Log in

View Full Version : Takımların kendıne özgü tezahuratları!

pasamatexas
18.Haziran.2005, 21:27
BERABERİZ SENLE GEÇSE DE YILLAR,
ÇEKERİZ CEFANI MEZARA KADAR,
YEŞİL - BEYAZ RENGE FEDA BU CANLAR,
BURSASPOR'LUYUZ, SAPINA KADAR!

beşiktaşa SORDUM... "AMAN" DEDİLER,
cimbom, fenerbahçe KAÇIP GİTTİLER,
ŞAMPİYON OL BURSA! İNLESİN HERYER!
[Edit by Genghis_Khan]

pasamatexas
18.Haziran.2005, 21:29
bursaspor ve ankaragücü kardeslıgı ortak bestesı
(bu arada bursadakı bursanın maclarının 6 dakıkasında ankaragücü lehıne,ankaragücünün maclarının 16 dakıkasında bursaspor lehıne tezahurat yapıldıgını bılıyormuydunuz???) (ı) (ı)

İKİ ŞEHİRDİK ŞİMDİ TEK OLDUK,
TEK SES TEK NEFES TEK YÜREK OLDUK.

ALEM ALKIŞ TUTSUN DOSTLUĞUMUZA...
ANKARA BURSA OMUZ OMUZA,
ANKARA BURSA OMUZ OMUZA...

Makam: Kız Sen istanbulun Neresindensin

pasamatexas
18.Haziran.2005, 21:32
iste bursanın ve turkıyenın unlu taraftar grubu TEXAS ın unutulmaz bestesı ve bı harıka tezahuratı!!!trıbunlerden canlısını ızlemek ısteyenler www.unitimsah.com/video.htm adresınde odam kırec tutmuyoru ındırebılırsınız!!ve ızleyebılırsınız!!
(ı) (ı) (ı) (ı)ODAM KİREÇ TUTMUYOR, KUMUNU KARMAYINCA.
SEVDA BAŞTAN GİTMİYOR, ŞAMPİYON OLMAYINCA.

SENİNLEYİZ HER YERDE, ANKARA'DA İZMİR'DE...
BURSASPOR YOLUNDA HAZIRIZ BİZ ÖLMEYE.

TEXAS'LIYIZ EZELDEN, EĞİLMEZ HİÇ BAŞIMIZ.
YEŞİL'LE BEYAZ OLSUN BİZİM MEZAR TAŞIMIZ!

pasamatexas
18.Haziran.2005, 21:36
Kolay mı göğüs germek derdine senelerce,
Kolay mı sabahlamak uğruna gecelerce,
Kolay mı şampiyonluk görmeden birkez bile...
Kolay mı BURSASPOR, Kolay mı söyle!

CARMELO_ANTONY
19.Haziran.2005, 13:53
LA LALALA LALALA LA HEHE O CİMBOMBOM
______ ___________ ________
4 SENE ÜSTÜST E ŞAMPİYON OLDUK

AVRUPANI KRALI OLDUK

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR

TARİHİDE GALATASARAY :mrgreen:
___________ ________ ____

Genghis_Khan
19.Haziran.2005, 14:30
Kıssadan Hisse: Nasrettin Hoca, oğlunun eline bir su testisi vermiş ve “Git şunu doldur da getir, sakın kırma ha ama!” demiş ve suratına da bir tokat indirmiş.
Görenler “Hoca,” demişler “Neden vurdun çocuğa, testiyi kırmadı ki." Hoca şöyle konuşmuş bu kez de:
“Kırdıktan sonra vursam neye yarar”

Uyarı: Oldukça hassas olan bu konuda mesaj yazan ya da yazacak olan arkadaşlar aşağıdaki hususlara dikkat etsinler. Lütfenn...

* Tezahüratlar kesinlikle küfürlü, bel altı sözler içermemeli
* Herhangi bir kulüp, kişi, kurum hakkında rencide edici, hakaret içeren sözler açık açık ya da üstü kapalı bir anlatımla yazılmamalı
* Her ne sebeple olursa olsun üyeler arasında bir gerginlik yaşanmamalı

Eğer yukarıda yazılan uyarılara azami önem verilmezse konu kilitlenecektir. Bilginize...

