PDA

View Full Version : Alex yine kadroya çağrılmadı !..

REsist JuvE11
23.Eylül.2006, 05:59
Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Dunga, Ekvador ve Kuveyt'le oynayacakları hazırlık maçlarının kadrosunu açıklarken, Fenerbahçeli Alex De Souza yine kadroya giremedi..

Carlos Alberto Parreira tarafından Brezilya Milli Takım kadrosuna çağrılmayan Alex, Brezilya'nın yeni patronu Dunga'nın da gözüne girmeyi başaramadı. Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Alex, takımının 7 Ekim'de Ekvador ve 10 Ekim'de Kuveyt'le yapacağı hazırlık maçlarının aday kadrosuna çağrılmadı.

Sakatlıktan kurtulan ve Real Madrid'in de dönüşünü dört gözle beklediği yıldız futbolcu Ronaldo'nun da Dunga tarafından kadroya alınmaması şaşkınlıkla karşılanırken, Dunga'nın genç ve Avrupa'da forma giyen futbolculara ağırlık vermesi dikkat çekti. Dunga'nın 22 kiilik kadrosunda henüz uluslararası tecrübesi bulunmayan Sevilla'nın defans oyuncuları Danbiel Alves ve Adriano, Gremio'nun orta saha oyuncusu Lucas ve FC Porto kalecisi Helton gibi isimlere yer verdi.

Dunga'nın Ekvador ve Kuveyt maçlarının aday kadrosuna çağırdığı isimler ve oynadıkları takımlar ise şöyle:

"Kaleciler:
Gomes (PSV Eindhoven/Hollanda), Helton (FC Porto/Portekiz)

Savunma Oyuncuları:
Luisao (Benfica/Porto), Lucio (Bayern Münih/Almanya), Juan (Bayer Leverkusen/Almanya), Alex (PSV Eindhoven/Hollanda), Maicon (Inter Milan/İtalya), Daniel Alves (FC Sevilla/İspanya), Marcelo (Fluminense), Adriano (FC Sevilla/İspanya)

Orta Saha Oyuncuları:
Lucas (Gremio), Dudu Cearense (CSKA Moscow/Rusya), Kaka (AC Milan/İtalya), Edmilson (Barcelona/İspanya), Gilberto Silva (Arsenal/İngiltere), Elano (Shakhtar Donetsk/Ukrayna), Ronaldinho (Barcelona/İspanya)

Forvet Oyuncuları:
Vagner Love (CSKA Moskova/Rusya ), Rafael Sobis (Real Betis/İspanya), Robinho (Real Madrid/İspanya), Daniel Carvalho (CSKA Moskova/Rusya), Fred (Lyon/Fransa)".

Universal
23.Eylül.2006, 09:11
Tek Alex'i değil Türkiye'de oynayan hiç bir oyuncuyu çağırmamış.

GeNç KaRTaL
23.Eylül.2006, 09:27
bence dunga en iyisini yapıyor brezilya bu kadroyla iyi işler yapar ayrıca ronaldo ve adriano u çağırmamaış alex i niye çağırsın

LaKe
23.Eylül.2006, 11:26
Kızmayın ama bunda şaşırılacak hiçbirşey yok! Alex'in Brezilya 11'indeki herhangi bir futbolcudan daha iyi olduğunu düşünmüyorum.

TR.CaPTaiN
23.Eylül.2006, 12:14
Ronaldo nun bile giremedigi kadroya alex in girememesi cok garip degil

bursa_mc
23.Eylül.2006, 12:26
alex bitti artık beaw,sadece turkiyede iş yapar.

Vieri
23.Eylül.2006, 12:27
dün zaten maçta gördük koşmayan pres yapmayan adamlar prim yapmıyor.

ibo
23.Eylül.2006, 12:38
alex ten ziyade Brazilya kadrosunda köklü değişikliklere gitmiş değişik bir kadro kurmuş...

lazyboy7
23.Eylül.2006, 12:53
aaaa cok sasırdım ben.nasıl cagrılmaz....

Berkaiser
23.Eylül.2006, 13:03
Alex'in çağrılmaması normal.

comandante
23.Eylül.2006, 13:07
şaşılacak birşey değil.alexin meziyetleri juninhoda fazlasıyla var.

