PDA

View Full Version : Ribery geri dönsün mü?

apaydin2148
17.Haziran.2005, 22:05
Ribery konusu FİFA'ya taşındı ve incelenmeye başlandı.
Eğer FİFA Galatasaray lehine karar verirse Ribery'nin Galatasaray'a tekrar dönmesini ister misiniz?

Genghis_Khan
17.Haziran.2005, 22:28
Aslında Ribery geri dönsün isterdim ama çoğu taraftar benim gibi düşünmeyeceği için sorun olacaktır.

Ayrıca Galatasaraylı futbolcularda şimdiden Ribery'nin geri dönemeyeceğini düşünüyorlar. İşte ispatı:

Sarı-kırmızılı futbolcular, Ribery'nin Marsilya'yla sözleşme yapmasını 'şaşırtıcı' ve 'üzücü' olarak niteledi.

Ribery şoku, tüm camiayı olduğu gibi futbolcuları da etkisi altına aldı. Sarıkırmızılı futbolcular, olayı ilk duyduklarında şoke olduklarını söylediler. Genç Fransız'ın bu davranışı hakkında hiçbir G.Saraylı futbolcu olumsuz eleştiride bulunmadı. Sadece Ribery'nin kaybedilmesinin, takıma büyük zarar vereceği yönünde görüş bildirdiler. İşte G.Saraylı yıldızların Ribery yorumları:

* HAKAN ŞÜKÜR: Doğrusunu söylemek gerekirse büyük kayıp. Tüm takımın oynamaktan keyif aldığı, çok özellikli biriydi Ribery. Ama sanırım artık yapacak bir şey yok.

* NECATİ ATEŞ: Gitmesine çok üzüldüm. Bizim için, yani takım için çok önemli bir futbolcuydu. Sadece sahada değil, dışarda da iyi bir arkadaştı. Bu aşamada 'Hayırlı olsun' demekten başka bir şey söyleyemem.

* AYHAN AKMAN: Takım için büyük kayıp. Ama taraftar açısından çok daha büyük bir kayıp olarak görüyorum. Kendisine çok alışmıştık. Eğer kalsaydı, yeni sezonda süper performans yakalardı diye düşünüyorum. Buna en çok seyircimiz üzülecek...

* VOLKAN ARSLAN: Önemli bir kayıp demesek yalan olur. Ama demek ki burada oynamaktan mutlu değildi. Bunun başka açıklaması yok. Yolumuza devam edeceğiz. Çünkü hayat devam ediyor.

* ALTAN AKSOY: Muhteşem bir oyuncuydu. Önümüzdeki sezon Ribery ile oynayacağım için kendimi çok şanslı görüyordum. Ama ne yazık ki bu hayalim gerçekleşmedi. Gerçekten çok üzgünüm.
Kaynak: Sabah Gazetesi

apaydin2148
17.Haziran.2005, 22:53
bencede kesinlikle dönmemeli onun yerine para gelirse daha iyi bir oyuncu almanın yolları aranmalı

capriceman
18.Haziran.2005, 00:36
Eğer kasaya girecek para 10 milyon dolar ise hiç gelmesin daha iyi. Bugün ki şartlarda ne oyuncular alırsın o paralara...

Football Manager
18.Haziran.2005, 00:50
kesinlikle dönmesin gelecek parayla altıntop kardeşler alınsın

VoLkaN BaROs
18.Haziran.2005, 00:54
Bu yazdıklarımı başka bir alanda daha yazmıştım, bence de dönmesin...

Televizyondaki spor haberlerinde dinledim, Frank Fransız basınına açıklama yapmış, "Galatasaray benim paramı vermiyordu, onun için ayrıldım, olayların bu noktaya geleceğini bilseydim hiç gitmezdim Galatasaray' a" demiş...

Ne hali varsa görsün arkadaşlar, defolsun gitsin, yok kandırılmış, yok aklı çelinmiş... Bırakın allah aşkına, adam birincisi paragöz, ikincisi beş para etmez bir kişiliği var üçüncüsü de Galatasaray yönetimi eline yüzüne bulaştırdı durumu, onca becerisizliklerle dolu 2 yıl geçirdi ki yönetim artık pek güvenim yok...

