View Full Version : Arjantin'den GS'ye sert tepki...
mgungor
18.Eylül.2006, 16:40
Unutulan yıldız Carrusca!
Arjantin basını ligde 115 , Copa libertadores de ise 10 karşılaşmaya çıkan ve formasını giydiği Estudientes'de harika karşılaşmalar çıkartan Marcelo Carrusca'nın Galatasaray'da halen forma bulamamasını teknik yönetimin acizliği olarak değerlendirdi.
Arjantinde yayınlanan Cların Gazetesi'nde Juan Manuel imzalı yazıda yeralan haberde, Carrusca'nın sarı-kırmızılı takımda neden ilk 11'de oynayamamasını sorgulanması gereken bir gelişme olarak değerlendirirken, "Bu oyuncu Estudientes forması altında sürekli sahaya kurtarıcı olarak çıkıyordu şimdi ise ancak 18 kişilik kadroda kendisine yer bulabiliyor. Öyleyse bunda bir yanlışlık var" yorumu yapıldı.
Carrusca'nın İtalya ve Fransa'dan da teklifler almasına rağmen tercihini Galatasaray' dan yana kullandığının altını çizen Cların Gazetesi, bu futbolcunun yedek soyunacak bir oyuncu olmadığını savundu. Estudientes' in Galatasaray’a yaklaşık 2 milyon dolara mal olan Marcelo Carrusca' yı yeniden almaya hazır olduğu da vurgulanan haberde, devre arasında bu futbolcu ile yeni gelişmeler olabilir uyarısında bulundu.
18.09.2006
Kaynak : DHA
comandante
18.Eylül.2006, 16:45
sağda carrusca solda arda...her zaman bunu savundum.umarım çıkarız bi maça böle...
ibrahimovic R
18.Eylül.2006, 16:47
solda carrusca sağ da arda...
daha iyi oldumu ne:D
Emurafu
18.Eylül.2006, 16:48
sağda carrusca solda arda...her zaman bunu savundum.umarım çıkarız bi maça böle...
kardesim yanlıs demissin carusca sagda asla oynayamayan biri yani sag ayak yok tam tersi arda sagda carusca solda olması lazım
sanrım besiktas macı öncesi sakatlanmasaydı ilk on birde oynama ihtimali varmıs
comandante
18.Eylül.2006, 17:50
yaw işte tam tersi=)
Sheriff
18.Eylül.2006, 17:53
Adama doğru düzgün hiç şans tanınmadı bence bikaç maç kesmeden oynatmak lazım.
Jesus_FB
18.Eylül.2006, 17:55
adamın fizik durumu çok alt seviyedeymiş antrenmanlarda düşükmüş performansı teknik iyi ama fizik kötü ondan yer bulamıyor birde gerets bilerek oynatmıyor gibime geliyor
Berkaiser
18.Eylül.2006, 18:03
Carrusca'nın oynaycağı maçlar da mutlaka gelecektir.Şu an tam olarak hazır değil.Yeteneklerinden şüphem yok.İlerleyen zamanlarda forma şansı bulacaktır.
Eray Dengiz
18.Eylül.2006, 18:32
2-3 maç daha bekleyelim.. Elbet bir sorunu vardır Carrusca'nın..
Arjantindeki fiziksel mücadeleyle buradaki bir değil.Arda'ya da çok yükleniliyor bence gencecik çocuk her maç 90 dakika oynuyor bence carrusca da yavaş yavaş takıma monte edilmeli ama antremanları gerets izliyor ona göre hareket ettiğini düşünüyorum.
SaRouMaNe
18.Eylül.2006, 18:52
Carrusca uzuluyorum... oyniyacagini zanetmiyorum taakii arda sakatlanirsa... allah korusun...
Universal
18.Eylül.2006, 18:56
İlk geldiğinde Alex için yapılan yorumları hatırlıyorum ama sonradan iyi oyuncu olduğunu kanıtladı ben aynı potansiyeli Carusscada görüyorum eğer şans verilirse bir kaç maç sonra gerçek kimliğini yansıtır.
nart_susruko
18.Eylül.2006, 20:26
Carrusca'nın oynaycağı maçlar da mutlaka gelecektir.Şu an tam olarak hazır değil.Yeteneklerinden şüphem yok.İlerleyen zamanlarda forma şansı bulacaktır.
arjantinli medya al sana cevap.. :)
barahir
18.Eylül.2006, 20:29
adamın fizik durumu çok alt seviyedeymiş antrenmanlarda düşükmüş performansı teknik iyi ama fizik kötü ondan yer bulamıyor birde gerets bilerek oynatmıyor gibime geliyor
abi ben inanmıyorm fiziğine fln. onlar çoktan başladılar maç yapmaya bizden önce başlıyolar. şimdiye çoktan hazır olması lazımdı.
