PDA

View Full Version : Milan Menajeri: Edu’yu F.Bahçe’ye kaptırdık

Universal
21.Eylül.2006, 17:08
Sao Paolo'nun golcüsü Ricardo Oliveira'yı Milan'a kaptıran Fenerbahçe'nin, Edu’yu alarak önemli bir başarıya imza attığı ortaya çıktı. Milan Kulübü Genel Menajeri ve Sportif Direktörü Ariedo Brayda, "Fenerbahçe çok iyi bir transfer yaptı. İi yıldır Edu’yu takip ediyorduk" dedi.

Fenerbahçe’nin transfer döneminde Anelka’nın gidişinden sonra forvet mevkiine iyi bir golcü arayan Fenerbahçe, Sao Paololu Ricardo Oliveira ile söz kesmişti. Ancak İtalya’nın Milan Kulübü son anda araya girmiş ve 15 milyon euro karşılığında golcü futbolcuyu kadrosuna katmıştı. Transfer çalışmalarını yoğunlaştıran sarı-lacivertliler ise İtalyan devinin iki yıldır takip ettiği defans oyuncusunu Edu’yu kadrosuna kattı ve bir anlamda Milan’ın Oliveira transferine cevap vermiş oldu.

Edu’yu Fenerbahçe’ye getiren iş adamı Celalettin Bilgiç, geçtiğimiz hafta Milan Kulübü’nün Genel Menajeri ve Sportif Direktörü Ariedo Braida ile Milano’da biraraya geldi.

Brayda, Bilgiç’i Edu transferinden dolayı tebrik ederken, "İki yıldır Edu’yu takip ediyoruz. İleride çok daha iyi yerlere gelecek. Schevchenko’nun Chelsea’ye gitmesinden sonra önceliği golcü transferine verdik. Oliveira transferine zaman harcadık. Bu işi bitirirken, siz de Fenerbahçe olarak bizim izlediğimiz ve transfer etmeyi düşündüğümüz Edu’yu kadronuza kattınız. Fenerbahçe çok iyi bir transfer yaptı" diyerek Edu’nun önemli bir oyuncu olduğunu ve sarı-lacivertli takımın iyi bir transfer yaptığını ifade etti.

Kaynak: www.hurriyet.com.tr

ibrahimovic R
21.Eylül.2006, 17:10
iyiki kaptırmışlar pişman olmasınlar hiç üzülmesinler:D

Neron_FB
21.Eylül.2006, 17:11
Demekki bekleyip uyum sorununun aşılmasını beklicez..Ufukta bir ışık gördüm sanki :D

Berkaiser
21.Eylül.2006, 17:52
İsabet olmuş.

Del Piero_10
21.Eylül.2006, 18:07
keşke milan alsaydı.

REsist JuvE11
21.Eylül.2006, 19:20
milan alsaydı edu yu..nesta kesin yedek beklerdi heralde..eğer milan gerçekten böle düşünüosa,transfer heyetinin istifa etmesi gerekio

Universal
21.Eylül.2006, 20:16
Edu hakkında şuan bütün Türkiye bende dahil olmak üzere önyargılı davranıyor acaba şuan izlediğimiz gerçek Edu mu?

Bunun yanıtını şuan kimse veremez çünkü şuan iki Lig bir Avrupa maçına çıktı ve istenilen performansın çok aşağısında oynadı ama Türkiye'ye gelmeden önce bu oyuncu hakkında yetenekli ve tecrübeli olduğunu az çok biliyordum şuan konuşmak yanlış olur çünkü 3 maç oynayanla 50 maç oynayan bir olur mu?

Neron_FB
21.Eylül.2006, 20:52
Ben milli takımda oynadığını da duydum..

ibrahimovic R
21.Eylül.2006, 20:59
milan alsaydı edu yu..nesta kesin yedek beklerdi heralde..eğer milan gerçekten böle düşünüosa,transfer heyetinin istifa etmesi gerekio
abartıosunn:eek:
:s_inter:

LaKe
21.Eylül.2006, 21:09
Edu Milan'a gitseydi yedek kulübesinde otururdu. FB'ye gitmekle doğru tercih yapmış.

