PDA

View Full Version : Galatasaray'da gidecekler belli oldu

Emurafu
02.Ekim.2006, 18:19
Geçen sezon şampiyon olduktan sonra müthiş bir hava yakalayan, ancak bu sezona lig tarihinin en kötü başlangıcı ile giren Galatasaray’da, fatura iki transfere kesilecek.

Sarı kırmızılı yöneticiler, futbol takımının üst üste aldığı başarısız sonuçlardan son derece rahatsızlık duyarken, kötü gidişi durdurmak için de çareler arıyor. Bu çarelerden biri de, iki yeni transfer Inamato ve Carrusca’yı göndermek olacak.

Sarı kırmızılı yönetim çok gizli tuttuğu bu operasyonda Inamato ve Carrusca’ya kulüp aramaya başladı. İki oyuncunun kulüp bulunması halinde devre arasında sarı kırmızılı kulüple ilişkilerinin kesileceği öğrenildi.

İşin ilginç tarafı ise, gönderilecek iki oyuncudan Carrusca’yı yönetimin alması, Inamato’yu ise teknik direktör Gerets’in transfer ettirmesi. Yönetim böylece sezon başından beri sorunlar yaşadığı Gerets’le de görüşerek, İnamato ve Carusca’nın yerlerine çok daha iyi iki yabancı futbolcu alarak, kadro kalitesini artırmayı hedefliyor.

kaynak:internet spor
iyisallah iyi bir önlibero ve iyi bir sag bek olur

IcedEarth
02.Ekim.2006, 18:27
carrusca gitmesin tomas gitsin adam göz göre göre satıyo bizi
ve bir dmc ihtiyacımız kesinlikle var ve umarım çok iyi bi oyuncu alırlar
sağ bek konusuna gelince onu türkiyeden bulabilirler asla carrusca gitmemeli defansın orta kısmına transfer yapılmalı tomaın bileti eline verilmeli hırvatistana evine doğru
kısacası cihan tomas necati inamoto okan buruk gibi gereksiz oyunculara yol gösterilmeli

TaşkınMahmut
02.Ekim.2006, 18:41
Bence Tomas,Cihan gitmeli Carrusca ve Inamoto değil.

Emurafu
02.Ekim.2006, 18:52
carusca bundan gönderilmek isteniyor cünkü orda arda var gerets de bu konuda kararsız bence sizde bu konuda geretse hak verin

dogru tomas gitmesi lazım ama bence suanda bize acil olarak sag bek ve ön libero lazım
üstelik tomas yerinde yakında tolga oynucak görüceksiniz

dick
02.Ekim.2006, 19:04
Bu çarelerden biri de, iki yeni transfer Inamato ve Carrusca’yı göndermek olacak.

Adamlar geldi ikisi de toplam üçer maç yapmadı neredeyse.İşte Türk medyası başka yerde böyle haber olmaz.Adamlara yazık kardeşim.Ayıp,ayıp...

Emurafu
02.Ekim.2006, 19:06
valla ben iddia ediyorum tomas gidebilir cünkü gerets onun yerine tolgayı mont edecek
kaynak ben

dick
02.Ekim.2006, 19:12
Kaynak sensen Türk medyasından özür diliyorum:D

Arkadaşım bir kere adamlara şans vermeden oynatmadan satmak yönetiminde işine gelmez.Kimse para vermez oynamamış adama.Zarar ederler.Gitseler bile şu biraz da oynatılır bu oyuncular devre arasına kadar.Biraz şans tanımak lazım.Onlar da insan sonuçta.Öyle bir hava varki tüm takım mükemmel yeni transferler berbat gibi.Zaten inamato ortasahada dinamo olacak türden bir oyuncu değil.Carrusca'nın şanssızlığı Arda ve Sabri'nin bu yıl inanılmaz bir çıkış yakalamaları.

Nedvedmania
02.Ekim.2006, 19:16
Bence Tomas,Cihan gitmeli Carrusca ve Inamoto değil.katılıyorum

cihanada adaşım olduğu yüzünden kalsın diyorum :D

Emurafu
02.Ekim.2006, 19:20
tomas gidecek zaten su tolga bir form tutsun

REsist JuvE11
02.Ekim.2006, 19:44
tomas,cihan,inamoto gitmeli..carrusca kalmalı..onun gibi teknik adamlara ihtiyacımız war.tamam sol da arda war ama en kötü ihtimalle alternatifi olmus olur..ayrıca arda ya fazla güwenmeyin..seneye kesin awrupa da oynar..o yüzden carrusca kalmalı..kesinlikle

Berkaiser
02.Ekim.2006, 19:54
Bu haberin kaynağı nedir?

Scocco
02.Ekim.2006, 20:25
Bekleyip göreceğiz. Carrusca için biraz daha zaman gerekli olduğunun kanaatindeyim

Emurafu
02.Ekim.2006, 20:48
tomas,cihan,inamoto gitmeli..carrusca kalmalı..onun gibi teknik adamlara ihtiyacımız war.tamam sol da arda war ama en kötü ihtimalle alternatifi olmus olur..ayrıca arda ya fazla güwenmeyin..seneye kesin awrupa da oynar..o yüzden carrusca kalmalı..kesinlikle
dogru haklısın carusca alternatifi olmalı ama bence satılmalı bu seferde gerets oynamıyor diye elestiriyor bence satılsın hem gerets de rahatlar
tolga ve tomas yer degiştirir ama bize acil sag bek ve ön libero lazım
keske su zokora alsaydık[/B]

EreN
02.Ekim.2006, 21:43
Nereye gidiyorlar ? Piyasada oyuncu bolluğu varda biz mi bilmiyoruz ?

Emurafu
02.Ekim.2006, 22:05
eger dogruysa inamoto kesn gitsin carusca ise daha iyisi alıncaksa gitsin
su cihan yerine bir adam alsalar iyi olur

Ilhan
02.Ekim.2006, 22:07
yabancı transferi son derece hatalı yapıldı. carrusca arda'yı kesemiyor.. inamoto is ön liberoda son derece yetersiz. bence ikisi gitsin.

arda'nın alternatifi olabilecek bir genç sol kanat alınsın. sol bek mevkisine orhan ak yerine daha iyi bir transfer yapılsın.

cureshot
02.Ekim.2006, 22:10
hep oyuncu veya teknik adam gidiyor nedense. gsden gidecek biri varsa o da özhan canaydındır.

Selman Ozturk
02.Ekim.2006, 22:21
Bu saçma sapan haberi veren medya organı acaba kaynağı üzerine oturduğu obje olarak mı gösteriyor? Sormak lazım...

Yönetim Carrusca'yı asla elinden çıkarma yanlısı değil. Zaten Gerets'in de Carrusca'yı yollamaya niyeti yok. Carrusca henüz şans bulamamış olsa da çok yetenekli bir oyuncudur. Bunu rahatlıkla iddia edebilirim...

İnamoto ise Gerets'in isteği doğrultusunda son dakika transferi olarak gerçekleştirildi. Yönetimin bu transferi yapmasının nedeni işin sadece futbol tarafını değil ticari tarafını da düşünmesidir. İnamoto da takıma yeni ısınan bir isim. Zamanı geldiğinde elbet o da şans bulacak ve bu şansı da iyi kullanacaktır.

Sonuç olarak Carrusca uzun bir müddet daha Galatasaray'da...İnamoto ise sezon sonuna kadar sergilediği performans sonrası değerlendirilecek.

Devre arasında gönderilmesi muhtemel tek isim Tomas. Tomas'ın yerine ise Ocak ayında sözleşmesi sona eren Steaua Bukreş'li stoper Mirel Radoi düşünülmekte. Bunun yanı sıra Radoi'nin takım arkadaşı Nicolae Dica için de girişimde bulunulacak. Bu futbolcunun gelmesi halinde de Sasa İliç uygun fiyata satılacak.

