View Full Version : Hakan Şükür oynasın mı, oynamasın mı?
ilk olarak bir anket koymak istemedim,karşılıklı görüşlerimizi belirtelim ve böyle değerli bir oyuncumuzu belkide alabileceği kötü bir anket sonucuna göre yargılamayalım diye.
ben hakan şükürün ülkemiz adına gerçekten büyük işler yaptığını düşünüyorum.ama aynı zamanda artık bırakma zamanının geldiğini düşünüyorum.
sizler neler düşünüyorsunuz?
tartışma başlasın :D
cureshot
06.Ekim.2006, 00:44
hakan akıllı bir adam. miyadını doldurduğunun artık kendi de bilincinde. anketlere kamuoyuna filan bakmadan kendisi bırakacaktır bu sezon sonunda.
tosunpasa
06.Ekim.2006, 00:50
bence artık oynamasın ve geençlerin önünü açsın onada bu karar yakışır zaten
oynamasın.başka takıma gitsin orda atar heralde 5-6 gol rekoru da kırar
Nedvedmania
06.Ekim.2006, 00:56
gol rekorunu kırsın sonra gitsin
cureshot
06.Ekim.2006, 00:57
gol rekorunu kırsın sonra defolup gitsin
öle deme. türk futbol tarihinin bence en önemli futbolcusundan bahsediyoruz. ahd-ı vefa diye bişi var. biraz ayıp oluyor.
gol rekorunu kırsın sonra defolup gitsin
bencede biraz haksızlık yapıyorsun cihan.böyle futbolcular herzaman yetişmiyor maalesef.ve bence şu anki kadrosunda bir alternatifi yok hakanın.yeni bir transfer yapılırsa bilmem?
berkan_smyrna
06.Ekim.2006, 01:08
Bencede Hakan Şükürün artık bırakması gerektiğini düşünüyorum eğer aklı gol rekoru kırmaksa başka takıma gitmelidir. Galatasaraya çok yararı olmuştur ama artık zararı olmaya ve genç oyuncuların önünü kapatmaktadır. Hakan şükür yüzünden kulübede bekleye bir hasan kabze vardırki bence onun oynamasıyla galatasarayın daha rahat maçlar çıkaracağını düşünüyorum. ümit Karan, Necati Ateş ve Hasan Kabze galatasayın gol isteğini karşılar yani hakan şüküre gerek yok bence şuan hakan bencillik yapmaktadır..
Nedvedmania
06.Ekim.2006, 01:09
iyide adam yaşlandı hala kabullenmiyo kaçtane gol kaçırdık onun yüzünden
mesela liverpool maçında
tamam benimde bizamanlar en sevdiğim futbolcuydu hakan ama artık çok kötüleşti
cureshot
06.Ekim.2006, 01:21
mesela liverpool maçında
kötüleşti başka defolup gitsin demek başka cihan kardeşim. her şeyi söylemenin bi adabı var. di mi ama?
Sheriff
06.Ekim.2006, 01:37
Türkiye futbol tarihinin sayılı golcülerinden şu andada yeri doldurulamıyor..Bence oynamak istediği kadar oynasın.Koşmasına gerek yok Hava toplarını alsın yeter.
Nedvedmania
06.Ekim.2006, 01:39
yav tamam düzelttim o kelimeyi :D
Emurafu
06.Ekim.2006, 01:50
macaristan karsısında kesin oynaması lazım ligde ise şimdilik gerek yok gerets onu biraz dinlendirmesi lazım ama suanda ondan baska forvet yok formsuz hep
attgımız gollere bakın cogu haka sükürün sayesinde savunmayı her zamna mesgul ediyor bu yüzden haklan sükür fazla eleştirmem........
Sheriff
06.Ekim.2006, 01:51
Birazda şu boşa harcadığı pozisyonlar olmasa ahh.
hakan daha fazla gelecekteki forvetlerimizin önünü kesmesin. galatasaray'da ne kadar oynutorsa oynayıp gitsin.
artık son maçlarda şut atmaya da hali kalmadı.
Artık bırakmalı.Gençlerin önünü açmalı
Hububat_Fiyatları
06.Ekim.2006, 02:01
o rekoru kıramaz çünkü romario değil ki yaşlansa da yeteneğiyle gol atsın
Emurafu
06.Ekim.2006, 02:14
sut atamıyor ama rakip defası yıpratıyor
macaristan milli takımında görürsünüz ilk on birde baslıcak hem gol pası vercek hemde gol atcak bence
REsist JuvE11
06.Ekim.2006, 04:04
mesela liverpool maçında
katılıyorum...h.şükür hiç bi zaman gsden büyük olamaz
oynamasın. Gerçekten büyük bir oyuncu ama artık takıma yarardan çok zarar veriyor...
TaşkınMahmut
06.Ekim.2006, 10:24
milli takımda oynasın bizde oynamasın.Milli takımın ihtiyacı var ama bizim yok.Kabze,Karan yeter bize.Yedektede mis gibi Özgürcan var.Necatiyi değerlendirmeye dahi almıyorum 0(sıfır) bi adam hemde koskoca bir sıfır.
Redrum
06.Ekim.2006, 10:28
bence necatiyi madrid mi ne istemişti geçen sene o nada satılmalıydı hakana gelince...
Hakan şu anda Futbolu bıraksa Gs nin hali noolur biliyormusunuz..
Ha milli takımı bilemem ersen martini çağırısa Terim bence Hakanın alternatifi olabilir ama Gs için bu söz konusu bile değil gol atmaması konuşuluyor Allah aşkına kornerler de duran toplarda yada herhangi bir şeyde topun kimde olduğunu değil de hakanı izleyin kaç kişi tutuyo nasıl tutyo hakan'ı..
Yaptığı pres ve koşularla rakip defansı yıpratan bir oyuncu..
Hakan her zaman korkulacak bir isim...
