View Full Version : Caner Fener'in
eGowiCh
24.Eylül.2006, 13:08
Haftalardır çok gizli bir şekilde sürdürülen görüşmeler olumlu sonuçlandı. Genç futbolcu ocak ayında F.Bahçeli olacak
Transferin son günlerinde dört yabancı birden alan Fenerbahçe durmak bilmiyor. Sarı-lacivertli kulüp, şimdi de Vestel Manisasporlu Caner'i alıyor. Fenerbahçeli yöneticilerin haftalardır Caner için gizli bir şekilde girişimlerde bulunduğu ortaya çıktı. Özellikle de Başkan Aziz Yıldırım'ın görüşmeleri sonucunda transferde önemli mesafe alındığı ve genç yeteneğin ocak ayındaki ara transferde resmen Fenerbahçeli olacağı belirtildi.
Kaptırmak istemiyor
Ancak Caner için bazı Avrupa kulüplerinin de devrede olması, transferdeki en büyük engel olarak görülüyor. Bu ihtimal nedeniyle Fenerbahçe yönetiminin, ocak ayına kadar Caner'i yakın takip altında tutacağı kaydedildi. Yıldırım'ın, Türk futbolunun yeni yıldızı olarak gösterilen Caner'i kaptırmak istemediği ifade ediliyor.
Deniz DERİNSU
Del Piero_10
24.Eylül.2006, 13:12
Fenerli arkadaşlar alınmayın ama Caner'de gitti.kemal,selçuk,u.boral gibi
REsist JuvE11
24.Eylül.2006, 13:14
del piero inter misalimi yoksa...
cengizvarts
24.Eylül.2006, 13:15
Fenerli arkadaşlar alınmayın ama Caner'de gitti.kemal,selçuk,u.boral gibi
iyi bir tespitte bulunmuşsun futbolun gerçekleri bunlar
Del Piero_10
24.Eylül.2006, 13:16
del piero inter misalimi yoksa...
inter kadar kimse olamaz
Fenerbahçe'nin mentalitesi sürekli hazır oyuncu alıp oynatmak.Caner daha hazır değil,bu yüzden şans bulması zor.
REsist JuvE11
24.Eylül.2006, 13:23
inter kadar kimse olamaz
Fenerbahçe'nin mentalitesi sürekli hazır oyuncu alıp oynatmak.Caner daha hazır değil,bu yüzden şans bulması zor.
zico şans werebilir ama takıma uyum sağlayabilirmi...işte orası tartısılır
Takımın eksik olduğu bölgeye transfer yapılıyor ya allahıma şükür..
1.si Kemal geldiği yıl oynadı ve sakatlandı hala da sakat bilmeden konuşmayın.
2.si Uğur boral 3 alternatifi olan bi mevkini oyuncusu oynamaması Antreman performansına bağlı bkz.Kerim..
3.sü olarak selçuk temişsinde hangi zihniyet Aurelio yu kesip selçuğu oynatır ?
Emurafu
24.Eylül.2006, 13:49
bencede eger caner fenerte giderse forma sansı zor olur bence caner gitmeden önce düsünmesi lazım
ama olar için para önemli
M.Scofield
24.Eylül.2006, 13:49
daha çok genç iyi bir takıma gitmeli
Neron_FB
24.Eylül.2006, 13:52
Zico, Daum gibi değil..Caner zico yönetimindeki fenere gelirse, belki ilk 11 çıkmaz ama mutlaka forma şansı bulur..
Yalnız şöyle bir şey var, bu haberi manşetten FOTOMAÇ & SABAH verdi bugün..O nedenle gerçekleşeceğini sanmam...
Sekopej
24.Eylül.2006, 13:53
Zico, Daum gibi değil..Caner zico yönetimindeki fenere gelirse, belki ilk 11 çıkmaz ama mutlaka forma şansı bulur..
Yalnız şöyle bir şey var, bu haberi manşetten FOTOMAÇ & SABAH verdi bugün..O nedenle gerçekleşeceğini sanmam...
Haberin altında da Deniz Derinsu diyor zaten. O nedenle ben de gerçekleşeceğini sanmıyorum ve bu konu hakkında yorum yapmıyorum....
Bende inanmıyorum zaten..Bakma oraya öyle yazdığıma
eGowiCh
24.Eylül.2006, 14:02
Selçuk A Milli Takım'da banko oynarken, Fenerbahçe'de de oynuyordu. ŞL maçlarında da oynuyordu, Lyon'a gol bile attı. PSV maçında Hasselink'in kırmızı kart görmesini sağladı. Yani oynuyordu.
