View Full Version : TSL 7. hafta | Trabzonspor - Galatasaray
Emurafu
21.Eylül.2006, 14:28
Beşiktaş'ı devirmemizin ardından yine bir çok önemli maç. Bu maçın ardından üst üste Samiyen'de maçlarımız olacak, fikstür açısından da şu sıralar tek kesin virajımız..
Bizim de hücum hattında, özellikle büyük sıkıntımız var, yine de yenecek gücümüz var..
Yayın: LigTV
Saat: 20:00
Yer: Avni Aker Stadyumu
23 Eylül 2006..
nart_susruko
21.Eylül.2006, 15:06
20 Eylül 2006..
bu arada maç dün müydü ya, sonucu ne oldu bari benim haberim yokta.. :n:
maçın hakemi selçuk dereli olmuş bu arada..
maça gelincede umarım 3 puanı alırız..
Cyzio
21.Eylül.2006, 15:24
kendi sahamızda kazanırız maçı GS nin fazla şansı yok atarlarsa penaltıdan atarlar:D
Eray Dengiz
21.Eylül.2006, 15:29
Trabzon iyi gibi görünüyor ama bir şeyler ters gidiyor.. Galatasaray bu maçı kazanacaktır.
Emurafu
21.Eylül.2006, 15:47
Edit:CAPS açıkken ne yapmıyoruz?
Nedvedmania
21.Eylül.2006, 16:01
yüzde 90 kazanırız
bursa_mc
21.Eylül.2006, 16:51
trabzon alırr
Berkaiser
21.Eylül.2006, 17:12
Galatasaray kazanır.
Neron_FB
21.Eylül.2006, 17:13
Sor tahmini yapmak gerekirse..2-2 diyorum... (skorlarım tutmuyo gerçi ama :D)
İki takım için çok zor, bizim için de zevkli bi maç olucak..
SYLaR
21.Eylül.2006, 17:14
Beraberlik gibi duruyor maç
senderson
21.Eylül.2006, 17:50
Trabzon gollü alır maçı 2 fark atar
Cyzio
21.Eylül.2006, 18:07
BENCE ZOR KARDES COK ÜMİTLİ OLMA EN SON KAC YILINDA BİZ SİZE YENİLKKİ O YÜZDEN BU MAC DA TRABZON YİNE 3 PUAN ALAMAZ
mümkünse bi daha TS hakkında yorum yapma hep aynı yorumlar
Jesus_FB
21.Eylül.2006, 18:10
Galatasaray rahat kazanır gibime geliyor
trabzonsporda önemli oyuncularda form düşüklüğü var e birde yattara sakat ts için çok çok zor maç
Gönlüm GS mizin kazanmasından yana ama beraberlik gibi geliyor...
bence gs alır çünkü bjk galibiyeti sonucu moral buldular artı daha hırslılar
nekop
21.Eylül.2006, 22:21
bu macın sonucunu söylüyorum TS 2-1 GS pazartesi görüşmek dilegiyle...
not:bana güvenip iddaa falan oynamayın sorumlusu ben degilim :D
Emurafu
21.Eylül.2006, 23:01
sakatlıklar bizim basımıza dert gibi umarım arda macta oynar
REsist JuvE11
22.Eylül.2006, 03:27
gs nin alması gereken bi maç..hele trabzon un bu kötü günlerinde mutlaka kazanmamız lazım..inşallah...amin:)
e_mali
22.Eylül.2006, 09:43
Trabzon bu macı alacaktır diye dusunuyorum. GS cok zorlanacak deplasmanda, GS icin en iyi sonuc beraberlik olacaktır.
Eray Dengiz
22.Eylül.2006, 11:38
Trabzon'un şuan iki formda ismi var. Ersen ve Gökdeniz. Yattara sakat bu durumda Ferhat yol geçen hanı olmayacak, Marcelinho ve Szymkowiak formsuz, Hüseyin cezalı.. Bu durumda Galatasaray'ın Trabzon'u yenmesi gerekir..
Bu arada Kiki Musampa ne alemde bilen varmı?
comandante
22.Eylül.2006, 13:03
abi bir yıldır bakıyorum da sen cidden hiç objektif bakmıyorsun...
neyse.zor maç olacak ama alır galatasaray diyorum...
dinaMYt
22.Eylül.2006, 13:31
çok zor maç iki taraf içinde.az hata yapan kazanır ama beraberlik en yüksek ihtimal bence.
10_Osmanozc
22.Eylül.2006, 13:33
@ermoon
Kiki daha hazır değil Ziya Doğan'ın 11 çıkaracağını pek sanmıyorum.
bizim için zor maç ama savunmamıza güveniyorum ...
jarosik_61
22.Eylül.2006, 19:49
maç berabere biter.yattara nın yokluğu çok hissediliyor.kim ne derse desin yattrara bu ligin en iyi 2 yabancısından biri
İnşallah Beşiktaş'tan sonra Trabzon'uda devireceğiz :)
nekop
22.Eylül.2006, 22:59
ben iddaamı oynadım trabzona verdim haydı hayrola kazanırsak hem takımım hem ben kazanıcam :)
Emurafu
23.Eylül.2006, 00:08
valla Bİzİm İİÇn Zor Mac Olacak Ama Ben İnaniyorum En Azindan Trabzona Yenİlmeyerek Gelenegİmİzİ SÜrdÜrcez Yİne Avnİ Akerde
Nedvedmania
23.Eylül.2006, 00:13
İnşallah Beşiktaş'tan sonra Trabzon'uda devireceğiz :)İnşallah .
Emurafu
23.Eylül.2006, 00:22
İşte G.Saray'ın ilk 11'i
Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Trabzonspor'la karşılaşacak olan Galatasaray, hazırlıklarını tamamladı
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Erik Gerets yönetiminde basına kapalı bir çalışma yapan Galatasaray, Trabzon'a gidecek. Teknik direktör Erik Gerets tarafından Trabzonspor maçı öncesi 19 kişilik kadro açıklanırken, sakatlıkları bulunan Necati, Tolga, Ergün, İliç ve Carrusca ile hafta içi gribal enfeksiyon geçiren Okan kadroya alınmadı.
Ayak tırnağındaki sakatlığına rağmen Hakan'ın dahil edildiği ve Orhan'ın ise iyileşerek yeniden döndüğü kadroda şu oyuncular bulunuyor: Mondragon, Tomas, Song, Orhan, Hakan, Hasan Şaş, Mehmet Topal, Fevzi, Ayhan, Cihan, Emre, Inamoto, Ferhat, Aydın, Özgürcan, Sabri, Hasan Kabze, Arda ve Ümit.
Galatasaray'ın Trabzonspor karşısına, Mondragon, Sabri, Song, Tomas, Ferhat, Hasan Şaş, Ayhan, Inamoto, Arda, Ümit ve Hakan 11'i ile çıkması bekleniyor.
1)İLİC OLMAMASI KÖTÜ BENCE AYAGA PAS YAPAN TEK ADAM VAR
2)ORHAN KADROYA ALISMIS AMA BENCE FİZİK GÜCÜ İYİ OLSA BİLE FERHAT ARTIK SOL KANATTA OYNAMASI ÜSTELİK ORHAN COK SAKATLANAN BİRİ BU YÜZDEN O DA FERHATIN YEDEGİ OLMASI LAZIM
3)ARDA NIN OYNAMASI BENİ COK SEVİNDİRDİ
4)CİHAN OLMAMASI DA İYİ ÇÜNKÜ SABRİ SAG BEKTE İYİ OYNUYOR EN AZINDAN FAZLA ACIK VERMİYOR İNANIYORUMKİ YARIN SABRİ MARCELİNHO DAN BİR COK TOP KAPACAK
5)İNAMOTO YERİNEDE BENCE MEHMET OYNAMASI LAZIM İNAMOTO OLUNCA SAHADA 10 KİŞİ OYNUYOZ
nekop
23.Eylül.2006, 00:25
solda ferhat veya orhan oynarsa gökdeniz onu adeta yer marcelinhoda sabriyi cok rahat gecer bence bjk macı gibi alırız gibime geliyor...
solda ferhat veya orhan oynarsa gökdeniz onu adeta yer marcelinhoda sabriyi cok rahat gecer bence bjk macı gibi alırız gibime geliyor...
