimden 5-2 geçiyo.. :)
Eray Dengiz
17.Eylül.2006, 02:26
Eksikleri olabilir, zayıf bir takım olabilir ama görüyoruz ki artık futbolda takımlar kolay lokma değiller. Fenerbahçe, Sivasspor'a göre kat kat güçlü bir takım ama artık yabana atılacak bir takım kalmadığını oynanan maçlarda görüyoruz. Fenerbahçe herkes gibi benimde favorimdir ama yinede Fenerbahçe ekibi temkinli oynamalıdır.
Emurafu
17.Eylül.2006, 02:29
Eksikleri olabilir, zayıf bir takım olabilir ama görüyoruz ki artık futbolda takımlar kolay lokma değiller. Fenerbahçe, Sivasspor'a göre kat kat güçlü bir takım ama artık yabana atılacak bir takım kalmadığını oynanan maçlarda görüyoruz. Fenerbahçe herkes gibi benimde favorimdir ama yinede Fenerbahçe ekibi temkinli oynamalıdır.
evet dogru çünükı randers macında fark atar dedik sonucu gördük
üstelik fener omacta beklenenden kötü oynadı
ben bu maçta FB nin pek zorlanacağını sanmıyorum... Hatta farka gideceğini düşünüyorum...
Universal
17.Eylül.2006, 14:00
Sanırım bu gün Zico yeni bir sistem ile çıkabilir çünkü başkan tarafından defanstaki sorun nedeni ile uyarıldı.
Neron_FB
17.Eylül.2006, 14:53
Baylar bence Fenerbahçe'den bi süre kimse fark beklemesin..Takım yeni ve oturmadı.. Fark bekleniyor, sonra fark atamadığında da kötü takım deniyor...Ben bi süre, amatör takımla bile oynasa fark beklemem fenerbahçeden..Fark olursa sürpriz, olmayacak şey değil ama illa da fark beklememek lazım.. Yine de bu maçı rahat kazanacağını düşünüyorum(sivas'ın eksiklerinden dolayı) ;;)
e_mali
17.Eylül.2006, 15:35
Fenerbahce tad vermiyor hala. Deplasman macları hep zor gececek gibi.
tosunpasa
17.Eylül.2006, 20:00
maç başladı hadi hayırlısı...
Alex'in asistiyle topla buluşan Kezman yaklaşık 25 metreden çok sert vuruşla topu ağlara gönderdi...
Eray Dengiz
17.Eylül.2006, 20:27
Güzel vurdu Kezman.. Mehmet Ali abinin imzasındaki olay gerçekleşti, Alex, Deived, Alex, Kezman ve gol :D
İçeriden bir ses duydum galiba, Sivas gol mü attı?
tosunpasa
17.Eylül.2006, 20:33
gol yedik inanamıyorum:s
Berkaiser
17.Eylül.2006, 21:39
Dakika 80.Durum 1-1.Lugano kırmızı kart gördü.Fenerbahçe 10 kişi.
Burak Duran
17.Eylül.2006, 21:55
1-1 bitti. sivas çanakkale geçilmezi başarıyla uyguladı...
Nedvedmania
17.Eylül.2006, 22:03
1-1 bitti beklenmeyen bi skor bence
mahoo
17.Eylül.2006, 22:05
fenerbahçeli kardeşlerime geçmiş olsun...
comandante
17.Eylül.2006, 22:05
bence de beklenmeyen skor=) iddada sivasa oynamıştım hehe=)
Universal
17.Eylül.2006, 22:15
Bu akşam maç mı izledim eziheyet mi bu maçta öyle bir futbol vardı ki bunu oynamak için özel yetenek gerekir sanırım Fenerbahçe'nin yıldız farkı bu olsa gerek, uyum sorunu olsa bile bu kadar kötü bir futbol olmaz. Fenerbahçe için yazacak olumlu bir cümle bile bulamıyorum durum berabere gol atmaya giedeceğine Rüştü'ye geri pas veriyorsun böyle bir zihniyet olur mu ilerdeki hiç bir oyuncun ofansif pres yapıp top kapmaya çalışmıyor bu gün herkes kötü oynadı Sivas'ın eksikleri olmasa maç nasıl biterdi bilemiyorum.
