View Full Version : Kulübünüz İçin Ne Yapıyorsunuz?
CARMELO_ANTONY
19.Haziran.2005, 14:19
Borclardan, tikanmaktan bahsediliyor hep. Yayin haklarinin dagitiminin degismesi diger kulupler icin bir cikis yolu goruluyor. Peki bizler taraftar olarak kuluplerimiz icin ne yapiyoruz...
Lisansli urunler mi aliyoruz?
Kombine mi aliyoruz?
Sirketlerinden alisveris mi yapiyoruz?
Maca mi gidiyoruz?
Kulube uyemi oluyoruz?
Kulubumuz icin aylik ne kadar harcama yapiyoruz?
....
....
Bunu ne yapmaliyiz olarak degistirebilirizde...
Ayrica buraya bu konuda kuluplerin de ne yaptigini, marka olmak icin ne calismalar yaptigini da yazabiliriz.
Sizce Kulupler hem taraftar sayisini hemde gelirlerini arttirmak icin nasil calismalar yapmali diye tartisabiliriz
Ve hatta tam tersi neden ornegin Lisanli urun almaya yanasmadigimizi tartisabiliriz...
Editörden not: Büyük harfler ile konu başlığı açılması yasaktır.Başlık imla kurallarına göre düzeltilmiştir.
CARMELO_ANTONY
19.Haziran.2005, 14:20
GÖRÜŞLERİMİZİ VE FİKİRLERİMİZİ BURADA PAYLAŞABİLİRİZ :mrgreen:
emirduman
19.Haziran.2005, 14:58
Walla ben elimden geldiğince yardımclı olmaya çalışıyorum, lisanslı ürün kullanıyorum, maça gidiyorum, dergisini alıyorum ve böle böle küçük küçük şeyler.Ama herkes böle yapsa küçük küçük oldukça büyük olur...
Navras
19.Haziran.2005, 16:14
hepsini yapıyorum buna karşılık fenerbahçem bazılarını kaçırmıo,anelkayı,alexi alıo
gejeda
19.Haziran.2005, 22:54
[beminemcisin galiba kardes benim gibi. :!:
gejeda
19.Haziran.2005, 22:57
hayattaki en buyuk askım galatasaray WE ARE BEST
******************** arkadaşım burada hiç bir takım aleyhine küçük düşürücü imalarda bulunamazsın
CARMELO_ANTONY
19.Haziran.2005, 23:05
hepsini yapıyorum buna karşılık fenerbahçem bazılarını kaçırmıo,anelkayı,alexi alıo
zzzzzuuuuuuuuuuuhahahaha kaçırmıyomuu???ariel ortega nasıl kaçtı (d)
LeHeb
20.Haziran.2005, 00:02
zzzzzuuuuuuuuuuuhahahaha kaçırmıyomuu???ariel ortega nasıl kaçtı
Nasıl olabilir tabi ki Ribery'nin kaçtığı gibi kaçtı.Özel Uçakla. :mrgreen:
pasamatexas
20.Haziran.2005, 00:06
encok lisanslı urun satan anadolu kulubu:BURSASPOR umun lisanslı urunlerını alıyorum maca gıdıyorum!!!!daha ne yapayım????
BURSASTORE 5 magazasıyla sızlerın hızmetınde!!!!
emirduman
20.Haziran.2005, 14:21
Keşke Bursaspor'u yeniden hak ettiği yerlerde görebilsek...
pasamatexas
20.Haziran.2005, 14:26
insallah bu sene gerı donecegız!!!
bu arada bursaspor hakkındakı dusuncen ıcın saol!!!
rasıt hoca bu ısı yapar ınsallah!!!
transferlerde bomba gıbı!!(transferler konusundan takıp edebılırsın oraya yazıyorum!!) (ı)
emirduman
20.Haziran.2005, 16:50
Biliyorum, inşallah...
yeniay
20.Haziran.2005, 19:50
kulubun için yapabilecegim her seyi yapmaya caısıyorum Kulubume uyeyim aidat yatırıyorum her ay dergisini alıyorum lisanslı urun işim musaitese sehir dısındaki maclara falan filan en onemlisi AŞIGIYIM TRABZOSPOR'UMUN MANYAGIYIM DELİSİYİM HASTASIYIM ne diyim daha O benim her syim
:mrgreen: EN BUYUK TRABZON :mrgreen:
GALATASARAY dergisine aboneyim ama bitti yakında yenileyeceğim.
lisanlı ürün alıyorum fakat kulüp lisanlı ürün fiyatlarını çok yüksek tutuyor bu yüzden istediğim her ürünü alamıyorum.
Frank_Castle
20.Haziran.2005, 23:54
maçlara gidiyorum, lisanslı ürün alıyorum , kulübe yardımda bulunuyorum ..
görünen o ki forumda herkes bişiler yapıyor.... dışarı da ise milyonlar var bişi yapmayan ..
