PDA

View Full Version : Konyaspor-Fenerbahçe SK



Universal
20.Eylül.2006, 23:29
Tarih: 22 Eylül 2006.
Saat: TSİ 20:00.
Stad: Konya Atatürk.
Hakem: Yunus Yıldırım.

Bu maç F.Bahçe için devrim olacak kazanırsa basındaki tepkiler azalıcak kayberde düşünmek bile istemiyorum ama bu maçı bütün olumsuzluklara rağmen kazanacağımızı tahmin ediyirom. Büyük ihtimalle Konyaspor taraftarının tepkisi olacaktır nedeni ise geçen yıl elle kazanılan maç bu tür durumlara dikkat etmeliyiz.

Her iki takıma bol şans. Önce Spor sonra F.Bahçe kazansın. :)

Eray Dengiz
20.Eylül.2006, 23:33
Geçen hafta Trabzon ile Trabzon'da beraber kaldı Konyaspor ekibi.. Bu hafta ne olur bilemiyorum.. Fenerin artık yenmesi lazım ama belli olmuyor.. Ne olursa olsun yinede çok zor bir deplasman..

Jesus_FB
20.Eylül.2006, 23:34
maç elle falan kazanılmadı hatta golde el bile deymedi ya hadi neyse şimdi yeniden bu konuya geri dönmeyelim. Ben bu maçtada takımdan puan kaybı bekliyorum mağlubiyet benim için süpriz olmaz

Neron_FB
20.Eylül.2006, 23:38
Konya çok zor bi deplasman..Bu maçta da fark beklenmez umarım..Alışkanlık oldu..;) Ben de puan kaybedebileceğimizi düşünüyorum geçen haftaki oyun olursa eğer...Ama umarım biraz daha iyileşir oyun ve kazanırız.

Universal
20.Eylül.2006, 23:40
Benim tek isteğim güzel bir futbol izlemek yabancı ligleri izlerken bile en iddasız maçlarda çok güzel görüntüler oluyor biz bu görüntüleri derbi maçlarında bile fazla göremiyoruz inşallah heyacanlı geçer.

senderson
20.Eylül.2006, 23:51
Güzel futbola gerek yok.İyi takımın kazanmasına gerek yok.Önce Fenerbahçe sonra diğerleri kazanır...

Jesus_FB
20.Eylül.2006, 23:52
valla bu sene bir çok yabancı lig maçlarını izledim bizim lig kadar temposuz zevksiz maçlara rastlamadım

Burak Duran
20.Eylül.2006, 23:54
umarım konya beraberlik çıkarır en kötü

bursa_mc
21.Eylül.2006, 16:53
acaba berabere mı biter diye düşünüyorum ama,,,,,

EreN
21.Eylül.2006, 17:17
ARkadaşlar tribünler gerçekten çok güzel olacak.Sebebi imzama bakın.Protesto amaçlı ama takıma olumlu etki eder umarım.

Berkaiser
21.Eylül.2006, 17:52
Fenerbahçe'nin puan kaybedeceğini düşünüyorum.

ibrahimovic R
21.Eylül.2006, 18:01
nurullah sağlam sizi çözer arkadaşlar kusura bakmayın:D

Jesus_FB
21.Eylül.2006, 18:07
ARkadaşlar tribünler gerçekten çok güzel olacak.Sebebi imzama bakın.Protesto amaçlı ama takıma olumlu etki eder umarım.
Erencim bu maç deplasmanda :)
bu arada aklıma bir şey geldi bu cuma günkü maçlar bize hep uğursuz gelmiştir yine öyle olucak galiba

Universal
21.Eylül.2006, 19:54
Erencim bu maç deplasmanda :)
bu arada aklıma bir şey geldi bu cuma günkü maçlar bize hep uğursuz gelmiştir yine öyle olucak galiba
Katılıyorum geçen sene ve daha önceki sezonlarda cuma günleri oynanan maçlarda kötü futbolun yarı sıra puan kaybetmiştik bu şansızlıkta olabilir psikolojik bir nedende ama Konya'yı yeneceğiz adım gibi eminim. :)

Sekopej
21.Eylül.2006, 23:26
Zor maç olur ama sonuçta kazanırız diye düşünüyorum. Ama içimden bir ses de bu kadar karamsarlığın içinde rahat bir galibiyet alacağımızı söylüyor...

S-B-Z
21.Eylül.2006, 23:49
bence bu maç gerçekten ortada bir maç olacak.fenerbahce eleştiriler nedeniyle baskı altında çıkacak maça.konyanın bir kaygısı yok.ama son haftalarda yeni transferlerinde katkısıyla yükselen bir form grafiği var konyasporda.trabzon maçı şans eseri alınmış bir beraberlik yoktu sahada.bugün konyada tüm biletler tükendi.stad tıklım tıklım olacak ve konya kolay bir deplasman değil.rahat olan takım konyaspor ve bence en az 1 puan alacak maçtan.
her iki takıma baktığımda oyundaki iki kilit isim bence fenerde alex,konyasporda breilyalı golcümüz eder ceccon olacak.fenerliler ederin şutlarına hazırlıklı olsun bence :D

Nedvedmania
21.Eylül.2006, 23:53
Erencim bu maç deplasmanda :)

:D belki konyadaki fb taraftarı yapı cakdır :D

EreN
22.Eylül.2006, 00:00
Erencim bu maç deplasmanda :)
bu arada aklıma bir şey geldi bu cuma günkü maçlar bize hep uğursuz gelmiştir yine öyle olucak galiba
vay bee Bursa maçına o kadar KAPTIRDIM ki kendimi..Artık siz düşünün.Bide artık kaç saattir uyuyorsam tarık abi görmüşsündür bi uyuma hastalığı yakaladı beni hep uyuyorum..hep.
afedersiniz şu günlerde salak gibiyim.

e_mali
22.Eylül.2006, 09:42
Gecen haftanın aksine bu hafta Fener zorlanmadan bu macı alacaktır.