Pozisyonlara gelirsek, bu maçta fazla bir yanlış karar yok. Kırmızı kartı net göremedim ama öncesinde sırtından tutuyordu oyuncuyu ama ayağı oyuncuya değdi mi değmedi mi göremiyorum ama hakem yerinde olsam bende gösterirdim eğer faulse yapmaya bile gerek yoktu zaten top Rüştü'ye gelmişti. Maçın başında elle oynama var dedi Sivaslılar ama Edu o pozisyonda ellerini arkaya koyduğu için fiziksel olarakta imkansız bir olay elle oynamak.
Uzun sözün kısası Fenerbahçe bu oyunla ne Avrupada ne Türkiye'de başarı yakalayamaz sistemin değişmesi şart.
Eray Dengiz
17.Eylül.2006, 22:28
Maça yakın bir zamanda böyle bir mesaj yazmıştım. Bu mesaja hala sonuna kadar katılıyorum. Ligimizde birlikte dünya kulüpleri artık değişime uğruyor. Artık büyük-küçük takım kavramı kalmadı. Herkes eşit şekilde futbol oynuyor, mücadele ediyor..
Gelelim asıl konumuza. Fenerbahçe'yi 6 haftadır izliyorum ve 6 haftadır Fenerbahçe gerçek Fenerbahçe gibi oynamıyor. Son 3 maçında zayıf takımlarla oynadı. 3 maçta 4 gol yedi. Bu 4 golün hepsi duran toplardan. Görüyoruz ki, Edu ve Lugano hava toplarında eksik. Fenerbahçe zayıf takımlara karşı bu golleri yiyorsa, büyük takımlara karşı düşünemiyorum. 6 hafta oldu son 2 haftadır yeni transferler forma giyiyor. Normaldir, alışamamıştır. Kimse süper bir futbol beklemiyordu. Aradan 3-4 hafta geçtikten sonra asıl yazılanı yazmak lazım..
Kırmızı kart olayına gelince. Hakem çok doğru bir karar verdi, gole giden bir futbolcuyu arkadan çekip, düşürmeye çalışan Lugano kırmızı kart gördü..
Bu maçla birlikte görüyoruz ki, Gerets ve Tigana'dan sonra Zico'nunda koltuğu bu 2 isim kadar güven altında değil..
Neron_FB
17.Eylül.2006, 22:30
Rezalet, iğrenç, berbat bi futbol.. işte maçın özeti... Yazıklar olsun.. Eğer sistem değişmezse ne avrupada başarı gelir ne derbi kazanırız ne şampiyon oluruz hatta seneye uefaya bile zor katılırız... Şuan Zico gitse Daum gelse çok sevinirdim heralde..O derece yani... (acayip sinirliyim):mad:
Universal
17.Eylül.2006, 22:31
Zico'nun durumu zaten çok kritik eğer bir kötü sonuçta gönderilebilecek isimlerden ama yerine bu zamanda nasıl bir hoca gelecek bu soru işareti eğer bu gün 3 büyüklerin hoacaları gönderilmek isteniyorsa demekki anadolu kluplerinin güçlü ve dişli olduğu gözküyor bu sene lig baya zorlu geçecek gibi...
Eray Dengiz
17.Eylül.2006, 22:34
Zico'nun durumu zaten çok kritik eğer bir kötü sonuçta gönderilebilecek isimlerden ama yerine bu zamanda nasıl bir hoca gelecek bu soru işareti eğer bu gün 3 büyüklerin hoacaları gönderilmek isteniyorsa demekki anadolu kluplerinin güçlü ve dişli olduğu gözküyor bu sene lig baya zorlu geçecek gibi...
Ben söylemiştim demek istemiyorum ama söylemiştim, köşemde yazdığım yazıylada bunu belirttim..
bknz: http://futbol.turksportal.net/makale/futbol/296/
Hoca seçimine gelince.. Bana kalırsa Fenerbahçe'yi yerli hocalardan Ersun Yanal başarıya ulaştırabilir. Her gittiği takımda başarılı olan bir ismi Fenerbahçe niye almasın? Zico'dan önce keşke Ersun hocayı getirseyi yönetim..
