Log in

View Full Version : Randers FC..

MeMo
26.Eylül.2006, 21:54
Saat 21:30 da Başlayacak Maçı Kanal D naklen Veriyor
Fenerbahcemize Başarılar Dİleriz

nekop
26.Eylül.2006, 23:37
rangers 1-0 veya 3-1 kazanıcak gibime geliyor...

senderson
26.Eylül.2006, 23:42
randers 1-3 Fenerbahçe.Rüştü bu maçı boş geçmez...

dick
26.Eylül.2006, 23:45
Fenerbahçe alır da fenerli arkadaşlar yine İlker Yasin'i çekmek zorunda kalacak.O yüzden geçmiş olsun diyorum:D

Neron_FB
26.Eylül.2006, 23:51
Baylar maç 21:30 da diye biiyorum ben..Yanılyo muyum? Hatta bjk'nin ki de FB ninki de kanald de... bjkninki 19:30 FBninki 21:30 olması lasım..

garandiru
26.Eylül.2006, 23:54
Baylar maç 21:30 da diye biiyorum ben..Yanılyo muyum? Hatta bjk'nin ki de FB ninki de kanald de... bjkninki 19:30 FBninki 21:30 olması lasım..
beşiktaşınki starda 19:30da

fenerde artık uyum sorunu hikayesi sıkmaya başladı çıkıp adam gibi oynayıp alsınlar maçı.fazla söze gerek yok

FeYYaz1989
26.Eylül.2006, 23:57
Randers - Fenerbahçe olması gerekmiyormu?
Bence Fenerbahçe yine 2-1 yada 1-0 gibi bir sonuçla kazanır,fazla zorlanacağını sanmıyorum.

Neron_FB
27.Eylül.2006, 00:01
http://img95.imageshack.us/img95/7360/knldho0.png
O zaman daha kendilerinin hangi maçı verdiklerinden haberi yok... :)

dinaMYt
27.Eylül.2006, 00:05
istanbulda işi bitirmeliydi fener şimdi işi orada zor olacak.mutlaka gol atması lazım yoksa maç çok sıkıntılı gider.açıkçası fenerin elenmesi benim için çok büyük sürpriz de olmaz.

Eray Dengiz
27.Eylül.2006, 00:38
Fener bu maçta fark atabilir..

REsist JuvE11
27.Eylül.2006, 04:28
fener rahat geçer randers ı

Jesus_FB
27.Eylül.2006, 04:53
inşallah bir kaza olmaz da gruplara gideriz

Neron_FB
27.Eylül.2006, 09:17
Bence yine fark olmicak.. 2-0 ya da 2-1 yeneriz.. Ama inşallah daha güzel bi oyunla fark açılır..

Berkaiser
27.Eylül.2006, 12:43
Fenerbahçe en azından tek farklı bir galibiyetle Randers'ı yener ve gruplara kalır.

scolari12111
27.Eylül.2006, 12:56
randers gibi takımlar deplasmanda daha fazla direnç gösterirken kendi sahalarında gol atma zorunluluğundan dolayı sorun yaşarlar bence fb bu maçı rahat kazanacaktır hatta fark ataacağını düşünüyorum.tabi futbol da her sonuca gebe.

jarosik_61
27.Eylül.2006, 14:08
fener en az 3 fark atar bu takım 2.lig ayarında takım kezman tek başına yener bu takımı

Emurafu
27.Eylül.2006, 14:13
fener en az 3 fark atar bu takım 2.lig ayarında takım kezman tek başına yener bu takımı
ozaman kezman tek basına yensinde görelim:D

bu macta fenerin fark atması lazım ama ilk macta rakip cok hafife alında dikkat etmesi gerekir fenerin

MeMo
27.Eylül.2006, 14:34
21:30 muş :D

fmsmyrna
27.Eylül.2006, 14:47
bence burda oynadığımızdan daha raht bi oyun oynıcaz orda 2-0 gibi bi galibiyetler döneriz heralde ya bu ilker yasin sunmasın maçı ya

Universal
27.Eylül.2006, 14:56
Raki gol atmak için gelirken mutlaka açıklar verecektir eğer iyi değerlendirirsek bu turu çok rahat geçeriz.

rhan_17
27.Eylül.2006, 15:57
bence de kezman bu maçta fark yaratabilir...tek başına gol attığını görürsem şaşırmayacağım...fenerbahçe maçın mutlak favorisi...

