PDA

View Full Version : yılın en iyi macı,en guzel golu,en iyi genc oyun............

metin oktay
25.Haziran.2005, 14:09
bana gore 2004-2005 sezonunu en ıyılerı şoyle

1-yılın en iyi macı

bu sezon ızlerken buyuk zevk aldıgım ıkı mac oldu;bir tanesi şampıyonlar lıgı fınalı dıgerıde yıne sampıyonlar lıgındekı 4-2lık chelsea barcelona macıydı.ıkısı arasında tercıh yapamadım.

2-yılın en guzel golu.

uzaktan sutlarına hayran oldugum portolu manıche bu sene portekız lıgınde braga deplasmanında kornerden gelen topa yere dusmeden vurdugu yaklasık 35 metrelık golu bence muazzamdı.

3-yılın en ıyı genc oyuncusu

hemen hemen her lıg ve avrupa mucadelesınde kendısıne arsenal gıbı bır takımın orta sahasında yer bulan ıspanyol fabregfas bana gore yılın en ıyı genc oyuncusu.

4-yılın teknık dırektoru

tarzını,verdıgı ukala cevapları pek sevmesemde chelseayı yaklasık 50 yıl sonra premıer league sampıyonu yapan ustune lıg kupasını alıp sampıyonlar lıgınde yarı fınal oynatan jose mourınho

5-yılın en yararlı transferi

bu dalda bırcok ısım olabılır ama bence bu sene attıgı gollerle samuel e'too barcelonaya cok sey kattı.

CeNTeR_TR
25.Haziran.2005, 14:12
en ıyı transfer etoo
en ıyı takım barcelona
en ıyı antrenor barcelona
en ıyı gol ronaldınho chelsea attıgı gol
en ıyı genc ıse robınho

metin oktay
25.Haziran.2005, 14:15
en ıyı antrenor barcelona

kesınlıkle sana katılıyorum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

pasamatexas
25.Haziran.2005, 14:17
en ıyı transfer :alex de souza
en ıyı takım :liverpool
en ıyı antrenor :lıverpoolun antrenoru
en ıyı gol :aliyev(turk-ukranya 20 yas altı mıllı macında hollandada)
en ıyı genc :rooney(veya daha genc fabregas)

CeNTeR_TR
25.Haziran.2005, 14:21
beyler pardon ya barcelonanın antrenorunu kasdettım ama o an kendımı kaptırmısım kusura bakmayın

Genghis_Khan
25.Haziran.2005, 18:51
1- En İyi Maç : Liverpool-Milan
2- En Güzel Gol: bütün goller güzeldir(tabi rakip kaleye atmak kaydıyla) :mrgreen:
3- En İyi Genç Oyuncu: Kaka
4- En İyi Teknik Direktör: Morinho
5- En Yararlı Transfer: Eto'o

11
25.Haziran.2005, 23:53

1-yılın en iyi macı

bu sezon ızlerken buyuk zevk aldıgım ıkı mac oldu;bir tanesi şampıyonlar lıgı fınalı dıgerıde yıne sampıyonlar lıgındekı 4-2lık chelsea barcelona macıydı.ıkısı arasında tercıh yapamadım.

2-yılın en guzel golu.

uzaktan sutlarına hayran oldugum portolu manıche bu sene portekız lıgınde braga deplasmanında kornerden gelen topa yere dusmeden vurdugu yaklasık 35 metrelık golu bence muazzamdı.

hemen hemen her lıg ve avrupa mucadelesınde kendısıne arsenal gıbı bır takımın orta sahasında yer bulan ıspanyol fabregas bana gore yılın en ıyı genc oyuncusu.

4-yılın teknık dırektoru

tarzını,verdıgı ukala cevapları pek sevmesemde chelseayı yaklasık 50 yıl sonra premıer league sampıyonu yapan ustune lıg kupasını alıp sampıyonlar lıgınde yarı fınal oynatan jose mourınho

bu dalda bırcok ısım olabılır ama bence bu sene attıgı gollerle samuel e'too barcelonaya cok sey kattı.

sana katılıyorum kardeşim.fakat en iyi maçlara bir de inter:3 sampdoria:2 maçını ekliyorum.bu 3 maç arasında tercih yapamıyorum.
en güzel gol:inter-roma kupa maçında mihajlovic in attığı frikik,fiorentina-juventus maçında pazzini nin attığı gol.
en iyi genç:gilardino ya da bastian schweinsteiger
en iyi teknik adam:mourinho,hemen arkasında capello,ancelotti,le guen ve hiddink.
en yararlı transfer bence de eto`o

PhotoGrapher
26.Haziran.2005, 00:50
En iyi maç:Galatasaray:5-Fenerbahçe:1
En iyi teknik adam:JOse Mourinho
En iyi Başkan:Abramovic :mrgreen:
En iyi taraftar:Beşiktaş
En iyi transfer:Alex (c)
En güzel Gol:Ronaldinho'nun tango-şut karışımı :mrgreen: golü(Chelsea ye attığı)
En rezili:Özhan Canaydın (f)

CeNTeR_TR
26.Haziran.2005, 02:16
En iyi maç:Galatasaray:5-Fenerbahçe:1
En iyi teknik adam:JOse Mourinho
En iyi Başkan:Abramovic :mrgreen:
En iyi taraftar:Beşiktaş
En iyi transfer:Alex (c)
En güzel Gol:Ronaldinho'nun tango-şut karışımı :mrgreen: golü(Chelsea ye attığı)
En rezili:Özhan Canaydın (f)
sana 3 konuda haklısın ama

en ıyı mac:mılan lıverpool 100 yılları o kadar olsun :idea: :idea:
en ıyı teknık adam:rıjkard mourınho ıcın o kadroyu bende samp yaparım (e) (e)
en ıyı baskan:azız yıldırım alex gıbı anelka gıbı starları turkıyeye getırdı ve takımda tutuo (g) (g)
en ıyı taraftar.lıverpool 3-0 da bıle bu kadar destek bı fenerde var bı onlarda (a) (a)

PhotoGrapher
26.Haziran.2005, 03:39
sana 3 konuda haklısın ama

Kime göre, neye göre?

Burda herkes kendi görüşlerini belirtiyo o yüzden haklı olma gibi bir durum yok zaten... (b)

metin oktay
26.Haziran.2005, 16:52

1-yılın en iyi macı

2-yılın en guzel golu.

hemen hemen her lıg ve avrupa mucadelesınde kendısıne arsenal gıbı bır takımın orta sahasında yer bulan ıspanyol fabregas bana gore yılın en ıyı genc oyuncusu.

4-yılın teknık dırektoru

sana katılıyorum kardeşim.fakat en iyi maçlara bir de inter:3 sampdoria:2 maçını ekliyorum.bu 3 maç arasında tercih yapamıyorum.

cok dogru dıyosun ben o macı unutmuşum. o hafta ıddaa oynamıştım ve tutması ıcın bır tek ınter kalmıştı yanlış hatırlamıyorsamda 150 cıvarı bırsey alcaktım.sampdorıa galıba 2. golu 80e dogru atmıstı bende sınırden televızyonu kapatıp kuponuda cope atmıstım.allahtan cok gec olmadan ınterın 3-2 aldıgını ogrendımde gıdıp hemen almıstım kuponu copten. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

besiktas 67
26.Haziran.2005, 21:52
En iyi Transfer:John Carew :mrgreen:
En iyi Antrenör:Riza Calimbay (b)
En iyi Takim:Liverpool :mrgreen:
En iyi Gol:Hepsi güzeldi (b)
En iyi Genc oyuncu:Robinho :mrgreen:
En iyi mac:Liverpool - Ac Milan (b)

CeNTeR_TR
26.Haziran.2005, 22:03
tottı tamam ozur dılerım ya bana gore uc konuna katılıyodum ama dıgerlerı benım acımdan farklı

Sheriff
26.Haziran.2005, 22:30
en iyi takım:liverpool
en iyi oyuncu:ronaldinho
en iyi maç:liverpool-milan kupa finali
en iyi transfer:alex
en iyi genç oyuncu:kaka
en iyi gol:fenerli alex in b.b.ankaraspor maçında attığı gol (üst direğe çarpıp giren gol)

LeHeb
26.Haziran.2005, 23:02
Yılın en iyi takım: Chelsea
Yılın en iyi oyucusu:Alex de Souza
Yılın Maçı:Liverpool-Milan
Yılın transferi:Alex De souza
Yılın en iyi genç oyuncusu:Kaka
Yılın golü:Aliyev
Yılın en çok haksızlığa uğrayanı:Ersun Yanal (b)
Yılın Yazısı:ALPAY BELLISAN

Alpay BELLISAN

"Tüm suçlular ayağa kalksın.. Omuz omuza yapıyoruz...

Memleketimizde yazılı olmayan bazı suçlar vardır. Örneğin kadronuzda yıldız oyuncu barındırmak sutur. Hele hele yildiz oyuncunuzun klas bir hareketle sonuca katki saglamasi affedilmeyecek agirlikta bir suctur. Mesela 34 maclik bir maratonun herhangi bir macinda rakibinizin kim oldugu hic farketmeksizin 20 pozisyona girip 10 gol atamamak cok buyuk bir suctur. Eger ezici sekilde gucluyseniz, rakip takimin caresizce defans yapiyor olmasi suctur. Defans yapmayip 7 gol yemesi cok daha buyuk bir suctur. Kulubunuzun gelecegine yatirim yapmaniz ve para kazanmaniz da buyuk bir suctur.