Emurafu
02.Ekim.2006, 22:22
evet haklısın tolga ilerde zaten tomas yerini alabilir

cureshot
02.Ekim.2006, 22:25
bükreşliler süper olur ya. radoi malumunuz eski oyunun gözde stoperlerinden. ama iliç bence gitmemeli. selman haberin kaynağı nedir acaba?

Ilhan
02.Ekim.2006, 22:29
Bu saçma sapan haberi veren medya organı acaba kaynağı üzerine oturduğu obje olarak mı gösteriyor? Sormak lazım...

Yönetim Carrusca'yı asla elinden çıkarma yanlısı değil. Zaten Gerets'in de Carrusca'yı yollamaya niyeti yok. Carrusca henüz şans bulamamış olsa da çok yetenekli bir oyuncudur. Bunu rahatlıkla iddia edebilirim...

İnamoto ise Gerets'in isteği doğrultusunda son dakika transferi olarak gerçekleştirildi. Yönetimin bu transferi yapmasının nedeni işin sadece futbol tarafını değil ticari tarafını da düşünmesidir. İnamoto da takıma yeni ısınan bir isim. Zamanı geldiğinde elbet o da şans bulacak ve bu şansı da iyi kullanacaktır.

Sonuç olarak Carrusca uzun bir müddet daha Galatasaray'da...İnamoto ise sezon sonuna kadar sergilediği performans sonrası değerlendirilecek.

Devre arasında gönderilmesi muhtemel tek isim Tomas. Tomas'ın yerine ise Ocak ayında sözleşmesi sona eren Steaua Bukreş'li stoper Mirel Radoi düşünülmekte. Bunun yanı sıra Radoi'nin takım arkadaşı Nicolae Dica için de girişimde bulunulacak. Bu futbolcunun gelmesi halinde de Sasa İliç uygun fiyata satılacak.

bence sasa iliç galatasaray için gerekli bir oyuncu. takımın gizli golcüsü. gönderilmemesi gerek.

tomas kademe hatalarını çoğalttı bu sezon. gönderilirse kötü olmaz.

radoi galatasaray için iyi bir transfer olur fakat yaşayacağı uyum sorununu çabuk atlatırsa.

galatasaray'a bir sol bek lazım..

Selman Ozturk
02.Ekim.2006, 22:32
bükreşliler süper olur ya. radoi malumunuz eski oyunun gözde stoperlerinden. ama iliç bence gitmemeli. selman haberin kaynağı nedir acaba?

Kaynak ben oluyorum Kürşat her zamanki gibi. Ancak yukarıda bahsi geçen medya organı gibi sallamadığımı sizler de bilirsiniz. :) Bu nedenle habere güvenmenizde hiçbir mahsur yok. Ancak futbolda her geçen gün dengeler değişiyor.Bu nedenle bir değişiklilk olmadığı taktirde devre arasında yapılacak operasyon bu yönde.

Emurafu
02.Ekim.2006, 22:46
demirhan abi dedigin futbolcular cok iyi hele dica süper duran top falan peki bu haberler nerden ümitlenelimmi

nekop
03.Ekim.2006, 01:52
carrusca ve inamoto gidicek haa ama yonetimde hakli onlarca mac oynadilar hicbir faydalari olmadi :)

Vieri
03.Ekim.2006, 02:03
ben haberin doğruluğuna pek inanmıyorum medyanın uydurması diyebiliriz

Eray Dengiz
03.Ekim.2006, 11:40
Carrusca gidemez, gitmesinde zaten.. Tamam Arda şuan onun mevkisinde oynuyor ama ilerleyen günlerde Selman'ında dediği İlic'in satılma durumu söz konusu olursa Carrusca o mevkide oynayabilir. Sonuçta uzaktan şutlarda, frikiklerde ve ara paslarda etkili bir futbolcudur. Bu durumda Carrusca şans bulur. Ayrıca Tomas'ın gideceğine bende inanıyorum. Bukreş'deki adamlar gelirse Song ile birlikte geçiş vermezler. Bunun yanında defanstaki kanatlarımıza takviye yappılırsa çok iyi olur. İnamota zaten 1 senelik sözleşme imzaladı. 34 maçlık performansına göre ya uzatılacak, ya uzatılmayacak.