IcedEarth
21.Eylül.2006, 21:18
yalan yallaaaaaan+-

nekop
21.Eylül.2006, 21:46
ne büyük bi kayıp ;)

Emurafu
21.Eylül.2006, 23:13
bencede Cok İyİ Bİr Transfer AmA Suanda Fenerİn Savunmasi Hala KÖtÜ En Azindan Eskİsİnden KÖtÜ Belkİ Uyum Sorunu Vardir

O KADAR DA DEGİL ABARTMAYA GEREK YOK

EreN
22.Eylül.2006, 00:22
Beyler Lyon önünde cannavaroyuda gördük dimi??
Bi maçla ölçü olmaz.Takım halinde kötü oynanıyor 2 maçtır.Hem izleyenler bilir.Edu
hafa topu haricinde geçen maçlarda 1 tane hata yapmadı...ama Siz Gs , Bjk ve diğer takımlı kardeşlerimiz nedense konu Fenerbahçe olunca herşeye yalan demekle yetiniyorsunuz.Şunu bilin artık ortegası anelkası rapaiç'i Kezmanı daha saymaya kalksam şöyle kafadan bi 20 kişi çıkar.Ama diğer takımlarınımda böyle transferler nerde ? yok.Bi hagi , taffarel sayabiliyorum aklıma gelen.He bide 28m dolarlık bi Jardel var ..Fenerbahçemizin farkı burda.Belki başarı gelmemiş olabilir ama sonucunda Hepsi mükemmel oyuncular.bölgelerinin en iyileri arasında.Avrupada yada Güney amerikada.Transferi duyanların Fenerbahçe'nin ne kadar iyi bir iş yaptığını söylüyorlar.Milan menejeride bunu söylemiş.AYrıca eduyu buraya getiren Yedek bekleme as oynama değil.ZİCO

REsist JuvE11
22.Eylül.2006, 03:13
bencede Cok İyİ Bİr Transfer AmA Suanda Fenerİn Savunmasi Hala KÖtÜ En Azindan Eskİsİnden KÖtÜ Belkİ Uyum Sorunu Vardir

O KADAR DA DEGİL ABARTMAYA GEREK YOK
benim bu dediklerimi ciddiye mi alıosunuz ya..edu nesta yı tabiki kesemez.ama milan böle düşünüosa,transfer heyeti kesinlikle istifa etsin...sözüne abartma diosan...abartmıorum zaten!!!

Beyler Lyon önünde cannavaroyuda gördük dimi??
Bi maçla ölçü olmaz.Takım halinde kötü oynanıyor 2 maçtır.Hem izleyenler bilir.Edu
hafa topu haricinde geçen maçlarda 1 tane hata yapmadı...ama Siz Gs , Bjk ve diğer takımlı kardeşlerimiz nedense konu Fenerbahçe olunca herşeye yalan demekle yetiniyorsunuz.Şunu bilin artık ortegası anelkası rapaiç'i Kezmanı daha saymaya kalksam şöyle kafadan bi 20 kişi çıkar.Ama diğer takımlarınımda böyle transferler nerde ? yok.Bi hagi , taffarel sayabiliyorum aklıma gelen.He bide 28m dolarlık bi Jardel var ..Fenerbahçemizin farkı burda.Belki başarı gelmemiş olabilir ama sonucunda Hepsi mükemmel oyuncular.bölgelerinin en iyileri arasında.Avrupada yada Güney amerikada.Transferi duyanların Fenerbahçe'nin ne kadar iyi bir iş yaptığını söylüyorlar.Milan menejeride bunu söylemiş.AYrıca eduyu buraya getiren Yedek bekleme as oynama değil.ZİCO
oyuncularınız war ama başarı yok..sizin futbolcularınız iise neden bizim üstümüzede deilsiniz..
diğer takımlarda böyle transferler yok demişsin...eweet gs de yok..çünkü biz başarıların çoğunu alt yapıdan gelen we transfer ettiğimiz futbolcuları kaynaştırarak kazandık..ama siz sadece transferlerle bunu yapmaya çalısıosunuz..işte aramızdaki fark bu..
Belki başarı gelmemiş olabilir ama sonucunda Hepsi mükemmel oyuncular.bölgelerinin en iyileri arasında...demişsin......futbolda başarı konusulur..yapılan transferler deil!ortada başarı yoksa,elindeki topçular mükemmel deildir..zaten bu dediğinde bir çelişki war..mükemmel oyuncuları olan bir takım başarıdan başarıya koşar....

