Log in

View Full Version : !!Futbol Magazin!!

pasamatexas
23.Haziran.2005, 19:39
Tuncay yıldızlar arasında!

Beckham, Roberto Carlos, Henry, Ronaldinho gibi yıldızların rol aldığı Pepsi Blue reklamlarında artık Tuncay Şanlı da var. Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Pepsi ile yaptığı anlaşmayla dünyanın önde gelen futbolcularıyla aynı kampanyada buluşacak.

pasamatexas
23.Haziran.2005, 19:40
bence bu actıgım konuyu sabıt yapmalısınız!!!
cunku magazin haberlerını yazacagımız yer yok !!
lutfen bu konuyu sabıt yapın

LeHeb
23.Haziran.2005, 20:09
Heyt bee.. Aslanım benim.. Nede olsa Sakaryalı yani.. (/6) (vv) (ı)

pasamatexas
23.Haziran.2005, 20:12
F@RAMIR,

Heyt bee.. Aslanım benim.. Nede olsa Sakaryalı yani..

sen onu bunu bırakta bu konu bence sabıt olmalı !!!!!!!!!
dımı!!!!!!!!

emirduman
23.Haziran.2005, 20:13
Ya bosver iste yazıldıkça durur zaten....

Bu arada çok güzel bir haber Tuncay işi....

LeHeb
23.Haziran.2005, 20:14
F@RAMIR,

Heyt bee.. Aslanım benim.. Nede olsa Sakaryalı yani..

sen onu bunu bırakta bu konu bence sabıt olmalı !!!!!!!!!
dımı!!!!!!!!

dı.

VoLkaN BaROs
23.Haziran.2005, 20:48
Yanu pasamatexas ne adamsın haaa :mrgreen: kendi açtığın başlığa kendin metiye düzüyorsun :)) bırak da üyelerimiz veya bizler takdir edip yapalım dimi :)

Başlığı sabit yaptım, ama lütfen aynen alıntı yapıp C/P yapmayın...

pasamatexas
23.Haziran.2005, 21:09
VoLkaN BaROs,

ama lütfen aynen alıntı yapıp C/P yapmayın...

abı tamamda oyle yapmassam kafamdanmı haber sallıcam!!!
burası gercek haberler ıcın!!gercek haberlerde C/P olur.
zaten yalanlar ıcın ayrı bı baslık var!! (g) (g) (ı)

Genghis_Khan
23.Haziran.2005, 21:35
Volkanın demek istediği sadece haberleri kopyalayıp yapıştırma kendi yorumlarınla zenginlik kat (d)

pasamatexas
23.Haziran.2005, 21:44
Genghis_Khan,

Volkanın demek istediği sadece haberleri kopyalayıp yapıştırma kendi yorumlarınla zenginlik kat

ok. bızde ole yaparız.(ama zaten ben genelde transfer bolumunde altınma yorum da yaparım dıkkat ettıysenız!)

VoLkaN BaROs
23.Haziran.2005, 21:52
VoLkaN BaROs,

ama lütfen aynen alıntı yapıp C/P yapmayın...

abı tamamda oyle yapmassam kafamdanmı haber sallıcam!!!
burası gercek haberler ıcın!!gercek haberlerde C/P olur.
zaten yalanlar ıcın ayrı bı baslık var!! (g) (g) (ı)

kafandan haber uydur demiyorum, demek istediğim şudur, kopyala yapıştırı herkes yapar... öyle yüzlerce mesaj yazarsın, ama okuduğun bir haberi kendi yorumunla yaz, altına da link ver yada "alıntı" içinde detayları yaz yani bire bir satırlar dolusu yazma özetle...

pasamatexas
23.Haziran.2005, 21:56
VoLkaN BaROs,

kafandan haber uydur demiyorum, demek istediğim şudur, kopyala yapıştırı herkes yapar... öyle yüzlerce mesaj yazarsın, ama okuduğun bir haberi kendi yorumunla yaz, altına da link ver yada "alıntı" içinde detayları yaz...

ok.
bundan sonra insallah oyle yaparız!! (ı)

VoLkaN BaROs
23.Haziran.2005, 21:58
bundan sonra insallah oyle yaparız!! (ı)

inşallahı maşşallahı yok, kural kuraldır

pasamatexas
23.Haziran.2005, 22:09
VoLkaN BaROs,

inşallahı maşşallahı yok, kural kuraldır

yaw tamam kızma kesın yaparım o zaman!!! (g) (g) (b)

11
23.Haziran.2005, 23:55
aman ha futbola da magazin bulaştırın.hatta hangi manken hangi futbolcuyla beraber,hangi futbolcunun karısı daha güzel falan diye muhabbet edin!

emirduman
24.Haziran.2005, 19:07
Heralde, burası o şekilde olmaz ya, öle olcaksa hiç olmasın daha ii....

pasamatexas
24.Haziran.2005, 23:12
11,

aman ha futbola da magazin bulaştırın.hatta hangi manken hangi futbolcuyla beraber,hangi futbolcunun karısı daha güzel falan diye muhabbet edin!

sen ılk ornek verdıgım haberı okumadın heralde bak bu futbol magazıne gırer bu haber!!!!!!!!!11

Beckham, Roberto Carlos, Henry, Ronaldinho gibi yıldızların rol aldığı Pepsi Blue reklamlarında artık Tuncay Şanlı da var. Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Pepsi ile yaptığı anlaşmayla dünyanın önde gelen futbolcularıyla aynı kampanyada buluşacak.

