PDA

View Full Version : 06/07 CL 2. Grup Maçı | Liverpool - Galatasaray

Emurafu
21.Eylül.2006, 14:25
Rakibimiz Liverpool hakkında

Yer: Anfield Road (Liverpool)
Saat: 21:45
Tarih: 27 Eylül 2006, Çarşamba

PSV deplasmanında ezik bir futbol oynamışlar kanaatimce, Gerard'ın direkten dönen bomba şutu ve birkaç basit pozisyonb hariç PSV çok çok iyi oynamış Liverpool'dan..

Liverpool evinde oynamanın avantajını elbet kullanacaktır, bence bu maç gruptaki kaderimizi belirleyecek.. Puan alamazsak hedef 3.lük, 1 puan alırsak hedef 2.lik, galip gelirsek, hedef liderlik olacaktır..

İçimden bir ses, olacak bu iş diyor, yeneceğiz bunları orada diyor. Neyle, nasıl diye düşünüyorum ve yine bir kötü oluyorum, bilemiyorum..

Orada mutlaka kazanmalıyız Şampiyonlar Ligi'nde gidebileceğimiz en iyi yere gitmek istiyorsak.

Son Liverpool maçına kadar beş maç 0-0 bitse hiç itirazım olmaz gerçi, yinede bilemiyorum..

Rakiplerden | PSV Eindhoven: 0 - Liverpool: 0

Galatasaray'ın yer aldığı Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki diğer maçta PSV Eindhoven ile Liverpool golsüz berabere kalarak birer puanı paylaştı.

Hollanda'nın Philips Stadı'nda oynanan maçta takımlar şu kadrolar ile yer aldı:

Liverpool: Reina, Warnock, Agger, Carragher, Finnan, Aurelio, Sissoko, Zenden, Pennant, Kuyt, Bellamy.

Yedekler: Dudek, Hyypia, Gerrard, Alonso, Crouch, Garcia, Gonzalez

PSV Eindhoven: Gomes, Salcido, Reiziger, Alex, Kromkamp, Affellay, Simons, Mendez, Culina, Farfan, Kone.

Yedekler: Moens, Vayrynen, Kluivert, Aissati, Addo, Lamey, Da Costa

comandante
21.Eylül.2006, 14:35
çok zor bir maç...1 puan alırsak bile mucize bence.skor 3-0...

nart_susruko
21.Eylül.2006, 14:54
pek bi heyecanlı gördüm sizi :) durun bi önümüzde daha ts maçı var..

Eray Dengiz
21.Eylül.2006, 15:28
3 ön libero ile oynarsak belki beraberlik gelebilir.. Benim pek umudum yok ama sonuna kadar takıma güveniyoruz.. :)

Emurafu
21.Eylül.2006, 15:48
3 ön libero ile oynarsak belki beraberlik gelebilir.. Benim pek umudum yok ama sonuna kadar takıma güveniyoruz.. :)
BENİMDE YOK ÇÜNKÜ İNGİLİZLER UZAKTAN COK GOL ATIYOR UZAKTAN GOL YEMESSEK GERİSİ KOLAY

Nedvedmania
21.Eylül.2006, 15:59
zor bi maç olucak

kluivert psv ye gitmemişmiydi?

Jesus_FB
21.Eylül.2006, 16:23
çok zor maç olcak ama bir beraberlik olursa harika olur

nart_susruko
26.Eylül.2006, 17:36
artık konuşmanın vakti gelmiştir ama haftasonu oynanan ts maçından sonra gerçekten neyi konuşcağız merak ediyorum, bordeaux maçından sonra birde psv-liverpool maçını izleyince işimiz zor diyorduk ingilterede, birde haftasonu oynadığımız futboldan sonra işimiz gerçekten zor..
bende olduğu gibi belki bazı Galatasaraylı arkadaşlarda da avrupanın havası başka olur düşüncesi vardır ama ne olur bu sefer tahmin etmek çok güç, umarım gerçek gücümüzü sahaya yansıtır ve anfield roaddan puan alarak döneriz..

Maç Info
Maç: Şampiyonlar Ligi C Grubu 2. Maçı
Stad: Anfield Road
Tarih: 27 Eylül Çarşamba / Saat 21:45
Hakem: Luis Medina Cantalejo, Victoriano Giraldez Carrasco, Luis Alberto Gutierrez Perez / 4. Hakem : Rafael Ramirez Dominguez
Sakatlar: Inamoto, Ergün, Necati (Galatasaray); Harry Kewell (Liverpool)
Cezalı: Yok
Hava Durumu: Maç günü yağmur bekleniyor. Sıcaklık en yüksek 19, en düşük 15 derece.

Canlı Yayın
TV: Star TV
İnternet: www.Galatasaray.org

Galatasaray
Şampiyonlar Ligi’ne bu yıl 10. kez katılan Galatasaray, C grubundaki ilk maçında Fransa’nın Girondins de Bordeaux ekibini ağırladı. Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki maç golsüz sona erdi.

Son 5 Maç
Galatasaray 2-2 Gaziantepspor
Denizlispor 1-1 Galatasaray
Galatasaray 0-0 FC Girondins de Bordeaux (Şampiyonlar Ligi C Grubu 1. Maç)
Galatasaray 1-0 Beşiktaş
Trabzonspor 3-1 Galatasaray

Liverpool FC
İki sezon önce Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olan Liverpool FC, bu yıl oynadığı ön eleme turunda İsrail’den Maccabi Haifa’yı 2-1 ve 1-1’lik sonuçlarla eledi. İngiliz temsilcisi, Şampiyonlar Ligi C Grubu’ndaki ilk maçında ise PSV Eindhoven deplasmanından golsüz beraberlikle döndü. Liverpool, Premier Lig’de evinde oynadığı son iki karşılaşmada, Newcastle United’ı 2-0, Tottenham’ı ise 3-0 mağlup etti.

Son 5 Maç
Everton 3-0 Liverpool
PSV Eindhoven 0-0 Liverpool (Şampiyonlar Ligi C Grubu 1. Maçı)
Chelsea 1-0 Liverpool
Liverpool 2-0 Newcastle United
Liverpool 3-0 Tottenham Hotspur

İnfo: Liverpool FC mercek altında
Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibimiz Liverpool FC ile daha önce 2001 – 2002 sezonunda aynı grupta yer aldık. Anfield Road’daki ilk maç 0-0 bitti. Ertesi hafta Ali Sami Yen Stadı’nda oynanan rövanşta ise Radu Niculescu’nun golüyle öne geçmemize rağmen Emile Heskey’in son dakika golüne engel olamadık ve karşılaşmadan 1 puanla ayrıldık.

Galatasaray’ın o sezonki kadrosundan Faryd Aly Mondragon, Hasan Şaş, Ümit Karan ve Emre Aşık; Liverpool’dan ise Jamie Carragher, Steven Gerrard, Sami Hyypia, John Arne Riise, bu sezon yine karşı karşıya geliyorlar. Galatasaraylı Rigobert Song da 1999 – 2001 yılları arasında tam 33 lig maçında FC Liverpool forması giydi.

Avrupa Kupaları’nda Liverpool FC ile ikinci kez eşleşiyoruz. Teknik direktörlüğünü İspanyol Rafael Benitez’in yaptığı kırmızı beyazlı ekip, 5 kez Avrupa, 18 kez de İngiltere şampiyonu oldu. Avrupa Kupaları’nda oynadığı 241 karşılaşmada 134 galibiyet, 55 beraberlik ve 52 mağlubiyet alan Liverpool FC, 426 gol attı, 201 gol yedi. Maçlarını 45 bin kişi kapasiteli Anfield Road’da oynayan Liverpool FC, 1892’de kuruldu.

Transfer Dosyası: Liverpool FC
İngiliz ekibi bu sezon Djimi Traore, Dietmar Hamann, Bruno Cheyrou, Chris Kirkland, Djibril Cisse, Florent Sinama-Pongolle ve Fernando Morientes ile yollarını ayırdı. Buna karşılık Blackburn Rovers’ın forveti Craig Bellamy, Feyenoord’dan santrfor Dirk Kuyt, Valencia’dan sol bek Fabio Aurelio ve Birmingham City’den sağ kanat oyuncusu Jermaine Pennant’ı transfer etti.

Web Sitesi: www.liverpoolfc.tv

Liverpool FC
Jerzy Dudek (POL)
Pepe Reina (İSP)

Jamie Carragher (İNG)
Steve Finnan (İRL)
Sami Hyypia (FİN)
Daniel Agger (DAN)
John Arne Riise (NOR)
Fabio Aurelio (BRE)
Stephen Warnock (İNG)
Gabriel Paletta (ARJ)
Stephen Darby (İNG)

Harry Kewell (AVUSTRALYA)
Steven Gerrard (İNG)
Luis Garcia (İSP)
Mark Gonzalez (ŞİLİ)
Xabi Alonso (İSP)
Jermaine Pennant (İNG)
Momo Sissoko (MALİ)
Paul Anderson (İNG)
Boudewijn Zenden (HOL)
Danny Guthrie (İNG)
Adam Hammill (İNG)
Lee Peltier (İNG)

Craig Bellamy (GAL)
Dirk Kuyt (HOL)
Robbie Fowler (İNG)
Peter Crouch (İNG)
Craig Lindfield (İNG)

REsist JuvE11
26.Eylül.2006, 17:47
çok basit bi maç olacak..ingilizler uzaklardan gömecek bize...yakından da koyacaklar..benim tahmini skorum 5-0..bu skora razıyım

Del Piero_10
26.Eylül.2006, 17:54
Tek bir şansları var

gaza gelmiş biçimde inançla oynamak

senderson
26.Eylül.2006, 17:59
Liverpooldan farklı bir galibiyet bekliyorum...

LaKe
26.Eylül.2006, 18:04
Tabii ki gönlümden geçen Galatasaray'ımızın kazanması. Ama kafa yapımızı ve tekniğimizi değiştirmediğimiz sürece Liverpool bizi rahat geçer.

REsist JuvE11
26.Eylül.2006, 18:10
ben liverpool dan deilde psv den çok korkuorum..mendes war orda....

Berkaiser
26.Eylül.2006, 18:14
Anfield Road'dan bir beraberlik çıkarabilirsek harika olur.Ama çok zor görünüyor.

e_mali
26.Eylül.2006, 18:16
GS icin CL deki en zor maç. Hatta GS hesaplarını bu mactan 0 puan olarak onceden yapmıştır bile. Yani kaybedilirse çok şey kaybedilmiş olmuyacak.

10_Osmanozc
26.Eylül.2006, 18:29
Çok çok zor bir maç inşallah çok büyük fark olmaz.

ibo
26.Eylül.2006, 18:38
bu futbolla kalemizde çok fazla gol görürüz hücumdada etkisiz kalırız. Temennim çok fazla fark yemeden bu maı bitirebilmemiz...

