PDA

View Full Version : Çalışkan, Arda'ya fiyat biçti

REsist JuvE11
05.Ekim.2006, 04:11
İki sezondan beri Turkcell Süper Lig’e damgasını vuran, herkesi kendisine hayran bırakan, G.Saray’ın ‘son yıldızı’ Arda Turan için menajer Ceylan Çalışkan fiyatı biçti:
http://www.dumparump.com/thumb/498/Drv44AO.jpg (http://www.dumparump.com/view.php?id=Drv44AO)
Yıldızların menajeri Ceylan Çalışkan, G.Saraylı Arda’ya fiyat biçti: “Kaliteli, değerli ve genç bir oyuncu. Şimdiye dek ortaya koyduğu başarıyı sezon sonuna kadar sürdürecek olursa, 10 milyon Euro’dan aşağı transfer yapmaz.”

İki sezondan beri Turkcell Süper Lig’e damgasını vuran, herkesi kendisine hayran bırakan, attığı ve attırdığı gollerle adından söz ettiren 19 yaşındaki G.Saray’ın ‘son yıldızı’ Arda Turan için ‘ünlülerin menajeri’ diye adlandırılan Ceylan Çalışkan fiyatı biçti: “10 milyon Euro’dan aşağıya gitmez.” John Carew, Fatih Tekke, Delgado ve Jean Tigana’nın da menajerliğini üstlenen Çalışkan, önceki gün Sanem Altan ile yaptığı röportajda “İngiltere bekle beni!.. Emre ile çok yakınız, transfer için bana yardım ediyor. Özellikle İngiltere’yi çok istiyorum. Savunma elemanları ağır, seyircileri alkışa hazır. Yani tam bana göre. G.Saray Kulübü ile 4.5 yıllık bir sözleşmem bulunuyor. Ancak başkanımız Özhan Canaydın izin versin, hemen gitmek isterim” diyen Arda için şu açıklamaları yaptı:

‘ÇIKIŞINI SÜRDÜRMESİ GEREKİR’
“Geçen sezon Vestel Manisa’da başladığı çıkışı ve bu yıl oynadığı 8 maç var. Çok kaliteli, değerli ve genç bir yetenek. Ama Avrupa’da 7-8 maça bakarak bir futbolcuya değer biçmezler. Şu anda ortaya koyduğu başarılı performansı sezon sonuna kadar sürdürürse, 10 milyon Euro’dan aşağıya transfer yapmaz. Zaten bir Türk takımı da yurt dışından bir oyuncu almaya kalksa, bundan aşağıya bir rakam ödemez. Bu nedenle Arda’nın geleceği gerçekten son derece parlak.”

‘DEĞERİ HEP ARTIYOR’
Bu arada diğer menajerler de G.Saray altyapısından yetişip, Milli Takım’a kadar yükselen ve başarılı performansıyla baş döndüren yıldızı Arda Turan için çok olumlu görüşler bildiriyor. İşte bu görüşlerden bazıları şöyle:

Ali Egesel: “Arda’ya şu anda değer biçmek çok kolay. Avrupa’daki genç yıldızlara bakarak, onun için de 20-30 milyon Euro edebilir diyebiliriz. Bunun en güzel örneği Barcelonalı Messi. Ama Türk futbolcularının Avrupa’da pek başarı gösterememesi, bu rakamı realize etmiyor. Şu an için direkt bir rakam söylemek yanlış olur. Ama değeri her geçen gün katlanarak artıyor.”

‘O BİR YILDIZ ADAYI’
Saffet Sancaklı: “Şu an için Arda’ya direkt bir fiyat biçmek yanlış olur. Halen yıldız değil, yıldız adayı. Ancak Arda’nın sezon içindeki performansı, zaten fiyatını da belirleyecektir.”

Bülent Tulun: “Öncelikle Arda’nın bonservisi çok göreceli. Sözleşmesini ben yaptığım için ‘Bilmem ne kadar ücret getirirse, takımdan hemen gidebilir’ diye madde bulunduğunu çok iyi biliyorum. Arda için çok değişik şartlarda, farklı fiyatlar verilebilir. Örneğin Ribery gibi bir yıldızı G.Saray 2 milyon Euro’ya almıştı.”

Kaynak: Vatan

GeNç KaRTaL
05.Ekim.2006, 06:10
bildiğim kadarıyla yönetim 2009 a kadar bırakmayacakmış ama bellimi olur

Koray Düşova
05.Ekim.2006, 06:25
Freddy Adu 90 000 000 dolar eder diyordu Amerikanlar,Arda'nın bu kadar etmesi normal zaten Galatasaray fiyat biçmişti,15 milyon euro...