Universal
17.Eylül.2006, 22:39
Ersun Yanal F.Bahçe'yi başarıya kavuşturamaz şuan hiç bir yerli hoca çünkü Ersun Yanal başarılı olduğu bütün takımlar Anadolu Klupleri büyük takımların hocası değil zaten öyle olsaydı milli takımdan gönderilmezdi eğer gelecekse en kötü gene Daum gelmeli eğer olmadı Lucescu'da iyi bir alternatif olabilir veya şuan AZ Alkmar'ın hocası olabilir çünkü çok iyi bir sistem ile oynatıyor.
fenerbahce_1907
17.Eylül.2006, 23:24
ben hayatımda zico kadar kalitesiz bir hoca görmedim ya takımıa bir anda 4 yeni oyuncuyu birden koydu birbirlerine alısmadan sonrada takım bu hale geldi işte yeni transferleri yavas yavas takıma monte etse böle olmazdı bide gittik edu die bi adam aldık önderin ne eksiği var bu adamdan ya sorarım size bence fenerbahcenin zicoyu yollaması lazım yokssa biz 3-4 hafta içinde şampiyonluktan koparız o köy takımı randersada eleneceğimiz düşünüyorum ben zico sayesinde bu senede basarı hayal olacak bizim için
eGowiCh
17.Eylül.2006, 23:39
Ersun Yanal bu takımı 10 puan farkla şampiyon yapar. Küçük takımı yapan, aksine büyük takımı hayli hayli şampiyon yapar. Mourinho Porto'yu başarıdan başarıya kavuşturdu, Chelsea'ye geldi, Chelsea 50 yıl sonra Premier Lig şampiyonu oldu.
Ersun Yanal en ideal isim bence, Zico gönderilmeli.
Neron_FB
17.Eylül.2006, 23:41
Ersun Yanal her zaman desteklediğim bi Antrenör..Gelmesini isterim..Zicodan 100 kat iyidir.. Ersun da hücumu sever ama en azından bi sistemi var..Zico takımı tabiri cahizse deli dana gibi oynatıyo..
Jesus_FB
18.Eylül.2006, 00:39
Bu gece hemen Zico'nun tuncayın, ümit özatın, rüştünün, alexin kovulmasını bekliyorum ki ben başkan olsam bunu yapardım. kimse fenerbahçeden büyük değildir ne aziz yıldırım ne bir başkası bunlarla beraber azizde giderse hiç üzülmem
bu kadar aciz bu kadar ketum bu kadar rezil bir futbolu dünyada hiç bir takım oynamıyordur heralde. randers maçında hadi ufak takım ciddiye almadılar dedik ama bu nedir yaa resmen utandım bugün takımımdan bu kadar lakayitlik olmaz
Yazık bize.
Şunu diyebiliyorum :
Futbolcuları Teknik Direktör Seçer Oynatır..Teknik Direktörleri Yönetim Seçer..Yönetimi Kongre Üyeleri Seçer..Biz Taraftar ise Bir Seçim Hakkına Sahibiz.Ve Biz Bu Hakkımızı Fenerbahçe'mizi seçerek kullandık..
Bu kadar kötü bi taktik..Yanlış ötesi değişiklikler..Yazık.
Yukarda dediklerime ek olarak.
yi oynamadık. Bu takım yeni kuruldu ve hazırlık dahi yapmadı. Ne bekliyordunuz?
Bazı oyuncular lig başladıktan sonra geldi.
Birkaç hafta kötü gidecektir. Alışmak zorundayız.
O kötüydü bu kötüydülerin anlamı yok.
Sonuna kadar desteğimiz sürecek.
Jesus_FB
18.Eylül.2006, 01:24
valla bende artık destek tükendi ben elimden gelen tüm katkıları yaptım hatta daha dün feneriumdan 600YTL'lik alışveriş yaptım ama karşılığını alamadığımı görmek beni çıldırttı bugün
Neron_FB
18.Eylül.2006, 01:27
Abi sonuçta Teknik direktör değişir başkan değişir futbolcular değişir ama FENERBAHÇE değişmez..O nedenle Hep Destek Tam Destek şart.. Az önce biraz sinirliydm de şimdi yatıştı biraz... Mantıklı düşünecek olursak hiç bişey kaybetmiş değiliz ligin 6. haftası ve üstümüzde sadece Manisa var..Bence Zico da anlayacaktır bazı şeyleri....;;)
valla bende artık destek tükendi ben elimden gelen tüm katkıları yaptım hatta daha dün feneriumdan 600YTL'lik alışveriş yaptım ama karşılığını alamadığımı görmek beni çıldırttı bugün
Piyango Biletini Aldın Mı ?
