View Full Version : Basın ne yapmak istiyor?(gs ile ilgili)
pasamatexas
18.Haziran.2005, 21:06
:?:
pasamatexas
18.Haziran.2005, 21:07
Kral’a git baskısı
18 Haziran 2005 Cumartesi
Bu teklif neden yapıldı?
G.Saray’da ilginç gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı yönetim, Hakan Şükür’e “Seninle 1 yıllık mukavelemiz var ama serbest bırakabiliriz. Burada sana istediğin parayı veremeyiz. Fakat sen istersen Katar, Dubai veya Kuveyt’e gidebilirsin. Bunun için her türlü kolaylığı sağlarız” diyerek ‘yol’ gösterdi. Yönetimin bu teklifinin perde gerisinde, Hakan’dan kurtulma arzusunun yattığı ifade ediliyor. Zira Hakan, bazı yöneticilere göre takım içinde yönetime karşı büyük güç oluşturuyor. Bu güç de bazı kesimlerin işine gelmiyor.
Gerets’i de ikna ettiler
Yönetim, ayrıca Hakan Şükür’e, “Gitsen bile döndüğünde sana kapımız açık. Ama oyuncu olarak değil menajer olarak. Seneye sana süper bir jübile yaparız. Ve sonrasında kulüp adına yurtdışında eğitim alırsın, menajer olarak yine bizimle kalırsın” teklifini yaptı. Hakan’ın bu teklife şimdilik olumsuz cevap verdiği ancak moralinin oldukça bozuk olduğu ifade edildi. Bu arada Kral’ın böyle bir durumu kabul etmemesi halinde sezon içinde yedek kulübesinde oturtulacağı öğrenildi. Zira yönetimin bu konuda Gerets’i de etkilediği ifade ediliyor.
---------------------------------------------------------- ---------
Türkiye gazetesinde bu gün bu habere rasladim...
http://gazeteoku.internethaber.com/go.php?link=http://www. turkiyegazetesi.com.tr
Bu neya... bu adamlar Hakanin bos mukaveleye imsa attigini bilmiyormular... yönetimin istedigi degeri bicebilecegini bilmiyormular... Basina iyice gicik kapmaya basladim... Milleti galyana getirmek icin, Galatasaray camiasini karistirmak her seyi yapiyorlar.
Yemin ediyorum ben Ali Sami Yern'de olsam basin trübinini taslardim... Akillarini baslarina toplayana kadar onlara rahat mac seyrettirmezdim... Mustafa bu senmisin demeyin, iyce sinir kapmaya basladim... Oldum olasi yalan habere, yalanin her türü beni cildirtmistir.
Football Manager
18.Haziran.2005, 21:32
basın yalan söylüyor galatasaray asla hakan şükür'den kurtulmak istemez o kadar yıl emek vermiş uefa kupası ve süper kupayı kazanmızda süper futbol oynayarak şampiyon olmamızı sağladı daha ne olsun galatasarayın böyle bir haksızlık yapacağını düşünmüyorum adı üstünde
KRALLLLLLLLLLLLLLL HAKANNNNNNNNNNNNNNN
VoLkaN BaROs
18.Haziran.2005, 21:44
Hakan' a dubai yada kuveyt den teklifler varmış, yönetim de Hakan' a git bir sene oyna para kazan döndüğünde de mükemmel bir jübile yapalım sana ve menajerliğe getirelim demişler.. hakan bunu düşünüyormuş..
Bu tür haberleri galatasaray kulübüne yakın muhabirler ve yazarlar yazıyor, yoksa galatasarayla uğraşmak istediklerinden değil :)
Vieri
18.Haziran.2005, 23:25
hakan şükür kalacak bence.. ama kadroya girme şansı gerets gelmesi ile azaldı. ümit karan ve necati forvette oynayacakmış.. yıpratıcı ve hızlı forvet anlayışını benimsiyormuş gerets :)
CARMELO_ANTONY
18.Haziran.2005, 23:47
basını n amacı ortalığı yaygaraya verip herkesi birbirine düşürmektir.ve bunu da başarıyorlarr.. (c)
emirduman
19.Haziran.2005, 00:02
Yalnız bunu yazan hakketen Galatasaraylı yazarlar var yani bunun doğru olma olasılığı yüksek....
besiktas 67
19.Haziran.2005, 13:13
Galatasaray'da 7,5 saatin bedeli
19 Haziran 2005 09:48
Her şey G.Saray İçin Platformu'nun dün yaptığı toplantıda, kulübün marka değeri ile liderlik özelliğini yitirdiği görüşü ağırlık kazanırken, bütün başkanlar suçlu bulundu.
Her şey Galatasaray İçin Platformu'nun dün yaptığı toplantıda, kulübün marka değeri ile liderlik özelliğini yitirdiği görüşü ağırlık kazanırken, tüzüğün değişmesi gerektiği fikrinde birleşildi, camia göreve çağrıldı
Her şey Galatasaray İçin Platfomu'nun düzenlediği toplantı dün Swissotel'de gerçekleşti.