SYLaR
05.Ekim.2006, 10:45
Ah ah Arda bir Brezilyalı olsaydı şu an tüm Dünya ondan bahsediyodu

Ilhan
05.Ekim.2006, 11:39
Freddy Adu 90 000 000 dolar eder diyordu Amerikanlar,Arda'nın bu kadar etmesi normal zaten Galatasaray fiyat biçmişti,15 milyon euro...

adu gerçektan 90 milyon dolar eder bence. ama dc united onun için yanlış bir tercih oldu.

arda bence arda fizik olarak biraz daha güçlendiğinde ve mental olarak tamamladığında (ki bu süreç bu seneki şampiyonlar ligi macerasıyla hızlanacaktır) zamanında dünyanın en pahalı futbolcusu figo'dan hiç bir farkı kalmayacaktır. en iyi kulüplerde oynayacaktır.

yeter ki futbolcumuzun reklamını iyi yapabilelim.

TaşkınMahmut
05.Ekim.2006, 12:04
SÜper bir futbolcu. Hep aynı hareketleri yapmasına rağmen rakiplerini şaşırtmayı çok iyi biliyor.

SYLaR
05.Ekim.2006, 12:08
SÜper bir futbolcu. Hep aynı hareketleri yapmasına rağmen rakiplerini şaşırtmayı çok iyi biliyor.
C.Ronaldo da hep aynı hareketleri yapıyor:)

Scocco
05.Ekim.2006, 12:09
Çok teknik ve klas bir oyuncu. Ama Galatasaray'ın Arda'yı elinden çıkarması çok zor gözüküyor. 2010'a kadar da sözleşmesi bulunuyor işte bu çok güzel:D

Ilhan
05.Ekim.2006, 12:10
Çok teknik ve klas bir oyuncu. Ama Galatasaray'ın Arda'yı elinden çıkarması çok zor gözüküyor. 2010'a kadar da sözleşmesi bulunuyor işte bu çok güzel:D

30 milyon euro'yu gösterirlerse gider.

TaşkınMahmut
05.Ekim.2006, 12:25
C.Ronaldo da hep aynı hareketleri yapıyor:)

valla bana Ronaldo iyi bi futbolcu gibi gelmiyor.bence bizim Arda daha iyi ronaldodan ama arda Portekizli veya Brezilyalı değil maalesef :( O yüzden türkiye'nin yıldızı olabilir gibime geliyor sadece.

SYLaR
05.Ekim.2006, 12:28
Ah ah Arda bir Brezilyalı olsaydı şu an tüm Dünya ondan bahsediyodu

valla bana Ronaldo iyi bi futbolcu gibi gelmiyor.bence bizim Arda daha iyi ronaldodan ama arda Portekizli veya Brezilyalı değil maalesef :( O yüzden türkiye'nin yıldızı olabilir gibime geliyor sadece.

Dediğim gibi Arda bir Brezilyalı vs olsaydı Tüm Dünya ondan bahsediyordu
Ama bunda birazda bizim suçumuz var.Adu vs. gibi 14 yaşında süper yetenek denen adamlar medyaya yansıtılıyor.Bu şekilde Dünyada adlarını duyuruyorlar.Ama biz kendi futbolcularımıza gerektiği kadar değer vermiyoruz:(

Del Piero_10
05.Ekim.2006, 12:41
Dediğim gibi Arda bir Brezilyalı vs olsaydı Tüm Dünya ondan bahsediyordu
Ama bunda birazda bizim suçumuz var.Adu vs. gibi 14 yaşında süper yetenek denen adamlar medyaya yansıtılıyor.Bu şekilde Dünyada adlarını duyuruyorlar.Ama biz kendi futbolcularımıza gerektiği kadar değer vermiyoruz:(

merak etme birkaç videosunu Juventus forumlarına koydum

avustralyadan bile bir dahaki maçı ne zaman diye soruyorlar:)

SYLaR
05.Ekim.2006, 12:44
merak etme birkaç videosunu Juventus forumlarına koydum

avustralyadan bile bir dahaki maçı ne zaman diye soruyorlar:)
Ellerine sağlık :).Medya bizim gençlerimizi biraz ön plana çıkarsa bizde ne cevherler var

TaşkınMahmut
05.Ekim.2006, 12:49
Sabri yi bile bilirlerken Arda yıda bilmeleri gerekir ;;)

Ilhan
05.Ekim.2006, 12:50
Sabri yi bile bilirlerken Arda yıda bilmeleri gerekir ;;)
sabri bence hasan şaş'la beraber Türkiye'nin en iyi orta yapan oyuncusu. Ama arda başka

TaşkınMahmut
05.Ekim.2006, 12:53
http://www.youtube.com/watch?v=jsGUaFZJtdc

http://www.youtube.com/watch?v=9KXU08vyLIM&mode=related&search=

alın 2 video ;;)

sabri bence hasan şaş'la beraber Türkiye'nin en iyi orta yapan oyuncusu. Ama arda başka

bide orta açmayı bilse :)

http://www.youtube.com/watch?v=fb-hrfNhxgo buda güzel

Nedvedmania
05.Ekim.2006, 12:59
umarım bu adamı (çocuğu) elimizden kaçırmayız

SYLaR
05.Ekim.2006, 13:01
umarım bu adamı (çocuğu) elimizden kaçırmayız
Arda vefalı birisine benziyor.Bazıları gibi vefasızlık yapıp gitmez inşallah

Eray Dengiz
05.Ekim.2006, 13:37
Bundan 2 ay önce Arda'nın 15 milyon dolar etmeyeceğini diyorduk şimdi ise 15 milyondan daha çok edeceğini söylüyoruz.. Ribery ile Arda çok farklıdır. Sonuçta Arda küçüklükten beri bu takımda, yetişmiş, kendi geliştirmiştir. Böyle bir şey yapacağını zannetmiyorum. Zaten 2009 yılına kadar bizde biz satmadıkça kimseye gidemez.