Sekopej
26.Eylül.2006, 18:47
GS zaten daha maçlar başlamadan bu maç için 0 puan yazmıştır kendisine. Şu durumda da açıkçası puan alamayacak gibi duruyor. Bu durumda bence oradan alınacak sonuç mağlubiyette olsa moral bozacak bir sonuç olmasın ilerisi için...

TR.CaPTaiN
26.Eylül.2006, 18:48
gs nin liverpool dan puan alması gercekten cok zor eger alabilirse büyük is basarmıs olur ama liverpool galatasaraya bu macı vermez

Burak Duran
26.Eylül.2006, 19:06
2-3 tane yiceğimiz garanti gibi tahmini skor 4-1 veya 4-0

Mc.Speedy
26.Eylül.2006, 19:40
Galatasaray için zor bir maç olacağı kesin , Beraberliği Avantaj Olarak Görürüm..

comandante
26.Eylül.2006, 20:17
ben 4-0 yenilmeyi bile avantaj olarak görüyorum...rüyamda 8-0dı 75. dakikada annem uyandırdı.iyi ki de uyandırmış 10a kadar yolu vardı=)

Cyzio
26.Eylül.2006, 20:34
Beraberlik gs için en iyi skor.Ama fark yemeleri yüksek ihtimal

nekop
26.Eylül.2006, 20:36
ben 4-0 yenilmeyi bile avantaj olarak görüyorum...rüyamda 8-0dı 75. dakikada annem uyandırdı.iyi ki de uyandırmış 10a kadar yolu vardı=)
rüyalar tersine cıkarmış belki siz 8-0 kazanırsınız :)

bursa_mc
26.Eylül.2006, 20:38
gsnın yeneceğını düşünmüyorum ama en iyi ihtimal olarak beraberlik diyorumm.en iiiii ihtimall

scolari12111
26.Eylül.2006, 20:42
öncelikle liverpool un çokta büyütüleceek bir takım oldğuna inanmıyorum elbette zor maç ama en kötü durumda bile gs nin avrupa da farklı olduğu bir gerçek bence hiçte kolay lokma olmyacaktır ve özellikle hakan şükür çok etkili oynayaacaktır.inançtan yoksun bir şekilde sahaya çıkmazsa oyuncular puan alabileceğini düşünüyorum başlarda gol yemesi kötü olabilir ama yemeyeceğini düşünüyorum yenecek güce de sahip olduğunu düşünüyorum.

REsist JuvE11
26.Eylül.2006, 21:48
benim içimden de 8-0 geçti ama,abartı olmasın die foruma 5-0 yazdım

dinaMYt
27.Eylül.2006, 00:02
o kadar da değil.5-0 8-0 naptınız ya?

puan alamayacağımızı kesin ama bu kadar büyük fark yiyeceğimizi sanmıyorum.bu takım ligde altıncı olurken bile gitti almanyada juventusu yendi.evet durumumuz vahim ama dibe de vurmadık daha.zaten kaybedilmesi galatasaraya bir şey kaybettirmeyecek bir maç.eğer bir mucize olur da puan alırsa galatasaray o zaman grupta da işler çok karışır.

REsist JuvE11
27.Eylül.2006, 00:35
ben gruptan çıkmamalıyız diorum..uefa bize yeter..eğer bir mucize olur,gruptan çıkarsak,işte o zaman yandık

Eray Dengiz
27.Eylül.2006, 00:37
ben gruptan çıkmamalıyız diorum..uefa bize yeter..eğer bir mucize olur,gruptan çıkarsak,işte o zaman yandık

niye yanalım ki? çokta iyi olur.. en kötü halimizle gruptan çıkarsak hem maddi açıdan çok iyi olur hemde Avrupa fatihi geri döndü yakıştırması yeniden yapılır..

nart_susruko
27.Eylül.2006, 01:02
kötü gün dostları dolanır olmuş etrafta..;)

FeYYaz1989
27.Eylül.2006, 01:13
Bence Liverpool bu sene öyle çok iyi değil.Zaten 1. torbadan gelebilecek en iyi rakipti.Rakip kuvvetli,Galatasaray tam hazır değil.Zor maç ama bence öyle abartı bir mağlubiyet olmaz.
Açıkçası fazla gol olacağını sanmıyorum diyeceğim ama tabi yinede belli olmaz.
Havada yağmurluymuş galiba,bence Galatasaray erken bir gol yiyip motivasyonunu kaybetmez ise 0-0 yada 1-1lik bir beraberlik olabilir.Onun dışında ilk 30-35 dakika oyun dengede geçerse dediğim gibi bir beraberlik alınabilir belki.

REsist JuvE11
27.Eylül.2006, 04:23
niye yanalım ki? çokta iyi olur.. en kötü halimizle gruptan çıkarsak hem maddi açıdan çok iyi olur hemde Avrupa fatihi geri döndü yakıştırması yeniden yapılır..
gruptan çıkarsak,yanarız..çünkü bi barça weya chelsea nın geldiğini warsayalım...umarım yeterince açık olmustur..rezil olmaya gerek yok..

Neron_FB
27.Eylül.2006, 09:21
Galatasaray Avrupa'da ligdeki kadar kötü oynamıyo ama rakip Liverpool.. Umarım berabere kalmayı başarır...

scolari12111
27.Eylül.2006, 12:31
bu kadar karamsar olmaya gerek yok ne 8 0 ından bahsediyorsunuz ben hala iddaa ediyorum gs bugün yenerekte gelebilir.hiçte zor değil.mağlubiyette olası bir sonuç ama ben gs nin kolayca yenilebilecek bir takım olmadığını düşünüyorum.özellikle avrupa maçlarında.

Berkaiser
27.Eylül.2006, 12:33
Şayet bugün Anfield Road'dan puan veya puanlarla dönecek olursak maçın yıldızı kuşkusuz Mondragon olacaktır.

Emurafu
27.Eylül.2006, 13:57
kardes yine sacma sapan yorum yapıyorsun grubtan cıkarsak niye yanalım ne kadar korkuyon yaw

korkma grubtan cıkarsak takım hava girer hiç birsey olmaz........

gelelim liverppol macına bu macta bende fark yememizi bekliyorum bence 3-0

muhtemel ilk onbir

mondragon
song
tomas
sabri
orhan
okan
ayhan
arda
hasan sas
ilic
hakan sükür

tek korkum mark gonzalez sabrinin bu macta işi cok zor

gruptan çıkarsak,yanarız..çünkü bi barça weya chelsea nın geldiğini warsayalım...umarım yeterince açık olmustur..rezil olmaya gerek yok..
aaaa kardes arık su yorumları bırak niye rezil olalım alla alla lütfen daha iyi cevaplar yaz

jarosik_61
27.Eylül.2006, 14:12
galatasaray bu maçta iyi oynayacağını düşünüyorum.unutmayınki galatasaray türkiyede avrupada oynamasını bilen tek türk takımı.onun için bu fark yer liverpol ezer geçer lafları boş hele bu yorumcular ben bilirim cimbom fark yer lafları sinir ediyor beni.
galatasaray büyük ihtimal yenilecek ama ezilmeyecek

Emurafu
27.Eylül.2006, 14:14
Liverpool son 5 CL maçında kazanamıyor, GOL ATAMIYOR..

ben size bir umut

Evet yanlış okumadınız.. Liverpool son 5 şampiyonlar ligi grup ve son ilk 16 maçlarının hiçbirini kazanamadı gol bile atamadı

06/04 sezonu Premier lig ilk 4 maç 4 puan aldılar.. 2 mağlubiyet, bir galibiyet, 1 beraberlik.. Sonra toparladılar biraz.

Çarşamba ve Cumartesi üst üste 2 maç yaptı bu takım, karşımıza yorgun çıkacaklar.. Bir haftadaki 3. maçları olacak Çarşamba akşamı.

Her ne kadar kötü durumda olsak da imkansız diye bir şey yok bizim için, sadece zor olacak ..

İşte o maçlar:
PSV: 0 - Liverpool: 0 (CL grup maçı)
Liverpool: 0 - Benfica: 2 (Gruplardan sonra ilk tur maçı)
Benfica: 1 - Liverpool: 0 (Gruplardan sonra ilk tur maçı)
Chelsea: 0 - Liverpool: 0 (CL grup maçı)
Liverpool: 0 - Real Betis: 0

umarım crouch bizi ersen martin gibi yapmaz ama büyük ihtimal maca yedek baslıcak,sabride mark gonzelez eşlesmesi kötü

Eray Dengiz
27.Eylül.2006, 16:39
Avrupa her zaman farklı, Galatasaray Avrupa'da her zaman farklıdır. Avrupa'da fark yeriz, hayatta çıkamayız dedikleri maçlarda Galatasaray hep gülen taraf oldu.. Bu maçta Galatasaray, Galatasaray gibi oynarsa belki olur diyorum.. En güzel keyfi ise yıllardan sonra böylesine zevkli bir maç izleyecek olmamdır..

tosunpasa
27.Eylül.2006, 16:52
umarm gs kazanır ama liverpool bu maça asılırsa maçı kazanabilirler

dick
27.Eylül.2006, 17:39
Ya beraberlik olur ya da 1-2 farklı yeniliriz.

Fark diyen arkadaşlar var Liverpool kime fark atmış.Artık eskisi gibi ona fark atarım buna şöyle yapalım devri bitti.Sıkı defans yaparsak duran toptan yeriz yersek.Zaten bizim 3 puan iddiamız yok bu maçtan.Deplansmandan gelen bir puan bile çok önemli olabilir bizim için.

Eray Dengiz
27.Eylül.2006, 18:12
Ya beraberlik olur ya da 1-2 farklı yeniliriz.

Fark diyen arkadaşlar var Liverpool kime fark atmış.Artık eskisi gibi ona fark atarım buna şöyle yapalım devri bitti.Sıkı defans yaparsak duran toptan yeriz yersek.Zaten bizim 3 puan iddiamız yok bu maçtan.Deplansmandan gelen bir puan bile çok önemli olabilir bizim için.

Bu konuda çok haklısın.. Fark atma devri dediğin gibi kapandı..

Jesus_FB
27.Eylül.2006, 18:45
sabri oynamasın bu maçta onun yerine daha sağlam biri oynamalı

Cyzio
27.Eylül.2006, 19:07
yoo fark atma devri devam edio şl maçlarına bakın en basitinden o.lyon r.m yi 3-0 yendi,barca sofya yı 5-0,r.m kiev i 5-1 atan her yerde atar

Mc.Speedy
27.Eylül.2006, 20:15
Galatasaray Avrupa Takımıdır Mutlak Pozisyonlar Bulursak Kaçırmassak ,
Bu Maçı Alabileceğimizi Bile Düşünüyorum ( İçimden Geçen Bu )
Umarım Güzel Bir Maç Olur En azından 1 Puanla Döneriz..

scolari12111
27.Eylül.2006, 20:33
siz beni dinleyin en baştan beri diyorum gs bu maçı yenerek bile dönebilir o zman 8 0 yenilir diyneler ne düşünecek merak ediyorum ama şu bir gerçek ki avrupa da türkiye dendiği zaman akla gelen en büyük ve belki de tek marka gs onlar çok korkuyor ama siz küçük görüyorsunuz forvetinde dünya nın en ünlü forvetlerinden biri var en çok gol atanlarından ayrıca bunları onlar biliyor ama siz görmezden geliyorsunuz hiç merak etmeyin alnımızın akıyla döneceğiz oradan bjk nasıl dünya devi denilen chelsea ya 10 kişiyşe yendiyse gs de yenebilir endişeniz olmasın.