11
25.Haziran.2005, 23:28
11,

sen ılk ornek verdıgım haberı okumadın heralde bak bu futbol magazıne gırer bu haber!!!!!!!!!11

ben baştan söyleyim de,sen yapmasan bile yapacak olanlar vazgeçer.hatırlarsanız televole de böyle başlamıştı.

pasamatexas
26.Haziran.2005, 12:27
"F.Bahçe'de kimsenin parası kalmaz"

Belçika'nın Anderlecht takımına transfer olan Serhat Akın, kulüpte kimsenin parasının kalmayacağını, tüm ödemelerin yapıldığını söyledi.

Halen prim ve transfer taksitlerinden alacağı olduğunu dile getiren genç futbolcu, "Bu parayı bana öderler. Bundan kuşkum yok. Aziz Yıldırım, herkesin hakkını veren bir başkan. Diğer futbolcular gibi UEFA’ya gidip şikayet etmem ve Fenerbahçe’yi küçük düşürücü bir davranışta bulunmam. Ayrılırken de hiç talepte bulunmadım. O karakterde bir insan değilim" diye konuştu.
:mrgreen: :mrgreen: (ı) (ı) (ı)
bravo serhat:))

capriceman
26.Haziran.2005, 17:57
Arkadaşım bu nedir böyle ya? Alınma ancak turksportalın formatı farklı işliyor ya arkadaşım.

pasamatexas
27.Haziran.2005, 14:26
ÇIKAMAZSAK AYIP OLUR

Herkesin imrendiği bir takım oluşturduklarını belirten Levent Kızıl, “Şehirde oluşan birlik ve beraberlik havası bizi hedefe taşıyacaktır” diye konuştu.

Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, şu ana kadar şehirde oluşanbirlik ve beraberliğin kendilerini fazlasıyla memnun ettiğini söyledi. Bu tabloyu kesinlikle bozmamaları gerektiğini belirten Levent Kızıl, "Eğer bu sezon Süper Lig'e çıkamazsak çok ayıp olur. İlk günden itibaren fazla çalışmamız gerekiyor. Birlikteliği kesinlikle bırakmamalıyız. Kente, camiaya ve kentin dinamiklerine bize sahip çıktıkları için çok teşekkür ediyorum" dedi. Kombine biletlere de büyük ilgi olduğunu belirten Başkan Kızıl sözlerini şöyle sürdürdü:

TARİH YAZACAK
"Ligin başlamasına daha iki ay olmasına rağmen biletler kapış kapış gidiyor. 100 bin YTL'lik kombine de ben şahsım olarak aldım.Herhalde Türkiye tarihinde ilk kez biz full kombine satacağız. Bireysel talepler de çok fazla. Ayrıca, 1967 ruhunu canlandırmayı amaçlayan balomuzu 10 Ağustos'ta Holiday Inn Otel'de gerçekleştireceğiz. Bunun mükemmel bir organizasyon olacağını düşünüyorum. Birliktelik açısından müthiş bir düşünce. O geceye, Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı da katılacak."

EGEMEN’İ VERMEYİZ
Gençlerbirliği ve Kayserispor'un, Egemen'i transfer edebilmek için kendilerine resmi teklif yaptığını ifade eden Kızıl, "Sözleşmesi devam eden oyuncularımızdan sadece onu isteyen oldu. Ancak, satılık oyuncumuz olmadığını onlara ilettim. Çünkü Egemen'in yeni sezonda bize çok yararı olacak. Yaptığımız transferler çok isabetli. Raşit Çetiner ne dediyse onu yapmaya çalıştık. Sadece Kocaelisporlu Engin Öztonga'da sıkıntı yaşadık. Bize söz vermesine rağmen, Gaziantep'le ön protokol yapmış" diye konuştu.