Benim görüşüme göre 4-5 sene oynatalım 24-25 yaşında 30-40 milyon dolara (eğer aynı performansı devam ederse) satalım.. Böylece Avrupa'da oynamış olur, bize büyük paralar kazandırmış olur.

scolari12111
05.Ekim.2006, 13:55
arda hemen gitmek mi istiyormuş anlamadım?bence der hatta daha fazlası eder açık artırma da iyi gdier bence.rakipleri birbirine düşürerek.

Del Piero_10
05.Ekim.2006, 14:14
Bundan 2 ay önce Arda'nın 15 milyon dolar etmeyeceğini diyorduk şimdi ise 15 milyondan daha çok edeceğini söylüyoruz.. Ribery ile Arda çok farklıdır. Sonuçta Arda küçüklükten beri bu takımda, yetişmiş, kendi geliştirmiştir. Böyle bir şey yapacağını zannetmiyorum. Zaten 2009 yılına kadar bizde biz satmadıkça kimseye gidemez.

Benim görüşüme göre 4-5 sene oynatalım 24-25 yaşında 30-40 milyon dolara (eğer aynı performansı devam ederse) satalım.. Böylece Avrupa'da oynamış olur, bize büyük paralar kazandırmış olur.

4,5 sezon oynarsa,tuncay gibi yok olup gider

paco
05.Ekim.2006, 15:24
galatasaray da arda gibi bizi heyecanlandıran bir futbolcu daha yok ... satılırsada yerine onun gibi bize heyecan yaşatacak genç teknik bir futbolcu alınması lazım ki galatasaraya maçlarında o oyuncunun özel seyircisi olsun ....
bence arda gibi bir oyuncuda oğuz sabankay olacak ... f.b alex i aldığı gün bizde oğuz u sanırım amatör bir kulüpten transfer ettik üstelik arda ve uğur un tavsiyesiyle alınmış ... bence bu oyuncuya da dikkat edin .. henüz 17 yaşında sadece fizik gücü eksikliği var ...

TaşkınMahmut
05.Ekim.2006, 15:51
monchengladbach maçında mükemmeldi Oğuz. Akhisar spordan alınmıştı galiba

nekop
05.Ekim.2006, 16:54
arda iyi bir oyuncu fakat 1-2 yil daha pismesi gerekir ondan sonra istedigi takima gitsin...ayrica ribery denilip duruyor bu dava sonuclanmadimi hala ?

Emurafu
05.Ekim.2006, 16:57
beyler arda kolay kolay galatasaraydan gitmez
10 milyn dolar degeri cok iyİ arda bir barcelonada oynasa degeri suan 50 milyon dolar vardı

REsist JuvE11
05.Ekim.2006, 17:00
sabri yi bilmem ama hasan kötü orta açıyo

dick
05.Ekim.2006, 17:00
monchengladbach maçında mükemmeldi Oğuz. Akhisar spordan alınmıştı galiba

Fenerbahçenin Alex'i aldığı gün alınmış hatta.

Arda şu kadar eder bu kadar eder diyoruz da kendisini gerek şampiyonlar ligi gerek ise milli maçlarda göstermesi lazım.Diğer türlü bir çocuk varmış Türkiyede çok iyiymiş deyip bırakın 10 milyonu 5 milyon bile vermez.

TaşkınMahmut
05.Ekim.2006, 17:17
Liverpool maçında ben en iyi oyuncuydu arda.

senderson
05.Ekim.2006, 17:44
Arda'ya bu parayı vermezdim bir teknik direktör olsaydım.En fazla 4.5 M€

REsist JuvE11
05.Ekim.2006, 17:49
bu adama bu parayı vermezdim bir teknik direktör olsaydım.En fazla 4.5 M€
arda dan mı bahsediyorun

Universal
05.Ekim.2006, 17:52
Bu gidişle Arda'yı şımartacaklar.... Çabuk yükselen çabuk düşermiş....

TaşkınMahmut
05.Ekim.2006, 17:53
senderson çok taraflı yaklaştığı için ondan öyle demiştir. Fenerde olas o rakamı deseler o kişiye hakaret bile edebilirdi ;;)

REsist JuvE11
05.Ekim.2006, 17:57
senderson çok taraflı yaklaştığı için ondan öyle demiştir. Fenerde olas o rakamı deseler o kişiye hakaret bile edebilirdi ;;)
galiba öle..tarafsız yaklaşmak lazım..arda bence daha çok eder

Cengo
05.Ekim.2006, 17:58
En fazla 4-5 Milyon Dolar eder.

2-3 aylık oyunu ile nerelere getirdiniz, sonu kötü gidiş bu yolun.
Kimseye haddinden fazla değer vermeyeceksin ki kibirlenmesin.Arda'nın performansı bir kere düşüşe geçerse bir daha toparlanması imkansız gibi olur..

senderson
05.Ekim.2006, 18:04

Kimseye haddinden fazla değer vermeyeceksin ki kibirlenmesin.Arda'nın performansı bir kere düşüşe geçerse bir daha toparlanması imkansız gibi olur..
TaşkınMahmut ve tardelli11 bu msjı dikkatli okumanızı tavsiye ederim....

REsist JuvE11
05.Ekim.2006, 18:12
TaşkınMahmut ve tardelli11 bu msjı dikkatli okumanızı tavsiye ederim....
ben okudum..bundan çıkarmam gereken şey ne?zamanında emre ye söylenenler şimdi de ardaya söyleniyo..arda emre nin yolunda gidiyo(futbol bakımından)zaman geçtikçe göreceğiz..merak edilmesin arda tuncay gibi olmayacak

Emurafu
05.Ekim.2006, 18:14

biz getirmedik bu hale menejeri acıklamıs

Arda'ya bu parayı vermezdim bir teknik direktör olsaydım.En fazla 4.5 M€
kardes bence abartmıssın futbol yorumlarında lütfen yorumsuz ol hem arda cok genc bir oyuncu ondan degeri fazla

nekop
05.Ekim.2006, 18:16
sendersona abarma diyorsunuz kendiniz adami ronaldinho yaptiniz neredeyse...

Emurafu
05.Ekim.2006, 18:17
sendersona abarma diyorsunuz kendiniz adami ronaldinho yaptiniz neredeyse...
yok kardes ya abartmıyoz hem menejeri acıkladı degerini bviz degil lütfen konunun basını okuyun..........yetenegi neyse ooooo

LaKe
05.Ekim.2006, 18:44
Arda, bence harika ve geleceği çok parlak bir futbolcu. Ancak daha şimden Arda'ya fazla fiyat biçmek pek akıllıca değil. Tamam 10 MN Euro, Çalışkanın dediği gibi sezon sonuna kadar bu şekilde giderse eder. Hatta daha üstüne de çıkar. Ancak şu an için bu oyuncu bu kadar şımartılmamalı. Arda'yı dikkatli yetiştirmeliyiz...

TaşkınMahmut
05.Ekim.2006, 18:49
vallaha ben dünya para eder die bişey yazmadım. Başlık herşeyi açıklıyor.Ayrıca arda 2-3 aydır böyle değilki. Geçen seneden beri böyle.

LaKe
05.Ekim.2006, 19:15
Ben medyanın Arda'yı bu kadar övmesinden şunu anlıyorum: Türkiye'den çok iyi bir genç yetenek çıkmayalı gerçekten uzun zaman olmuş...

Universal
05.Ekim.2006, 20:24
Konu dışı mesaj atmayalım konuyu Ardan'ın fiyatından röpartajına çekmeyi nasıl başardınız anlamıyorum birde FM'den örnek var FM ile gerçek futbol bir mi? Lütfen konu dışı mesaj atmayalım.

paco
05.Ekim.2006, 23:31
ardaya 4-5 milyon € para biçenlere söyleyecek tek kelime bulamıyorum aslında buluyorum ama söylesem kabul etmiyecekler ama yinede söylüyeyim bu kıskançlıktan başka bişey değildir ... yani tamam belki 30 milyon € lar etmez ama bari 4-5 deyipte taraflı olduğunuzu ortaya koymayın .... arda taraflı tarafsız herkezin beğenisi kazanmıştır bazı gfb liler in hariç .... arda oynadığı her maça damgasını vuruyor ki buna liverpool maçı da dahil ...ve 19 yaşında ... şu anda arda yı 10 milyon € ya satarlarsa ben üzülürüm hemde çok üzülürüm ama 4-5 milyon € eder diyen arkadaşlar da eminim çok sevinirler .....

cureshot
05.Ekim.2006, 23:36
bu ülke serkan aykutlara ayhan akmanlara 8 milyon dolarlar vermiş bir ülke.ayrıca elvir baljiçi reale kaça satmıştı fener hatırlasanıza. ribery de bize gelip kısa bir süre sonra parlamıştı ve paha biçilemez olmuştu hatırlarsanız ayrıca yani hele bi durun sezon sonunu bekleyelimler biraz insafsızlık oluyor. elinizi vicdanınıza koyun. bu adam 10 milyon eurodan aşağı etmez. sezarın hakkı sezara şimdi.