Serhat bırak olm ya :D Hakan Şükür gibi bir oyuncumuz varken siz bizi zor yenersiniz :D Senin kupon yatcak İddaa'da boşuna oynamışsın :p
nekop
23.Eylül.2006, 00:30
Serhat bırak olm ya :D Hakan Şükür gibi bir oyuncumuz varken siz bizi zor yenersiniz :D Senin kupon yatcak İddaa'da boşuna oynamışsın :p
hakan şükür bizim defans oyuncularından daha az gol atıyor nesinden korkim ancak o ümit yokmu ondan korkucan :D
Nedvedmania
23.Eylül.2006, 00:34
hakan bu maçda oynarsa(!) patlama yapı cak
bu mesajımı maçdan sonra alıntı yaparım İnşallah
nekop
23.Eylül.2006, 00:36
abi gol atacak falan demeyin bakim şimdi rekoru kırmak için 6 golüde bize atıyor muş sonrada maçı 7-6 kazanıyormuşuz ne mac olurdu :D
abi gol atacak falan demeyin bakim şimdi rekoru kırmak için 6 golüde bize atıyor muş sonrada maçı 7-6 kazanıyormuşuz ne mac olurdu :D
Aman aman :D Allah korusun. :p Bencede Hakan bu maçda oynarsa gol atabilir. Artık yeter yani :D
M.Scofield
23.Eylül.2006, 13:16
bu maçı kazanırsak iyibi seri yakalrız ve bundan sonraki maçları rahat kazanırız
Burak Duran
23.Eylül.2006, 14:01
trabzonun defansı bence çok kötü ileride gökdeniz durdurulduğu takdirde trabzon hiç bir varlık gösteremez. trabzon bir kontratak takımı eğer gol bulursak defansta açık vereceğimizi sanmıyorum.. songun ersen martini dağıtacağına inanıyorum.. ümit ve şükür trabzon defansına çok zor anlar yaşatacak. hüseyinin olmaması trabzondaki dengeleri bozacak zaten kopuk olan orta saha-defans yardımlaşması iyice bitecek. bir de uzaktan şut çekmeyi akıl edersek jeferson bu maçta 3-4 tane rahat yer...
nekop
23.Eylül.2006, 14:29
3-4 tane rahat yermiş isterseniz hiç maca cıkmıyalım 10-0 yenmiş sayılın ;)
Jesus_FB
23.Eylül.2006, 14:34
valla hurmet sonuna kadar haklı bencede gs için çok rahat olucak bu maç
Burak Duran
23.Eylül.2006, 14:34
benim görüşümdür uzaktan şut çekilirse ve hakan biraz oynarsa 3-4 rahat atarız.. gökdenizi tutamazsak sizde 2-3 tane atabilirsiniz yani 4-3 yenicez
nekop
23.Eylül.2006, 14:35
bu macta 3'ten fazla gol cıkmaz biz 2-1 alırız...
Burak Duran
23.Eylül.2006, 14:35
sağol Jesus_FB
Neron_FB
23.Eylül.2006, 15:36
Turkcell Süper Ligi'nin 7. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor ile Galatasaray, ezeli rekabette 99. kez karşı karşıya gelecek.
Fatih kaptan çıkacak
Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Yattara ve Ömer Rıza ile kırmızı kart cezalısı Hüseyin, Galatasaray maçında takımdaki yerlerini alamayacaklar. Trabzonspor'un geçtiğimiz hafta oynadığı Konyaspor maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Hüseyin'in yokluğunda sahaya Fatih Akyel kaptan olarak çıkacak
Sakatlığı düzelen Celaleddin'in ise takımla birlikte çalışmalara başladığı ancak idman eksiğinin bulunduğu bildirildi.
İstenilen düzeye gelmeyen Musampa'nın da forma giymesi beklenmiyor. Galatasaray' da uzun yıllar top koşturan Fatih'in eski takımına karşı kaptan olarak çıkacak olması nedeniyle bir hayli heyacanlı olduğu gözlendi.
Hakan ilk 11'de
Galatasaray, zorlu Trabzonspor maçı öncesinde basına kapalı antrenman yaptı. Son zamanların tartışılan ismi Hakan Şükür'ün ilk 11'de oynaması bekleniyor.
Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Trabzonspor'la karşılaşacak olan Galatasaray, hazırlıklarını tamamladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Erik Gerets yönetiminde basına kapalı bir çalışma yapan sarı-kırmızılılar, saat 17.25'te uçakla Trabzon'a gidecek.
Teknik direktör Erik Gerets tarafından Trabzonspor maçı öncesi 19 kişilik kadro açıklanırken, sakatlıkları bulunan Necati, Tolga, Ergün, İliç ve Carrusca ile hafta içi gribal enfeksiyon geçiren Okan kadroya alınmadı.
Ayak tırnağındaki sakatlığına rağmen Hakan'ın dahil edildiği ve Orhan'ın ise iyileşerek yeniden döndüğü kadroda şu oyuncular bulunuyor: Mondragon, Tomas, Song, Orhan, Hakan, Hasan Şaş, Mehmet Topal, Fevzi, Ayhan, Cihan, Emre, Inamoto, Ferhat, Aydın, Özgürcan, Sabri, Hasan Kabze, Arda ve Ümit.
Galatasaray'ın Trabzonspor karşısına, Mondragon, Sabri, Song, Tomas, Ferhat, Hasan Şaş, Ayhan, Inamoto, Arda, Ümit ve Hakan 11'i ile çıkması bekleniyor.
Muhtemel 11'ler:
Trabzonspor:
Jefferson
Musa
Stepanov
Fatih
Mustafa
Hasan
Szymkoviak
Ferhat (Çağdaş)
Gökdeniz
Marcelinho
Ersen Martin.
Galatasaray:
Mondragon
Sabri
Song
Tomas
Ferhat
Hasan Şaş
Ayhan
Inamoto
Arda
Ümit
Hakan
Stat: Hüseyin Avni Aker
Saat: 20.00
Yayın: Lig TV
Hakem: Selçuk Dereli
Bilet fiyatları:
Açık 20, Maraton 40, Maraton Özel 60, Kapalı 80, VIP ( 2 ) 150, VIP ( 1 ) 300
208 Gazeteci
Trabzonspor ile Galatasaray'ın bu akşam Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynayacağı karşılaşmayı 208 gazetecinin izleyeceği öğrenildi. Karşılaşma için 168 yazar ve muhabirin akreditasyon yaptırdığı, bunlardan birinin ise Japon gazeteci olduğu öğrenilirken, 39 foto muhabiri ise saha içinde görev yapacak.
--ALINTIDIR--
nekop
23.Eylül.2006, 15:42
gökdeniz ve marcelinhonun macı olacak ersende gününde olursa yapılan ortalardan bi gol bulur...
Emurafu
23.Eylül.2006, 17:05
nekop kardes katılmıyorum marcelinho sabriyi belki gecer ama sabri hızıyla gelir yine kapar topu üstelik ferhatta öyle yol gecen hanı degil!!!!!!!!!
İNANIYORUYM GELENEK DEVAM ETCEK YİNE TRABZONDAS YENİLMİCEZ
nekop
23.Eylül.2006, 17:07
iyi abi mactan sonra görüşmek ümidiyle...