GAZİANTEP’LE KAPIŞTIK
Engin'in transferi konusunda G.Antepspor'la aralarının bozulduğunu kaydeden Kızıl, "Ancak sonradan Başkan Celal Doğan'ı arayarak sorunu hallettim. Engin'in yerine, ondan daha iyi olan Yasin Sülün'ü kadromuza dahil ettik. Yasin'in, gücümüze güç katacağına inanıyorum. Önceki gün Hikmet Karaman'la Akmerkez'de karşılaştık. Raşit Hoca da yanımdaydı. Yaptığımız işlere ve aldığımız oyunculara çok şaşırdı. Lige büyük bir hava getirdiğimizi, önümüzde kimsenin duramayacağını söyledi. Bu da bizi çok mutlu etti" dedi.

Kaynak:Kent (y-ö)

27.06.2005
(g) (g) (g) (g) (g) (b) (b) (b) (b) (a)

emirduman
27.Haziran.2005, 16:33
Abi yanlız ben birşey sorcam, Magazin demişsin, ilk yazdığın haber uygundu ama, diğer yazdıkların normal futbol haberi, ben buraya biraz ilk yazdığın haber tarzı haberler yazılcak diye anlamıştım, acaba ben mi yanlış anladım, bir açıklarsan?...

pasamatexas
27.Haziran.2005, 19:00
Bursaspor Taraftarları Hatıra Ormanı Projesi

Bursasporum.com forum alanında filizlenen Bursaspor ormanı projesi 1-2 hafta gibi bir sürede yoğun talep görerek 545 rakamına ulaştı. Kampanyanın TSC, Unitimsah, Gümçed,Listim ve Bursasporum.com tarafındanda desteklenmesi ile beraber daha geniş alanlardanda destek görmesi için tüm kamuoyu ile paylaşarak gerekli desteği alarak Bursaspor adını yaşatacak Orman projesinin gövde bulması için Bursa' nın her kesiminin desteğini bekliyoruz.

Özellikle medya kuruluşları ASTV, Bursahakimiyet, Bursahaber, Olay Tv, Olay Gazetesi, Hürriyet Bursa gibi yayın organlarının organizasyona bültenlerinde yer vererek katılımların yükselmesi konusunda katkı göstermeleri kampanyanın gelişimi için önemlidir.

Aynı zamanda eski başkanlar ve yönetim kurulunda görev yapanlarla beraber şu anki mevcut yönetimin kampanyadaki katılımı 10 binler seviyesine çıkaracak katkıları göstereceklerinden şüphe bile etmiyoruz.

Kampanya katılım göstermek isteyenlerin 0.224.2221597 numaralı telefondan kampanya yetkilisi Yetkin ÖNÜRMEN ile görüşüp yada [email protected] adresine mail atarak isim ve adet bildirmeleri gerekmektedir

Not:Kampanya Bursasporum.com forum alanında filizlenmekle beraber Bursasporum.com projesinden ziyade kentli bilincine sahip doğa severlerin ve tüm Bursasporluların kampanyasıdır.

ORMANSIZ VE AĞAÇSIZ TOPRAK VATAN DEĞİLDİR (Mustafa Kemal ATATÜRK)

27.06.2005

ok al sana magazın haberı futbolla ılgılı degıl !!!!!!!!!!!1111 (b) (b) (b)
(ı) (ı) (ı) (ı) (ı) (ı) (ı)
kıyametın koptugunu gorsenız bıle elınızde agac varsa onu dıkın!!
HZ.Muhammed(S.A.S.)

capriceman
27.Haziran.2005, 23:20
Bu nedir ya böyle? Bursaspor temsilciliği yapmayın arkadaşım her yerde.

dinaMYt
28.Haziran.2005, 01:20
mesj yazmış olmak için msj yamayalım yaw banane hatıra ormanına katkı yapmış insanların listesinden (f) (f) (f)

emirduman
28.Haziran.2005, 01:35
Aman, ne magazin ne magazin...

capriceman
28.Haziran.2005, 01:40
Bursa'da taş kıpırdasa haber olacak neredeyse.

pasamatexas
28.Haziran.2005, 12:52
arkadas tamam bu dakar kızmayın sıldım o msjı ...
(r) :mrgreen: :mrgreen:

İLHAN MANSIZ, KADIN DERGİSİ DISHY'E KARTAL DÖVMESİ İLE POZ VERDİ..!
Göğsünde kartal dövmesi var
1 Temmuz'da piyasaya çıkacak olan kadın dergisi 'Dishy'e konuşan ünlü futbolcu İlhan Mansız, ilginç açıklamalarda bulundu. Çocuğu olduktan sonra büyük değişimler yaşadığını belirten Mansız, agresifliğine ilişkin olarak, "Bu sayede buralara geldim. Buna da devam edeceğim..." dedi.

Japonya'da Vissel Kobe takımında top koşturan ve Almanya'nın Herta Berlin takımına transfer olduktan sonra sakatlığı nedeniyle burada bir amatör maça çıkabilen ve şimdi de sahalarda görünmeyen İlhan Mansız, 'Dishy' dergisine birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu. Seksi manken Deniz Akkaya'nın yayın direktörlüğünü yaptığı 'Dishy' isimli kadın dergisi 1 Temmuz'da piyasaya çıkacak. Mansız röportajını Çağla Kalafat yaptı. Fotoğraflar Yağmur Kızılok'a ait.