Eray Dengiz
06.Ekim.2006, 00:18
Pardon ama hangi 2-3 aylık oyunu?
Bu adamın pafta geçmişi yok mu? Bu adamın V.Manisa ile geçmişi yok mu? Bu adamın en az 2-3 senelik bir geçmişi var. Küçük yaşlarda daha adı sanı duyulmamış futbolculara milyon dolarlar veriyorlar bizim Ardamıza vermiyolar mı? Onlar o kadar para etmeyen futbolculara yüksek maliyet ödüyorlar, bizim Arda'ya gelince o kadar para etmez deniliyor. Niye? Çünkü Türkiye'de futbol oynuyor.. İlginç

senderson
06.Ekim.2006, 00:26
yani diyosunuzki avrupdan gelicek bir klüp gelip ardaya 10 m€ mu verecek??

cureshot
06.Ekim.2006, 00:35
kardeş sen biraz hırslanmışsın galiba ama bi okusan yazdıklarımızı hak vereceksin. real madrid ondan daha fazla bir parayı elvir baljiçe vermedi mi. ardaya neden vermesinler ki.

tosunpasa
06.Ekim.2006, 00:37
kardeş sen biraz hırslanmışsın galiba ama bi okusan yazdıklarımızı hak vereceksin. real madrid ondan daha fazla bir parayı elvir baljiçe vermedi mi. ardaya neden vermesinler ki.
ya gerçekten avrupanın herhangi bi takımının ardaya bu fiyatı verceğine inanıyosanız diyecek bişey yok

cureshot
06.Ekim.2006, 00:40
ya gerçekten avrupanın herhangi bi takımının ardaya bu fiyatı verceğine inanıyosanız diyecek bişey yok

verirler vermezler o ayrı ama piyasa koşullarına baktığın zaman ardanın değeri budur yani. millet 12 yaşındaki futbolcu adaylarına milyon euroları veriyor potansiyel gördüğü için. ardada hem potansiyel hem performans var. siz sürekli neden versin deyip duruyorsunuz. ben de size soruyorum. vermemeleri için bir tek mantıklı sebep söyler misiniz?

tosunpasa
06.Ekim.2006, 00:44
verirler vermezler o ayrı ama piyasa koşullarına baktığın zaman ardanın değeri budur yani. millet 12 yaşındaki futbolcu adaylarına milyon euroları veriyor potansiyel gördüğü için. ardada hem potansiyel hem performans var. siz sürekli neden versin deyip duruyorsunuz. ben de size soruyorum. vermemeleri için bir tek mantıklı sebep söyler misiniz?
vermemeleri için bi neden söyliyeyim avrupa ligleri başka türkiye ligi başka kaliteye sahip arda kendini daha yeni geliştiriyo ve bi avrupa klübü onu pişmeden almaz dediğim gibi avrupa ligi başka türkiye ligi başka

cureshot
06.Ekim.2006, 00:52
vermemeleri için bi neden söyliyeyim avrupa ligleri başka türkiye ligi başka kaliteye sahip arda kendini daha yeni geliştiriyo ve bi avrupa klübü onu pişmeden almaz dediğim gibi avrupa ligi başka türkiye ligi başka

fikirlerine saygım var ama söylediklerin bence mantıklı değil çünkü;

1- baljiç de bu ligden gitiiiiiiiiiiiiiiii. bunu kaç kere söylemem gerekiyor acaba.

2- yine dediğim gibi (mesajları lütfen dikkatli okuyun ona göre cevap yazın manası çıkıyor buradan) 12 yaşındaki yıldız adaylarına tonla para veriliyor avrupada. gelişimi filan beklemiyor kimse çünkü futbol artık çok büyük bir endüstri haline geldi günümüz global dünyasında. potansiyel varsa takımlar bunu kaçırmaz.

tosunpasa
06.Ekim.2006, 00:56
fikirlerine saygım var ama söylediklerin bence mantıklı değil çünkü;

1- baljiç de bu ligden gitiiiiiiiiiiiiiiii. bunu kaç kere söylemem gerekiyor acaba.

2- yine dediğim gibi (mesajları lütfen dikkatli okuyun ona göre cevap yazın manası çıkıyor buradan) 12 yaşındaki yıldız adaylarına tonla para veriliyor avrupada. gelişimi filan beklemiyor kimse çünkü futbol artık çok büyük bir endüstri haline geldi günümüz global dünyasında. potansiyel varsa takımlar bunu kaçırmaz.
benimde senin fikirlerine saygım var büyüğümsün en nihayetinde;) ama mesajıma dikkat ettiysen arda daha pişmemiş dedim yani tecrübesiz o kadar para etmezayrıca baliç real madride gittiğinde yeterince tecrubeliydi

cureshot
06.Ekim.2006, 01:02
benimde senin fikirlerine saygım var büyüğümsün en nihayetinde;) ama mesajıma dikkat ettiysen arda daha pişmemiş dedim yani tecrübesiz o kadar para etmezayrıca baliç real madride gittiğinde yeterince tecrubeliydi

dönüp dönüp aynı şeyi sölüosun. o yüzden konu üzerinde daha fazla kafa yormanın bi esprisi yok. ben baljiç örneğini dikkat edersen türkiye liginden oyuncu gitmez dediğin için verdim tecrübe açısından değil. tecrübe ile ilgili olan 2. maddediydi. dediğim gibi ya mesajları dikkatli okumuyorsun ya da işine geldiği gibi yorumluyorsun. neyse canın sağolsun kardeşim.

Sheriff
06.Ekim.2006, 01:45
Neyse tartışma bitmiş görünüyor. Ben büyük bir takımda olsam Arda'yı ne pahasına olursa olsun alırım.Fiyatta bence bunun 2-3 katı fln eder:D

Emurafu
06.Ekim.2006, 01:53
yaw anlamıyormusun menejeri demişki onun degeri 10 milyon dolar demiş ondan asagı kimseyle transfer görüsmesi yapmayız demiş bu kadar basitttt

SYLaR
06.Ekim.2006, 02:02

Messiye 2-3 aylık oynuyla ""new mardona" dedik.Hem Arda 2 sezondur böyle bir performans gösteriyor

Ilhan
06.Ekim.2006, 02:06
Messiye 2-3 aylık oynuyla ""new mardona" dedik.Hem Arda 2 sezondur böyle bir performans gösteriyor

ABOOO yazdığına pişma olmuştur. ermoon da sen de haklısın. arda manisa'da iken de çok iyiydi.

aLka
06.Ekim.2006, 02:06
bi arkadas fizigini yükseltmeli demiş katılıyorum ikili mücadelelerde zayıf kalıyor.su an için bu fiyatı hak ediyo, ilerde bu performansını arttırırsa daha fazla eder..

Emurafu
06.Ekim.2006, 02:19
performansını attrırı ama iyisallah sakatlanmaz

Sheriff
06.Ekim.2006, 02:30
Ewet futbolcuların kabusu sakatlık.Kaç futbolcuyu bitirdi inş. Arda'ya öyle birşey olmaz.

Emurafu
06.Ekim.2006, 02:36
valla bu yüzden daha konusmuyom adama nazar degcek

paco
06.Ekim.2006, 02:58

yani sende diyosun ki arda 4-5 milyon € eder? valla çok ilginç aynı arda dan bahsetmiyoruz heralde ...

REsist JuvE11
06.Ekim.2006, 03:58
wermez dimi..hatta free ye gider..gs ardadan kurtulduğu için para dahi werir....ya bu kıskanç dawranısların nedeni ne?dünyada ne rezil topçular war,10-20miyonlara transfer oluolar..bende de diyorumki...arda 10milyondan fazla eder..

dnz498
06.Ekim.2006, 12:37
Arda şu an ve U19 oynadığı zamanlarda birçok ingiliz kulübü tarafından izlendi kendisine taa o zaman 6M Avro fiyat biçildi (tothenham tarafından-bu bir duyumdur) yani sözün özü şu anda Arda 10M rahat eder

Del Piero_10
06.Ekim.2006, 12:43
carrick gibi berbat adam 26miyon avro fiyatla transfer oluyorsa Arda rahat o kadar para eder

Redrum
06.Ekim.2006, 12:44
çok rahat eder ya kıskançlığın manası yok bırakın ya...
Adam süper hemde genç bak 25 yaşında olsa 4-5 m eder haklısnıız ama herif genç ondan sebep rahat 10m olur...

dnz498
06.Ekim.2006, 12:51
çok rahat eder ya kıskançlığın manası yok bırakın ya...
Adam süper hemde genç bak 25 yaşında olsa 4-5 m eder haklısnıız ama herif genç ondan sebep rahat 10m olur...
o 25 yaş bir futbolcu için en verimli olduğu yaş sınırı içindedir o sebeple futbolcunun değeri o yaş sınırı içinde eğer iyi bir futbolcu ise katlanır

Redrum
06.Ekim.2006, 12:56
abicim genç yetenekler daima daha pahalıdır ama bu adam 25 yaşına kadar böyle dewam ederse o zmana baya katlanır ben sadece 25 yaşındaki bi herifin 2 ay iyi oynamasından bahsediorum;;)

REsist JuvE11
06.Ekim.2006, 16:43
Galatasaray ve A Milli Takımın genç yıldızı Arda Turan, sarı-kırmızılı kulüple sözleşmesinin sürdüğünü belirterek, ''Galatasaray Avrupa'nın en büyük takımlarından biri. Niye Avrupa'ya gideyim ki?'' dedi..
http://www.dumparump.com/thumb/270/IBbNy10.jpg (http://www.dumparump.com/view.php?id=IBbNy10)
Galatasaray forması altında elde edeceği başarılar sonrasında yine de Avrupa'da oynamak isteyebileceğini dile getiren milli oyuncu, ''Zamanı geldiğinde kulübüm de uygun gördüğü takdirde Avrupa'da oynamak isterim'' diye konuştu.

