PDA

View Full Version : Aziz Yıldırım Cimbom'un golüne sevindi..

TR.CaPTaiN
30.Eylül.2006, 19:00
Liverpool-Galatasaray maçını izleyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım: “G.Saray yüreğiyle oynadı. Liverpool gibi bir takıma karşı deplasmanda böyle futbol kolay değil.”

Aziz Yıldırım’dan şaşırtan ve yiğidin hakkını yiğide veren itiraf ve sözler. Peki ezeli rakibinin UEFA Kupası başarısını “tesadüf” olarak yorumlayan F.Bahçe Başkanı nasıl oldu da G.Saray’ı alkışladı.

İşte olayın perde arkası: Randers maçı için Danimarka’da olan Aziz Yıldırım, Liverpool-G.Saray maçını izlemek için Aarus şehrinde yaşayan gurbetçi vatandaşlardan yardım ister ve Türkler’in yoğun olarak bulunduğu şehirde spor kulübünün lokaline gider. Yöneticiler maçı kalabalık gurbetçi grubuyla seyreder.

2. GOLE SEVİNİR!
Galatasaray'ın ikinci gölünde tüm kahvenin gol sevincine Aziz Yıldırım tebessümle katılır. Lokalde büyük ilgi gören Başkan Aziz Yıldırım’ın fotoğrafı çekilmek istenir ve bir gurbetçi kameraya almak ister. Bu durum Yıldırım’ı rahatsız eder ve hemen maç biter bitmez ayrılır. Asıl şaşırtan sözleri Nihat Özdemir’le bindiği otomobilde söyler. Özdemir’le sohbete dalan Yıldırım “G.Saray yüreğiyle oynadı. Liverpool’a karşı hem de deplasmanda böyle oynamak kolay bir iş değil” der.

KAYNAK (http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=45247)

tosunpasa
30.Eylül.2006, 19:31
yiğidir öldür hakkını yeme demişler bravo aziz başkan arkandayız

Emurafu
30.Eylül.2006, 19:35
acaba dogrumu haber cok ilginç

Nedvedmania
30.Eylül.2006, 19:39
ekranda söylemediği sürece inanmam

eğer buna doğru derseniz ve kanıt olarak bana bu yazıyı gösterirseniz fanatikde fotomaçta fotosporda yazanlarda doğrudur

Neron_FB
30.Eylül.2006, 20:20
Bence olmuş olma olasılığı gayet yüksek bi haber.. Şaşırmadım çünkü Türkiye'nin puanının yükselmesini isteyen her insan hangi takımlı olursa olsun Türk takımlarının başarısını ister avrupada..

ibo
30.Eylül.2006, 20:42
Azizi Yıldırımdan beklemediğim bir hareket. Haberin doğruluğuna da pek inanasım gelmiyor. Ama haber doğruysa tebrik etmek lazım demek ki bir şeyler düzelmeye başlıyor artık yavaş yavaş...

Emurafu
30.Eylül.2006, 20:53

eğer buna doğru derseniz ve kanıt olarak bana bu yazıyı gösterirseniz fanatikde fotomaçta fotosporda yazanlarda doğrudur
hiç inanmıyorum

EreN
30.Eylül.2006, 20:54

Olm ona bakarsan ekranda söylemediği çoğu şeye inanıyorsunuz.. İyilikten maraz doğar.

MeMo
30.Eylül.2006, 20:57
aziz başkan gsnin uefa kupasını kazandığındaki tesadüf diyişinin açıklamasını bilen varmı yok ayrıca sevincek tabi her TÜRK gibi

Del Piero_10
30.Eylül.2006, 21:21
Eğer gerçekse,çok ilginç bir haber.

Universal
30.Eylül.2006, 21:29
Ben de pek inanmıyorum ama doğruysa tebrik ederim. ;)

Berkaiser
30.Eylül.2006, 21:32
Oturup ağlayacak hali yok ya...

scolari12111
30.Eylül.2006, 21:46
bence de çok tuhaf birşey mi yapmış sevinerek!!! allah allah bunu da haber yapıyorlar ya çok tuhaf gerçekten.

bursa_mc
30.Eylül.2006, 21:55
doğruysa tbr. ederim azız yıldırım ı

LaKe
30.Eylül.2006, 23:39
Bu haber yapıldığına göre demekki orda muhabirlerde var. Adam bir Türk olarak muhabirlerin önünde Liverpool'un golüne sevinip, GS'nin gollerine AH BE NASIL YEDİK diycek değil ya. Tabi öyle olcak. Yoksa ne derler adama değilmi? :)

İçinden üzülmüştür bence :p Ama eğer gerçekten sevindiyse tebrik ederiz ne diyim :)

dinaMYt
01.Ekim.2006, 00:49
kıyametin kopması yakındır o zaman dua etmeye başlayalım..