Universal
22.Eylül.2006, 18:51
Turkcell Süper Lig’in 7. haftası, Fenerbahçemiz deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.
Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Lig TV’den naklen yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Yunus Yıldırım yönetecek.
Fenerbahçemiz ile Konyaspor, ligde 17. kez karşı karşıya gelecek. Fenerbahçemiz ile Konyaspor 16 lig maçında mücadele etti. Fenerbahçemiz bu 16 karşılaşmanın 15’inden galibiyet ile ayrıldı. Takımımız rakibine toplam 55 gol attı, kalesinde 19 gol gördü.

Geçtiğimiz yıl yapılan iki lig maçında da Fenerbahçemizin galibiyeti ile sonuçlandı.

Fenerbahçemiz ile Konyaspor, Konya Atatürk Stadı’nda daha önce 8 lig maçında karşı karşıya geldi. Takımımız, deplasmandaki 7 maçı kazanırken, 2004-2005 sezonunda şampiyonluğu ilan ettikten sonra oynadığı karşılaşmada sahadan 4-2 mağlup ayrıldı. Fenerbahçemiz Konya’da toplam 26 gol atarken, kalesinde 13 gol gördü.

Neron_FB
22.Eylül.2006, 20:43
İşte Fenerbahçe'nin ilk 11'i..

Rüştü, Appiah, Ümit, Kezman, Tuncay, Aurelio, Kerim, Alex, Önder, Edu, Deivid

Bugün özellikle Öndere güvenim tam;;)

Neyse içeri gidim ben yaw maç kaçıcak :D

Universal
22.Eylül.2006, 20:45
Bende maç izleyecem maçtan sonra görüşürz tahmini skor 1-3 bitecek gibi.

Emurafu
22.Eylül.2006, 21:35
beyler bu zorlu mac devam ediyor
tühhh kezman gol attı

IcedEarth
22.Eylül.2006, 21:46
konya konya
konya gol gol gol
konya gol gol gol

Emurafu
22.Eylül.2006, 22:19
konya konya
konya gol gol gol
konya gol gol gol
bos ver kardes fanatizm lik yapma içinden dua et

IcedEarth
22.Eylül.2006, 22:32
fanatizm yapmıorum ki konyayı destekliorum
en azından bazıları gibi yabancı takım sempatizanı yazılar yazmıyorum
yanlış anlama bu söz sana deil anakonda bunu yapanlar kendilerini zaten bilio

REsist JuvE11
22.Eylül.2006, 23:03
konyaspor beceriksizlik bir oyun sergiledi..fener 1gol atmayı becerdi..helal olsun..tebrikler...

nekop
22.Eylül.2006, 23:08
golde bi aksilik varmı beyler ben daha macı izlemedim malum konya ve fener denilince akla voleybol gelir oldu son dönemde ;)

Neron_FB
22.Eylül.2006, 23:11
Abi kışkırtıcı msjlar yazmayalım...

Fenerbahçe ilk 35 dk iyiydi..Sonraysa eski fener'e döndü..Edu'yu beğendim. Fena diildi..Kezman bugün de iyiydi...Gölü şahaneydi..Takım olaraksa pek de iyi değildi ama Konya zor bi deplasman..3 puanla döndüğü için tebrik ediyorm fenerimi..

senderson
22.Eylül.2006, 23:12
maçı aldık gerisi boş....

REsist JuvE11
22.Eylül.2006, 23:13
hayır yok.kezman babalar gibi çok güzel bi gol attı..kaleci öne çıkmıstı,sanki konya atak yapıomus gibi....kezmanda affetmedi...aşırdı topu..kalecide afedersiniz.öküz-tren muhabbeti misali izledi..çook güzel goldu..

Universal
22.Eylül.2006, 23:13
Bu gün son zamanlarda Süper Ligde zevkli bir maç izledim bunda şüpesiz havanında etkisi oldu. Fenerbahçe bu sezon ilk kez kıran kırana mücadele ettiler sahadaki onbir kişide görevini yerine getirdi. Yeni transfler uyum sürecini atlattığı gözüküyor birisi hariç oda Devied takımda bu gün tek oynamıyan oydu ben diğer maçlar gibi onu beğenmedim ama bir gol atsa belki arkası gelecek.

Kezman çok güzel bir gol attı ve takımı 1-0 öne geçirdi o dakikadan sonra Konya açıldı bu maçı kazanmak için oynuyorum dedi ve tehlikeli pozisyonlara girdi ve Rüştü son zamanlardaki kötü eleştirilerine son verecek bir yanıt verdi bu gün Konya'nın tehlikeli ataklarını önledi.Edu bu maçta takıma daha iyi ısındığını gösterdi ve basit oynayarak gerekli görevi yerine getirdi.

Fenerbahçe bu galibiyetle bir haftadır konuşulan olumsuz yorumları şüphesiz azaltacaktır bu galibiyet belki 100. yıl Fenerbahçesi için bir devrim olacak.

Konyaspor'a baktığımızda bu gün tipik bir Anadolu Ekibi değil maçı kazanmak isteyen bir kluptu çok iyi pozisyonlara girseler bile değerlendirmediler ne demişler "Galiptir bu yolda mağlup" Konyaspor'u tebrik ediyorum inşallah hak ettiği sonuçları elde edebilirler şu bir gerçek bu Konya bu sezon çok can yakacak.

