PDA

View Full Version : Transfer Bitmedi Mi?

Universal
22.Eylül.2006, 18:52
Son günlerde gazetelerde yer alan kalecimiz Volkan Demirel’in BJK’den teklif aldığı yolundaki haberler ve bugün Vatan gazetesinde yer alan “ Beşiktaş Sorgusu” başlıklı haberler üzerine Kalecimiz Volkan Demirel resmi sitemize açıklamalarda bulundu.

Transfer sezonunun kapanmasına rağmen gazetelerin oyuncu transferini sürdürmeye devam ettiğini ifade eden Volkan Demirel, “Yazılanlara ne kadar cevap verirseniz verin, gazeteler istedikleri gibi yazmaya devam ediyorlar. Sezon başında 100. yıl kadrosunda bulunmaktan her oyuncu gibi benim de büyük mutluluk ve gurur duyduğumu söylemiştim. Bu büyük onur, gerek as oyuncular, gerekse yedek oyuncular için geçerli. O günden bugüne hangi şart değişti de benim transferim gündeme geliyor. Takımımız uyum aşamasını bile henüz tamamlamadı. Benim, Başkanımızla FBTV’de görüştüğüm, kendisinin beni bu konuda sorguladığı yazılıyor. Başkanımızla FBTV’de hiç bir görüşme yapmadım. Bütün bunların altında benim yedek olarak sahaya çıkmam yatıyor. Ancak herkes bir kez daha bilmeli ki biz bir takımız. Takım ruhu taşıyarak başarı kazanırız. Transferin noktalanmış olmasını bile dikkate almadan yalan yanlış haber üretiyorlar” dedi.

Sekopej
22.Eylül.2006, 19:01
Evet vatan gazetesinin haberiydi bu galiba. Haberde diyolar ki ikili özel bir görüşme yaptı başbaşa diye. İyi de onlar başbaşa görüşme yaptıysa konuştuklarını sen nerden biliyorsun da yazıyorsun. Görüştüklerini görmüş olabilirsin onu haber yap ne konuştuklarını neden haber yapıyorsun.

Bir de yine vatan gazetesinin dün çok büyük bir ayıbı oldu. Gerçi bugün özür dilediler ama onların işi çamur atmak nasılsa özür unutulur haber akılda kalır düşüncesi. Ama Aziz Başkan'ın bu işin peşini bırakacağını sanmıyorum avukatın yaptığı açıklamaya göre hem maddi, hem manevi tazminat davası açacaklarmış bu haberi yapan ve yayınlayanlar hakkında. Umarım iyi bir tazminat kazanır da oturduğu yerden, araştırma yapmadan sallama haber yapanlara ibret olur böyle habercilik olmadığını anlayıp, adam gibi haberler yaparlar....

nekop
22.Eylül.2006, 23:10
aslında gazetelerede hak vermek lazım transfer sezonu bitti atılcak sallama bi haber yok canları sıkılıyor :)

dinaMYt
22.Eylül.2006, 23:37
vatan gazetesi yayına başladıktan sonra 2 yıl boyunca oldukça seviyeli habercilik ve gerçek anlamda gazetecilik yapıyorlardı.özellikle ibrahim seten ve ekibi çok iyi atlatma haberler yapıyorlardı.hele ki ribery transferini gerçekleşmesinden bir ay evvel vererek beni dumura uğratmıştı.fakat özellikle son 1 senedir bu çizgisinden çok uzaklaştı.bu haber de o bozulmanın eseri zira volkanın beşiktaşa gitmesi pek mümkün görünmüyor.

Emurafu
23.Eylül.2006, 00:10
bİttİ Kardes Ama İŞte Teklİf GÖtÜrmÜŞ Egr Dogruysa Şİmdİden Ama Yalanda Olabİlİr Dogruda Olabİlİr

EreN
23.Eylül.2006, 03:26
bİttİ Kardes Ama İŞte Teklİf GÖtÜrmÜŞ Egr Dogruysa Şİmdİden Ama Yalanda Olabİlİr Dogruda Olabİlİr
Tercüme edebilir misiniz ?

nekop
23.Eylül.2006, 14:39
hemen edim anlamı şu benim mesaj sayım az sacma sapan mesajlar atarak onu cogaltıyorum...

Nedvedmania
23.Eylül.2006, 18:00
:n::n::n::n: bende anlamadım:D :confused: