View Full Version : Fenerbahçe-Bursaspor
bursa_mc
29.Eylül.2006, 18:34
ewt. arkadaşlar yorumlarınızı alayım..
ben bi bursasporlu olarak takımıma ne kadar şansı az da olsa güvenıyorum..
e_mali
29.Eylül.2006, 18:35
İste sevmedigim mac. İkiside kazansın istiyorum ama olmuyor :)
Maca gelince FB rahat alır bu maçı, maç Saraçoğlunda ve orada kaybetmemiz cok zor.
Jesus_FB
29.Eylül.2006, 18:36
bu maçta ne oynana futbol ne skor bunların hiç birini merak etmiyorum sadece migros tribününü merak ediyorum Fenerbahçe taraftarı adına özel bir maç olucak
Hububat_Fiyatları
29.Eylül.2006, 18:46
sinan kaloğlunun mutlaka gol pozisyonu bulacağını düşünüyorum eğer oynarsa
bursa_mc
29.Eylül.2006, 18:47
bu maçta ne oynana futbol ne skor bunların hiç birini merak etmiyorum sadece migros tribününü merak ediyorum Fenerbahçe taraftarı adına özel bir maç olucak
migros tarafına bursasporlu taraftarlar getirilecekmiş galiba.hatta biletler belli oldu
bu konuda biraz bilgi verir misin? ne olacak ki migros trübününde?
ben FB nin bu maçı klay kazanacağını düşünüyorum...
Berkaiser
29.Eylül.2006, 19:03
Fenerbahçe zorlanmadan kazanır.
senderson
29.Eylül.2006, 19:32
kazancaz zaten pek sorun olmaz...
fmsmyrna
29.Eylül.2006, 19:44
bence f.bahçe kazancaktır ama bu kesinlikle kolay olmayacaktır bursalı oyuncular geçen haftaki 3-1 lik yenilgini ardından daha çok mücadeleci oyunla fenerbahçeyi çok zorlar
senderson
29.Eylül.2006, 19:45
maçamı geliceksin abi??
bursa_mc
29.Eylül.2006, 19:47
maça beşiktaşlılar gelebilir maç çıkışına olaylar çıkabilir.şimdiden solimm
tosunpasa
29.Eylül.2006, 19:51
maça beşiktaşlılar gelebilir maç çıkışına olaylar çıkabilir.şimdiden solimm
neden bjk liler gelip olay çıkarıyolar ki?||||Maça gelince fenerbahçe nin zorlanmadan kazanacağı kanısındayım
Universal
29.Eylül.2006, 19:51
F.Bahçe bu maçta bir taraftar gruplarının birleşmesi olacak bu pozitif bir etken takım için bu yüzden F.Bahçe artık alışmaya başlayan oyuncularıyla kazanabilecektir tahmini skorum 2-0.
IcedEarth
29.Eylül.2006, 20:10
abi çok merak ediyorum maç ne zaman konuyu açan arkadaş yeterli bilgi vermemiş de
senderson
29.Eylül.2006, 20:41
neden bjk liler gelip olay çıkarıyolar ki?
ya oda gelsin öbürüde gelsin bir sinerji oluşturalım ama onlar Fake Fake!!!Bekleriz yani 8 grubun içine düşünce görürüm onları....
Fenerbahçenin Tüm tribün grupları bu maçta migros tribünde olacak..Yani bir nevi Curva ortamı olacak.Amaç..Bilet fiyatlarını ve çekirdekçi diye tabir edilen kesimi protesto..Mükemmel olacak.
migros tarafına bursasporlu taraftarlar getirilecekmiş galiba.hatta biletler belli oldu
Korner bölümü arkasına gelecekler.Migrosun tamamı zaten 13 binden fazla :D
Bu arada Bursa taraftarı beşiktaş tarafından iskeleye gelecek oradan geçecek.Bu demek oluyor ki maçtan önce olaylar olacak Bjk- Bursa taraftarı arasında..
ayrıca bazı söylentilere göre fenerbahçe taraftarı ile bursa taraftarı beşiktaşlıları aralarına alacaklarmışş?? bu olaylar için ankaradan otobüs kalkacağı bile söyleniyor
tosunpasa
29.Eylül.2006, 21:43
ya oda gelsin öbürüde gelsin bir sinerji oluşturalım ama onlar Fake Fake!!!Bekleriz yani 8 grubun içine düşünce görürüm onları....