EreN
22.Eylül.2006, 03:48
benim bu dediklerimi ciddiye mi alıosunuz ya..edu nesta yı tabiki kesemez.ama milan böle düşünüosa,transfer heyeti kesinlikle istifa etsin...sözüne abartma diosan...abartmıorum zaten!!!

oyuncularınız war ama başarı yok..sizin futbolcularınız iise neden bizim üstümüzede deilsiniz..
diğer takımlarda böyle transferler yok demişsin...eweet gs de yok..çünkü biz başarıların çoğunu alt yapıdan gelen we transfer ettiğimiz futbolcuları kaynaştırarak kazandık..ama siz sadece transferlerle bunu yapmaya çalısıosunuz..işte aramızdaki fark bu..
Belki başarı gelmemiş olabilir ama sonucunda Hepsi mükemmel oyuncular.bölgelerinin en iyileri arasında...demişsin......futbolda başarı konusulur..yapılan transferler deil!ortada başarı yoksa,elindeki topçular mükemmel deildir..zaten bu dediğinde bir çelişki war..mükemmel oyuncuları olan bir takım başarıdan başarıya koşar....
Yani bi Okocha,rapaiç,keneth anderson ,DÜNYA GOL KRALI washinton , ortega , högh ,anelka , kezman , appiah , Alex , ..Bunlara kötü oyuncu diyemezsin.DÜNYA biliyor kimin ne olduğunu.Başarı olmadığını mesajımda belirttim zaten.Bkz.Real madrid 3 sezondur sıfır...Ama artık futbol eskisi gibi değil.Futbol bir Endüstri haline geldi ve büyük balık hep küçük balığı yutacak niteliğe ulaştı.Para demek artık futbolcular için herşey demek.Eskisi gibi hobi olarak futbol oynanmıyor.He Gs ye gelirsen.Aynı milli takımın dünya üçüncülüğü gibi yeteneğin dışında kazanılmış gurur verici bişey...Seninle bu konuda polemiğe girmek mantıksız çünkü düşüncelerin belli ve sana burda 3 Bin kelimelik bir mektup bile yazsam düşüncelerinin değişmeyeceği açıkça ortada.Senin bu sabit fikrini kıramayacağım için şunu söylüyorum.Sen Gs'lisin ben FB'li...Yorumların normal.

He konu hakkında net yorum yaparsam Edu gerçekten hoşuma giden bir futbol oynuyor.Maçı dikkatsiz izleyenler için şunlar önemlidir.
1.Ataklar
2Defans hataları
Dikkatli izleyenler defansın yaptığı güzellikleri görür.Edu'da öyle..Onun marke ettiği adam hiç bi şekilde forvet hattına giremiyor duran top harici.Ve adama arkasını döndürtmemesi en önemli özelliği.Sadece hava toplarında kendini toparlaması lazım...

REsist JuvE11
22.Eylül.2006, 04:15
Yani bi Okocha,rapaiç,keneth anderson ,DÜNYA GOL KRALI washinton , ortega , högh ,anelka , kezman , appiah , Alex , ..Bunlara kötü oyuncu diyemezsin.DÜNYA biliyor kimin ne olduğunu.Başarı olmadığını mesajımda belirttim zaten.Bkz.Real madrid 3 sezondur sıfır...Ama artık futbol eskisi gibi değil.Futbol bir Endüstri haline geldi ve büyük balık hep küçük balığı yutacak niteliğe ulaştı.Para demek artık futbolcular için herşey demek.Eskisi gibi hobi olarak futbol oynanmıyor.He Gs ye gelirsen.Aynı milli takımın dünya üçüncülüğü gibi yeteneğin dışında kazanılmış gurur verici bişey...Seninle bu konuda polemiğe girmek mantıksız çünkü düşüncelerin belli ve sana burda 3 Bin kelimelik bir mektup bile yazsam düşüncelerinin değişmeyeceği açıkça ortada.Senin bu sabit fikrini kıramayacağım için şunu söylüyorum.Sen Gs'lisin ben FB'li...Yorumların normal.