Football Manager
18.Haziran.2005, 01:03
ya demek öyle koskoca adamın aklı nasıl çelinir ayrıca kişiliğinin olmadığını gösterdi ve dediğin gibi para hastası yönetim yaptı yine yapacağını

emirduman
18.Haziran.2005, 01:25
Ya gelmesin artık ya, ne Ribery'si... biz Ribery'yi böle mi sevdik ya?....

Para alsak da almasak da, daha gelmesin....

Ya artık gelse bile bize ne katkı salıyabilir ya, adamın açıklamalarını hep beraber okuduk...

11
18.Haziran.2005, 01:31
ne olursa olsun sonuçta ribery GALATASARAYdan ayrılıp marsilya ile sözleşme imzaladı.taraftar olarak hepimiz onu deliler gibi sevmiştik.bu saatten sonra gelse bile taraftar onu eskisi gibi sevmez ve hatta antipati duyup tepki bile gösterebilir ki ben öyle yaparım.

tolginho
18.Haziran.2005, 01:52
oynamak isteyen adam gidip imzalamazdı sözleşmeyi. Fenerbahçe'nin Ortega örneğinde olduğu gibi Galatasaray haklı da olsa telafuz edilen rakamları alabileceğini hiç sanmıyorum.

PhotoGrapher
18.Haziran.2005, 05:10
Oylamanın sonuçları da biz GS Lıların tam olarak anlatmak istediğini açıklıyor sanırım...

dinaMYt
18.Haziran.2005, 12:29
bundan sonra gelirse takıma yarardan çok zararı olacak .gs yönetiminin 10milyon euroyu marsilyadan alabileceiğni de zannetmiyorum. böylece 6 ay için riberye yaklaşık olarak 2,5 milyon dolar para vermiş olduk.bu da özhan canydın yönetiminin üstün başarısı sanırım!

emirduman
18.Haziran.2005, 12:42
Ben şahsen yapılan açıklamardan sonra bu olay yönetimimizin büyük bir hatası olduğunu düşünmüyorum...

Birşeyler yapılabilir miydi? Tabiki ama bunlar pek birşey değiştirmezdi, çünkü Ribery kararını vermiş...

capriceman
18.Haziran.2005, 14:27
bundan sonra gelirse takıma yarardan çok zararı olacak .gs yönetiminin 10milyon euroyu marsilyadan alabileceiğni de zannetmiyorum. böylece 6 ay için riberye yaklaşık olarak 2,5 milyon dolar para vermiş olduk.bu da özhan canydın yönetiminin üstün başarısı sanırım!

Ali Mbo Lukunku gibi adamı herşeyi ile beraber 4,5 milyon euro'ya mâl eden bir insan bunu da yapar şaşmamak lazım. :mrgreen:

Football Manager
18.Haziran.2005, 14:58
üstelik lukunku sakat çıkmıştı hatırlatmak istedim capriceman

freddy_guarin
18.Haziran.2005, 15:35
"Giden Gider Kalan Sağlar Bizimdir" Politakasını İzlemekten Başka Yapacak Bir Şey Yok...Adam O Veya Bu Sebepten Dolayı Gitti Bir Kere. Yönetimin Her Zamankinden Çok Daha Dikkatli Davranması Lazım Artık Transferlerde

LeHeb
18.Haziran.2005, 15:48
Takım'ını bir kere satan oyuncu bir daha gelse de faydalı olamaz.Herkes ondan nefret etmeye başladı artık.Aynı Ortega olayı gibi.