çok süper bi yaklaşım tebrikler:n:
bursa_mc
29.Eylül.2006, 21:48
neden bjk liler gelip olay çıkarıyolar ki?|
bursa-beşiktaş arasındakı surtuşmeyi bilmiyomusun
tosunpasa
29.Eylül.2006, 22:00
bursa-beşiktaş arasındakı surtuşmeyi bilmiyomusun
biliyorum fakat bjk taraftarları niye durduk yere olay çıkarmaya çalışsınlar hem de şükrü saraçoğlunda hemde o taraftarların yanında anlamak mümkün değil:rolleyes:
FeYYaz1989
29.Eylül.2006, 22:15
Bursaspor'lular gelip sataşmaz ise Beşiktaş taraftarının gidip onlara karışıcağını düşünmüyorum ama Beşiktaş'tan karşıya geçerken falan olay çıkarmaya çalışırlarsa geçen hafta otobüslerine birbirine ezerek girmeye çalışan Ankaragüçlüler gibi olurlar.Polis ya adam gibi gelsin olayları engellesin yada hiç gelmesin.Sağa sola sataşan artistleri koruyup kendi futbolcularını korumaya çalışan Beşiktaşlılara biber gazı ile hücum etmesinler sonra.Fenerbahçe taraftarı ile birleşip geleceklermiş,hiç fark edeceğini sanmıyorum.Fenerbahçe'nin ne alakası var onuda anlamadım Bursayla Beşiktaş arasındaki hüsumette ama neyse fark etmez gelen gelir,gören görür.
Bu Bursa'lılar hakikatten can sıkmaya başladı.Bir tutturmuşlar biz düşürmüşüz onları bilmem ne?Adam gibi oynasaydın düşmeseydin kardeşim,banane.
Bakın şu ana kadar yazdıklarımın hiçbiri maçla ilgili değil gördüğünüz gibi.Neden?Çünkü bazı arkadaşlar olayı faklı yerlere çekmiş,o yüzden bende tutamıyorum burda kendimi.Bursaspor'lular hep böyle söylenti çıkartıyorlar zaten yaptıkları başka hiç bir şey yok.Geçen sene Türkiye kupasında da İnegöl'le eşleştiğimiz zaman böyle demişlerdi.Yok İnegöl'e geleceğiz bilmem ne?baktık maç oldu bitti ne gelen var ne giden...
Korkuyorum yine aynı şeyler olacak.Göreceğiz bakalım.Geçen hafta Ankaragüçlüler takım otobüsüne saldırdı(delikanlılığa bak sen)sonra Beşiktaşlılar gelince otobüslerine zor bindiler.Hadi bakalım Fenerbahçeliler-Bursasporlular hatta Ankaragüçlülerde gelsin,bekliyoruz.
biliyorum fakat bjk taraftarları niye durduk yere olay çıkarmaya çalışsınlar hem de şükrü saraçoğlunda hemde o taraftarların yanında anlamak mümkün değil:rolleyes:
Ankara gücü maçının intikamı olabilir mesela :) Fena bi kavga olmuştu..
Neyse..Konumuz Bursa-Fener
Neron_FB
30.Eylül.2006, 12:29
Fenerbahçe ile Bursaspor, yarın yapacakları maçla birlikte, Birinci Futbol Ligi'nde 75. kez karşı karşıya gelecek.
Yeşil-beyazlı takımın Birinci Lig'e yükseldiği 1967-68 sezonundan itibaren karşılaşan Fenerbahçe ile Bursaspor arasındaki rekabette, sarı-lacivertli ekibin açık ara üstünlüğü bulunuyor.
İki takım arasında şimdiye kadar yapılan 74 maçtan 38'ini Fenerbahçe, 9'unu Bursaspor kazanırken, 27 maç da berabere sonuçlandı.
''Sarı Kanarya''nın attığı toplam 114 gole, ''Yeşil Timsahlar'' 56 golle karşılık verdi.
İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR
Fenerbahçe ile Bursaspor, şimdiye dek İstanbul'da 35 lig maçında karşılaşırken, sarı-lacivertliler galibiyetlerde rakibine büyük üstünlük kurdu.
