View Full Version : 4 yıldız F.Bahçe'den ayrılmak istiyor
Emurafu
01.Ekim.2006, 16:24
Fenerbahçe'de yaprak dökümü sinyalleri... Zico’nun adaletsizliğinden yakınan Sarı-Lacivertli 4 yıldız isim şimdiden Ocak ayında gitmenin planlarını yapıyor...
F.Bahçe’de 18’e bile giremeyen 4 futbolcu isyan etti: Serkan, Mehmet, Deniz ve Semih, Zico’nun adil davranmadığından yakınıyor. Önce Zico ile görüşen 4 oyuncu ara transferde gitmek için yönetimden izin isteyecek
Fenerbahçe'de yaprak dökümü sinyalleri... Zico’nun adaletsizliğinden yakınan Serkan Balcı, Mehmet Yozgatlı, Deniz Barış ve Semih şimdiden Ocak ayında gitmenin planlarını yapıyor. Çok sıkıntılı olan 4 futbolcu da hak etmedikleri bir muamele gördüklerine inanıyor. İlk olarak M.Yozgatlı, Zico’nun kapısındaydı. Randers ve Bursa maçlarında da kadroya alınmayan Mehmet önceki gün idman öncesinde Zico’nun odasına giderek “Eğer beni oynatmayı hiç düşünmüyorsanız devre arasında gitmek istiyorum” dedi. Mehmet’in kesin kararını verdiği ve devre arasında başkan ile yönetimden de izin isteyip önce G.Saray, sonra da bir Alman takımı ile görüşeceği öğrenildi.
‘BAŞKANZEDE’ SERKAN
Aynı sıkıntıyı yaşayan bir başka isimse Serkan Balcı. O da ‘Başkanzede’. Aziz Yıldırım’ın D.Kiev karşılaşmasında gördüğü kırmızı kartın ardından G.Birliği maçı öncesi ağır dille eleştirdiği Serkan da devre arasından itibaren F.Bahçe’de kalmak istemiyor. Onun için de Bursa maçında kadroya girememek bardağı taşıran son damla oldu. Balcı’nın G.Saray ile ligin flaş ekibi V.Manisa’daki eski hocasıyla görüştüğü ve devre arasında izin alıp sözleşmesinin bitimine 6 ay kala F.Bahçe’den ayrılmak istediğini bildirdiği öğrenildi. Bu gruptaki en gözde isim olan Semih Şentürk de çok sıkıntılı. Avrupa’nın peşinde olduğu Semih, Zico geldikten sonra umutlandı ancak umutları kısa sürdü. Kezman ve Deivid’in transferleri sonrasında değil 11’de oynamak, 18’e bile giremeyince menajerlerin sezon başında da istedikleri Dortmund teklifini ciddi ciddi düşünmeye başladı. Nuri Şahin’in de aracılık ettiği bu transfer F.Bahçe’nin onayıyla gerçekleşirse Şentürk de Avrupa’ya giden bir başka futbolcumuz olacak.
LUGANO-EDU TEPKİSİ
Eşi öldükten sonra psikolojik sıkıntılar yaşayan ve Türkiye’de kalmak istemeyen Deniz Barış da Hertha Berlin ve Köln’le görüşüyor. O da hocayla gidip görüştü, devre arasında Almanya’ya transfer olmak istediğini iletti. Deniz’in, çocuğunun da Almanya’da olması nedeniyle menajerlerine Hertha Berlin ve Köln’den gelen teklifleri devre arası için değerlendirilmesinin mantıklı olacağını söylediği öğrenildi. Zico’nun adaletsiz davrandığına inanan bu 4 futbolcu, en çok eleştirilen isimler olmalarına rağmen Lugano, Edu ikilisine yer verilmesine tepki gösteriyor
BARDAK TAŞTI
Bardağı taşıran son damla ise bugünkü Bursa maçı öncesinde de Zico’nun kurduğu kadroda 7 yedeğin garip mevkilerde olmasıydı. Alex’in yedeği olarak Tümer’i alan, iki stoper Can ve Önder’i kadroya dahil eden, üç orta saha Selçuk, Uğur ve Olcan’ı kadroya alan Zico, ‘Her mevkiye 1 yedek’ düşüncesinde bile olmayarak bu oyuncuları kafasından sildiğini gösterdi.
kaynak:vatan
keske bizwe gelseler serkan ve deniz bize cok lazım
GeNç KaRTaL
01.Ekim.2006, 16:41
bizim yönetim fenerden oyuncu almayı çok sever mehmet ve serkanı kaçırmamalılar
koray_capello
01.Ekim.2006, 16:44
kaynak??? asılsız iddialara benziyor..Ayrıca madem yazıyoruz 'eğer varsa' kaynağı belirtelim..