Del Piero_10
06.Ekim.2006, 12:34
Bu sezon sonunda bırakırsa iyi olur
ama hala milli takımda oynayabilir.
dnz498
06.Ekim.2006, 12:48
Galatasaray şu anda ligin en fazla pozisyona girebilen takımını konumunda fakat bunları sonuçlandıramıyor. Bunların sonuca ulaştırılmamasında H.Şükür'ün form durumunun payı nedir bilemiyorum yalnız tek bildiğim onun bu pozisyonların yaratılmasında çok büyük payının olduğudur.Ayrıca o Türkiye'nin en büyük golcüsüdür ve futbolu bıraksa dahi Galatasaray'a hizmet edecektir.
e_mali
06.Ekim.2006, 13:11
Milli takımda oynasın GS de oynamasın ne demek? GS de yabancı forvet mi varda bu soyleniyor. Madem GS de onun yerine oynayacak daha iyi oyuncular var, hem GS de hem milli takımda oynasınlar onlarda. Bana pek bi mantıksız geldi Milli takımda oynasın GS de oynamasın lafları.
dnz498
06.Ekim.2006, 13:14
Milli takımda oynasın GS de oynamasın ne demek? GS de yabancı forvet mi varda bu soyleniyor. Madem GS de onun yerine oynayacak daha iyi oyuncular var, hem GS de hem milli takımda oynasınlar onlarda. Bana pek bi mantıksız geldi Milli takımda oynasın GS de oynamasın lafları.
haklısın insan şüphe eder milli takıma darbemi yapılıyor diye ama; GS'deki henüz milli takımda oynayacak tecrübeye sahip olmayan gençler açısından (ki bunlar Cafercan ve Özgürcan) düşünüldüğünde haklı bir görüş olur
senderson
06.Ekim.2006, 13:17
Hakan Şükür bi 10 sene daha gs forvetinde olsun.Çok yararlı bir oyuncu.Umarım futbolu bırakmaz...
scolari12111
06.Ekim.2006, 13:21
tabi ki oynayacak o nun gibi bir oyuncu bir daha gelmeyecektir şu an da yararı olmadğını söylemek saçma olur bence asist yapıyor defansın dengesini bozuyor gol de atacaltır.rekoru da kıracaktır.
fmsmyrna
06.Ekim.2006, 14:10
hakan ın tabi ki bırakması lazım hakan için koşmasın kafa tıoları indirsin diyorsunuz peki getirelim o zaman bi basketçi o da indirir nasıl olsa o rekoru kırmasa da olur romario 1000.gol için o kaçtı 250 falan mı az kalıyo kırmasa da olur
JoseMourinho-FB
06.Ekim.2006, 17:38
Hakan Şükür bırakın Türk Milli takımı artık Malta takımında oynayacak düzeyde bir oyuncu değil ama Faih Terim Bey Hakan'la ilgili bir soru geldiğinde hemen sinirleniyor işte kutsal GS ittifakıda buna denir.Onun dışında Hakan bu takımda oynayamaz formda bir Ersen Martin varken neden bu alınır,hiç anlamam.Burdan anlaşılıyorki herhalde Hakan Şükür bazılarına göre ya bulunamaz cevher ya da Türkiye'den ve GS'den daha büyük.İşte Türk Milleti zekası...
Del Piero_10
06.Ekim.2006, 17:40
Ersen Martin Hakan'ın yarısı kadar olabilseydi alınırdı takıma,beşiktaştanda yollanmazdı
El Comandante
06.Ekim.2006, 17:47
Hakan Sükür bu sene Tanju Colak`in rekorunu gectikten sonra zaten futbolu birakacaktir.Ilerdede Galatasarayin basinda görmek isteriz kendisini.
JoseMourinho-FB
06.Ekim.2006, 18:02
Ersen Martin Hakan'ın yarısı kadar olabilseydi alınırdı takıma,beşiktaştanda yollanmazdı
Ben Ersen iyi değil demedim şu dönemde Ersen Hakan Şükür'den formda dedim o zaman Fatih Terim çok meraklıysa formsuz Nihat'ı kadroya almasın başka birini alsın mesela Gökdeniz çok formda onu aldı Tuncay öyle ama neden Hakan Şükür hobisi ben bunu anlamadım...?
El Comandante
06.Ekim.2006, 18:06
Ben Ersen iyi değil demedim şu dönemde Ersen Hakan Şükür'den formda dedim o zaman Fatih Terim çok meraklıysa formsuz Nihat'ı kadroya almasın başka birini alsın mesela Gökdeniz çok formda onu aldı Tuncay öyle ama neden Hakan Şükür hobisi ben bunu anlamadım...?malta macinda gördük ki milli takimin hakana hala ihtiyaci var,onun icin fatih terim onu sahaya sürüyo,siz görmüyor olabilirsiniz ama rakiplerimiz hala hakandan korkuyo ve hakani 2-3 kisi pres yapiyo,yanindaki adam da bos durumda oluyo,golü atiyo.Anladin mi?
REsist JuvE11
06.Ekim.2006, 18:32
malta macinda gördük ki milli takimin hakana hala ihtiyaci var,onun icin fatih terim onu sahaya sürüyo,siz görmüyor olabilirsiniz ama rakiplerimiz hala hakandan korkuyo ve hakani 2-3 kisi pres yapiyo,yanindaki adam da bos durumda oluyo,golü atiyo.Anladin mi?
foruma fırtına gibi girdin gsli arkadaşım:)
El Comandante
06.Ekim.2006, 18:33
foruma fırtına gibi girdin gsli arkadaşım:)
eyvallah renkdas.:D
REsist JuvE11
06.Ekim.2006, 18:36
hakan sükür ün kariyerini konusmayalım...zaten tartısılmaz bir kariyeri war...ama artık yaşlandı...ona alternatifler üretilmesi lazım..
Redrum
06.Ekim.2006, 18:50
malta macinda gördük ki milli takimin hakana hala ihtiyaci var,onun icin fatih terim onu sahaya sürüyo,siz görmüyor olabilirsiniz ama rakiplerimiz hala hakandan korkuyo ve hakani 2-3 kisi pres yapiyo,yanindaki adam da bos durumda oluyo,golü atiyo.Anladin mi?
brawo arkadşım işte ben bunu 3 yıldır kimseye anlatamadım....