REsist JuvE11
27.Eylül.2006, 20:40
kardes yine sacma sapan yorum yapıyorsun grubtan cıkarsak niye yanalım ne kadar korkuyon yaw

korkma grubtan cıkarsak takım hava girer hiç birsey olmaz........

aaaa kardes arık su yorumları bırak niye rezil olalım alla alla lütfen daha iyi cevaplar yaz
ya kardeşim biz gs li deilmiyiz..artık bu kadroyla bu takımı şişirmeyin..yeter ya!!!bu takım kötü anladınızmı kötü..kötü olan takım ne kadar hawaya girmek isterse istesin,elin awrupalısı yener geçer...öle hawadan bahsetmeyin bana..o hawa geçen sene wardı,bu sene yok..boşu boşuna bu takımı şişirmeyin..bu kadroyla onlardan ne bekleyebilirizki...2.tur meselesine gelince...ya biraz düşünün bakalım,bize barcelona geldi mesela..nolcak!!!!!!!!!!!!!!gs ye barça karsısında,istersen sabaha kadar kompresörden hawa bas,yine yenemez..tarihi fark yeriz bu kadroyla.ben istemiom mu gs nin liverpool u geçmesini..ama biraz gerçekçi olalım..eğer bugece gs liverpool la berabere kalırsa weya yenerse,çoooooooooooook büyük bi süpriz yapmıs olur..

scolari12111
27.Eylül.2006, 20:44
ya kardeşim biz gs li deilmiyiz..artık bu kadroyla bu takımı şişirmeyin..yeter ya!!!bu takım kötü anladınızmı kötü..kötü olan takım ne kadar hawaya girmek isterse istesin,elin awrupalısı yener geçer...öle hawadan bahsetmeyin bana..o hawa geçen sene wardı,bu sene yok..boşu boşuna bu takımı şişirmeyin..bu kadroyla onlardan ne bekleyebilirizki...2.tur meselesine gelince...ya biraz düşünün bakalım,bize barcelona geldi mesela..nolcak!!!!!!!!!!!!!!gs ye barça karsısında,istersen sabaha kadar kompresörden hawa bas,yine yenemez..tarihi fark yeriz bu kadroyla.ben istemiom mu gs nin liverpool u geçmesini..ama biraz gerçekçi olalım..eğer bugece gs liverpool la berabere kalırsa weya yenerse,çoooooooooooook büyük bi süpriz yapmıs olur..

ben yeterince gerçekçi olduğumu dşünüyorum yorumlara bakar mısın 8 0 6 0 kayseri gitse o kadar fark yemez kaldı ki gs kolay lokma olaacak bir takım değil ne olursa olsun kadrosu kötü bile olsa juventus u yenerken de kötüydü.bizi sokaklara dökecek takım varsa o yine gs dir bence.

rhan_17
27.Eylül.2006, 20:50
Avrupa her zaman farklı, Galatasaray Avrupa'da her zaman farklıdır. Avrupa'da fark yeriz, hayatta çıkamayız dedikleri maçlarda Galatasaray hep gülen taraf oldu.. Bu maçta Galatasaray, Galatasaray gibi oynarsa belki olur diyorum.. En güzel keyfi ise yıllardan sonra böylesine zevkli bir maç izleyecek olmamdır..
çok güzel yorumlamışsın...

katılmadığım fikir ise;Galatasaray bu maçta fark yiyebilir çünkü karşıda ki takım bir ingiliz takımı...ve sahasında oynuyor...(beşiktaş ın leeds united tan 6 yediğini hatırlıyorum)
ikinçi ihtimal ise Liverpool un vasat oynaması durumunda Şampiyonlar Ligi geleneği olan Galatasaray ın bu maçtan puan alması...

Galatasaray a tüm kalbimle başarılar diliyorum...

REsist JuvE11
27.Eylül.2006, 20:53
ben yeterince gerçekçi olduğumu dşünüyorum yorumlara bakar mısın 8 0 6 0 kayseri gitse o kadar fark yemez kaldı ki gs kolay lokma olaacak bir takım değil ne olursa olsun kadrosu kötü bile olsa juventus u yenerken de kötüydü.bizi sokaklara dökecek takım varsa o yine gs dir bence.
ya tamam..ben yenemez demiyorum..eğer yenerse çoook büyük süpriz yapmıs olur diyorum.ben hiç ümitli deilim ama hayırlısı..

IcedEarth
27.Eylül.2006, 21:12
hadi aslanım sen bu ingilizleri yersin
gol beklediğim oyuncu varsa kesinlikle hakan şükür plase iliç sürpriz mondragon :D:D:D:D:D

Del Piero_10
27.Eylül.2006, 21:14
bekleyip,göreceğiz

zor maç ama imkansızda değil

Sheriff
27.Eylül.2006, 21:16
eheh kusura bakmayında biraz imkansız yaa:Dama kazanmasını isterim gsnin

Burak Duran
27.Eylül.2006, 21:47
Lig tvde kadroyu açıkladılar umudum kırıldı...
--------------Mondi-------------
Cihan------Song-Tomas-----Orhan

-----------Ayhan-Topal----------

Sabri-----------------------Arda

--------------İliç---------------

--------------Şükür----------

Nedvedmania
27.Eylül.2006, 21:50
maça azkaldı heycan başladı :)

IcedEarth
27.Eylül.2006, 21:51
Lig tvde kadroyu açıkladılar umudum kırıldı...
--------------Mondi-------------
Cihan------Song-Tomas-----Orhan

-----------Ayhan-Topal----------

Sabri-----------------------Arda

--------------İliç---------------

--------------Şükür----------
cihan hariç iyi niye umudun kırıldı burak abi ?????????
Olabilecek en iyi kadrolardan biri ;) ;;)

Ilhan
27.Eylül.2006, 22:05
bence de cok zor bir mac. rakibin cok yetenekli cok fazla oyucusu var.. gs nin sansı cok az

ibrahimovic R
27.Eylül.2006, 22:07
beyler bilgisayardan hangi siteden izleyebilrim yada olmazsa uydusu olanlar frekansını verebilirmi starın noolur

10_Osmanozc
27.Eylül.2006, 22:33
Eric Gerets çıkabileceği en iyi kadroyla çıktı Liverpool karşısına.

IcedEarth
27.Eylül.2006, 22:36
cimbom gol gol gol
cimbom gol gol gol
cimbom gol gol gol
cimbom gol gol gol
cimbom gol gol gol
cimbom gol gol gol

kkanke
27.Eylül.2006, 22:39
Eric Gerets çıkabileceği en iyi kadroyla çıktı Liverpool karşısına.
ama yinede cok sansı yok

ibrahimovic R
27.Eylül.2006, 22:40
beyler hadi ya şu starın frekansını verin nolur ya

kkanke
27.Eylül.2006, 22:51
beyler hadi ya şu starın frekansını verin nolur ya
frekans 11794H
SR[FEC] 5632[3/4]
alsana frekans

ibrahimovic R
27.Eylül.2006, 22:53
çok saol bea alla hrazı olsn

kkanke
liverpool 1 oldu

Jesus_FB
crouch'a engel olamadık adamlar çok hızlı oynuyorlar :(

ibrahimovic R
27.Eylül.2006, 22:55
wayy bea keşke izleyebilsemmm:(

kkanke
27.Eylül.2006, 22:56
çok saol bea alla hrazı olsn
ne demek her zaman

yencek gol deildi ya

Jesus_FB
27.Eylül.2006, 22:59
2 oldu inanılır gibi değil
Cihan ve sabri böyle oynarsa daha çok gol olur :(

kkanke
27.Eylül.2006, 22:59
2 oldular be

Sekopej
27.Eylül.2006, 23:00
Valla biz demiştik demeyi hiç sevmem ama görünen köy kılavuz istemiyor arkadaşlar. Morallerini bozmazlar umarım yoksa çok kötü bir sonuçla dönebiliriz...

ibrahimovic R
27.Eylül.2006, 23:01
youh be 15 dk de 2 gol battık abi fark yiycez...

kkanke
27.Eylül.2006, 23:02
youh be 15 dk de 2 gol battık abi fark yiycez...
izleyebiliyonmu bari

Universal
27.Eylül.2006, 23:02
Yazacak kelimler bulamıyorum en azından kimse kızmasın ama bu Galatasaray daha fazla gol yiyebilir adamlar 2-0 önde ama hala işi ciddi tutuyorlar birde bizim lige bakın 1-0 öne geçsek laylak laylak oynuyoruz... Kalite farkı şuan 2-0 önde...

ibrahimovic R
27.Eylül.2006, 23:04
izleyebiliyonmu bari
yok abi babam menü de taramaya pin koymuş bende bilmiorum tabi bi 50 tane denedim olmadı:D
telefona gelio haberler ya

Sekopej
27.Eylül.2006, 23:08
Toparlandı gibiler eğer yine saçma sapan bir gol yemezsek gol gelebilir...

Mc.Speedy
27.Eylül.2006, 23:15
Cihan Dedik Gene Yaptı Yapacağını ,
Geriye Döndük Gölü Yedik ,
Şimdiki Gibi Başlasaydık Maça Liverpool Paniklerdi ama..
Hakem'de Çok Kolay Düdük Çalıyor..

Sabri'ye Top Atmamak için Sol'da Galatasaray Oyunu Sıkıştırıyor...
Sabri'nin Ne işi Var Bu maçta Herkes Atağa Çıkarken Sol'da Top Ölüyor Sabri Yerine Hasan Şaş Gelirse Mutlak Gol Atarız..

Universal
27.Eylül.2006, 23:31
Aslında Galatasaray'ın taktiği kötü mesala atağa çıktıklarında topu iyi kontrol etseler mutlaka gol gelecek ama olmuyor ve orta alanda boşluklar var önreniğin 40. dk ortasahadan gelen bir şut rakibin şansı olsa mutlak gol...

Sekopej
27.Eylül.2006, 23:32
İlk dakikalardaki şoku çabuk atlattı GS bir de gol bulabilsydi ilk yarı herşey değişebilirdi ama yine de 2. yarı bu oyunla golü bulabilir diye düşünüyorum. Tabi tekrarlıyorum defansta yine hatalar olmazsa. Song kendinden beklenin baya altında oynuyor bugün...

