View Full Version : Bir insanın hayatı söz konusu
suzan328176
21.Eylül.2006, 20:41
www.safakguzeller.com21 yaşında lenf kaneri olan şafak şuan AMERİKADA.test sonuçlarına göre doktorlar yoğun bir ilaç tedavisi uygulayacaklar , 3 ay boyunca A.B.D'de kalması gerekmekte bu ilaçları 3 ay boyuncaalırsa tedavi sürerse %90 ihtimal ile iyileşme hiç bir sorun kalmama ihtihmali vermişler bu çok güzel bir haber ancak 1 aylık tedaviye göre maddi olarak gitmişti binbir zorlukla Şafak, 3ay için gereken para toplanamazsa Şafak geri dönmek zorunda kalacak.Bu son çaremizdi.Lütfen yardın edin.
Nuran Sarıgül (Ev): 0 378 315 22 18
Nuran Sarıgül (Cep): 0 535 811 10 96
Çiğdem Toklucu (Ablası): 0 535 979 56 01
İş Bankası Kurtuluş Şubesii;|Şafak GÜZELLER
Şube Kodu: 1032 Hesap Kodu: 498561
www.safakguzeller.com
Ilhan
21.Eylül.2006, 20:46
inşallah yakın zamanda sağlığına kavuşur. dualarımla yanınızdayım
tosunpasa
21.Eylül.2006, 21:00
Keşke yardım edebilecek durumda olsaydım :( Ama maddi olarak yardımımız olmasada dualarımızla yanınızda olacağız umarrım kısa sürede iyileşir arkadaş :(
Bordo61Mavi
21.Eylül.2006, 21:01
allah acil sifa versin.
BaDDucK17
21.Eylül.2006, 21:43
wallahi bende memu çocuğuyum ama dualarımız yanınızda allah kardeşime acil şifalar wersin keşke yardım edebilseydim yaa:2:
kaiserkaan
21.Eylül.2006, 22:34
ya aslında bu arkadasımız için birleşip ufak tefek de olsa bir katkı yapsak cok iyi olur damlaya damlaya göl olur hesabı en azından hiç yoktan iyidir hem de bir insan hayatı sözkonusu su sigaraya bile ayda milyonlar döküyoruz moderatör arkadaslar bi örgütlenme yapamazmıyız?
ms1907
21.Eylül.2006, 22:44
allah acil şifa versin...inşallah sağlığına kavuşacaktır
Mirza
21.Eylül.2006, 23:46
ALLAH acil $ifa Versin ..
Nedvedmania
21.Eylül.2006, 23:49
İnşallah biran önce iyileşir dualarımızla sizleyiz
sehzadew
22.Eylül.2006, 05:11
bende şu an o hastalığın bi benzeriyle boğuşuyorum.ilaçların etkilerini çok iyi biliyorum insanı çok yıpratır.inşallah bir an önce sağlığına kavuşur...ve size bi tavisye vermek istiyorum.tedaviyi uzakta aramayın;).ben uludağ üniversitesinde kemoterapi görüyorum ve çok başarılı doktorlar,tabi doktorunuz size amerikaya gidin dediyse onu bilemem ama ben uludağ üniversitesine gösterin derim arkadaşımız türkiye deyse eğer. bu hem sizin maddi durumunuzu daha az etkiler hemde arkadaşımızın yalnız kalma psikolojisini düzeltebilir siz yanında olduğunuz için.( http://www.safakguzeller.com/belgeler/tedavi.html )rapordan okuduum kadarıyla sanırım hastalığının adı lenfoma.o hastalığı biliyorum.uludağ.uni de 6 aylık tedaviyle insanlar sağlığına kavuşabiliyorlar.aklınızda bulunsun inşallah bi yararım olur
ALEN_34
22.Eylül.2006, 12:28
inşallah kardeşimiz bir an önce sağlığına kavuşur.dualarımızla onun yanındayız
niceray
22.Eylül.2006, 16:01
arkadaşım babama soyledim en yakın zamanda banka hesabına bi miktar para yatıracak allah acil şifalar versin bende dualarımla yanındayım
Kara_Kartal1903
22.Eylül.2006, 19:14
Allah acil şifa versin.:(
Kara_Kartal1903
22.Eylül.2006, 19:16
Allah acil şifa versin.:(
MaTRaKaN
22.Eylül.2006, 21:24
Allah acil şifa versin:(
suzan328176
23.Eylül.2006, 04:12
21 yaşında lenf kaneri olan şafak şuan AMERİKADA.test sonuçlarına göre doktorlar yoğun bir ilaç tedavisi uygulayacaklar , 3 ay boyunca A.B.D'de kalması gerekmekte bu ilaçları 3 ay boyuncaalırsa tedavi sürerse %90 ihtimal ile iyileşme hiç bir sorun kalmama ihtihmali vermişler bu çok güzel bir haber ancak 1 aylık tedaviye göre maddi olarak gitmişti binbir zorlukla Şafak, 3ay için gereken para toplanamazsa Şafak geri dönmek zorunda kalacak.Bu son çaremizdi.Lütfen yardın edin.