Serkan'ın oynamayıp Kerim'in oynaması da Caner'in oynayabileceği anlamına gelir.
Fenerbahçe'nin yerli takımı da aslında çok iyi bir takım, yabancıların bazılarına gerek yok bence.
Rüştü, Kerim, Önder, Can, Ümit, Selçuk, Tümer, Uğur Boral, Mehmet Yozgatlı, Tuncay, Semih
gazeteler gene başladılar BALON haberlere...
Jesus_FB
24.Eylül.2006, 14:23
haber yalan ama siz burda yine fener bir genç alınca hemen bir ittifak kurmuşsunuz bile ayıp arkadaşlar bu kadar da yapmayın artık şu forumda fotomaçın haberlerine ne zaman itibar göstermemeyi öğreniceksiniz?
Emurafu
24.Eylül.2006, 14:27
haber yalan ama siz burda yine fener bir genç alınca hemen bir ittifak kurmuşsunuz bile ayıp arkadaşlar bu kadar da yapmayın artık şu forumda fotomaçın haberlerine ne zaman itibar göstermemeyi öğreniceksiniz?
evet bencxede hbaer yalan ama belli olomaz ersun yanal fenere verir belki onu
fener ittifagı kurmadıkki tarık abi dogruları söyledik çünkü fenerde cok yabancı onun oynaması zor o yüzden dogruları söyledik
Jesus_FB
24.Eylül.2006, 14:28
valla fener ne zaman bir transfer yapsa heleki bu yaptığıda genç olsa burda hep aynı yorumları okuyorum ve artık ben buna ittifak diyorum
Sekopej
24.Eylül.2006, 14:29
evet bencxede hbaer yalan ama belli olomaz ersun yanal fenere verir belki onu
fener ittifagı kurmadıkki tarık abi dogruları söyledik çünkü fenerde cok yabancı onun oynaması zor o yüzden dogruları söyledik
Çok yabancı oynaması zor derken Ümit ya da önündeki Tuncay yerine oynayacak. Bir yabancıyla forma yarışına girmeyecek ki. Ayrıca Kerim örneği var ortada. Çalışana formayı veriyor Zico, genç veya değil farketmez.( Alex hariç o torpilli:D)
senderson
24.Eylül.2006, 15:14
Gelicekse mutlu olurum iyi bir oyuncu(imiş).
nekop
24.Eylül.2006, 15:15
takıma gelir gelmez forma giymesimi gerekir bu ileriye dönük bi transfer belki bu sezon degil ama 1-2 yıl sonra banko oynayabilir...
gorkemyilmazkarasu
24.Eylül.2006, 17:44
takıma gelir gelmez forma giymesimi gerekir bu ileriye dönük bi transfer belki bu sezon degil ama 1-2 yıl sonra banko oynayabilir...
bence_geldiği_gibi_oynamaya_başlarsa_işi_kurtarırd a_1-2_sezon_bekleyelim_derlerse_yeni_bir_mahmut_hanefi _vakası_olabilir...
bence_geldiği_gibi_oynamaya_başlarsa_işi_kurtarırd a_1-2_sezon_bekleyelim_derlerse_yeni_bir_mahmut_hanefi _vakası_olabilir...
Mahmutun arka arka 3 maç oynadığı da oldu ama bi varlık göstermedi
comandante
24.Eylül.2006, 19:23
ben bu adamı galatasaraya istiyordum...ama umarım 2sene daha orda oynar sonra avrupaya gider...
resmi site yalanladı http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=4826
Universal
24.Eylül.2006, 21:08
Kemal gitti diyen arkadaşlar var ama oyuncu bir yıldır sakat sakat olmadan öncede ilk onbirde oynayan bir oyuncuydu Selçuk'un oynamaması Mehmet ve Appiah'ın o mevkide oynaması onlar olmadan önce ilkonbirdeydi. Uğur Boral yerinde şuan Tuncay oynuyor. Bu haber doğru olduğuna inanmıyorum.
Sheriff
25.Eylül.2006, 00:02
resmi site yalanladı http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=4826
Herzaman olduğu gibi :mad:
Jesus_FB
25.Eylül.2006, 00:10
Caner için bonservis ücreti 15 milyon euro olarak belirlemişler
Gravity
25.Eylül.2006, 01:16
Caner için bonservis ücreti 15 milyon euro olarak belirlemişler
Hadi bakalım, Arda'ya yapıldığı gibi "15 milyon etmez." cümleleri duymayı bekliyorum. Bakalım ne kadar tarafsız olabiliyorsunuz? Ama hayır, duyulmaz değil mi zira Fenerbahçe istiyor bu oyuncuyu, o zaman o kadar eder! Haberin balonluğu hakkında hiç yorumda bile bulunmuyorum ayrıca.