He konu hakkında net yorum yaparsam Edu gerçekten hoşuma giden bir futbol oynuyor.Maçı dikkatsiz izleyenler için şunlar önemlidir.
1.Ataklar
2Defans hataları
Dikkatli izleyenler defansın yaptığı güzellikleri görür.Edu'da öyle..Onun marke ettiği adam hiç bi şekilde forvet hattına giremiyor duran top harici.Ve adama arkasını döndürtmemesi en önemli özelliği.Sadece hava toplarında kendini toparlaması lazım...

ben anderson a falana filana kötü mü dedim..dikkatli oku bakalım.hatta bunu ilk defa senden duyuorum!ayrıca ben polemik yaratmıorum..bana demişsinki:sana 3000kelimelik bir mektup yazsam düşüncelerinin değişmeyeceği açıkça ortada.Senin bu sabit fikrini kıramayacağım için şunu söylüyorum.Sen Gs'lisin ben FB'li...Yorumların normal....demişsin..aynı şeyleri bende sana sölüorum..ben burda sana sabaha kadar anlatsam sen de fikirlerini deiştirmeyeceksin...senin yorumların da normal..
ayrıca real madrid in bu konuyla ne alakası war.real kendini kanıtlamıs bi takım..3seneden beri 0 olsalar ne yazar...

comandante
22.Eylül.2006, 12:56
adam hazırlık maçı yapmadan lige başladı.azıcık zaman verelim dimi ama?

paco
22.Eylül.2006, 13:08
Edu hakkında şuan bütün Türkiye bende dahil olmak üzere önyargılı davranıyor acaba şuan izlediğimiz gerçek Edu mu?

Bunun yanıtını şuan kimse veremez çünkü şuan iki Lig bir Avrupa maçına çıktı ve istenilen performansın çok aşağısında oynadı ama Türkiye'ye gelmeden önce bu oyuncu hakkında yetenekli ve tecrübeli olduğunu az çok biliyordum şuan konuşmak yanlış olur çünkü 3 maç oynayanla 50 maç oynayan bir olur mu?

şu an izlediğimiz edu eğer 3 maçta iyi oynasa gerçek edu olacaktı ... herkez çok iyi transfer diyecekti ama kötü oynadığı için herkez gerçek edu değil gerçek futbolunu ne zaman oynayacak diye yorum yapıyor.. ama carruscada galatasaraya a gelmden önce süper bir oyuncu genç yetenek gibi yorumlar yapılıyodu... yani o zaman carrusca da hala süper bir oyuncu olma ihtimali var

dinaMYt
22.Eylül.2006, 13:15
can-önder oynarken yanılmıyorsam fb 5 maçta 1 gol yemişti.lugano-edu oynadığından beri ise fbnin gol yemediği maç yok ve bunların tamamı yan top.oysa geçen seneki fbnin en büyük silahıydı yan toplar.ortada ters bi durum olduğu açık.ha bu edu milan da oynarmıydı diye sorarsanız çok zor derim ben.

Neron_FB
22.Eylül.2006, 13:57
Ama Can-Önder varken oynadığımız maçlarla son oynadığımız maçlar bir değil.. İlk zamanlar daha güçsüz takımlarla oynadık gol yememeleri normal.. Onlar da kötü defans diil ztn hele önderi oldum olası sevmişimdir..
Edu konusuna gelince, Bi arkadaş kötü oynadıı için bu gerçek edu diil diosunz demiş..Hatırlatırım ki edu hep böyle oynasaydı milli takıma alınmazdı ;) Ayrıca öyle çok da kötü oynamıyo..zaman sadece zaman lazım...

paco
22.Eylül.2006, 16:29
Ama Can-Önder varken oynadığımız maçlarla son oynadığımız maçlar bir değil.. İlk zamanlar daha güçsüz takımlarla oynadık gol yememeleri normal.. Onlar da kötü defans diil ztn hele önderi oldum olası sevmişimdir..
Edu konusuna gelince, Bi arkadaş kötü oynadıı için bu gerçek edu diil diosunz demiş..Hatırlatırım ki edu hep böyle oynasaydı milli takıma alınmazdı ;) Ayrıca öyle çok da kötü oynamıyo..zaman sadece zaman lazım...

brezilya milli takımında kaç tane milli oyuncu var önemli olan o kadroya girmek değil o kadroda kalıcı olmak ... yoksa menajerlerin araya girmesiyle sırf oyuncuyu pazarlamak için çok oyuncu milli oluyor ... milli takıma girmesi onun iyi bir oyuncu olduğunun kanıtı değildir ...;)

EreN
22.Eylül.2006, 17:32
Tamam arkadaşlar Edu kötü.Milan menejeride yalancı..Uzatmayalım