Rakipler korkuyo derken de mesela boreaux maçından önce basın falan hakan oynamıcak diolardı fransız basını da bunu hep blöf olarak yorumladılar ama oynamayınca gerçekten çok şaşırdılar...
hakan ın alternatifi yok olsa çoktan giderdi ... pivot santrafor türkiye de ersan martin diyolar ama hakan ersan ın yaşındayken avrupa konuşuyordu bence bu oyuncuya biraz haksızlık yapılıyor ... ben bir galatasaraylı olarak hakan a her zaman tahammül edebilirim ....
liverpool maçında ümit 2 gol atarken üstelik kafa ile atarken hakan a kaç kişi baktı ... liverpool lu bütün oyuncular hakan a yönelmişlerdi ümit te boş kaldı ve iyi değerlendirdi ...
El Comandante
06.Ekim.2006, 19:25
hakan ın alternatifi yok olsa çoktan giderdi ... pivot santrafor türkiye de ersan martin diyolar ama hakan ersan ın yaşındayken avrupa konuşuyordu bence bu oyuncuya biraz haksızlık yapılıyor ... ben bir galatasaraylı olarak hakan a her zaman tahammül edebilirim ....
liverpool maçında ümit 2 gol atarken üstelik kafa ile atarken hakan a kaç kişi baktı ... liverpool lu bütün oyuncular hakan a yönelmişlerdi ümit te boş kaldı ve iyi değerlendirdi ...iste ne diyorum hakanin ölüsü yeteer,ama bu sene biraksin ki zirvede bitiren bir yildiz olarak hafizalara kazinsin
REsist JuvE11
06.Ekim.2006, 19:26
:) :)
iste ne diyorum hakanin ölüsü yeteer,ama bu sene biraksin ki zirvede bitiren bir yildiz olarak hafizalara kazinsin
ilk önce rekoru kırsın.sonra bıraksın dimi:)
El Comandante
06.Ekim.2006, 19:31
:) :)
ilk önce rekoru kırsın.sonra bıraksın dimi:)zaten rekoru kirmadan hakana jübile yasak :D
berkan_smyrna
06.Ekim.2006, 19:42
Hakan şükür milli formayı hala neden giyiyor acaba o kadar iyi oyuncular varken, Ümit karan girmesi lazım onun yerine hakan şükür artık ne yapıyorki onu fatih terim her zman alıyor, oğlumu acaba fatih terimin.
Hakan şükür milli formayı hala neden giyiyor acaba o kadar iyi oyuncular varken, Ümit karan girmesi lazım onun yerine hakan şükür artık ne yapıyorki onu fatih terim her zman alıyor, oğlumu acaba fatih terimin.
zamanında cok tartıştılar, demek ki hala güveniyor.
terim in gs aşkından başka bişi diil.hakan ın yerini dolduracak birçok oyuncu olabilir.hakan ın milli takıma alınmasına karşı değilim ancak bu kadar formsuz bir hakan şükür ün takıma alınmasına ve ondan daha iyi performans sergileyenlerin takıma alınmamasına kesinlikle karşıyım.
scolari12111
06.Ekim.2006, 20:08
kim dolduracak hakan ın yerini?terim in dediği şuydu "başka hakan var da biz mi almıyoruz" çok doğru bir sözdü.
berkan_smyrna
06.Ekim.2006, 20:22
Fatih Terim iyi bir hoca olabilir ama aynı zamandada çok fazla oyuncu kayırıyor. Elimizde başka hakan varda bizmi oynatmıyoruz ne demek ya, Hakan şükür şu an ne yapıyorki. geçmişte yaptıkları mazide kaldı mazide yaptıklarıyla oynuyorsa yazık, bu çok talihsiz bir açıklamadır bence elinde ümit karan, fatih tekke ,nihat, halil, tuncay, gökhan ünal, ersen martin, necati, serhat bu böyle sürüp gider vede bu sölediğim isimlerin hepside mi kötüde hakanı kesemiyor. Hakan şükürü oynatmak saydığım bu futbolcuların hepsine ihanettir, milli takıma girmek için performans mı gerekiyor, mazide yapılanlarmı yoksa fatih terime yakın olmak onun hocalığını yaptığı takımda daha önce oynamış olup iyi geçinmekmi? Dünyada çoğu milli takım gençleşmeye gidiyor bizim elimizde bunca genç varken biz hala eski bir hakan şüküre bakıyoruz gol atması için kimse kendini kandırmasın hakan tamam eskiden iyiydi ama artık yok bitti, bunu anlaması için daha ne olmalı evet belki malta maçında gol atacak yada asist yapacak ama bu yetmez bir sürü geride bekleyen oyuncu varken vede hepsi iyi takımlarda oynarken hakanı oynatmak düpedüz adam kayırmadır, fatih terime romanyayı verseler hagi yi oynatır herhalde bu yaşında. çok yazık milli takıma ersun yanal gibi bi hoca geldi değerini bilemedik çok yazık
bursa_mc
06.Ekim.2006, 20:32
oynamasın bence takıma zarar veriyo diye düşünüyorum
MaTRaKaN
06.Ekim.2006, 21:43
her maçta oynamalı bence
kkanke
06.Ekim.2006, 21:47
kim dolduracak hakan ın yerini?terim in dediği şuydu "başka hakan var da biz mi almıyoruz" çok doğru bir sözdü.
ersen martin
scolari12111
06.Ekim.2006, 21:52
yani bu kadar tepkinin olması o kadar ilginç ki konuşmayacağım diyorum olmuyor bugün gidip avrupa dan milyon dolarlara alınan deivid daha mı iyi bob daha mı iyi hayır ama onlar bu kadar tepki almıyor.çünkü biz millet olarak iyi olanı bir süre sonra bu şekli taşlarız tutturulmuş bir yaş artık olmazmış baggio kaç yaşında italya da oynuyordu shearer ingiltere yok gençlerin önün açsınmış kim genç fatih yaşı 30 geldi daha yeni gsöteriyor kendini ersen yaş kaç daha yeni isim yapıyor bu zamana kadar neredeydiler onlar daha takıma giremezken hakan inter de oynuyordu sanki 20 yaşında adamlar var da onları kesiyor saydığınız isimlerden sadece ümit karan istikrarlı gerisi hep bir iyi bir kötü hatta yeni başladılar bile diyebiliriz evet ben bu önemli yolda ersen e de fatih e de güvenmiyorum oynadı da ne oldu kaç tane attı ya da isz görüyorsunuz da fatih terim görmüyor mu?