M.Scofield
23.Eylül.2006, 13:15
bune ya bunun içinde haber yapıyorlar tabii çağirılmaz çok normal

meddah
23.Eylül.2006, 13:24
şaşılacak birşey değil.alexin meziyetleri juninhoda fazlasıyla var.

Juninho da çağrılmamış..

M.Scofield
23.Eylül.2006, 13:27
gençleştirmeye çalışıyor

Del Piero_10
23.Eylül.2006, 13:33
Juninho da çağrılmamış..

o milli takımı bıraktı zaten

Burak Duran
23.Eylül.2006, 13:58
çok saçma bir kadro olmuş bence adriano çağrılmalıydı.ricardinho ve alexin çağrılmaması gayet normal

nekop
23.Eylül.2006, 14:32
anaaa alex yokmu o zaman kesin yenilirler çok büyük kayıp insan ronaldinho yerine alexi cagırır nede olsa dünya kupasında alex onu kesiyordu ;)

Jesus_FB
23.Eylül.2006, 14:33
Alex'i bırakın bu adam portolu Anderson'u bile çağırmamış

Sekopej
23.Eylül.2006, 20:03
Neden Ricardinho çağrılmamış diye değil de Alex çağrılmamış diye haber yapılıyor anlamış değilim. Ricardinho dünya kupasında oynadı yani bu takımın bir oyuncusuydu, onu tartışmak gerekirken zaten uzun zamandır çağrılmayan Alex'i neden tartışıyoruz anlamış değilim....

Zaten uzun zamandır çağrılmıyor ve şu anda da çağrılacak bir performans sergilemiyor, o nedenle böyle bir haber yapılmasını bile yanlış buluyorum....

perpetua
23.Eylül.2006, 20:26
Dort sene sonra oynanacak Dunya kupasinda Alex 33 yasinda olacak. Ayni sekilde Ronaldo ve Ricardinho da 34 yasinda olacaklar. Simdi onlari cagirmak yerine arkadan gelen oyunculari kadroya hazirlamak daha dogru. Nasil olsa arkadan yeni Alex, Ronaldo, Richardinho'lar geliyor Brezilya'da.

Bizdeki gibi yenisi tekrar gelmeyen Hakan Sukur'e mecbur degiller.

eGowiCh
23.Eylül.2006, 20:39
Dort sene sonra oynanacak Dunya kupasinda Alex 33 yasinda olacak. Ayni sekilde Ronaldo ve Ricardinho da 34 yasinda olacaklar. Simdi onlari cagirmak yerine arkadan gelen oyunculari kadroya hazirlamak daha dogru. Nasil olsa arkadan yeni Alex, Ronaldo, Richardinho'lar geliyor Brezilya'da.

Bizdeki gibi yenisi tekrar gelmeyen Hakan Sukur'e mecbur degiller.

Doğru lafa ne denir? :)

Sheriff
25.Eylül.2006, 00:26
Nasıl Alex'in çağrılmaması normal oluyor anlamıyorum Alex'in istatistiklerine kimse bakmıyomu yaa.Mevkisinin en formda isimlerinden birisi nedir bu Alex düşmanlığı.Hangi maçta gördünüz Ronaldinho'nun pres yaptıını.Pres yapan oyuncular zaten ayrıca vardır her işin bi adamı var.Her takımda.Pres yapan Emerson'da yok kadroda.

meddah
25.Eylül.2006, 01:37
Henry Fransa Milli Takımı'na çağrılmaz; bu anormaldir.. Totti İtalya Milli Takımı'na çağrılmaz, bu da anormaldir.. Beckham İngiltere Milli Takımı'na çağrılmaz, bu da anormaldir.. vs.. vs..
Ama Alex Brezilya Milli Takımı'na çağrılmazsa bu normaldir. Çünkü şimdiye kadar 50 kere çağrıldıysa, 550 kere de çağrılmamıştır.. O bakımdan.. Yoksa, ben de pres yapmıyorum, beni de çağırsınlar..

Sheriff
25.Eylül.2006, 01:53
Tamam ozaman bana Alex'in Brezilya Milli Takımına çağırılmaması için tek bi neden söyleyin..

meddah
25.Eylül.2006, 01:58
Mesela:

Dort sene sonra oynanacak Dunya kupasinda Alex 33 yasinda olacak.

Yine mesela:

Çünkü şimdiye kadar 50 kere çağrıldıysa, 550 kere de çağrılmamıştır..