sanmiyorumki haber dogru olsun.ama serkaninda gs'ye muthis yarari olur
cureshot
01.Ekim.2006, 17:03
eger bu oynucuları galatasaray alırsa iyi olur sag bekte serkan cok iyi olur
serkanın sabriden aman aman bi fazlalığı yok. al birini vur ötekine. mehmet işimize yarayabilir bence. ne de olsa eski gsli bir de.
garandiru
01.Ekim.2006, 17:20
serkan kerimin hatta zaman zaman appiahın yerine oynamalı bence. semih zaten her sene gidiyo fenerden mehmetle denizde ne zaman ilk 11 de devamlı oynadılarki şimdi oynamıyoruz diye gitmek istiyolar
Sekopej
01.Ekim.2006, 17:38
Vatan'a artık inanmıyorum. FB ve Aziz Yıldırım aleyhine o kadar çok sallama haber yapıyorlar ki;)
Bir de bunlar hala FB'nin sözleşmeli oyuncuları. Sanmıyorum bunları GS'ye satsın Fenerbahçe. Satarsa da muhtemelen fazla para isteyecektir. Bunu GS kabul edip verir mi bilmiyorum....
bu oyuncularin 2-3 sezon onceki halini hatirlayinca insan uzuluyor mehmet istanbulsporda harikaydi deniz baris genclerde gecit vermiyordu simdi kadroya giremiyorlar...
mateja kezman
01.Ekim.2006, 19:16
kaynak neresıyımıs???? denız ıstedıgı yere gıtsın,, semıh klub ıstesede gıtmezz. serkan ve mehmet donsunler gıdenlere baksınlar ne haldeler en gusel ornek alı gunes noldu ona öldümü nerde??
fenerbahçe klubu ıstemeden kımse bıyere bır adım bıle atamaz...
fenerbahce klubu ıstemeden kımse bır yere adım atamaz...bu heop boyle oldu bundan sonrada boyle olucak
REsist JuvE11
01.Ekim.2006, 19:35
serkanın sabriden aman aman bi fazlalığı yok. al birini vur ötekine. mehmet işimize yarayabilir bence. ne de olsa eski gsli bir de.
sen mehmet i geri kabul edebiliyosan,bizim için ettiği tezahuratları da yemiş olursun..asla gelmesin..ayrıca serkan çok işşimize yarar
eGowiCh
01.Ekim.2006, 19:44
Serkan ve Mehmet GS'de banko oynar bence, ama bu oyuncuları Fenerbahçe satmamalı.
Deniz'i satsın, en beğenmediğim oyuncu. Semih kesinlikle gitmesin, Serkan gitse de olur gitmese de olur; ama Mehmet Yozgatlı da gitmesin katiyen. Ezeli rakibimize hiç gitmesin.
cureshot
01.Ekim.2006, 20:03
sen mehmet i geri kabul edebiliyosan,bizim için ettiği tezahuratları da yemiş olursun..asla gelmesin..ayrıca serkan çok işşimize yarar
yahu ben başka bi ligdeki maçları filan mı takip ediyorum. bu serkan neymiş de haberimiz yokmuş. herkes bi serkan fanatiği çıktı. adamın bana sabriden fazla bi tarafını söylesenize allah aşkına. ne farkı var be. iyi alalım da turşusunu kuralım. ne günlere kaldık allahım.
gorkemyilmazkarasu
01.Ekim.2006, 23:47
serkan_sağbek_değilde_önlibero_oynasa_işimize_yara yabilir_aslında_ama_ben_haberin_bomba_olduğunu_düş ünüyorum...
Murderer26
02.Ekim.2006, 00:09
bjknin bu futbolculara ihtiyacı war
comandante
02.Ekim.2006, 00:21
sabri+ bi ölçek defansif=serkan+ bi çay kaşığı ofans+bi kaç sarı kart...galatasaraya yararı yok
mehmet yozgatlı ise tuncayla ele verip şampiyonluk sonrası galatasaraya çok içli,duygusal,efendime söliyim nazik bi şekilde küfür eden bir zat..
deniz barış olabilir tomasın yerine ama tutmaya da bilir...
semih ise muzmin yedek...
bence başka takımlara giderlerse iyi olur ama bazı arkadaşlar galatasaray demiş o takımda gs de olmasını istiyceğim 3 türk var.aurelio önder kerim...
koray_capello
02.Ekim.2006, 01:51
Az önce Telegolde Sabri Ugan son dakika haberi olarak bahsetti bu konudan biraz. Mehmet Yozgatlı ve Serkan Balcı bu akşamki Fenerbahçe-Bursaspor maçından sonra Zico ile konuşmuşlar ve eğer kadroda kendilerine yer yok ise ayrılmak istediklerini belirtmişler..
Mehmet Yozgatlı, Galatasaray'a; Serkan Balcı ise eski hocası Ersun Yanal'ın takımı Vestel Manisaspor'a gitmek istiyormuş..