M.Scofield
27.Eylül.2006, 23:33
2. salakca bi gol yedik böyle hatlar olmamalı sabrinin kanatıdan çok orta geliyor ama değerlendiremiyoz sahada ılıc ve. mtopal iyi oynuyor

Universal
27.Eylül.2006, 23:34
Song'un bu gün istenilenden fazla iyi oynacağını düşündüm çünkü tabi doğru hatırlıyorsam şuan eski takımına karşı oynuyor.

Eray Dengiz
27.Eylül.2006, 23:35
Gollerden sonra Liverpool'un 1-2 atağı dışında oyunda yoktu.. Galatasaray o sıra golü bulabilseydi bu maç dönerdi.. Galatasaray'da gelenek haline geldi.. İlk golleri hep biz yemeye başladık.. Şuan için İlic, Sabri ve Cihan bir şeyler yapmak için çabalıyorlar.. Song ise 1 sezonda yaptığı hataları 1 maçta yapar hale geldi.. Kötü başladık iyi götürüyorduk aslında.. Mehmet Topal çok büyük hataydı diyecektim ama şu futbola göre iyi oynayanların başında geliyor.. İkinci yarıda Ayhan çıkabilir. Onun yerine Hasan Şaş veya Ümit Karan ikilisinden biri tercih edilmelidir. Sabri defansa, Hasan Şaş Sabri'nin yerine Cihan ön libero tarzı oynatılabilir.. Arda'ya ise şaşıyorum.. Bomboş posizyonda kaleye vurmuyor gidiyor pas veriyor.. Bizde şut atma dengesizliği başladı.. Bomboş kaleyi gördük mü pas veriyoruz..

2.yarıda ne olur ne olmaz bilemem.. Aklımdan tek geçen şey, Galatasaray: 3 - Real Madrid:2.. Çok zor ama imkansız değil..

fmsmyrna
sabri çok top tutuyo iyi onun top kaybından gol yemedi ileriye gereken destek defans yerleştikten sonra geliyo m.topal ve ayhan tarafından cihan destek veriyo ama orhan hiç çıkmıyo

Mc.Speedy
Arda , Ilic , Ayhan ve Mehmet Topal En Çok Beğendiklerim Şu anda
Sola Atmamak için Sabri'ye Sol'da Sıkıştırıyorlar oyunu 2.Yarıda Hasan Şaş Girdiğinde Sağ Rahatlıycak ama Cihan'ında Adam gibi oynaması Lazım...

Jesus_FB
27.Eylül.2006, 23:36
liverpool 2 gol attıktan sonra o bunaltıcı presi bıraktı biraz daha kontrollü oynamaya başladı galatasarayı üstüne çekip kontra arıcaklar nitekim song'un hatasında böyle bir pozisyon oldu ama mondy uzaklaştırdı

arda çok etkisiz kaldı ikinci golde de büyük bir hatası vardı en çok koşan olarak görünen sabride adeta bal yapmayan bir arı gibi koşuyor ediyor ama yaptığı 3 orta var hepside ya rakibe ya taca.

Liverpool İkinci yarının başında bir gol atıp maçı bitirmek isticektir yine baskı kurmaya çalışcaklar o dakkalarda tam tersi olup bir gol atsak belki o zaman şansımız olabilir

dick
27.Eylül.2006, 23:37
Hakem pesteki hakemler gibi oyunu bölüyor hiç durmadan.

Onun haricinde futbolumuz 10 yıl geriye dönmesinin kanıtı işte.Uefa'ya gidelim şampiyonlar ligi fazla bize.

Mc.Speedy
27.Eylül.2006, 23:37
Gollerden sonra Liverpool'un 1-2 atağı dışında oyunda yoktu.. Galatasaray o sıra golü bulabilseydi bu maç dönerdi.. Galatasaray'da gelenek haline geldi.. İlk golleri hep biz yemeye başladık.. Şuan için İlic, Sabri ve Cihan bir şeyler yapmak için çabalıyorlar.. Song ise 1 sezonda yaptığı hataları 1 maçta yapar hale geldi.. Kötü başladık iyi götürüyorduk aslında.. Mehmet Topal çok büyük hataydı diyecektim ama şu futbola göre iyi oynayanların başında geliyor.. İkinci yarıda Ayhan çıkabilir. Onun yerine Hasan Şaş veya Ümit Karan ikilisinden biri tercih edilmelidir. Sabri defansa, Hasan Şaş Sabri'nin yerine Cihan ön libero tarzı oynatılabilir.. Arda'ya ise şaşıyorum.. Bomboş posizyonda kaleye vurmuyor gidiyor pas veriyor.. Bizde şut atma dengesizliği başladı.. Bomboş kaleyi gördük mü pas veriyoruz..

2.yarıda ne olur ne olmaz bilemem.. Aklımdan tek geçen şey, Galatasaray: 3 - Real Madrid:2.. Çok zor ama imkansız değil..

Ağzından Bal Damlıyor Zor ama imkansız Değil biraz oyun biraz inanç liverpool iş yapmaz 2.yarı böyle oynarsak..inşallah alırız

M.Scofield
27.Eylül.2006, 23:38
cihan o golu atabilmiş olsaydı hakan çok ağır kalıyo

scolari12111
27.Eylül.2006, 23:38
ilk dakikalarda gol yerse 6 7 olur diyenler olmadı galiba dediğiniz.önceden de demiştim asla gy yi ezemeyecekle diye ve hala diğer iddaamı da sürdüyorum bu gs maçı alabilir beraberliktne fazlası bile olabilir yenilse bile üstün oynyarak beklenenin aksine ezerek yenilecek.

Mc.Speedy
27.Eylül.2006, 23:55
O Nasıl Bir Gol Öyle ? :eek: :confused:
Defans'ın Hatası Gene Sol'da Kaybedilen Bir Top Orhan Ak Tarafından ve Golu Yedik..:mad:

kkanke
27.Eylül.2006, 23:56
crouch dan bigol daha hemde negol

nekop
27.Eylül.2006, 23:57
rüyalar tersine cıkarmış ama hamzanınki dogru cıktı :)

kkanke
28.Eylül.2006, 00:00
gol ümit karan

Universal
Spiker komedi ben hiç beğenmedim böyle bir söz olur mu ağzımız yüreğimize gele gele ağzımızda yer kalmadı. Bu sözleri yazarken gol oldu ama zor. :D

Jesus_FB
Ümit Karan Attı arda ilk defa doğru olanı yaptı ve gol oldu

Mc.Speedy
28.Eylül.2006, 00:04
Umudum Çok Yüksek Bir 2. Gol Ateşlerde Ateşler Takımı Hadi Cimbom Diyorum Sadece !

Jesus_FB
28.Eylül.2006, 00:05
2 oldu 2 HAYDİ BEE

kkanke
28.Eylül.2006, 00:05
golll yine umit

Mc.Speedy
28.Eylül.2006, 00:06
Heycandan Ölcem 2 Oldu Hadi Cimbom Hadi Cimbom ...

kkanke
28.Eylül.2006, 00:07
kujt cıktı
gonzales girdi bu arada

Neron_FB
28.Eylül.2006, 00:08
haydi be.. 1 gol kaldı..beraberlik bile iii puan getirio türkiyeye

Mc.Speedy
28.Eylül.2006, 00:08
Liverpool'da Panik Başladı Galatasaray Atar 3. Hadi Cimbom..

Koskoca 21 Dk'mız Var + Panikleri Var
Önce 3 Sonra 4 Olur mu Olur !

M.Scofield
28.Eylül.2006, 00:16
eze eze oynuyoz hadi bi gol daha

Mc.Speedy
28.Eylül.2006, 00:19
Hakemede Karşı Oynuyoruz Çok Sinirimi Bozuyor Hakem !

Sekopej
28.Eylül.2006, 00:33
Daha maç bitmedi ama bu oyuna 1 puan yakışırdı. Umarım duraklamalarda gol olur. Eğer 1 puan alabilseydik gruptan çıkma şanşımız çok fazla olacaktı ama böyle oynarsak kalan maçlarda da çıkabiliriz diye düşünüyorum...

Mc.Speedy
28.Eylül.2006, 00:35
Maç Bitti 3 - 2 Yenildik Malesef..
Bu Heycanı Tekrar Yaşşatıklarını için Bana ,Bizlere, Galatasaray Seyircilerine
Oradaki 11 Aslanı Canı Gönülden Tebrik Ediyorum..

M.Scofield
28.Eylül.2006, 00:37
herkez alkışkasın o11 aslanı eze yenildik

dick
Bu kadroyla,bu skordan sonra daha ne yapılsın arkadaş!!!

Yüzmilyon dolarlık takıma karşı 2. yarı tek kale oynadık son saniyede Hakan vursa topa 3-3 bitecekti maç.

Söylüyorum eğer Uefa'ya gidersek bu futbolu oynarsak yarı finale rahat geliriz.Yalnız oyuna iyi başlamamış lazım.

Gerets gitsin diyenlere de kapak oldu bence.Yenildik ama umutluyuz.

EreN
Yazık oldu...

Mc.Speedy
28.Eylül.2006, 00:40
Galatasaray Fark Yiyenlere Cevap Oynanan Oyunla Geldi..
Avrupa'nın Havası Başka Olur ,
2.Yarı Tek Kale Oynadık 2 Atak Haricinde Biri Gol Oldu Zaten ,
Bunlar Olimpiyata Gelcekler Bu Sefer Onlar Stressli , Panik Dolu Çıkcaklar ;)

Jesus_FB
28.Eylül.2006, 00:40
napalım herşeyi denedik olmadı sağlık olsun diğer maçlarda basit hatalar yapmayıp daha kendine güvenen bir takım olarak oynarsak çok puan toplanır bu gruptan
yalnız yenilen 3 golde geçen haftaki trabzon maçındaki gollerin neredeyse aynısı yan toplara dikkat etmek lazım

dick
28.Eylül.2006, 00:41
Bu arada dikkatimi çekti.Maç biraz fifa 2005 havasında oldu.Tüm goller ortadan geldi:D

ibo
28.Eylül.2006, 00:42
İlk yarıda gerçekten berbat bir görüntü çizdik. doğrusu ben çok fazla farkın gideceğini REZİL olacağımızı düşünmee başladım 2-0 dan sonra. ardından crouch mükemmel bir gol attı. 2. yarıda ise AVRUPA FATİHİ geri döndü :) o hırs,mücadele fln süperdi. Çok uzun bir aradan sonra GS yi bu kadar isabetli ortalar ve etkili hava topları ile oynarken gördüm :) çok sevinçliyim onlardan hep bu performansı istiyoruz :)

M.Scofield
28.Eylül.2006, 00:42
şu maçın hakkı en beraberlikti

Eray Dengiz
28.Eylül.2006, 00:44
Sayfalar önce fark diyen arkadaşlar lütfen bugün konuşmasın. Bugün gerçek GALATASARAYLILAR konuşsun. Takımına inanmayan, gönülden destek vermeyen taraftarı şimdi burada hayatta çekemem!!