TR.CaPTaiN
27.Eylül.2006, 17:54
Fener rahat alır

e_mali
27.Eylül.2006, 18:21
Fener maçını seyredemeyicem ya da sesi sonuna kadar kısıp seyretcem :(

Jesus_FB
27.Eylül.2006, 19:06
Fener maçını seyredemeyicem ya da sesi sonuna kadar kısıp seyretcem :(
o niye abi? :)

Eray Dengiz
27.Eylül.2006, 19:06
o niye abi? :)

İlker Yasin'den olsa gerek :D

Jesus_FB
27.Eylül.2006, 19:08
İlker Yasin'den olsa gerek :D
hımmm.. Ben onun için başka bir yöntem buldum televizyonun sesini kızıp radyodan dinlicem :)

kkanke
27.Eylül.2006, 19:12
hımmm.. Ben onun için başka bir yöntem buldum televizyonun sesini kızıp radyodan dinlicem :)
guzel taktik:D

Eray Dengiz
27.Eylül.2006, 19:13

Evet güzel olur.. Böylece radyo'da gol olduktan 5 saniye sonra golü tv'de izleyebilirsin :D:D

Jesus_FB
27.Eylül.2006, 19:15
Evet güzel olur.. Böylece radyo'da gol olduktan 5 saniye sonra golü tv'de izleyebilirsin :D:D
evet evet çok avantajlı baksana :D:D şu maçı ilker yasin yerine İlker Tahsin (Yavuz) anlatsa tadından yenmezdi yani :D

kkanke
27.Eylül.2006, 19:15
tek dez avantası:D :D :D

Eray Dengiz
27.Eylül.2006, 19:19
İnşallah Fenerbahçe tur atlar, gruplara kalır ve oradan gidebildiği yere kadar gider.. Sonuçta bu puanlar Fenerbahçe'ye değil Türkiye'ye geliyor.. Ama aramızda bunu anlayamayan arkadaşlar var ama olsun yakında onlarda o zihniyetten kurtulurlar..

Murderer26
27.Eylül.2006, 19:45
fener alır bu macı

scolari12111
27.Eylül.2006, 20:27
50 den sonra baygınlık geçirmek istemeyenler i.yasin i dinlemesin.çünkü o sunacaktır.emre tilev i tanıyanlar aten bilir show radyo dayken bile bjk spikeriydi.dolayısıyla o nun güzel anlatımı bjk maçında olacak yine.

rhan_17
27.Eylül.2006, 20:44
evet evet çok avantajlı baksana :D:D şu maçı ilker yasin yerine İlker Tahsin (Yavuz) anlatsa tadından yenmezdi yani :D

süper olurdu...ilker yasin hiç çekilmez...

IcedEarth
27.Eylül.2006, 22:38
beyler benim bi sorum olacak gruplarda 3. olan mı şampiyonlar liginden gelenle eşleşiyodu ona göre yorum yazacam

Universal
27.Eylül.2006, 22:40
Gruplarda birinci olanlar grupları üçüncü bitirenlerle ikinci olanlar ise şampiyonlar liginden gelen takımlar ile eşleşiyordu.

fmsmyrna
27.Eylül.2006, 23:37
batuhan tebrikler bölüm sorumlusu olmuşsun yeri burası değil ama bence bu ve grupları geçeriz sorası kuraya bağlı

Mc.Speedy
28.Eylül.2006, 01:05
Fenerbahçe Umarım iyi oynar'da Rangers'ı Geçer
Rahat Geçebilecek Güçte Çünkü ;)..

e_mali
28.Eylül.2006, 10:26
BU macta alınacak kotu bir sonuc FB de cok buyuk bir depreme neden olur ve enkaz altında kimse sağ çıkamaz...

Ilhan
28.Eylül.2006, 11:28
bence sağ çıkamayacak olan insan zico. su ana kadar fener'e iyi futbol oynattıramadı.

uyum sorunu var diyenlere guus hiddink'i öneririm.. geçmişine bakın, zico'ya fazla tahammül edildiğini göreceksiniz.

ForsakeN
28.Eylül.2006, 12:55
Ben skoru 0-2 Fenerbahçe alır diye tahmin ediyorum.İnşallah diğer tüm Türk ekiplerimizde bu turu geçer

Jesus_FB
28.Eylül.2006, 14:25
bizim medyamız Zico'yu göndermek için elinden geleni yapıyor tamam bende güvenmiyorum zico'ya ama bugün milliyet gazetesindeki başlığa bakınca çok sinirlendim. Zico demişki: tedbirli oynamalıyız eğer gol yersek zorlanırız demiş. Bu sözlerin ardından Milliyet gazetesindeki başlık: Zico'yu Telaş Sardı.