İstanbul'daki lig maçlarında Fenerbahçe 24, Bursaspor ise yalnızca 1 galibiyet alırken, taraflar 10 maçta da eşitliği bozamadı.
Fenerbahçe, İstanbul'da 71 gol atarken, kalesinde 24 gol gördü.
Bu arada, 2 takım arasında 1977-78 sezonunda İstanbul'da oynanması gereken maç Ankara'da yapılmış ve sarı-lacivertli takım karşılaşmadan 1-0 galip ayrılmıştı.
Öte yandan, Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle 2002-03 sezonunda yine Ankara'da yapılan maçı Fenerbahçe 7-1 kazanmıştı.
BURSASPOR'UN 37 YILLIK HASRETİ
Bursaspor, Fenerbahçe karşısında İstanbul'daki maçlarda uzun süredir galip gelemiyor.
Fenerbahçe karşısında lig maçlarında İstanbul'daki ilk ve tek galibiyetini 1968-69 sezonunun 2. yarısında, 25 Mayıs 1969 tarihinde İnönü Stadı'nda 1-0'lık sonuçla alan yeşil-beyazlılar, 37 yıldır deplasmanda kazanamıyor.
EN FARKLI SKORLU GALİBİYETLER
Fenerbahçe, Bursaspor karşısında tarihinde en farklı skorlu galibiyetini, 2002-03 sezonunda Ankara'da yaptığı maçta 7-1'lik skorla aldı.
Bursaspor ise lig tarihinde 9 kez yendiği rakibi karşısında şimdiye dek en fazla 2 farklı skorlarla maç kazanabildi. Yeşil-beyazlılar 1970-71 ve 1990-91 sezonlarında sahadan 2-0 galip ayrıldı.
-Alıntıdır-
mateja kezman
30.Eylül.2006, 23:39
takım gıtgıde alısıyo kezmanın macı olucak dıye dusunuyorum.. ılk golde erken gelıcek fark olur
Sekopej
30.Eylül.2006, 23:43
Kezman'dan zaten gol bekliyorum ama bu maç 2 tane atacak bence. 6'da 6 yapıp gollerine devam edecek. Rahatlamış halde şu anda takım eğer maçın başında da gol bulursak bu maçı zorlanmadan alırız....
Sheriff
30.Eylül.2006, 23:48
bence bu maç deivid in maçı olur..
bursayı hafife almamak lazım,gecen haftaki şoktan sonra bu hafta daha bir istekli oynayacaklar ve bence feneri zorlayacaklar bu maçta.ama fenerin maçı alacağını düşünüyorum.fark olmaz ama fener zorda olsa kazanır.
Universal
01.Ekim.2006, 00:55
Bu akşam ki Konya'nın puan almasından sonra bakış açım değişti artık eski Anadolu Klupleri eskisi gibi mücadele etmiyor daha istekli daha başarıya aç bu yüzden her dk da maçı ciddiye almalıyız hiç bir zaman oyun disiplininden kopmamalıyız bende bu maçta Devied'den iyi bir performans beklioyrum. Beş maçta dört gol atan Kezman bakalım gene gol atacak mı?
Hububat_Fiyatları
01.Ekim.2006, 00:59
fener için şunu söyleyebiliriz eğer savunması hata yapma oranını aza indirdiyse gol zaten bulur çünkü hücum hattı tr de en iyisi tek sorunu fenerin savunması olur ama mutlaka gol atar tahminimce
Nedvedmania
01.Ekim.2006, 01:09
bol gollü bi maç olucak bence
Emurafu
01.Ekim.2006, 04:05
valla galatasaraydan fark bekledik olmadı ama fener atar herhalde fark
koray_capello
01.Ekim.2006, 04:53
Bursaspor'lular gelip sataşmaz ise Beşiktaş taraftarının gidip onlara karışıcağını düşünmüyorum ama Beşiktaş'tan karşıya geçerken falan olay çıkarmaya çalışırlarsa geçen hafta otobüslerine birbirine ezerek girmeye çalışan Ankaragüçlüler gibi olurlar.Polis ya adam gibi gelsin olayları engellesin yada hiç gelmesin.Sağa sola sataşan artistleri koruyup kendi futbolcularını korumaya çalışan Beşiktaşlılara biber gazı ile hücum etmesinler sonra.Fenerbahçe taraftarı ile birleşip geleceklermiş,hiç fark edeceğini sanmıyorum.Fenerbahçe'nin ne alakası var onuda anlamadım Bursayla Beşiktaş arasındaki hüsumette ama neyse fark etmez gelen gelir,gören görür.
