PDA

View Full Version : Gerets: "Hakan'dan vazgeçmem"

mgungor
18.Eylül.2006, 19:35
Gerets: "Hakan'dan vazgeçmem"

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Hakan Şükür'ü, Girondis De Bordeaux maçında hasta olması nedeniyle oynatmadığını vurgulayarak, "Hakan Şükür benim kaptanım, ondan vazgeçmem. Şampiyonlar Ligi maçında hastaydı ve kendisini Beşiktaş maçına sakladım" dedi.

Gerets, Radyospor'da yayınlanan bir programa katılarak soruları yanıtladı. Hakan'ın, Beşiktaş maçında pozisyonlara girdiğini ve iyi oynadığını belirten Gerets, bu oyuncunun gol atabilecek duruma geldiğini, ancak şanssızlık yaşadığını söyledi.

Belçikalı teknik adam, bu sezon Denizlispor dışındaki maçlardan, oyun açısından memnun olduğunu da belirtirken, "Bu sezon bizim için en olumsuz şey, yakaladığımız pozisyonları harcamamız. Geçtiğimiz sezonki kadar pozisyon buluyoruz, ancak bunları değerlendiremiyoruz. Ayrıca bu sezon rakiplerimizin karşısına geçen senenin şampiyonu olarak çıkıyoruz" ifadesini kullandı.

PENALTICI ÜMİT

Beşiktaş maçında takımı galibiyete taşıyan penaltı atışını gole çeviren Ümit Karan'ın birinci penaltıcıları olduğunu anlatan Erik Gerets, "Zaten sakat olduğu için penaltı atmıyordu" dedi.

Gerets, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynayacakları Liverpool karşılaşması hakkındaki görüşlerini de açıklayarak, "Liverpool çok güçlü bir takım. Orada puan almaya çalışacağız. Bunun zorluğunu biliyoruz. Puan alırsak bu fantastik bir sonuç olur" diye konuştu.

Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki Girondis De Bordeaux maçından sonra taraftarların büyük hayal kırıklığı yaşadığını ifade eden Gerets, bunun maçı kazanamamalarından kaynaklandığını, yaşanan trafik sorununun da seyirciler üzerinde olumsuz etki yaptığını söyledi.

Erik Gerets, ligde 6. hafta sonunda lider durumda bulunan Vestel Manisaspor'un çok iyi ve ofansif futbol oynayan bir takım olduğunu kaydederek, "İyi bir takım, ancak lig uzun bir maraton. Vestel Manisaspor başarılı bir ekip" diyerek sözlerini tamamladı.
18.09.2006

Kaynak : AA

Eray Dengiz
18.Eylül.2006, 19:47
Ümit - Hakan iyi işler yapar umarım.. Arkalarında İlic-Arda-Hasan gibi futbolcular var.. Umarım değil yapsınlar artık.. :D

Jesus_FB
18.Eylül.2006, 20:08
Ben bu gerets'e inanmıyorum artık

nart_susruko
18.Eylül.2006, 20:20
vazgeçtiğin günleride biliyoruz be GeretS.. ;)

Sheriff
18.Eylül.2006, 21:15
Zaten geçemez Hakan tipi başka bi forveti yok çünkü.Onun kadar iyisini bulamazda.

gorkemyilmazkarasu
18.Eylül.2006, 21:39
ah be geretsim şu hakanın kıymetini bi sen bi ben biliyoruz valla :D :D

Universal
18.Eylül.2006, 23:24
Hakandan vazgeçmem diyorsun sakat veya cezalı olmadığı halde en önemli maçlarında ilk onsekize bile almıyorsun nasıl iştir anlamadım?