Genghis_Khan
18.Haziran.2005, 16:32
Galatasaray Ribery için Marsilya ile anlaşmalı. Bence para felan istemesinler hatta üstüne Özhan Canaydın'ı da versinler. Bu şekilde yılın transferini yapmış oluruz (b)

Football Manager
18.Haziran.2005, 17:00
gerçekten güzel espri

besiktas 67
18.Haziran.2005, 19:35
Bence Ribery geri gelmesin cünkü sormadan öylesine franasaya gítmis ondan sonra imzasini atmis rezillik bu ya (f)

Football Manager
18.Haziran.2005, 20:17
gelmesin tabi ribery'den artık hayır gelmez yönetimde yüzüne gözüne bulaştırdı ama kesinlikle gelmesin

metin oktay
18.Haziran.2005, 20:22
paragoz ınsanlarla ısımız olmaz bızım

VoLkaN BaROs
18.Haziran.2005, 21:39
seyrantepe işini de beceremediler, gittikçe geriliyoruz, bırakıp gitse artık bu yönetim...

CARMELO_ANTONY
18.Haziran.2005, 23:54
Ribery konusu FİFA'ya taşındı ve incelenmeye başlandı.
Eğer FİFA Galatasaray lehine karar verirse Ribery'nin Galatasaray'a tekrar dönmesini ister misiniz?

değil dönmesini istanbula gelmesini istemiyorum..bizi satan adam hangi yüzle buraya gelecek ...azıcık şerfi olsa bunu yapmazdı ..onu adam eden biziz

11
21.Haziran.2005, 00:27
Bence Ribery geri gelmesin cünkü sormadan öylesine franasaya gítmis ondan sonra imzasini atmis rezillik bu ya (f)
tebrik ederim arkadaşım.olaya bir türk futbolsever olarak bakman çok güzel.
futbolumuzun daha ileri gitmesi ve daha zevkli olması için rakiplerimizin de iyi takım kurmalarını istemek çok güzel ve gururlu bir davranış.umarım tüm takımlarımız iyi ve şerefli
transferlere imza attırır.

VoLkaN BaROs
21.Haziran.2005, 03:05
fransadaki taraftarla ellerine baseboll sopası alıp Ribery' nin evini basıp dışarıya çıkmasını istemişler, çıkmayınca da arabasını parçalamakla tehdit etmişler :)) keşke şöle okkalı bir iki çaksalardı...

Aslında Ribery' i rahatsız etmeleri lazım fransadaki Türkler, anasından emdiği sütü burnundan getirmeliler

apaydin2148
21.Haziran.2005, 12:47
ribery'nin eski menejeri bu olaydan sonra Ribery'nin yalancı olduğunu söylemiş

RoCCo_42
21.Haziran.2005, 13:34
Cok pimanim cok RİBERY'i destekleyip onu sevdigim icin.
Keske bu ise hic bulasmasaydık.
Unutma RİBERY...bU TAKIM UEFA'yi SUPER Cup'i alirkende oyuncularımız paralarini almıyorlardi ama ne yapdılar beklediler ve cogu avrupada ünlü takımlara transfer oldular eger sende bekleseydin marsilya deil marsilyadan kat be kat daha iyi takımlara giderdin hemde futbol piyasasında saygın bir oyuncu olarak ama sen ne yapdın PAPE DİOUF denen cam yarmasının vaatlerine kandin ve kendine yazık eddin AVRUPANIN EN BÜYÜK TARAFTARLARİNİ karsina aldın.Tek kelimeyle yazı yazık yazık....!!!

Kıssadan hisse Mali Sıkıntıda olsakda RİBERY'i gibi potansiyeli olan ve Bonservisinden büyük paralar kazanabilecegimiz Bir oyuncuyu onun gibi bir sahtekari onun gibi bir yalanciyi asla ve asla Anlı-Sanli formamiz altında görmek istemem.Allah bizi korusun böle oyuncular insallah bir daha 1 dakkada olsa o SARİ-KİRMİZİ formamizi giyemez insallah.

Ribery'i yerine alt yapıdan GALATASARAY kültürüyle yogrulmus oyuncular görmeyi nasip eder insallah rabbim.

RubenMartin
21.Haziran.2005, 14:18
Defolsun Gitsin...
Hata bizdeki bazılarına çok değer veriyoruz.Sonra hayal kırıklığına uğruyoruz..
HİÇ BİR KİMSE GALATASARAYIMIZDAN ÜSTÜN DEĞİLDİR... hele hele bir dengesiz ve ahlaksız fransız kesinlikle.