gezenti
19.Haziran.2005, 17:26
ya tamam haklısının ama ne yaparsan yap bir bursaspor taraftarı beşiktaş tarafında olanlara karşı bir fobi duyar ve bunu dile getirirken bazen küfür etmesi çok kötü bir şey değildir.çünkü bursaspor aynı zamanda bursa kentini temsil ediyor ve bedava reklamını yapıyordu.ikinci lige düşünce hem stad çevresindeki dükkanlar hemde taraftar zarar gördü.şu havuz yönteminden çok az para geldi bu sene ve bu bilet fiyatlarınada yansıdı.şimdi sen söyle bu taraftar kızmasında ne yapsın.her şeyi sadece sportif anlamda düşünmemek lazım.bide bu tezahüratlar bütün stadlarda yapılıyor.bu bence biraz ahlaklı olanıdır.inan bana ben kale arkasında(meşhur texasta)çok daha kötü sözler sarfediyorum.
LÜTFEN BU KONBUDA BİRAZ DAHA ANLAYIŞ........................................... ..........
(f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (c) (c) (c) (c) (c) (c) (c) (c) (c)

apaydin2148
19.Haziran.2005, 18:38
tepkilerini dile getirmek sadece küfürle olmuyor.bunun için çeşitli yollar var.yaratıcı bir fikir sizin en etkili sandığınız küfürden katlarca yüksek etki yapar.
Ayrıca Küfür konusunda kesinlikle anlayış bekleme görülen en ufak bir küfür görüldüğü taktirde gereği yapılacaktır

gezenti
19.Haziran.2005, 21:54
ya haklısın ama bjklide küfür eder gslide fblide avrupanın en büyük takımı chelsealide küfür eder.ne yaparsan yap bunun önüne geçemessin.belki bu forumda kötü bir şey ama bari bu tezahürat topicinde izin vermelisin.çünkü sen bir takımın hangi maçında küfür edilmediğini gördün???????????????????????????????????????????? ???????????

apaydin2148
19.Haziran.2005, 23:13
kesinlikle küfür olmaz.zaten üye olurkende forum kurallarını kabul ediyorsun

ayrıca benim düşünceme göre küfür, eden kişinin kültürsüzlüğünü ortaya koyuyor

Vieri
19.Haziran.2005, 23:15
küfür olsa bile kendine sakla küfür geçen yerde * kullan sonuçta küfür okumak istemiyoruz ...

CARMELO_ANTONY
19.Haziran.2005, 23:35
kesinlikle küfür olmaz.zaten üye olurkende forum kurallarını kabul ediyorsun

ayrıca benim düşünceme göre küfür, eden kişinin kültürsüzlüğünü ortaya koyuyor

bravvvoooooooooooo :mrgreen: (ı)

pasamatexas
19.Haziran.2005, 23:58
hayda arkadaslar ben yokken konumun ıcıne etmıssınız!!!!!!!!!!!!!
(l) (l) (l) (l) (l) (l) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (l) (l) (l) (l) (l)
ben zaten kufur olan yerı kapattımGenghis_Khan, o satırı sılmene gerek yoktu tezahuratı mahetmıssın!!!!!!!
konu hakkında konusarsanız sevırım!!! (ı) (ı) (ı) (ı)

apaydin2148
20.Haziran.2005, 12:18
hayda arkadaslar ben yokken konumun ıcıne etmıssınız!!!!!!!!!!!!!
(l) (l) (l) (l) (l) (l) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (l) (l) (l) (l) (l)
ben zaten kufur olan yerı kapattımGenghis_Khan, o satırı sılmene gerek yoktu tezahuratı mahetmıssın!!!!!!!
konu hakkında konusarsanız sevırım!!! (ı) (ı) (ı) (ı)

pasamatexas seni uyarıyorum.Kurallara uymamakta diretiyorsun.en ufak bir hatan daha olursa gereken yapılacak bu forum sahipsiz değil burayı kendi kurallarına göre kullanamazsın

pasamatexas
20.Haziran.2005, 13:15
ya ozur dılerımde hatam ne onu anlayamadım??????????

LeHeb
20.Haziran.2005, 14:46
Nobree,Nobree,Nobree,Nobree, Marcioo Noobree (ı)

http://www.antu.com/fenertv/taraftar/FB_Konya/Nobre_Nobre.mpg

VoLkaN BaROs
21.Haziran.2005, 02:51
şiit kavga etmeden oynayın :))

şöyle yaratıcı, kulağa hoş gelen nağmelerle doldurun şurayı arkadalar, eskiden küfür mü vardı, ne güzel cimbomlusu, fenerlisi, beşiktaşlısı, trabzonlusu yan yana oturur şarkılar söylenir sonuç ne olursa olsun kol kola girilen maçtan kol kola çıkılırdı :roll:

pasamatexas
21.Haziran.2005, 20:29
http://www.unitimsah.com/anasayfa.htm bu sayfa acıldıgın sayfanın en altında kocaman bır lınkı olan HALUK LEVENT BURSALIYIZ sarkısı vardır.
indirmenızı coooookkkkk cooookk onerır ve tavsıye ederım!!!!
gercekten muthıs bır sarkı!!!! (b) (b) (b) (b) (b)

PhotoGrapher
21.Haziran.2005, 22:57
Aslında tezahürat açısından besiktas taraftarı benim gözümde bir numaradır(Galatasaraylıyım).Ama bu başlıkta o yaratıcı taraftarlar hiç gözükmemiş.

Heya Heya Heya Heya ULTRASLAN ULTRASLAN!!!