Bu Bursa'lılar hakikatten can sıkmaya başladı.Bir tutturmuşlar biz düşürmüşüz onları bilmem ne?Adam gibi oynasaydın düşmeseydin kardeşim,banane.
Bakın şu ana kadar yazdıklarımın hiçbiri maçla ilgili değil gördüğünüz gibi.Neden?Çünkü bazı arkadaşlar olayı faklı yerlere çekmiş,o yüzden bende tutamıyorum burda kendimi.Bursaspor'lular hep böyle söylenti çıkartıyorlar zaten yaptıkları başka hiç bir şey yok.Geçen sene Türkiye kupasında da İnegöl'le eşleştiğimiz zaman böyle demişlerdi.Yok İnegöl'e geleceğiz bilmem ne?baktık maç oldu bitti ne gelen var ne giden...
Korkuyorum yine aynı şeyler olacak.Göreceğiz bakalım.Geçen hafta Ankaragüçlüler takım otobüsüne saldırdı(delikanlılığa bak sen)sonra Beşiktaşlılar gelince otobüslerine zor bindiler.Hadi bakalım Fenerbahçeliler-Bursasporlular hatta Ankaragüçlülerde gelsin,bekliyoruz.
eyvallah kardeş kelimesi kelimesine katılıyorum.bütün anadolu birleşsin 3 büyükleri de alıp gelsinler. ama gelecekleri gün haber versinler de semti kollayalım, haydi anadolu yol kardeşlik yolu edirneden karsa haydi anadolu türküsü eşliğinde karşılayalım.
maça gelecek olursak fener rahat geçer, bursa formsuz. ömer saçma sapan goller yiyor bu aralar kaleye kadıköy panteri pancuyu soksunlar belki bi ihtimal puan alırlar:)
senderson
01.Ekim.2006, 11:00
iskeleye 4000 kişi gelicez diyipte gelmeyenlerden ne beklersinki??Sanal delikanlılık.Bide duyum var caddeye gelecekmiş Suadiye Princess in oraya.Gelin bekleriz yani mekan hazır..
koray_capello
01.Ekim.2006, 16:12
iskeleye 4000 kişi gelicez diyipte gelmeyenlerden ne beklersinki??Sanal delikanlılık.Bide duyum var caddeye gelecekmiş Suadiye Princess in oraya.Gelin bekleriz yani mekan hazır..
Sanal delikanlılık? hangi sanal delikanlılık? yıllarını tribüne vermiş tribün emekçileri gibi konuşma yakışmıyor..herkes neyin ne olduğunu biliyor rahat ol. neyse, konu Fenerbahçe-Bursaspor maçı. henüz ihtimal dahilindeki olayları konuşmayalım. Allah korusun eğer istenmeyen olaylar yaşanırsa maçtan sonra konuşuruz..
zafer biryol gol atacak bence :)
mateja kezman
01.Ekim.2006, 19:19
süper bi maç olucak iki takımda acık oynarsa ama raşıt cetıner tekmelı futbolu sever kendısı fenerbahce dusmanı oldugu ıcın sert gecıcek bı mac olucak
REsist JuvE11
01.Ekim.2006, 19:32
fener gol yer ama maçı da alır
eGowiCh
01.Ekim.2006, 19:51
Bence bu maçta Deivid patlama yapacak ve onun maçı olacak. Kezman & Deivid şov bekliyorum bu maçta.
arkadaşları aradım ve sordum aldığım bilgiye göre bursa ve fenerbahçe taraftarları aynı mekanlarda yemek yiyip içmişler iftarları ortak yapmışlar güle oynaya ve şimdide onları staddaki yerleine kadar götürmüş bizim taraftarımız..çoğu münferit gelmiş ve bir tanecik bile olay olmamış aksine sanki aynı takımın taraftarı muamelesi varmış.Aldığım bilgiler böyle.
