Log in

View Full Version : Yeni takımlardan hangısı basarılı olur???

pasamatexas
18.Haziran.2005, 19:52
HANGISI :!: :!: :?: :mrgreen: (e)

arkadaslar herkesı bu ankete davet edıyorum!!!!!
sızde davet edın!!!!

apaydin2148
18.Haziran.2005, 19:55
bence hepsi

pasamatexas
18.Haziran.2005, 20:00
o zaman senın cevabına gore isler cok karısır arkadasım :mrgreen: kım dusecek hepsı basarılı olursa???bence istemem ama kayserının bı takımı tekrar 2. lige donecek gıbı! :roll:

metin oktay
18.Haziran.2005, 20:20
zorlu grubunun destegıyle bence vestel manısa bu lıgde ış yapar

VoLkaN BaROs
18.Haziran.2005, 21:37
o zaman senın cevabına gore isler cok karısır arkadasım :mrgreen: kım dusecek hepsı basarılı olursa???bence istemem ama kayserının bı takımı tekrar 2. lige donecek gıbı! :roll:

Yeni çıkan takımlar düşecek diye bir kural mı var :roll: Eee diğerleri niçin oynuyor o zaman :)

pasamatexas
18.Haziran.2005, 21:43
yok yanlıs anlasılmasını ıstemem!!evet oyle bır kural yok ama senelerden berı bu boyle en azından lıge yenı cıkan 3 takımdan 1 i illakı duser!! arkadasım 3 de dusmez dedıde ondan oyle bır cevap verdım!! (ı)

besiktas 67
18.Haziran.2005, 23:11
Bence sivas yada mersin basarili olabilir

Bursali o ne ya bir günde cosmusun 126 puan öyle yapma bak yoks abozusuruz (f)

pasamatexas
18.Haziran.2005, 23:14
MERSIN DAHA 1. LIGTE DEIL OLSUN CANIN SAGOLSUN!!!
sana bıraz puan bagıslayayım ıstersen!!!! (ı) (ı)

besiktas 67
18.Haziran.2005, 23:17
yapsan iyi olurum genc sagol (a)

CARMELO_ANTONY
18.Haziran.2005, 23:51
ben söylim abi hemen kayseri erciyes bu sene çok iş yapar.manisadan ise umudum yokk (d)

Cengo
19.Haziran.2005, 15:40
Hepsi iyi takımlar kuruyorlar
Diyarbakırspor ve Kayserispor'un (yeni katılan Erciyes değil) düşeceğini düşüyorum.

apaydin2148
19.Haziran.2005, 15:55
Hepsi iyi takımlar kuruyorlar
Diyarbakırspor ve Kayserispor'un (yeni katılan Erciyes değil) düşeceğini düşüyorum.

bende aynusunu düşünüyorum.belki yanlarında Ankaragücü,Rize ikilisinden bir olabilir.

pasamatexas
20.Haziran.2005, 00:09
gercekten bu sene kımın dusecegıne onceden kestırmek hatta 2. yarının ortalarına dogru bıle kestırmek cok zor olacak!!!!
bana gore su anda tek bır takım duser dıye dusunuyorum kayserının 2 takımından 1 sı duser dıye dusunuyorum!! (b)

gozgoz
20.Haziran.2005, 00:44
bence manisa küme düşmez bombaları patlatmaya başladı bile

pasamatexas
20.Haziran.2005, 00:50
bu arada gozgoz, sen ajansspor forumundada yazıyosun dımı???
konuyla ılgılı deıl ama pardon???

pasamatexas
21.Haziran.2005, 20:34
su ana kadar en ıyı sıvas gıdıyor !!!
ercıyes le manısa hıc ıyı transfer yapmadfı!!

PhotoGrapher
21.Haziran.2005, 23:03
Manisa ve sivas....Kayseriden pek umudum yok :roll:

apaydin2148
21.Haziran.2005, 23:49
erciyesspor baya iyi transferler yaptı:

YUSUF SOYSAL (KALECİ-ESKİŞEHİRSPOR)
KAZIM ŞEKER
BURHAN ÇOŞKUN (TÜRK TELEKOMSPOR)
RİADH BEN KHEMAİS BOUAZİZİ (GAZİANTEPSPOR)
EMRE TORAMAN (SAKARYASPOR)
GÖKHAN KÖK (SAKARYASPOR)
VINCENT ENYEAMA (NİJERYA - ENBİYBA)
VİKTOR AGALİ (NİJERYA - NİCE(Fransa))
BURAK AKDİŞ (SAKARYASPOR)

11
22.Haziran.2005, 03:20
manisa ve sivas kesinlikle çok iyi olacaktır.maddi güçleri iyi ve teknik direktörde istikrar sağlanırsa bu takımlar kolay kolay küme düşmez.
sivasın yaptığı teknik direktör ve oyuncu tercihlerini de kınıyorum!