SaRouMaNe
18.Eylül.2006, 23:26
Hakandan vazgeçmem diyorsun sakat veya cezalı olmadığı halde en önemli maçlarında ilk onsekize bile almıyorsun nasıl iştir anlamadım?
+1907

+ Ersun Yanal, Yunanistan milli maçında Hakan Şükür'ü oynatmıyor. Atina'da Hakan 2 saat önce sahaya çıkıyor. Ve fizik kondüsyon antrenmanı yapıyor. Yani "Ben sakat falan değilim. Oynatmıyorsa suç hocamın'' diyor. Ve bu olay Ersun'un kellesine kadar uzanıyor. Şimdi Bordeaux karşısında yine yok. Ama kendisi tribünde boy gösteriyor. Basın ve taraftara aynı şekilde "Hiçbir şeyim yok'' mesajı veriyor. Hedef tahtasına da Gerets'i koyuyor. Boşverin sonradan verilen demeçleri, Hakan Şükür bunu hep yapıyor. Görünen o ki kurbanlarının arasına Gerets de girecek. Zaten ha bir olmuş, ha beş ne farkeder ki.

bu yazi gergekleri anlatiyor

mgungor
18.Eylül.2006, 23:32
+1907

+ Ersun Yanal, Yunanistan milli maçında Hakan Şükür'ü oynatmıyor. Atina'da Hakan 2 saat önce sahaya çıkıyor. Ve fizik kondüsyon antrenmanı yapıyor. Yani "Ben sakat falan değilim. Oynatmıyorsa suç hocamın'' diyor. Ve bu olay Ersun'un kellesine kadar uzanıyor. Şimdi Bordeaux karşısında yine yok. Ama kendisi tribünde boy gösteriyor. Basın ve taraftara aynı şekilde "Hiçbir şeyim yok'' mesajı veriyor. Hedef tahtasına da Gerets'i koyuyor. Boşverin sonradan verilen demeçleri, Hakan Şükür bunu hep yapıyor. Görünen o ki kurbanlarının arasına Gerets de girecek. Zaten ha bir olmuş, ha beş ne farkeder ki.

bu yazi gergekleri anlatiyor

Tabi zaten haklısın Hakan Şükür zaten bütün hocaları işsiz bıraktıktan sonrada dünyadan ayrılacak.Zaten bu gezegendeki görevi de pek uzun değilmiş sadece işte hocaların kovulmasını sağlamak...

İnsanlar ne güzel komplo teorisi üretiyor allah aşkına...

Nedvedmania
18.Eylül.2006, 23:33
ya şu adam bi türlü gol atamadı atsada en çok gol atan adam olsa

Universal
18.Eylül.2006, 23:37
Hakan'ı eskiden severdim çok iyi golleri ve milli takıma yararı vardı keşke eski günlerindeki gibi olsa bunu hepimiz diyoruz ama dikkat ederseniz cümlenin içine keşke girdi bu keşke demekki Hakan artık eskisi gibi değil artık her başlangıcın bir sonu vardır Hakan şuan Sonbahar'ının sonlarını yaşıyor bence eğer futbol hayatına devam edecekse Galatasaray'da yardımcı atrenör olarak görev almalı veya direk T.Drektörlüğe soyunmalı bana göre artık sonu geldi.

mgungor
18.Eylül.2006, 23:40
Hakan'ı eskiden severdim çok iyi golleri ve milli takıma yararı vardı keşke eski günlerindeki gibi olsa bunu hepimiz diyoruz ama dikkat ederseniz cümlenin içine keşke girdi bu keşke demekki Hakan artık eskisi gibi değil artık her başlangıcın bir sonu vardır Hakan şuan Sonbahar'ının sonlarını yaşıyor bence eğer futbol hayatına devam edecekse Galatasaray'da yardımcı atrenör olarak görev almalı veya direk T.Drektörlüğe soyunmalı bana göre artık sonu geldi.

O kadar umutsuz vaka gibi konuşmayalım.Sonu geldi falan.Hakan Şükür eğer bırakacaksa bu sezon bitiminden önce bırakmamalı.

Universal
18.Eylül.2006, 23:44
Tabiki bu sezon artık oynayacak bence futboldan artık zevkinide almıştır çünkü almadığı başarı kalmadı. Bence sezon sonu bıraksında artık gençler o başarıların daha büyüğünü kazansın.

SaRouMaNe
19.Eylül.2006, 00:58
Tabi zaten haklısın Hakan Şükür zaten bütün hocaları işsiz bıraktıktan sonrada dünyadan ayrılacak.Zaten bu gezegendeki görevi de pek uzun değilmiş sadece işte hocaların kovulmasını sağlamak...