Neron_FB
01.Ekim.2006, 20:38
Ne mutlu iki takımın taraftarına o zaman;;) Sevindim..
Bu maçta Deivid'in patlama yapacağını sanmıyorum ama eğer 2-3 gol atarsak birisi mutlaka deivid'in olucaktır bence :)
garandiru
01.Ekim.2006, 22:14
kalede niye volkan varya bilen varmı goldede hatası var rüştüye bişeymi oldu
garandiru
01.Ekim.2006, 22:29
rüştü maç öncesindeki antramanda sakatlanmış öğrenmiş oldum
Eray Dengiz
01.Ekim.2006, 23:03
Bu sene 3 büyüklerde kötü. Bu seneyi Anadolu kulüplerinin senesi ilan etmek istiyorum..
Hububat_Fiyatları
01.Ekim.2006, 23:10
bursa şu anda 3-0 yapmıştı fener şanslı olmasa bu arada sinanın gol pozisyonuna gireceğini bildiğimi belirttim mesajım niye silinmiş her kızan mesaj silse yorum da mı yapamıcaz
garandiru
01.Ekim.2006, 23:13
ömerde geçen haftalardaki gibi oynasa şimdi fener 3 yapmıştı müthiş oynuyo ömer kaç haftadır berbat oynuyodu fener geldi panter kesildi egemen cumhur hepsi aynı
Eray Dengiz
01.Ekim.2006, 23:27
Dediğim gibi 3 büyüklerimiz kötü bu sene.. Fener yenildi..
M.Scofield
01.Ekim.2006, 23:28
geçmiş olsun herkeze manisa manisa manisa
Yılamz Hocamın röpörtajda verdiği daha doğrusu bir soruma karşılık söylediği kehanet gerçekleşip, dediği çıkacak mı ne ? ?
gorkemyilmazkarasu
01.Ekim.2006, 23:33
turkcell_süper_lig_nereye_gidiyor_diye_sormak_isti yorum_:)
Neron_FB
01.Ekim.2006, 23:34
Bu fenerden hiçbişey olmaz böyle giderse.. allah bildiği gibi yapsın sizi...
Yazık yazık 45.000 kişiye yazık, bizlere yazık kanser ettiniz bizi be!! Utanın be utanın..Uefaya kalmasaydık keşke, bi de orda kanser edecekler bizi..
GELENLER GİDENLERİ ARATIYOR....,
(çok sinirliyim biliyorum 1-2 saat sonra bunları düşünmicem)
Eray Dengiz
01.Ekim.2006, 23:35
turkcell_süper_lig_nereye_gidiyor_diye_sormak_isti yorum_:)
çok iyiye gidiyor, böyle olmalı artık.. hep 3 büyük izledik birazda anadolu izleyelim..
Yılamz Hocamın röpörtajda verdiği daha doğrusu bir soruma karşılık söylediği kehanet gerçekleşip, dediği çıkacak mı ne ? ?
Eğer bu gerçekleşirse, 3 büyükler Yılmaz hocayı almak için sıraya girebilirler..
Universal
01.Ekim.2006, 23:38
Bu akşam ne izledim bilemiyorum bir yanda bu sezon 100'den fazla gol atan denilen bir takımın kaleye şut çekememesi ve oyunu durmadan çirkefleştirip puan kazanmaya çalışan bir takım bu maç keşke oynanmadan Bursapspor'a verilseydi en azından oraya giden F.Bahçe seyircisine yazık olmazdı iyi oynasak mücadele etsek puan kaybetmemize üzülmezdim ama sahada bir kişi bile mücade etmedi.
Bursa F.Bahçe taktiğini iyi çözmüş ama Zico daha çözememiş 90 dk boyunca ortadan gittik oyunu kenarlara yıkamadık eğer kenarlara yıksak maçı kazanabilirdik hiç olmassa şut çekerdik. Bir takım 15 pasta kendi cezasında çıkamıyor durmadan kısa paslarla oynuyor ama ortasahada ilk pasında topu rakibe veriyor eğer bu gün 90 dk boyunca bu futbolla kazanmayı bekleyen F.Bahçe T.Drektörü Zico acaba ne yapmalı bu sistem başarı gelmeyeceğini bas bas bağırıyor sanırım bunu sadece Zico duyamamış değişsin artık bu futbol anlayışı.