Neron_FB
22.Eylül.2006, 18:19
brezilya milli takımında kaç tane milli oyuncu var önemli olan o kadroya girmek değil o kadroda kalıcı olmak ... yoksa menajerlerin araya girmesiyle sırf oyuncuyu pazarlamak için çok oyuncu milli oluyor ... milli takıma girmesi onun iyi bir oyuncu olduğunun kanıtı değildir ...;)
Milli takımda kaç oyuncu var diyosun..Peki Brzilya'da toplam kaç futbolcu var say bakim..Zaten Bu futbolcuların da %50s'i yani iyisi, kötüsü milli takıma laylaylom deyip gelebiliyo di mi !!??!! ;)

nekop
22.Eylül.2006, 23:12
zaten brezilya milli takımının formasını topu topu 1 kez giymiş oda hazırlık macıydı galiba ;)

Neron_FB
22.Eylül.2006, 23:19
zaten brezilya milli takımının formasını topu topu 1 kez giymiş oda hazırlık macıydı galiba ;)
Evet A millli'de 1 defa ama genç milli ile birlikte 7 defa..Devamı da gelir inşallah..

ibrahimovic R
22.Eylül.2006, 23:23
abi edu milana gitse bi-iki maç oynardı bundan adam olmayacağı anlanırdı löp satılık listesi...ama bunu fb biraz geç anlıcak galiba...

REsist JuvE11
22.Eylül.2006, 23:24
o biraz zor....neden zor!edu nun kötü topçu olduğundan deil...sorun türkiye de oynaması...brezilya daha çok awrupadan tercih yapacaktır

nekop
22.Eylül.2006, 23:27
türkiyede oynasıyla uzaktan yakından alakası yok adam gibi futbolcu çindede oynasa cagrılır...

Neron_FB
22.Eylül.2006, 23:31
o biraz zor....neden zor!edu nun kötü topçu olduğundan deil...sorun türkiye de oynaması...brezilya daha çok awrupadan tercih yapacaktır
Katılıyorum.. Türkiye'de oynayanlar Türkiye'de oynadığı için dışlanıyo gibi bir şey...

ibrahimovic R
22.Eylül.2006, 23:32
:k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k:
türkiyede oynasıyla uzaktan yakından alakası yok adam gibi futbolcu çindede oynasa cagrılır...

REsist JuvE11
22.Eylül.2006, 23:40
türkiye liginin kalitesi belli.awrupaya göre düşük..brezilya da tabiki daha zor liglerdeki defans oyuncularını tercih edecektir..anlatabildimmi.işte alakası bu

nekop
22.Eylül.2006, 23:46
yani bi lucio türkiyede oynasa breilya milli takımına alınmaz diyorsun...

ibrahimovic R
22.Eylül.2006, 23:49
yani bi lucio türkiyede oynasa breilya milli takımına alınmaz diyorsun...:k::k::k::k::k::k::k::k::k::k::k::k:

REsist JuvE11
22.Eylül.2006, 23:50
yani bi lucio türkiyede oynasa breilya milli takımına alınmaz diyorsun...
yok yanlıs anladın..lucio kendini kanıtlamıs bir defans oyuncusu..bayern münchen de oynayan bir adam.fener e gelmiş olsa(ki bu imkansız gibi bişey)seçilebilme şansı war..çünkü edu dan çokçok daha ii we kariyeri olan bi topçu...

nekop
22.Eylül.2006, 23:53
abi lucioda dogar dogmaz bayerne gelmediya brazilyada oynadı leverkusene geldi sonra bayerne gitti iyi futbolcu daima kendini belli eder eduda iyi futbolcuysa kendini belli eder ve milli takıma gider...

ibrahimovic R
22.Eylül.2006, 23:54
abi lucioda dogar dogmaz bayerne gelmediya brazilyada oynadı leverkusene geldi sonra bayerne gitti iyi futbolcu daima kendini belli eder eduda iyi futbolcuysa kendini belli eder ve milli takıma gider...
:k::k::k::k::k::k::k::k::k::k::k::k::k::k::k::k::k ::k::k::k::k::k::k::k::k::k::k::

REsist JuvE11
22.Eylül.2006, 23:56
buna katılıorum işte..