Şimdi bu adam daha önceden benim taktiğim belli rakip bizden korksun diyince yerden yere vuruyorlardı bu sefer tedbirli oynamalıyız diyincede hemen telaş sardı gibi iğneleyici başlıklar kullanıyorlar bir insanın üstüne bu kadarda gelinmez.

senderson
28.Eylül.2006, 18:29
bizim medyamız Zico'yu göndermek için elinden geleni yapıyor tamam bende güvenmiyorum zico'ya ama bugün milliyet gazetesindeki başlığa bakınca çok sinirlendim. Zico demişki: tedbirli oynamalıyız eğer gol yersek zorlanırız demiş. Bu sözlerin ardından Milliyet gazetesindeki başlık: Zico'yu Telaş Sardı.

Şimdi bu adam daha önceden benim taktiğim belli rakip bizden korksun diyince yerden yere vuruyorlardı bu sefer tedbirli oynamalıyız diyincede hemen telaş sardı gibi iğneleyici başlıklar kullanıyorlar bir insanın üstüne bu kadarda gelinmez.
ama abi bu takım bu maçı kazanmaz bide elenirse onu öyle bir postalamak lazımki brezilyaya bile almamaları lazım.Aborjinlere karışsın:D

FeYYaz1989
28.Eylül.2006, 19:07

Valla abi çok haklısın.Türkiye'de zaten bir şey olsun da hocaların üstüne gidelim diye bakmaya başladı iyice medya.
Herhalde Fenerbahçe tedbirli oynayacak,nitekim ilk maçın sonucu bunu gerektirir zaten.Yenilicek bir golü tabi ki Fenerbahçe'yi telaşa sokar ve çok zorlar.Sana katılıyorum bu konuda.

ibo
28.Eylül.2006, 19:35
Akşamki maçta FB ye başarılar. İnşallah erken bir gol buluruz böylece takım psikolojik olarakta raharlar. Böylece pek zorlanmayız.

EreN
28.Eylül.2006, 19:43
Akşamki maçta FB ye başarılar. İnşallah erken bir gol buluruz böylece takım psikolojik olarakta raharlar. Böylece pek zorlanmayız.
Renkli kısımlara dikkat..Sanki bazı konularda bilinçleniyoruz..Mutlu oldum şimdi

Sekopej
28.Eylül.2006, 19:47
Bu maç hakkındaki ilk yorumumu yapıyorum, turu geçecek sonucu alalım yeter diyorum...

ibo
28.Eylül.2006, 19:52
Renkli kısımlara dikkat..Sanki bazı konularda bilinçleniyoruz..Mutlu oldum şimdi

ben yeni bilinçlenenlerden değilim ;;) Yıllardır avrupada Türkiyedeki rakiplerimizi DESTEKLİYORUM zaten...

EreN
28.Eylül.2006, 19:55
ben yeni bilinçlenenlerden değilim ;;) Yıllardır avrupada Türkiyedeki rakiplerimizi DESTEKLİYORUM zaten...
Yok yok lafım sana değildi forumda bazı kişilerde de görüyorum bu eğilimi... :)

ibo
28.Eylül.2006, 19:57
Yok yok lafım sana değildi forumda bazı kişilerde de görüyorum bu eğilimi... :)

Evet.artık BİRBİRİMİZİ kendimiz yiyip bitireceğimize birlik olup RAKİPLERİ bitirelim mantelitesi bazı arkadaşlarda oluşmayta başladı. Ama hala destek Yerine KÖSTEK olan kişilerin sayısıda azımsanamaz malesef. :(

MeMo
28.Eylül.2006, 20:00
Fenerbahçe Umarım iyi oynar'da Rangers'ı Geçer
Rahat Geçebilecek Güçte Çünkü ;)..
Rangers Değil Randers

Jesus_FB
28.Eylül.2006, 20:00
Evet.artık BİRBİRİMİZİ kendimiz yiyip bitireceğimize birlik olup RAKİPLERİ bitirelim mantelitesi bazı arkadaşlarda oluşmayta başladı. Ama hala destek Yerine KÖSTEK olan kişilerin sayısıda azımsanamaz malesef. :(
Dünkü maçta türk taraftarının doldurduğu tribümleri gördük işte sarın'ın yanında lacivert de vardı siyada vardı bordo da vardı gurbetcilerimizde olan ülke sevgisinin bizde de olması lazım ;;)

Emurafu
28.Eylül.2006, 20:09
iyisallah bu maclar sonunda türkiye puanı artar

FeYYaz1989
28.Eylül.2006, 20:11
Eren senin adına mutlu oldum ama msnde bir fenerli arkadaştan bu yazıyı görünce üzüldüm.
''Fenerbahçemize,Kayserispor'a,Trabzonspor'a ve CSKA Sofya'ya Avrupa maçlarında başarılar dileriz.''
Hayır onun kendi fikri bir şey diyemem,Beşiktaş'ı sevmek zorunda değl ama sonra bu adam gelicek avrupa maçlarında niye bizi desteklemiyorsunuz falan diyecek,türk takımı bıdı bıdı diyecek.Ona üzülüyorum.Ben Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum.Kendi takımım dahil diğer Türk takımlarınada...