gs de onun yerine oynayacak bence var "hasan kabze" , milli takımda saymakla bitmez onun için oynaması açgözlülüktür ve terim konusunda sonuna kadar berkan smyrna'nın arkasındayım...
scolari12111
06.Ekim.2006, 21:55
gs de onun yerine oynayacak bence var "hasan kabze" , milli takımda saymakla bitmez onun için oynaması açgözlülüktür ve terim konusunda sonuna kadar berkan smyrna'nın arkasındayım...
yapma ya hasan kabze standart bir anadolu forveti hiç bir özelliği yok sıradan bir oyuncu.ş.l de filan onunla oynarsa gs vay haline!
yarın ki milli maçta da hakan şükür oynarsa...yok artık
scolari12111
06.Ekim.2006, 22:04
oynayacak tabi ki onsuz olmuyor bunu defalarca gördük ve avrupa şampiyona sın da bile oynayacaak herkes bunu görecek.
Hububat_Fiyatları
06.Ekim.2006, 22:11
tutturulmuş bir yaş artık olmazmış baggio kaç yaşında italya da oynuyordu shearer ingilteresaydığın iki isim de yaşlanmadan milli takımdan alındı
scolari12111
06.Ekim.2006, 22:15
saydığın iki isim de yaşlanmadan milli takımdan alındı
katılmıyorum fatih kaç senedir bu ligde zamanında ts de bile oynayamadı son yıllarda isim yaptı ersen i ise saymıyorum bile 5 6 gol attı daha yeni ismi geçiyor milli takım için ciddi olarak ama bence kaldırabilecek kapasite de değil hele ki nihat halil ümit varken şansı yok.tabi bu isimler hakan ın yanında oyanamak için çekişecektir.
shearer daha geçen seneye kadar oynardı newcastle'de ama golünüde atardı.hakan oynuyor ama atamıyor,yapamıyor artık
Hububat_Fiyatları
06.Ekim.2006, 22:18
ersen bal gibi de kaldırır herşeyi yaşadı ha yetenek olarak diyorsan bence 15 yaşındaki genç batuhan bile alınabilir (1.91 boyunda ve 24 maçta 84 gol atmış)
scolari12111
06.Ekim.2006, 22:20
shearer daha geçen seneye kadar oynardı newcastle'de ama golünüde atardı.hakan oynuyor ama atamıyor,yapamıyor artık
ama sence de biraz fazla gidilmiyor mu üstüne o da sonuçta bir insan her zman aynı seviye de olacak diye birşey yok ki ayrıca çokta kötü olduğuna katılmıyorum yaptığı asistler ortada en azından o sahadayken başına mutlaka 1 defans vreiliyor rakibi bozuyor yani.
ersen bal gibi de kaldırır herşeyi yaşadı ha yetenek olarak diyorsan bence 15 yaşındaki genç batuhan bile alınabilir (1.91 boyunda ve 24 maçta 84 gol atmış)
alınır ama bu yükü kaldıramaz bu ayrı birşey rıdvan gibi bir golcü bile fazla oynamamış en azından hakan kadar.
Hububat_Fiyatları
06.Ekim.2006, 22:27
şimdi hakan vücudunu kullanarak takımın pozisyon bulmasını sağlıyor diyorsan o zaman ben de sergen iki harekette maç çeviriyor o niye alınmıyor derim bi oyuncu öncelikle düşüşe geçtiği zaman onu zaman zaman aşabilmeli eğer hep düşüyorsa hiç düzelemiyorsa o zaman zaten hep daha kötüye gidecektir yani yaşlı oyuncular ha şu var hakan her zaman faydalı ama takımın gol yükünü üstlenemez en azından ilerde tek oynamamalı
scolari12111
06.Ekim.2006, 22:30
şimdi hakan vücudunu kullanarak takımın pozisyon bulmasını sağlıyor diyorsan o zaman ben de sergen iki harekette maç çeviriyor o niye alınmıyor derim bi oyuncu öncelikle düşüşe geçtiği zaman onu zaman zaman aşabilmeli eğer hep düşüyorsa hiç düzelemiyorsa o zaman zaten hep daha kötüye gidecektir yani yaşlı oyuncular
şimdi sergen örneğini vermişsin de sergen le hakan ın ne kadar çalıştığı ortada sergen yürüyemiyor bile zman geliyor hakan ın ki ise sadece bir form düşüklüğü düzelecektir o kadar profosyonel ki buna şüpjheniz olmasın her zaman eleştirildi hiç bir zman yaranamadı alışmıştır artık adnan polat ta dedi bizimle 2 yıl daha mukavelesi var diye avrupa futbol şampiyonası sonunda bırakacaktır bence.
Hububat_Fiyatları
06.Ekim.2006, 22:34
şimdi sergen örneğini vermişsin de sergen le hakan ın ne kadar çalıştığı ortada sergen yürüyemiyor bile zman geliyor hakan ın ki ise sadece bir form düşüklüğü düzelecektir o kadar profosyonel ki buna şüpjheniz olmasın her zaman eleştirildi hiç bir zman yaranamadı alışmıştır artık adnan polat ta dedi bizimle 2 yıl daha mukavelesi var diye avrupa futbol şampiyonası sonunda bırakacaktır bence.walla her ne kadar faydalı olsa da avrupa şampiyonasında futbol seyir zevki olarak hakanın oynamasını istemem :S
scolari12111
06.Ekim.2006, 22:44
walla her ne kadar faydalı olsa da avrupa şampiyonasında futbol seyir zevki olarak hakanın oynamasını istemem :S
zaten ondan seyir zevki değil takıma katkı bekliyoruz bence o nun tecrübesine çok ihtiyacımız var o kadar dağınık bir takımız ki kim takımında yedek beraber oynamışlıkları çok sınırlı o nun büyük faydaları olacaktır hem saha içi hem de dışında.
