Log in

View Full Version : Soğuk savaş

Jesus_FB
02.Ekim.2006, 06:41
Genç Fenerliler, yazıyı indirmek isterken tribünlerde kavgaya varan atışmalar oldu Esenler Grubu'nun açtığı "Büyük başkan yanındayız" pankartı kavgayı alevlendirdi.

Migros karıştı
Fenerbahçe tribünlerindeki fikir ayrılığı bir kez daha su yüzüne çıktı. Migros Kale Arkası olarak tabir edilen tribünde her maçta yerini alın Genç Fenerbahçeliler Grubu ile Telsim Tribünü olarak anılan ve Esenler Grubu'nun bulunduğu tribün arasında gerginlik yaşandı.

Baskın harekatı
Bursa maçından bir saat önce Migros Tribünü'ne Esenler Grubu'ndan 1500 kadar taraftarın geldiği ve Genç Fenerlilerin lideri Sefa'yı indirdikleri öğrenildi. Ayrıca Esenler Grubu, Migros Tribünü'ne, "Büyük başkan her zaman yanınızdayız. İsmail- İbrahim" pankartını açtı.

TRİBÜN BÖLÜNDÜ
BU iki isimden İbrahim Gümüştek'in Rüştü'yü döven kişi olduğu belirtilirken, pankartı bir grup indirmeye, bir grupta korumaya çalıştı. Esenler Grubu'nun yönetimin desteğiyle hareket ettiği iddia edilirken, taraftarlar arasında kavgaya varan itiş kakışlar yaşandı.

bursa_mc
02.Ekim.2006, 10:36
ilginç.fener çokuşte mi

Omerdinho
02.Ekim.2006, 11:08
ilginç.fener çokuşte mi
espirimi???

bursa_mc
02.Ekim.2006, 11:34
espirimi???
yoo baksana zıco gitsin mı kalsın mı tartaşmaları 4 yıldız gidiyomuşş ee bide taraftar taşkınlığa başladıysaa biraz gerçek oluyoo

Ilhan
02.Ekim.2006, 12:14
giden 4 yıldız gercekten yıldız mı orası da tartışılır.

dnz498
02.Ekim.2006, 13:07
giden 4 yıldız gercekten yıldız mı orası da tartışılır.
kezamn hariç diğerleri için aynı fikri savunurum hele edu ve lugano luciano'yu aratır durumda

comandante
02.Ekim.2006, 13:39
gerçekten içten içe bölünmeler yaşanıyor fenerbahçede...ve bunun en büyük sorumlusu aziz yıldırımdır diyeceğim gene tepki göreceğim demiyorum o yüzden=)

bursa_mc
02.Ekim.2006, 13:56
fenerbahçeyi gerçekten anlamıyorum.mantalitesini değiştirmesi lazım,bu kafayla olmaz

Del Piero_10
02.Ekim.2006, 14:08
aziz yIldIrIm 8 yILdIr sabIr istiyor
ama sonuc pek basarILI degil gibi

senderson
02.Ekim.2006, 18:53
bu haber yalandır.Lütfen böyle şeylere inanmayalım.Demin başka bir konuda cevap verdim bu kez sadece resmi koyacağım.Bunlar GFB yi bozmak için yapılan faaliyetlerdir ve malesef ki Esenler adı verilen ve tam olarak grup dahi olmayan bu insanların bazı dış güçler tarafından yönlendirildiğini akşam geç saatlerde öğrendik...
http://www.gencfb.org/images/kapak/0607/fb-bursa1.jpg

fmsmyrna
02.Ekim.2006, 19:06
bu haber yalandır.Lütfen böyle şeylere inanmayalım.Demin başka bir konuda cevap verdim bu kez sadece resmi koyacağım.Bunlar GFB yi bozmak için yapılan faaliyetlerdir ve malesef ki Esenler adı verilen ve tam olarak grup dahi olmayan bu insanların bazı dış güçler tarafından yönlendirildiğini akşam geç saatlerde öğrendik...
http://www.gencfb.org/images/kapak/0607/fb-bursa1.jpg

saol bilgi için merak ediyodum