Sheriff
25.Eylül.2006, 02:09
Ozaman Lucio niye kadroda, diğer oyuncuların tamamı 550 maçın 550sinede çağırıldımı?Lucio yokken Alex milli takımdaydı.

koray_capello
25.Eylül.2006, 04:16
Ozaman Lucio niye kadroda, diğer oyuncuların tamamı 550 maçın 550sinede çağırıldımı?Lucio yokken Alex milli takımdaydı.

iyi de brezilya takımında lucio mevkisinde en iyisi. onu çağırmayacak da kimi çağıracak. ama alexin mevkisinde kendinden daha iyi olan ronaldinho ve kaka var. hem de daha gençler..

e_mali
25.Eylül.2006, 10:00
Sanki Alex surekli milli takımda oynayan, butun onemli turnuvalara katılmıs, 11'in vazgecilmezi bi adammıs gibi bu haberler yapılıyor.
Maksat kose dolsun...
Alex kadroya çağrılmadığında değil, çağrıldığında haber olmalı.

dnz498
25.Eylül.2006, 11:52
Sanki Alex surekli milli takımda oynayan, butun onemli turnuvalara katılmıs, 11'in vazgecilmezi bi adammıs gibi bu haberler yapılıyor.
Maksat kose dolsun...
Alex kadroya çağrılmadığında değil, çağrıldığında haber olmalı.
hay ağzına sağlık baştan sona okudum bir düzgün söz bu
Çağrılmaması gayet normalde çağrılırsa bomba olur o anda

Sheriff
25.Eylül.2006, 14:27
Yani sorun yaşsa lucioda çağırılmamalı, eğer sorun pres yapmamasıysa kaka ve ronaldinhoda çağırılmamalı, yok sorun sürekli milli takımda oynamamasıysa diğer gençlerin hiçbirinin çağırılmaması gerekir.Alex kötü değil. Alex'e şans vermeyenler kötü.Fenerbahçeye transfer olduğu sene güney amerika kupasında 10 numara kaptan + kupanın en iyi oyuncusu ve asist kralı olmuştu. Yani kaliteside tartışılmaz. bence alex in kadroya alınmaması için bi neden yok!!!

tosunpasa
25.Eylül.2006, 14:57
Yani sorun yaşsa lucioda çağırılmamalı, eğer sorun pres yapmamasıysa kaka ve ronaldinhoda çağırılmamalı, yok sorun sürekli milli takımda oynamamasıysa diğer gençlerin hiçbirinin çağırılmaması gerekir.Alex kötü değil. Alex'e şans vermeyenler kötü.Fenerbahçeye transfer olduğu sene güney amerika kupasında 10 numara kaptan + kupanın en iyi oyuncusu ve asist kralı olmuştu. Yani kaliteside tartışılmaz. bence alex in kadroya alınmaması için bi neden yok!!!
tamamen katılıyorum alex gibi savaşçı bir oyuncu var mı?adamın kaşı patlıyor oyununa devam ediyor en iyi şekilde oynuyor devre arasında kaşına dikiş atılıyor ve o 2. yarı yine arkadaşlarını yalnız bırakmıyor oyunda şutunuda çekiyor pasınıda atıyor asistinide yapıyor kimse alex kötü bir oyuncu diyemez ve yine kimse alexin milli takıma çağırılması anormaldir diyemez Alex brezilyadada mevkkisinin en iyi oyuncularından birisidir

e_mali
25.Eylül.2006, 16:17
arkadaslar lutfen biraz daha gercekci olalım. Tamam Alex iyi oyuncu, kimse kotu diyemez. Ama bu Brezilya Milli takımı. İddia ediyorum Alex İtalyan, İngiliz hatta Fransız olsa kesinlikle o milli takımlarda oynardı. Ama Brezila gibi super yeteneklerin arda arda sıralandığı bir takımda oynamak çok zor.
Mevkiisindeki diğer adaylarla bir kıyaslama yapın isterseniz.

Del Piero_10
25.Eylül.2006, 16:19
arkadaslar lutfen biraz daha gercekci olalım. Tamam Alex iyi oyuncu, kimse kotu diyemez. Ama bu Brezilya Milli takımı. İddia ediyorum Alex İtalyan, İngiliz hatta Fransız olsa kesinlikle o milli takımlarda oynardı. Ama Brezila gibi super yeteneklerin arda arda sıralandığı bir takımda oynamak çok zor.
Mevkiisindeki diğer adaylarla bir kıyaslama yapın isterseniz.

