PDA

View Full Version : Anti-Türk

EreN
29.Eylül.2006, 14:01
Arkadaşlar farkettiniz mi dün ?
cska - Bjk maçında non stop 90 dakika boyunca küfreden bulgarlar (Dedem bulgarca bilir..Bulgaristan göçmeniyizdir)
osasuna - TS maçındaki o adi pankart..Az-kayseri ilk maçı..Arkadaşlar dünya iyiden iyiye antitürk bi hal alıyor.
Hele o osasuna maçı.
O pankartı görmelerine rağmen kaldırtmayan uefa yetkililerini alkışlıyorum birilerinin gözüne girmişlerdir.Ayrıca ufak bi dipnot:
O pankartı forumda bazı arkadaşlar gördüğünü iddaa ediyor ama Show TV sağolsun Sanal BAYRAK görüntüsü eklemiş ve o adi paçavranın bulunduğu yerde maç boyunca Sanal Türk Bayrağı vardı..

ibo
29.Eylül.2006, 14:04
Arkadaşlar farkettiniz mi dün ?
cska - Bjk maçında non stop 90 dakika boyunca küfreden bulgarlar (Dedem bulgarca bilir..)
osasuna - TS maçındaki o adi pankart..Az-kayseri ilk maçı..Arkadaşlar dünya iyiden iyiye antitürk bi hal alıyor.
Hele o osasuna maçı.
O pankartı görmelerine rağmen kaldırtmayan uefa yetkililerini alkışlıyorum birilerinin gözüne girmişlerdir.Ayrıca ufak bi dipnot:
O pankartı forumda bazı arkadaşlar gördüğünü iddaa ediyor ama Show TV sağolsun Sanal BAYRAK görüntüsü eklemiş ve o adi paçavranın bulunduğu yerde maç boyunca Sanal Türk Bayrağı vardı..

Malesef günümüzde bu tür davranışlar yalnız türklere değil çoğu ülkeye yapılıyor :( Irkçılık her geçen gün artıyor. bir de ben csk maçını ve TS maçını izleyemedim. bana özelden tezahurat ve pankart hakkında bilgi verir misin...

MeMo
29.Eylül.2006, 15:08
hakikaten o pankartta ne yazıyor

EreN
29.Eylül.2006, 15:14
Yok yok.Zenciler dışında bi tek türklere yapılan bi olay bu.Diğer ülkelerde farklı.İki ülke arasında bazı rekabetler varsa yapılır ama gittiğimiz her deplasmanda aynı şekilde oluyor

hakikaten o pankartta ne yazıyor
Neler yazmıyorki..
Pkk paçavrası felanda vardı işte.Show Tv olmasa tüm herkes görecekti ama Show çok akıllı bi iş yaptı

Burak Duran
29.Eylül.2006, 15:20
evet ya o pankartta ne yazıyordu

barahir
29.Eylül.2006, 15:23
bende merak ettim şimdi walla.

EreN
29.Eylül.2006, 15:52
PKK paçavrası yani bayrak demiyorum paçavracık..

REsist JuvE11
29.Eylül.2006, 15:57
PKK paçavrası yani bayrak demiyorum paçavracık..
pkk ile ilgili olan her simge paçawracıktır

Jesus_FB
29.Eylül.2006, 15:58
Bu hep böyleydi Eren hepte böyle kalıcak

FeYYaz1989
29.Eylül.2006, 16:03
Bayrak olayını bilmiyorumda,bugün Fanatik'te gördüm.
Bir pankart asılmış
''Freedom for Kurdistan askato!''(Kürdistan'a özgürlük) diye fakat onu da 10. dakikada indirmişler.

Batuhan_fm06
29.Eylül.2006, 16:49
aslında bize onların terör örgütlerini besleyince aklına gelcektir o gavurların ne olduğu şehit acısını .ayrıca gavur lar ne anlar şehitlerden

dnz498
29.Eylül.2006, 18:18
Bayrak olayını bilmiyorumda,bugün Fanatik'te gördüm.
Bir pankart asılmış
''Freedom for Kurdistan askato!''(Kürdistan'a özgürlük) diye fakat onu da 10. dakikada indirmişler.
doğru kürdistan özgür kalsın ama benim topraklarımda değil