pasamatexas
22.Haziran.2005, 13:03
apaydin2148,

KAZIM ŞEKER
GÖKHAN KÖK (SAKARYASPOR)

bana gore bouazizi ve burak harıc gerısı ıyı transfer deıl!
sıradan futbolcular!
sebatta boyle sıradan futbolcularla dusmustu! (ogün-hakan bayraktar-......)bunların ısmı ıyı gıbı gozuken ama futboldan anlamayan adamlardır!!! (b) (b)

besiktas 67
22.Haziran.2005, 20:54
pasamatexas sana katiliyorum (ı)

apaydin2148
22.Haziran.2005, 21:10
apaydin2148,

KAZIM ŞEKER
GÖKHAN KÖK (SAKARYASPOR)

bana gore bouazizi ve burak harıc gerısı ıyı transfer deıl!
sıradan futbolcular!
sebatta boyle sıradan futbolcularla dusmustu! (ogün-hakan bayraktar-......)bunların ısmı ıyı gıbı gozuken ama futboldan anlamayan adamlardır!!! (b) (b)

bunların arasına enyeama ve agaliyi'de katmalısın bence

burak_unal
23.Haziran.2005, 01:53
memleketim sivas bu ligde tutunacaktır (ı)

mustang
26.Haziran.2005, 14:05
kayseri ve erciyes spor bu ligde daha uzun seneler bulunacaktır. erciyesspor ve inter kardeş külüp oldular. bu nedenle interin işe yaramayan oyuncularını en azından bir kaç futbolcusunu erciyese verir işe yaramayan dediysem süper lig takımlarının alamayacagı futbolcular bunlar eger bu sene vermezlerse önümüzdeki sezon vercekller .
inter ve erciyes böyle anlaşmışlar.kayseri erciyes için hayırlı olsun

apaydin2148
26.Haziran.2005, 14:15
İnter 31 Temmuzda Erciyesspor'la maç yapmak için Kayseri'ye geliyor izlemek isteyenlere duyrulur ben gidebilirim.

gozgoz
26.Haziran.2005, 17:00
bence vestel manisa ligde rahatlıkla kalır hem maddi sıkıntı yok hemde şu ana kadar aldığı yerli oyuncular 1.ligde oynamış topçular

CeNTeR_TR
26.Haziran.2005, 17:42
Yeni çıkan takımlar düşecek diye bir kural mı var :roll: Eee diğerleri niçin oynuyor o zaman :)[/quote]

abı sende haklısın ama onların ıcınden bence en az bırı duser bence sıvas kalır manısa kayserı cekısırler seneye dyarbakır kayserı(yenı gelen) bıde ankaragucu dussun seneyede ordan buraya sakarya bursa altay gelsın hem onlar dısle ekıplerde be abı bı ıkı mac kazanarak lıgde kalınmaz oz dbakır son hafta samsunun paf takımını yendı sakaryada gume gıttı

metin oktay
27.Haziran.2005, 00:27
İnter 31 Temmuzda Erciyesspor'la maç yapmak için Kayseri'ye geliyor izlemek isteyenlere duyrulur ben gidebilirim.

bu haberı bende duydum ama bana pek ınandırıcı gelmedı.

eger gercekse ben kesın sıvasta olurum nede olsa en fazla arabayla 3-4 saat surer

VoLkaN BaROs
27.Haziran.2005, 02:05

Yapma yahu, valla böyle birşey varsa mükemmel... nereden duydun, resmi açıklama falan mı? Valla eğer böyle bir maç yapılacaksa bende gelirim ama inter paf veya B takımıyla gelmesin :)

gozgoz
27.Haziran.2005, 10:28
hayır arkadaş ajansspor forumunda yazmıyorum ama bu isimli birçok kişi olabilir göztepe 3.lige düştü ama birçok taraftarı var bu lig maçlarında bile 1500kişi topladığı oldu

CeNTeR_TR
27.Haziran.2005, 10:43

Yapma yahu, valla böyle birşey varsa mükemmel... nereden duydun, resmi açıklama falan mı? Valla eğer böyle bir maç yapılacaksa bende gelirim ama inter paf veya B takımıyla gelmesin :)

bole bı mac olucak dıe bende duydum hatta bır gazetede okudum ama pek olacagını zannetmem ama kesın olan bır haber var oda daumun sampıyonlar lıgınde tecrube olsun dıe ılk hazırlık macını manchesterla yapılacagını acıklamasıdır manchester tarafından gelen cevap ıse olumlu olmus bı terslık cıkmassa mac kesın oluomus

Frank_Castle
27.Haziran.2005, 12:30
inter c takımı ile gelir ...