Eğer İtalyan yada Fransız olsaydı bence değil 50 maç 1 maç oynayamazdı.

SYLaR
25.Eylül.2006, 16:23
Bundan daha doğal ne varki.Brezilya milli takımından bahsediyoruz.Tüm futbolcular Dünyanın elit kluplerinde oynuyor.Alex iyi bir adam ama Brezilya milli takımına girecek kadar değil.Ne adamlar giremiyor Brezilya milli takımına alex girememiş diye ne olmuş

eGowiCh
25.Eylül.2006, 19:08
Çok yetenekli, ama kötü yanları; ikili mücadelelerde kötü, hızlı değil ve pres yapmıyor, koşmuyor. Bu özelliklere de sahip olsa Ronaldinho gibi Barcelona'da oynardı zaten.

Alex'i milli takıma koysak, nasıl oynar bilemeyiz, şans verilmesi gerekir bence. 2006 DK'da Ronaldinho bile sönüktü. Alex'e Copa Amerika'da şans verildi ve yukarda söylendiği gibi turnuvanın en iyi adamı seçildi, harika oynadı.

Anderson, Kerlon gibi süper yetenekler var Brezilyalı; fakat onlar daha 18-19 yaşında olduğundan A milli takıma alınmıyorlar. Şu an Alex'in mevkisinde kadroda bulunan Daniel Carvalho var. Onunla kıyaslamak gerekir, zira Ronaldinho daha çok solda oynuyor, Kaka ise hem defansif hem ofansif yönü olan bir oyuncu. Stilleri farklı.

nart_susruko
26.Eylül.2006, 02:31
demekki dunga'nın göreve geldiği zamanki alex haberi balooonmuş..

Sheriff
30.Eylül.2006, 01:02
Alex için hala aynı şeyler düşünülüyormu bilmiyorum maçta randers maçında bi varlık ortaya koyamadığı söyleniyor.Bi varlık ortaya koyamadığı maçta 2 asist yapıyorsa var olduğu maçlarda ne yapar tartışılır.

mateja kezman
30.Eylül.2006, 23:46
bu olaya bızlerde alexde brezılya basınıda we brezılyanın basına gelen butun teknık adamlarda alıstı artık.. brezılya teknık dırektorlugune gelme maddesı
***alex de souza kadroya cagrılmayacak***

Sheriff
01.Ekim.2006, 00:23
bu olaya bızlerde alexde brezılya basınıda we brezılyanın basına gelen butun teknık adamlarda alıstı artık.. brezılya teknık dırektorlugune gelme maddesı
***alex de souza kadroya cagrılmayacak***
böyle bişey war demekki:) Brezilya basını Alex'i dünyanın en iyi 8. oyuncusu seciyor ama Alex bir türlü milli takıma kendini kabul ettiremiyor komedi yaa...

eGowiCh
01.Ekim.2006, 01:14
Fenerbahçe'ye Alex gelmeden önceki haberleri okudum arşivden. "Brezilya liginin en iyi futbolcusu, süper bir yetenek, umarım Alex gelir; ama peşinde Real Madrid, Milan, Panathinaikos, Inter gibi takımlar varmış." gibi yorumlarla karşılaştım. Gelmeden önce herkes süper, harika diyordu, geldikten sonra kötü mü oldu?

Emurafu
01.Ekim.2006, 04:03
türkiyede ki bazı oyuncular almanyada,italyada,ispanyada,ingilterede oynasaydı suanda milli takımlarının yıldızıydı mesela
aurellio
alex

Cengo
01.Ekim.2006, 05:50
Carvalho forvet, AMC değil..

scolari12111
01.Ekim.2006, 13:07
eğer alex milli takımda oynayacak bir futbolcu olsaydı türkiye de olmazdı.

eGowiCh
01.Ekim.2006, 14:46
Carvalho forvet, AMC değil..

Hayır forvet değil, AMC...

meddah
01.Ekim.2006, 14:55
Hayır AMC değil, stoper..

Emurafu
01.Ekim.2006, 14:56
yorumlara baktım kimileriniz lucio bile eleştirtiryor licio milli takıma alınmadan olurmu

Del Piero_10
01.Ekim.2006, 21:17
Hayır forvet değil, AMC...

bence BMC ?!?!