Nedvedmania
18.Eylül.2006, 01:29
o kadar kötümü oynadı fener ya ?
Jesus_FB
18.Eylül.2006, 01:29
valla 6 haftadır hiç gelişme gösteremeyen hatta gerileyen bir futbolumuz var bundan sonra da bir şey olacağını düşünmüyorum takımdaki ruhsuzlardan lakayit adamlardan kurtulmamız lazım açıkcası revisyon lazım en alttan en üste kadar
Piyango Biletini Aldın Mı ?
Biz piyangomuzu aldık merak etme :) 10 tane oldu şimdiye kadar
Neron_FB
18.Eylül.2006, 01:30
Valla ben alıyorm haftaiçi 3-4 tane :D Hediyeler çok güzel(bahane:D)
o kadar kötümü oynadı fener ya ?
Bakın takım kötü futbol oynamıyor.. ben takım kötü futbol oynuyor diyen kimseye katılmıyorum..
Dikkat etin TAKIM MUCADELE ETMIYOR.. sadece sorun burada
sanki 10dk önce 90dk maç yapmışlar gibi sahada uyuşuk uyuşuk geziyorlar
kesinlikle bir koşma çabalama istek arzu yok..
Top yaparsın oynarsın ama kötü oynarsın batırırsın anlarım ama bunu bile yapmıyorsun.. sahada birtek Kezman koşuyor diğerleri izliyor..
Nedvedmania
18.Eylül.2006, 01:33
Bakın takım kötü futbol oynamıyor.. ben takım kötü futbol oynuyor diyen kimseye katılmıyorum..
Top yaparsın oynarsın ama kötü oynarsın batırırsın anlarım ama bunu bile yapmıyorsun.. sahada birtek Kezman koşuyor diğerleri izliyor..hehe ilk defa biri adımla alıntı yaptı
"Cihan tarafından gönderildi" :D
Eray Dengiz
18.Eylül.2006, 01:35
Top yaparsın oynarsın ama kötü oynarsın batırırsın anlarım ama bunu bile yapmıyorsun.. sahada birtek Kezman koşuyor diğerleri izliyor..
Erencim zaten bu dediklerin kötü futbola girer.. Mücadele etmeyen takım kötü oynayan takımdır.
Erencim zaten bu dediklerin kötü futbola girer.. Mücadele etmeyen takım kötü oynayan takımdır.
Hayır işte..Öncelikle ortaya bi mücadele koyarsın.Koşarsın edersin sonra karar verilir iyi mi oynandı kötü mü oynandı diye.Bugün yorum yapmayacağımız bi oyun vardı sahada
nart_susruko
18.Eylül.2006, 04:12
maçın tamamını izlemedim sadece golleri ve luganonun kırmızı kart poziyonunu gördüm ve inanılmaz şekilde şaşırdım, sivaslı oyuncu ismini hatırlayamıyorum geriden geliyor luganoyu geçiyor ve lugano öyle bi çaresizlik içindeki adamı düşürmekten başka bişey yapamıyor..
Jesus_FB
18.Eylül.2006, 04:16
maçın tamamını izlemedim sadece golleri ve luganonun kırmızı kart poziyonunu gördüm ve inanılmaz şekilde şaşırdım, sivaslı oyuncu ismini hatırlayamıyorum geriden geliyor luganoyu geçiyor ve lugano öyle bi çaresizlik içindeki adamı düşürmekten başka bişey yapamıyor..
lugano o pozisyonda zamanlama ve yer hatası yaptı o yüzden o kadar geride kaldı dikkatli izlersen Balili depara kalktığında lugano daha yeni gri dönüyordu bence o pozisyonda Rüştünün çıkıp uzaklaştırması lazımdı her zman ceza sahası dışına çıkmaya bayılan rüştü bu sefer çıkmadı ;)
nart_susruko
18.Eylül.2006, 04:22
lugano o pozisyonda zamanlama ve yer hatası yaptı o yüzden o kadar geride kaldı dikkatli izlersen Balili depara kalktığında lugano daha yeni gri dönüyordu bence o pozisyonda Rüştünün çıkıp uzaklaştırması lazımdı her zman ceza sahası dışına çıkmaya bayılan rüştü bu sefer çıkmadı ;)
rüştü konusunda haklısın ama yer hatası değildi çünkü uygun durumdaydı, evet zamanlama hatası olabilir birde faulü yaptıktan sonra o kadar itiraz etmeside yersizdi..
rüştü konusunda haklısın ama yer hatası değildi çünkü uygun durumdaydı, evet zamanlama hatası olabilir birde faulü yaptıktan sonra o kadar itiraz etmeside yersizdi..