Jesus_FB
18.Eylül.2006, 20:38
abi ben inanmıyorm fiziğine fln. onlar çoktan başladılar maç yapmaya bizden önce başlıyolar. şimdiye çoktan hazır olması lazımdı.
ama genele latin ülkelerinde fizikten çok teknik ön plana çıkar carrusca belki fizik olarak hazır ama bu ligin fizik ayarında değil. Bence carrusca'nın forma bulması baya bir uzun sürecek
dnz498
18.Eylül.2006, 20:41
Katılıyorum fizik kondisyonu ancak oynayarak tamamlanabilecek bir olgu oynamadan olmaz
Bu olayın altında Gerets'in başından beri bu adamı istememesi yatıyor zaten bu adamıda Galatasaray değil Ülker aldı ve kullanım hakkını Galatasaray'a verdi Umarım bu inatlaşmasından vazgeçip sağ tarafa Arda'yı çekerde Carrusca şans bulur Ama Arda kadro dışı kalacaksa ve H.Şaş oynamaya devam edecekse bırakın Carrusca oynamasın Türk Futbolu değer kaybetmesin
perpetua
18.Eylül.2006, 21:13
Yakinda Gerets Hasan'i bir iki hafta dinlendirirse hic sasirmayin. Biraz kenarda oturup hirslanmasi lazim onun.
Bu sirada Carrusca oynar ama oynamaya baslamadan once, onunla beraber devamli tek pas oynayacak adamlar ile oynamasi gerekli. Bu bir Ayhan, Hasan Sas, Necati degil mesela. Ilic ile Carrusca'nin beraber Umit Karan ile iyi anlasacagini dusunuyorum. Tabii Umit Karan fizigini biraz daha guclendirdikten sonra. Su anda yere pek saglam basmiyor.
Sheriff
18.Eylül.2006, 21:13
Ha bide tepkiye gelince tepki doğaldır düşünsenize Emre'nin Newcastle' da yedek oturduğunu.Siz tepki göstermezmiydiniz?
mgungor
18.Eylül.2006, 21:31
Bana göre Hasan Şaş'ı yedek bırakmamalı Gerets.Beşiktaş maçını -bana göre- onun sayesinde yendik...
Eee o zaman kalıyor Arda'yı oynatmamak.Biraz aslında Arda'nın bana göre dinlenmesi lazım.PAF'a falan göndermeli Gerets.Carrusca'yı da oynatır bu sayede..
Ama yinede illa da Carrusca oynayacak diye birşey yok..
dnz498
18.Eylül.2006, 21:56
Bana göre Hasan Şaş'ı yedek bırakmamalı Gerets.Beşiktaş maçını -bana göre- onun sayesinde yendik...
Eee o zaman kalıyor Arda'yı oynatmamak.Biraz aslında Arda'nın bana göre dinlenmesi lazım.PAF'a falan göndermeli Gerets.Carrusca'yı da oynatır bu sayede..
Ama yinede illa da Carrusca oynayacak diye birşey yok..
Bildiğim kadarı ile Arda aşırı duygusal ve Gerets bunu çok iyi biliyor onu tekrar PAF'a yollamak büüyk olasılıkla Arda'nın futbol hayatına son noktayı koymak olur şu saatten sonra
rectangle
19.Eylül.2006, 02:01
teknik analizden ziyade sanki GS'yi küçümsemişler gibi.Halbuki onun mevkisinde de kaliteli oyuncular var galatasaray'da.
bence oynamalı mı?
tabiki oynamalı
Carruscanın oynamadığı bi gerçek ama bu DHA nerden duydu bu tepkiyi ? Galipten Tepkiler mi duyuyorlar acaba ? Sadece Yönetime ufak bi gönderme yapmışlar o kadar..Sert felan bi yanıda yok.
scolari12111
19.Eylül.2006, 02:16
muhabir zahmet olmazsa takımı da kursun!