İttifaktan bahsetmiş Jesus, eskiye bakarak ortaya çıkan tabloyu söylemek ne zaman ittifak oldu? Fenerbahçe her zaman genç oyuncu alır ve aralarından sadece 1 ya da 2'si oynayabilir, yakın zamanda buna tek örnek Tuncay'dır ki o da ekstrem bir yetenek olduğundan dolayı tutunabildi. Bu ortada olan bir gerçek. Bana Tuncay hariç (onu ben söylediğim için) son 10 senede yaşı 23'ü geçmeden alınmış ve Fenerbahçe'de tutunmuş 5 Türk oyuncu sayın haksız olduğumu kabul edeceğim. Serkan ki yeni Okan denilen bir oyuncuydu, ortalarda yok şimdi örneğin. Eridi gitti. Biraz objektiflik rica ediyorum, forumdan sorumlu olan birisi böyle "ittifak" tarzı bir yorumda bulunursa eğer imam cemaat ilişkisi içerisinde sonuçlar hasıl olur, benden söylemesi ayrıca.
Hadi bakalım, Arda'ya yapıldığı gibi "15 milyon etmez." cümleleri duymayı bekliyorum. Bakalım ne kadar tarafsız olabiliyorsunuz? Ama hayır, duyulmaz değil mi zira Fenerbahçe istiyor bu oyuncuyu, o zaman o kadar eder! Haberin balonluğu hakkında hiç yorumda bile bulunmuyorum ayrıca.
İttifaktan bahsetmiş Jesus, eskiye bakarak ortaya çıkan tabloyu söylemek ne zaman ittifak oldu? Fenerbahçe her zaman genç oyuncu alır ve aralarından sadece 1 ya da 2'si oynayabilir, yakın zamanda buna tek örnek Tuncay'dır ki o da ekstrem bir yetenek olduğundan dolayı tutunabildi. Bu ortada olan bir gerçek. Bana Tuncay hariç (onu ben söylediğim için) son 10 senede yaşı 23'ü geçmeden alınmış ve Fenerbahçe'de tutunmuş 5 Türk oyuncu sayın haksız olduğumu kabul edeceğim. Serkan ki yeni Okan denilen bir oyuncuydu, ortalarda yok şimdi örneğin. Eridi gitti. Biraz objektiflik rica ediyorum, forumdan sorumlu olan birisi böyle "ittifak" tarzı bir yorumda bulunursa eğer imam cemaat ilişkisi içerisinde sonuçlar hasıl olur, benden söylemesi ayrıca.
Zaten 15 m etmedğini bildiğimiz için yorum yapmıyoruz.Ayrıca evet sizde böyle bi zihniyet var.Çok bilmişlik yada ne biliyim hep ben biliyorum mu ne desem.?
Jesus sonuna kadar haklı bu ittifak konusunda.
Jesus_FB
25.Eylül.2006, 01:59
Her 10 mesajından birinde heb bir tarafsızlıktan bahsediyorsun ama ben daha seni hiç tarafsız bir yorum yaptığını görmedim. Ben Fenerbahçeliyim ben tarafım evet ama bu forumdaki yormlarımı okuyanlar beni bilenler çok iyi biliyor.
Şu an fenerbahçe takım kaptanı Ümit özat transfer olduğunda 23 yaşındaydı ;;)
Serkan balcı demişsin Serkan Balcı geçen sene kaç maçta oynamadı? Bu sene serkan'ın kötü oyunu nedeniyle yerini genç Kerim aldı iyide oynamaya başladı son maçlarda. Ne yapılacaktı aman beyler serkan geleceğin okanı olcak varsın olsun 3 maçta bir kırmızı kart görsün mü denecekti? Selçuk örnekleri veriliyor selçuk ilk geldiği sene şampiyon olan kadroda hep oynadı geçen sene de çok iyi maçlar çıkardı ilk yarı biterken uzun bir sakatlık geçirdi ama yine de son maçlarda takımdaki yerini aldı. Kemal'i söylemiyorum bile müzmin sakat çünkü.