Balili maç sonu ne dedi ? Darbe yok sadece formaya biraz asıldı..
2.ci husus dikkatli izlersen luganonun hızıyla ilgili bişey yok.Lugano top gelirken önüne değilde ileriye sektiği için adamı açırdı.Depar Halindeki balili olduğu yerden koşmaya başlayan luganoyu FİZİK kuralları dahilinde geçti ve lugano formaya asıldı
nart_susruko
18.Eylül.2006, 04:42
2.ci husus dikkatli izlersen luganonun hızıyla ilgili bişey yok.Lugano top gelirken önüne değilde ileriye sektiği için adamı açırdı.Depar Halindeki balili olduğu yerden koşmaya başlayan luganoyu FİZİK kuralları dahilinde geçti ve lugano formaya asıldı
ben itirazın aşırı olmasından bahsettim..
pozisyon içinde elbet biyerlerde gösterirler ve tekrar izlerim ama zamanlaması yerinde olsaydı fizik kuralına filan gerek kalmazdı..
e_mali
18.Eylül.2006, 09:57
Randers e fark atarız dendi. "İsimiz zor yenelim yeter" dedim.
Sivası rahat geceriz dendi. "Fener deplasmanda cok zorlanır" dedim. Tepki aldım.
Demekki neymis, bu Fener adamı hala fıtık edermis.
dnz498
18.Eylül.2006, 12:25
Demekki neymiş o FİZİK kuralları futbolda kartların kızarmasına sebep olabiliyormuş, formaya asılmamak gerekmiş
Sheriff
18.Eylül.2006, 13:46
Demekki neymiş o FİZİK kuralları futbolda kartların kızarmasına sebep olabiliyormuş, formaya asılmamak gerekmiş
İyide adam başka bi konuya dikkat çekiyor niye herşeyi istediniz gibi yorumluyorsunuz.Lugano'nun hızıyla ilgili bir problem olmadını söylüyo.Servet gibi veya Tomas gibi ağır bi defans oyuncusu değil Lugano gayet hareketli bir oyuncu...
garandiru
18.Eylül.2006, 15:41
arkadaşlar dün dikkat ettinizmi bilmiyorum ama dün alex bütün duran topları eduya attı takım içinde gruplaşma olacak diye korkuyorum inş olmaz dahada kötüye gideriz daha kötüsü varsa
FBTV de dikkat ettimde.Lugano kırmızı karta çok üzülmüş olmalı.Sonucunda yeni bi takımda kendini kanıtlaması lazım.O ititrazlar ondan olabilir.
Baktım Lugano Bişeyler söyleyerek Ağlıyordu Çevirmene.İçim bi kötü oldu
eGowiCh
18.Eylül.2006, 18:29
Lugano "Tekmeyi salladım, ıska geçtim" dedi. Artık doğrusu ne bilemem, tam gözükmüyor; ama Balili kendini neden atsın? Gole gidiyor, kaleciyi geçip golünü yazardı. Bence çelmeyi salladı.
Lugano o pozisyonda yer hatası yaptı, top yere inmeden kafayı vurmalıydı. Ayrıca defansta 2 adamın ne işi var, anlayamadım. Uzun top atılıyor, defansta 2 kişi ve kaleci var :) 8 kişi atağa çıkarsa, bugün kırmızı kart görülür, yarın kalemiz gol görülür.