arkadaşlar tamam işte türkiyede arayın dediniz.biz yedikule hastanesi çapa hastanesi ve cerrahpaşa hastanesinde profösörler gözetimi altındaydı 4yıldır ama sonuç ortada.türkiyede insan sağlığına gereken önem verilmiyo.amerika yaklaşımı çok farklı.şimdi amerikada ama ne olacak göreceğiz.bi arkadaşımız çok güzel bi fikir sölemiş damlaya damlaya göl olur.bizimde çabamız bu..damlaları çoğaltmak..bizimle beraber olup bu işin sonunu görmek isteyen arkadaşlar beni msnlerine
[email protected]
sormak istediğiniz birşey olursa da herzaman sorulara açığım..hepinize teşekkür ederim
21 yaşında lenf kaneri olan şafak şuan AMERİKADA.test sonuçlarına göre doktorlar yoğun bir ilaç tedavisi uygulayacaklar , 3 ay boyunca A.B.D'de kalması gerekmekte bu ilaçları 3 ay boyuncaalırsa tedavi sürerse %90 ihtimal ile iyileşme hiç bir sorun kalmama ihtihmali vermişler bu çok güzel bir haber ancak 1 aylık tedaviye göre maddi olarak gitmişti binbir zorlukla Şafak, 3ay için gereken para toplanamazsa Şafak geri dönmek zorunda kalacak.Bu son çaremizdi.Lütfen yardın edin.
arkadaşlar tamam ama bu hasta yedikule hastanesi çapa hastanesi cerrahpaşa hastanesinde profosörlerin gözü altındaydı 4 yıldır.ama hiç bi gelişme yok.türkiyede insan sağlığına gereken önem verilmiyo.şuan amerikadalar.amerikanın yaklaşımı çok daha olumlu.bi arkadaşımız çok güzel bi teklif sunmuş.aramızda bişiler yapalım diye.damlaya damlaya göl olur.bizde bu damlalar için uğraşıyoruz.bu işe başlayıp sonucunu görmek isteyen arkadaşlar için hep beraber elele olalım.sorular için msn mi
[email protected]..
Atakan38
23.Eylül.2006, 09:25
aminnnnnnn
inşaLLah iiLeşir
sagLına kawusur
emrec15
23.Eylül.2006, 09:42
acil şifalar
suzan328176
23.Eylül.2006, 21:14
ah canım biz hangi hastanede tedavi göstermedikki.yedikula hastanesi çapa hastanesi cerrahpaşa hastanesinde pofösörlerin gözaltımı altındaydı 4 yıldır.ama olmadı işte..şuan amerikada.şuan ki amacımız 1ay için gitmişti 3 ay kalması gerekiyomuş.bzi bu 2 aylık masrafları toparlamaya çalışıyoruz sizlerin yardımı ile.hadi arkadaşlar buradan yapabildiğimiz kadar.
SAVAŞLA BERABER SENDE SAVAŞ.slogan bu.hepimiz elele versek yaparız bu işi..ilginiz için çok tşk ederim..
ah canım biz hangi hastaneye gitmedikki.yedikula hastanesi çapa hastanesi cerrahpaşa hastanesinde profösörler gözetimi altındaydı 4 yıldır ama türkiyede insan sağlığına verilen değer belli.şuan amerikadalar.yollanırken 1 ay için gitti şuan 3 ay kalması gerekiyo.amacımız 2ay daha kalması için yardımcı olmak.
sloganımız ŞAFAKLA BERABER SENDE SAVAŞ.hadi arkadaşlar hep beraber bişeyler yapabiliriz..
uğuray1907
23.Eylül.2006, 22:17
ya valla cok uzuldum ya...maddi acıdan destek olamasakta dualarımız hep onunla...insallah eskisi gibi olurda yine gs maclarına gider...burdan moderatörlere sesleniyorum ez azından 1 kampanya baslatılamazmı...
VahdeTrabzon
24.Eylül.2006, 11:30
dua yetmez duasızda olmaz
inş. iyileşir Allah acil şifalar versin...
suzan328176
24.Eylül.2006, 17:30
kampanya arkadaşlar kampanya içiç elele..hadiii
booyaka
12.Şubat.2007, 23:20
ah be kardeş yapabileceğimiç birşey olsa da yapsak:( üfff üzüldüm şimdi:(
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ah be kardeş yapabileceğimiç birşey olsa da yapsak:( üfff üzüldüm şimdi:(
lordgorkem