Şimdi bu ülkedeki en zengin takım tartışmasız Fenerbahçe doğal olarakta yetişen genç oyuncuları yetenek gördüğü oyuncularıda takımına dahil etmek için bastırıyor parasını ve alıyor. son senelerde alınan genç oyuncuları sayayım sana Volkan, Serkan Balcı, Tuncay, Kemal, Servet, Önder, Uğur Boral... şimdi bu oyunculardan hangisi takımda hiç oynamıyor yada hangisi Fenerbahçe yüzünden eriyip gitmiş? Volkan, Servet, Kemal, Serkan Balcı,Uğur Boral şu 5 oyuncudan hangisini alıp gs kadrosuna koyabilirsin kaç tanesini banko oynatıp avrupa maçlarında çok şeyler bekeleybilirsin. Mondiyi kesip volkanı mı koyarsın, song'u kesip serveti mi oynatırsın, orta sahada serkan balcı ile kemal mi oynar yoksa hasan şaş yada ardayı kesip uğur'u mu oynatırsın? Soruyorum sana?
Fenerbahçe ne yapsa göze batıyor ne yapsa tepki topluyor geçenlerde burda açılan bir haber var çok komiğime gitti Alex yine milli takıma çağrılmadı! yahu bu Brezilya milli takımında alex'in yerinde oynayan Ricardinho değilmi? bu adam bu ülkede oynamıyormu? neden onun için bir haber yapılmıyor.
Tarafsızlık diyip duruyorsun bana, bunları söylerken sende biraz oturup düşün bir maçta adamın biri eliyle yada faulle gol atıyor ezeli rakipleri söz birliği yapıp aynı pankartla sahaya çıkıyor bunlar bu ittifak değilde ne? Fener ne zaman genç bir oyuncu alsa daha hayırlı olsun demeden işallah şöle olmaz işallah böle olmaz ya bırakın bu işleri artık.
Sen hiç merak etme arkadaşım ben burda hiç kimseye kötü örnek olmuyorum eğer beni biraz tanıyor olsaydın bunu yazdığına da çok utanırdın...
Aydin
25.Eylül.2006, 02:05
yok öyle birşey şimdilik. rahatlıkla söyleyebilirim.
Gravity
25.Eylül.2006, 02:50
Her 10 mesajından birinde heb bir tarafsızlıktan bahsediyorsun ama ben daha seni hiç tarafsız bir yorum yaptığını görmedim. Ben Fenerbahçeliyim ben tarafım evet ama bu forumdaki yormlarımı okuyanlar beni bilenler çok iyi biliyor.
Şu an fenerbahçe takım kaptanı Ümit özat transfer olduğunda 23 yaşındaydı ;;)
Serkan balcı demişsin Serkan Balcı geçen sene kaç maçta oynamadı? Bu sene serkan'ın kötü oyunu nedeniyle yerini genç Kerim aldı iyide oynamaya başladı son maçlarda. Ne yapılacaktı aman beyler serkan geleceğin okanı olcak varsın olsun 3 maçta bir kırmızı kart görsün mü denecekti? Selçuk örnekleri veriliyor selçuk ilk geldiği sene şampiyon olan kadroda hep oynadı geçen sene de çok iyi maçlar çıkardı ilk yarı biterken uzun bir sakatlık geçirdi ama yine de son maçlarda takımdaki yerini aldı. Kemal'i söylemiyorum bile müzmin sakat çünkü.
Şimdi bu ülkedeki en zengin takım tartışmasız Fenerbahçe doğal olarakta yetişen genç oyuncuları yetenek gördüğü oyuncularıda takımına dahil etmek için bastırıyor parasını ve alıyor. son senelerde alınan genç oyuncuları sayayım sana Volkan, Serkan Balcı, Tuncay, Kemal, Servet, Önder, Uğur Boral... şimdi bu oyunculardan hangisi takımda hiç oynamıyor yada hangisi Fenerbahçe yüzünden eriyip gitmiş? Volkan, Servet, Kemal, Serkan Balcı,Uğur Boral şu 5 oyuncudan hangisini alıp gs kadrosuna koyabilirsin kaç tanesini banko oynatıp avrupa maçlarında çok şeyler bekeleybilirsin. Mondiyi kesip volkanı mı koyarsın, song'u kesip serveti mi oynatırsın, orta sahada serkan balcı ile kemal mi oynar yoksa hasan şaş yada ardayı kesip uğur'u mu oynatırsın? Soruyorum sana?
Fenerbahçe ne yapsa göze batıyor ne yapsa tepki topluyor geçenlerde burda açılan bir haber var çok komiğime gitti Alex yine milli takıma çağrılmadı! yahu bu Brezilya milli takımında alex'in yerinde oynayan Ricardinho değilmi? bu adam bu ülkede oynamıyormu? neden onun için bir haber yapılmıyor.
