PDA

View Full Version : Ricardinho istediğini aldı!

Murderer26
01.Ekim.2006, 14:00
Ricardinho istediğini aldı!

Ricardinho, gerçek mevkisinin forvet arkasında serbest adam olduğunu söyledi ve "ancak her bölgede elimden geleni yapmaya çalışıyorum" dedi.

Siyah-Beyazlı takımın Brezilyalı yıldızı Ricardinho, gerçek mevkisinin forvetin arkasında serbest adam olduğunu söyledi. Deneyimli oyuncu, son karşılaşmalarda Delgado’nun sakatlığı nedeniyle alışık olduğu bölgede görev yaptığına dikkat çekerek, “Herkes serbest adam olarak oynadığım maçlarda, neler yapabileceğimi gördü. Ancak hocamın kararına saygılıyım. Her bölgede elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum” dedi. Teknik direktör Tigana’nın da bugünkü karşılaşmada, Ricardinho’yu yine alıştığı bölgede, forvetin arkasında görevlendirmesi bekleniyor.

nekop
01.Ekim.2006, 14:29
ricardinho cok buyuk bi oyuncu ama kesinlikle bi sol kanat degil forvet arkasi oynarsa cok faydali olur...

Emurafu
01.Ekim.2006, 14:51
bencede alex tipi bir oyuncu

TR.CaPTaiN
02.Ekim.2006, 18:18
Delgado varken Ricardinho gereksiz,Ricardinho varken Delgado gereksiz

Ilhan
02.Ekim.2006, 18:26
Delgado varken Ricardinho gereksiz,Ricardinho varken Delgado gereksiz
tamamen haklısın...

transferde yine bir yonetim hatası...

delgado için verilen 5mn euroya mı acımazsın? yazık gercekten yazık...

ama ikisi de gercekten o mevkide cok iyiler

Murderer26
02.Ekim.2006, 18:55
5m yi ulker werdi

Jesus_FB
02.Ekim.2006, 20:24
5m yi ulker werdi
işte sırf bu yüzden delgado iyileşince ricardinho sol kanada yada yedeğe geçicek

Scocco
02.Ekim.2006, 20:35
Ricardinho Tigana'nın istediği adammıydı değilmiydi bilimyorum ama bence yanlış bir transfer. Delgado gibi bir adamın varken ya genç bir adam al ya da hiç alma...

Ilhan
02.Ekim.2006, 22:32
5m yi ulker werdi

yanlıs düşünce. verilen 5 milyon karşılığında Türkiye'nin en çok sevilen kulüplerinden birinin reklamını aldı ülker.

ricardinho ile delgado bir arada oynar. fakat diğer oyuncular defansif manada iyi olurlarsa