Frank_Castle
21.Haziran.2005, 15:14
Para almadığı falan yok....Uefa kupasına katılamıyor takımlar , eğer oyuncularına borçları varsa..

11
22.Haziran.2005, 03:35
sabri de diretilmeli.mükemmel bir potansiyeli var.ben herşeyiyle onu bastian schweinsteiger e çok benzetiyorum.eğer biraz daha disiplin yüklenip kanalize edilirse 2 yıl içinde onun kadar iyi olur.riberi miberi de unutulur gider.

emirduman
22.Haziran.2005, 16:26
Dediğinde haklısında bana sanki biraz Sabri kendine bamıyorumuş gibime geliyor, sanki biraz uçmuş gibi.... Biraz daha saygılı olup, çalışırsa çok başarılı olacaktır....

Sağda Sabri,Solda Cafercan ne güzel olur..... Birkaç yıl sonra İrfan falan, Arda,,, işte kurduk orta sahayı......

Biri daha vardı ya adını unuttum hatta Bursaspor a kiralanması gündemdeydi geçen sene kimdi o ya, baya iidi?

Sheriff
22.Haziran.2005, 16:32
ribery nin bu gün ntv ye yaptığı açıklamalar
Fransız yıldız, “Galatasaray’la aramda hiçbir ilişki kalmadı” derken, sarı-kırmızılı kulübün kendisine ödeme yapmakta geç kaldığını söyledi.

“BİR KEZ PARA ALDIM”
Ribery, Marsilya'ya transferini NTV Muhabiri Haluk Yürekli'ye anlattı.

Genç futbolcu, “13 Haziran’da kontratımı feshettikten bir gün sonra Galatasaray 307 bin Euro’luk ödeme yaptı. Ama çok geçti. Artık mesele FIFA, Marsiya ve Galatasaray arasında” dedi.

Ribery, “Galatasaray’a geldiğimden beri sadece bir kez para aldım. Şubat ayında transfer peşinatımın küçük bir bölümünü aldım. Sezon sonuna kadar başka para almadım. Ne maaş ne de başka prim. Galatasaray Kulübü’nde pek çok sorun var” dedi.

“TEHDİT EDİLDİM”
“Galatasaray yönetiminden Bülent Tulun ve Haim Fresco, altı aydan beri birlikte çalışmadığım menajer John Bico’yla beraber evime geldiler” diyen Fransız futbolcu şöyle devam etti:

“Ailemin evine geldiler ama konuşmak istemedim. Bundan sonra menajerimle ya da kulübümle görüşmelerini söyledim. Bico konuşmak için evin camına vurdu ve kapıyı açmazsam arabamı bir beyzbol sopasıyla mahvedeceğini söyledi. Arabamın yanındaydılar. Avukatıma danıştım. Bana hiçbir şey yapmamamı söyledi. Jandarmayı çağırdım ve onları şikayet ettim” dedi.

Ribery, jandarmaya verdiği şikayet dilekçesinin de elinde olduğunu belirtti.

“BİRAZ ÜÇKAĞITÇILIK YAPTILAR”
Ribery 30 Mart tarihinde imzaladığı Galatasaray’dan alacağım yoktur belgesiyle ilgili olarak da şunları söyledi:

“İmzaladığım dönemde menajerim yoktu. Bico’yla yollarımızı ayırmıştık. Bu konunun yasal prosedürü hakkında hiçbir bilgim yoktu. Bana iyi Fransızca konuşan bir yönetici bu kağıdı imzalayabileceğimi söyledi. Bana biraz üçkağıtçılık yaptılar. Onlara güveniyordum ama yalan söylediler. Yalnızdım, menajerim yoktu. Profesyonel çevreye yeni alışıyorum. Aynı kağıdı Song’a da imzalatmak istediler ama tecrübeli olduğu için kabul etmedi. Song yedi ay para almadan oynadı.”

“KALMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPTIM”
Galatasaray’dan ayrılmasının tek nedeninin para olmadığının da altını çizen Ribery, “Güvenimin sarsılması ve yalanlar da ayrılmamda etkiliydi. Marsilya’ya imza atmadan önce Galatasaray’da kalmak için elimden geleni yaptım. Menajerim dört defa mektup yolladı, faks çekti. Pek çok toplantı oldu ama sonuç çıkmadı. Para ödenmemesine rağmen sahada elimizden geleni yapıp terimizin son damlasına kadar taraftar ve kulüp için oynadık. Ama böyle devam edemezdim” dedi.

“AYRILDIĞIM İÇİN ÇOK ÜZÜLÜYORUM”
Yaşananlara karşın Türkiye’de oynamış olmaktan mutlu olduğunu da dile getiren Fransız futbolcu, “Türkiye’de oynamaktan ve taraftarı tanımaktan memnun oldum. İnsanlar ülkelerini ve kulüplerini temsil ediyorlar. Futbol için yaşıyorlar ve beni benimsediler. Bundan çok memnunum. Ailelerinden biriymişim gibi gördüler. Beni “ferrari” diye çağırmalarından çok mutluyum. Böyle bir kulüpten ayrıldığım için çok üzülüyorum. İstanbul’daki insanları hep güzel hatırlayacağım” şeklinde konuştu.

yani artık ribery gs ye istesenizde istemesenizde geri dönemez

fanatikadnan
22.Haziran.2005, 16:46
Cehenneme KADAR YOLU VAR...zaten ankete bakın %100 HAYIR gidiyor....

apaydin2148
22.Haziran.2005, 16:55
adamın dediklerine inanamamızı beklemesinler.Adam köşeye sıkışmış tabi bunları söyleyecek.Bir insan bilmediği bir sözleşmeyi imzalayacak kadar salak mı?

Sheriff
22.Haziran.2005, 16:59
adamın dediklerine inanamamızı beklemesinler.Adam köşeye sıkışmış tabi bunları söyleyecek.Bir insan bilmediği bir sözleşmeyi imzalayacak kadar **** mı?
walla gs nin dediklerine inanmak bana daha zor geliyor. gs nin parasının olmadığını herkes biliyor yani muhtemelen yöneticiler ribery i kandırmış olabilir

apaydin2148
22.Haziran.2005, 17:07
parası yok doğru katılıyorum ama Ribery çok afedersiniz ama gerizekalı mı?bilmediği bi kağıda imza atıyor

LeHeb
22.Haziran.2005, 17:08
Yahu Özhan Canaydın bu üçkağıtçılık işlerinde usta belki kandırmış olabirler :mrgreen:

Sheriff
22.Haziran.2005, 17:09
ewet ya ribery gerizekalı yada gerçekten sizin yöneticilere çok fazla güvenmiş

LeHeb
22.Haziran.2005, 17:10
Şuna bi bakın allah aşkına. :mrgreen:
http://img159.echo.cx/img159/1399/riberycizgiroman8np.jpg

LeHeb
22.Haziran.2005, 17:15
Yaw bu topic baya yoğun baksanıza mesaj saatlerine:
2:26,2:32, 2:46,2:55,2:59,3:07,3:08,3:09,3:10 ... (b) (ı)

Sheriff
22.Haziran.2005, 17:26
resim güselmiş :mrgreen:

dinaMYt
22.Haziran.2005, 17:30
ribery e göre bi futbolcu menejeri olmadan yaşayamaz. 22 yaşındaki bi adam etrafındaki herkesin kendi anadilini konuşabildiği yerde nası kandırılır?

Carsten Jancker
22.Haziran.2005, 17:38
Ribbery'nin Ntv deki açıklamasını dinledim. Adam baştan sona kadar haklı. Bir Galatasaray'lı olarak bu durumdan utanıyorum Ribbery kendisininde söylediği gibi profesyonel bir futbolcudur böyle bir durumda büyük Galatasaray tarihininin gelmiş geçmiş en kötü senelerini yaşatan Özhan Canaydın ve onun pasif,çulsuz yönetimi sorumludur. Ben daha fazla bişey söylemek istemiyorum,en büyük Galatasaray taraftar topluluğu olan UltrAslan'ın sitesine de bakarsanız ne kadar haklı olduğumu göreceksiniz.