Jesus_FB
02.Ekim.2006, 02:49
takım içinde neler oldupuna bugün kendim şahit oldum, ama burada anlatılabilcek şeyler değil. Bir an önce radikal önlemler alınmazsa kabus gibi bir sene bizi bekliyor
gorkemyilmazkarasu
02.Ekim.2006, 03:34
ya_tarık_merak_ettim_şimdi_bende_bi_anlatsanda_ne_ olduğunu_bizde_anlasak...
Jesus_FB
02.Ekim.2006, 04:09
ya_tarık_merak_ettim_şimdi_bende_bi_anlatsanda_ne_ olduğunu_bizde_anlasak...
valla anlatılcak gibi değil ama bugün'ü hiç unutmucam hem o tribünleri hemde o olayları hemde BAŞKANI!!!
TaşkınMahmut
02.Ekim.2006, 04:22
tabi kaliteli futbolcular ama kadroya giremiyorlar.Bence Ersun hoca bunlarda keramet görürse devre arasında getirir.
10_Osmanozc
02.Ekim.2006, 06:07
Mehmet Yozgatlı, Galatasaray'a
Aynı programda Adnan Polat M.Yozgatlı'nın yüzüne Galatasaray kapıları kapanmıştır dedi.
comandante
02.Ekim.2006, 13:31
valla anlatılcak gibi değil ama bugün'ü hiç unutmucam hem o tribünleri hemde o olayları hemde BAŞKANI!!!
ben aziz yıldırımla ilgili doğrıları söylediğimde bir tek sen bi de bir arkadaş daha bana katılmıştınız...yavaş yavaş herkes görecek tarık abi...
Berkaiser
02.Ekim.2006, 15:19
Beşiktaş alır bu futbolcuları.Seviyorlar onlar toplama kadro yapmayı.Bunlar arasından bizim işimize yarayabilecek tek futbolcu Serkan Balcı bence.
fmsmyrna
02.Ekim.2006, 15:31
galiba esenler gurubu harekete geçmiş dimi
fmsmyrna
02.Ekim.2006, 18:13
Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Yozgatlı'nın menajeri Haluk Canatar, Mehmet'in sarı lacivertli takımdan ayrılmak istediği şeklindeki haberlerin doğru olmadığını söyledi..
Canatar, Mehmet'in Zico ile ''Niye oynatmıyorsun'' diye bir görüşmesinin kesinlikle olmadığını vurgulayarak, ''Mehmet, 'Fenerbahçe'nin 100. yıl kadrosunda oynamamak da oynamak kadar büyük bir şereftir' diyor. Mehmet'in ayrılmak istediği yönündeki haberler asılsız'' dedi.
Mehmet'in UEFA Kupası rövanşında Randers maçında da kadroda yer almadığını hatırlatan Haluk Canatar, ''Mehmet'in Zico ile 'Beni düşünmüyorsanız, ayrılmak istiyorum' diye bir görüşmesi olmadı'' diye konuştu.
Canatar, Mehmet'in devre arasında Galatasaray'a gideceği şeklindeki iddiaların da asılsız olduğunu vurgulayarak, ''Öyle bir transferi gündeme getirmek profesyonel futbolcuya yakışmaz. Mehmet, Fenerbahçe'de kalmak istiyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Fenerbahçe uzatmak istediği takdirde her an uzatabiliriz'' dedi.
mehmet kalmak istiyomuş bizim medya yine sallamış
senderson
02.Ekim.2006, 18:41
esenler kim harekete geçebilsinler.O olayla ilgili bir kolpa haberde var...
http://www.gencfb.org/images/kapak/0607/fotomac21006.jpg
2 Ekim 2006 Pazartesi tarihli Fotomaç Gazetesi'nde yer alan "Soğuk Savaş" başlıklı haberde Esenler Grubu'nun Bursaspor maçında bulunmuş olduğumuz tribüne gelerek Sefa Abimizi indirdiğine dair asılsız ve tamamen reyting amaçlı bir haber yer almaktadır. Bilindiği gibi Esenler Grubu stadımızın Telsim Tribünü'nde yer almaktadır. Bu grup Fenerbahçemiz'in Bursaspor ile oynadığı karşılaşmada yine Telsim Tribünü'ndeydi. Pankartı açan grup eski tribüncülerden oluşan ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sn. Aziz Yıldırım'a destek olmak amacıyla Bursaspor maçında tribünlerde ki yerini alan gruptur. Bu yalan ve asılsız haber için Fotomaç Gazetesi'nden özür ve düzeltme bekliyoruz. Aksi taktirde kendilerini boykot edeceğimizi bilmelerini isteriz.
http://www.gencfb.org/images/kapak/0607/fb-bursa1.jpg
Buarada Tarık abi maçtamıydın sen??
