PDA

View Full Version : Tigana'nın son şansı CSKA

gorkemyilmazkarasu
19.Eylül.2006, 12:52
Beşiktaş, oldukça engebeli bir yola girdi. Vestel Manisa ve Trabzonspor yenilgilerinin ardından yaşanan son Galatasaray hayal kırıklığı, teknik direktör Jean Tigana'yı topun ağzına getirdi. Ali Sami Yen'deki mücadelenin ardından 2. Başkan Murat Aksu ve genel sekreter Kenan Öner, başkan Yıldırım Demirören'e dert yandı. Yönetimin iki ağır topu, “Bu adam, daha Beşiktaş'ın hedeflerinin bile farkında değil” diyerek, şu ifadeyi dile getirdiler:

Demirören beklemede

“Milyonlarca Euro vererek büyük borç altına girdik. Ancak o, aldığımız oyuncuları inat yüzünden kenarda oturtuyor. Bu böyle mi devam edecek?” Arkadaşlarını dinleyen, kendilerini sakin ve sabırlı olmaya davet eden Demirören'in yanıtı, “CSKA Sofya maçını geçelim, bütün sorunları ayrıntıları ile birlikte masaya yatırıp gerekeni yaparız” şeklinde oldu. Başkan Demirören'in de, Tigana'ya sahip çıkmasına rağmen gelinen durumdan rahatsız olduğu öğrenildi.

Seçim riske girebilir

Ocak 2007'deki seçimlere zirvede girmek isteyen Demirören'in, daha önce 10 hafta süre tanıdığı Tigana'yı CSKA maçının ardından gönderip takıma yeni bir hava getirme düşüncesi içinde olduğu da belirtiliyor. Kaybedilen her maç sonrası ya oyuncuları, hakemleri veya transfer yapmadıkları gerekçesi ile yönetimi eleştiren Fransız'a takım içinden de tepki var. Futbolcular da, söyledikleri ile yaptıklarının birbirini tutmadığı gerekçesiyle Tigana'ya güvenmiyor.

Tazminatı büyük sorun

Trabzon ve Galatasaray yenilgisinden sonra, “Ben hiç kovulmadım” diyerek kalmaktan yana tavır takınan Tigana'nın, tazminat alma düşüncesiyle bu tür görüşleri dile getirdiği ileri sürüldü. Beşiktaş'tan prim ve vergiler hariç net 2 milyon 800 bin Euro alarak Türkiye'nin en pahalı teknik adamı unvanını elinde bulunduran Fransız'ın kovulması durumunda 4 milyon Euro'ya varan tazminat hakkı söz konusu olacak.

Kaynak : Fanatik

bence bir hocayı kovmak yada göndermek bu kadar basit olmamalı istikrar futbolda önemlidir...

cureshot
19.Eylül.2006, 13:07
Beşiktaş'tan prim ve vergiler hariç net 2 milyon 800 bin Euro alarak Türkiye'nin en pahalı teknik adamı unvanını elinde bulunduran Fransız'ın kovulması durumunda 4 milyon Euro'ya varan tazminat hakkı söz konusu olacak.

yazık günah ne diyeyim. biz bu kadar zengin bir ülke değiliz.

LaKe
19.Eylül.2006, 17:13
Ya Beşiktaş en son ne zaman bir teknik direktörle lig bitirdi :D

barahir
19.Eylül.2006, 17:16
Ya Beşiktaş en son ne zaman bir teknik direktörle lig bitirdi :D
Ben Hatırlıyorum Mircea Lucescuyla bitirdi galiba 2 sezon. Ama Tiganaya biraz daha sabretmeleri gerekiyo. Sabrın sonu selamet.

LaKe
19.Eylül.2006, 17:20
Evet evet :D 3 sene önceydi galiba oda :)

meddah
19.Eylül.2006, 19:34
Böyle "son şans" a can kurban..

nekop
19.Eylül.2006, 20:34
ohh valla yenil yenil yenil sonra bi tur atla tüm herşey unutulsun bu şekilde kim beşiktaşı yönetemezki...

FeYYaz1989
19.Eylül.2006, 21:50
Benim geçen sene adaylar arasında en çok istediğim Jean Tigana'ydı.Şimdiye kadarda hep kendisinden memnundum.Ama son zamanlarda çok saçmalamaya başladı.Bence giderse bir şey kaybetmeyiz,bir dahaki sezon hariç.

Universal
19.Eylül.2006, 23:04
Tigana kötü bir hoca değilki sadece yenildikleri takımlar V.manisa, Galatasaray ve Trabzonspor yani iyi takımlara boyun eğdi geçen senede Galatasaray derbilerde özellikle iki maçtada F.Bahçe'yi yenemedi ama şampiyon olmayı bildi yani derbilere bakarak bir hoca göndermek şaçma olur bence kalmalı.

comandante
20.Eylül.2006, 01:09
iyi de cska bi son şans olabilecek kapsitede bi takım mı ki?bence tigana için kolay bi son şans...