Hakeme diyecek söz bulamıyorum bu gün bu kötü oyundan hakemin her kararı gözüme yanlış geldi. Son olarak bu futbolu oynayan ve oynatanı tüm kalbimle alkışlıyorum.
İlginçtir...
Anlam veremediğim bi kopukluk var takımda..Oysa ki taraftar mükemmeldi bu maçta..Takım konstantresi iyidi.Mücadele vardı ama eksik olan bişey var sadece bi nokta ???
Bu arada hakeme bişey diyemiyorum.Kerimi öldürdüler..Luganoyla nasıl akraba oldu adam onuda gördük..Alexe yaptıkları..Yada ne biliyim o son pozisyonlar..çok çifkef bir oyuna izin verdi hakem.
comandante
02.Ekim.2006, 00:11
bursasporu tebrik etmek lazım gerçekten...
fenerbahçenin stoper ikilisi tutmayabilir dediğimde tutar tutar deniliyordu...bence tutmadı yani kusura bakılmasın lütfen.
sahanın en çok top kaybeden ismi deivid.ama nedense en çok çabalayan o gözüktü gözüme...
tümer sıfır alex sıfır bile değil tuncay kendi çapında...peki oyunu kim kuracak?
appiahın aklı havada nedense.
bu defansı gördükçe önder neden yedek diyorum kendi kendime...
bilmiyorum.beğenmedim feneri.galatasaray hiç değilse seyir zevki verdi.daha doğrusu arda...neyse.
fener taraftarını tebrik ediyorum...
Bu arada hakeme bişey diyemiyorum.Kerimi öldürdüler..Luganoyla nasıl akraba oldu adam onuda gördük...
kerimin pozisyonu faul değildi bence erencim...dediğin adam egemen korkmaz...sahanın en iyisiydi bence.ona çirkef diyorsan ismail güldürene deişik bi sıfat bul.ayrıca da o çirkefse lugano daha çirkeftir yani.neyse şimdi sinirlisinizdir tartışmaya girmiyelim...
10_Osmanozc
02.Ekim.2006, 00:31
Bursaspor'u tebrik ediyorum her anadolu takımı onu örnek almalı.Hiçbir büyük takımdan korkmamak lazım.
gorkemyilmazkarasu
02.Ekim.2006, 00:35
ben_özetleri_izledimde_bursada_iyi_göründü_gözüme_ tebrik_ederim...
bursasporu tebrik etmek lazım gerçekten...
fenerbahçenin stoper ikilisi tutmayabilir dediğimde tutar tutar deniliyordu...bence tutmadı yani kusura bakılmasın lütfen.
sahanın en çok top kaybeden ismi deivid.ama nedense en çok çabalayan o gözüktü gözüme...
tümer sıfır alex sıfır bile değil tuncay kendi çapında...peki oyunu kim kuracak?
appiahın aklı havada nedense.
bu defansı gördükçe önder neden yedek diyorum kendi kendime...
bilmiyorum.beğenmedim feneri.galatasaray hiç değilse seyir zevki verdi.daha doğrusu arda...neyse.
fener taraftarını tebrik ediyorum...
kerimin pozisyonu faul değildi bence erencim...dediğin adam egemen korkmaz...sahanın en iyisiydi bence.ona çirkef diyorsan ismail güldürene deişik bi sıfat bul.ayrıca da o çirkefse lugano daha çirkeftir yani.neyse şimdi sinirlisinizdir tartışmaya girmiyelim...
İsmaile bişey diyemiyorum ??????????
Futbolcu bile değil o..Baktı lugano olmuyor öyle adamı her pozisyonda dövüyorlar oda başladı çirkefliğe..
bursa_mc
02.Ekim.2006, 09:32
ben bi bursasporlu olarak takımıma ne kadar şansı az da olsa güvenıyorum..
işte guvendığım takımm.
Bursa F.Bahçe taktiğini iyi çözmüş ama Zico daha çözememiş.
aslında çozülecek bi taktık değil fener hep bole ama karşısındakı takımlar korkak oynuyo
İsmaile bişey diyemiyorum ??????????