Sezon başından beri Galatasaray forması altında ortaya koyduğu performansla genç yaşında (A) milli olmanın gururunu yaşayan Arda, insan hayatının bir anda değişebildiğini ifade ederek, ''Sezon başında Vestel Manisaspor'da kendimi göstersem de olurdu. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim her zaman genç yeteneklere şans verdiğini gösteriyor. Tabii ki insan hayatı bir anda değişiyor. Bu kadar çabuk olmasını kimse beklemiyor. Ama olmasından rahatsızlık duymadım'' ifadesini kullandı.

-''TARAFTARLARLA ARAMIZDA İYİ BİR BAĞ VAR''-
Galatasaray taraftarının önünde oynamanın müthiş duygu olduğunu ifade eden genç oyuncu, ''Taraftarlarla aramda iyi bir bağ var. İnşallah böyle devam eder'' diye konuştu.

-''ŞUTUMUN EKSİK OLDUĞUNU GÖRÜYORUM''-
Arda, genç bir oyuncu olarak şutunun eksik olduğunu düşündüğünü dile getirdi.

Eksikleri konusunda açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılı oyuncu, biraz daha çabuklaşabileceğini, ama çabuklaşması halinde yeteneklerinin körelebileceğini söyledi.

Geçen sezon Galatasaray'da görev alan genç arkadaşlarının ortaya koyduğu performansın birçok oyuncunun önünü açtığını kaydeden Arda, ''Ben şu anki durumumdan memnunum. İnşallah daha iyi olacak. Zaman geldikçe ve gücümü arttırdıkça daha iyi olacağımı düşünüyorum'' diye konuştu.

-''TÜRK FUTBOLUNUN EN İYİ HOCASI MİLLİ TAKIMIN BAŞINDA''-
(A) Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda Macaristan ve Moldova ile yapacağı maçlara da değinen Arda, ''İyi futbolculara sahibiz. Başımızda Türk futbolunun gelmiş geçmiş en iyi hocası bulunuyor'' dedi.

Macaristan ile deplasmanda zor bir karşılaşma yapacaklarını vurgulayan milli oyuncu, ''Hedeflerimizden birini atlattık. Önümüzdeki iki maçı da kazanırsak sonraki karşılaşmamızı 5 ay sonra yapacağız. Bu bizim için avantaj olacak. Macaristan maçından en iyi şekilde çıkacağımızı düşünüyorum. Takımımız hazır durumda. Macaristan'dan sonra Moldova'yı geçeceğiz. Böylece 3 maçta 3 M'yi (Malta, Macaristan ve Moldova) bu şekilde geçmiş olacağız.'' dedi.

Eray Dengiz
06.Ekim.2006, 16:45
Şu aralar Arda ile ilgili çk haber çıkmaya başladı..
Şut atamadığını ben gibi bütün taraftar görüyor ve deli oluyor. Zaten tek eksiği şut atmak. Bomboş gördüğünde vurabilse gol olacak ama hala pas veriyor insanı bazen deli ediyor ama olsun. Neyse alışacak, öğrenecek..

Nedvedmania
06.Ekim.2006, 16:49
iyi demiş

inşallah medya bitirmez ardayı

REsist JuvE11
06.Ekim.2006, 16:50
inşallah öğrenecek...aynı onun gibi sut atma özürlüsü bir iliç imiz de war

Krusty
06.Ekim.2006, 16:51
''Arda, Emre gibi İngiltere'de oynamak istiyor!'' diyordu. Neye inanacağımızı şaşırdık.

REsist JuvE11
06.Ekim.2006, 16:56
tam bir galatasaray fanatiği..böyle futbolculara ihtiyacımız war...ama bizde akıl yok!zamanında emre ile okan ı göndermek istemedik ama adamlar kaçtı..şimdi ise arda kalmak istiyo..ama bizimkiler ardayı gönderirler...

REsist JuvE11
06.Ekim.2006, 17:05
carrick gibi berbat adam 26miyon avro fiyatla transfer oluyorsa Arda rahat o kadar para eder
süper bir yaklaşım kardeşim..

meddah
06.Ekim.2006, 17:17
Aşağı tükürsen Arda, yukarı tükürsen Turan..
Birleştiriyorum başlıkları, biraz insaflı olun siz de; Futbol forumunun ilk sayfası full Arda oldu..

TR.CaPTaiN
06.Ekim.2006, 17:21
http://www.resimload.com/141222/U36_PF_20061006_12.jpg (http://www.TurkVisit.com)

ßenzeri yokmus mus işte medya başardı Arda'nın ayaklar havada..Arda brezilya ya arjantine kac kere gitmiste Dünyada esinin olmadıgını iddaa ediyor ?

Del Piero_10
06.Ekim.2006, 17:23
benzerim yok ifadesini medya atmış %110

aLka
06.Ekim.2006, 17:24
fotomaç,fotospor,fanatik en çok yalan haber yazan gazetelerdir.inanmamak lazım.daha bugün başka bi konuda gördüm babasına ev aldıgını falan yazıyo.kesinlikle şımarık bi oyuncu degil

El Comandante
06.Ekim.2006, 17:30
arkadaslar arda turan böyle sözler kullanmaz,kesin medyanin uydurmasi.