Nedvedmania
23.Eylül.2006, 17:10
2-1 veya 1-0 biticek
Valla kim kazanır bilmem ama(İnşallah Galatasaray olur :D) bence 2 tarafda maçda gol atcak :)
Eray Dengiz
23.Eylül.2006, 17:53
Bol gollü zevkli bir maç olması dileğiyle.. Önce futbol sonra Galatasaray kazansın :)
10_Osmanozc
23.Eylül.2006, 17:57
Bol gollü zevkli bir maç olması dileğiyle.. Önce futbol sonra Galatasaray kazansın :)
Önce futbol kazansın dersen bunun manası önce Trabzonspor kazansın olur:)
bence GS için o kadar da kolay olmayacak...
Eray Dengiz
23.Eylül.2006, 18:00
Önce futbol kazansın dersen bunun manası önce Trabzonspor kazansın olur:)
O zaman en doğrusu,
Futbolu Trabzon, maçı Galatasaray kazansın :)
TR.CaPTaiN
23.Eylül.2006, 19:23
İçimden bir ses beraberlik diyor ama bilmiyorum neler olur :)
M.Scofield
23.Eylül.2006, 19:26
O zaman en doğrusu,
eve en güzeli bu :D
O zaman en doğrusu,
Süper :n: :n: Bencede :D
ForsakeN
23.Eylül.2006, 21:11
TS:1 GS:0 DK.7 gol:GÖKDENİZ
Yuh ya. Öyle golmü olur :mad: :mad:
Inamoto kötü durumda görünüyor.
Mc.Speedy
23.Eylül.2006, 21:14
Hasan 16 Metreden Ceza Alanının Önünden Sert Vurdu ,
Top Sekti Gökdeniz Tamamladı , İnamotu Kısa Süreli Bir Baygınlık Geçirdi Kalktı , Galatasaray Toparlanmaya Çalışıyor...Dk.11
ForsakeN
23.Eylül.2006, 21:15
Yuh ya. Öyle golmü olur :mad: :mad:
Inamoto kötü durumda görünüyor.
Galatasaraylı oyuncular gole ofsayt diye itiraz ettiler.Bana da ofsayt gibi geldi.
Ya kötü yedik. Erken oldu. İnşallah kötü etkilenmeyiz. BU arada ofsaytı gördüm gibi ben. Yanılıyo olabilirim ama öyle gördüm.
Mc.Speedy
23.Eylül.2006, 21:21
TS : 2 GS : 0 Dk.18 Ersen Martin..
ForsakeN
23.Eylül.2006, 21:21
dk.17 ts:2 gs:0 gol:ersen martin asist:gökdeniz
Allah kahretsin ya. :mad: :mad: Böyle giderlerse 7-8 tane yer bunlar be :mad: Toparlanın artık yaaa :mad:
Eray Dengiz
23.Eylül.2006, 21:23
Önceden tebrik etmeyi sevmem ama bu sefer gerçekten Trabzon ekibini tebrik ederim.. 18 dakika oldu ortada Galatasaray diye bir takım yok. Bu maç böyle giderse Tarığın maçlarından farkı kalmayacak.. Gökdeniz ve Marcelinho takımı dağıtıyor galiba.. Ferhat çok top kaçırıyor.. Bu böyle olmaz. Gerets'e suç bulacam ama elinde olan bir şey yok. Orhan sakat, Ergün sakat. Hakan'ı niye oynatıyosun diyecem, oynatmadığı zaman Türkiye'nin gündemi değişiyor.. Bilemiyorum yani.. Galatasaray 7 haftadır top oynamıyor.. Bu böyle gitmez
eGowiCh
23.Eylül.2006, 21:24
Lazaroni olsa, TS BJK'ye yenilmiş, bu maçta da GS 2-0 önde olurdu. Marcelinho nasıl oynuyor bu arada, hep kötüydü bugüne dek.
Lazaroni olsa, TS BJK'ye yenilmiş, bu maçta da GS 2-0 önde olurdu. Marcelinho nasıl oynuyor bu arada, hep kötüydü bugüne dek.
İyi oynuyor maalesef :mad:
gorkemyilmazkarasu
23.Eylül.2006, 21:28
sağlık_olsun_önümüzde_daha_çok_maç_var...
Yav Görkem kaç puan kaybı yaptık? Haddi hesabı yok. Şampiyon olduğumuz sene 9'da 9 yapmıştık. Böyle bişey varmı ya?
Biz bana göre bu sene çok dicez önümüzdeki maçlara bakcaz diye :mad:
Bu arada Orhan Ak oyuna giriyor.
Mc.Speedy
23.Eylül.2006, 21:29
Ferhat Öztorun >> Çıkıyor
Orhan Ak << Giriyor
Dk.26
gorkemyilmazkarasu
23.Eylül.2006, 21:31
Yav Görkem kaç puan kaybı yaptık? Haddi hesabı yok. Şampiyon olduğumuz sene 9'da 9 yapmıştık. Böyle bişey varmı ya?
Biz bana göre bu sene çok dicez önümüzdeki maçlara bakcaz diye :mad:
Bu arada Orhan Ak oyuna giriyor.
ama_o_sene_herkes_iyi_puan_toplamıştı_bu_sezon_öyl e_değil..;;)
Hala Trabzon bastırıyor. Yok böyle birşey :mad:
Eray Dengiz
23.Eylül.2006, 21:32
Gerets'e artık suç bulabilirim.. Madem Orhan Ak oynayabilecekti niye oynatmadın??
Mc.Speedy
23.Eylül.2006, 21:41
Song'un Bir Sakatlığı Varmış Yerine Emre Aşık Hazırlanıyor , Isınıyor Saha Kenarında..
Berkaiser
23.Eylül.2006, 21:41
Namağlup ünvanımızı Trabzon'da bırakacağız anlaşılan.
Mc.Speedy
23.Eylül.2006, 21:46
Trabzonspor:2
Galatasaray :1
Dk. 42
Gol: Hakan Şükür
GOOOL Hakan Şükür
2-1. Haydı Cimbom :)
Mc.Speedy
23.Eylül.2006, 21:51
Trabzonspor:2
Galatasaray :1
İlk Yarı Sonucu (+3 Oynandı)
Eray Dengiz
23.Eylül.2006, 21:53
Yok abi yok.. Takım gibi oynamak için illaki gol mü atmak lazım? Gol'den sonra aylardan sonra izlediğim en tempolu Galatasaray vardı sahada.. Gerets'in şanssızlığı 2 yedek hakkınıda kötü bir zamanda kullandı.. Bu saatten sonra ne olur bilemem..
Of of. Yav o son dakika neydi öyle. Stresten geberdim :mad:
İnşallah 2.yarı maçı çeviririz.
REsist JuvE11
23.Eylül.2006, 21:55
çok kötü oynuoruz...bu iş zor
Neron_FB
23.Eylül.2006, 21:56
İlk 30 dk Trabzon çok iyiydi.. Son 15 dakka Oyun eşitlendi.. Bakalım nolcak 2. yarı.. Bu arada Ersen'i kutluyorum şimdiden..
Cyzio
23.Eylül.2006, 21:59
2.yarıya yine güzel oyunumuzu yansıtırsak maçı kazanırız
REsist JuvE11
23.Eylül.2006, 22:05
liverpool karsısında eğer ilk yarıdaki gibi oynarsak bence en az 5-6 yeriz..şahsen ben 3e duacıyım
Nedvedmania
23.Eylül.2006, 22:09
hakan bu maçda oynarsa(!) patlama yapı cak
bu mesajımı maçdan sonra alıntı yaparım İnşallah
ahanda ben demedimmi :D(b) :k:
Cyzio
23.Eylül.2006, 22:10
goool gool 3-1 ERSEN MARTİN
Mc.Speedy
23.Eylül.2006, 22:10
TS : 3
GS : 1
Ersen Martin
Dk.47
Off. Bu maç gitti gibi artık :( :(
Nedvedmania
23.Eylül.2006, 22:11
ya 3 oldu ya :mad:
Eray Dengiz
23.Eylül.2006, 22:12
Umutlanmaya gerek yok artık..