Burak Duran
28.Eylül.2006, 22:01
bu maç kesin bizim herkes rahat olsun gollerimiz: Kezman,Alex ve Deivid onlar gol bile atamayacak

IcedEarth
28.Eylül.2006, 22:38
kötü bişey olur fenerbahçe yenilip elenirse zico yu taksim meydanının ortasına asar bizim basın zaten habire eleştiriyorlar
Fenerbahçe ye başarılar

Emurafu
28.Eylül.2006, 23:03
yan hakem hataları devam ediyor

aaaa top direkten döndü fener biraz daha iyi oynaması lazım

REsist JuvE11
28.Eylül.2006, 23:14
fener baskı kuramıyo......

Emurafu
28.Eylül.2006, 23:16
baskıyı bosver az daha gol yiyordu ilk yarı bitti ama işi zor
spikerin dedigi gibi fark bekliyordu ama ümit yok fenerde

REsist JuvE11
28.Eylül.2006, 23:18
ya futbolcular;nsl olsa turu geçeriz,fazla yorulmamıza gerek yok diolar....yada ters giden bişeyler war

Universal
28.Eylül.2006, 23:20
Fenerbahçe ters düşen bir yapı var anlamadım ama bu skor çok tehlikeli 90 dakika'ya 0-0 girersin son saniyede gol yer elenirsin kurtarma şansında olmayabilir o yüzden mutlaka 1-0 öne geçmeliyiz kısaca ilk golü biz bulmalıyız ve kanatları kullanırsak daha rahat gol bulabileceğimizi düşünüyorum başarılar Fenerbahçe...

Emurafu
28.Eylül.2006, 23:20
ters giden su randers hafife aldılar

Jesus_FB
28.Eylül.2006, 23:21
ters giden bir şey yok adamlar 2 kişi dışında full defans yapıyor bizimkiler de açmaya çalışıyor ama onu açmak için kanatlara inmek lazım bunu göremiyorlar tabi birde kanatlara inip orta kesicek adam eksiğimizinde olması cabası

REsist JuvE11
28.Eylül.2006, 23:22
ters giden su randers hafife aldılar
bende onu düşünüorum..ilk maçtada böle oldu..umarım sonuç fener lehine olur

Universal
28.Eylül.2006, 23:22
Bu maçta Fall'in atılması gerek sanırım Lugano'yu itti bu adam çok tehlikeli çok iyi rol yapıyor.

Emurafu
28.Eylül.2006, 23:23
tarık abinin dedigide dogru yanlız busene uefa kupasını werder bremen alabilir cünkü A grubundan büyük ihtimal uefaya kalır bu yüzsden türk takımlarının işi zor

Neron_FB
28.Eylül.2006, 23:23
Öf be hakem düzgün olsa öndeydk şimdi..neyse 2. yarıya inşalah..

Jesus_FB
28.Eylül.2006, 23:24
tarık abinin dedigide dogru yanlız busene uefa kupasını werder bremen alabilir cünkü A grubundan büyük ihtimal uefaya kalır bu yüzsden türk takımlarının işi zor
Konumuz Randers - Fenerbahçe maçı UEFA kupasının favorileri değil!!!

Burak Duran
28.Eylül.2006, 23:26
bariz goller yendi sinir oldum

Emurafu
28.Eylül.2006, 23:37
yardımcı hakem cok hata yapıyor

REsist JuvE11
28.Eylül.2006, 23:41
kaçtı beeeeeeeeeee

fmsmyrna
28.Eylül.2006, 23:41
ii akşamlar maçı izleyemiyorum çünkü izmirin tv le bağlantısı kalmadı 2-3 kanal çekiyo maçı izleyemiyom 2 golümüzü vermedi hakem ilk yarıyı biraz izledim burdaki şimşekleri yıldırımları görseniz tıpkı korku filmi:eek: :eek:

Emurafu
28.Eylül.2006, 23:42
ii akşamlar maçı izleyemiyorum çünkü izmirin tv le bağlantısı kalmadı 2-3 kanal çekiyo maçı izleyemiyom 2 golümüzü vermedi hakem ilk yarıyı biraz izledim burdaki şimşekleri yıldırımları görseniz tıpkı korku filmi:eek: :eek:
iyi kardes aman pc kapatta zarar görmesin:D

REsist JuvE11
28.Eylül.2006, 23:47
gol geldiiiiiiii

koray_capello
28.Eylül.2006, 23:49
2-0 oldu farka gidiyor:) hadi ts sıra sende..