SaRouMaNe
19.Eylül.2006, 03:07
haklilar adam kariyer kaybediyor...
nekop
19.Eylül.2006, 20:35
carruska galatasaraya gelerek hayatının hatasını yaptı belkide...
Burak Duran
20.Eylül.2006, 11:28
G.Saray'ın sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği ancak ligin ilk haftasında oynanan Ankaraspor maçı dışında ilk 11'de forma şansı bulamayan Arjantinli yıldız Marcelo Carrusca özel açıklamalar yaptı. Carrusca, sarı-kırmızılı taraftarlardan sabır isterken, teknik direktör Erik Gerets'in kendisini oynatmamasını da haklı buldu. Türkiye'ye göre hayatın her alanında büyük farklılıklar bulunan bir ülkeden geldiğini belirten Carrusca, "Ben Güney Amerika'da büyüdüm. Orasıyla Türkiye apayrı iki dünya gibi. Ama ben mutluyum. Formasını giymek istediğim takımda oynuyorum. Tek istediğim bana biraz uyum süresi tanınması. Çünkü ülkelerin kendisinde olduğu kadar futbolları arasında da fark var. Benimülkemde maçlar fantastik bir biçimde geçer. Burada ise kıran kırana mücadele var. Alışmam gerekiyor" şeklinde konuştu.
HOCAMIZ ÇOK İYİ'
Yaşının çok genç olduğuna değinen Arjantinli, "Bu yüzden gelişmeye açığım. En kısa zamanda G.Saray formasıyla başarıdan başarıya koşacağım. Kimse merak etmesin" diyerek sarı- kırmızılı taraftarlara mesaj gönderdi. Arjantin basının Gerets'i suçlamasının yanlışlığına dikkat çeken genç futbolcu, "Çok iyi bir hocamız var. Beni oynatmıyor diye eleştirilmesi haksızlık. Ocak ayında ülkeme döneceğim yolundaki haberler de asılsız. Ben başladığı işi en iyi şekilde bitirmek isteyen prensipli bir insanım, pes etmem" ifadelerini kullandı.
cengizvarts
20.Eylül.2006, 11:55
doğru söylemiş bir an önce toparlanıp takıma girmesi lazım
bursa_mc
21.Eylül.2006, 18:08
gs bu adamı oynatmıcaktı da o zaman niye aldıı?para bol galiba:D:D
perpetua
21.Eylül.2006, 18:39
gs bu adamı oynatmıcaktı da o zaman niye aldıı?para bol galiba:D:D
Adam Boleslav macindan bir iki gun once Turkiye'ye geldi. Hazirlik kampinin buyuk bir kisminda oynamadi. Ayrica farkli bir futbol kulturune geldi ve alismasi lazim.
Carrusca'yi hazir olmadan ilk 11'de oynatma zorunlulugu da yok Galatasaray'in, zaten kanatlarda kadro genis Carrusca disinda o kanatta oynayabilecek 4 kisi var (Hasan, Arda, Sabri ve Ayhan.. Aydin'i saymiyorum bile) ve alelacele kadroya sokulmasi gibi bir durum yok.
Gecenlerde Gerets Mehmet Topal hakkinda bir sey soyledi. Takima fakli ortamdan yeni katilan oyuncunun alisim suresini kisaltmak icin hemen oynattim dedi. Ancak artik onun kadronun bir parcasi olmak icin calismasi gerekli dedi. Yani Gerets'in yeni oyuncuyu takima isindirma taktigi bu. Lucescu'da takima yeni katilan oyuncuyu bir kac hafta kadroya almaz, sonra yedek bekletir, sonra da sahaya tam olarak hazir oldugunda surerdi. Teknik direktor en iyisi ne ise onu yapmaya calisiyor sonucta.
Carrusca'da ilk macinda oynadi, kendisini nasil gelistirmesi gerektigi konusunda alacagi dersleri aldi ve artik hazir olunca oynar.
Yorum seviyesini biraz yukseltelim lutfen..
REsist JuvE11
21.Eylül.2006, 19:24
bir an önce bu adamdan faydalanmaya bakalım..
bursa_mc
22.Eylül.2006, 19:48
Carrusca'da ilk macinda oynadi, kendisini nasil gelistirmesi gerektigi konusunda alacagi dersleri aldi ve artik hazir olunca oynar.
dediğin gibi olsun bakalım