VoLkaN BaROs
21.Haziran.2005, 02:39
imkanım oldukça ankaradaki maçlarına gidiyorum, dergiye aboneyim, lisanslı ürünlerini alıyorum
ama canaydın gibiler gelip kulübe kazandırdığım parayı duman ediyor :)
LeHeb
21.Haziran.2005, 11:45
:mrgreen: Bi kaç ay önce Startv'de izlemiştim.Özhan Canaydın programın konuğuydu. Galatasaray'ı 3 sene içinde Avrupa'nın en zengin kulübü yapacağını iddia ediyordu. Baya bi gülmüştüm walla. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bu adam kafasını bir yere filan mı çarptı acaba. :mrgreen: Galatatasaray'ın toplam borcundaki sıfırları eksik görüyo olmasın. :mrgreen:
VoLkaN BaROs
21.Haziran.2005, 16:19
Galatatasaray'ın toplam borcundaki sıfırları eksik görüyo olmasın. :mrgreen:
Aaa sende haksızlık etme canım adama, yıl başında o borçlardan 6 sıfır atıldı ya :mrgreen:
Navras
21.Haziran.2005, 16:54
zzzzzuuuuuuuuuuuhahahaha kaçırmıyomuu???ariel ortega nasıl kaçtı (d)
orteganın kaçmasıyla riberinin kaçmasını aynı tutuosan seni allaha havale edip akıl fikir diliyorum
apaydin2148
21.Haziran.2005, 17:19
tabikide aynı değil.Ortega Türkiye'ye alışamadı Ribery kandırıldı
Navras
21.Haziran.2005, 22:10
(ı) (ı) tebrikler.geçmişi hatırlamak belleği doğasıyla aklı güçlü insanlara mahsustur
PhotoGrapher
21.Haziran.2005, 22:47
Son bir yıldır aldığım kıyafetlerin %70 e yakın GS Store'dan alıyorum(donum bile :mrgreen: )(ciddiyim) (d)
LeHeb
22.Haziran.2005, 00:00
(ı) (ı) tebrikler.geçmişi hatırlamak belleği doğasıyla aklı güçlü insanlara mahsustur
Yahu herşeye de muhalefet olmayın bi kere de (f) .Biz de biliyoz heralde öyle olmadığını (k) .
miray
22.Haziran.2005, 01:35
ancak forma aliyoruz yurtdisinda oldugumuz icin öyle maca falan gidemiyoz :mrgreen:
Frank_Castle
22.Haziran.2005, 11:09
forumda herkesin kulübü için her yıl en azından 30 $ lik bir harcaması var görünüyor ..
her takımımızın böyle 5 milyon taraftarı olsa ; 150 milyon $ ediyor ...
ama nerde bu gelir ?
Bir Galatasaraylı olarak Aziz Yıldırım'ı sevmem ; ancak tribüne sahte forma ile gelinmesini engellemesi harika bir uygulamadır, bir de Galatasaray'a bakıyorum ; tribünde dahi sahte forma satılıyor... Sonra neden transfer yapılamıyor, fb anelka alırken Gs neden adam alamıyor diyoruz...Canydın önce bunu engellesin ...Sahtesi olmayınca millet orijinali alır..
Genghis_Khan
22.Haziran.2005, 22:17
Canaydının işi başından aşkın o işlerlemi uğraşacak :mrgreen:
metin oktay
23.Haziran.2005, 20:40
son 6 sezonkı tum galatasaray formaları arkalarında 10 metın oktay yazılı bır sekılde alıyorum.dergıyı kacırmıyorum.arada sıradada ankuvadakı galatasaray storedan begendıklerımı alıyorum.
mustang
27.Haziran.2005, 18:15
valla biz kayseride maçlara gidiyoruz yönetimde allah razı olsun fiyatlarıda ucuz tutuyor .formada alırızda bizim fazla birşey yapmamıza gerek kalmıyor çünkü .kayserili iş adamları iki külübede yardımda bulunuyor bu sene iki takım için harcanan para 6 milyon avro tabi bu sene bu miktar biraz daha artacak iş adamları ve kayseri organizeden toplanan para yaklaşık 20milyon avro tam olarak bilmiyorumda bu civarlarda
CeNTeR_TR
27.Haziran.2005, 18:32
(ı) (ı) (ı) (ı) (ı) (ı) (ı) (ı) (ı) (ı) (ı) (ı) (ı) (ı) (ı) (ı)
demamı ıle katılıyorum ben ıst olmadıgım ıcun maclara gıdemıom ama dergı lısanslı forma tsort falan genelıklı alıoeum
capriceman
28.Haziran.2005, 01:20
encok lisanslı urun satan anadolu kulubu:BURSASPOR umun lisanslı urunlerını alıyorum maca gıdıyorum!!!!daha ne yapayım????
BURSASTORE 5 magazasıyla sızlerın hızmetınde!!!!
Eğer Bursaspor vergi kaçırmıyor ise yanılıyorsun dostum.
Gerekirse sana vergi listesini dahi faxlarım, Anadolu'da en çok ürünü satan kulüp 'Kappa' ile anlaşmalı olan Trabzonspor, arkasından 4 ayrı kulüple olan satış anlaşmasından dolayı (Örnek; Göztepe bu sezon MSPORT giydi.) Celal Birsen patentli 'Msport' firması. Yani Malatyaspor'un resmi firması.
Satışın yüksek olduğu evre ise Temmuz - Ağustos ayları arası, gurbetçilerden dolayı.