PDA

View Full Version : Sergen Yalçın yeniden Milli Takım'a

Hububat_Fiyatları
05.Ekim.2006, 17:13
Türkiye Futsal Milli Takım Teknik Direktörü Ömer Kaner, Futbol Federasyonu'nun Beylerbeyi Tesisleri'nde DHA'nın sorularını yanıtladı. Kaner, geçmiş dönemlerdeki salon futbolunun dışında çok iyi organize bir oluşum içerisine girdiklerini belirterek, "Futsal Avrupa'da ve Dünya'da çok yaygın. Futsal ilk dönemlerde Brezilya'da. Daha sonra Avrupa'ya yayıldı. Avrupa şampiyonaları ve Dünya kupalarının yanı sıra, kupa galipleri kupasını da organize ediyorlar. Genç kabiliyetli futbolcularımızı futbola hazırlamak için çalışmalara başladık. Futsal ile futbol ağabey kardeş ilişkisi içerisinde. Futsal dendiğinde dar alanda kısa sahada oynanan bir oyun düşünüyorsunuz. Bu oyun, genç futbolcuların topla daha çok buluşması, reaksiyonlarının gelişmesi, tekniklerinin gelişmesi açısından çok önemli. Baktığınızda Ronaldo, Rivaldo ve Robinho gibi yıldızlar futsaldan yetişmişlerdir. Bunlara Zidane ve Zico'yu da ekleyebiliriz. Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico da tam bir futsal hayranı" diye konuştu.

Kaner ayrıca, "UEFA'nın futbol başkanı ve maçların genel sekreteri ile birlikte tüm Süper Lig ve Lig A takımlarına Futsal organizasyonlarını anlattık. Kendilerini bilgilendirdik. İki gün önce bizim de katılacağımız Avrupa Futsal Şampiyonası kura çekimine katıldım. Orada da yetkililer bizi çok iyi karşıladı ve bu organizasyon içinde yer almamızı bizden daha fazla istediklerini söylediler" dedi. Turnuva kuralları ile ilgili bilgi veren teknik adam, "İlk ön eleme turunda 12 takım mücadele edecek. Üç ayrı ülkede 4'lü gruplar halinde oynanacak maçlar. Bu üç ülke Finlandiya, Romanya ve Malta. Bu 12 takımdan gruplardan birinci çıkanlar ve en iyi iki ikinci, bir sonraki elite turuna katılacak. Biz de Finlandiya'da maçlarımızı oynayacağız. Rakiplerimiz ise Ermenistan, Arnavutluk ve Finlandiya. Eğer bu gruptan çıkarsak, İtalya'daki turnuvanın diğer ayağına katılacağız ve burada bizi daha zorlu rakipler bekleyecek. Ama ilk sene olması nedeniyle böyle bir turnuvaya katılacak olmak bile güzel" ifadelerini kullandı.

SERGEN YALÇIN YENİDEN MİLLİ TAKIM'A!

Türkiye Futsal Milli Takım Antrenörü Ömer Kaner, Türk futbolunun yaşayan efsanelerinden Sergen Yalçın için Futsal Milli Takımı'nın kapılarının kendisi için açık olduğunu söyledi. Kaner, milli takım kadrosu için "Süper Lig ve Lig A takımlarımızdan haber bekliyoruz. Zaten ülkemizde Üniversitelerarası Futsal Turnuvası yapılıyordu. Oradaki futbolculardan da faydalanacağız. Bu sene sözleşme imzalamayan, bu sene futbolu bırakan ya da yeni bırakmış oyuncular gibi geniş bir yelpazemiz var. Sergen Yalçın gibi bir oyuncuyu kim kullanmak istemez. Kapımız her zaman açık. Kısa zaman içinde kendisiyle görüşeceğim. Üç aylık bir zamanımız var" ifadelerini kullandı.