Avrupa dedim, Galatasaray dedim, Galatasaray ruhu dedim.. Spor yazarları dahil sitenin büyük kısmı fark olur dedi, Liverpool avatarı koyan arkadaşımız oldu sustum.. Ama bugün konuşma zamanımız..

Hasan Şaş, Ümit Karan, Arda Turan, Song, Tomas, Mondragon, Orhan Ak, Sabri, Ayhan ve Hakan Şükür yıllardan sonra beni yeniden umutlandıran, yeniden Avrupa heyecanını veren bu takıma, Gerets'e, yönetime binlerce teşekkür ediyorum. Bugün yaşadığımı ben şampiyonluk gecesi için yaşamadım..

Şunu unutmayın ki bu işler parayla olmaz. Ruh, takım ruhu diye bir şey var. Bugün bunu başarabilecek bir takım varsa o da Galatasaraydır.. Galatasaray ruhuna inanmayan (başta tüm spor yazarları) hepsini buradan kınıyorum.. Gerçek Galatasaray'ı daha kimse görmedi.. Allah çok büyük elbet bunlar Olimpiyat stadına gelecek onları orada bir laf vardır aynen onun gibi sahaya gömeceğiz..

Allahıma binlerce teşekkür ediyorum, kış kışlarıma (burak bilir benim el haraketim) herşeye, herkese teşekkür ediyorum..

EreN
28.Eylül.2006, 00:44
Son 5 Dakkadaki oyuna bakıpta fazla umutlanmayın derim..Gs Mondi olmayasaydı sanırım bu maç bi 6 olurdu...Mondi mondi mondi..

ibo
28.Eylül.2006, 00:46
Son 5 Dakkadaki oyuna bakıpta fazla umutlanmayın derim..Gs Mondi olmayasaydı sanırım bu maç bi 6 olurdu...Mondi mondi mondi..

ne son 5 dk sından basediyorsun ya güldürme beni :) son 45 dakika dmeek istedin sanırım...

M.Scofield
28.Eylül.2006, 00:47
:s_galatasaray: :s_galatasaray: :s_galatasaray: :s_galatasaray: :s_galatasaray: :s_galatasaray:
Sayfalar önce fark diyen arkadaşlar lütfen bugün konuşmasın. Bugün gerçek GALATASARAYLILAR konuşsun. Takımına inanmayan, gönülden destek vermeyen taraftarı şimdi burada hayatta çekemem!!

Avrupa dedim, Galatasaray dedim, Galatasaray ruhu dedim.. Spor yazarları dahil sitenin büyük kısmı fark olur dedi, Liverpool avatarı koyan arkadaşımız oldu sustum.. Ama bugün konuşma zamanımız..

Hasan Şaş, Ümit Karan, Arda Turan, Song, Tomas, Mondragon, Orhan Ak, Sabri, Ayhan ve Hakan Şükür yıllardan sonra beni yeniden umutlandıran, yeniden Avrupa heyecanını veren bu takıma, Gerets'e, yönetime binlerce teşekkür ediyorum. Bugün yaşadığımı ben şampiyonluk gecesi için yaşamadım..

Şunu unutmayın ki bu işler parayla olmaz. Ruh, takım ruhu diye bir şey var. Bugün bunu başarabilecek bir takım varsa o da Galatasaraydır.. Galatasaray ruhuna inanmayan (başta tüm spor yazarları) hepsini buradan kınıyorum.. Gerçek Galatasaray'ı daha kimse görmedi.. Allah çok büyük elbet bunlar Olimpiyat stadına gelecek onları orada bir laf vardır aynen onun gibi sahaya gömeceğiz..

Allahıma binlerce teşekkür ediyorum, kış kışlarıma (burak bilir benim el haraketim) herşeye, herkese teşekkür ediyorum..

ne son 5 dk sından basediyorsun ya güldürme beni :) son 45 dakika dmeek istedin sanırım...

herhalde maçın son 5 dk izlemiş

Eray Dengiz
28.Eylül.2006, 00:49
Arkadaşlar neyin son 5 dksı ya? Lütfen..
Liverpool 30dk'ya kadar vardı. Ondan sonra 2-3 atağı ya oldu ya olmadı.. Lütfen.. 60-70 dk Galatasarayın oyunu vardı ortada..

mgokalparslan
28.Eylül.2006, 00:52
yorum yapmak gerekirse galatasary özellikle ikinci yarıda çok iyi oynadı maç kalitesi açısından iyi bir maçtı.şampiyonlar ligine yakışan zevkli bir maçtı özellikle bu sezon türkiye liginde top oynamayan galatasaray ın eski günlerini hatırlattığı maçtır.
futbolculara gelince mondragon hatalı bir gol yemedi bence ayrıca ilk yarıda bi kaç tane önemli top çıkarttı,şans da biraz yanındaydı ilk yarıdaki gerrard ın şutu veya 2.yarıda kuyt un direkten dönen topu gol olsaydı maç böyle olmayabilirdi.
defansta ilk yarıda orhan ak ve cihan berbat oynadı pennant ın orhan ı nasıl madara ettiğini hepimiz gördük.song da crouch u tutamadı ama ikinci yarıda gol dışında pozisyon vermedi liverpool a
orta sahada bence çok iyi paslaştık ama carrusca yı anlayamadım yani onun yerine bir forvet alınabilirdi zaten dakika 85 olmuştu.ilk yarıda kötü oynayan ayhan 2.yarıda çok mücadele etti arda zaten iyiydi çok güzel adam eksiltti m.topal da fena değildi zaten 2.yarı değişti ilic de 2. yarıda defansif oynadı galiba herkesin inamoto dan beklediği de böyle bir oyun.hasan şaş da iyi paslaştı.sabri hayatının ortalarını açtı ayrıca direkten dönen bir frikiği vardı
forvette hakan şükür hiç bir topu tutamadı çok top kaçırdı ama çok istekliydi hele o son dakikadaki golü atsaydı harika olurdu ümit karan oyuna girer girmez kendini gösterdi güzel iki gol attı onun dışındaki hava toplarında da etkiliydi
gerets e gelince bence cihan dışında güzel bir kadro sürdü sahaya ilk yarının sonundaki 2 değişiklik de bir kumardı her ne kadar onlardan sonra 3.golü yese de bence doğru yaptı sonuçta da galatasaray 2. yarıda harika top oynadı.galiba yorumcuların baskılarına cevap vermek için carrusca yı sürdü galiba ama tam olarak izleyemedik hala kendisini
hakem oyuna etki etmedi ama sanki biraz daha liverpool yanlısıydı
taraftarlar da çok güzeldi sanki türkiye de gibi liverpool atak yapınca ıslıklamaya başladılar.liverpool taraftarların endişeleri de görülmeye değerdi
sonuçta galatasaray yenilse de çok mücadeleci ve iyi oynadı çok güzel maç izledik bundan iyisi galiba defansa yatıp maçı berabere bitirmek olcaktı keşke puan alsaydık ama olmadı.bu futbol galatasaray ın ileriki maçları için umut verdi

Mc.Speedy
28.Eylül.2006, 00:53
Nasıl Canlandık Diye Soracak Olursanız ?
Hasan Şaş Girdi > 3 - 4 Kişiyi Çalımladı Arda'ya Verdi Pası Olmadı !
Oradan Sonra Takım Canlandı , Mükemmel Bir Hasan Şaş İzledik..
Ümit Karan Girdi > Oda Avrupa'da Bam Başka Hazır Değil ; Sanki Hiç Sakatlığı Yokmuş , Sakatlıktan Çıkmamış Gibi Oynadı Kısa Zamanda Hazırlandı 2 Gölümüzü Yazdı...
Cihan > Bazı Yerlerde Güzel Mudaleler Yaptı fakat 2.Gol'de Gene Hatası Vardı..
Birde O Kaçırdığı Golu Atsa Kendini Affetircekti Ama....
Sabri > İlk Yarı Oda Canlanmadı , Canlanamadı 2.Yarı Takım Kendine Gelince Oda Coştu Yinede Bazı Yerlerde Hataları Vardı Birde Frikiği Girse Kaleye Tam Olacaktı..
Mondragon > Yediği Gollerde Hiçbir Suçu Yoktu , Mükemmel Müdaleler Yaptı..
Song > İlk Yarı Oynayamadı 2.Yarı Defansda Kuş Uçurtmadı..
Orhan Ak > Zaman Zaman Hataları Oldu , 3.Gol'de Solda Topu Kaptırdı 3.Gölü Yememizi Sağladı ama Genede Güzel Bir oyun sergiledi...
Ayhan > İşte İstediğim Ayhan'dı Her zaman böyle olmasını istiyorum..
Sasa Iilic > İlk Yarının Belki En iyisi'idi Sahanın Mondragon'dan Sonra , Mükemmel Paslar Verdi Son Dklarda Yoruldu güzel oyun segiledi Sasa'da
Arda Turan > Sanki 19 Yaşında Bir Genç Değilde Sanki Avrupa Maçlarında tecrubeli Bir Cristiano Ronaldo izledim kendini öyle bir izlettirdiki gözlerimi ayıramadım...
Bütün Bunların Arkadasında Galatasaray'ın Yüreği Var
Galatasaray Budur Avrupa'da Galatasaray Başkadır
Hiç Bir zaman Unutmamak lazım Bunu !

dinaMYt
28.Eylül.2006, 00:54
bu sezon en iyi futbolunu oynadığı maçtı bu galatasarayın.belki 2.yarının başında o golü yemeseydik puanla bile dönebilirdik.ama herşeyin başlangıcı daha maçın başında yenilen o 2 komik goldü.amatör küme takımlarının yemeyeceği 2 gol çok kötü oldu.

cihan tercihi dışında çıkarabileceği en iyi takımı çıkardı gerets.2.yarı yaptığı değişkliklerde yerindeydi.yanlız ardayı neden çıkardığını anlayamadım.özellikle hasan takımı ateşledi.

tam da pozisyonları bulmaya başlamışken sanırım normal insan boyutlarındaki kimsenin bacağının yetişip te vuramayacağı topa crouch müthiş vurdu.artık fark daha artmasın dileklerimizle maçı izlemeye başlarken ümit-hasan-arda-sabri dörtlüsü maçın kaderini değiştirdi.kazanabileceğimiz hale bile girmişti maç ama sonrasında liverpool maçı soğutmayı başardı ve gerisini getiremedik.en sonunda ise bize biz bu takımı nasıl yenemedik hayıflanmaları kaldı.

bu maçta ayrıca bize galatasaraya neden avrupa fatihi dendiğini de bir kez daha kanıtladı.çoğu kişi 5 olur derken bu takım çıktı hem de çok kötü oynadığı ilk 15 dakikadan sonra maçı krize sokmayı başardı.hem deplasman da hem de liverpool gibi formda bir takım karşısında.

bu sonuç galatasarayın gruptaki iddiasında bir değişkliğe yol açmadı.zaten buradan puansız ayrılmak hesapta olan bir durum.ama bundan sonraki psv maçlarından en az 4 puan çıkarmak zorundayız.

bu mücadeleyi ortaya koymaya devam ederse bu çok uzak bir ihitmal olarak ta durmuyor.ama bu takımın bu sezonki asıl sorunu bu zaten: istikrar.maç içerisinde bile aynı istikrarda oynamıyor takım.yine de mağlubiyete rağmen bu takımı alkışlıyorum.

