PDA

View Full Version : Yeni Transfer Deivid !!!

Sheriff
18.Eylül.2006, 18:24
Bu adamın bikaç videosunu izledim hiçbirşeyi yok sadece tek vuruşlarla gol atıyor.Arasıra asist yapıyor.Bu adamamı bukadar para verdik biz?Kezman bile bundan daha ei adam hiç yoktan girdiği pozisyonarı atıyor.Ben artık Deivid e güvenmiyorum Buyrun Videoya bakın karar verin (http://www.youtube.com/watch?v=VnYweymPBto)

Cyzio
18.Eylül.2006, 18:38
evet kötü transfer aceleye getirildi çok daha ii oyuncular vardı

eGowiCh
18.Eylül.2006, 18:49
Attığı golleri ben de atarım :) Beni alsaydı Fenerbahçe, yılda 10 milyara anlaşırdık, bonservisim de 50 milyar :)

SaRouMaNe
18.Eylül.2006, 18:50
hayir gayet iyi tranfer... kosuyor pres yapiyor hava toplarina cikiyor...

FB'de sorun sistem... sivas deplasmanina 4 forvetle ciktik (deivid,alex,kezman,tuncay)... ben hep 3 olmasindan yanayim...

yani tumer alex deivid kezman tuncay hatta semih bunarin 3 tane oyniyacak 3 tanesi oynamiyacak...

takimda organizasyon eksikligi var zico'da bunu yapamiyor...

malesef zico yetersiz oyunculari yeterince motive edemiyor hirlandiramiyorr..

ersun hoca gelse super olur...

Universal
18.Eylül.2006, 18:52
Ben bu oyuncuyu bu kadar tanımıyordum zaten Semih'in oyunu daha iyi çünkü Semih her maç 4-5 pozisyona giriyor ben pozisyona giren oyuncuyu severim nede olsa tehlikeli çünkü pozisyona girebiliyor bu gün kaçırır ama yarın atar ama Devied'e buda yok pozisyona girse diyecem girebiliyor demekki takıma alşınca goollerini atabiliecek ama top ayağına bile gelmiyor zaten acele yapılan bir transferdi bana göreböyle devam ederse devre arası gönderirilir.

SaRouMaNe
18.Eylül.2006, 18:54
Ben bu oyuncuyu bu kadar tanımıyordum zaten Semih'in oyunu daha iyi çünkü Semih her maç 4-5 pozisyona giriyor ben pozisyona giren oyuncuyu severim nede olsa tehlikeli çünkü pozisyona girebiliyor bu gün kaçırır ama yarın atar ama Devied'e buda yok pozisyona girse diyecem girebiliyor demekki takıma alşınca goollerini atabiliecek ama top ayağına bile gelmiyor zaten acele yapılan bir transferdi bana göreböyle devam ederse devre arası gönderirilir.
semih daum'un sisteminde pozisyona giriyordu ama zico'nun sisteminde biraz zor yanlara hic onem vermiyor...

Sheriff
18.Eylül.2006, 19:44
Videoda zaten herşey ortada hiç bir adam eksiltme özelliği görünmüyor sadece gelen toplara tek vuruş yapıyor.Bunu Semih'te yapar, Nobre'de yapıyordu.İlk başta çok savunmuştum Deivid'i ama bukadar izlememiştim tabi birazda Brezilya'lı oluşu beni onun iyi olduğuna ikna etmişti ama şimdi fikrim tamamen değişti..

Jesus_FB
18.Eylül.2006, 20:10
bu adamın en iyi yaptığı şey alex'inde sayesinde defansın arkasına iyi sarkıyor biraz daha zamana ihtiyacı var bence acele etmemek lazım

Berkaiser
18.Eylül.2006, 20:24
Ben Deivid'in stilini Jardel'e benzetiyorum.O da sadece tek vuruşla gol atardı ve pres yapmazdı.

LaKe
18.Eylül.2006, 20:36
Ben Deivid'in stilini Jardel'e benzetiyorum.O da sadece tek vuruşla gol atardı ve pres yapmazdı.

Bence Jardel'le ilgisi yok. Sadece BELEŞÇİ olduğu için birazcık benziyor :n: Jardel çok farklı. Jardel'in fırsat yakalayıpta atamadığı gol yok gibi :) Üstelik topları falan iyi takip ediyor, kendini fark ettiriyor.

Sheriff
18.Eylül.2006, 20:37
Jardel pozisyona girer ve atardı ama bu adamda şu ana kadar yık yok da hadi hayırlısı.

nart_susruko
18.Eylül.2006, 20:59
alex pozisyonlarda daha çok onu tercih ediyor kezmana nazaran, bi yönden artısı var yani,
şuana kadar semihten pekte iyi bi yanını göremedim icraat olarak..

dnz498
18.Eylül.2006, 21:07
alex pozisyonlarda daha çok onu tercih ediyor kezmana nazaran, bi yönden artısı var yani,
şuana kadar semihten pekte iyi bi yanını göremedim icraat olarak..
doğru ama fener daha takım olmayı beceremedi bu işi bir rayına oturtursalar çok can yakarlar

Universal
18.Eylül.2006, 22:52
Alex'i onun düşünmesi hem duygusal hemde eskiden aynı takımda ona asistler yaptığı için olabilir. Bence Alex onu bu kadar düşüneceğine Kezman'a gönderse herşey daha farklı olabilirdi.

bluepaw
18.Eylül.2006, 23:36
Bence sabırlı olmak lazım...

e_mali
19.Eylül.2006, 09:43
Cok erken daha Deivid'i tartışmak. Gener'in puan kayıpları yüzünden tek tek topçuları tartışırsak takımda adam kalmaz.
Şu an FB top oynamıyor, sistem ne belli değil. Kanatlarda adam yok vs vs.

Universal
25.Eylül.2006, 19:33
Brezilyalı Futbolcumuz Deivid De Souza son maçlardaki performansı ile ilgili olarak resmi sitemize özel açıklamalarda bulundu. "Profesyonel hayatımda oynadığım tüm maçlarda arka arkaya 4 maç üst üste gol atmadığım maç olmamıştı." diyen Deivid De Souza "Fenerbahçe’de ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Son maçlarda çizdiğim grafiğin farkındayım. Ama bunu aşabilecek güçteyim."dedi.

Takımdaki diğer arkadaşlarından da destek aldığını söyleyen Deivid "Profesyonel hayatımda oynadığım tüm maçlarda arka arkaya 4 maç üst üste gol atmadığım maç olmamıştı. Takımdaki diğer arkadaşlarım benden gol atmamı istiyorlar bunun farkındayım. Her maç sonrası benimle soyunma odasında konuşuyorlar. Önümüzdeki maçlar bunu telafi etmek için uğraşacağım" dedi. Kızı Gilian Victor ile objektiflerimize poz veren Deivid " Bundan sonraki maçlar benim gollerimle dolacak" dedi.

EreN
25.Eylül.2006, 20:35
Kumaşı çok kaliteli bir futbolcu ama türkiye ligine alışabilir mi sorun orda

MeMo
25.Eylül.2006, 20:37
bence iyi bi oyuncu çünkü istekli oynuyor ayrıca anelka gibi değil