Mete Başol, Doğan Koloğlu, Hayrettin Kozak, İzzettin Doğan, Ali Kırca, Hayrettin Kozak, Eşref Hamamcıoğlu gibi önemli isimlerin yanısıra kulüp tarihinde ilk kez üst düzeydeki akademisyen, büyük şirket yöneticileri, genel müdürler ve baş ekonomistlerinin yer aldığı toplantı tam 7.5 saat sürdü.
Toplantı bitiminde bir açıklama yapan platform kurucularından Avukat Sedat Doğan, "Bizlerde Galatasaray'ın sorunlarının yönetimsel ya da sadece mali sıkıntılardan olmadığı düşüncesi hakim. Sorunun, ehil insanlar tarafından da tartışılmasını istedik. Ortaya şu sonuç çıktı: 'Galatasaray'ın idari yapısının, genel kurul yapısının gözden geçirilmesi zamanı gelmiştir.' Kulüp üyelerinin artık pasif kalmak veya pes etmek gibi bir lüksü yoktur" açıklamasını yaptı.
Herkes suçlu
Toplantıda 1996'dan bu yana tüm yönetimlerin bugünkü tabloda rolü bulunduğu belirtildi. Özhan Canaydın yönetiminin de bu yönetimlerden birisi olduğunun ifade edildiği platformda Galatasaray tüzüğünün kesinlikle değiştirilmesi gerektiği görüşü savunuldu. Özellikle Canaydın'ın katıldığı seçimler baz alınarak yapılan görüşmelerde maça gitmeyen, kulübün hiçbir olayını takip etmeyen bazı üyelerin ağabey , arkadaş ya da okuldaş olduğu için sadece oy kullanmaya geldiği, bu şekilde başkanın belirlendiği belirtildi. Bu sistemin değişmesi gerektiğini düşünen üyeler camianın artık bir kenarda beklememesi ve taşın altına elini sokması gerektiği görüşünde birleşti. Platforma katılan üyelerin ortak kanı ise Canaydın ve yönetiminden artık tamamen umut kesilmesi oldu. Mart ayında yapılacak seçimler öncesi tüzük değişikliği ve ardından da bir yeni bir başkan adayının çevresinde toplanılmasının şart olduğu görüşü ortaya atıldı.
İşler yürümüyor
Galatasaray'ın son dönemlerde marka değerini yitirdiği, lider özelliğini kaybettiği ve kendi üyelerinin büyük bir ilgisizlik içinde olduğunun belirtildiği platformda, "Bundan böyle hiçbir üyenin kenarda durmaya hakkı yok. Ya bu işe el konulacak, ya da herkes sonuçlarına katlanacak. İşler bu şekilde gitmiyor. Profesyonel çalışma düzeni yok. Genel kurulun bu yapısı ile hiçbir şey olmuyor" denildi. Toplantının en ilginç yönü ise liselilerin ağır bastığı genel kurulların yapısının değiştirilmesi isteğine yine platformda bulunan liseliler tarafından da destek verilmesi oldu.
Navras
19.Haziran.2005, 16:31
dünya dönmezse hakan futbolu bırakır onda çünkü utanmak düşünmek die bişi yok
mustang
19.Haziran.2005, 18:43
yav bu yönetim beni deli edecek ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. deli olcam ya galatasaray ne yapsın biliyormusunuz.bütün fubolcularını satsın. liglerede ruhumuz çıksın. (r)
CARMELO_ANTONY
19.Haziran.2005, 20:53
doğru da bizim yönetimin yaptığı tek şey düşünmek düşünmek düşünmek ...bunun için icrat olmuyoooo..basın da bunu malzeme yapıyoo (c)
Vieri
19.Haziran.2005, 23:20
bugun canaydının göreve geleceği zaman verdiği vaadleri okudumda çok güldüm ya... 300 milyon dolarlık bütçe ve şampiyonluklarr vs vs... off adam varya bol keseden atmış.. bu takımın başına adnan polat gelmeli..
CARMELO_ANTONY
19.Haziran.2005, 23:33
ee başka nasıl başkan olacaktıkiifair play abidesi canaydın (c)
Steven_Gerrard
20.Haziran.2005, 13:24
bugun canaydının göreve geleceği zaman verdiği vaadleri okudumda çok güldüm ya... 300 milyon dolarlık bütçe ve şampiyonluklarr vs vs... off adam varya bol keseden atmış.. bu takımın başına adnan polat gelmeli..
kesinlikle katılıyorum....
emirduman
20.Haziran.2005, 14:16
Benim bu arada Fenerbahçeli arkadaşlardan bir isteğim var, lütfen GS ile ilgili konulara girip, "hep" GS le ilgili kötü ve olumsuz şeyler yazmasınlar...
Tamam, herkesin her yerde istediğini söliyebilir ama her GS konusunu okuduumda, hemen GS ile ilgili anlamsızca agresif yazılar yazmışlar...
Büyük bir ihtimalle uyarılıcam ama artık dayanamadım....