REsist JuvE11
06.Ekim.2006, 18:38
yalanın en önde gideni bu..

paco
06.Ekim.2006, 19:03
kesin o olay arda ya kime benzetiliyosun diye sormşlardır arda da kimse ye diye cevap vermiştir .... sonra böyle bir yorum yapılmıştır ki ben çok maç izlerim arda stilli çok oyuncu görmedim eğer dediyse de doğru söylemiştir....
bu arada tekrar ediyorum arda dan daha iyi bir oyuncu görmedim demiyorum bu stilde çok oyuncu yok diyorum .... yanlış anlaşılmasın .... hasan şaş stilinde bir oyuncu olmadığı gibi .....

Eray Dengiz
06.Ekim.2006, 19:06
Ya siz fotomaç, fanatik haberlerine inanıyomusunuz? Adamlar baktı gündemde kim var? Arda Turan. O zaman onun hakkında yazalım ki herkes konuşsun. Artık anlayın ya şu olayları. Fotomaç ve Fanatik. İnanmayın!!!

Bu medya var ya. Herkesi bitirdi.. Allah bunları bildiği gibi yapsın.. İnsanları ne hale düşürüyorlar..

El Comandante
06.Ekim.2006, 19:11
bunlar yalan haberler yazmaktan bikmadi,biz bunlarin yalan haberlerini okumaktan biktik yahu,biri sunlara dur desin.

REsist JuvE11
06.Ekim.2006, 19:15
gazeteler nsl haber yapacak..öle demeyin arkadaşlar:)

TR.CaPTaiN
06.Ekim.2006, 22:32
Bende fotomac fanatik ve fotospor'un haberlerine inanmam ama bu konuda Arda'dan yalanlama gelmezse bu habere inanmak zorundayız

scolari12111
06.Ekim.2006, 22:35
fanatik hariç diğerleri tamamiyle bomba aklına ne glirse yzıyoralr ama fanatik ahkkında neden bu kanıyaa vardınız bilmiyorum.

Redrum
06.Ekim.2006, 22:43
ya abi bırakın ya...
İbrahimovic fener gelmek için can atıyomuşşş...
Kim demişti bunu? Fotomaç...
1 sene önce yıldıray, haöit ve hail kesin gs deymiş...
Ya BİKERE Arda Turan bu lafları söyliyecek bi adam değil seni nianıyomusun bu habere he?

Eray Dengiz
06.Ekim.2006, 22:45
Bende fotomac fanatik ve fotospor'un haberlerine inanmam ama bu konuda Arda'dan yalanlama gelmezse bu habere inanmak zorundayız

Niye Arda'dan yalanma haberi bekliyoruz? O zaman fanatik, fotomaç ve fotospor'a çıkan tüm transferlerde, röportajlarda yalanma bekleyelim..

Berkaiser
06.Ekim.2006, 22:47
O başlığı acar muhabir ya da yazı işleri müdürü atmıştır.Arda'nın böyle birşey söyleyebileceğine inanmıyorum.

scolari12111
06.Ekim.2006, 22:47
ya abi bırakın ya...
İbrahimovic fener gelmek için can atıyomuşşş...
Kim demişti bunu? Fotomaç...
1 sene önce yıldıray, haöit ve hail kesin gs deymiş...
Ya BİKERE Arda Turan bu lafları söyliyecek bi adam değil seni nianıyomusun bu habere he?

evet katılıyorum scolari de geliyordu.ama fanatik i ayrı tutmalıyız bence.

Emurafu
06.Ekim.2006, 23:04
evet o baslıgı yle yazmıslardır haberi hazırlayan(dd) helal olsun arda a suanda en cok senin forman satılıyor sen bun hakeediyorsun

Redrum
06.Ekim.2006, 23:21
fanatik e bakıorum tmm yarısı reklam hatta hiç trasnfer haberi yok ama fener e trezeget gelcek, gs yte diarra salı'ya geliyor, gibi yazıları okuyup umutlanmak tan iyidir..
Hatırlarım da, bize robert pires gelcek die uyuyamazdım bea:D..

LaKe
06.Ekim.2006, 23:59
Word'de kendi kendilerine yazmışlar heralde bu haberi :n:

comandante
07.Ekim.2006, 01:35
babasını mahçup etmemek için harçlık istemeyen bi insan bunu diyebilir mi?elinizi vicdanınıza atın be...adam demiştir ki benim tarzımda oynayan yok bunlar nereye çekmiştir...

TR.CaPTaiN
07.Ekim.2006, 18:35
Niye Arda'dan yalanma haberi bekliyoruz? O zaman fanatik, fotomaç ve fotospor'a çıkan tüm transferlerde, röportajlarda yalanma bekleyelim..
Evet bencede..
Tüm röportajlardan sonra eger haber gercegi yansıtmıyorsa yalanlama beklerim