Hububat_Fiyatları
28.Eylül.2006, 00:54
hayır 45 dk vardı ama ilk yarı da öncelikle liverpool un baskısını kırdılar sonra 2. yarı müthiş oynadı ama 3 golü yersen telafisi zor oluyor işte gene de kazanma şansı bile vardı

EreN
28.Eylül.2006, 00:55
Hayır gsnin oyunu takdir edilecek bi oyundu hatta spor yazarlarının hepsi bişey oldu diyebilirim ama yanlışta anlamayın hani ne demek istedim anladınız.

Mc.Speedy
28.Eylül.2006, 00:55

Peki Mondi Mondi Mondi Demişin , Mondi Nerede Oynuyor Mevkisi Ney ?
GK ( Kaleci ) Değil mi ? Görevi Ney Onu Bana Bir Söyle Ondan Sonra Mondi Mondi Mondi De bakalım..
Nasıl Ümit Gol Atıyorsa Oda Topu Tutuyor Uzaklaştırıyor ;)

mgungor
28.Eylül.2006, 00:56
Maç dediğin böyle olur.Aslanlarım benim.Her maçta böyle oynarsak kimse duramaz karşımızda.Yenildik fakat Liverpool'u resmen ezdik.Böyle yenilmeye can kurban.

Helal olsun size..

M.Scofield
28.Eylül.2006, 00:57
bşu an yatıyorum ve çokr ahat bi şekilde yenildik ama ezilmedik HELAL OLSUN TÜM ASLANLARA

Eray Dengiz
28.Eylül.2006, 01:00
Rakiplerden | Bordeaux: 0 - PSV Eindhoven: 1 (Maç sonucu)

bu durumda PSV'yi ve Bordeaux içerde dışarda yenilmediğimiz takdirde 2. veya 3. bitirebiliriz..

dinaMYt
28.Eylül.2006, 01:05
bordeaux içeride kaybetmiş.sanırım artık bundan sonra ilk iki için bordeauxyu devre dışı sayabiliriz.psv maçlarının önemi daha da arttı.gruptan çıkmak için 4 puan şart oldu.ama üçüncülük için deplasmandaki bordeuax maçı yeterli olacaktır.

EreN
28.Eylül.2006, 01:06
Peki Mondi Mondi Mondi Demişin , Mondi Nerede Oynuyor Mevkisi Ney ?
GK ( Kaleci ) Değil mi ? Görevi Ney Onu Bana Bir Söyle Ondan Sonra Mondi Mondi Mondi De bakalım..
Nasıl Ümit Gol Atıyorsa Oda Topu Tutuyor Uzaklaştırıyor ;)
Tercüme edeyim:
Mondragon o ilk yarıdaki pozisyonları kurtarmasaydı ikinci yarıda böyle bir Gs izleyemeyecektiniz.O golleri her kaleci yakalyamaz demek istiyorum.Ama üstümde bulunan Fener logosu benim her yorumuma düşman yorumu gibi yaklaşmanıza bir sebep gibi geliyor.Öyle hissettiriyorsunuz yorumlarınızda

mgungor
28.Eylül.2006, 01:11
Normal ayarda bir kaleci o şutlardan mutlaka birini yerdi.Ama eren'in dediği gibi şanslıydık...

Mc.Speedy
28.Eylül.2006, 01:12
Tercüme edeyim:
Mondragon o ilk yarıdaki pozisyonları kurtarmasaydı ikinci yarıda böyle bir Gs izleyemeyecektiniz.O golleri her kaleci yakalyamaz demek istiyorum.Ama üstümde bulunan Fener logosu benim her yorumuma düşman yorumu gibi yaklaşmanıza bir sebep gibi geliyor.Öyle hissettiriyorsunuz yorumlarınızda

Söylediklerim Gayet Açık Tercüme Etmene Gerek Yok Anlayan Anladı ;)
1.Yarıda O Pozisyonları Kurtaramasaydı 2.Yarıda Böyle Bir Takım İzleyemezdin Demişin
Peki Sana Sorum Şu Olsun : Mondragon Bu Maçta 6 Gol Yeseydi
Ümit Karan'da 2 Gol Atmasaydı Sonuç Nolurdu :
Mondi felaket bi maç çıkarttı , Ümit Karan Berbattı Dersiniz , Deriz
İyi Oynayınca Niye Nedenler Aranıyor Kaleci Diye Koymuşlar Görevi :Tutmak Tutamasa Zaten Yorumları Şimdi Duyardım Görürdüm Okurdum ;)
Unutmaki Kezman vs.. Futbolcularda Gol Atıncada Spiker Kezman Kezman Kezman Süper Bir Gol Diyiyorsa , Mondi'de Bir Kurtarış Yaptığında Mondi Mükemmel Bir Kurtarış Der ;) Doğru Orantılı Olarak Düşün
1 Kişi İle Oynanmaz Bu Oyun 11 Kişi + Yürek İster...

Mc.Speedy
28.Eylül.2006, 01:14
Normal ayarda bir kaleci o şutlardan mutlaka birini yerdi.Ama eren'in dediği gibi şanslıydık...

Demmekki Normal Bir Kalecimiz Yok Gayet iyi Tecrubeli Bir Kalecimiz Var ;)
Hayatında 2 Kere Frikikden Gol Yemiş ;)
Yani Türkiye için Savaşıyoruz Galatasaray Olarak fakat Yine Bazı Şeylerin içinden ince eleyip sık dokumaya çalışıp açık aramaya çalışan insanlar var ;)

Eray Dengiz
28.Eylül.2006, 01:14
Mondragon olmasa Fevzi olsa bu maç fark olurdu tabi. Evet şanslıydık çünkü Mondragon bunu hep yapıyor.. Mondragon olmasaydı olayı değil, 11 yürekli Galatasaray ruhu olmasaydı o zaman kötü oynardık..

EreN
28.Eylül.2006, 01:15
Kendinle tezata düşme.Bak 6 gol yeseydi yere vururduk burda haklısn ama yüceltmemdeki sebep bu işte.Yemedi o golleri.Neyse bu topikten çekileyim ben....

Mc.Speedy
28.Eylül.2006, 01:18
Kendinle tezata düşme.Bak 6 gol yeseydi yere vururduk burda haklısn ama yüceltmemdeki sebep bu işte.Yemedi o golleri.Neyse bu topikten çekileyim ben....

Teşekkür Ediyorum bu Cevabın için ;) Amacım Senle Tarışmaya Girmek Değil Olamazda Zaten ;)

nart_susruko
28.Eylül.2006, 01:28
maçtan önce pek umudum yoktu ama 4leri 5leri havada uçuran arkadaşlar kadarda karamsar değildim işin açıkcası..
ne yapalım olmadı işte 3-2 yenildik, fark bekleyenler öyle hemen kendinizi salmayın daha 4 maç var, bekleyedurun..;)

tombul taho
28.Eylül.2006, 01:32
galatasaray'ı uzun zamandır bu kadar iyi görmemiştim. 3-0'dan sonra hepimiz kötü olduk. sadece galatasaraylısı değil. fenerlisi trabzonlusu beşiktaşlısı... sonuçta bu bi milli maç. ama 3-2 olduktan soora da bu kadar insan yenilmemize rağmen takımımızla gurur duydu. en azından ezilmedik.

bana dokunan şey liverpool her gol attığında internette nikini :"gooooll 1 oldu, goooll 2 oldu, gooool 3 oldu" yapan arkadaşların tavırları oldu. ama maç 3-2 bitince onların hepsinin susup meşgul ya da çevrimdışı göründüğünü görmek büyük keyif verdi diyebilirim :)

bu takım bu oyunu devam ettirirse (2.yarıdaki) çok şey yapar bu şampiyonlar liginde. ama ilk yarıdaki gibi oynarsa işi gerçekten çok zor. umarım hayırlısı neyse o olur!

REsist JuvE11
28.Eylül.2006, 04:55
toplar mondinin üstüne geldi..gs sonradan kendini buldu we gerçek gs gibi oynamaya başladı..crouch un 2.golü,haftanın golü oldu...we bana göre arda seneye awrupaya transfer olur..son olarak da,o cihan futbolu bıraksın

GeNç KaRTaL
28.Eylül.2006, 06:49
cimbom gruptan uefaya gider gibi geliyor gerçi maçı seyretmedim ama cimbom ikinci yarıda yürekli oynamış anlaşılan tebrikediyorum

e_mali
28.Eylül.2006, 10:23
Gerets yanlş yaptı Hasan'ı oynatmadı. İlk yarı GS beraberlige bile oynamadı. Ama ikinci yarı Hasın'ın girisi ile takıma bisiler oldu ve costular. Eger ikinci yarıdaki oyunu macın tamamına yaysalardı o zaman iste Liverpool diye bir takım kalmazdı sahada.
GS macın ilk 15 dakikasında Liverpool un bu sekilde bastıracagini bilmeli ve ona gore onlem almalıydı, bunu da yapamadı. Liverpool ilk 15 dakikada bitirdi maçı.