Futbolcu bile değil o..Baktı lugano olmuyor öyle adamı her pozisyonda dövüyorlar oda başladı çirkefliğe..
uzuntulu olduğun için bole dediğini farzediyorum.hepimiz maçı izledik.egemen ın yuzu kanadı bu nedir?
Omerdinho
02.Ekim.2006, 11:06
artik ersun hoca gelsin bence.
bursa_mc
02.Ekim.2006, 11:31
ersun yanal maşallah 4 sene mı ne manısadaymışş
ersun yanal maşallah 4 sene mı ne manısadaymışş
5 senelik kontratı var mertcan
fmsmyrna
02.Ekim.2006, 15:11
lugano ya kötü oynadı diyenlere şaşıyorum sol bekte ümit özat gibi bi adam oynayınca adamın yapacağı hiç birşey yok çünkü o 'büyük kaptan denilen adam solda ceza sahası ile orta saha çizgisi arasında duruyor onun yerini kapamaya her seferinde lugano geliyor ama her seferinde bu sefer onun adamı boş kalıyor lugano suçlu gibi görünüyor fenerbahçe bu sorun ümit özat oldukça değişmez hatırlayın zavallı servet in halini bi tarafta defans mı forvet mi belli olmayan luciano bi tarafta ümit adam hep yalnız kalıyodu orda aynı şey önder le can da oynarken oluyodu bu sefer önder kötü oynuyo gibi görünüyodu bence ana sorun 'ÜMİT ÖZAT'
TR.CaPTaiN
02.Ekim.2006, 18:08
Aziz Yıldırım Büyük Fenerbahce Taraftarını hiçe sayarak Zico yu getirdi.Fenerbahce taraftarı zico yu istemiyordu otoriteler tv lerde zico Fenerbahce'yi kaldıramaz demekten bıktı ama Aziz Yıldırım yine kendi bildigini okudu ve Zico'yu getirdi.Bunca yıldır teknik direktör degistiren Aziz Yıldırım Taraftarı tınlamazsa kendide giden teknik direktörler gibi olur.
eGowiCh
02.Ekim.2006, 18:21
CaPTaiN10'a tamamen katılıyorum.
Bunun tek sorumlusu Zico, yani Yıldırım. Daum'un elinde geçen sene daha zayıf bir kadro vardı, hiç oynamayan Anelka vardı, sürekli eleştirilen Luciano vardı. Bu kadro geçen sene veya önümüzdeki senelerde Daum'un elinde olsa belki Avrupa'da başarı gelecek, SüperLig'de de rahat şampiyon olacaktık. Geçen sene Deniz gibi adamların kahrını çekiyorduk, bu sene daha iyi adamlarımız var; ona rağmen sonuç hüsran. Ne hakem bahane, ne başka bir şey. Bir tane bile gol pozisyonuna giremiyorsan eğer sen, bırak hedefin şampiyonluk olmasın!
Zico'nun hemen gönderilmesi lazım. Trabzonspor'un Lazaroni'yi göndererek aldığı riski, Fenerbahçe de yapmalı. Ersun Yanal gelmeli. Hem V.Manisaspor'dan güç kaybı olacak hem de Fenerbahçe'ye güç katacaktır. Zico, antrenör falan değilmiş, onu anladım. Elinde Kezman gibi bir adam varken, onu bir gol pozisyonuna bile sokturamıyorsan, bırak antrenörlük yapma, bizim ömrümüzden ömür yeme!
Şampiyonluk umudumu kestim artık. Eğer dün kazanan taraf FB olsa, GS ve BJK'yi yarıştan koparacaktı. Ama tam tersi, neredeyse kendi yarıştan kopacak. GS en azından umut veren bir futbol oynuyor, pozisyon buluyor, her maç en azından 2 gol buluyor. Fenerbahçe 100 golü geçeriz dedi, ama golü bırakın, gol pozisyonu bulamıyor. Randers gibi bir takıma 2 tane direkten dönen pozisyon veriyor. Bunun tek sorumlusu Zico'dur, yani onu getiren Yıldırım'dır. Getireceksen Scolari gibi hırslı, teknik bilgisi iyi, kariyerli bir hocayı getir; ama gidip kariyersiz birini getirdi. Zico maçta ne oyuna karışıyor, bağırıp taktiksel değişiklik yapıyor; ne de adam gibi oyuncu değişikliği yapıyor.