Emurafu
28.Eylül.2006, 23:50
goooool deivid nihayet deivid gol attı
goooool tuncay
ve tur geldi

savunma kötü fenerbahcede adamlar her topa kafa vuruyor

fmsmyrna
28.Eylül.2006, 23:50
kötü de olsa gösteriyo kanald 1-o golllll 2-0 olduuuuu

REsist JuvE11
28.Eylül.2006, 23:58
3 oldu 3........

Emurafu
29.Eylül.2006, 00:01
fenerbahce tur atladı artık trabzon macına gecelim bence fenerbahcenin bu saatten sonra yedekdeki genc oyuncuları oynatması lazım

Burak Duran
29.Eylül.2006, 00:07
tahminim 3-0 dı goller deivid kezman ve alexte araya tuncay karıştı :D

Universal
29.Eylül.2006, 00:22
Güzel bir skor fazla söze gerek yok. Maçın adamı yaptığı üç asistle Alex'di. Tuncay'ı tebrik ediyorum Fenerbahçe'nin Avrupa'da en çok gol atan oyuncusu oldu.(9 Gol)

Jesus_FB
29.Eylül.2006, 00:25
Tuncay için anlamlı bir goldü umarım o golün değerini bilir. Maç için fazla bir youma gerek yok defans yaptılar 8 kişiyle en sonunda açıldılar son dakkalarda bitsin diye top gezdirdiler. Appiah son haftalarda iyi oynamıyordu bu maçta biraz daha iyi oynadı Tuncay ve deivid çok hareketliydi kezman da yine boş geçmedi

Emurafu
29.Eylül.2006, 00:30
eger bizde alex gibi adam olsaydı sampiyonlar liginde 4 puanımız vardı
fenerbahce beklendigi fark attı tebrikler şimdi trabzon macına dönelim

Neron_FB
29.Eylül.2006, 00:55
HElal olsun Fenerbahçe'ye.. 3-0 öndeyken bile pres yapan bi takım vardı sahada 2. yarıda.. Maç yaptıkça futbol daha da güzelleşicek.. :)

Sekopej
29.Eylül.2006, 01:06
Ya ne biçim bir geceydi, gerçi şimşekler hala devam ediyor ama...

BJK maçı iyiydi star bu hava şartlarından en az etkilenen kanaldı ve maçın çoğunu izleyebildik, Fener maçı işkence gibiydi, bi gidiyo bi geliyo(maç değil kanal d) Rahatça futbol keyfi yapacaz dedik hava sağolsun bize bu keyfi yaşatmadı.

Maça 60. dakikadan sonra doğru dürüst bakmaya başladım ve golleri bulduk güzel de oyun vardı. İlk yarı radyodan dinlediğime göre defansı bi türlü yaramadık bir de Deivid'in golü var tabi verilmeyen...

Neyse turu geçelim dedim ve geçtik, Deivid gol attı rahatladı mutluyum, Tuncay da attı o da rahatladı, yine mutluyum, Kezman yine attı, mutluyum,(imzamı değiştireyim bari 1 gol daha geldi:D) açıkçası bu gece mutluyum. 4 de 2 yaptık 4 de 4 olsa ultra mutlu olacaktım ama.....

(Bu arada hava yine çok fena oldu, son yıllarda gördüğüm en kötü havalardan biri var İzmir'de, yağmur, gökgürültüsü saatlerdir hiç durmadı.)

dinaMYt
29.Eylül.2006, 01:07
60 dakika felaket kötü bir fb vardı sahada.golden sonra randersın tüm gardı düşünce fark geldi.ama fener aynı fener özellikle savunma ilerisi için pek ışık vermiyor.

Neron_FB
29.Eylül.2006, 01:14
Savunma tek aksayan bölge görünümündeydi bugün..Fenerin aynı fener olduğuna katiyen katılmıyorum. Apaçık belliydi son maçlara göre daha iyi olduğu..İlk yarıda ilk 20 dakka ve 2. yarıda son 40 dk gayet iyiydi..Savunma problemi de giderildi mi çok daha iyi olucaktır.. 60 dk inanılmaz kapanan bi takıma karşı 3-0 iyi skor..