Emurafu
06.Ekim.2006, 23:05
ne kadar konusursak konusalım yarinki maca ilk onibrde baslıcak hemde macta asist ti var yine
TR.CaPTaiN
06.Ekim.2006, 23:11
Hakan bence faydalı bir oyuncu nedenmi ? 2 defans oyuncusu onu tutmakla mesgul oluyor buda diger oyuncular için avantaj..
scolari12111
06.Ekim.2006, 23:14
Hakan bence faydalı bir oyuncu nedenmi ? 2 defans oyuncusu onu tutmakla mesgul oluyor buda diger oyuncular için avantaj..
ben de söyledim ayrıca asisit yapıyor zaman zaman da gol atıyor bu kadar acımasızca eleştirmemek gerek değerler çabuk kazanılmıyor ki bu kadar kolay harcansın hele ki böyle bir oyuncu.ersen 5 gol attı diye herkes oynasın hakan nasıl oynar diyor.
yarınki maçta güzel bir cevap bekliyorum hakandan
El Comandante
07.Ekim.2006, 17:48
bugün herkes görecek hakan macaristan karsisinda nasil oynayacak,ama gol atamazsa bile asist yapar bu da yeter bize,ama en güzel cevap hakanin bu macta gol atmasi olur.
tonifan30s
07.Ekim.2006, 17:52
bencede burakmalı aslında niye gökhan ünalı almadı fatih terim anlamadım valla
evet bencede gökhan ünalın alınmaması bir hataydı,hemde büyük bir hata.
anadolu kulüpleri üzerindeki bu ambargolar artık kalkmalı.
Hububat_Fiyatları
07.Ekim.2006, 20:38
evet bencede gökhan ünalın alınmaması bir hataydı,hemde büyük bir hata.
anadolu kulüpleri üzerindeki bu ambargolar artık kalkmalı.bununla alakası yok bence o zaman özden niye alındı
fmsmyrna
07.Ekim.2006, 20:58
Anlayamadığım iki konu var açıklarsanız sevinirim
1-İlla ki bi takımda pivot santrafor olması lazım mı(basketbol mu bu ya illa pivot santrafor)
2-Gökhan Ünal,Burak Yılmaz,Serhat Akın,Hasan Kabze gibi genç oyuncularımız alınmazken neden hakan şükür
meddah
08.Ekim.2006, 00:35
Kaleye arkası dönük forvet devri kapandı, bizim haberimiz yok..
10_Osmanozc
08.Ekim.2006, 02:39
Hani kafa topu alıp indiriyor falan diyeceğim de artık o da kalmamış Hakan'da.Bırak Hakan bırak.
JoseMourinho-FB
08.Ekim.2006, 11:03
Evet dünkü Hakan'la milli takımın 10 kişi oynadığını gördük dün Hakan naptı biri bana çıkıp anlatsın milli takımda oynamaması gereken tek oyuncudur,artık bitmiştir bu işin ısrarı yoktur Hakan bulunmaz kumaş parçası değildir onun yerine Ümit Karan Fatih Tekke Nihat Halil Gökhan Ünal gibi çok yetenekli gençlerimiz vardır.Ama işte bu Fatih Terim kendi GS ittifaklarını takıma topluyor...
berkan_smyrna
08.Ekim.2006, 12:18
Evet akşamki maçta tekrar gördükki hakan şükür bitmiş. Hani hakanın asisti nerde golü. Artık hakanın oynaması fatih terimin kendini bitirmesi olur. Maçtan sonraki röportajında herkez koşacak demiş forvetler defansa bile gelecek takım çok koşacak demiş sizce bunların hepsini hakan yapabilirmi bu durumuyla. akşam gördükki önünden geçen topa bakıyor çok yavaş artık bıraksın ve diğer oyuncular oynasın kulübede bekleyen
scolari12111
08.Ekim.2006, 13:04
turgay şeren bugünkü yazısında şu ifadeyi kullanmış:" hakan yine forvette bir maestro gibiydi.çıktığı kafa toplarının hemen hemen hepsini arkadaşlarına indirdi." size göre futbol sadece gol atmaktır ama bir teknik direktör ve futbolu çok yönlü yorumlayanlar için farklıdır.ben de bir amatör futbolcu olarak hakan ın ne kadar takıma faydalı olduğu ortada diye düşünüyorum biraz bitkin olabilir ama ölüsü bile yetecek bir futbolcu.
y_layta
08.Ekim.2006, 13:51
ewet bu konuyu arıyodum hakan bana söyleyin kaleye sutu warmı ve ayrıca gökdenizi neden aldıda hakanın 90dk hayalet gibi durmasına izin verdi ben bile cıldırdım....terim yeter artık...hakan milli takımda iyi oynuyomuş nerde
scolari12111
08.Ekim.2006, 14:01
ewet bu konuyu arıyodum hakan bana söyleyin kaleye sutu warmı ve ayrıca gökdenizi neden aldıda hakanın 90dk hayalet gibi durmasına izin verdi ben bile cıldırdım....terim yeter artık...hakan milli takımda iyi oynuyomuş nerde
öncelike şunu söyleyeceğim bazı forvetler vardır ki golün pozisyonun dışında başka meziyetlere sahiptir.defansı yıpratmak hani dursa bile başında 1 2 kişi bekliyo.rtop indiriyor oyunu kanatlara açıyor ve arkadaaşlarına çok güzel duvar oluyor.daha çok sayabiliriz.
hakan hiçbişi yapmadı sahada gezdi durdu bi tuncay a indirdiği pozisyon dışında varlığı belli değildi
scolari12111
08.Ekim.2006, 14:13
herkes takmış da boşuna göreceksiniz aavrupa futbol şampiyonası nda da forvetimiz olacak.yurdum da herkes teknir direktör.fatih terim birşey bilmiyor da alıyor işte ne yapalım.bunu savunanlar daha iyi biliyor.