Dipnot: Lugano için kötü futbolcu, 2. sınıf bir oyuncu diyorlar. Haftaiçi Lyon-Real Madrid maçını izlemişsinizdir. Juninho'nun uzun pasında Cannavaro Fred'i marke edemedi, topa müdahale edemedi ve Lyon golü buldu. İkisini kıyaslarsak, fark yok. Cannavaro dünyanın en iyi defansı. O bile bazen bu hataları yapabiliyor, böylesine basit hatalar yapabiliyor. Lugano da bir hata yaptı diye, kötü futbolcu demek ne derece doğru, yorum sizin.
ibrahimovic R
18.Eylül.2006, 18:33
üff berabere kaldınız işte bahane bulmayın bikerede bişeye olur böyle şeyler herkesin başına gelio
eGowiCh
18.Eylül.2006, 18:56
KURAL HATASI OLDU MU?
Şansal Büyüka: Sivas maçında çok konuşulan bir pozisyon vardı… Ümit sakatlanmış kenarda tedavi oluyordu. Bir pozisyon doğdu. Ümit sahaya girip topa müdahale etti…
Erman Toroğlu: Nasıl oluyor bu iş.. Tam bir komedi ya… Şimdi şunu FIFA ya da UEFA"dan biri izlese.. Sen ne yapıyorsun arkadaş? derler..
Şansal Büyüka: Bizim görmediğimiz bir pozisyonda Ümit"e gir demiş olabilir mi?
Erman Toroğlu: Eğer böyle bir şey demişse o zaman MHK"nın bu hakeme çık demesi lazım…
İnternetspor'un notu: FİFA ve UEFA'nın sakatlık konusundaki tamimleri çok açık.. Şöyleki: Bir oyuncu sakatlandığı zaman hakem saha içine sağlık görevlilerini davet etmiş ise sakatlanan futbolcu kenara alınır ve oyun başladıktan sonra hakemin izni alınarak, taç çizgisinden (kenardan) oyuna tekrar dahil olur. Oysa dün akşam oynanan maçta Ümit Özat sakatlandıktan sonra kale arkasında tedavi olurken, ani gelişen Sivasspor atağında aut çizgisinden oyuna girdi ve Balili'ye müdahelede bulundu..
SaRouMaNe
18.Eylül.2006, 19:06
Balili: "ayak degmedi" demis
hakemler FB'li oyunculari nasil kirmizi kart veririz diye ugrasiyorlar...
song 3 senedir bu ulkede hic kirmizisi yok ilginc degil mi?
Sheriff
18.Eylül.2006, 19:55
Dur hele daha ilk haftalar biraz izleyelim şu adamlarıda bi öle karar verelim kimde hata var oyunculardamı teknik drektördemi.Deivid Sportingden gelirken son maçında iki gol attı.Sao Paulo Luganoyu mumla arıyo.Edu Cruzerio'da banko oynayan ve defansta neredeyse sıfır hatayla oynayan bir adamdı, Kezman zaten ortada adamın Hollanda'da bi 3-4 tane gol krallığı var herhalde...Bizim takım için faydalı olurlarmı bunu zaman gösterecek..
SaRouMaNe
18.Eylül.2006, 19:57
Dur hele daha ilk haftalar biraz izleyelim şu adamlarıda bi öle karar verelim kimde hata var oyunculardamı teknik drektördemi.Deivid Sportingden gelirken son maçında iki gol attı.Sao Paulo Luganoyu mumla arıyo.Edu Cruzerio'da banko oynayan ve defansta neredeyse sıfır hatayla oynayan bir adamdı, Kezman zaten ortada adamın Hollanda'da bi 3-4 tane gol krallığı var herhalde...Bizim takım için faydalı olurlarmı bunu zaman gösterecek..
ellerine saglik :cool:
bunlar mi fos cikacak... sorun zico'da onlari oynatamamak...
Sheriff
18.Eylül.2006, 20:27
Deivid'in süper olmadını bir başka konuda belirttim zaten ama adam alırken istatistiklerine bakılarak alınmış.istatistikleri gayet iyi hepsinin hiçbirine kötü diyemezsin.
dnz498
18.Eylül.2006, 21:15
İyide adam başka bi konuya dikkat çekiyor niye herşeyi istediniz gibi yorumluyorsunuz.Lugano'nun hızıyla ilgili bir problem olmadını söylüyo.Servet gibi veya Tomas gibi ağır bi defans oyuncusu değil Lugano gayet hareketli bir oyuncu...
bende aynı şeyi söyledim zaten
Sheriff
18.Eylül.2006, 21:20
bende aynı şeyi söyledim zaten
hayır oyuncuyu tartışırken mevzuyu kırmızı karta getirmşsin.