Yukselenin, ilerleyenin yanina cikmaktansa acz icinde olanla esit seviyede olmak icin egilip, buzulmek gerekir.

Dunya kulubu olmak icin calismak felaket bir suctur. Bazilarinin 20 bin kisilik stadi varken sizin 42 bin kisilik stadiniza yagmurlu ve soguk bir havada 25 bin kisinin gelmesi de suctur. Sampiyonlar ligine katilip, futbolu cirkinlestirmeden oynamaya calisirsaniz suctur. Hakemin verdigi karara itiraz etmezseniz, rakibinize haince tekme attiktan sonra hakemlerden anlayis beklemezseniz suctur. Zor bir deplasmandan galibiyetle donmek suctur. Puan farkiyla haftalardir lider olmak bambaska bir suctur. Tum bu suclari ifa edip sene sonunda sampiyon olmak islenebilecek en agir suctur. Memlekette Fenerbahce'nin basarili olmasi suctur. Kucuk adamlara kotu bir haberim var: Kucucuk dunyalari Fenerbahce'nin isledigi suclarla dolup tasacak, sucu isledigimiz yere donup defalarca aynisini tekrar edecegiz. "

Yılın OHA'sı:

Televizyonda Sn. Ergün Gürsoy’un da belirttiği ve teşekkür ettiği gibi, neden Seyrantepe arazisi Galatasaray spor kulübüne tahsis edildi ve üstüne üstlük Ali Sami Yen’in arazisini de Galatasaray’da kaldı.

Fenerbahçe taraftarı her türlü fedakârlıkla tek aşkı olan Fenerbahçe’ye, destek için her şeyi yaparken, formalar alıp, biletleri tüketirken, servetini Fenerbahçe için eritirken, başka bir spor kulübü gazetelere atılan “Kurtuldu” manşetleriyle, Seyrantepe ve Ali Sami Yen stadının yerine yapılacak Plaza projelerinden akacak gelir kaynaklarını bekliyor.

PhotoGrapher
26.Haziran.2005, 23:36
tottı tamam ozur dılerım ya bana gore uc konuna katılıyodum ama dıgerlerı benım acımdan farklı

Yok canım özür mözür dilemene gerek yok (b)

dinaMYt
27.Haziran.2005, 00:00
yılın maçı:milan-liverpool
yılın golü:ronaldinho chelsea barça maçı
yılın genç oyuncusu:wayne rooney
yılın t.direktörü:rijkaard-bence mourinho chelseade olağanüsütü işler yapmadı-
en iyi transfer:etoo

bu arada chelsea-barça inter-sampdoria maçları da gerçekten süperdi

11
27.Haziran.2005, 12:29
Yılın OHA'sı:

Televizyonda Sn. Ergün Gürsoy’un da belirttiği ve teşekkür ettiği gibi, neden Seyrantepe arazisi Galatasaray spor kulübüne tahsis edildi ve üstüne üstlük Ali Sami Yen’in arazisini de Galatasaray’da kaldı.

Fenerbahçe taraftarı her türlü fedakârlıkla tek aşkı olan Fenerbahçe’ye, destek için her şeyi yaparken, formalar alıp, biletleri tüketirken, servetini Fenerbahçe için eritirken, başka bir spor kulübü gazetelere atılan “Kurtuldu” manşetleriyle, Seyrantepe ve Ali Sami Yen stadının yerine yapılacak Plaza projelerinden akacak gelir kaynaklarını bekliyor.
tabi tabi haklısın.biz fakiriz,bundan da utanmıyoruz.bizde parayı veren düdüğü çalamıyor,düdük çalmayı bilen gelip çalıyor.fenerin malları nasıl tükeniyor hayret,burdaki fenerium mağazası 7 ay içinde kapandı,bunu gördükten sonra senin söylediklerine inanmamı bekleme.
GALATASARAY dergisi hala TÜRKİYE nin en çok satan dergisi,dikkatini çekerim!

VoLkaN BaROs
27.Haziran.2005, 14:41
bu parasızlıkda ne başarılara imza attık demi yahu, valla kimsenin yapamadıuklarını yaptık avrupada 2 kupa birden aldık:)) neyse şu seyrantepe projesi bi geçse hayata zaten kimse tutamaz cimbomu...

Laz_Asker_61
27.Haziran.2005, 14:53
Yılın takımı- Chelsea
Yılın transferi- ETOO
Yılın golu- İbrahim akın fbye attığı gol
yılın t.direktörü- rıza çalımbay
yılın başkanı- abramoviç
yılın maçı-fb-3_bjk-4 ve şampiyonlar ligi finali
yılın genç oyuncusu tabikide rooney