PDA

View Full Version : Trabzonspor - Konyaspor

Emurafu
17.Eylül.2006, 01:00
Trabzonspor seri peşinde
Turkcell Süper Ligi'nde yarın sahasında Konyaspor ile karşılaşacak Trabzonspor, ligde art arda 3. galibiyetini almak istiyor. Teknik direktör Sebastiao Lazaroni döneminde ligin 4. haftasında sahasındaki Denizlispor maçında 1-0'lık sonuçla ilk galibiyeti alan, ligin 5. haftasında Ziya Doğan yönetiminde deplasmanda Beşiktaş'ı 3-2 yenen bordo-mavililer, Konyaspor'u da yenerek 3 haftayı 9 puanla kapatmak amacında.

Bordo-mavili takımda Yattara, Celaleddin ve Ufukhan'ın sakatlıkları sürüyor.
Teknik direktör Ziya Doğan'ın UEFA Kupası 1. Turu'nda CA Osasuna maçında kart cezası nedeniyle oynayamayan Hasan'a, Konyaspor maçında görev vereceği öğrenildi.

Bordo-mavili takımın yarınki karşılaşmaya Jefferson, Ferhat, Fatih, Stepanov, Murat, Hüseyin, Hasan, Szmykowiak, Gökdeniz, Marcelinho ve Ersen Martin 11 ile sahaya çıkması bekleniyor.

Eray Dengiz
17.Eylül.2006, 02:25
Beşiktaş maçı ve Osasuna maçından sonra Konyaspor maçını yenebileceklerini düşünüyorum. Nitekim Ziya hoca ile takım olma yolunda Trabzonspor. Bu maçı alarak galibiyet serisi oluşturmak isteyecektir.

Emurafu
17.Eylül.2006, 02:28
Beşiktaş maçı ve Osasuna maçından sonra Konyaspor maçını yenebileceklerini düşünüyorum. Nitekim Ziya hoca ile takım olma yolunda Trabzonspor. Bu maçı alarak galibiyet serisi oluşturmak isteyecektir.
evet haklısın bu macta bence trabzon konya ya 3 gol atara bence

10_Osmanozc
17.Eylül.2006, 02:57
Konya son zamanlarda bize ters gelse de bu maçtan en azından beraberlik çıkartacağımız düşüncesindeyim.

ibo
17.Eylül.2006, 12:13
Ben bu maçı TS nin kazanacığını Düşünüyorum...

Burak Duran
17.Eylül.2006, 13:19
Banko TS konyada bişey yok

Universal
17.Eylül.2006, 14:02
Konyaspor dişli bir ekip Trabzon'u zorlayıcağınabenziyor ama maçı Konya'nın kazanması zor ya berabere yada Bordo-Mavi'li ekibin galibiyeti ile bitecektir.

e_mali
17.Eylül.2006, 15:37
TS den patlama bekledigim mac.

S-B-Z
18.Eylül.2006, 22:54
konyaspor devamlı trabzona sürpriz yapıyordu,yine yaptı aynı şeyi.son haftalarda özellikle eder ve erman özgüründe katılımıyla takımda yeni bir başlangıç havası yaşanıyor.bu çıkış devam edecek gibi.sırada fener var.

Universal
18.Eylül.2006, 22:57
Bu maçı izlemedim ama Konya çok iyi bir puan çıkardı ne kadar dişli bir ekip olduğunu gösterdi aslında kendilerini zorlasalardı belki maçtan 3 puan ile ayrılabilirlerdi.

S-B-Z
18.Eylül.2006, 23:16
özetlerden izlediğim kadarıyla 2.yarıda özellikle hüseyinin oyundabn atılmasından sonra cok baskılı oynadı konya,gollerde kaçırdı ama kazanamadı,yinede 1 puan çok iyi bence.

rectangle
19.Eylül.2006, 01:58
konyaspor ne hikmetse sürekli ters geliyor trabzonspora yine yaptı yapacağını :)

yalnız izlediğime göre Nurullah Sağlam'la bu iş zor yürüyecek gibi

Cyzio
19.Eylül.2006, 14:21
10 kişi kalmadan önce yine çok güzel oynadık 3 puan alamasakta mutluyuz.Kötü oynayıp kazanmaktan iidir.Ömer Rıza yada sinir oldum zate bencilin teki.

nekop
19.Eylül.2006, 20:30
ahhh ahh boşuna bi kayıp daha acaba şu takıma danimarkalı bi t.direktör geldigini görebilecekmiyim...

S-B-Z
19.Eylül.2006, 22:24
konyaspor ne hikmetse sürekli ters geliyor trabzonspora yine yaptı yapacağını :)

yalnız izlediğime göre Nurullah Sağlam'la bu iş zor yürüyecek gibi
zaten yürümeyecek.en büyük isteğim bu adamın konyaspordan gönderilmesi.
inşallah o gün bir an evvel gelir.