Bu arada şüphelerim vardı ama geçti.. Türkiye'de 2.Hakan Şükür yok diyenlere cevabım buyrun size Ersen Martin
Berkaiser
23.Eylül.2006, 22:12
Kaybettik.Geçmiş olsun.
Umutlanmaya gerek yok artık..
Bu arada şüphelerim vardı ama geçti.. Türkiye'de 2.Hakan Şükür yok diyenlere cevabım buyrun size Ersen Martin
Hakan'ı sadece şimdiki durumuna göre değerlendirmemek gerek. UEFA-SUPER Kupasındaki Hakan ile Ersen Martin'in karşılaştırılması baştan aşağı saçmalık bence.
Cyzio
23.Eylül.2006, 22:14
daha bi sürü dk var erken konuşmamak gerek
Bence artık en fazla beraberlik olur.
Cyzio
23.Eylül.2006, 22:15
yaa marcelinho of at bi gol artık
Nedvedmania
23.Eylül.2006, 22:16
en ufak bi umudum bile kalmadı
Biraz toparlanmaya başladık.
Mc.Speedy
23.Eylül.2006, 22:21
Galatasaray Bu Maçı Alcaktır !
( Alıntı Yaparım Maçtan Sonra ;) İnşalah )
Del Piero_10
23.Eylül.2006, 22:22
sen Fenerbahçe'li değilmiydin
Nedvedmania
23.Eylül.2006, 22:24
Galatasaray Bu Maçı Alcaktır !
( Alıntı Yaparım Maçtan Sonra ;) İnşalah )
inşallah :)
sami abi fanatik galatasaraylı (delpierro)
Eray Dengiz
23.Eylül.2006, 22:24
Hakan'ı sadece şimdiki durumuna göre değerlendirmemek gerek. UEFA-SUPER Kupasındaki Hakan ile Ersen Martin'in karşılaştırılması baştan aşağı saçmalık bence.
Merak etme sadece bu durumunu değerlendirmiyorum.. Hakan Şükür'de elbet bir yerlerden gelerek bugünlere ulaşmıştır. Çat diye çıkıp kral olmadı dimi?
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim.. Galatasaray takımında sadece Arda oynuyor.. Helal olsun diyorum ve yarın gidip formasını alacağım.. :D
Mc.Speedy
23.Eylül.2006, 22:26
sen Fenerbahçe'li değilmiydin
Sonuna Kadar Galatasaray Del Piero Biraz Avartarıma , birazda odamı görsen anlarsın hangı takımı tutuğumu ;)
Berkaiser
23.Eylül.2006, 22:27
Bu takımdan Arda'yı da çıkarırsak yaratıcılık fukarası bir takım haline geliriz zaten.
Del Piero_10
23.Eylül.2006, 22:27
inşallah :)
sami abi fanatik galatasaraylı (delpierro)
tamam,benim aklımda nedense öyle kalmış
Galatasay maçı kazanamazsa işi zora girer.
Mc.Speedy
23.Eylül.2006, 22:28
tamam,benim aklımda nedense öyle kalmış
Galatasay maçı kazanamazsa işi zora girer.
Fenerli Olarak Kalmayım Kimsenin Aklında Ben :(
Cyzio
23.Eylül.2006, 22:30
Fenerli Olarak Kalmayım Kimsenin Aklında Ben :(
bi GS li için çok kötü bi duygu olsa gerek:( :)
Merak etme sadece bu durumunu değerlendirmiyorum.. Hakan Şükür'de elbet bir yerlerden gelerek bugünlere ulaşmıştır. Çat diye çıkıp kral olmadı dimi?
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim.. Galatasaray takımında sadece Arda oynuyor.. Helal olsun diyorum ve yarın gidip formasını alacağım.. :D
Haklısın Eray abi. İliç'in yokluğuda fena halde hissediliyor :(
Mc.Speedy
23.Eylül.2006, 22:31
bi GS li için çok kötü bi duygu olsa gerek:( :)
Herkes Böyle Takım Tutmak niyetine tutarda
bizde canı gönülden tutarız gene Fenerli Kalırız Akıllarda :D
Del Piero_10
23.Eylül.2006, 22:32
Ersen martin kral falan olamaz arkadaşlar,kaç yaşına geldi bu yaştan sonra yıldızmı olacak
Toni örneği dışında dünyada böyle bir şey yok
Cyzio
23.Eylül.2006, 22:33
dk 70 3-1...
Mc.Speedy
23.Eylül.2006, 22:34
Madem Böyle Bir Kadro Sürdü Oyuna
Dk.70 3-1 Mağlup Takım Niye Oyuncu Değişikliği Yok
Hayattan Bezmiş Gibi Oynuyo Bizimkiler , Biraz Birlik Olsa Gol Gelcek ama..böyle gitmez bu takım.
Derken Ayhan Çıkıyor , Özgürcan Giriyor..
Cyzio
23.Eylül.2006, 22:35
tempo çok düştü
Mc.Speedy
23.Eylül.2006, 22:37
Orta Sahadan Topu Dengeli Çıkartamıyoruz Ki Özgürcan'ı Alıyor Forvete
Orta Sahada Hasan Şaş iyi oynuyor başka yok defans desen biraz önce bir ortada 2 oyuncu ıskaladı topu...
Evet heyecan yok :( Artık Trabzon maçı avucunun içine almaya başlıyor.
Cyzio
23.Eylül.2006, 22:40
Marcelinho çıktı Szymek girdi dk 78
Mc.Speedy
23.Eylül.2006, 22:44
Ümit Karan Derdik Geleni Geçeni Atar Derdik 2 Mutlak Pozisyonu Kaçırdı Bu kadar Olur !Gerets 'e gitsin artık böyle takım yönetecekse..!
Cyzio
23.Eylül.2006, 22:50
gerets in maç 2-0 ken forvet yerine defansta 2 değişiklik yapmasına çok şaşırdım
Del Piero_10
23.Eylül.2006, 22:51
Şu an Gerets ten iyisini bulamazsınız,geçen sezonki zor koşullarda gelen şampiyonluk unutulmamalı
Lippi'yimi istiyorsunuz
Nedvedmania
23.Eylül.2006, 22:52
he buçı yenildik liverpool ada yenilcez o moral bozukluğuyla sonraki rakibide yenemicez ohooooooo
Eray Dengiz
23.Eylül.2006, 22:53
Şu an Gerets ten iyisini bulamazsınız,geçen sezonki zor koşullarda gelen şampiyonluk unutulmamalı
Lippi'yimi istiyorsunuz
İşte bu konuda çok haklısın!
Gerets gitti diyelim kim gelecek? Gelen kişi bu takımı nasıl kurtaracak? Yeni gelecek hocayla birlikte yönetim transfer mi yapacak? Tamam takım kötü oynuyor ama şuan Gerets'den iyisini bulamayız..
meddah
23.Eylül.2006, 22:53
Ersen martin kral falan olamaz arkadaşlar,kaç yaşına geldi bu yaştan sonra yıldızmı olacak
Toni örneği dışında dünyada böyle bir şey yok
Var var, epey var..
Mesela dünya futboluna Berti Vogts'un eşinin armağanı olduğu iddia edilen Oliver Bierhoff var..
Mc.Speedy
23.Eylül.2006, 22:54
Lippi'yimi istiyorsunuz
Dk.70 1 Oyuncu Değişikliği Hakkı var Gidiyor Forvet Alıyor Orta Sahaya Adam Almıyorda Forvete Cıkabilsek Zaten Atar hakanı ümiti ama bunlardada iş yok hakan zaten kendini yiyiyor , ümit 2 mutlak pozisyonu kacırıyor
Eray Dengiz
23.Eylül.2006, 22:55
İnamoto'ya yüklenelim diyeceğim ama onada yüklenmek ayıp olacak. Sonuçta adamın Ronaldinho ile videosu var.. Arsenal'e transfer olmuş, Japonya'da 2 gol atmış.. Saidou'yu elektrik mi, mummu artık neyle arıyosam..