Vieri
28.Eylül.2006, 11:56
klasik ingiliz futbolu ilk 15 dakika baskılı futbol.. zaten işi bitirdiler.. ikinci yarı ilk 15 dakika yine aynı senaryoyu uygulama çabası tek golle sonuçlandı. ingilizler ilk 15dkda gösterdikleri performanı maç geneline yaysalardı daha fark olurdu ki oyundan düşmeleri ile galatasarayın kendine olan güveni geldi.. zaten hatırlarsanız ilk 15 dakika tek bir top bile yapamadık bu yüzden açıkçası bana maç başında böyle bir sonuçla biteceğini söyleselerdi gülerdim. gerçekten canla başka bir mücadele sergiledi galatasaray keşke zorda olsa bulduğumuz diğer gol pozisyonlarınıda değerlendirebilseydik. sonuçta ingilizleri kendi sahalarında acaba berabere kalırmıyız yahu bu galatasaraydan korkulur triplerine soktuğumuz için keyif aldım...

e_mali
28.Eylül.2006, 12:36
Dün maçı Mustafa(Vieri) ile beraber seyrettik. Bana aynen şöyle söyledi:
"Abi bunlar 15 dakika saldırıp boğucu pres ile gol arayacaklar"
Ve aynen bu oldu. Mustafa bunu çok iyi biliyordu, niye çünkü İngilizler böyle oynuyordu. Ama Gerets bunu bilmiyor muydu?
Onların presini kıramadık, istedikleri oldu ve bizi boğdular, bunalttılar ve goller geldi.

scolari12111
28.Eylül.2006, 13:11
ilk sayfada hatta devre de bile yazdım gs yenecek yenilse bile ezerek yenilecek diye ama olmadı futbol dersimi denir ya da futbolun bireysellik değil yürek işini olduğunu mu gösterdik bilmiyorum.avrupa fatihi lakabı nereden geliyor işte buaradan ve hepte öyle kalacaktır.ben bir gs sempatizanıyım bjk liyim ama şu türkiye de değişmeyecek bir gerçek ki 500 milyon avroluk transfer yapan bir takım bile bir gs edemeyecetir.forma da olsa keramet.bize de ne mutlu ki milletin barca sı real i manchester i varsa bizim de göğsümüzü kabartan bir gs miz var.bu bir milli değerdir ve herkes ona sahip çıkmalıdır.

bu arada maç öncesi umudum yok fark olur dedikten sonra şidmi dönenlere de şaşırmamak elde değil.ayrıca maçın yılıdızını mondragon ilan eden arkadaşlara da diyebileceek birşey bulamıyorum.

tombul taho
28.Eylül.2006, 13:11
ben istanbul'da (gerçi maç olimpiyatta biraz zor olacak ama) liverpool'u böyle oynarsak yeneceğimizden eminim!

ilk sayfada hatta devre de bile yazdım gs yenecek yenilse bile ezerek yenilecek diye ama olmadı futbol dersimi denir ya da futbolun bireysellik değil yürek işini olduğunu mu gösterdik bilmiyorum.avrupa fatihi lakabı nereden geliyor işte buaradan ve hepte öyle kalacaktır.ben bir gs sempatizanıyım bjk liyim ama şu türkiye de değişmeyecek bir gerçek ki 500 milyon avroluk transfer yapan bir takım bile bir gs edemeyecetir.forma da olsa keramet.bize de ne mutlu ki milletin barca sı real i manchester i varsa bizim de göğsümüzü kabartan bir gs miz var.bu bir milli değerdir ve herkes ona sahip çıkmalıdır.
AYAĞA KALKIP ALKIŞLIYORUM!!!!

dnz498
28.Eylül.2006, 14:59
yenildik ama her zamanki gibi onurumuzu omuzlarımızda taşıyarak gerçek Galatasaray ruhunu ortaya koyarak bilmem gruptan çıkarmıyız ama şu kesinki AVRUPA FATİHİ olmaya devam ederiz çünkü biz bir takımız

Emurafu
28.Eylül.2006, 16:00
yenildik ama 2 gol atmamızın tek sebebisde liverpool 3.golden sonra fazla üstümüze gelmedi
valla gerets elinden gelni yaptı çünkü galatasarayın elindeki kadro mevcut bu oyuncularla böyle olur şimdi bizim için önemli mac psv macı

Liverpool-Galatasaray maçının yankıları şöyle:

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki ikinci maçında deplasmanda İngiliz ekibi Liverpool'u 3-0 geriden gelip durumu 3-2 yapmasına rağmen yenememesi başta İngiliz basını olmak üzere ünlü haber ajanslarında da önemli yer buldu.

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Liverpool'a deplasmanda 3-2 mağlup olmasına rağmen ikinci yarıdaki etkili oyunuyla rakip takıma korku dolu anlar yaşatan Galatasaray'ın üstün performansı İngiliz basınında da takdir edildi. İngiliz The Guardian Gazetesi, "Sinirli Liverpool, Galatasaray saldırısı karşısında sağ kaldı" yorumunu yaparken, Liverpool'un, AC Milan'ı İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 2005 Şampiyonlar Ligi final maçında 3-0 geriden gelerek devirdiği maça atıfta bulunarak, Galatasaray'ın neredeyse bu maçın benzerini gerçekleştirdiğine dikkat çekti.

The Guardian Gazetesi, Peter Crouch'un muhteşem gollerinin Liverpool'a galibiyeti getirdiğini vurgularken, Hakan Şükür ve Sasa İliç'in son dakikalarda biraz daha dikkatli olsalardı Liverpool'a kabus yaşatacaklarını belirtti ve bu gollerin kaçmasıyla Liverpool'un kendi evinde utanç verici bir geceden kurtulduğu ifade edildi.

Bir başka İngiliz gazetesi olan The Sun ise Peter Crouch'un rövanşatadan attığı gole vurgu yaparken, İngiliz oyuncunun muhteşem bir gol attığını ve Galatasaray'ın ikinci yarıdaki çabasına rağmen beraberliği sağlayamadığını okuyucularına aktardı. Gazete, Crouch'un, "Kariyerimin en güzel golünü attım. Maç 3-0 olduktan sonra rehavete kapıldık ancak Galatasaray çok tehlikeli bir takım. Eğer geriye çekilirseniz üstünüze gelirler" sözlerine yer verirken, Galatasaray Teknik Direktörü Erik Getets'in ise, "İlk yarıda futbolu unuttuk. Futbol oynamaya başladığımızda ise maç bitmişti" maçla ilgili yorumunu okuyucularına aktardı.

The Times Gazetesi, "Crouch, ikinci yarıdaki sarsıntıya rağmen Liverpool'u dans ettirdi" başlığıyla verdiği haberinde, tıpkı diğer İngiliz gazetelerinde olduğu gibi Liverpool'un 2005 Şampiyonlar Ligi finalindeki Milan zaferine atıfta bulundu ve az daha Galatasaray'ın aynı durumu İngiliz ekibine uygulayacağı yorumunu yaptı. Gazete ayrıca, Liverpool taraftarlarının maç boyunca, 2005'teki zaferi anlatan şarkılar söylediğini ancak ironik bir şekilde rakiplerinin İstanbul ekibi olduğunu ve Liverpool'a 3-0'dan geriye gelerek bir sürpriz yapmak üzere olduğunu ifade etti. Times, Peter Crouch'un kariyerinin en güzel gollerinden birisine imza attığını da okuyucularına duyururken, İngiliz oyuncunun galibiyetin de mimarlarından birisi olduğunu belirtti.

Dünyaca ünlü haber ajansları da Liverpool-Galatasaray maçını abonelerine aktarırken Reuters, Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets'in futbolcularının maçtan sonra ağladıklarını söylediğini ifade etti. Reuters, Gerets'in maçla ilgili, "Beraberliği sağlayabilirdik. Ağlıyoruz, mutsuzuz. Maçın son 15 dakikasında çok iyi oynadık ancak puan alamadık. Oyuncularım için çok üzgünüm. Fakat çok önemli oyuncularım çok büyük hatalar yaptıkları için de çok üzgünüm" sözlerine de yer verdi.

Bir başka haber ajansı AFP de, "Galatasaray Rafa'yı tedirgin etti" başlığıyla abonelerine aktardığı haberinde, Galatasaray'ın 3-0 geriden gelip maça ortak olmasının, sakinliğiyle bilinen Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez'i tedirgin ettiğini vurguladı. AFP, Galatasaray'ın maçın ikinci yarısında harikulade bir oyun ortaya koyduğunu da ifade ederken, Peter Crouch'un attığı iki golle Liverpool'un galibiyetinde önemli rol oynadığını da belirtti. Ajans ayrıca, Liverpool'un 11 aydır Avrupa kupalarında gol atamamasına karşın Galatasaray maçının ilk 14 dakikasında 2 gol birden atmasına da atıfta bulundu.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) ise, resmi İnternet sitesinde maçla ilgili verdiği haberde, "Crouch, Liverpool'un başını dik tuttu" başlığını kullanırken, Peter Crouch (2) ve Luis Garcia'nın golleriyle 3-0 öne geçmesine rağmen Ümit Karan'ın gollerinin Liverpool'u zora soktuğu yorumunu yaptı. UEFA editörleri ayrıca, Galatasaray'ın 3-0'dan sonra, beraberliği yakalamak için fırsatlarda bulduğunu ancak bu fırsatları değerlendiremediğini de belirterek, "Peri masalının sonu gelmedi"

Emurafu
28.Eylül.2006, 16:18
KÜSTAH İNGİLİZ!..
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'a 3-2 mağlup olduğu karşılaşmaya İngiliz basını geniş yer ayırdı.. Bir çok İngiliz gazetesi Galatasaray'ın oyununa övgüler yağdırırken, Sarı Kırmızılıların Liverpool'a korku dolu dakikalar yaşattığı konusunda hem fikirdi..

Ancak İngiltere'nin önemli gazetelerinden biri olan Mirror, maçtan bir gün önce yaptığı hatayı yine tekrarladı..

Mirror gazetesi maçtan bir gün önce karşılaşmanın muhtemel 11'lerini verdiği panoda Galatasaray logosu yerine Beşiktaş logosu kullanmıştı.. Aynı gazete bugün çıkan baskısında da yine Galatasaray logosunu kullanmadı ve sayfalarından Beşiktaş logosuna yer verdi.

Bunun bir hata mı yoksa kasıtlı yapılmış bir kışkırtmaca mı olduğunun takdirini sizlere bırakıyoruz..

kaynak:maraton

MaTRaKaN
28.Eylül.2006, 16:32
bence bu bi hata değil

Emurafu
28.Eylül.2006, 16:38
valla onlar ne yaparlarsa yapsuınlar biz onları olimpiyatta yencez ozaman görcekler

Ilhan
28.Eylül.2006, 16:53
bence bunlar Türk takımlarını küçük düşürmek için yapılan oyunlardır. boyun eğmeyeceğiz tabiki.

EreN
28.Eylül.2006, 17:18
Bence bir hata :)
Editörden kaynaklanan bişey

bursa_mc
28.Eylül.2006, 17:35
tbr. galatasaraya fark yemeden istanbula geldi hatta bi aralar gs beraberliği bile buluyodu

senderson
28.Eylül.2006, 18:03
2 takımıda tebrik ediyorum.İlk yarı Liverpool çok güzel oynadı cidden zevk aldım(annem bile izledi:D).İkinci yarı biraz daha bastırdı Kırmızılar ama sonra gerek laubali olmaları gerekse kalecinin o kaleyi koruyamaması zorladı.Eğer maç bi 15-20 dk daha uzun olsaydı Gs alırdı maçı...

LaKe
28.Eylül.2006, 18:08
2-0'dan sonra fark yeriz diye düşünüyodum. 3-0 olunca bu düşüncem dahada arttı. Neyseki Ü.Karan 3-2 yaptı.

Maçta en iyi oynayan oyuncumuz kuşkusuz Arda Turan'dı. Onun gibi 1 tane daha orta sahamız olsa bu maç bizimdi. Ümit Karan'da bitirici oynadı.

Hakan Şükür'ün Avrupa'da lazım olduğunu düşünüyorum. Ama bi adam hem oruçluyken hemde hastayken sahaya çıkarılmaz. İğneyle oynayan futbolcudan ne beklenebilir ki? Ronaldinho öyle sahaya çıksa yine fazla bişey beklenmez. Ondan dolayı Karan'la başlasak daha yerli olurdu.

