Log in

View Full Version : Ve Ersun Yanal Devri Kapandı

VoLkaN BaROs
22.Haziran.2005, 21:43
Ersun yanalın Milli takımla olan sözleşmesi karşılıklı fesh edildi hayırlı olsun :mrgreen:

LeHeb
22.Haziran.2005, 21:56
Yahu belkide milli takımın başındaki gelmiş,geçmiş en akıllı hocayı gönderdiler ya helal olsun. (c)

Genghis_Khan
22.Haziran.2005, 21:58
Vatana millete hayırlı uğurlu olsun. (a) (a)
Umarım Federasyon adam gibi bir TD bulur yoksa gelen gideni aratır walla (r)

metin oktay
22.Haziran.2005, 22:12
ERSUN YALAN KRAL HAKAN :mrgreen: :mrgreen:

VoLkaN BaROs
22.Haziran.2005, 22:18
Yeni teknik direktör Hakan Şükür olsun ahahahahah... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

yeniay
22.Haziran.2005, 23:12
Yahu belkide milli takımın başındaki gelmiş,geçmiş en akıllı hocayı gönderdiler ya helal olsun. (c)

Guzel bir şaka faramir baya gulduk ailece cok sagol.

ohhhhhhhhhhhhhhhhh be gitti sonunda ben buna karsılıklı fesh edildi demem kovuldu be resmen :mrgreen:
insallah iii bi teknik direktor gelir şimdi dinledim federasyon ya fatih terim yada mircea lucescu dan birini istiyormus ikisinede teklif sunacaklarmıs ne kadar dogru bilemem ama lucescu olur bence aman her neyse ersun yanal dan iii birisi gelsinde hiç degilse futboldan analsın dimi ama boyle futboldan anlamayan ersun yanaldan sonra ........

gezenti
23.Haziran.2005, 00:33
ersun yanal gitti çok iyi oldu.bunu söylememin tek nedenide hakan şükürü kadroya almamasıdır.yoksa türkiyeye çok yararlı olabilecek birisi belki bu 2-3 sene iyi yerlere gelemeyecektik ama takım oturunca çok iyi olabilirdik.ersun hocamı tebrik ediyorum.gençleri oynatıyordu.herkes cesaret edemez.
duyduğuma göre iki ady varmış en ağar basan fatih terimmiş.diğeri ise bursaspora geldiği günden beri çıktığı hiçbir maçta yenilgi almayann yalçın gündüzle temasta olduğu gündemdeymiş.bence bursa yalçın hocayı göndermekle hata yaptı.nedenide başarısızlıktan değil reklam yapmak için raşit çetineri göreve getirdiler.ama şimdi türkiye yalçın gündüzle ilgileniyor.işte bursasporun çıkardığı başka bir adam.inşallah yalçın gündüz getirilir.artık yeni yüzlere ihtiyaç var diye düşünüyorum...................

dinaMYt
23.Haziran.2005, 00:46
almanya yolunda dev bi adım atmış olduk böylece!vatana millete hayırlı olsun!ama ortada yabancı hoca+aykut kocaman diye söylentiler war bu yabancı hocanın da lucescu olacağı söyleniyor o zamanda yine almanyadan çoooook uzaklaşmış oluruz! getirsinler şu fatih terimi alalım kupayı!

RoCCo_42
23.Haziran.2005, 01:17
Dünya varmıs be ohh ya.
Simdi sirada hakedenleri takıma cagıracak iyi bir antrenör getirmekde.
Kendi takımında yedekde oynayan oyuncuları oynatmıcak bir antrenör bulmakda..

HAYIRLISI OLUR İNSALLAH VE OLUCAK GİBİME DE GELİYOR...

burak_unal
23.Haziran.2005, 01:27
açıkçası ben çok fazla sevinemedim ama umarım iyi bi hoca getirirlerde sonradan utanılacak duruma düşmezler.