Nedvedmania
23.Eylül.2006, 22:56
kötülerin arasında en iyisi gerets galiba
Burak Duran
hakemin olağanüstü yönetimi hakanın formasını yırtıyorlar devam hakanı çekip indiriyorlar faul ama hakan yaptı... Helal olsun başka hiç birşey değil... Bu maçta Ü.Karan ve hakem olmasa farklı alırdık. tebrikler hakem tebrikler trabzon...
Mc.Speedy
Trabzonspor : 3
Galatasaray : 1
Maç Sonucu
Trabzonspor'ı Tebrik Ediyorum..
Burak Duran
23.Eylül.2006, 22:57
bu maçta 3 kişi çok iyi oynadı bizde... Hakan Şükür (ilk defa çok beğendim) Şaş ve İnamoto (gerektiği yerde gerekli müdaheleleri yaptı)
Cyzio
23.Eylül.2006, 22:58
10 yıllık tarihi değiştirdik.Bravo!çok mutluyum.Gökdeniz ve Ersen lige damgasını vuracak.
Bu arada GS bu sezon ligde deplasmanda hiç galip gelememiş
comandante
23.Eylül.2006, 23:03
yazıklar olsun diyorum...üzerlerinden galatasaray formasını çıkarın bu adamlar ilk ona giremez...
M.Scofield
23.Eylül.2006, 23:06
suçlau arıcaksak tek suçlu transfer yapamayan yönetimdir nerede carussca nerede inamoto
scolari12111
23.Eylül.2006, 23:07
öncelikle inamoto kötü diyenlşer ii izlesin maçın enlerinden di çalıştı ve elinden geldiğince de top yaptı hakan şükür efsanesi de devam ediyor bu kadar mücadele eden koşan bir oyuncu 20 yaşındakiler arasında bile zor bulunur hakem de süperdi herhalde faul çalmak için adamın öldürülmesini filan bekliyor.
M.Scofield
23.Eylül.2006, 23:08
ne inamotosu ya nerde iyi oynadı uzun top yapmaktan başka bieşy yaptımı inamoto topu atıyor sonra yok
Nedvedmania
23.Eylül.2006, 23:10
suçlau arıcaksak tek suçlu transfer yapamayan yönetimdir nerede carussca nerede inamotokatılıyorum
scolari12111
23.Eylül.2006, 23:10
ne inamotosu ya nerde iyi oynadı uzun top yapmaktan başka bieşy yaptımı inamoto topu atıyor sonra yok
ne yapacak 10 kişiyi çalımlayıp gol mü atacak?top kesti pas yaptı daha ne yapsın?
comandante
23.Eylül.2006, 23:15
bu takımdan birşey olmaz arkadaşlar tartışmak bile yersiz bence.inamoto falan hikaye.ilk golde goökdenizden yediği çalıma bak ya.hiç çalım atmıyo paso geriye pas veriyo.çok top kapmışmış.7 tane top kapmış takım.kaçını inamoto kapmış olabilir bi dmc olarak?
maçta iki isim iyiydi galatasaray adına hakan ve arda.hasanı da beğenmiyorum takımın el freni...
geretse de maşallah ardayı amc oynattı.ardayı sola alıp ayhanı ortaya almak son on dakka geldi aklına.ilk yarı ortasahasız oynadık.
ferhat yol geçen hanı gibiydi müdahale haklıydı.ama orhan da sıfır.
ümit karan da necatinin yolunda ilerliyor.saç baş yoldurtma konusunda üstlerine yok yani.
hakem hakkında yorum yapmak istemiyorum çünkü ban yemeye gerek yok dimi?hayır yani birinci dereceden akrabalırını rencide etcem de o bakımdan...
Eray Dengiz
23.Eylül.2006, 23:16
Yönetimi niye suçluyoruz ki? Birileri bu takımın yönetimine gelse bu takımı bu kadar borçtan kim kurtarıp transfer yapabilecek? Hadi transfer yaptık ne olacak yine borç, yine borç..
lazyboy7
23.Eylül.2006, 23:16
hakem amca saolsun gercekten katlettı macı.tabı birkac kankasıyla bırlıkte.ben sadece stephanov diorum baska da bısey demıorum...adam kestı bıctı herkezı hasanın kafasına vurunca ''hasan kalkar bunun başını ezer'' dedım ama yıne sabırlı adam mıs tebrıkler wallahı...bızde ıse gercekten eskılerı arar oldum..saido mesela!!bence inamoto da fena oynamadı gercı ama...umıt'e de babalık yaramamıs galıba :D...gercı sakatlıktan cıktı hazır dııl ama hele o son pozısyonu yatalak bırını getırsen o bıle atardı yanı.PES.takımda cok acıl bı degişikliğe ihtiyac oldugu muhtemeldır görülşdüğü üzere.mösyö gerets artık nasıl yapar orası ona kalmıs...
Nedvedmania
23.Eylül.2006, 23:17
bu takımdan birşey olmaz arkadaşlar tartışmak bile yersiz bence.inamoto falan hikaye.ilk golde goökdenizden yediği çalıma bak ya.hiç çalım atmıyo paso geriye pas veriyo.çok top kapmışmış.7 tane top kapmış takım.kaçını inamoto kapmış olabilir bi dmc olarak?
maçta iki isim iyiydi galatasaray adına hakan ve arda.hasanı da beğenmiyorum takımın el freni...
geretse de maşallah ardayı amc oynattı.ardayı sola alıp ayhanı ortaya almak son on dakka geldi aklına.ilk yarı ortasahasız oynadık.
ümit karan da necatinin yolunda ilerliyor.saç baş yoldurtma konusunda üstlerine yok yani.
hakem hakkında yorum yapmak istemiyorum çünkü ban yemeye gerek yok dimi?hayır yani birinci dereceden akrabalırını rencide etcem de o bakımdan...konuyu özetlemişsin yani
ayrıca son paragrafa katılıyorum :D
cureshot
23.Eylül.2006, 23:22
1. trabzonsporu tebrik ediyorum. 75 dakika harika oynadılar. umarım fener gibi bize oynayıp avrupada durmazsınız. bu oyunun aynısını osasunaya da beklliyorum.
2. ey sevgili galatasaraylı futbolcular. 15 dakika oynadığınız topu niye maçın geri kalanında oynayamadınız anlamadım. bunun geretsle transferle filan alakası yok.
3. ümit karan sahada tanınmaz haldeydi. suçlanması gereken bir oyuncu varsa bu en başta ümittir. inamoto filan değil. ümit bizi zamanında çok kurtardı ama bugün de yaktı yani.
4. inamoto dümdüz bir oyuncu. al gülüm ver gülüm. faydası da yok zararı da. mesela ayhan gibi abuk subuk şutlar çekmiyo. ümit karan gibi altıpastan boş kaleye kaçırmadı ama bi topu da ileri at be kardeşim.
5. hakeme bişi demiyorum. oyuna tesir edecek hatalar yapmadı çünkü ortada öyle pozisyonlar yoktu. olsa eminim sayın dereli yapardı. hakanın formasını ilk pozisyonda çekmelerine bişi çalmadın diyelim hadi ama maçın sonunda stepanovla hakan arasında bi zidane-materazzi olayı çıkabilirdi (çok istiyosan maç sonunda vereyim gibi). bi de utanmadan hakana kart veriyosun. aferin sayın dereli. böyle devam et. almanya-san marino gibi gazozuna maçlar seni bekliyor.