EreN
29.Eylül.2006, 01:18
60 dakika felaket kötü bir fb vardı sahada.golden sonra randersın tüm gardı düşünce fark geldi.ama fener aynı fener özellikle savunma ilerisi için pek ışık vermiyor.
Yoruma Katılma Oranım % 0
Maç iyiydi.Bugün bi barça gelse bu kadar adamla savunma yapan takıma 40-50 den önce gol atamazdı..İyi bi skor iyi bir oyun.ve Deivid Hayırlı olsun :D

FeYYaz1989
29.Eylül.2006, 01:22
Ya ne biçim bir geceydi, gerçi şimşekler hala devam ediyor ama...

BJK maçı iyiydi star bu hava şartlarından en az etkilenen kanaldı ve maçın çoğunu izleyebildik, Fener maçı işkence gibiydi, bi gidiyo bi geliyo(maç değil kanal d) Rahatça futbol keyfi yapacaz dedik hava sağolsun bize bu keyfi yaşatmadı.

Maça 60. dakikadan sonra doğru dürüst bakmaya başladım ve golleri bulduk güzel de oyun vardı. İlk yarı radyodan dinlediğime göre defansı bi türlü yaramadık bir de Deivid'in golü var tabi verilmeyen...

Neyse turu geçelim dedim ve geçtik, Deivid gol attı rahatladı mutluyum, Tuncay da attı o da rahatladı, yine mutluyum, Kezman yine attı, mutluyum,(imzamı değiştireyim bari 1 gol daha geldi:D) açıkçası bu gece mutluyum. 4 de 2 yaptık 4 de 4 olsa ultra mutlu olacaktım ama.....

(Bu arada hava yine çok fena oldu, son yıllarda gördüğüm en kötü havalardan biri var İzmir'de, yağmur, gökgürültüsü saatlerdir hiç durmadı.)
Çanakkale'de aynı durumda.Umarım bu yağmurun ardından sabaha sis falan çıkar da gemi çalışmaz.Bize de okul otomatikman tatil olur.:D

EreN
29.Eylül.2006, 01:23
Çanakkale'de aynı durumda.Umarım bu yağmurun ardından sabaha sis falan çıkar da gemi çalışmaz.Bize de okul otomatikman tatil olur.:D
:D
Motorlar çalışıyor yinede :D
ya burda yağmur yok daha izmir felç çanakkalem felç ne işse

Sekopej
29.Eylül.2006, 01:28
Neyse arkadaşlar konu sapmasın:) maça dönelim....

Appiah yine benim beklediğim şekilde oynayamadı, Lugano, Edu ikilisi daha fazla birbirlerini tanımaları lazım çünkü böyle gitmez, geri kalan oyuncuları beğendim, iyi mücadele ettiler....

FeYYaz1989
29.Eylül.2006, 01:35
Bu arada ben maçla ilgili yorum yazmamışım.Normal maçın son dakikası hariç izlemedim,ondan aklıma gelmemiştir.:)
Neyse Fenerbahçe'nin kazanması gerekiyordu,zaten rakipte zayıftı.Deivid'in gol atması iyi.Bu arada Tuncay yine golden sonra sus hareketi yapmış ama bence saçmalamaya başladı.Böyle devamlı yaparsa onun bir anlamı kalmaz ki...Herşey tadında güzel ama tabi yine kendi bilir,bence çok antipatik oluyor.Mateja Kezman golünü atmış yine,bayağı iyi gidiyor.Yanlış anlamadıysam bütün asistleri Alex de Souza yapmış ama aldığım duyumlara göre asisten başka bir şey yapmamış.Yine de Alex'in UEFA kupasında Fenerbahçe'ye çok faydalı olacağını düşünüyorum.Fenerbahçe'ye gruplarda başarılar,inşallah gerek Beşiktaş gerek Fenerbahçe nispeten kolay ekiplerle eşleşirler ve gruplarıda geçerler.

dinaMYt
29.Eylül.2006, 01:38
Yoruma Katılma Oranım % 0
Maç iyiydi.Bugün bi barça gelse bu kadar adamla savunma yapan takıma 40-50 den önce gol atamazdı..İyi bi skor iyi bir oyun.ve Deivid Hayırlı olsun :D

bu takımı beğenip hala avrupada başarı iddiasındaysanız size gelecek 50 sene içerisinde başarılar diliyorum.