Sheriff
22.Haziran.2005, 17:42
Ribbery'nin Ntv deki açıklamasını dinledim. Adam baştan sona kadar haklı. Bir Galatasaray'lı olarak bu durumdan utanıyorum Ribbery kendisininde söylediği gibi profesyonel bir futbolcudur böyle bir durumda büyük Galatasaray tarihininin gelmiş geçmiş en kötü senelerini yaşatan Özhan Canaydın ve onun pasif,çulsuz yönetimi sorumludur. Ben daha fazla bişey söylemek istemiyorum,en büyük Galatasaray taraftar topluluğu olan UltrAslan'ın sitesine de bakarsanız ne kadar haklı olduğumu göreceksiniz.

çok haklısın gs li kardeşim seni sonuna kadar destekliyorum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

besiktas 67
22.Haziran.2005, 20:55
F@RAMIR cok güzel ve komik ya :mrgreen: :mrgreen:

burak_unal
23.Haziran.2005, 02:01
yaw hıncal uluç o kadar güsel bi yazı yazmışki 'cehenneme kadar yolu var,galatasarayı istemeyen adamı galatasaray hiç istemez' işte özetle bunları sölemiş ve çok da doru sölemiş ayrıca şunu da eklemiş 'marsilya gibi iyice düşmüş ve 2. sınıf haline gelen bi takım için GALATASARAY gibi dünya çapında bi takımı bıraktı' ben bu ikisinede sonuna kadar katılıyorum adam mı kalmadı sanki (ı)

apaydin2148
23.Haziran.2005, 09:10
Marsilya kulübü geri adım atmış.
Metz verdiğiniz bonservis ücretini karşılayabilirz dediklerini akşam CNN turk'de duydum

VoLkaN BaROs
23.Haziran.2005, 16:23
Galatasaray' ın eski avukatına gitmiş marsilya kulübü ve arabuluculuk teklif etmiş, fransız polisi marsilya kulübünü basmış ve evraklara el koyup kolilerle merkeze götürmüş

besiktas 67
23.Haziran.2005, 17:20
bence gelmesin imzasini atmis bile gelse ne ise yarar ki ne zaten cimbom figoyu bide rui costayi alir olur biter

Thierry Henry
23.Haziran.2005, 17:32
o adam hiç geri gelmesin gelsede kafasının geri kalanınıda galatasaraylılar çizer.kimmişki o bir dünya markası olan galatasarayı bırakıpta gidermiş.geçen fanatikteydi heralde adnan öztürkün bir yazısını okudum o bana yetti.adamın marsilyada 18000 kişi çalışanı varmış adam galatasaraya kazık attırmam diyor yerle bir ederim diyor marsilyayı.ayrıca riberyi türkiyeye adnan öztürk getirmiştir.fakat galatasaray yönetimi böyle bir zengin galatasaraya cebinden verebilecek bir adamla ters düşüyor oda çok garip.sayın özhan canaydın onu istemiyorsanız ozaman galatasarayın menfaetlerini düşünüyorsanız siz cebinizden para vereceksiniz.yada çekip gideceksin.Bıktık artık senden anlamıyormusun ya batırdın galatasarayı.bütün galataaraylılar istemiyor işte seni istifa ette kurtulalım. (c) (f) (f)

dodgeviper
23.Haziran.2005, 22:37
Gelmesin tabiki..!!! Hem geri dönsede Galatasaraya faydası olmaz artık zorla kimseyi oynatamayız hemde böyle karaktersiz bir oyuncuyu Galatasaray adı altında tutmak kesinlikle yalnıştır....

metin oktay
27.Haziran.2005, 00:34
aslında ben vazgectım bence gelsın.gelsınkı yuzunun dıger tarafınıda ben cızeyım

Football Manager
27.Haziran.2005, 00:57
metin oktay kardeş birlikte çizelim