6. sayın geretse de bi lafım var. ferhatı çıkaracaksan böyle en başında oynatmasaydın. özgüven denilen şeyden haberin yok galiba. bu mağlubiyette senin fazla bi suçun yok ama ferhata yaptığın bu iki oluyor. bugün ferhata yarın ardaya aman dikkat.
7. hakana da helal olsun. ardayla beraber sonuna kadar mücadele ettiler. bu maçtan sonra eminim ersen hakandan daha iyi filan diyenler olacaktır ama yaş ve gökdeniz farkını sakın unutmayalım beyler.
8. hakanla ümitin ikisinin de iyi oynadığı bi maçı görür müyüz acep?
lazyboy7
23.Eylül.2006, 23:26
7. hakana da helal olsun. ardayla beraber sonuna kadar mücadele ettiler. bu maçtan sonra eminim ersen hakandan daha iyi filan diyenler olacaktır ama yaş ve gökdeniz farkını sakın unutmayalım beyler.
yazxdıgın herseye katılıorum ama emınım mkımse buna cürret edemz...bu maclık sadece olabılır...
IcedEarth
23.Eylül.2006, 23:32
6 yıl önce dünya sıralamasında birinciydi şimdi ise bi hiç
bu arada eray abi ersan hakkında 2.hakan şükür demişsin 2. bi hakan şükür bi daha asla olmayacak diorum başka bişi demiorum
scolari12111
23.Eylül.2006, 23:34
al gülüm ver gülüm diyorsunuz da bunun görevi zaten bu çok üst düzey bir oyuncu olmasa da mevcut şartlarda en iyisi ümit karan konusuna katılıyorum bu kadar rahat nasıl gol kaçırabiliyor anlamak güç necati yle fazla gezmemesi gerekD:
Eray Dengiz
23.Eylül.2006, 23:36
6 yıl önce dünya sıralamasında birinciydi şimdi ise bi hiç
bu arada eray abi ersan hakkında 2.hakan şükür demişsin 2. bi hakan şükür bi daha asla olmayacak diorum başka bişi demiorum
tabi öylede işte o sıra sinirden ne söylediğimi genelde bilmiyorum.. 2.Hakan Şükür değilde belki 2.Fatih Tekke olabilirdi..
senderson
23.Eylül.2006, 23:53
Demiştim çünkü gs de bu maçı alacak bi kadro göremedim.Sadece ilk yarıyı izledim açıkçası gs yoktu sahada.Ferhatın berbat oynadı Orhan girince orası biraz kapandı ama gol zaten gelmişti.Trabzonu tebrik ediyorum...
Edit: Ersan kendini biraz daha geliştirirse 2. hakan olmaz.Başkasının 2. si olamayacak kadar iyi olur...
Ts Haketti desem tepki alır mıyım ?
Gs li arkadaşları pek bi öfkeli gördüm
Universal
24.Eylül.2006, 00:00
Maçı tam izleyemedim ama bütün golleri gördüm ve bazı pozisyonları bu maç hakkında yorum yapmayacam ama maçtan sonra olacaklar hakkında yorum yapabilirim.
Lige kötü başlayan Trabzonspor 4 büyüklerin son haftalarda puan kaybetmesi ve Beşiktaş ve Galatasaray'ı yenmesi ile düzelmeye başladı eğer Trabzon biraz daha gayret ederse bu hafta Ososuna'yı eleyebilir.
Galatasaray Beşiktaş'ı yenmesi ile moraller artmış ve Gerets'in kalacağı yönünde haberler çıkmıştı bakalım bu maçtan sonra medya nasıl yaklaşacak pazartesi günü gönderilme hatta yerine gelecek hocaların isimleri bile yazılabilir bu Galatasaray için kötü olacak hemde Liverpool maçı öncesi G.Saray bu futbolu ile Liverpool'u yenmesi çok zor bu gün izlediğim kadarıyla dikkatimi çeken olay niye maça Orhan Ak ile başlamadı belki başlasa maçın başında gelen iki gol gelmeyebilirdi. Bu arada devre arasında G.Saray bir önlibero alması şart.
Eray Dengiz
24.Eylül.2006, 00:04
Nihahaha!
Yoo aksine çok doğru demiş olursun.. Galatasaray top oynamadı..
comandante
24.Eylül.2006, 00:05
erencim tepki almazsın tabiki hakettiler.hemde sonuna kadar...
ersenle hakanı kıyaslamak yersiz.sadece kafayla gol atabilen pres yapmayan pek koşmayan bi adam.kafasına gelen iki topu gol yaprı.hele ikinci gol...gerçi bizimn ümit atamadı ama...
Eray Dengiz
24.Eylül.2006, 00:06
Nihahaha!
Yoo aksine çok doğru demiş olursun.. Galatasaray top oynamadı..
nekop
24.Eylül.2006, 00:17
Yar saçların lüle lüle cimbom sana güle güle...[Trabzonspor 3-1 Galatasaray]
işte serhattan ve trabzonspordan bi futbol dersi daha bize 3-4 tane atıcak olan arkadaşlara benden hatıra olsun...
Emurafu
24.Eylül.2006, 00:39
Edit: Tamamı büyük harfle konu başlığı veya mesaj içeriği yazamazsınız.
Neron_FB
24.Eylül.2006, 00:53
Trabzonu tebrik ediyorum maçı hakketti, çok güzel oynadı..Bizim işimiz zor gerçekten.. Bir tek biz kaldık Trabzonla oynamayan istanbul takımı.. Ziya Doğan'ın gelmesi çok iyi oldu Trabzonspor için.. Bunu bir kez daha anladım..
REsist JuvE11
24.Eylül.2006, 00:54
hakem hakkında yorum yapmak istemiyorum çünkü ban yemeye gerek yok dimi?hayır yani birinci dereceden akrabalırını rencide etcem de o bakımdan...
ilk harfinden son harfine kadar katılıyorum...
gorkemyilmazkarasu
24.Eylül.2006, 00:58
ben_özetini_izledim_ersen-martin_bjkye_attığı_gollerin_aynısını_bize_atmış_ş aşılacak_bi_durum...ümitin_golleri_kaçırması_golle rin_ofsayt_olma_ihitmali_bunlardan_önce_konuşulmas ı_gereken_bu_takım_tsnin_kasetlerini_izlememişmi_h iç...
Gravity
24.Eylül.2006, 00:59
Aslında şöyle bir soru gelmesi lazım akla: Şu anki takımın geçen seneki takımdan eksiği nedir? Hayır bir Saidou gitti oynayanlardan bir de oynamayan Heinz ki yerine de 3 oyuncu alındı. Şu ana kadar 2 galibiyet 4 beraberlik ve 1 malubiyet nasıl oluyor. Geçen sene ne vardı da çatır çatır maç kazanıyordu bu takım? Ben bunu çözemedim açıkcası. Hani bazen düşünüyorum yönetim tekrardan oyuncuların maaşlarını geciktirmeye mi başlasa acaba diye. O zaman maaşalah taş gibi oynuyor takım.
nekop
24.Eylül.2006, 01:03
abi özetlerde gökdenizin adam geçislerini koymamışlar ayhanla ferhatı şaşkına cevirdi songunda sakatlanmasını sagladı yaptıgı şık çalımlarla...