Neron_FB
29.Eylül.2006, 01:44
Takımı önceki maçlara göre evet beğendik, daha da iyi olacağını düşünüyoruz.. Birden mükemmel top oynamaya başlamasını beklemek saçmalık olurdu..
Hedef 50 yılda 1-2 defa başarı yakalamak diil.. Kalıcı başarı yakalamak..Aniden yükselirsen yerini kaybedersin, yavaşça sindire sindire yükselirsen yüksekte kalabilirsin..Amacımızda o..Umarım tüm Türk takımları başarır bunu..

Jesus_FB
29.Eylül.2006, 01:50
FeYYaz1989 Tuncay'ın o işareti birisine mesajmış her golden sonra yapıyor zaten biliyorsun yani bizim anladığımız sus işareti değilmiş o :)

FeYYaz1989
29.Eylül.2006, 01:52
FeYYaz1989 Tuncay'ın o işareti birisine mesajmış her golden sonra yapıyor zaten biliyorsun yani bizim anladığımız sus işareti değilmiş o :)
Onu bilmiyordum ben.O zaman farklı tabi olay...
O zaman burdan Tuncay'dan da özür dileyip,gol için tebrik edelim.:)

REsist JuvE11
29.Eylül.2006, 04:28
fenerbahçe ye uefa da başarılar

Berkaiser
29.Eylül.2006, 14:40
Fenerbahçe zorlansa da turu geçti.Gruplarda işleri kolay olmayacak.

ibo
29.Eylül.2006, 19:07
çok şükür FB de gruplara kaldı. umarım gruplarda dişine göre rakiler gelir. bu sene puanımızı yükseltmemiz lazım artık...

MeMo
29.Eylül.2006, 19:16
maç fenerbahce için iyiydi inşallah hep böle devam eder

TR.CaPTaiN
29.Eylül.2006, 20:33
Fenerbahce ahım sahım bir futbol oynamadı ama yerden yere vurulacak bir futbolda oynamadı sonuc olarak gruplara kaldık ve umarım cok iyi yerlere gideriz

EreN
29.Eylül.2006, 22:13
3 saatlik bir yolculuğun ardından vardığımız Arhus şehrinde,ilk işimiz yaklaşan iftar saati nedeniyle ''orucu sakatlamadan'' yemek yiyebileceğimiz bir yer aramak oldu.İftar 19.12 de,maç yerel saatle 20.30 da.Stadyum şehir merkezine oldukça yakın olduğu için rahat rahat iftarımızı yapar,çay faslından sonra stada gireriz diye düşündük.

Şehir sanki Fenerbahçelilerin istilasına uğramış gibi.Her yerde gruplar halinde ya yaya ya da arabalarıyla geçen Türklere rastlamak mümkün.Arada Fenerbahçe forması ile dolaşanların yanında sarı-kırmızı,siyah-beyaz formalarla Fenerbahçeyi desteklemeye gelenlerin olduğunu özellikle belirtiyorum.

Arayışımız sırasında Randers formalı gruplarla da karşılaştık.Ne bir kötü bakış,ne laf atma.Medenice ''hello''laştık.

Her yer Fenerbahçelilerle dolu olduğu için baştaki güzel bir iftar ve çay sefası suya düştü.

Burger King'deki uzun kuyruktan siparişleri almamız ve hemen tıkıştırmamızla saat 20.00 oldu.Doğru stada.

Girerken üst baş arama,bozuk paraları kumbaraya atma,çakmakları toplama gibi bir uygulama yok.Bizde olsa yarım saatte giremeyeceğimiz kuyruk 3 dakikada bitti.

Biletlerimiz B-2 bloktan.Randerslilerin göbeğine düşmüşüz.Etrafımız güzel Danimarka kızları ile dolu.Önümde ,arkamda,sağımda güzel kızlar var.Solumda da 4 tane kazma.

Girmemizle maçın başlaması bir oldu.İçimizde 3 arkadaş çubuklu formalı ve etrafımız Randersli.

Bir tanesi de rahatsız etsin,ters bir laf etsin! Pozisyon olduğunda ayağa kalkıyoruz,bize yakın kalede net bir şekilde görme mutluluğuna erdiğimiz gollerimizde birbirimize sarılıyoruz,ellerimizle ''çak!'' yapıyoruz.Yan bakan bile yok.

Maç bitti.Yanımızdaki Randersliler önümüzden geçerken tebriklerini ilettiler,biz de onları teselli babında laflar söyledik.Birlikte stad koridorlarından çıkarken hepsi formalı ve çoğu alkollü değişik yaşta,kadın-erkekten bir değişik bakış,rahatsız edici bir tavır olmaz mı ya!