TaşkınMahmut
08.Ekim.2006, 15:09
ne biçim oynadı dün öyle ya.Rakibin 2 kalecisi vardı Dün. B,iri Kiraly dieri Hakan
y_layta
08.Ekim.2006, 15:13
ne biçim oynadı dün öyle ya.Rakibin 2 kalecisi vardı Dün. B,iri Kiraly dieri Hakan
çok doğru söylüyosun tüm topları indirmiş.top indircekse tek forwet olmiycak
Nasıl katlanıyor anlayamıyorum. Halil, Nihat avrupada tutunabildi. Ama Hakan... İtalya'da yanlış hatırlamıyorsan en kötü 2. forvet seçilmişti. Burda amacım Hakan'ı suçlamak değil. Hakan'ın yaptığı hizmetlei kusursuz hepimiz görüyoruz. Ama artık futbolumuz gelişti ve Hakan'dan daha iyi forvetlerimiz var... Bence
y_layta
08.Ekim.2006, 15:18
hayır peluk nihatı oynaymaması doğru adam formsuz ben olmaz..ersen gokhan unal.su kadroyla halil fatih tekke .ümüt 2yarıda
El Comandante
08.Ekim.2006, 15:30
hakan gercektende dün beni yaniltti ve bir daha gördükki hakanin artik birakmasi lazim anlamadigim sey fatih terim hakana nasil dayandi 90 dakika,ikinci yarida hakanin yerine ümit girseydi 2. hatta 3. golü bile bulabilirdik cünkü ümit,tuncay bos alanlari seven isimler.fatih terim dün taktiksel acidan büyük bir hata yapti
y_layta
08.Ekim.2006, 15:41
ewet hakanı tek forwet yanlış hakan indirsin halil ümit VEYA FATİH SULTAN TEKKE vursun
scolari12111
08.Ekim.2006, 16:03
biri bir isim söylüyor haydi herkes peşine ersen neredeydi bu adam bu kadar sene 5 gol attı hemen takıma hakan ın italya da başarısız olduğuna inanmıyorum inter de zaman zaman forma giyse de parma da istikrarlıydı di vaio o nun attırdığı gollerle ünlü oldu çarşamba da as oynayacak avrupa futbol şampiyonası nda da emin olun buna.
y_layta
08.Ekim.2006, 16:15
YA kardeşim suana bek hakan ne hayalet adamın gücü yok.ersen kim 5 maçta 5 gol 4ü 2derbide yapma lütfen ya
scolari12111
08.Ekim.2006, 16:18
yaptığım birşey yok arkadaşım gördüklerimi söylüyorum nihat halil bir derece fatih desen neyse de ersen diyorsun brişey olmaz ondan bu saatten sonra milli takım da hakan ın partneri diğer 3 isimden biri olur.bence nihat olmalı tabi forma girdikten sonra şu an ise halil ümit karan ı da unutmayalım.
y_layta
08.Ekim.2006, 16:21
nasıl olamzya en azından hakandn sert ve güçlü topa vurur....
adam şut atmıyorya
scolari12111
08.Ekim.2006, 16:24
yani bir anda herşeey oldu haakan bitti hadi değiştirelim ya diyorum ya siz teknik adam olun bu kadar eleştiriyorsunuz ya bir kere de iyi yönünü görmeye çalışın takıntı haline gelmiş artık bari fatih terim e söyleyelim de okusun bu mesajlarınızı da çıkarsın.
y_layta
08.Ekim.2006, 16:27
çıkarsın kardeşim adam 90dakka boyunca ne yaptı.son 5 dakkada1mi 2 mi sutu war...bu formla bu düşüşle tek forwet oynayamazzzzzz.
scolari12111
08.Ekim.2006, 16:30
çıkarsın kardeşim adam 90dakka boyunca ne yaptı.son 5 dakkada1mi 2 mi sutu war...bu formla bu düşüşle tek forwet oynayamazzzzzz.
öncelikle düzgün bir üslup takın bir ikincisi hakan tek forvet gözüküyorsa bile asla değildir çünkü top o na geldiğinde mutlaka atacak ve pozisyona sokacak birini bulur dolayısıyla yanında biri olsa da olmasa da sıkıntı çekmez.olabilir dün kötüdür ki bence değil ama siz bunu söylemiyorsunuz vuramadı hadi bıraksın bitmiş ölmüş bu kadar devirlmez çınarlar siz kafanızı yormayın!!
y_layta
08.Ekim.2006, 16:43
dün ama sıkıntı çekti kime indirdide indirdiği vurdu.tmm sen geçmişe nie çekiyosun biz bu maçı konuşuyoruz...geçmişte kral tamam ama şimdi tahttan inmeli ve ersen hatta gokhan ünalın önünü açmalı
10_Osmanozc
08.Ekim.2006, 18:19
Olayı Ersen-Hakan tartışmasına çevirmeyin lütfen uzayıp uzayıp klüp tartışmasına dönüyor.
y_layta
08.Ekim.2006, 19:06
ben form tartışması diorum hakan su aralar formsuz ve formuda geri gelmez
scolari12111
08.Ekim.2006, 20:06
şu aralar formsuz diyorsun sonra geri gelmez formu diyorsun nereden biliyorsun?
kardeşim biz bugünü konuşuyoruz ondan daha iyileri kadroya bile alınmazken kendisi sahada gezdi ve f.terim onu değiştirmeye bile yanaşmadı nası bi anlayışsa
Hububat_Fiyatları
08.Ekim.2006, 20:12
şu aralar formsuz diyorsun sonra geri gelmez formu diyorsun nereden biliyorsun?çünkü profesyonel ve çok çalışan bi oyuncu yani kendine bu kadar dikkat edip bu kadar çalışan bi oyuncu formsuzsa nasıl form kazanıcak hadi sergen çalşımıoyr o yüzden formsuz hakan neden formsuz yani çok çalışan bi oyuncuysa ve böyleyse form kazanmayı nasıl başarıcak
scolari12111
08.Ekim.2006, 20:15
ya allah alah bu adam robot mu olamaz mı hiç kötü dönemi sadece çalışmak mı herşey.herhalde hiç bir takım adına amatör bile olsa maç yapmamışsın.o kadar fazla etken vardır ki maç başında kki en ufak bir hareket bir söz bugün niye kimse sahip çıkmıyor?ersen miş ne olacak varupa şampiyonsa sında inanıyor musunuz bunun bizi taşıyabileceğine?formda olabilir her formda olan takıma alınacak mı?o zman vestel in bir 6 7 adamı alınması lazım.