Hayır AMC değil, stoper..

kimki bu carvalho üzerinde bu kadar kişi fikir birliğine varamıyor

meddah
01.Ekim.2006, 22:22
Hahaha.. Güzeldi..

Ben şahsen Chelsea'dekine gönderme yaptım.
Ne yaparsın, TV8 icad oldu, mertlik bozuldu, millet Brezilya Ligi izledi..

TR.CaPTaiN
02.Ekim.2006, 18:16
Açıkcası Daniel Carvalho yu izledim. Bir Fenerbahceli olarak sunu itiraf etmeliyimki bende Brezilya T.D olsam kesinlikle Daniel Carvalho yu cagırırdım Alex'ten hem daha hızlı hem daha teknik

fmsmyrna
02.Ekim.2006, 18:27
daniel carvalho yu ilk olarak fm arama yaparken keşfetmiştim ama yetersiz bütçem nedeniyle alamamıştım iyi bi oyuncu onu biliyorum 2-3 maçını izledim ayrıca alex nie milli takıma alınsın ki onun mevkisinde ondan çok iyi olan ve sadece şuan aklıma gelenler:ronaldinho,kaka,juninho,diego,carvalho şuan bunlar aklıma geldi

Sheriff
02.Ekim.2006, 22:47
daniel carvalho yu ilk olarak fm arama yaparken keşfetmiştim ama yetersiz bütçem nedeniyle alamamıştım iyi bi oyuncu onu biliyorum 2-3 maçını izledim ayrıca alex nie milli takıma alınsın ki onun mevkisinde ondan çok iyi olan ve sadece şuan aklıma gelenler:ronaldinho,kaka,juninho,diego,carvalho şuan bunlar aklıma geldi
Bence bunlardan sadece Ronaldinho ve belki bide Kaka Alex'ten daha iyi.Ne Juninho Pernambucano ne Diego nede Daniel Carvalho...Şimdi benim hakkımda garip yorumlar dinliycem galiba ama bu benim fikrim..Sırf Türkiye'de oynadığı için bu şekilde bir muameleye maruz kalıyor emin olun İngiltere'nin en kral takımında banko oynayacak bir isim ozaman işte herşey farklı olurdu. Alex-Ronaldinho kıyaslaması yapardık burda:mad:

meddah
02.Ekim.2006, 22:55
Burak, biraz daha üflersen patlayacak..

scolari12111
03.Ekim.2006, 14:37
alex juninho dan iyi yılın hatta 100 yılın esprisi olsa gerek:DDDDDDDDD

Sheriff
04.Ekim.2006, 00:28
alex juninho dan iyi yılın hatta 100 yılın esprisi olsa gerek:DDDDDDDDD
ilk olarak saygılı ol.nedemek 100 yılın espirisi bu benim fikrim katılırsın katılmazsın...

Nesi var Juninho'nun adam topa iyi vuruyo diye dünyanın kralı yaptınız. Adam milli takımda ilk golünü birleşik arap emirliklerine geçen sezon attı.sevmiyorum bu adamı ne oyun kurabiliyo ne adam geçebiliyo.Şut Şut kaleyi gördüğü yerden vuruyo.iyi şut çekiyo diye iyi topcu denilen tek adam Juninho değil tabi.Biride Recoba. futbol sadece şut çekmek değildir..Alex'i şişirmiyorum gerçekleri konuşuyorum.Şut adam geçme oyun kurma isabetli pas gol pozisyonu yaratma.... hepsi Alex'te mevcut...

Jesus_FB
04.Ekim.2006, 00:42
Alex teknik yönden belki dünyan'ın sayılı oyuncularında olabilir ama mental yönden bir hiç

Sheriff
04.Ekim.2006, 00:45
Alex teknik yönden belki dünyan'ın sayılı oyuncularında olabilir ama mental yönden bir hiç
Aynı Maradona gibi...