REsist JuvE11
22.Eylül.2006, 23:17
Rüştü son zamanlardaki kötü eleştirilerine son verecek bir yanıt verdi bu gün Konya'nın tehlikeli ataklarını önledi
katılmıyorum..konya nın attığı tüm şutlar rüştü nün üstüne gitti..yani rüştü extra bi çaba göstermedi

Universal
22.Eylül.2006, 23:18
katılmıyorum..konya nın attığı tüm şutlar rüştü nün üstüne gitti..yani rüştü extra bi çaba göstermedi
Evet üzerine geldi ama pozisyonları rakip için daraltı ve şut çekme imkanı tanımadı ve geçen haftalardaki Rüştü olsa onların bazılarını yiyebilirdi bu arada uzaktan çekilen bir şutu çizgiden çıkardı.

REsist JuvE11
22.Eylül.2006, 23:22
Evet üzerine geldi ama pozisyonları rakip için daraltı ve şut çekme imkanı tanımadı ve geçen haftalardaki Rüştü olsa onların bazılarını yiyebilirdi bu arada uzaktan çekilen bir şutu çizgiden çıkardı.
rüştü yerinden oynamasa o toplar rüştüye çarpıp geri dönerdi...zaten rüştü böle goller yiyecek bi kaleci deil...kalitesi ortada...sonuçta fener 1-0ı korumayı başardı....tebrikler....

perpetua
22.Eylül.2006, 23:40
Kezman'in golunde bir sey ilgimi cok cekti. Topla dripling yaparken kafasini yerden kaldirmiyor ve kaleye sutu cekmeden once bir saniye bile kafasini kaldirip, kaleci nerede bakmiyor. Ancak kalenin nerede oldugunu cok iyi biliyor. Uzakligi ve aciyi olcmeden attigi sutlar gercekten cok kaliteli.

Kezman'in ayagindan topu almaya ugrasmak yerine, defans oyunculari sadece onunu kapatmayi ogrendiginde bu tip golleri azalacaktir. Bunu acaba ilk hangi takim kesfedecek, merak ediyorum.. :)

Fenerbahce iyi mucadele etti ve bir kac gol daha bulabilirdi ama futbol olarak bence pek tatmin edici degildi. Rustu bu mac icin gayet konsantre olmustu. Sadece bir maclik konsantrasyonu ve uzun sutlarda basarili olmasi (hatta yan toplara cikmasi), bunu her zaman yaptigi veya yapacagi anlamina gelmez. O nedenle bir maclik performansla elestirilere son verilmesi pek de dogru olmaz.

2. yarida Deivid ve Kezman'in da geriye gelip defans yapmasi Fenerbahce'nin kontra sanslarini azaltti. Defansa yaslanan Fenerbahce karsisinda Alex (Bulgar olan) defansi acma konusunda fazla etkili olmayinca ve tum Konya takimi aceleci bir oyun tarzini benimseyince gol de bulunamadi. Uzaktan cekilen sutlarda orta saha bos kaldi. Bu da Aurelio'nun yerine giren Selcuk'un alan daraltmada pek iyi olmadiginin gostergesiydi. Bu kadar defansa cekilen Fenerbahce karsisinda, ozellikle top kontrolunun de zor oldugu sahada, kontra atak yapmanin zorlugu da goz onunde tutularak bence Konya forvet degisikliklerini daha erken yapip, doldur-bosalt'a daha erken gecebilirdi. Halen uyum sorunu yasayan Fenerbahce defansini boylece daha fazla baski altinda tutabilirdi.

Sonucta Zico takimi defansa cekerek kazanmaya mecbur oldugu maclarda defansa yaslanabilecegini gosterdi. Ancak Aurelio'nun eksikliginde bunu yapmanin, uzaktan daha etkili sut ceken takimlara karsi hic de dogru olmadiginin dersini umarim almistir.. :)

Bir kere daha gozlemledim ki Zico, Fenerbahce'ye futbolun iki yonunu birden oynatmaya niyetli degil veya bunu nasil uygulatacagini bilmiyor (belki de sorun Zico'da degil ve oyuncular bu sekle uygun degil). Ya kati ve cok adamla defans, ya da acik ve cok adamla ofans. Bana biraz garip geliyor bu dusunce bana...

dinaMYt
22.Eylül.2006, 23:43
iki takım arasındaki forvetlerin kalite farkı sonucu belirledi.kezman tek kelimeyle mükemmel bir gol attı.konyalılar ise topu kale yerine rüştüye nişanlamayı tercih etti maç boyunca.

Universal
22.Eylül.2006, 23:45
Kezman'in golunde bir sey ilgimi cok cekti. Topla dripling yaparken kafasini yerden kaldirmiyor ve kaleye sutu cekmeden once bir saniye bile kafasini kaldirip, kaleci nerede bakmiyor. Ancak kalenin nerede oldugunu cok iyi biliyor. Uzakligi ve aciyi olcmeden attigi sutlar gercekten cok kaliteli.

Benimde dikkatimi çeken bir olaydı ama yazmadım gerçekten kaleyi ne ara görüpte topu aşırtma şeklinde vurup gole çeviriyor bu eğer bir beceriyse ne mutlu ona ne mutlu F.Bahçe'ye çünkü böyle bir oyuncu dünyada tek var sanırım. :)

Nedvedmania
22.Eylül.2006, 23:45
Kezman'in golunde bir sey ilgimi cok cekti. Topla dripling yaparken kafasini yerden kaldirmiyor ve kaleye sutu cekmeden once bir saniye bile kafasini kaldirip, kaleci nerede bakmiyor. Ancak kalenin nerede oldugunu cok iyi biliyor. Uzakligi ve aciyi olcmeden attigi sutlar gercekten cok kaliteli.



katılıyorum:j:

REsist JuvE11
22.Eylül.2006, 23:45
iki takım arasındaki forvetlerin kalite farkı sonucu belirledi.kezman tek kelimeyle mükemmel bir gol attı.konyalılar ise topu kale yerine rüştüye nişanlamayı tercih etti maç boyunca.
sen benim kafamımı okuyosun kardeş..seni tebrik ederim...

nekop
23.Eylül.2006, 00:07
Kezman'in golunde bir sey ilgimi cok cekti. Topla dripling yaparken kafasini yerden kaldirmiyor ve kaleye sutu cekmeden once bir saniye bile kafasini kaldirip, kaleci nerede bakmiyor. Ancak kalenin nerede oldugunu cok iyi biliyor. Uzakligi ve aciyi olcmeden attigi sutlar gercekten cok kaliteli.