Hububat_Fiyatları
08.Ekim.2006, 20:17
sen hakanın eski günlerine döneceğine yürekten inanıyor musun
scolari12111
08.Ekim.2006, 20:21
evet inanıyorum.nereden bilebiliriz ki dönemeyeceğini?o nun gibi bir futbolcu daha gelmedi o kadar büyük ki bu günleri de rahatlıkla şacaktır zamanında torino ya gitmiş şaban olmuştu yine de atlattı bunları hiçbir zman destek olunmadı alıştmıştır artık.
Hububat_Fiyatları
08.Ekim.2006, 20:30
ben inanmıyorum açıkçası ama o kadar çok istiyorum ki beni yanıltmasını
scolari12111
08.Ekim.2006, 20:35
işte bu nokta da biraz da kamuoyu destek çıkmalı bak istiyorum diyorsun o zman hemen bıraksın filan dememek gerek.bunun geçici bir düşüş olduğun inanmalıyız o na gerçekten çok ihtiyacımız var kimse de yerini dolduramıyor bu çok defa denendi.
JoseMourinho-FB
08.Ekim.2006, 20:37
turgay şeren bugünkü yazısında şu ifadeyi kullanmış:" hakan yine forvette bir maestro gibiydi.çıktığı kafa toplarının hemen hemen hepsini arkadaşlarına indirdi." size göre futbol sadece gol atmaktır ama bir teknik direktör ve futbolu çok yönlü yorumlayanlar için farklıdır.ben de bir amatör futbolcu olarak hakan ın ne kadar takıma faydalı olduğu ortada diye düşünüyorum biraz bitkin olabilir ama ölüsü bile yetecek bir futbolcu.
Eğer Hakan Şükür kafa toplarını yere indiricekse onun gibi dolu oyuncu var Hakan Şükür topları yere indirsin diye değil gol atsın diye vardır ayrıca dün kanattan kaç tane orta yapıldı ki Hakan kafayla topu indiricek ben Hakan Şükür kötü futbolcu demiyorum Hakan Şükür formsuz diyorum.Formda olan bir Ersen Martin varken formsuz Hakan nedendir anlamam.Eğer ama formsuzları milli takıma almaksa Ümit Özat nerede diye sorarım.Bu milli takım ne olursa olsun formsuz oyunculardan oluşacaksa her maç milli aday kadroyu açıklamaya gerek yok Fatih Terim kafasında 26 kişiyi belirlesin,açıklasın her maç bunalr oynasın eğer buysa amaç bu kadar basit işte...
scolari12111
08.Ekim.2006, 20:39
Eğer Hakan Şükür kafa toplarını yere indiricekse onun gibi dolu oyuncu var Hakan Şükür topları yere indirsin diye değil gol atsın diye vardır ayrıca dün kanattan kaç tane orta yapıldı ki Hakan kafayla topu indiricek ben Hakan Şükür kötü futbolcu demiyorum Hakan Şükür formsuz diyorum.Formda olan bir Ersen Martin varken formsuz Hakan nedendir anlamam.Eğer ama formsuzları milli takıma almaksa Ümit Özat nerede diye sorarım.Bu milli takım ne olursa olsun formsuz oyunculardan oluşacaksa her maç milli aday kadroyu açıklamaya gerek yok Fatih Terim kafasında 26 kişiyi belirlesin,açıklasın her maç bunalr oynasın eğer buysa amaç bu kadar basit işte...
sen en azından bıraksın demiyorum herkes o nu diyor genel de.bu senin görüşün formsuz diyebilirsin ama sen de düşün inanıyor musun ersen in avrupa da bizi taşıyabileceğine?ümit karan filan olsa tamam.
JoseMourinho-FB
08.Ekim.2006, 20:46
sen en azından bıraksın demiyorum herkes o nu diyor genel de.bu senin görüşün formsuz diyebilirsin ama sen de düşün inanıyor musun ersen in avrupa da bizi taşıyabileceğine?ümit karan filan olsa tamam.
Ben şunu anlatmak istiyorum milli takım maçları genelde ayda bir filan olur ve milli takım formalarını giyen oyuncuların form grafikleri bir ayda çok değişir.Ben Hakan Şükür kötü oyuncu bıraksın felan demiyorum.Benim dediğim olay şu.Milli takıma o ay içinde maçlarda formda olan oyuncular alınır ve şuanda en fazla formda olan bir pivot forvet Ersen Martin var.Ayrıca kafa toplarını Hakan Şükür indirmek için varsa milli takım çift forvet neden oynamıyor diye sorarım veya neden kanatlar daha fazla kullanılmıyor diye sorarım.Ersen bizi Avrupa Şampiyonasında taşıyamaz ama bizi hiçbir pivot santrafor taşıyamaz.Artık dünya futbolunda klasik kanat ortalarından gelen goller olmuyor daha biraz estetik futbol oynanıyor bunun için bu futbola uygun Ümit Halil Nihat Fatih Tekke gibi kaliteli oyuncularımız var.Bir daha dünkü maça gelirsek Hakan Şükür'ü neden değiştirmedi derim.Çünkü gerçekten kötüydü ve milli takım defansa yavaş yavaş çekiliyordu buna uygun olarak bu oyun sisteminde Hakan birşey yapamaz.Benim anlatmak istediğim bu.Şunu diyebilirsiniz ama Ersen Martin Macaristan Moldova maçlarında oynar bir İtalya İspanya maçlarında oynayamaz ben size katılırım.Ama Macaristan maçında da bu oyuncunu kazanmak zorundasın belli mi olur belki ona birgün muhtaç kalırsın...
scolari12111
08.Ekim.2006, 20:51
dünkü maç 1 0 için çıkıldığı belliydi hakan da bu taktikte indirecek ve defansın biraz olsun dağıtacaktı dursa bile başna bir kişi geliyor dolayısıyla hakan ın üstüne kurulu bir sistemdi kötüydü iyiydi ama fatih terim o na güvenmiş ve arkasında durmuş duracaktır da bir maçta yemek kolay değil hakan şükür ü ersen i 5 golle milli takıma almak nasıl saçmaysa formsuz nihat ı oynatırım ama yine de o nu almam.