İnsanlar ne güzel komplo teorisi üretiyor allah aşkına...
2 olay birbirine cok benziyor onun icin...

rectangle
19.Eylül.2006, 01:49
Gerets şu ligde en aklı başında teknik direktör bence.

hem açık sözlü,hemde işini gayet iyi biliyor.Bakın geçen sene sürekli hücum yapıyordu bu sene defansı taş gibi olacak galatasaray'ın.Çünkü GS bu sene şampiyonlar liginde oynayacak ve takımın defans yapmaya çok ihtiyacı olacak.

Ayrıca sürekli Hakan Şükür üzerinden rant sağlmaya çalışasnlar var onlarıda anlamış değilim oynasa gürültü,patırtı oynamasa gürültü patırtı.

Ek olarak GS'lı ve milli takım futbolcuları ileride nasıl olsa Hakan Şükür var topu şişirelim o mutlaka toplar hava toplarını mantığını bırakmalı

nart_susruko
19.Eylül.2006, 03:50
bu yazı sana mı ait yani direkt sen mi yazdın yoksa bi yerden alıntı mı öncelikle onu sorayım..

yunanistan maçını hatırlamıyorum ama bordeaux maçında hasta dendi Hakan Şükür için ama yatalak hastadır maç izleyemez denmedi, evinde yatıp dinlenmeli falan denmedi yani çıkıpta tribünden maç izleyebilir ve en önemlisi şöylede bi nokta varki eğer Hakan Şükür isteseydi geçen sene rahatlıkla GeretS'in ipini çekebilirdi hatırlayın o takımın idmana çıkmadığı, paraların verilmediği dönemleri ama Hakan Şükür ne yaptı tam bir Galatasaray kaptanına yakışanı yaptı..
yani böyle komplo teorileri filan gerek yok, yanlı bakmamak lazım meselelere..

perpetua
19.Eylül.2006, 05:02

Bunun cevabi zaten cok acik. Hakan bir haftada 3 mac kaldiramiyor artik. Carsamba gunu Malta ve Cumartesi gunu Denizli macini oynadiktan sonra bir de Bordeaux macinda oynasa dokulurdu. Ustune ustluk, Besiktas macinda da ozellikle onde kurulan defansa karsi fazla etkili olmazdi.

Eger oyuncu rotasyonu kullanilmayacaksa, ne gerek var kadroda 4 forvet bulundurmaya? Iki tane sur sahaya, bacagi kopana kadar oynasin. Hatta yedek oyuncuya da gerek yok belki.

Eger elestirilecekse Gerets, Denizli macinda Hakan'i oynattigi icin elestirilebilir. Ancak kapali defans ile oynayacak Denizli'ye karsi Hakan'i oynatip, sonra Besiktas macinda oynatmak bence daha dogru idi. Tek sanssizlik, Umit Karan ve Hasan Kabze'nin sakatliktan yeni cikmasi ve Necati'nin kotu forumu, Eger diger forvetler bu durumda olmasa Hakan Sukur'un yedek kalmasi veya kadroda olmamasi pek bir elestiri almazdi.

Jesus_FB
19.Eylül.2006, 05:09
Bunun cevabi zaten cok acik. Hakan bir haftada 3 mac kaldiramiyor artik. Carsamba gunu Malta ve Cumartesi gunu Denizli macini oynadiktan sonra bir de Bordeaux macinda oynasa dokulurdu. Ustune ustluk, Besiktas macinda da ozellikle onde kurulan defansa karsi fazla etkili olmazdi.

Eger oyuncu rotasyonu kullanilmayacaksa, ne gerek var kadroda 4 forvet bulundurmaya? Iki tane sur sahaya, bacagi kopana kadar oynasin. Hatta yedek oyuncuya da gerek yok belki.

Eger elestirilecekse Gerets, Denizli macinda Hakan'i oynattigi icin elestirilebilir. Ancak kapali defans ile oynayacak Denizli'ye karsi Hakan'i oynatip, sonra Besiktas macinda oynatmak bence daha dogru idi. Tek sanssizlik, Umit Karan ve Hasan Kabze'nin sakatliktan yeni cikmasi ve Necati'nin kotu forumu, Eger diger forvetler bu durumda olmasa Hakan Sukur'un yedek kalmasi veya kadroda olmamasi pek bir elestiri almazdi.

kapalı oynayan denizlispor karşısında Hakan'ın oynaması doğruydu diyorsun peki gerets Bordeux'un nasıl oynayacağını düşünüyordu yada gerets Türkiye ligini şampiyonlar liginden daha mı önemli görüyor. Bordeux maçında çok açık Hakan Şükür'ün eksikliği hissedildi. bence yanlış karar verdi şimdide onu düzeltmeye çalışıyor sayın gerets.