Kezman'in ayagindan topu almaya ugrasmak yerine, defans oyunculari sadece onunu kapatmayi ogrendiginde bu tip golleri azalacaktir. Bunu acaba ilk hangi takim kesfedecek, merak ediyorum.. :)

Fenerbahce iyi mucadele etti ve bir kac gol daha bulabilirdi ama futbol olarak bence pek tatmin edici degildi. Rustu bu mac icin gayet konsantre olmustu. Sadece bir maclik konsantrasyonu ve uzun sutlarda basarili olmasi (hatta yan toplara cikmasi), bunu her zaman yaptigi veya yapacagi anlamina gelmez. O nedenle bir maclik performansla elestirilere son verilmesi pek de dogru olmaz.

2. yarida Deivid ve Kezman'in da geriye gelip defans yapmasi Fenerbahce'nin kontra sanslarini azaltti. Defansa yaslanan Fenerbahce karsisinda Alex (Bulgar olan) defansi acma konusunda fazla etkili olmayinca ve tum Konya takimi aceleci bir oyun tarzini benimseyince gol de bulunamadi. Uzaktan cekilen sutlarda orta saha bos kaldi. Bu da Aurelio'nun yerine giren Selcuk'un alan daraltmada pek iyi olmadiginin gostergesiydi. Bu kadar defansa cekilen Fenerbahce karsisinda, ozellikle top kontrolunun de zor oldugu sahada, kontra atak yapmanin zorlugu da goz onunde tutularak bence Konya forvet degisikliklerini daha erken yapip, doldur-bosalt'a daha erken gecebilirdi. Halen uyum sorunu yasayan Fenerbahce defansini boylece daha fazla baski altinda tutabilirdi.

Sonucta Zico takimi defansa cekerek kazanmaya mecbur oldugu maclarda defansa yaslanabilecegini gosterdi. Ancak Aurelio'nun eksikliginde bunu yapmanin, uzaktan daha etkili sut ceken takimlara karsi hic de dogru olmadiginin dersini umarim almistir.. :)

Bir kere daha gozlemledim ki Zico, Fenerbahce'ye futbolun iki yonunu birden oynatmaya niyetli degil veya bunu nasil uygulatacagini bilmiyor (belki de sorun Zico'da degil ve oyuncular bu sekle uygun degil). Ya kati ve cok adamla defans, ya da acik ve cok adamla ofans. Bana biraz garip geliyor bu dusunce bana...
yaklaşık bi 10-20 dakika bu başlıktaydın ne yazıcagını bekliyordum adeta macı özetlemişsin artık izlememe gerek kalmadı tebrikler :)

ibrahimovic R
23.Eylül.2006, 00:21
yaaa şu maç kaç kaç bitti bi sölesenizz...

nekop
23.Eylül.2006, 00:22
1-0 bitti fener kazandı az mesajları okusan diyorum...

REsist JuvE11
23.Eylül.2006, 00:24
konya-0
fener-1

ibrahimovic R
23.Eylül.2006, 00:24
bi okuyamıyorum gözlerim kan çanağına döndü bi anladım rüştü iyi oynamışlş falan...

LaKe
23.Eylül.2006, 00:26
Kezman'in golunde bir sey ilgimi cok cekti. Topla dripling yaparken kafasini yerden kaldirmiyor ve kaleye sutu cekmeden once bir saniye bile kafasini kaldirip, kaleci nerede bakmiyor. Ancak kalenin nerede oldugunu cok iyi biliyor. Uzakligi ve aciyi olcmeden attigi sutlar gercekten cok kaliteli.

Kezman'in ayagindan topu almaya ugrasmak yerine, defans oyunculari sadece onunu kapatmayi ogrendiginde bu tip golleri azalacaktir. Bunu acaba ilk hangi takim kesfedecek, merak ediyorum.. :)

Fenerbahce iyi mucadele etti ve bir kac gol daha bulabilirdi ama futbol olarak bence pek tatmin edici degildi. Rustu bu mac icin gayet konsantre olmustu. Sadece bir maclik konsantrasyonu ve uzun sutlarda basarili olmasi (hatta yan toplara cikmasi), bunu her zaman yaptigi veya yapacagi anlamina gelmez. O nedenle bir maclik performansla elestirilere son verilmesi pek de dogru olmaz.

2. yarida Deivid ve Kezman'in da geriye gelip defans yapmasi Fenerbahce'nin kontra sanslarini azaltti. Defansa yaslanan Fenerbahce karsisinda Alex (Bulgar olan) defansi acma konusunda fazla etkili olmayinca ve tum Konya takimi aceleci bir oyun tarzini benimseyince gol de bulunamadi. Uzaktan cekilen sutlarda orta saha bos kaldi. Bu da Aurelio'nun yerine giren Selcuk'un alan daraltmada pek iyi olmadiginin gostergesiydi. Bu kadar defansa cekilen Fenerbahce karsisinda, ozellikle top kontrolunun de zor oldugu sahada, kontra atak yapmanin zorlugu da goz onunde tutularak bence Konya forvet degisikliklerini daha erken yapip, doldur-bosalt'a daha erken gecebilirdi. Halen uyum sorunu yasayan Fenerbahce defansini boylece daha fazla baski altinda tutabilirdi.