Emurafu
02.Ekim.2006, 20:46
bu habewr dogru gibi gercekte telegol bile dogruladı
Jesus_FB
02.Ekim.2006, 20:58
Yalan Kimseye Kazanç Getirmez
oyuncumuz Serkan Balcı, kendisi hakkında bugün basında yer alan “Galatasaray’a gidiyor” şeklindeki haberlere resmi sitemiz aracılığı ile yanıt verdi. Serkan, açıklamasında şunları söyledi: “Dünkü mağlubiyetin ardından gazeteler nasıl felaket senaryoları ve komplo teorileri uyduracaklarını şaşırdılar. Kendi hayal dünyalarında Fenerbahçe ile ilgili olmadık şeyleri oldu gibi gösterip, ortalığı ve taraftarımızın kafasını karıştırmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Benim gitmek istediğim yazılmış. Ne münasebet. Ben Fenerbahçe’de mutluyum. Fenerbahçe’nin kadrosunda olmak büyük bir onur benim için. Formumu geliştirerek ilk 11’deki yerimi almak istiyorum. Yeni bir hocamız var, bu da yeni bir sistem demek. Hepimiz adaptasyonumuzu yavaş yavaş tamamlıyoruz. Fenerbahçe benim için bir tutku bir yaşam biçimi. Ayrılmak gibi bir durumum söz konusu değil. Bu tamamen Fenerbahçe’yi karıştırmak ve Fenerbahçe’den çıkar sağlamak isteyen insanların uydurmaları. Taraftarımız bu tip yalan haberlere inanmaz ve inanmayacaktır. Çünkü gönül vermeyen hiç kimse Fenerbahçe’nin birbiri olan kenetlenmesini bilemez.”
Öte yandan, oyuncumuz Mehmet Yozgatlı’nın menajeri Haluk Canatar oyuncumuzun Fenerbahçemizden ayrılmak istediği yönündeki haberlerin doğru olmadığını belirterek, "Fenerbahçe sözleşmesini uzatmak istediği takdirde her an uzatabiliriz" dedi.
Haluk Canatar, Mehmet’in Zico ile "Niye oynatmıyorsun" diye bir görüşmesinin kesinlikle olmadığını vurgulayarak, "Mehmet, ‘Fenerbahçe’nin 100. yıl kadrosunda oynamamak da oynamak kadar büyük bir şereftir’ diyor. Mehmet’in ayrılmak istediği yönündeki haberler asılsız" dedi.
Mehmet’in UEFA Kupası rövanşında Randers maçında da kadroda yer almadığını hatırlatan Canatar, "Mehmet’in Zico ile ‘Beni düşünmüyorsanız, ayrılmak istiyorum’ diye bir görüşmesi olmadı. Takımda 30 futbolcu var, 12’si kadroya giremeyecek, bu normal" diye konuştu.
Canatar, Mehmet’in devre arasında Galatasaray’a gideceği şeklindeki iddiaların da asılsız olduğunu vurgulayarak, "Öyle bir transferi gündeme getirmek profesyonel futbolcuya yakışmaz. Mehmet, Fenerbahçe’de kalmak istiyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Fenerbahçe uzatmak istediği takdirde her an uzatabiliriz" dedi.
Haluk Canatar, milli takım arası nedeniyle verilen 3 günlük izninde, Mehmet’in eşi doğum yapacağı için bu sabah Almanya’ya gittiğini söyledi.
Fenerbahçe Spor Klübü
mateja kezman
03.Ekim.2006, 05:46
futbolcularımızdan onder ve serkan balcı bu haberlerın yalanlamasını yapmıstır sonuna kadar fenerbahcede olduklarını soylemıslerdır cunku bu oyuncuları oyuncu yapan sey fenerbahcedır ve fenerbahce ıstemeden hıcbıryere gıdemezler...
fenerbahceyı karıstırma seneryoları basladı. Oynamayan oyuncular bı anda dunya yıldızı oldular. Olay karısıklık yaratmak.Sinan engine gore serkn ve can fenerbahcenın en ıyı oyuncularıymıs ve oynamadıkları ıcın gıtmek ıstıyorlarmıs. Sinan engin; nobre alı gunes yetmedımı? bu oyuncuları kadrolarına katmak ıcın basın,gslı ve bjklı yorumcular calısmalara tum hızıyla baslamıslardır ama sonuc ıstedıklerı gıbı olmıyacaktır
Sheriff
04.Ekim.2006, 01:10
Aslında senaryoya gerek yok Fenerbahçe zaten karıştı.Alınan başarısız sonuçlar ve tartışılan adam Zico Fenerbahçe'yi karıştırdı.Ardından bu yalan dolan haberler...Takımda medyanın istediği değil Teknik Adamın istediği oynar veya oynamaz aynı şekilde gelir ve gider.