Bu maça ve Fenerbahçe'ye dair söylenecek çok şey var, ama satırlara sığmaz öfkemiz ve üzüntümüz. 100. yılda hüsran yaşamayız umarım.
fmsmyrna
02.Ekim.2006, 18:24
ben ümit özat ı maç için söyledim tabiki genel olarak en büyük suçlu aziz yıldırım dı ayrıca ben aziz yıldırım ın dönmesini istemeyenlerdenim ben sadettin saran ı istiyordum fenerbahçe den önce sadettin saran sonra hakan bilal kutlualp ayrıldı bu iki adam mı geçimsiz aziz yıldırım mı siz karar verin fenerbahçe yi kendi şirketi gibi yönetemez bu adam kendini ne sanıyo
Emurafu
02.Ekim.2006, 19:07
oleyyyy be aslan bursa cimbom hep arkanda
Nedvedmania
02.Ekim.2006, 19:13
ben özetleri izledimde bursada iyi göründü gözüme tebrik ederim...
katılıyorum bursayı kutluyorum
Berkaiser
02.Ekim.2006, 19:56
Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenmek çok zordur.Bursa'yı tebrik ederim.
bursa_mc
02.Ekim.2006, 20:15
Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenmek çok zordur.
abi 37 yıldır yenemiyoz .tarıhı durdurmak lazımdı
Scocco
02.Ekim.2006, 20:37
Fenerbahçe'nin sergilediği oyunundan bu maçta puan kaybedeceği belliydi. Çok ağır ve temposuz oynuyorlar eksik bence bu...
Universal
02.Ekim.2006, 20:44
Fenerbahçe'de Bursaspor yenilgisi bardağı taşıran damla oldu ve Teknik Direktör Zico'nun geldiğinden bu yana ilk kez futbolcularını sert bir dille eleştirdiği öğrenildi. Brezilyalı teknik adamın "Bir takım istese bu kadar kötü oynayamaz." dediği belirtildi.
Brezilyalı hocanın dünkü karşılaşması sonrası soyunma odasında çok sert ve kısa bir konuşma yaparak, "Beni üzen yenilmek değil, oynadığınız futbol.. Bir takım istese bu kadar kötü oynayamaz. Kendi sahamızda bu duruma düşmeyi nasıl kabulleniyorsunuz, anlamıyorum. Üç günlük iznin ardından artık mücadele etmeyen, terini sahaya akıtmayan, takıma katkısı bulunmayan hiç bir kimse bu takımda forma giyemeyecek" dediği öğrenildi.
Zico'nun bu sözlerinin ardından yedek futbolculara dönerek, "Herkes her an oynayacakmış gibi hazır olsun" dediği ve soyunma odasını sert bir şekilde terkettiği ileri sürüldü.
Futbolcularına üç günlük izin veren Zico'nun kendisinin de Brezilya'ya gittiği ve gidirken yayına sarı-lacivertlilerin bu sezon oynadığı tüm maçların video kesetlerini aldığı da belirtildi.
Karşılaşmadan sonra yenilgiye çok üzülen Fenerbahçe yönetiminin de büyük bir şaşkınlık yaşadığı ifade edilirken, Başkan Aziz Yıldırım'ın yönetici arkadaşlarına "Çok kötü oynadık" dediği öğrenildi.
02.10.2006
Kaynak: Lig T.V
bursa_mc
02.Ekim.2006, 20:48
Karşılaşmadan sonra yenilgiye çok üzülen Fenerbahçe yönetiminin de büyük bir şaşkınlık yaşadığı ifade edilirken, Başkan Aziz Yıldırım'ın yönetici arkadaşlarına "Çok kötü oynadık" dediği öğrenildi.
başkan anlamış demek ki bravo:D
Universal
02.Ekim.2006, 23:14
Arkadaşlar lütfen teknik drektör kim gelsin kalsın konuşması yapmayalım burası bir maç hakkında görüş yapmak içindir. Atılan mesajları sileceğim.
bursa_mc
03.Ekim.2006, 20:39
ben çok beğendim milyonlarca tezahuratı
http://www.youtube.com/watch?v=fMi3rx2aPoU&mode=related&search=
buda gol
http://www.youtube.com/watch?v=D5sXZ_kMvqM