Cihan'ın diğer maçlara oranla bu maçta biraz daha iyi oynadığını düşünüyorum. Ama Liverpool'un bana göre en etkili kanadı olan sol kanadı Sabri'de o da iyi tutamadı. Maça Hasan Şaş ile başlayıp, ya Cihan'ı yada Sabri'yi yedek kulübede oturtmalıydık.

2.yarı bambaşkaydık. Kritik dakikalarda neden sahanın en iyilerinden biri olan Arda çıktı hiç anlamadım. Carrusca ne zaman kurtarıcı oldu ki? Bu dakikada Hakan çıkıp bir forvet girmeliydi.

Herşeye rağmen iyi mücadele ettik...

Emurafu
28.Eylül.2006, 19:12
dün aksamki macta cihan biraz iyiydi bence üstelik carusca iyi bir oyuncuya benziyor dün aksamki oynu ile
valla bu kadro ile böyle mac olur

Nedvedmania
28.Eylül.2006, 19:29
2. yediğimiz golü düşündükce hala sinirleniyorum ya bir insan öyle bi ortamda topu nasıl oraya atar ya cihanmı songmuydu kimdi o ya

3. gol zaten mütiş bi goldü

bizim attığımız goller gayet güzeldi ümit yine gösterdi kendisini

gerets devre arasında oyuncularına aşırı derecede moral verdi bi ilk yarıdaki ardayla ikinci yarıdaki arda birmiydi, ilk yarıdaki songla ikinci yarıdaki song birmiydi

ikinci yarıda süper değişti takım

bide gerets hakanı çıkarıp hasan kabzeyi koysa güzel olucakdı ama olsun

ben dün yine tarih yazabilirdik ikinci yarı süper oynadık ama o maçın hakkı bizimdi

Emurafu
28.Eylül.2006, 19:50
Liverpoollular Galatasaray'i KonuŞuyor!..

--------------------------------------------------------------------------------

Galatasaray'ın ikinci yarıdaki oynadıgı futbol Liverpool taraftarları arasında farklı ve son derece ilginç yorumlara sahne oldu..

İşte Liverpool'un ünlü taraftar grubu KOP'un forumlarında yer alan bazı mesajlar;

- Premier Lig'de oynayan 3-4 takımdan hangisi Galatasaray'dan daha iyi?..

- Hasan Şaş ve Sabri her takımda oynar!..

- Defansımızın hiç bir rakip karşısında bu kadar zorlandığını görmedim!..

- Galatasaray karşısında kredimizi kullandık. İstanbul'daki maç çok zor olacak!..

- Maçın son dakikasına kadar kazandık diyemedim. Beraberlik için çok pozisyon yakaladılar..

- 3-0 da kazandık zannettim ama son dakikalarda bizimkilerde maçı bitirmek için korner köşesinde topu tuttup zaman geçirdiler.. Bizde korktuk, futbolcularda!..

- Aman Allahım ne maçtı o!.. İkinci yarıda bize futbol öğrettiler!..

bide ümit im le hasan ım ilk 11 de başlasaydı o zaman tam görürdüm onları...

Burak Duran
28.Eylül.2006, 22:26
ilk defa böyle bir maç izledim 15 dakika sonunda matematiksel hesaplara girdim 15 dakikada 2 gol yedik her 15 dakkada 2 gol yesek 12-0 biticek diye korktum :D ama toparlandık crouchun hayatının golünü attığı maçta 3-0 dan sonra bize bişeyler oldu onlar yoruldu eğer 3. golü bulsaydık maçı Kazanabilirdik bu futbol açıçası umut verdi. Ayrıca geretsi bu kadar ağır eleştiren medyayı anlamıyorum bence yaptığı 2 hata vardı bir şaş oynamadı 2 şükürü çıkarıp kabzeyi almadı ama maçı bundan değil liverpoolun adından ve medyanın takıma olan inançsızlığının futbolculara yansımasından kaybettik ki ben bile inançsızdım. Önümüzdeki maçlarda böyle oynarsak bence rahat çıkarız

Nedvedmania
29.Eylül.2006, 00:53
şimdi üst üste psv ile maçımız var demi

ikinci yarıda oynadığımız gibi oynarsan yeneriz inşallah onları

Emurafu
29.Eylül.2006, 00:58
psv maclarından 4 puan cıkarırsak tamam

Berkaiser
29.Eylül.2006, 14:35
Grubun düğümünü PSV maçları çözer.Eğer PSV maçlarından en azından 4 puan çıkarmayı başarırsak gruptan çıkarız.

paco
29.Eylül.2006, 15:00
ben hala kadromuz iyi mi kötü mü onu anlamadım ... :) inamoto oynamadı diye mi böyle oldu onu düşünmeye başladım .... çünkü inamoto kadroya girdikten sonra takım çok kötü oldu ondan önce ki maçlarda o kadar kötü değildi ... ayrıca hasan şaş gibi oyuncuları tecrübelerinden yararlanmak için böyle maçlarda oynatmak lazım (90 dak)....... sabri çok iyi oynadı bu kadar iyi oynuyacağını tahmin edemezdim ... carrusca bile son 10 dak. da adından söz ettirdi ... arda bence avrupa maçlarında böyle oynamaya devam ederse onu elimizde tutamayacağız ... eğer biz bu futbolu lig maçlarına da yayabilirsek şampiyonluğun en büyük adayıyız ...

Emurafu
29.Eylül.2006, 15:10
Doğum Günün Kutlu Olsun Orhan Ak..

dnz498
29.Eylül.2006, 18:23
Liverpoollüler G.Saraylı 2 yıldızı istedi
29 Eylül 2006 09:40

Galatasaray’ın Liverpool maçının ikinci yarısında ortaya koyduğu muhteşem futbol, İngiliz ekibinin taraftarlarını da şoke etti... Taraftarlar Cimbom'dan transfer istedi.

Liverpool taraftarları, internetteki forumlara yazdıkları yorumlarda Galatasaray’a övgüler yağdırırken, kulüplerinin yöneticilerine transfer için tavsiyede bulundular.

Liverpool’un dünyaca ünlü taraftar grubu Kop’un, www.redandwhitekop.com adresli internet sitesine gönderilen yorumlarda, sarı kırmızılılara övgüler yağdırıldı. Bu yorumların bazıları şöyle:

İki kelime; Hasan Şaş’ı alın. Hayır. Sabri’yi alın. Hayır, hayır, ikisini birden alın.

Türkler ikinci yarı çok iyi oynadılar ve maçı hiçbir zaman bırakmadılar, bunun için de onlara şapka çıkarıyorum. Düşündüğümüz gibi parkta yürümek kadar kolay olmadı, ama sonunda yine kazanan biz olduk.

Bu akşam ’ortalara karşı nasıl savunma yapılmaz’ dersini verdik.

Bu şekilde kurtulduğumuz için şanslıyız. Geride felakettik ama Peter Crouch iki takım arasındaki farktı.

Daha önce bu kadar fazla tehlikeli orta yapan bir takım gördüğümü sanmıyorum. Savunmamızın sallanmasına neden oldular.

Maçın böyle biteceğini aklımın ucundan bile geçirmemiştim. 6 dakikalık çılgınlık neredeyse bize pahalıya patlayacaktı.

Bu galibiyetten sonra çok rahatladım. Bu gece yapılan ortalara karşı savunmamız çok kötüydü.

Tarafsız olan için harika bir maç ama, ben sanıyorum bir dahaki sefer için bir oksijen tüpü sipariş edeceğim.

Türklerin hakkını vermek lazım. Galatasaray’la deplasmanda oynayacağımız maç hiç de kolay olmayacak.

Aman Allah’ım! Ne maçtı. Son dakikaları izlemek neredeyse imkansızdı. İstanbul’dan hiç mi bir şey öğrenmedik? Bir takım dolusu gösteriş budalası!

Kaynak: Hürriyet

Del Piero_10
29.Eylül.2006, 18:40
Liverpoollüler G.Saraylı 2 yıldızı istedi
29 Eylül 2006 09:40

Galatasaray’ın Liverpool maçının ikinci yarısında ortaya koyduğu muhteşem futbol, İngiliz ekibinin taraftarlarını da şoke etti... Taraftarlar Cimbom'dan transfer istedi.

Liverpool taraftarları, internetteki forumlara yazdıkları yorumlarda Galatasaray’a övgüler yağdırırken, kulüplerinin yöneticilerine transfer için tavsiyede bulundular.

Liverpool’un dünyaca ünlü taraftar grubu Kop’un, www.redandwhitekop.com adresli internet sitesine gönderilen yorumlarda, sarı kırmızılılara övgüler yağdırıldı. Bu yorumların bazıları şöyle:

İki kelime; Hasan Şaş’ı alın. Hayır. Sabri’yi alın. Hayır, hayır, ikisini birden alın.

Türkler ikinci yarı çok iyi oynadılar ve maçı hiçbir zaman bırakmadılar, bunun için de onlara şapka çıkarıyorum. Düşündüğümüz gibi parkta yürümek kadar kolay olmadı, ama sonunda yine kazanan biz olduk.

Bu akşam ’ortalara karşı nasıl savunma yapılmaz’ dersini verdik.

Bu şekilde kurtulduğumuz için şanslıyız. Geride felakettik ama Peter Crouch iki takım arasındaki farktı.

Daha önce bu kadar fazla tehlikeli orta yapan bir takım gördüğümü sanmıyorum. Savunmamızın sallanmasına neden oldular.

Maçın böyle biteceğini aklımın ucundan bile geçirmemiştim. 6 dakikalık çılgınlık neredeyse bize pahalıya patlayacaktı.

Bu galibiyetten sonra çok rahatladım. Bu gece yapılan ortalara karşı savunmamız çok kötüydü.

Tarafsız olan için harika bir maç ama, ben sanıyorum bir dahaki sefer için bir oksijen tüpü sipariş edeceğim.

Türklerin hakkını vermek lazım. Galatasaray’la deplasmanda oynayacağımız maç hiç de kolay olmayacak.

Aman Allah’ım! Ne maçtı. Son dakikaları izlemek neredeyse imkansızdı. İstanbul’dan hiç mi bir şey öğrenmedik? Bir takım dolusu gösteriş budalası!

Kaynak: Hürriyet

Bende Juventus forumunda Arda Turan'ı istedim ;)

alırlarmı bakalım

tombul taho
29.Eylül.2006, 18:58
daha çok şey sölicekler arda için bence... gerçekten çok iyi bi yetenek.. umarım galatasaray bi hata yapmaz!

Emurafu
29.Eylül.2006, 19:07
evet keske bizde galatasaraya bir kac futbolcu önerebilsek

scolari12111
29.Eylül.2006, 21:17
sabri gerçekten kendini aştı dünya da sayıyla izlyeyebileeceğimiz bir sağ kanat oyuncusu performansı gösterdi.