---------Ümit Karan - Hasan Kabze--------

Arda-----------Carrusca------------Hasan Şaş

İnamoto'nun duruma göre bir ön libero alınır veya Mehmet Topal - Ayhan ikilisinden biriyle devam edilir. Kanatlarda sağ taraf yine Sabri'ye verilir, sol tarafa Ferhat doğru düzgün alıştırılırsa çok iyi olur. Selman'ın dediği orta oyuncularda geldiği takdirde iyi bir takım oluruz.

lazyboy7
04.Ekim.2006, 00:12
carusca daha ne oynadı da gorderılıo hemen anlamadım

scolari12111
04.Ekim.2006, 13:28
inamoto daha iyisi alınamayacaksa kalmalı bence.carrusca yı da daha görmedik.

Carrusca gidemez, gitmesinde zaten.. Tamam Arda şuan onun mevkisinde oynuyor ama ilerleyen günlerde Selman'ında dediği İlic'in satılma durumu söz konusu olursa Carrusca o mevkide oynayabilir. Sonuçta uzaktan şutlarda, frikiklerde ve ara paslarda etkili bir futbolcudur. Bu durumda Carrusca şans bulur. Ayrıca Tomas'ın gideceğine bende inanıyorum. Bukreş'deki adamlar gelirse Song ile birlikte geçiş vermezler. Bunun yanında defanstaki kanatlarımıza takviye yappılırsa çok iyi olur. İnamota zaten 1 senelik sözleşme imzaladı. 34 maçlık performansına göre ya uzatılacak, ya uzatılmayacak.

---------Ümit Karan - Hasan Kabze--------

Arda-----------Carrusca------------Hasan Şaş

İnamoto'nun duruma göre bir ön libero alınır veya Mehmet Topal - Ayhan ikilisinden biriyle devam edilir. Kanatlarda sağ taraf yine Sabri'ye verilir, sol tarafa Ferhat doğru düzgün alıştırılırsa çok iyi olur. Selman'ın dediği orta oyuncularda geldiği takdirde iyi bir takım oluruz.

arkadaş bırak alllah aşkına şu hasan kabze yi takıma koyuyorsun hem de hakan şükür varken.h.kabze çok sınırlı ve özelliği olmayan stanfdart bir forvet.tipik bir anadolu oyuncusu.

MaTRaKaN
04.Ekim.2006, 16:22
eger dogruysa inamoto kesn gitsin carusca ise daha iyisi alıncaksa gitsin
su cihan yerine bir adam alsalar iyi olur
çok doğru dedin kardeş

perpetua
04.Ekim.2006, 16:28
Kaynak ben oluyorum Kürşat her zamanki gibi. Ancak yukarıda bahsi geçen medya organı gibi sallamadığımı sizler de bilirsiniz. :) Bu nedenle habere güvenmenizde hiçbir mahsur yok. Ancak futbolda her geçen gün dengeler değişiyor.Bu nedenle bir değişiklilk olmadığı taktirde devre arasında yapılacak operasyon bu yönde.

Selman her ne kadar kagit uzerinde transferler guzel gibi gorunsede, Radoi'yi Steaua'dan koparmak zor olacaktir. Su anda Romanya liginin en yuksek para alan oyuncusu kendisi ve Steaua taraftarinin sevgilisi oldugu icin simdiye kadar gelen bir cok transfer teklifini geri cevirmis. Ancak eger Steaua'da misyonunu tamamladigini dusunuyorsa herhangi bir kulube transfer olur diye dusunuyorum. Yani Galatasaray tarafindan istek olabilir ancak gerceklesmesinin zor oldugu bir transfer gibi geliyor bana.

Eray Dengiz
04.Ekim.2006, 17:33
arkadaş bırak alllah aşkına şu hasan kabze yi takıma koyuyorsun hem de hakan şükür varken.h.kabze çok sınırlı ve özelliği olmayan stanfdart bir forvet.tipik bir anadolu oyuncusu.