05.10.2006

Kaynak : DHA

Sergen harbi futsal ı manyak oynar ama

senderson
05.Ekim.2006, 17:52
futsalı çok severim ayrıca biara amatör olarak yapılmıştı yerel olarak.Sergen iyi iş yapar....

Neron_FB
05.Ekim.2006, 19:01
Ya futsala katılan ülkeleri hep kıskanmışımdır.. bu sene bizim de olduumuzu duyunca çok sevindm.. İnşalah başarılı oluruz.. :)

LaKe
05.Ekim.2006, 19:17
Bu futsal nedir? Ben ilk defa duyuyorum :o :o

Emurafu
05.Ekim.2006, 19:40
sergen cagırılmaz daha

Berkaiser
05.Ekim.2006, 19:57
Sergen orda yıldız olur işte.Beklesin ilerde,golünü atsın.

senderson
06.Ekim.2006, 00:27
salon futbolu

Neron_FB
06.Ekim.2006, 00:32
fıfa 98 bulma ımkanın varsa oyna onu. frıendly modunda salonda yapılan mac da var. onun aynısı ıste :)

Sheriff
06.Ekim.2006, 00:35
Benim favori oyuncum Juninho Paulista'da Futsaldan yetişmedir..Teknik açıdan üst seviyede olmasının nedenlerinden biride bu.

aLka
06.Ekim.2006, 00:40
sergen cagırılmaz daha
Allah korusun zaten çağrıldıgı yok, çagrılmaz! ;)

bursa_mc
06.Ekim.2006, 18:39
sergen i çağırırsa katlıam yapar

comandante
06.Ekim.2006, 19:35
futsalın ilahı falcaodur=)atrıca ronaldinho ve robinho da futsaldan yetişmiştir izlemiştim...

Cengo
07.Ekim.2006, 02:15
futsalın ilahı falcaodur=)atrıca ronaldinho ve robinho da futsaldan yetişmiştir izlemiştim...

Falcao en son Sao Paolo'da oynuyordu sanırım, futsaldaki ismi ilah olmuş seviyede.O yüzden profesyonel futbolcu olmaya karar verdi ama şu an durumu nedir takip edemiyorum.

Altyapı antrenmanları yerine futsaldan başlatsalar 14-16 takımlarını, büyük gelişme kaydederiz.

Futsal resmen teknik kazandırıyor oyuncuya :)

Bu arada Sergen de attan düşüp eşeğe binmiş gibi hissediyordur bence :p

S-B-Z
07.Ekim.2006, 02:27
bu sergen için ne denilebilirki bilmiyorum.artık bu adamın içinde bulunduğu herşey bana komik gelmeye başladı :D

aLka
07.Ekim.2006, 02:30
falcao arsenalde diye biliyorum ben :confused:

Cengo
07.Ekim.2006, 03:04
bu sergen için ne denilebilirki bilmiyorum.artık bu adamın içinde bulunduğu herşey bana komik gelmeye başladı :D

muahuahu aynen aynen :D

Omerdinho
07.Ekim.2006, 11:42
Benim favori oyuncum Juninho Paulista'da Futsaldan yetişmedir..Teknik açıdan üst seviyede olmasının nedenlerinden biride bu.
ona bakarsan robinho ile ronaldinho da salon futbolundan gelme :)

comandante
07.Ekim.2006, 12:36
Falcao en son Sao Paolo'da oynuyordu sanırım, futsaldaki ismi ilah olmuş seviyede.O yüzden profesyonel futbolcu olmaya karar verdi ama şu an durumu nedir takip edemiyorum.

4 ay oynadıktan sonra tekrar futsala döndü.gerekçesi şuydu" futsalda heran toplasınız.ama futbolda 10 dakika bile topla oynayamıyorsunuz.takım oyunu sıkıcı"

falcao arsenalde diye biliyorum ben :confused:

o başka falcao kardeş...

10_Osmanozc
08.Ekim.2006, 02:47
Sergen futsalda rezil olur.