Tarafsızlık diyip duruyorsun bana, bunları söylerken sende biraz oturup düşün bir maçta adamın biri eliyle yada faulle gol atıyor ezeli rakipleri söz birliği yapıp aynı pankartla sahaya çıkıyor bunlar bu ittifak değilde ne? Fener ne zaman genç bir oyuncu alsa daha hayırlı olsun demeden işallah şöle olmaz işallah böle olmaz ya bırakın bu işleri artık.
Sen hiç merak etme arkadaşım ben burda hiç kimseye kötü örnek olmuyorum eğer beni biraz tanıyor olsaydın bunu yazdığına da çok utanırdın...
Baştan başlayıp cevap vereyim her birisine.
Bende Galatasaraylıyım hatta Galatasaray Lisesi mezunu olarak kongre üyesiyim daha da ilerisinde. Benim işim tarafsız olmak değil, tam tersine Galatasaray tarafında olmak ve içinde yetiştiğim camianın haklarını sonuna kadar savunmaktır. Galatasaray hakkında olan haberler haricinde Futbol Forumuna yazdığım mesaj sayısı da 2 elin parmaklarını geçmez bu nedenle. Bundan yola çıkarak diyorum ki buyrun durum budur. Arda yabancı olsaydı dendiğinde ayaklanan arkadaşlar başka birisine aynı fiyat söylendiğinde çıt çıkarmıyor. Neden? O ayaklanan arkadaşlar -ki bunlardan birisi de direkt olarak sendin- ses çıkarmayınca diyorum ki yahu buyrun objektif olun şimdi, Arda'ya laf söylerken o kadar buna neden ses çıkarmıyorsunuz?
Sadece şunu söyleyeceğim, o kadar isim saydın ve bir tane bile kadroda oynayan birisini söyleyemedin. Başka bir cevap vermeme gerek var mı? Ben Galatasaray'dan şu anda bile kadroda oynayan 4 oyuncu sayabilirim sana. Aradaki fark budur işte. İşte bu nedenle Fenerbahçe genç bir oyuncu almaya kalktığında herkes bir karamsarlığa düşüyor "Acaba bunun da kaderi geçmiştekiler gibi mi olur?" diye
Ee, ama bu da sizin hatanız. Dünya yıldızı değil mi Alex allah aşkına? Nasıl olur da kendi ülkesinin milli takımında oynamaz? O kadar şişiriyorsunuz ki bazı şeyleri sonuç olarak bunlar ortaya çıkıyor. Alex'in yerinde Ronaldinho, Ricardinho gibi adamların olduğu unutuluyor ve böyle haberler ortaya çıkıyor. Bunun için nasıl başkasını suçlayabilirsin ki?
Geçen seneki defterleri açmaya kalkarsan sen zararlı çıkarsın ayrıca. O el olayından önce kaç puanınızı benzer şekilde bariz hakem hatalarıyla aldığınızı söyler misin bana? O puanları almasaydınız diğer 3 ezeli rakibinizden birine oldukça puan farkıyla geçileceğinizi ve diğer ikisiyle de çok yakın puanlarda olacağınızı söylememe gerek var mı? Somut bir örnek, öğrencisin ve bir ödevin var. Sen uğraşıp didinip çok güzel bir ödev yapıyorsun oysa başka birisi bir şekilde, içeriden ya da dışarıdan kaynaklanan şekillerde hırsızlama olarak bir ödev veriyor ve üstüne senden daha fazla puan alıyor. Bu çok sık tekrarlanınca içine oturmaz mı? Sende hakkını savunmak istemez misin? Bu haksız bir serzeniş mi olur ya da?
Son olarak hiç de utanmıyorum. Aslında açık konuşmak gerekirse seni sadece mesajlarından tanımam da benim açımdan çok faydalı bir şey zira sadece buna göre bir değerlendirme yapmam gerekiyor bu ortamda. Açıkcası da genel tavrını beğenmiyorum. Dikkat ettiğim yazdığı mesajlarla bu tip tartışmalara giren tek forum sorumlusu sensin ve bu da benim direkt olarak sana karşı tez yürütmek durumunda kaldığım 2. konu. Hem ayrıca utanacağımı nereden çıkardın o da ayrı bir durum.
Bu mesajı baştan sona senin söylediklerine karşı savunma hakkımı kullanmak için yazdım. Bundan sonra bu konuya başka bir mesaj yazmayacağım, direkt bana karşı bir şey söylense bile.
Koray Düşova
25.Eylül.2006, 03:05
Caner Fener'le anlaştıysa bu işte Ersun Yanal'ın parmağı vardır,yani Ersun Yanal Fenerbahçe ile anlaşmış hayırlı olsun...
Jesus_FB
25.Eylül.2006, 03:16
Baştan başlayıp cevap vereyim her birisine.
Bende Galatasaraylıyım hatta Galatasaray Lisesi mezunu olarak kongre üyesiyim daha da ilerisinde. Benim işim tarafsız olmak değil, tam tersine Galatasaray tarafında olmak ve içinde yetiştiğim camianın haklarını sonuna kadar savunmaktır. Galatasaray hakkında olan haberler haricinde Futbol Forumuna yazdığım mesaj sayısı da 2 elin parmaklarını geçmez bu nedenle. Bundan yola çıkarak diyorum ki buyrun durum budur. Arda yabancı olsaydı dendiğinde ayaklanan arkadaşlar başka birisine aynı fiyat söylendiğinde çıt çıkarmıyor. Neden? O ayaklanan arkadaşlar -ki bunlardan birisi de direkt olarak sendin- ses çıkarmayınca diyorum ki yahu buyrun objektif olun şimdi, Arda'ya laf söylerken o kadar buna neden ses çıkarmıyorsunuz?
Sadece şunu söyleyeceğim, o kadar isim saydın ve bir tane bile kadroda oynayan birisini söyleyemedin. Başka bir cevap vermeme gerek var mı? Ben Galatasaray'dan şu anda bile kadroda oynayan 4 oyuncu sayabilirim sana. Aradaki fark budur işte. İşte bu nedenle Fenerbahçe genç bir oyuncu almaya kalktığında herkes bir karamsarlığa düşüyor "Acaba bunun da kaderi geçmiştekiler gibi mi olur?" diye
Ee, ama bu da sizin hatanız. Dünya yıldızı değil mi Alex allah aşkına? Nasıl olur da kendi ülkesinin milli takımında oynamaz? O kadar şişiriyorsunuz ki bazı şeyleri sonuç olarak bunlar ortaya çıkıyor. Alex'in yerinde Ronaldinho, Ricardinho gibi adamların olduğu unutuluyor ve böyle haberler ortaya çıkıyor. Bunun için nasıl başkasını suçlayabilirsin ki?
Geçen seneki defterleri açmaya kalkarsan sen zararlı çıkarsın ayrıca. O el olayından önce kaç puanınızı benzer şekilde bariz hakem hatalarıyla aldığınızı söyler misin bana? O puanları almasaydınız diğer 3 ezeli rakibinizden birine oldukça puan farkıyla geçileceğinizi ve diğer ikisiyle de çok yakın puanlarda olacağınızı söylememe gerek var mı? Somut bir örnek, öğrencisin ve bir ödevin var. Sen uğraşıp didinip çok güzel bir ödev yapıyorsun oysa başka birisi bir şekilde, içeriden ya da dışarıdan kaynaklanan şekillerde hırsızlama olarak bir ödev veriyor ve üstüne senden daha fazla puan alıyor. Bu çok sık tekrarlanınca içine oturmaz mı? Sende hakkını savunmak istemez misin? Bu haksız bir serzeniş mi olur ya da?
Son olarak hiç de utanmıyorum. Aslında açık konuşmak gerekirse seni sadece mesajlarından tanımam da benim açımdan çok faydalı bir şey zira sadece buna göre bir değerlendirme yapmam gerekiyor bu ortamda. Açıkcası da genel tavrını beğenmiyorum. Dikkat ettiğim yazdığı mesajlarla bu tip tartışmalara giren tek forum sorumlusu sensin ve bu da benim direkt olarak sana karşı tez yürütmek durumunda kaldığım 2. konu. Hem ayrıca utanacağımı nereden çıkardın o da ayrı bir durum.
Bu mesajı baştan sona senin söylediklerine karşı savunma hakkımı kullanmak için yazdım. Bundan sonra bu konuya başka bir mesaj yazmayacağım, direkt bana karşı bir şey söylense bile.
Hem yazdığın yazıda bana sorular soruyorsun hemde diyorsun ki bundan sonra cevap yazmayacağım. o zaman senin amacın tartışmak değil başka bir şey.
Birde sen beni kesinlikle başkalarıyla karıştırıyorsun çünkü ben arda konusunda tek kelime dahi etmedim arda'yıda çok beğenen birisiyim inanmıyorsan buyur bak tartışmalara benim bir mesajım varmı bir bak
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=18688
Mc.Speedy
25.Eylül.2006, 03:41
"Gravity" Öncelikle Bu Yazdıklarını Kınıyorum Jesus_FB gibi Bir Yöneticiye Yazdığın için ; Niye ? Jesus_FB Futbol Bölümünde Fanatiklerin Soyunu Tüketmeye Çalışan , Futbol Bölümünde Düzen Sağlamaya Çalışan Yöneticilerden Birisi , TSI'nin Bazı Yöneticileri Fanatik Cevaplar Verdiği için Uyarılmıştır !
Yeni Çıkan "Futbol Genel" Bölümüne Giriş Olayını Jesus_FB ve Bir Kaç Yönetici Arkadaşın Sayesinde Gerçekleşmiş ve Faaliyete Geçmiştir Tabi Geçmeden Önce Başta Jesus_FB Olmak Üzere Yönetici Arkadaşları Msn'de Toplamış Konu Hakkında Çözümleri Tartışmamızı , Çözüm Yolunu Bulmamızı Sağlamıştır ! ve Bunu Futbol Bölümünde En Çok Küfür Edildiği zamanlarda Ben Jesus FB ve Diğer Yönetici Arkadaşlar Huzur Bozan Arkadaşları Atmışızdır , Ettiği Küfürlü Mesajları Silmişizdir ama Olay Ban'lamakla veya Silmekle Bitmemiştir Bu Olayları Sistemle En aza İndirmeye Çalıştık ve Çalışıyoruz...
ve Şimdi Sen Geliyorsun Jesus_FB'ye Fanatik Cevaplar Veriyorsun vs Diyosun..
Bütün Bunları Yapmaya Çalışan Adam Kendini Site içinde Yoran adam işini gücünü bırakıp fanatikliklemi Kafayı Bozacak ? Benim tanıdığım Jesus_FB sanada Eyvallah der geçer ;) fakat ne kadar yorulduğunu gerek FM Turnuvasında , Gerek FM için Yaptığı Patchlerde Bilenlerden biri benimdir..
ve Bir Konu Hakkında Bizim El ele Verip Düzeltmemiz Gerekiyor :
Bir Konu Tartışılmıyor Konu Dışında Ne var Ne Yok Onlar Tartışılıyor Konuşuluyor ,
Çoğu Yerde Uyarmamıza Rağmen Bu Böyle Bunada Bir Çağre Bulunacaktır Elbet !
e_mali
25.Eylül.2006, 10:05
Caner Fener'le anlaştıysa bu işte Ersun Yanal'ın parmağı vardır,yani Ersun Yanal Fenerbahçe ile anlaşmış hayırlı olsun...
Değişik bir yaklaşım :D
dnz498
25.Eylül.2006, 11:50
saçma bir haber ama doğru ise Caner'in futbol hayatına fatiha (Amin!)
eGowiCh
25.Eylül.2006, 18:47
Caner 15m euro etmez. Şu an hiçbir Türk futbolcu 15m euro etmez bence. (belki Nihat eder.)
Del Piero_10
25.Eylül.2006, 18:52
Caner 15m euro etmez. Şu an hiçbir Türk futbolcu 15m euro etmez bence. (belki Nihat eder.)
manisaspor 15m eder
saçma bir haber ama doğru ise Caner'in futbol hayatına fatiha (Amin!)
Anlayamadım.. ?
nekop
25.Eylül.2006, 20:46
15 milyon euromu amma atmışlar haa en fazla 5 milyon euro eder...
Anlayamadım.. ?
zafer biryol olayına dönmesin dedi arkadaş galiba ;;)
Podolski , Rooney vs gibi genç yıldızları kollayan bir yönetim yok bizim ligimizde. Ama Manisa da Sezer , Nizamettin , Caner gibi oyuncular çok iyi yetişiyor ve zaman zaman da kadroda yer buluyorlar..
Caner Erkin ...
Keçke Manisa da kalma kararı vereydin ....
(Tabii imza atılmadan hiçbir şey söyleyemeyiz amaaa...)
10_Osmanozc
26.Eylül.2006, 00:24
Caner en fazla 1 milyon € eder.
Burak Duran
26.Eylül.2006, 01:06
Öncelikle millete laf söyleyip ben bir daha buraya yazmıyorum demek yanlıştır ne dersen ya arkasında dur sonuna kadar yada sus tek kelime etme bu işler böyledir...
Tarık burda yargılanacak en son yöneticilerdendir. Kendimi yargılatırım onu yargılatmam ki objektifliğine sonsuz güvendiğim bir kişidir. Senin yaptığın o naçizane yorum üstüne sana verilebilecek en güzel cevabı vermiş ve belli ki içine oturmuş hemen kötülemeye saldırmaya ezmeye çalışmışsın ama bunu başaramazsın arkadaşım boşuna uğraşma. Burası düşünce ortamı burda herkes konuşur tartışır herkesin fikri kendinedir fikirlere saldırılmasına ne ben ne de başka bir yönetici izin verir hele ki sitedeki tarafsızlığına en çok güvendiğim birine bu yaılırsa orda durucaksın. Utanman gereken konuda insanları tanımadan etmeden yargılaman şimdi bu yazdığın üstüne ben senin psikolojik profilini çıkarıyım ve bunun üzerine seni yargılıyım mı? komik ve mantık dışı yorumlar yapmak yerine saygılı ve mantıklı yorumlar yapın..
Ayrıca Arda ve Caner birbirinden farklı konular hiçbir fenerli kalkıp caner 15m eder dememiş tutup millete saldırmışsın ve cevabını almışsın. İnsanlara saldırmadan önce kendine bir bak ve düşünerek yaz....
Öncelikle millete laf söyleyip ben bir daha buraya yazmıyorum demek yanlıştır ne dersen ya arkasında dur sonuna kadar yada sus tek kelime etme bu işler böyledir...
Tarık burda yargılanacak en son yöneticilerdendir. Kendimi yargılatırım onu yargılatmam ki objektifliğine sonsuz güvendiğim bir kişidir. Senin yaptığın o naçizane yorum üstüne sana verilebilecek en güzel cevabı vermiş ve belli ki içine oturmuş hemen kötülemeye saldırmaya ezmeye çalışmışsın ama bunu başaramazsın arkadaşım boşuna uğraşma. Burası düşünce ortamı burda herkes konuşur tartışır herkesin fikri kendinedir fikirlere saldırılmasına ne ben ne de başka bir yönetici izin verir hele ki sitedeki tarafsızlığına en çok güvendiğim birine bu yaılırsa orda durucaksın. Utanman gereken konuda insanları tanımadan etmeden yargılaman şimdi bu yazdığın üstüne ben senin psikolojik profilini çıkarıyım ve bunun üzerine seni yargılıyım mı? komik ve mantık dışı yorumlar yapmak yerine saygılı ve mantıklı yorumlar yapın..
Ayrıca Arda ve Caner birbirinden farklı konular hiçbir fenerli kalkıp caner 15m eder dememiş tutup millete saldırmışsın ve cevabını almışsın. İnsanlara saldırmadan önce kendine bir bak ve düşünerek yaz....
İmzamı atıyorum..
comandante
26.Eylül.2006, 13:07
manisaspor 15m eder
manisaspor türk futbolcusu mu?
tarık bu sitede en çok sevdiğim ve objektifliğine en çok güvendiğim yöneticilerden birisidir...gravity arkadaşım ben de galatasaraylıyım ama bence düşünmeden araştırmadan yargılamışsın.ben bile fanatiklik yaparım ama tarık yapmaz...
caner 15 m euro mu?o zaman ben de 1-2 m euro ederim heralde...
meddah
26.Eylül.2006, 13:40
Yok ki bi Tarafsızlık Lisesi, gidip okuyalım..
Aslında, burada bir yönetici tartışmaya da girebilir, yöneticilik işlemlerinde yapmamak kaydıyla taraf da tutabilir (yönetici seçerken takım bırakma şartı mı koşalım), önemli olan seviyeli olması..
İşin ilginç tarafı, Jesus FB Arda ve 15 Milyon konusunda 11 sayfa dönen muhabbette tek kelime bile etmemiş..
Gravity bile 3. sayfada, 19 defa etmez (3'ü Galatasaraylı) 12 defa da eder denildikten sonra olaya dahil olmuş.. Jesus FB'nin, urada bilgi amaçlı verdiği habere hemen "eder-etmez" diye yorum yapmasını beklemek de hata.. Kaldı ki, sanıyorum Gravity de böyle bir şey beklememiş, olay sonradan biraz abarmış..
İttifak konusunda da Jesus FB haklıdır, zira ben de o ittifakın içindeyim; Fenerbahçe Kemal'i oynatmayarak, Semih'i göndermeyerek harcamıştır. Selçuk ve Serkan'ı çok üstdüzey yetenek saymadığım için hesaba katmıyorum..