Bunun bir rotasyon olduğunu söylüyorsunuz o zaman hakan şükür'ün sakat olduğuna inanmıyorsunuz peki bu hastalık hikayesini kim, neden söyledi? bunu bir bilen varmı?

perpetua
19.Eylül.2006, 09:18
kapalı oynayan denizlispor karşısında Hakan'ın oynaması doğruydu diyorsun peki gerets Bordeux'un nasıl oynayacağını düşünüyordu yada gerets Türkiye ligini şampiyonlar liginden daha mı önemli görüyor. Bordeux maçında çok açık Hakan Şükür'ün eksikliği hissedildi. bence yanlış karar verdi şimdide onu düzeltmeye çalışıyor sayın gerets.

Bunun bir rotasyon olduğunu söylüyorsunuz o zaman hakan şükür'ün sakat olduğuna inanmıyorsunuz peki bu hastalık hikayesini kim, neden söyledi? bunu bir bilen varmı?

Hakan'in hasta olmadigi hikaye. Haberlere dikkat edilirse, Hakan guya yakin cevresine "hasta falan degilim".. demis... Mac oncesi Gerets, mac sonrasi ise Hakan ile yapilan roportaj/basin toplantisinda ikisi de Hakan'in mactan once hasta oldugunu tekrarladi. Yani bu haberin medya uydurmasi olmasi ihtimali yuksek.

Evet bu bir rotasyondur ve rakibe/maca gore teknik direktor tercihler yapar. Demek ki Gerets Umit Karan veya Hasan Kabze'yi Denizli macinda sahaya surecek kadar hazir gormedi. Veya ozellikle fiziksel olarak hazir olmayan Umit Karan'i veya Hasan Kabze'yi oynatip sert savunma yapan Denizli karsisinda bir uzun sureli sakatlik daha yasamalarini goze almak istemedi.

Bu durumda Necati veya Hakan ihtimali kaldi. Necati ya formsuz oldugu icin ya da Ilic ile son bir senedir sahada pek iyi anlasamadigi icin herhalde tercih edilmedi. Ozellikle bu ikili arasinda yapilmayan tek paslar pozisyonlari baslamadan sona eriyor, ve cogunlukla Galatasaray kalesinde kontra atak ile sonuclaniyor.

Daha once baska bir konuda yazdigim gibi, Hakan'in Denizli macinda oynamasindan sonra zaten Bordeaux macinda oynayacagini sanmiyordum. Ben olsam da oynatmazdim. Belki yedek soyundururdum ama eger hasta ise ve kadroya da almazdim.

Denizli macinda bence eli mahkum oldugu icin oynatti Hakan'i Gerets. Mac erken kopsa buyuk ihtimalle cikartip Bordeaux maci icin dinlendirirdi Hakan'i. Ancak bu olmadi ve Hakan uzun sure oyunda kalmak zorunda kaldi. Hakan Bordeaux macinda tabii ki yararli olabilirdi ancak once oynanmasi gereken bir Denizli maci vardi. 11'e alinmamasi ise bence bu nedenlerdendir. 18'e alinmamasi ise tahminimce hastaligi yuzundendir.

rectangle
19.Eylül.2006, 12:31
çok ilginç insanlarız hakikaten...:)

bir futbolcu hocasının kaderini belirliyor hem ligde,hem mill takımda.

Oynuyorsa niyte oynuyor,oynamıyorsa neden oynamıyor,yedek ise niye oyuna erken girmedi,oyuna girse neden girdi...

Attığı onca gole rağmen Hala süregelen afedersiniz ama k.azma söylentileri vs vs..

bir futbolcunun üzerine bu kadar mı oynanır?

hele ki bordeaux maçından sonra Serhat ulueren ve tayfası velvele koparacağız diye hakan Şükür'ün sakat olmadığına halkı inandırmaya çalışıyorlar.Sakatsa size ne değilse size ne.tabi eğer sakat değilse idam hazırlıklarına başlayacaklar...