Haklısın Hakan'ınıda görüyoruz 90 dakika boyunca 10 kere zıplıyo, kaleye vuruyomuş gibi yapıyor topun nereye gittiği belli değil..

scolari12111
04.Ekim.2006, 21:22
niye beğenmiyorsunuz?asist yapıyor rakibi bozuyor ve her halde başında bir kişi oluyor.defansın dengesini bozuyor.daha ne yapması gerek?

S-B-Z
04.Ekim.2006, 22:01
adamlar daha dün ne umutlarla getirildi,bugün gönderilmeye çalışılıyor.
ondan sonrada yabancı sınırlaması kalksın gibi laflar üretiyorlar ayıptır yav.sanki adam gibi transfer yapılıyor bu ülkede.

Selman Ozturk
04.Ekim.2006, 22:30
Selman her ne kadar kagit uzerinde transferler guzel gibi gorunsede, Radoi'yi Steaua'dan koparmak zor olacaktir. Su anda Romanya liginin en yuksek para alan oyuncusu kendisi ve Steaua taraftarinin sevgilisi oldugu icin simdiye kadar gelen bir cok transfer teklifini geri cevirmis. Ancak eger Steaua'da misyonunu tamamladigini dusunuyorsa herhangi bir kulube transfer olur diye dusunuyorum. Yani Galatasaray tarafindan istek olabilir ancak gerceklesmesinin zor oldugu bir transfer gibi geliyor bana.

Bu konuda kesinlikle haklısın Ömer. Galatasaray bu futbolcuları şimdilik sadece istiyor. Ama önemli olan bu iki futbolcuyu ikna edebilmek. Yukarıda da bahsettiğim gibi Radoi Ocak ayında serbest kalıyor. Dica'yı getirmek sanırım daha zor olacaktır.Rumen lobimizi iyi kullanabilirsek olamayacak transferler değil kanımca. Ancak her zaman olduğu gibi bu isimlere alternatif isimler de mevcuttur. Bekleyip göreceğiz...

Eray Dengiz
04.Ekim.2006, 22:33
niye beğenmiyorsunuz?asist yapıyor rakibi bozuyor ve her halde başında bir kişi oluyor.defansın dengesini bozuyor.daha ne yapması gerek?

Golü kim atacak peki? Hakan Şükür'ün görevi nedir? Gol atmak değil mi?

scolari12111
05.Ekim.2006, 13:52
Golü kim atacak peki? Hakan Şükür'ün görevi nedir? Gol atmak değil mi?

gol atacak asist yapacak başka ne kaldı?ille de gol atması mı önemli?parma dayken l üstündeydi neden gol attığı için değil di vaio ya attırdığı goller yüzünden.ayrıca daha ne kadar atacak 7 8 gol sonra rekoru da kıracak acele etmesin kimse bu rekor hakan şükür ün elindedir artık bu kadar yıpratmanın bir anlamı yok.

S-B-Z
06.Ekim.2006, 00:40
hakan şükür gerçekten kaliteli bir forvet ama konu amaç dışına çıkıyor bence.
bunun için ayrı bir konu açılmalı.bunuda ben acayım bari :D

aLka
06.Ekim.2006, 00:47
valla ben iddia ediyorum tomas gidebilir cünkü gerets onun yerine tolgayı mont edecek
kaynak ben
tolga bu sene kiralık, sezon sonu gidiyo nolucak??
ben hakan şükür gitsin dicemde aklıma şu gol rekoru gelio ama bu gol rekorunu illa gs'demi yapması lazım yani bunu bi anadolu takımında da yapabilir.mesela sakaryaspor..

S-B-Z
06.Ekim.2006, 00:48
bence kralın,kral gibi gitmesi lazım.sakaryasporda değil,GS'da bırakması lazım.

Emurafu
06.Ekim.2006, 02:37
hakan sükür galatasaraydan gitmez gol atamıyor ama cok işe yarıyor