RoCCo_42
23.Haziran.2005, 01:34
walla burak kardes esasinda haklisin ama bi yerden baslamak lazimdii ve ilk adim atildi simdi sirada iyi bir antrenör bulmakda umarim bulunurda su ersunun yüzü kızarir bu takım benim takımım mı diye.
Fatih TERİM getirilecek sanirim.o olmazsa Ottmar HİTZFELD'de olabilir.

burak_unal
23.Haziran.2005, 01:39
sanırım bu takımı Fatih hoca adam eder.En azından genç oyuncularımız çok bol presli bi takım olur EsKi galatasaray(uefa kupası zamanı) havası gelir takıma

PhotoGrapher
23.Haziran.2005, 03:25
Haydi hayırlısı.... (b)

apaydin2148
23.Haziran.2005, 09:06
Fatih Terim italya'ya gitsin bence.
Düşünülen isimler arasında Mustafa Denizli isminin ağır bastığını duydum hayırlısı olsun

dinaMYt
23.Haziran.2005, 14:00
mustafa denizli özellikle fb camiası tarafından kabul edilmeyecektir. şu anki federasyonun da fb idaresinde olduğuna göre bence denizli olamaz!

Frank_Castle
23.Haziran.2005, 16:55
Bence taktisyen olarak başarısız değildi ; danimarka maçında iyi bir futbol oynadık , yunanistana karşı topu yere indirdiğimiz zaman iyi oynadık...

peki neden başarısız oldu ?
sözünü geçiremedi futbolculara .. frikik olayı zaten iyice ayyuka çıkardı bu otorite eksikliğini ...
şu dakikadan sonra 2006 hayal ; tabi yunanistan da puan kaybetmezse

besiktas 67
23.Haziran.2005, 17:08
ne güzel türkiyeni basina fatih terim geliyor....

VoLkaN BaROs
23.Haziran.2005, 17:12
Kim ne derse desin, Ersun Yanal' ın Hakan Şükür nedeniyle Milli Takım kariyeri bitti, akıllıca davranıp Milli Takıma alsaydı ve en azından 2. yarılarda oynatsaydı şimdi durum çok daha farklı olurdu...

Sistemime uymuyor dediği maçları izledik neredeyse maçların tamamı kanatlardan yapılan ortalarla geçti...

besiktas 67
23.Haziran.2005, 17:17
arkadaslar türkiyenin basina fatih terim gelecekmis ondan sonra ne güzele hakan sükürü de kadroya alir bence

Genghis_Khan
23.Haziran.2005, 19:36
O kadar umutlanma bence :mrgreen:

emirduman
23.Haziran.2005, 20:19
Ya Fatih erim bence gelmesin Türkiye'nin başına, kötü bir seçim olacağından değil ama bence bir klüp takımıyla çok daha başarılı olabilir...

Bence şu an adaylardan en iisi olarak şu an Mustafa Denizli görünüyor....

11
24.Haziran.2005, 00:22
çok iyi oldu gittiği.üstelik milli görevden kaçtı damgasını yiyip gitti,bence haketti.
ersun yanal kendisinden hiçbir şey katamadı milli takıma,tek kattığı şey saçma sapan oyuncu tercihleri.
yerine ``türk futbolu`` ekolünü oluşturan İMPARATOR ya da hitzfeld gelse iyi olur.imparator un son GALATASARAY macerası ve hitzfeld in hiç milli takım çalıştırmamış olması küçük soru işaretleri,bu noktada tercih federasyonda.hangisini getirirlerse getirsinler,ikisi de birbirinden iyi.

kadirdalkılıç
24.Haziran.2005, 00:24
Tabi ki bir yabancı gelmeli ve de o isim LUCESCU olabilir.