11
27.Haziran.2005, 12:39
arkadaşlar bu olay kesinleşti.erciyesspor inter den esinlenerek renklerini siyah maviye değiştirdi.bunu da inter e iletmişler,inter de tabiki geliriz demiş.maç tarihi falan belli.

apaydin2148
27.Haziran.2005, 12:40

Erciyesspor basın sözcüsü açıklamış.haberi aldığım siteye şu anda giremiyorum.girince tam metnini yazarım

Laz_Asker_61
27.Haziran.2005, 14:45
bence en iyi işi sivas başarıar kayserinin iki takımından birisi kesinlikle düşer d.bakırda düşer gibi geliyor

Sheriff
27.Haziran.2005, 15:57
bence sadece sivasspor başaarılı olur diğerlerinin tutunabileceğini pek sanmıyorum

mustang
27.Haziran.2005, 17:21
apaydın gelirsen seni bir güzel agırlarız gelmiyi düşünüyorsan haberdar et.

capriceman
28.Haziran.2005, 01:51
arkadaşlar bu olay kesinleşti.erciyesspor inter den esinlenerek renklerini siyah maviye değiştirdi.bunu da inter e iletmişler,inter de tabiki geliriz demiş.maç tarihi falan belli.

İnter'in gelecekse O'da tek sebebi siyasidir bunu unutmayalım arkadaşlar.

Mesela bir arkadaşımız İnter oyuncu falan verir demiş, bu işler bu kadar kolay işliyorsa Samsun, Malatya, Denizli yirmi kez yaparlardı bu işlemi.

İnter'in gelmesi diplomatik birşey çünkü, KAYSERİ'nin raylı sistem ihalesini İTALYANLAR aldı. Girişimi asıl yapan kişi de Berlusconi ve Tayyip Erdoğandır. Hatta maça İtalya Başbakanı Berlusconi'nin gelme ihtimali dahi var.

Yani öyle forma rengiydi, kardeş takımdı gibi nedenlerden kimseyi getiremezsiniz.

Olsa 1987/1988 sezonunda Türkiye Liginde amatör Yugoslavlar cirit atarken, Malatya 3 Brezilyalı milli futbolcuyu getiremezdi. Altında yatan nedenler başkaydı. Siz Anadolu'nun ortasında ki bir kulübün en parlak döneminde Maradona'yı getirmekten bahsetmesini sevgiye saygıya bağlayabilirmisiniz? İmkansız böyle şeyler. Tamamen ticaret ve siyaset söz konusu. Futbol kişisel lobi büyütme geliştirme işi.

Bu arada umarım gelir İnter, gelirler ve Adriano'ya pastırma ikram eder Kayserili kardeşlerimiz... (ı) Aslında maça topluca gidelim derim ben, turkportal olarak pankartta açarız. I LOVE YOU TOLDA, FORZA TURKSPORTAL falan... :mrgreen:

mustang
28.Haziran.2005, 16:44
yav tabiki anadolu kulüpleri bir ronolda,crespo.ronoldinho, getiremez ben demek istedigim inter'in işe yaramayan futbolcuları mesela inter bir futbolcu almıştır. bu futbolcu kadroda yer almaz bunuda erciyes takımına kiralar ben bunu demek istedim tabiki inter babamızın kulübü degil.tabiki futbolculara yok bahasına vermez bunlar ticari oyunlardır ticari oyun deyince ilk akla gelen kayseri gelir ve kayseri bunu başarıyla uyguluyor amacım kötü degildi

CeNTeR_TR
28.Haziran.2005, 16:54

bence ınter kayserıye as takımla gelmez gelse bıle kayserı ıle maca cıkmaz he

capriceman
02.Temmuz.2005, 05:42
Yoğun maç trafiği yüzünden eylül ayına erteledi gelişini İtalyanlar...

=)

Ronaldinho_99
07.Temmuz.2005, 12:45
Bence Sivas basarili olur.

dinaMYt
07.Temmuz.2005, 13:27
kayseri erciyes iyi transferler yaptı başarılı olabilir ama sivas yaptığı t.direktör seçiminden sonra ilk 10 haftayı çok zor geçirecektir zaten 10.haftadan sonra lorant denen adamı yollarlar ondan sonra toparlanbilirlermi bilemem.manisada iyi transferler yaptı ama işi çok zor eğer işin içine yine siyaset girmezse diyarbakır kayseri ve sivas en büyük düşme adayları.

apaydin2148
07.Temmuz.2005, 13:48
apaydın gelirsen seni bir güzel agırlarız gelmiyi düşünüyorsan haberdar et.

temmuzun son haftası kesin geliyorum

yeniay
07.Temmuz.2005, 14:51
bence sivas ve manisa erciyes ise duser :!: