PDA

View Full Version : FB 100.Yıl Turnuvası.

EreN
22.Eylül.2006, 00:24
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım 100. yıl turnuvası için Real Madrid Kulübü'nün başkanından "Emrinizdeyim" yazılı bir faks geldiğini açıkladı. İtalya ve İngiltere'den de ünlü takımları getireceklerini belirten Yıldırım, turnuvayı 2007 Temmuz ayında yapmayı planladıklarını söyledi. Kıraç ve Athena 100. yıl için marşlar hazırladı. Ben bu marşları heyecanla bekliyorum.Ayrıca 100.Yıl senfonisini

10_Osmanozc
22.Eylül.2006, 00:47
Benim bildiğim 4 büyükler arasında yapılacağı şeklindeydi ama.

EreN
22.Eylül.2006, 02:17
Benim bildiğim 4 büyükler arasında yapılacağı şeklindeydi ama.
Yok..Real Madrid manutd gibi takımlarla yapılacaktı

Jesus_FB
22.Eylül.2006, 02:47
yapılsın bakalım o maçlardaki hasılatla yabancı oyuncuların paraları çıkmış olur :)

REsist JuvE11
22.Eylül.2006, 03:25
yapsınlar..bizde büyük bir zewkle futbol izleyelim...kaliteli maçlar olur..güzel olur

comandante
22.Eylül.2006, 13:06
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım 100. yıl turnuvası için Real Madrid Kulübü'nün başkanından "Emrinizdeyim" yazılı bir faks geldiğini açıkladı.

cidden emrinizdeyim mi demiş?

yapsınlar..bizde büyük bir zewkle futbol izleyelim...kaliteli maçlar olur..güzel olur

hiç sanmıyorum kaliteli olacağını.sadece tuncay hırs yapar o maçta=)sonra da tribunlere sussss yapar=)

dinaMYt
22.Eylül.2006, 13:10
vay be aziz yıldırım real madrid başkanını da emrine almış.turnuvaya bişi dediğim yok ta şu medyanın haberlerde kullandığı dil yokmu ona bayılıyorum işte.

SYLaR
22.Eylül.2006, 13:15
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım 100. yıl turnuvası için Real Madrid Kulübü'nün başkanından "Emrinizdeyim" yazılı bir faks geldiğini açıkladı.
Koskoca real Madrid klubunun başkanı aziz Yıldırıma "Emrinizdeyim"demiş.Bizim medya olayı baya baya bi abartmış

10_Osmanozc
22.Eylül.2006, 13:29
Yav "Emrinizdeyiz" dedi diye bu kadar kompleksin manası yok sıcakkanlı bir tavır işte ama bizim medya işte.

Universal
22.Eylül.2006, 14:40
Turnuva eğer İstanbulda olursa bütün maçlara gideceğim. :)

paco
22.Eylül.2006, 16:40
fb avrupadan büyük kulüpleri buraya bedavaya getiremez yani o emrinizdeyim muhabbeti yalandır .... baya bir para verirse kulüplere gelir maçlarını yapar ama sırf takımları buraya getirmekse amaç hasılat yapmazksa mantıklı olabilir ama fb taraftarı için öyle futbol şöleni olmaz .... aksine hayal kırıklığı olur ....
aaa ama r.madrid başkanı a.yıldırımın emrindeyse rica eder maçıda alır .....

Jesus_FB
22.Eylül.2006, 16:42
bu emrinizdeyim lafına siz neden bu kadar çok takıldınız anlamadım gitti heralde real mad. başkanı bu lafı aziz yıldırım'a yalakalık olsun diye demedi aralarında bir yakınlık var demkki böyle bir kelime kullanmış neden bu kadar çok takıldınız ki?

paco
22.Eylül.2006, 17:07
bu emrinizdeyim lafına siz neden bu kadar çok takıldınız anlamadım gitti heralde real mad. başkanı bu lafı aziz yıldırım'a yalakalık olsun diye demedi aralarında bir yakınlık var demkki böyle bir kelime kullanmış neden bu kadar çok takıldınız ki?

bizim burda takıldığımız şey basın ...bunun fb ile alakası yok ... babasıın oğlu bile olsa adam ispanyadan kalkıpda fb nin 100 yılı diye istanbulda maç yapmaz ki r.madrid gibi kulüpler hiç yapmaz .... ama parasını verirsen veya turnuva birincisine sağlam bir para verirse o zaman olabilir ... bu tip takımlar hazırlık döneminde bile kolay kolay maç yapmıyorlar ....

Jesus_FB
22.Eylül.2006, 17:11
bizim burda takıldığımız şey basın ...bunun fb ile alakası yok ... babasıın oğlu bile olsa adam ispanyadan kalkıpda fb nin 100 yılı diye istanbulda maç yapmaz ki r.madrid gibi kulüpler hiç yapmaz .... ama parasını verirsen veya turnuva birincisine sağlam bir para verirse o zaman olabilir ... bu tip takımlar hazırlık döneminde bile kolay kolay maç yapmıyorlar ....

işin kolayı var bizimkiler maçı bilmemne hayır kurumuna yada unicef için falan oynarız diye organizasyon yaparlar o zaman barça bile gelir :D:D

paco
22.Eylül.2006, 17:21
işin kolayı var bizimkiler maçı bilmemne hayır kurumuna yada unicef için falan oynarız diye organizasyon yaparlar o zaman barça bile gelir :D:D

o zaman pele, maradona bile gelir :D

Jesus_FB
22.Eylül.2006, 17:23
zaten pele gelicekti :)

EreN
22.Eylül.2006, 17:28
Pele gelcekmiş bakalım :D
ya Emrinizdeyim derken ne kadar takılıyorsunuz böyle şeylere.İki başkanın arasının çok iyi olduğunu herkes biliyor ondna öyle bi tabir kullanılmıştır..

senderson
22.Eylül.2006, 17:33
bu turnuva kaçmaz.Her türlü giderim...

nekop
22.Eylül.2006, 23:49
kesin real başkanı düşünürüz o zaman gelsin falan demiştir bizimkiler abartmıştır...

Nedvedmania
22.Eylül.2006, 23:53
bende büyük bi heycanla bekliyorum

Emurafu
23.Eylül.2006, 00:12
Edit: Tamamı büyük harfle konu başlığı veya mesaj içeriği yazamazsınız