Jesus_FB
04.Ekim.2006, 00:49
Aynı Maradona gibi...
maradona da kazanma hırsı takım oyunu anlayışı vardı alex te bunlar yok

Sheriff
04.Ekim.2006, 00:58
maradona da kazanma hırsı takım oyunu anlayışı vardı alex te bunlar yok
Alex'te hırs yokmu. kaşı patlak oynadığı maçı hatırla.Yenildiğimiz maçlarda taraftarı nasıl ayağa kaldırıp gaza getirdini hatırla.Takım oyunu Alex oyun kuran asist yapan bi adam nasıl böle bişey sölersin?Tmm Maradonayla kıyaslamıyorum ama bunları değilde topu ayağına alınca yapabildiklerinden bahsetsen daha iyi olurdu.Alex herkesi çalımlayıp gol atamaz. Alex Maradona kadar hızlı değil....Ben senin dediğin yönden kıyaslamıştım..

Jesus_FB
04.Ekim.2006, 01:13
ben zaten maradona ile kıyaslamk için demedim onu ama gerçekten alexi şöyle sinirlenip yada hırslanıp gidip bir kaç kişiyi geçip gol attığınıda hatırlamıyorum

sonra bu adamın garip bir özelliği var örnekle anlatmaya çalışayım sana hepimiz küçükken mahalede top oynardık. Ben yaşıtlarımla oynamayı daha çok severdim daha güzel oynardım daha istekle koşardım ama büyük biri ile oynamayı da hiç sevmezdim bana zor gelirdi, mücadele etmezdim o yüzdende çok kötü oynardım ama kimi çocuklar kendilerinden büyükleriyle oynarken bile harika oynardı :) işte Alex de aynen böyle. Bu yüzden avrupa maçlarında alex kötü lig maçlarında iyi

meddah
04.Ekim.2006, 01:15

Aynı Maradona gibi...

Hayır, Ümit Özat gibi..

Ben oynamıyorum artık.. Maradona mental yönden "hiç" ise, ben bu oyunda yokum..
Yahu Maradona "mental" kelimesinin İspanyolcası be..!

Sheriff
04.Ekim.2006, 01:24
Hayır, Ümit Özat gibi..

Ben oynamıyorum artık.. Maradona mental yönden "hiç" ise, ben bu oyunda yokum..
Yahu Maradona "mental" kelimesinin İspanyolcası be..!
Hehe Ümit Özat gibi fln değil o bi yalanda:) teknik açıdan mükemmel şimdi abartmada.
Maradona'nın adam peşinde koştuğunu değil daha çok adamları peşinde koşturduğuna tanık olduk:)Maradona top rakipteyken takımını 10 kişi bırakır top takımındaykende 15 kişi hücuma çıkarırdı..Mental derken çalışmasından fln bahsetmiştik sanırım.Ayrıca takım oyununu oynamazdıki Maradona..Zaten tek başına bi takımdı:D
Neyse Alex için söylediğim herşeyin arkasındayım herkesle her tür tartışmayada girebilirim bu konuda..

meddah
04.Ekim.2006, 02:49
Tekniğine bir şey demiyoruz canım, ya da yeteneğine..
Hatta bana kalırsa Brezilya Milli Takımı'nın bankosu olsun..

Ama mental, senin dediğin şey değil..
Ümit Özat'ı espri olsun diye söyledim zaten :)

Sheriff
04.Ekim.2006, 18:52
Tekniğine bir şey demiyoruz canım, ya da yeteneğine..
Hatta bana kalırsa Brezilya Milli Takımı'nın bankosu olsun..

Ama mental, senin dediğin şey değil..
Ümit Özat'ı espri olsun diye söyledim zaten :)
Mental bircok seyi kapsar zihin gucu dusunce gucu gibi bisey.orda solemek istedigi sey farkliydi.Alex te mental yonden bir hic degil kesinlikle.

Koray Düşova
06.Ekim.2006, 02:02
Mental davranış,anlayış hal hareket fizikle uzaktan yakından ilgisi olmayan tamamen zihinsel ve kafa yapısıyla ilgili etkenlerle bağdaştırılacak bir kelimedir.Mesela morali bozuksa mental olarak eksıktir,Futbolcunun mental durumunu herkes çözemez,sahada fiziksel olarak performansını görebilir,ama futbolcuyla konuşan mental durumu bilir,yani teknik direktör...

Örneğin geçen sezon Sol Campbell koca sezon neden yoktu? Mental olarak yerlerde sürünüyordu,aklını futbola veremediğini belirtiyordu,depresyonda olması onun Mentalizasyon Bozukluğu olduğunun bir başka göstergesiydi.