FUTBOL: İSTANBUL'DA OYNAYACAĞIM

* Daha ne kadar futbol oynayabilirsiniz, yani moralinizi bozmaya çalışmıyorum... Hayır tabii, yaş artık 30. En fazla 4-5 yıl daha futbol yapabilirim.

* Bu dört beş senenin hedefi ne? Olursa İstanbul.

* Milli takım? Önemli bir hedef fakat önce takım içinde, takım seviyesinde bir performans göstermeliyim, daha sonra...

* Sizin hırsınızda bir adamın "İki yıl sonra milli takımdayım" demesini beklerdim. Hırsımdan bir şey kaybetmedim sadece gerçekçiyim. Hazırım ama tekrar en üst seviyeye çıkmam belli bir zaman alacak. Bu yüzden önce kulüp bazında performansımı yükseltmeliyim.

* Sahada agresifsiniz. Bunu bir yanlış olarak görüyor musunuz? Hayır. Ben bugüne kadar böyle oynadım. Agresif ve hırslı olmamdan dolayı buralara geldim. Bunu da devam ettirmeyi düşünüyorum. Ama gece çıkmamız mesela, tabii ki hata. Bunlardan da ders çıkarıyorum. Daha sonra genç oyunculara baktığımda, onlar da bizim yaptığımız hataları yapıyor. Biz de onlara 'akşamları çıkma' veya 'biraz kendine dikkat et' gibi nasihatler vermeye çalışıyoruz. Onlardan da bizim o yaşlardaki aynı reaksiyonu alıyoruz. Herkes kendi dersini kendi çıkartmalı.

Artık daha az egoistim

* Kızlara zaman ayırmaya ne zaman başladınız? 17-18 yaşlarında galiba ama yine de futbol öncelikliydi. Önce futbol, daha sonra ben, sonra kızlar...

* Uzun süreli bir ilişkiniz oldu mu? Son ilişkim en uzunuydu.

* Bu ilişkiniz sizde nasıl bir değişiklik yaptı? Onun anne, benim de baba olmam dışında mı? Bundan daha büyük bir değişiklik olmaz zaten. Aslında sadece ilişki değil ama aynı zamana denk gelen sakatlık dönemimden sonra daha olgunlaştığımı düşünüyorum. Daha sakinim. Daha çok kendimi değil de, diğer insanları da düşünmeye başladım. Daha az egoist oldum.

* Çocuğunuz, Aimee, kaç yaşında? Ağustosta iki yaşına girecek.

* Nasıl bir babasınız? Kızınızı birinci sıraya koymanız artı puan tabii ama... Kızınız sizin hakkınızda ne düşünüyor? İnşallah iyi düşünüyordur. Her gün telefonla görüşüyoruz. Onunla bebek dilinde konuşuyoruz. Kızım doğduktan sonra futbol ve sakatlıklar yüzünden başka ülkelerde bulunduğumdan fazla zaman ayıramadım.

Deniz Akkaya gibi bir dergi geliyor

Dishy, temmuz ayından itibaren piyasada olacak bir kadın, moda ve yaşam dergisi. İngilizce sözlük karşılığı 'seksi ve cazibeli' olan derginin yayın direktörü ve marka müdürü Deniz Akkaya. Her ay derginin kapağını ve içini süslemenin yanı sıra Akkaya, dergiye vizyonu ve ruhunu da katacağı iddiasında. "Dishy, Deniz Akkaya gibi bir dergi; her daim şaşırtıcı, merak uyandıran, hep bir adım önde, trendleri takip etmek yerine trend yaratan, güzel, cesur ve kendine güvenli" diye konuşan Akkaya, Dishy'nin daha piyasaya çıkmadan markalaştığını belirtiyor. Akkaya şöyle konuşuyor: "Şimdiden rekor sayıda reklam aldı. Daha piyasaya çıkmadan basında da kendinden söz ettirdi. Bu avantajın hakkını vermek için de yazı ve fotoğraf kalitemize büyük önem veriyoruz. En başarılı fotoğrafçılarla ve en iyi moda editörleriyle çalışıyoruz. Dergi kadromuz, aylık dergilerin yanı sıra, gazete, gazete ekleri ve haftalık yayınlarda yıllarca çalışan gazetecilerden oluşuyor. Dolayısıyla her birinin haberci özelliği de var. Bu da dergiye çok farklı bir bakış açısı kazandıracak."

m_ulu85
11.Temmuz.2005, 21:36
Allahtan C/P yapmıyorsun ha...