REsist JuvE11
24.Eylül.2006, 01:06
abi özetlerde gökdenizin adam geçislerini koymamışlar ayhanla ferhatı şaşkına cevirdi songunda sakatlanmasını sagladı yaptıgı şık çalımlarla...
song gökdeniz in çalımları sayesinde mi sakatlandı..hiç gülesim yoktu:D :D
dinaMYt
24.Eylül.2006, 01:09
ersen martin antremanda bile bu kadar rahat oynamamıştır sanırım.her pozisyonda bomboş top bekledi ceza sahası içinde.golleri atarken düşünecek bayağı bi zamanı oldu.takımda iyi diyebileceğiniz bir tek arda bi parçada hakan var gerisi hikaye.böyle bir savunma anlayışı ile bu takımın 10 puan toplaması bile şaşırtıcı.7 haftada 9 gol yiyen bir takımdan nasıl şampiyonluk umulurki?sonuç olarak bundan sonra galatasaraydan bir şeyler ummak fazla hayalperestlik olacak.ersen martini tutamayan savunma aynı özellikteki crouchı nasıl tutar anfield roadtan nasıl bir sonuç çıkar düşündükçe afakanlar basıyor valla.
belki ligin başı futbol bu belli olmaz denilebilir ama mantık olarak galatasaray için lig bitmiştir.kurulan takım bu kadarlık çünkü.inamotoyla hasanla ayhanla bu kadar oluyor.eldeki malzeme bu.bize yine bu sene eziyet var dert var tasa var.1 sezonluk ara vermiştik,özhan canaydınla bu sene de korku filmine devam.
nekop
24.Eylül.2006, 01:10
song gökdeniz in çalımları sayesinde mi sakatlandı..hiç gülesim yoktu:D :D
gökdenize bi pozisyonda ters kademe yapmaya calıştı bi gerilme oldu daha sonra geri pas atarken bu sakatlık iyice arttı...
http://img237.imageshack.us/img237/5465/trabzonsporqn8.jpg (http://imageshack.us)
Sekopej
24.Eylül.2006, 01:28
Ferhat çıkması iyi oldu Orhan girdi toparladı yorumlarına katılmıyorum. Maç boyunca Gökdenizle Musa o tarafı çok rahat kullandı. 3. gol olduğunda Orhan oynuyordu ama gol yine o kanattan yapılan ortayla geldi.
Gerets'e gençleri kazandırıyor denirken ben hiç katılmıyordum. Şu anda da katılmıyorum, aksine gençleri harcıyor. Sen 25. dakikada Hakan'ı çıkarsan bir sorun olmaz diğer maç Hakan onu unutur ama bir genci Ferhat'ı çıkardığın zaman onu kaybedersin, hele ki yerine giren oyuncu orayı kapatamayan ve Gökdenize istediği gibi oynamasını sağlatan biri olursa. Ferhat haftaya paf takımla da maça çıkarsa şaşırmayın. Bir Mehmet Güven vardı çok savunuluyordu şu anda nerede tekrar pafa gönderildi, geçen sene öne çıkan Aydın vardı o da bu sene hiç oynayamadı herhade paf takımıyla oynamaya devam ediyor. Sen bir oyuncuyu kadrona alıp ilk 11 olarak oynattıktan sonra bir sonraki hafta pafa gönderirsen bence onu kaybetme riskin artar.
Arda diyoruz, onun için de Ersun Yanal'a teşekkür etmeleri lazım. Eğer o vitrine çıkarmasaydı onu, o da diğer arkadaşları gibi bi hafta pafta bir hafta 11 de bir hafta tekrar pafta oynayıp gidecekti. Unuttuğum Uğur var, FB maçında 11 çıkmıştı, yanılmıyorsam onu da o maçta daha 30. dakika oyundan almıştı, şu anda kiraya gönderdi.
Bence bugünkü mağlubiyetin baş sorumlusu Gerets'tir. TS 5 oyuncuyla orta sahayı kapatırken sen orayı boş bırakıyorsun ve oyunu adeta TS'ye armağan ediyorsun. BJK maçını kazandıkları için havalanmışlar ama o maçta bence güzel oyun yoktu, orada da Tigana hediye etmişti maçı. İnamoto'nun yanına Ayhanı düşünmüş herhalde ama bir türlü öyle olmadı Ayhan hep kanada doğru kaçtı, ortasayı çok boş bıraktılar.
Ersen'e bakıyorum, attığı gollere bakıyorum, Crouch'u düşünüyorum, Gökdeniz'e bakıyorum, ortalara bakıyorum, Liverpool'u düşünüyorum, gelecek ortaları düşünüyorum ve gerçekten bu maçta GS'nin işi çok zor olacak. Bir de İliç eğer o da olmazsa hiç umut görmüyorum ama futbol bu hiç bişey belli olmaz bir sürpriz de yapabilirler orada....
Unutmuşum bir de Özgürcan oyuna girdi, biri paf maçın kadrolarını koyabilir mi merak ediyorum o maçta oynamış mı diye?
10_Osmanozc
24.Eylül.2006, 01:59
Maçın özeti:Futbol oynadık ve futbolu oynarken de ezdik ve yendik.
Trabzonspor'u büyük kabul etmiyorum diyenlere 'kötü zamanlarımızda aldığımız galibiyetler' şeklinde cevap vermek istiyorum.
Neron_FB
24.Eylül.2006, 02:01
Bence Trabzon iyi zamanlarına geçiş yapıyo şuanda.. Böyle oynamaya devam ederse Şampiyoluğun en büyük favorilerinden olur..
10_Osmanozc
24.Eylül.2006, 02:02
Bence Trabzon iyi zamanlarına geçiş yapıyo şuanda.. Böyle oynamaya devam ederse Şampiyoluğun en büyük favorilerinden olur..
Olmaz olmaz çok meraklanma:)
Biz okyanusları geçip derelerde boğulmayı çok severiz.
jarosik_61
24.Eylül.2006, 03:59
trabzonuma bu yakışır zaten.galatasaray hiç bir varlık gösteremedi.glatasaray ne yapsın inamoto adeta el freni gibi takımı yavaşlatıyor.
son olarak gökdeniz i şike yaptığı için bu takımdan derhal gitmeli demiştim ama sen bitanesin gökdeniz
10_Osmanozc
24.Eylül.2006, 04:12
trabzonuma bu yakışır zaten.galatasaray hiç bir varlık gösteremedi.glatasaray ne yapsın inamoto adeta el freni gibi takımı yavaşlatıyor.
son olarak gökdeniz i şike yaptığı için bu takımdan derhal gitmeli demiştim ama sen bitanesin gökdeniz
Hala gitsin diyorsun değil mi?
GeNç KaRTaL
24.Eylül.2006, 10:28
ben trabzon a şunun için üzülüyorum szon başında ziya doğan ı getirselerdi şuan herşey dahada farklı olabilirdi bide fatih gitmeseydi belkide uzun zamandır beklenen şampiyonluk gelebilirdi
Kesinlikle katılıyorum Yücel abi.
cengizvarts
24.Eylül.2006, 11:48
trabzon ziya hoca ile coştu
comandante
24.Eylül.2006, 12:20
gökdeniz değil isterse ronaldinho olsun şikeci adamı gerçek trabzonlunun isteyeceğini sanmıyorum...sadece şikeci değil kiralık adam tutup sebat başkanına saldırtmak...neyse...
demem o ki kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek.şampiyon olamayız bu sene.bari memet güven aydın özgürcan gibi isimlere daha çok şans verelim...
gökdeniz değil isterse ronaldinho olsun şikeci adamı gerçek trabzonlunun isteyeceğini sanmıyorum...sadece şikeci değil kiralık adam tutup sebat başkanına saldırtmak...neyse...
demem o ki kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek.şampiyon olamayız bu sene.bari memet güven aydın özgürcan gibi isimlere daha çok şans verelim...
evet katılıyorum bence bu sene şampiyonluk işi gitti artık onun için bu sene bari gençleri pişirelim...
cengizvarts
24.Eylül.2006, 13:07
Trabzonspor haketti galibiyeti eric gerets de gitmesi lazım artık
Emurafu
24.Eylül.2006, 13:46
ben eric gerets de cok suc bulmuyorum onu tek eleştirdigim inamoto oynatması
bence geretsin bu kadro ile yapcak bir seyi yok ferhat mecburen oynattı
bence gerets o kdar suclu degil
Neron_FB
24.Eylül.2006, 13:49
Baylar farkındaysanız 7. haftanın maçından bahsediyoruz..Bu kadar ümitsiz olmayın ya şampiyonluk için.. BJK ümitisiz, FB ümitsiz GS ümitsiz TS ümitsizdi yeni yeni ümitlendi.. Kimse inanmazsa kim şampiyon olucak?? Vestel mi :) En inançlı onlar.. Bence Bu köprüsün altından daha çook sular geçer... ;;)
Berkaiser
24.Eylül.2006, 13:54
Trabzon'u tebrik ederim.Hakettiler ve kazandılar.Biz maçı kazanmayı hakedecek bir futbol oynamadık.Kabul etmeliyiz ki Galatasaray'da yolunda gitmeyen birşeyler var.Bu sorunların en kısa zamanda çözülmesi gerekiyor.
bursa_mc
24.Eylül.2006, 13:56
tbr. trabzonspora ayrıca ersen martın beşiktaştan sonra gsyede iki tane attı.