Bir oyuncu mental olarak hazır değilde fiziksel olarak hazırsa iyi performans sergiler mi diye soracak olursak(?) Elbette olabilir,direnci yüksektir ve mental potansiyeli vardır,bunun üstesinden gelebilir,ama bunu her futbolcu yapamaz.Okan Koç bunu beceremediği için şuan bitmiş durumda,sadece mental değil fiziksel olarkta kendine iyi bakamadığı için bitmiş durumda...örnekleri çok...

Sheriff
06.Ekim.2006, 02:03
Vediğin bilgiler için saol Koray. Bizi aydınlattın.Demekki herkesin bildiğini sanıpta aslında hiç bilmediği bişeymiş:D

Arkadaşlar Alex ile ilgili düşüncelerinize katkıda bulunacak bir video izlemeyenler mutlaka izlesin.
http://www.youtube.com/watch?v=tdhLT2QdJ6Q

Ilhan
06.Ekim.2006, 02:12
Arkadaşlar Alex ile ilgili düşüncelerinize katkıda bulunacak bir video izlemeyenler mutlaka izlesin.
http://www.youtube.com/watch?v=tdhLT2QdJ6Q
gerçekten iyi bir video.. alex'in toplara ne kadar iyi vurduğunu gösteriyor.

Sheriff
06.Ekim.2006, 16:50
en az Ronaldinho, C.Ronaldo... videoları kadar kaliteli..

Krusty
06.Ekim.2006, 16:54
Aslında bu konunun başlığı ''Adriano, Brezilya Kadrosuna Çağrılmamış!'' diye değişsin. Hem Alex konu olunca illa tartışma çıkıyor. He bir de Alex, Ronaldinho'yu kesiyordu değil mi? :)

Eray Dengiz
06.Ekim.2006, 16:56
en az Ronaldinho, C.Ronaldo... videoları kadar kaliteli..

Evet bu konuda katılıyorum. Video'yu sonuna kadar izledim gerçekten müthiş hareketler, goller var.

Ilhan
06.Ekim.2006, 16:57
Aslında bu konunun başlığı ''Adriano, Brezilya Kadrosuna Çağrılmamış!'' diye değişsin. Hem Alex konu olunca illa tartışma çıkıyor. He bir de Alex, Ronaldinho'yu kesiyordu değil mi? :)

Kimse Alex'i Ronaldinho ile karşılaştırmıyor. Alex Avrupa standartlarında bir oyuncu. Diğeri ise bir dünya starı. Ama Brezilya'nın o mevki için pek çok oyuncusu var zaten.

Sheriff
06.Ekim.2006, 17:05
Sanane kardeşim belki bana göre Alex - Ronaldinho'yu kesiyor.Düzgün msjlar at.Fikrini söyle çık git.Kimse burda Alex Ronaldinho'yu kesiyor demedi.

Del Piero_10
06.Ekim.2006, 17:07
Sanane kardeşim belki bana göre Alex - Ronaldinho'yu kesiyor.Düzgün msjlar at.Fikrini söyle çık git.Kimse burda Alex Ronaldinho'yu kesiyor demedi.

peki Juninho Paulista mı alex mi?

Krusty
06.Ekim.2006, 17:08
Ben zaten fikrimi söyledim ve çıktım. :) İkincisi burda denmedi ama diğer konuda söylendi. Ben de ona karşılık söyledim. Neyse uzamasın..

Sheriff
06.Ekim.2006, 17:16
peki Juninho Paulista mı alex mi?
:Dgüzel bir yaklaşım.Eski Juninho yani 97-98 yıllarında Dünya Kupası öncesi sakatlanana kadar şu an burada konuştuğumuz bir çok futbolcudan iyiydi.Ki 2002 dünya kupası kadrosuna çağrıldı.yani sakatlığı geçtikten sonrada eski formunu aratmadı. Ama şu an tabi yaşı iyice ilerledi.Tekniği hala yeterli olsada hızını ve diğer bağzı özelliklerini kaybetti.

Del Piero_10
06.Ekim.2006, 17:16
konu kilitlenecek bence

çünkü tartışacak birşey kalmadı,konu güncelliğini kaybetti artık

Sheriff
06.Ekim.2006, 17:19
Konu güncelliğini kaybedince zaten kendi kendine yok olur.Merak etme:)