:k::k::k::k::k::k::k::k::k::k::k::k::k::k::k::k::k ::k::k::k::k::k::k::k::k::k::k::
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ............ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!

nekop
22.Eylül.2006, 23:59
buna katılıorum işte..
bütün anlatmaya çalıştıgımda bu zaten ayrıca ibrahimoviç abartma lütfen...

ibrahimovic R
23.Eylül.2006, 00:00
:k::k::k::k::k::k::k::k::k::k::k::k::k::k::k::k::k ::k::k::k::k::k::k::k:
ay nooldu heh nerde kalmıştık?!:D:D:D

Nedvedmania
23.Eylül.2006, 00:08
:k::k::k::k::k::k::k::k::k::k::k::k::k::k::k::k::k ::k::k::k::k::k::k::k:
ay nooldu heh nerde kalmıştık?!:D:D:D
yeter olum paraylamı tuttular seni ellerin acıcak yavaş biraz :D:D

ibrahimovic R
23.Eylül.2006, 00:09
hehe güzel espri:D

paco
23.Eylül.2006, 00:16
Milli takımda kaç oyuncu var diyosun..Peki Brzilya'da toplam kaç futbolcu var say bakim..Zaten Bu futbolcuların da %50s'i yani iyisi, kötüsü milli takıma laylaylom deyip gelebiliyo di mi !!??!! ;)

sen bi de brezilya milli takımı kaç maç yapıyor onu biliyo musun ???:1:
laylaylom diyip girmiyilor tabi ama edu gibi çok oyuncu milli oluyor onu bilsen yeter ....

Neron_FB
23.Eylül.2006, 00:17
sen bi de brezilya milli takımı kaç maç yapıyor onu biliyo musun ???:1:
laylaylom diyip girmiyilor tabi ama edu gibi çok oyuncu milli oluyor onu bilsen yeter ....
Valla bugünkü oyunu beni tatmin etti..Bundan sonra da edicektir genelde çünkü ısınmaya başladı...gerisi boş ;;)

ibrahimovic R
23.Eylül.2006, 00:19
bugünkü oyunu mu?

Neron_FB
23.Eylül.2006, 00:20
bugünkü oyunu mu?
evet..dikkatini çekerim ama Fenerin oyunu diil.. EDU'nun oyunu..

paco
23.Eylül.2006, 00:22
Valla bugünkü oyunu beni tatmin etti..Bundan sonra da edicektir genelde çünkü ısınmaya başladı...gerisi boş ;;)

tamam o zaman seni tatmin ettiyse sorun yok .... o zaman harbiden iyi topçuymuş yakında milli takımada alınır seni tatmin etti diye ...

Neron_FB
23.Eylül.2006, 00:26
tamam o zaman seni tatmin ettiyse sorun yok .... o zaman harbiden iyi topçuymuş yakında milli takımada alınır seni tatmin etti diye ...
Biraz daha aşşağılasaydın ya :mad: Dediğimden apayrı bişey söylüyosun..Ben diyorum beni oynu tatmin etti milli takım muhabbeti yersiz..Sen diyosun milli takıma alınır seni tatmin etti diye...

paco
23.Eylül.2006, 00:31
Biraz daha aşşağılasaydın ya :mad: Dediğimden apayrı bişey söylüyosun..Ben diyorum beni oynu tatmin etti milli takım muhabbeti yersiz..Sen diyosun milli takıma alınır seni tatmin etti diye...

yoo ben seni aşağlamadım böyle bir konu içinde aşağlamam ... seni tatmin etmesi onun iyi bir topçu olduğu anlamına gelmez dedim ... ki burda tartışılan
konu sanırım buydu edu nun nasıl bir topçu olduğu ... ki ben kötü bir topçu da demiyorum sonra belki çok iyi olur... ama milli takımda oynayan her brezilyalıyı iyi diye tartışacaksak ....

Neron_FB
23.Eylül.2006, 00:34
yoo ben seni aşağlamadım böyle bir konu içinde aşağlamam ... seni tatmin etmesi onun iyi bir topçu olduğu anlamına gelmez dedim ... ki burda tartışılan
konu sanırım buydu edu nun nasıl bir topçu olduğu ... ki ben kötü bir topçu da demiyorum sonra belki çok iyi olur... ama milli takımda oynayan her brezilyalıyı iyi diye tartışacaksak ....
Paco ben de orda gerisi boş derken, "Milli formayı giymiş giymemiş çok da önemli diil eğer bundan sonra bugünkü gibi oynayacaksa..Bugün ben tatmin oldum" demek istedim.. Bana ne milli takıma seçilmiş seçilmemiş..Ben sadece 1 defa bile seçildiyse boş adam olmadığını söylüyorum..en azından belli bi kitlenin içinden sıyrılmış..Ama yine söylüyorum..çok da önemli diil millilik konusu...

EreN
23.Eylül.2006, 03:33
Tamam arkadaşlar Edu kötü.Milan menejeride yalancı..Uzatmayalım
Demiştim Neroncum...:rolleyes: