PDA

View Full Version : Alex-Ümit gerginligi

TR.CaPTaiN
29.Eylül.2006, 21:48
Randers karşılaşmasının 51. dakikası oynanırken, Fenerbahçe kaleyi karşıdan gören bir pozisyonda ceza alanının 4-5 metre dışından bir serbest vuruş kazandı. Alex’in en sevdiği yerlerden biriydi burası. Brezilyalı oyuncu da topu dikti, hakemin barajı yaptırmasını beklemeye başladı. O sırada yanına Lugano geldi. Atışı kullanmak ister gibi bir hali vardı, ancak Alex ısrarcı davranınca, Lugano atış yerinden ayrıldı.

Herşey hazırdı ve Sambacı tam topa doğru geliyordu ki, aniden geriden gelen Ümit, kızgın bir şekilde topa öylesine vurdu. Bu, serbest vuruştan başka herşeye benzeyen atış sonrası Alex şaşkınlıkla bakar ve Ümit’e söylenirken, tecrübeli oyuncu, arkasını dönüp yerine gitti. İkili arasındaki tartışma bir süre devam ederken, Ümit’in neden böyle bir harekette bulunduğu anlaşılamadı.

KAYNAK (http://www.superspor.com/detail.php?Type=1&kategori=38&go=35056)

kkanke
29.Eylül.2006, 21:52
ümit kaptan olcak bide o yaparsa digerleri napsın

bursa_mc
29.Eylül.2006, 21:53
ewt. ya bende dikkat ettim,orda niye umıt vurdu,zaten duzgunde vuramadı pozısyon boşa harcandı

tosunpasa
29.Eylül.2006, 21:56
ümite yakışmadı o hareket bence yönetimin olaya el koyması gerekir yoksa bu tartışma uzar gider

TR.CaPTaiN
29.Eylül.2006, 22:03
Ümit o bölgenin Alex'in sevdigi yerler oldugunu bilmiyormu hadi 30 metre fln olsa ümit uzaktan sert vurur derizde böyle alel acele gelip yaptıgı vurusu gördük

Universal
29.Eylül.2006, 22:09
Ümit'in canı bişeye sıkılmıştı gitti vurdu ama bir takım kaptanın yapmaması gereken bir hareketi ben hiç yakıştıramadım.

Bu maçta rakip dünya devi olan bir klup olsa ve bu hareketi yapsa mutalaka şimdi daha sert dille eleştiriliyordu şuan Ümit bu davranışı ile gözümden düştü.

garandiru
29.Eylül.2006, 22:47
takımda korktuğumuz başımıza geliyo galiba herkes takımda gruplaşma var falan diyodu onun sonucu olabilir bu yani alexin takımda sözü geçmeye başladı brazilyalıların çokluğundan ve tabi zico sayesinde ümitte bu takımın kaptanı benim diye hatırlatmaya çalışıyo zaten konya maçındada vurmuştu bitane saçma sapan bi frikik

nekop
29.Eylül.2006, 23:16
eskiden ümit cok uzaklardan harika frikikler atardı belki o günlerini özlemiştir...

10_Osmanozc
30.Eylül.2006, 01:23
Ümite hak veriyorum ben.

senderson
30.Eylül.2006, 13:07
ümiti dizginlemek gerekirse bir süre kesmek gerekiyor...

fmsmyrna
30.Eylül.2006, 14:10
ümit in o hareketi yapması iyibirşey değil tabi ama fotomaç ta diyo %80 gol olma şansı olan bi top diyo alex serbest vuruştan direk kaleye kaç gol attı fenerde ya alex in ortaları güzel ama direk kaleye pekte iyi vuramıyor bi v.hoooijdonk gibi değil mesela