Sheriff
01.Ekim.2006, 01:10
abartmayın arkadaşlar bende desteklerim her TÜRK gibi Aziz Başkanda desteklemiş her TÜRK gibi

Emurafu
01.Ekim.2006, 04:04
iyisallah dekteklemiştirki aradaki buzlar erir.........

gorkemyilmazkarasu
01.Ekim.2006, 04:14
artık_durum_öyle_bir_hal_almışki_normal_davranışla r_anormal_bişeymiş_gibi_haber_olmaya_başlamış_yazı k...

nekop
01.Ekim.2006, 04:29
aziz yıldırım ve galatasarayın golüne sevinmek giresunspor 5 sene sonra uefayı alıcak deseler inanırım buna inanmam...

Mc.Speedy
01.Ekim.2006, 05:33
Kendisininden Beklenmeyecek Bir Hareket Yapmış Eğer Doğru ise Haber ,
Fakat Avrupa Maçlarında Her zaman Fenerbahçe'li Birinede Sorsan Beşiktaşlı Birinede Sorsan ,
Görünürde Galatasaray'ın Kazanmasını Destekler ,
fakat Rakibin Kazanmasını ister Desteleme Sadece Görünüş Olarak kalır ,
Görünür olarak sınıfı geçersin , inanç ,yürek olarak kalırsın ;)

Neron_FB
01.Ekim.2006, 09:40
İnanç yürek kısmı zaten insanın sadece kendisini ilgilendiriyor..Hatta Bir Fenerbahçe başkanı olarak yürekten desteklemese bile öyle görünmesi daha büyük bi olay bence..(kimse içini bilemez)Ama sanmıyorum. Gerçekten yürekten desteklemiştir bence..

scolari12111
01.Ekim.2006, 12:51
ya bir de bunun için tebrik mi ediyorsunuz?ya biz anormaliz ya bu adamlar.bunlar da insan değil mi?gol olunca sevinmiş süper bir şey yapmış ağzım açık kaldı.arkadaşlar bırakın böyle saçma sapan şeylere prim yaptırdıkça doğruyu yalnışı ayırt edemez oluyorz.

Eray Dengiz
01.Ekim.2006, 15:12
Bu haberler doğru mu yalan mı hiç bilemiyorum. Eğer golüne sevindiyse ne mutlu bize çünkü artık Avrupa'da Türk oluyoruz.. Peki daha önce Uefa kupasına niye "tesadüf" denildi onu anlamadım.

Neron_FB
01.Ekim.2006, 15:20
Tesadüf olayıyla bunun hiç ilgisi yok ki.. Aziz Yıldırım'ın GS (bir Türk takımı) UEFA'yı alınca sevinmediği ne malum? Bence o zaman da sevinmiştir..

Ayrıca bu tesadüf olayı da çarpıtıldı.. Orda denen şu: Milan,Real,Manchester UTD vs. büyük takımlar her sene iddialı olan, kupayı aldığında sürpriz ya da tesadüf denmeyecek takımlar.. Ama kazanan onlar dışında, Auxerre,Bolton,F.Bahçe vs. gibi takımlar olursa ve bu başarası sadece 1-2 yıl sürerse bu sürprize giriyo.. Hatta kendileri de söyledi kazanan o sene GS diil FB olsaydı yine tesadüf olurdu diye.. Ama bu söz büyütüldü ve abartıldı..
Yani olayın bir Türk takımı gol atınca sevinmek ya da sevinmemekle uzaktan yakından ilgisi yok bence...

paco
01.Ekim.2006, 16:09
walla her şey ortada bu maça zaten başka hiç bir yorum yapılamazdı biz yüreğimizle oynadık ve de iyi oynadık..... galatasarayı sevmeyenler desteklemeyenler içinde bu böyledir ve bunu inkar etmek futbola ihanettir ...
asıl büyüklük bunu medyaya söylemektir .... arkadaş arasında bunlar çok kez konuşuluyordur zaten ....

REsist JuvE11
01.Ekim.2006, 20:03
ekranda sölesede inanmam

dnz498
02.Ekim.2006, 13:11
Bu haber yapıldığına göre demekki orda muhabirlerde var. Adam bir Türk olarak muhabirlerin önünde Liverpool'un golüne sevinip, GS'nin gollerine AH BE NASIL YEDİK diycek değil ya. Tabi öyle olcak. Yoksa ne derler adama değilmi? :)

İçinden üzülmüştür bence :p Ama eğer gerçekten sevindiyse tebrik ederiz ne diyim :)
doğru tespit nasıl üzülsün o durumda

comandante
02.Ekim.2006, 13:44
Galatasaray'ın ikinci gölünde tüm kahvenin gol sevincine Aziz Yıldırım tebessümle katılır.

tebessümle...çoook sevinmiş yaaa...bu kadarı fazla sağlığına dikkat etmeli=)