Sonucta Zico takimi defansa cekerek kazanmaya mecbur oldugu maclarda defansa yaslanabilecegini gosterdi. Ancak Aurelio'nun eksikliginde bunu yapmanin, uzaktan daha etkili sut ceken takimlara karsi hic de dogru olmadiginin dersini umarim almistir.. :)

Bir kere daha gozlemledim ki Zico, Fenerbahce'ye futbolun iki yonunu birden oynatmaya niyetli degil veya bunu nasil uygulatacagini bilmiyor (belki de sorun Zico'da degil ve oyuncular bu sekle uygun degil). Ya kati ve cok adamla defans, ya da acik ve cok adamla ofans. Bana biraz garip geliyor bu dusunce bana...

Gerçekten süper özetlemişsin maçı abi ;)

Nedvedmania
23.Eylül.2006, 00:31
bi okuyamıyorum gözlerim kan çanağına döndü bi anladım rüştü iyi oynamışlş falan...
okadar alkış yaparsan gözlerin öyle olur tabi dinlen biraz:)

nekop
23.Eylül.2006, 00:32
bi okuyamıyorum gözlerim kan çanağına döndü bi anladım rüştü iyi oynamışlş falan...
senin bu gün gözlerin degil ellerin calışıyor durmadan alkışlamaktan olmalı...

S-B-Z
23.Eylül.2006, 00:37
kısa ve öz olarak değerlendirmek gerekirse fenerbahce bana göre hiç haketmediği bir galibiyet aldı.uefa'da final hedefleyen,lig ve kupayı almak isteyen bir takım tam 45 dk. kapanıp ayağına top dahi alamıyorsa,üstelik milyar dolarlar vererek aldığı oyunculara rağmen!durup düşünmek lazım.bu kadar para vererek kurulan bir takım bu şekilde futbol oynamamalı.ayrıca takımım konyaspor ikinci yarıda gerçekten ezici bir oyun ortaya koydu ama yine forvet eksikliğimiz ön plana çıktı ve goller bulabileceğimiz bir maçta,maalesef mağlup bitirdik.bizim rakibimiz fenerbahce değil zaten ama fenerbahcenin bu oyunla ne Avrupada,nede türkiyede başarıyı yakalayacağına inanmıyorum.
bence kaleciler arasında bir kıyaslama yaparsak,özden başarılı,rüştü ballıydı diyebilirim sadece.fenerbahce kalesini volkanın hakettiğini düşünüyorum.artık gençlere fırsat verilmeli.forvet oyuncularımız isabetli şut cekebilseydi,uzaktan şutlarda özellikle ben rüştünün kaleciliğini o zaman görürdüm,ama olmadı.
son olarak;son dakikada alexin hareketi bana göre kesinlikle centilmenlik dışı bir hareket ve kırmızı kart olmalıydı.ama hakem(?) nedense cesaret edemedi.aynı hareket kadıköyde bir konyasporlu tarafından yapılsa bence anında oyun dışı kalırdı.bu ligde daha fazlasını beklemiyorum.o kadar hayalci bir insan değilim.

Neron_FB
23.Eylül.2006, 00:46
Yorumuna saygım sonsuz.. Ancak Alex'e yapılan penaltıyı(diz ile), ve aurelionun sakatlanma olayını unutmayalım..O nedenle çok iyi oynamasak da maç FBnin hakkıydı BENCE..Aslında pek de hakem konuşmak istemiyorum çünkü orta noktada buluşulamıyo farklı takım taraftarları ne yazık ki..

Jesus_FB
23.Eylül.2006, 00:46
Fenerbahçem bugün sahada çok iyi mücadele etti bu sene ilk defa bu kadar istekliydiler Kezman harika oynadı defansta Edu'yu beğendim ama deivid iyi değildi karşı karşıya kaldığı pozisyonda Kezmana pas vermeliydi Kezmanın bir topu da direkten döndü daha maçın ilk yarısında Tuncaya hemen ceza sahası çizgisinin orda yapılan bir hareket var sarı kart bile çıkabilirdi hakem çalmadı bile.
Maçı sonuna kadar hakeden taraf Fenerbahçeydi konya maçı kazanmak adına bir şey yapmadı sadece uzaktan şutlar denedi Fener kadar net pozisyonları yoktu ilerki maçlar için bu mücadele umur verdi açıkcası bugün ruhsuz bir Fener yoktu sahada.

Sekopej
23.Eylül.2006, 00:52
Bu maçta aslında konuşulacak çok şey var ama hiç birinin önemi yok bence. Önemli olan kazanmaktı ve Fenerbahçe bunu başardı. Takım üzerinde çok büyük bir baskı oluşmuştu, 1-0 dan sonra bu baskının da etkisiyle yenilmeyelim psikolojisine girdiler ve atağı pek düşünmediler.

Kezman'ın çektiği 2 mükemmel şut var, bir de kalecinin üzerine attığı top. Ayrıca maç içersindeki oyunu takibi ve presi, mücadelesi beni çok çok çok mutlu etti. Anelka'dan sonra böyle bir forvet görünce insan ister istemez aşırı mutlu oluyor:) Rakibe yaptığı pres, çaldığı toplar şahaneydi. Maçın adamıydı bence.