Krusty
24.Eylül.2006, 14:18
TS'yi tebrik etmek gerekir.. HAKETTİLER çünkü! Ersen Martin ise bir başkaydı..
jarosik_61
24.Eylül.2006, 15:15
keşke ziya hoca başta gelseydi ya.erik gerets de fazla eleştirmeyin galatasaraylılar adam ne yapsın istediği hiç bir futbolcu alınmadı sonra kabahati onda bulmayın.geçen sene çok iyi olan hoca bu sene mi çok kötü.
zaten teknik direktörlük değişikliği olsa ne olacak kimi getirecek galatasaray hem gelsede başarılı olacak mı.onun için biraz sabırlı olun
e_mali
25.Eylül.2006, 10:03
Trabzon'da cok gol kacırmıs GS de. Ama maçı hakeden almış.
Trabzon BJK ve GS maçlarında nerdeyse şov yaparak gövde gösterisi yaptı. Eğer bu maçlardaki motivasyon ve oyunlarını sezonun geneline yayabilirlerse ligi çok zorlarlar.
nart_susruko
26.Eylül.2006, 02:28
umarım takım artık kendine gelir şöyle silkelenir diye düşünüyorum ama hiçte öyle bi ışık göremiyorum işin açıkcası, çok net pozisyonlarımız vardı ama değerlendiremedik işte, ts ye tebrikler..
birde şunu söyliyeyim imkanım olsa tsli bikaç futbolcuya Galatasaray forması göndermek isterdim, çok istekli gördümde onları.. ;)
10_Osmanozc
26.Eylül.2006, 03:42
umarım takım artık kendine gelir şöyle silkelenir diye düşünüyorum ama hiçte öyle bi ışık göremiyorum işin açıkcası, çok net pozisyonlarımız vardı ama değerlendiremedik işte, ts ye tebrikler..
birde şunu söyliyeyim imkanım olsa tsli bikaç futbolcuya Galatasaray forması göndermek isterdim, çok istekli gördümde onları.. ;)
Merak etme Szymek ile Fakyel aldılar kendilerine:)
nart_susruko
26.Eylül.2006, 03:46
Merak etme Szymek ile Fakyel aldılar kendilerine:)
yoo benim bi merakım yok sadece çoook çoooook istekli gördüm onları özelliklede 55 numaralı olanı.. :)
comandante
26.Eylül.2006, 12:53
yoo benim bi merakım yok sadece çoook çoooook istekli gördüm onları özelliklede 55 numaralı olanı.. :)
ben hakanın yerinde olsam o adamdan yırttığı formanın parasını isterdim hehe=)
Del Piero_10
26.Eylül.2006, 13:04
Stepanov kaç kere çekti.Ama düzgün bir hakem penaltı verir.
nekop
26.Eylül.2006, 13:21
dün santramıydı işte hangi probramda tam hatırlamıyorum stepanovun çekmesiyle ilgili bi yorum yapıldı keske bizim defanslarımızda rakibe bu kadar yakın markaj yapabilse bu kadar yakın olabilse bence kesinlikle dogru maşallah milli takımdaki defanslarımız rakibi 1-2 metreden takip ediyor ben sezon başında chelseanın neden stepanovla ilgilendigini bikez daha anladım...
meddah
26.Eylül.2006, 13:42
Sanırım mesele yakın markaj yapabilme değil, pozisyonun penaldtı olması..
10_Osmanozc
26.Eylül.2006, 15:01
Sanırım mesele yakın markaj yapabilme değil, pozisyonun penaldtı olması..
Ü.Karan ve H.Şükür'ün pozisyonları penaltı değil bana göre.Ahmet Çakar da öyle yorumlardı ve ardında da Ersin Düzen keşke bizim defanslarımızda bu kadar istekli olsa falan filan dedi.
nart_susruko
26.Eylül.2006, 15:57
Ümit Karan'da bencede penaltı yoktu, Hakan Şükür'ün pozisyonları için ahmet çakar 2. pozisyona ceza sahasının hemen dışında olana faul dedi, hatta kendini aştı pozisyonlar için değilde programın hemen başında GeretS ile alakalı boş konuşup durdu..
ayrıca keşke bizim defanslarımızda böyle olsa derken formaya sülük gibi yapışsın, çekip dursun demediler rakibin pozisyonunu bi şekilde bozsun dediler.. ;;)
10_Osmanozc
26.Eylül.2006, 16:51
Ümit Karan'da bencede penaltı yoktu, Hakan Şükür'ün pozisyonları için ahmet çakar 2. pozisyona ceza sahasının hemen dışında olana faul dedi, hatta kendini aştı pozisyonlar için değilde programın hemen başında GeretS ile alakalı boş konuşup durdu..
ayrıca keşke bizim defanslarımızda böyle olsa derken formaya sülük gibi yapışsın, çekip dursun demediler rakibin pozisyonunu bi şekilde bozsun dediler.. ;;)
Bende zaten sülük gibi yapışsınlar dediler kalıbını kullanmadım eğer bana diyorsan.
nart_susruko
26.Eylül.2006, 17:13
Bende zaten sülük gibi yapışsınlar dediler kalıbını kullanmadım eğer bana diyorsan.
yok sana demedim, onlarda öyle demedi zaten yani programdakiler ama 55 numaranın yaptığı oydu ben ondan bahsettim..
Cyzio
26.Eylül.2006, 20:01
bana göre pozisyonlardan sadece 1 i penaltıydı diğerlerinde bişi yoktu
Emurafu
27.Eylül.2006, 14:09
bence pozisyonlardan 2 tane penaltı vardı stepanov da cift sarıdan kırmızı vardı
meddah
27.Eylül.2006, 14:23
Oldu olacak Trabzon'a da 1 maç seyircisiz oynama.. Alıştılar zaten..
İşin geyiği bir tarafa, formadan çekmeler arkdan müdahale kapsamında olduğu zaman sarı kart gerektirirse daha makul olur. Öyle her formayı tutana sarı kart, ooohooo..
nart_susruko
28.Eylül.2006, 01:37
yok canım tsnin başını niye yakıyoruz verelim 55 numaraya 1 Galatasaray forması olsun bitsin, evde sarılsın formaya orasını burasını çekip dursun gerçi öylede fantazik olmaz Galatasaraylı futbolcunun üzerindeyken formaya asılacaksınki daha cazip olsun.. :D:D
10_Osmanozc
28.Eylül.2006, 01:39
yok canım tsnin başını niye yakıyoruz verelim 55 numaraya 1 Galatasaray forması olsun bitsin, evde sarılsın formaya orasını burasını çekip dursun gerçi öylede fantazik olmaz Galatasaraylı futbolcunun üzerindeyken formaya asılacaksınki daha cazip olsun.. :D:D
Güzel espri.