Stad hoparlöründen Fenerbahçeli seyircilerin maç bittikten 15 dakika sonra çıkmaları anons edilmesine rağmen herkes birbirine karıştı.Randersliler de topluca bizimle beraber yürüyorlar ama caddeler adeta Bağdat Caddesi.Klaksonlar,darbuk alar,tezahüratlar...bunla rdan bile rahatsız olan Randersli yok!

Bir an yanımdaki arkadaşa dedim ki : '' en uygar seyirci bizde olmasına rağmen, stadın yarısını dolduran Randersliler galip geldikleri maçtan sonra şovlarla Bağdat Caddesinde yürüyorlar olsa bizim tepkimiz acaba ne olurdu?''
''Delimisin ya böyle bir şey Türkiye'de mümkün mü? Saraçoğlu'nda bile mümkündür diyemiyorsam Türkiye'nin hiç bir yerinde mümkün değildir.''

Randerslilerin gerek oyun içinde gerekse tribündeki centilmenliklerine hayran kaldım.

Acaba bizde böyle olayları görebilecek miyiz?

Yazı EuroFeB li bi abimizden alıntıdır

FeYYaz1989
29.Eylül.2006, 22:25
''Fenerbahçeliler Bursalılar Beşiktaşlılar aralarına alacakmış'',''Bursalılar karşıya geçerken Beşiktaşta kavga olacakmış''
Bunlar olduğu için işte senin anlattıkların olmuyor.
Geçen haftaki olaya forumda hiç rastlamadım.4-5 otobüs Ankaragücü taraftarı ile Beşiktaş futbolcularını maça götüren otobüs karşı karşıya geliyor.Ankaragüçlüler otobüslerden iniyor Beşiktaş'ta takım otobüsene taş ve sopalarla saldırıyor.Otobüsün camlar falan hep kırılıyor.Allah'tan daha herkes stada gitmemiş.Etraftan gelen esnaf ve Kazan'dan çıkan taraftarlar Ankaragüçlüleri uzaklaştırıyor otobüsten.Daha sonra tabi otobüslerine zorla biniyorlar,nasıl kaçacaklarını bilmiyorlar.Sonra bu adamlar polis eşliğinde maça götürülüp sokuluyor,Beşiktaş taraftarına ise her zamanki gibi biber gazı ve coplar.
Bu holiganları bu olaydan sonra koruyup maça götüren emniyet-takımını savunmaya çalışan taraftarları ise biber gazı ile ödüllendiriyor.Bir an o adamların olmadığını düşün.Bu adamlar Beşiktaş'lı futbolcuları yaralasınlar.O zaman ne olucak?
Birde bir an bunların Fenerbahçe'ye yapıldığını düşün,öyle cevap ver Eren.Sence böyle bir ortamda centilmenlik olurmu?

EreN
29.Eylül.2006, 22:30
''Fenerbahçeliler Bursalılar Beşiktaşlılar aralarına alacakmış'',''Bursalılar karşıya geçerken Beşiktaşta kavga olacakmış''
Bunlar olduğu için işte senin anlattıkların olmuyor.
Geçen haftaki olaya forumda hiç rastlamadım.4-5 otobüs Ankaragücü taraftarı ile Beşiktaş futbolcularını maça götüren otobüs karşı karşıya geliyor.Ankaragüçlüler otobüslerden iniyor Beşiktaş'ta takım otobüsene taş ve sopalarla saldırıyor.Otobüsün camlar falan hep kırılıyor.Allah'tan daha herkes stada gitmemiş.Etraftan gelen esnaf ve Kazan'dan çıkan taraftarlar Ankaragüçlüleri uzaklaştırıyor otobüsten.Daha sonra tabi otobüslerine zorla biniyorlar,nasıl kaçacaklarını bilmiyorlar.Sonra bu adamlar polis eşliğinde maça götürülüp sokuluyor,Beşiktaş taraftarına ise her zamanki gibi biber gazı ve coplar.
Bu holiganları bu olaydan sonra koruyup maça götüren emniyet-takımını savunmaya çalışan taraftarları ise biber gazı ile ödüllendiriyor.Bir an o adamların olmadığını düşün.Bu adamlar Beşiktaş'lı futbolcuları yaralasınlar.O zaman ne olucak?
Birde bir an bunların Fenerbahçe'ye yapıldığını düşün,öyle cevap ver Eren.Sence böyle bir ortamda centilmenlik olurmu?
Zor Dostum zooor...Yöneticilerin gafletini taraftar çekiyor..Onlar gazı veriyor taraftar çoşuyor...zorr