Football Manager
24.Haziran.2005, 02:09
bence fatih terim gelmeli yabancı teknik direktör olmaz dikiş tutturamaz

VoLkaN BaROs
24.Haziran.2005, 02:36
Ulan yeni gelen hoca da Hakan'ı kadroya almazsa ne güzel olur ha. :mrgreen:

Hakan nedeniyle gittiği açık seçik ortada, yeni hocanın da kadroya almama gibi bir lüksünün olacağını sanmıyoum :))

PhotoGrapher
24.Haziran.2005, 04:53
Ya şu almanya!ya gidelimde nasıl olursa olsun... (c)

VoLkaN BaROs
24.Haziran.2005, 07:43
valla büyük bir ihtimal Fatih Terim diyor televizyonlar, Fatih terim sırf Federasyonla görüşmek için yurtdışından gelmiş, para pul milli değerlerin üzerinde değildir ama bazı şartlarım uygun görülürse kabul ederim demiş...

burak_unal
24.Haziran.2005, 14:07
fatih terim dün bi programa bağlandı izledim büyük bi sevgi ve istek var bunun karşısında duramam milli görevden kaçılmaz dedi yorumcular da hayırlı olsun felan dediler 2 gün içinde imzalayacakmış Hepimize hayırlı olsun (ı)

efe_1910
24.Haziran.2005, 15:20
Ankaragucu GECEKONDU taraftarı olarak bursalı kardeslerime selamlar. ersun yanalın gonderilmesine gelince; bildiginiz gibi bizi en iyi donemimizde para icin satan ersun yalanın milli takımdan sutlanmasına en cok ben sevindim.
fatih terim dogru tercih olur....

apaydin2148
24.Haziran.2005, 16:17
fatih terim dün bi programa bağlandı izledim büyük bi sevgi ve istek var bunun karşısında duramam milli görevden kaçılmaz dedi yorumcular da hayırlı olsun felan dediler 2 gün içinde imzalayacakmış Hepimize hayırlı olsun (ı)

bende izledim objektif'i.daha bilinmeyen bir çok gerçek açıklandı orada.

bu arada fatih Terim Milli takımın başına geçince hocalığına laf söyleyenler ne yapacak bakalım

Frank_Castle
24.Haziran.2005, 16:47
eğer 2006 ya gidemezsek çok şeyler denecek , hatta ersunun enkazı bile hatırlanmayacak ... ersun ben 9 maçın 5inde puan kaybetsin sonra terimin 3de 3 yapması gereksin ..zor bir durum

emirduman
24.Haziran.2005, 18:55
İnşallah herşey ii olcak....

metin oktay
24.Haziran.2005, 23:23
eğer 2006 ya gidemezsek çok şeyler denecek , hatta ersunun enkazı bile hatırlanmayacak ... ersun ben 9 maçın 5inde puan kaybetsin sonra terimin 3de 3 yapması gereksin ..zor bir durum

kesınlıkle sana katılıyorum.eger allah korusun fatıh terım mıllı takımın basına gecıpte 2006ya gıdemezsek tum suc fatıh hocamın başına kalıcak.hem bundan dolayı hemde fatıh terıme klup teknık dırektorlugu daha cok yakısacagından mıllı takıma gelmesını ıstemıyorum.

yanlıs anlasılmasın bence fatıh terım bu dunyada hector cuperle bırlıkte en ıyı 2 t.dırektorden bırısıdır ama medyamızın yapıcaklarını tahmın edebılıyorum.

VoLkaN BaROs
25.Haziran.2005, 13:05
ersun ben 9 maçın 5inde puan kaybetsin sonra terimin 3de 3 yapması gereksin ..zor bir durum

ki bu 3 maçın ikisi deplasman (Ukrayna ve Arnavutluk) biri de Danimarka ile içerde... Şuan 2. durumda olsak da işimiz çok zor görünüyor, Ersun yanal Milli Takım' ın içine etti gitti şimdi de Fatih hocanın başına kaldı... ama o işini bilir...

11
25.Haziran.2005, 23:41
valla benim bildiğim fatih terim kimseye pabuç bırakmaz,biz almanya ya gideriz,medya da ağzını açamaz!