FB'li arkadaşlar lütfen biraz daha dostluk çerçevesi içerisinde...
madem bu kadar basına karşısınız;karşı olduğunuz basın kuruluşlarını mail bombardımanına tutun,internet sitelerine girmeyin,kanallarını izlemeyin,gazetelerini almayın.çevrenizdekileri de bu konu da uyarın!ben öyle yapıyorum yapmaya da devam edeceğim.
özellikle doğan medya grubunun bütün yayınlarına karşıyım!
Frank_Castle
21.Haziran.2005, 00:48
Arif ve Hakan Ünsal dan sonra, Hakan Şükür'ün gönderilmek istenmesi son derece normal ...Ama adabıyla yapılıyor..
Adnan Polat ın maddi durumu iyi değil biliorum ben ..
Zaten şu olaylardan sonra , odun çıkıp aday olsa onu seçicez..
mustang
21.Haziran.2005, 19:41
valla yönetim ne yapacagını şaşırmış durumda benim korkum ne biliyormusunuz? ribery gitti ya ,şimdi bu (burda çok ağır sözler kullanacamda olmaz onlarda galatasaraylı) yönetim salak solak oyuncular alması inşalah böyle hatalara düşmez
mustang
21.Haziran.2005, 20:08
bu yönetim iş yapmaz yönetim istifa valla ben bunca yıllık galatsaraylıyım böyle rezalet görmedim .şimdi spor programında duydum song da ayrılacakmış.
apaydin2148
21.Haziran.2005, 21:36
Benim bu arada Fenerbahçeli arkadaşlardan bir isteğim var, lütfen GS ile ilgili konulara girip, "hep" GS le ilgili kötü ve olumsuz şeyler yazmasınlar...
Tamam, herkesin her yerde istediğini söliyebilir ama her GS konusunu okuduumda, hemen GS ile ilgili anlamsızca agresif yazılar yazmışlar...
Büyük bir ihtimalle uyarılıcam ama artık dayanamadım....
FB'li arkadaşlar lütfen biraz daha dostluk çerçevesi içerisinde...
niey uyaralımki.fikrini kurallar çerçevesinde söylersen sorun yok ama alakasız yerde yazmışsın
emirduman
21.Haziran.2005, 21:48
Ne bilim, birkaç kez böyle yapanlara uyarıldığını görmüştüm ama neyse ki uyarı gelmedi...
Buraya yazmamın nedeni ise bu konudaki bir mesajında benim yazdıklarımla alakası olmasıdır...
Teşekkür ederim...
apaydin2148
21.Haziran.2005, 21:56
daha başka sebepler vardır.diğer üyeleri tahrik etmiştir
Navras
21.Haziran.2005, 22:15
adnan polat fikrine karşıyım aynı ali şen ve ömer çavuşoğlu fikrine karşı olduğum gibi,futbolda şiddeti bu adamlar getirdi.GS de tuhaf şeyler oluo 6 yıldır parasızlıktan bahsedilio ama çözüm üretilemiyor.
PhotoGrapher
21.Haziran.2005, 22:43
Artık galatasaray'ın adam akıllı bir projeye ihtiyacı var.Mesela R.Madrid modeli gibi sehir içindeki tesisleri satıp onun parasıyla sehir dışında bir tesis alıp borçların bir kısmı kapatılabilir.Eminim ki iyi paralar elde ederiz.Ama bu yönetim ki Galatasaray adasından para kazanmayı becerememiş bir yönetim bunu nasıl yapsın.... :roll:
apaydin2148
21.Haziran.2005, 22:46
adnan polat fikrine karşıyım aynı ali şen ve ömer çavuşoğlu fikrine karşı olduğum gibi,futbolda şiddeti bu adamlar getirdi.GS de tuhaf şeyler oluo 6 yıldır parasızlıktan bahsedilio ama çözüm üretilemiyor.
evet sana katılıyorum.bir sürü kar edildiği söyleniyor euro car'dan ama ortada icraat yok anlayamadım
yönetim saçma sapan kaynak arayışında.yok birisi elini cebine atsınlar,gidip bankalardan uzun vadeli borç almalar...
euro kart ve dergi gibi projelere daha fazla önem verilmeli.
bence en büyük çözüm ürün satılmasıdır.TÜRKİYE nin en büyük markası biziz ama bunu yurt dışına hala taşıyamadık.bilindik örneklere bir tane daha ekleyeyim:tv de geçen gün bir gezi programında beyrut tanıtılıyordu.muhabir,plajda güneşlenen kadına gidip TÜRKİYE hakkında ne biliyorsunuz dedi.kadının tek cevabı GALATASARAY.bunun gibi onlarca örneği çok farklı kişilerden hepimiz duyduk.böyle bir imajımız var ama hepsi işadamı olan yöneticilerimiz bir türlü bunu kulüpte yapamıyor.
VoLkaN BaROs
22.Haziran.2005, 06:53
valla bence en büyük çözüm Avrupa normlarında sadece futbol için tasarlanmış bir stad... gerisi kendiliğinden gelir