Aurelio'nun bu takım için ne kadar önemli olduğunu bugün anlamış olduk. Sessiz sedasız gösterişsiz kendi işini yapıyordu. Pek belli etmiyordu kendini ama yokluğu çok fazla hissedildi. Orta sahada ilk müdahaleyi yapacak adam yoktu o çıktıktan sonra. Umarım sakatlığı fazla ciddi değildir.

Rüştü'ye gelince son 3-4 senenin en iyi oyununu oynadı bence. Tıpkı Dünya Kupası'ında ve öncesinde olduğu gibi maçı kurtaran oyunculardan biri oldu. Daha önceden de belirtmiştim yüzüne baktığımda o duyguyu alamıyorum, her zaman bağırıp çağıran Rüştü artık kimseye bağırmıyor diye. Ama bu maç öyle değildi, Rüştü takıma kendini hissettirdi, kendi hatasında bile başkasına bağırması bana eski günlerini hatırlattı. Üzerine atıldı diye yorumlar var ama bence bir kaleci için en önemli özellik yer tutmasıdır diyorum ben. Tabi ki bazı pozisyonlarda şans da yanındaydı. Daum'un bir sözü vardı, siz gerekeni yaparsanız ilgili şans da sizin yanınızda olur diye. Bence bugün bu sözün doğruluğunu görmüş olduk.

2 senedir yapılan eleştirilere anca bugünkü oyunuyla cavap verdi Rüştü. Beni sevindiren aslında kurtardığı pozisyonlar değil(tamam gol yemedik ama) takıma olan etkisiydi, defansla takımla hep diyalog içindeydi. Defans oyuncularına arkamda Rüştü var benim diye hatırlattı kendini. Umarım tek maçlık bir performans olmaz ve devam ettirir bunu.

Dikkatimi çeken bir başka olay da Sivas'da defans oyun kuramayıp topu hep Rüştü'ye gönderiyordu. Bu maçta böyle bir olayla hiç karşılaşmadık. Tabi ki Konya ve Sivas'ın oyun kurguları, dizilişleri farklı ama yine de bu geri pas olmaması beni sevindiren yönlerdendi.

Önder her zaman için göreve hazır olduğunu gösterdi. Zico'nun işi gittikçe zorlaşıyor.:)

Bir de Zico çok dolmuştu. Maçtan sonra yaptığı açıklamada cidden haksızlığa uğradığı belli oluyordu. Gaziantep olayına tepki gösterdi ve beni kim teklif ettiyse açıklasınlar dedi. Türkiye'den sadece Aziz Yıldırımla görüştüm, diğer haberler tamamen uydurmadır dedi.

Sonuç olarak oynanan oyun özellikle 2. yarı pek keyifli olmasa da önemli olan bu maçı galibiyetle kapatmaktı ve kapattık da.Bugünkü mücadele ve kazanma inancı beni umutlandırdı. Üst üste alınacak galibiyetler hem takımın moralini düzeltecektir hem de gelecek için pozitif bakmamızı sağlayacaktır....

S-B-Z
23.Eylül.2006, 00:52
maçın ilk yarısını izlemedim bunu belirteyim önce.yorumumu maçın ikinci yarısını izlediğim kadarıyla yaptım.ama yorumlardan gördüğüm kadarıyla heralde ben başka bir maç izlemişim.sizin dediklerinize göre ben fener-konya değil başka bir maçı izlemiş olabilirim ancak.bu maçın 2.yarısını izleyen bir insan konya maçı kazanmak için bişey yapmadı diyorsa ben buna birşey diyemem artık.son 4 dk.ya kadar fenerbahce 2.yarı boyunca üst üste 3 pas yapamadı ve maçın hakkı fenerindi öylemi?bunun üstüne bir yorum yapamam artık.ama ısrarla şunu diyorum,fenerbahce bu oyunla hiçbir şey başaramaz.kendinizi kandırmayın lütfen.

Jesus_FB
23.Eylül.2006, 00:56
maçın ilk yarısını izlemedim bunu belirteyim önce.yorumumu maçın ikinci yarısını izlediğim kadarıyla yaptım.ama yorumlardan gördüğüm kadarıyla heralde ben başka bir maç izlemişim.sizin dediklerinize göre ben fener-konya değil başka bir maçı izlemiş olabilirim ancak.bu maçın 2.yarısını izleyen bir insan konya maçı kazanmak için bişey yapmadı diyorsa ben buna birşey diyemem artık.son 4 dk.ya kadar fenerbahce 2.yarı boyunca üst üste 3 pas yapamadı ve maçın hakkı fenerindi öylemi?bunun üstüne bir yorum yapamam artık.ama ısrarla şunu diyorum,fenerbahce bu oyunla hiçbir şey başaramaz.kendinizi kandırmayın lütfen.
bence sen maçın tamamını izle birde öyle yorum yap

Neron_FB
23.Eylül.2006, 00:56
maçın ilk yarısını izlemedim bunu belirteyim önce.yorumumu maçın ikinci yarısını izlediğim kadarıyla yaptım.ama yorumlardan gördüğüm kadarıyla heralde ben başka bir maç izlemişim.sizin dediklerinize göre ben fener-konya değil başka bir maçı izlemiş olabilirim ancak.bu maçın 2.yarısını izleyen bir insan konya maçı kazanmak için bişey yapmadı diyorsa ben buna birşey diyemem artık.son 4 dk.ya kadar fenerbahce 2.yarı boyunca üst üste 3 pas yapamadı ve maçın hakkı fenerindi öylemi?bunun üstüne bir yorum yapamam artık.ama ısrarla şunu diyorum,fenerbahce bu oyunla hiçbir şey başaramaz.kendinizi kandırmayın lütfen.
Bu oyuna süper demiyorum..Sadece zaman diyorum.. Ama bugünkü maç(ilk yarısıyla beraber) fenerin hakkıydı ztn bence..;;)

Sekopej
23.Eylül.2006, 00:59
maçın ilk yarısını izlemedim bunu belirteyim önce.yorumumu maçın ikinci yarısını izlediğim kadarıyla yaptım.ama yorumlardan gördüğüm kadarıyla heralde ben başka bir maç izlemişim.sizin dediklerinize göre ben fener-konya değil başka bir maçı izlemiş olabilirim ancak.bu maçın 2.yarısını izleyen bir insan konya maçı kazanmak için bişey yapmadı diyorsa ben buna birşey diyemem artık.son 4 dk.ya kadar fenerbahce 2.yarı boyunca üst üste 3 pas yapamadı ve maçın hakkı fenerindi öylemi?bunun üstüne bir yorum yapamam artık.ama ısrarla şunu diyorum,fenerbahce bu oyunla hiçbir şey başaramaz.kendinizi kandırmayın lütfen.


Fener ilk yarı çok iyi mücadele etti maç içersinde 4 tane de %100 gol olabilecek pozisyonları yakaladı ama üzerlerindeki baskının da etkisiyle 2. yarı sadece kazanmayı düşündüler. Onun için fazla geri çekildiler. Açıkçası Sivas maçından sonra bu maçtaki mücadele beni mutlu etti....

perpetua
23.Eylül.2006, 01:06
aurelionun sakatlanma olayını unutmayalım..

Aurelio'nun pozisyonunda Konyali oyuncu (ismini hatirlamiyorum, galiba Yasin'di) ve Aurelio hemen hemen ayni anda topa dogru kaydi. Konyali oyuncu topa dokunduktan sonra, kramponlari Aurelio'nun dizine isabet etti. Zemin islak oldugu icin hizlica bir carpisma oldu. Zaten oyun durup, kameralar gosterdiginde Aurelio'nun maca devam edemeyecegini cektigi acinin yuz ifadesine yansimasi belli etmisti. Burada ne kasitli bir hareket var, ne de hakem hatas. Sadece iki oyuncu da topa girmek icin mudahele etti ve topa ikinci ulasan Aurelio darbe yedi. Eger Aurelio ilk yetismis olsa, ayni sey Konyali oyuncunun basina gelecekti. Tamamen sanssizlik.


maçın ilk yarısını izlemedim bunu belirteyim önce.yorumumu maçın ikinci yarısını izlediğim kadarıyla yaptım.ama yorumlardan gördüğüm kadarıyla heralde ben başka bir maç izlemişim.sizin dediklerinize göre ben fener-konya değil başka bir maçı izlemiş olabilirim ancak.bu maçın 2.yarısını izleyen bir insan konya maçı kazanmak için bişey yapmadı diyorsa ben buna birşey diyemem artık.son 4 dk.ya kadar fenerbahce 2.yarı boyunca üst üste 3 pas yapamadı ve maçın hakkı fenerindi öylemi?bunun üstüne bir yorum yapamam artık.ama ısrarla şunu diyorum,fenerbahce bu oyunla hiçbir şey başaramaz.kendinizi kandırmayın lütfen.

Belki komik gelecek ama, Mac Saracoglunda olsaydi ve ilk yarida Konya 1-0 one gecseydi, ikinci yarida nasil oynayacagini dusunuyorsan, Fenerbahce'de ikinci yarida aynen oyle oynadi. Ilk yarida iki takim da acik bir futbol oynuyordu. Ikinci yarida Fenerbahce kapandi, Konya'ya kisaca "ac acabilirsen" dedi..

Del Piero_10
23.Eylül.2006, 01:11
deivid'in yaptığı bencillik düşündürücü

Sekopej
23.Eylül.2006, 01:14
deivid'in yaptığı bencillik düşündürücü

Bence stress. Çünkü o da çok eleştiriliyor ve hala gol atabilmiş değil. Onun da üzerindeki baskı olmasaydı eminim ki o pası verecekti. Gol bulursa daha rahat oynamaya başlar diye düşünüyorum...

Jesus_FB
23.Eylül.2006, 01:17
o pozisyon dışında kötü değildi deivid çok hareketli oynuyor rakip defansı sağa sola çekiyor alex biraz koşu yapsa çok boş alan bulabilir ama nerdeee alex koşucakta bende görücem bugün alex ve appiah iyi değildi bence

Neron_FB
23.Eylül.2006, 01:19
bence de özellikle appiah aslından uzak bi görüntüdeydi...

perpetua
23.Eylül.2006, 01:24
Saniyorum Appiah ufak bir sakatlik gecirdi.

Alex defansif olarak daha haraketliydi ama inanilmaz cok top kaybetti. Zaten kotu ve agir zeminler, teknik kapasitesi yuksek ama fiziksel olarak zayif oyuncular icin zordur. Belki de ikinci yarida Fenerbahce daha defansif oynarken cikartilmasi daha dogru olurdu.

Sekopej
23.Eylül.2006, 01:26
o pozisyon dışında kötü değildi deivid çok hareketli oynuyor rakip defansı sağa sola çekiyor alex biraz koşu yapsa çok boş alan bulabilir ama nerdeee alex koşucakta bende görücem bugün alex ve appiah iyi değildi bence

Kesinlikle. Alex herhalde FB kariyerindeki en durarak oyununu oynadı. Gerçi Deivid o pozisyonda atsa yine 1 asist yapmış olacaktı ama:D atamadı. Tümer'le onu değiştirmesini bekledim ama Alex bu takımda her zaman oynayacak ne olursa olsun onu anlamış olduk bugün....

Jesus_FB
23.Eylül.2006, 01:54
bu arada bir şeye değinmeden geçemicem bu Dijitürk'ün spikerleri Ercan Taner hariç çok yetersiz kalıyorlar maça hiç heyecan katmıyorlar o kadar para veriyoruz değiştirsinler şu adamları artık:D:D

eGowiCh
23.Eylül.2006, 02:39
Appiah ve Alex sanki sahada yoktular. İkisi de çok isteksiz oynadı, ne savunma ne de hücum yaptılar.

Defansta bugün çok fazla açık vermedik, sadece rakip uzaktan şutlarla kaleyi yokladı. (Bir pozisyon haricinde)

Deivid orada kendi golü atıp kahraman olmak istedi, ama pas atmalıydı. Kezman ise harika bir santrafor olduğunu bir kez daha gösterdi. Sağ ayağınla muhteşem bir şut çekti ve golü buldu. Sol ayağıyla vurduğu top ise direkten döndü, dönen topu malesef Deivid tamamlayamadı. 3 net pozisyon yakaladı Kezman, 1 tanesini gole çevirdi.

Konyasporlu bir arkadaş, Konyaspor'a haksızlık yapıldığını söylemiş; fakat maçın tamamını izlemediği belli oluyor. Tuncay'ın ilk dakikalarda soldan ceza sahasına girip düşürülme pozisyonunu hakem es geçti, bence bu pozisyon (eğer içerdeyse) penaltıydı.

Hakem bu pozisyon dışında iyi bir yönetim gösterdi. Alex'in yaptığı hareket, oyunu soğutma ve Özden'in oyunu hemen başlatmasını önlemek adına yaptığı çok akıllıca bir hareketti. Sonucunda sarı kart gördü, sarı kart göreceğini bile bile fedakarlık yaptı ve hiçbir itirazda da bulunmadı.

Tümer de hiçbir şey yapmadı girdikten sonra. Tümer sonradan oyuna girdikten sonra hiç etkili olamıyor maalesef.

Sivasspor maçında hiç gol pozisyonu üretememiştik, bu maçta birçok pozisyon üretmemiz umut verici bir gelişme. Deivid biraz daha bitirici ve şanslı olsa, belki de skor 3-0'dı.

EreN
23.Eylül.2006, 03:31
Takım Toparlanıyor arkadaşlar.Herkes uzun uzun yazmış bende yazıp gözleri yormayayım zaten renkdaşlar açıklamış herşeyi.

REsist JuvE11
23.Eylül.2006, 05:18
Fenerbahçe'nin yıldızı oyuncusu Alex De Souza, Konyaspor maçı sonrası yömetime mesaj gönderdi.. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı oyuncu, "Yöneticilerden biri veya başkanımız konuşmaya karar verirse ben buradayım. Oturup konuştuğumuz zaman zorluk çıkarmam" dedi..

"İlk yarı iyi oynadık. Kezmanın golü ve direkten dönen topu vardı. İkinci yarıda daha açık pozisyonlar yine bizdeydi. Bu bulduğumuz fırsatlarda daha daha dikkatli olsaydık farklı skorla ayrılabilirdik. Bu maçtan galip ayrıldığımız için mutluyuz. Vestel maçını oynayana kadar lider biziz."

Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı yönündeki spekülasyonlar için de konuşan Alex, "Çok basit bir konu. 10 aylık daha sözleşmem var. Yöneticilerden biri veya başkanımız konuşmaya karar verirse ben buradayım. Bu da kulübün alacağı karardır. Gelecek planlarında beni düşünüyorlar mı? Buna onların karar vermesi lazım. Ama ben çok mutluyum. Fenerbahçe'yi de çok seviyorum, taraftarı da, kulübü de, şehri de. Burada kalmaktan çok mutlu olacağım. Oturup konuştuğumuz zaman zorluk çıkarmam."

Universal
23.Eylül.2006, 09:22
Konuyu Konyaspor-Fenerbahçe SK bölümüne açman gerekirdi daha iyi olurdu.

Neron_FB
23.Eylül.2006, 10:03
Güzel demiş Alex..

LaKe
23.Eylül.2006, 11:31
Yönetim bence bir an önce Alex'e imza attırmalı.

tosunpasa
23.Eylül.2006, 12:06
yönetimin Alex e imza attırması şart.Böyle büyük bir oyuncu kaybedilmemeli

bursa_mc
23.Eylül.2006, 12:32
kezmana tebrikler,fener harıka ve yerinde bi transfer yapmışş.

ForsakeN
23.Eylül.2006, 15:42
Fenerbahçe'de gününde olmayan 3 oyuncu vardı:Appiah,Alex,Deivid.Takımın diğer oyuncuları çok gayretli oynadılar.

Appiah bir pozisyondan sonra sekmeye başladı.Sanırım bu yüzden daha önceki maçlardaki kadar etkili olamadı.

Kezman nasıl bir oyuncu olduğunu attığı golle gösterdi bence.

Deivid karşı karşıya kaldığı pozisyonda eğer daha önceki maçlarda gol atsaydı kesinlikle pas verirdi diye düşünüyorum.Çünkü onun Fenerbahçe formasıyla daha golü yok ve bu durum medya aracılığıyla çok eleştiriliyor.Deivid de bu eleştirileri kesmek için kendi vurmayı düşündü.

Rüştü uzun süredir böyle bir maç çıkarmamıştı sanırım.Maçın son anlarında Alex Yordanov'la karşı karşıya kaldığı pozisyon gol olsaydı bugün "Zico istifa" sesleri daha da artacaktı.

Takım yavaş yavaş oturmaya başladı.Özellikle Edu takıma daha ısınmış gibi gözüküyor.Kezman zaten alıştı.Umuyorum ki Fenerbahçe gün geçtikçe daha da iyi futbol sergileyecek.