JoseMourinho-FB
08.Ekim.2006, 20:54
dünkü maç 1 0 için çıkıldığı belliydi hakan da bu taktikte indirecek ve defansın biraz olsun dağıtacaktı dursa bile başna bir kişi geliyor dolayısıyla hakan ın üstüne kurulu bir sistemdi kötüydü iyiydi ama fatih terim o na güvenmiş ve arkasında durmuş duracaktır da bir maçta yemek kolay değil hakan şükür ü ersen i 5 golle milli takıma almak nasıl saçmaysa formsuz nihat ı oynatırım ama yine de o nu almam.
Ben Hakan Şükür'ü formsuz dönemlerinde milli takıma almam bu benim görüşümdür.Tek Hakan içinde geçerli değil bu kim formsuz ise onu 2008 elemelerinde kadroya almam.Öyle olmak zorundadır.İşte o zaman milli takımda rekabet ortamı gelişir.Ama şunuda söyliyim ben Hakan Şükür'ün bizi 2008 Avrupa Şam.'da taşıyabileceğine inanmıyorum,formda bir Hakan Şükür bile olsa...
y_layta
08.Ekim.2006, 20:55
ya ne erseni almak saçmalık yapma ya adam daha ne yapsın gmkhan ünal ne yapsın fatih t onları nasıl görsün
scolari12111
08.Ekim.2006, 21:11
evet ersen bu kalite de değil bence bu kadar adam varken gökhan ı bile alırım o nu almam daha çok ister o.
y_layta
08.Ekim.2006, 21:13
HALLA halla nese tamam sana daha cevap vermiyorum ve daha ne diim
evet ersen bu kalite de değil bence bu kadar adam varken gökhan ı bile alırım o nu almam daha çok ister o.
gökhan ı bile:mad:Günümüze gel günümüze hakan en son hangi maç iyi oynamış.Tutturmuşsun bi hakan gidiyosun.Dün ne halt olduğunu gördük hala onu savunuyosun.pes sana senin kalite anlayışın sahada gezmekmi eminim ersen veya gökhan veya nihat veya halil oynasa milli takım coşardı
scolari12111
08.Ekim.2006, 21:20
gökhan ı bile:mad:Günümüze gel günümüze hakan en son hangi maç iyi oynamış.Tutturmuşsun bi hakan gidiyosun.Dün ne halt olduğunu gördük hala onu savunuyosun.pes sana senin kalite anlayışın sahada gezmekmi eminim ersen veya gökhan veya nihat veya halil oynasa milli takım coşardı
öncelikle hakan a ne halt dediğin için seni kınıyorum yazık evet kalite anlayışım bu 10 senedir futbol oynuyorum lisanslı benim gördüğüm bildiğim futbol bu sizin ki de bu sadece gösteriş 5 gol attı hadi hemen alalım ya gerçekten bu sözünden sonra konuşmaya gerek yok bayağı aşmışsın sen.ondan hakan yokken milli takım coşuyordu di mi?her maç 6 7 tane atıyordu.
ben 6-7 atardık demedim.Coşmayı gol atmak mı anlıyosun sadece.
2)gösteriş için 5 gol atan nası oluyo acaba açıklarmısın?
3)Milli takıma kimler seçilir?Son zamanlarda formda olan veya formunu koruyan oyuncularmı yoksa en son iyi maçını bilmem kaç önce oynamış adammı?
y_layta
08.Ekim.2006, 21:47
hakan sahada sadece durdu diyorum.formda olan gmkhan ve ersenin umutlarını nie kırıp gücü bitmiş adamı alıyo...o maçı orta sahayla kazandık hakanın hiç bi yararı yok sadece indiriyo kime
bursa_mc
08.Ekim.2006, 21:49
zaten oynamasına karşıydım şimdi macarıstan maçına izledikten sonra kesinlıkle oynamamalı. ama terim bole adamı takıma alırsa ilk once suçu onda ararımm
y_layta
08.Ekim.2006, 21:51
yani sanki oyuncu yok hakan bi fırtınaydı esti gitti açsın adamların önünü ersen gökhan vb
e_mali
09.Ekim.2006, 10:20
Arkadaslar Hakan Sukur yapacagini yapti, gorevini layiki ile yerine getirdi ve artik kendine ve Malli takıma (kendi takimi ile ilgili yorum yapmak istemiyorum) zarar vermeden cekilmeli.
Milli takima neden zarar veriyor? Cok mu kotu oynadigi icin, yaslandigi icin mi ya da cok mu yavas artik? HAYIR. Cok tartisiliyor ve milli maclar oncesi surekli gundemi mesgul ediyor. Artik birakma zamani geldi. Kimse Hakan birakti diye Hakan'ın kotu topcu oldugunu soylemez bu saatten sonra.
Ve bir ekleme daha. Hakan defansi bozuyor. Hakan 2-3 kisiyi ustune cekiyor, Hakan top indiriyor deniliyor. Evet bunlari onceden yapardi, simdi de yapiyor bi kismini. Ama artik gunumuzde Milli takım bu sekilde oynamiyor. Hakan top indirse kime indircek? Tek santrafor oynayan millilerde kim inen topu alcak? Ve Hakan oynadiginda surekli top sisiriyoruz ileriye bu da baslamadan biten ataklara donuyor.
Ve son bir hatirlatma. Senol Gunes zamanı, Dünya kupasina geri donun. Sac bas yolduran, artik oynamasin denen bir futbolcu vardi hatirlar misiniz?
meddah
09.Ekim.2006, 11:50
Üç Hakan'ımız daha olursa tamamdır..
Biri indirir, biri durdurur, öbürü vurur.. Sonuncusu da "Aaahhhh" diye ellerini yüzüne kapatır..
Fietra 10
09.Ekim.2006, 12:33
bence bu konu tartışılmamalı 104 maç 46 gol ee daha neyi konuşuyoz
scolari12111
09.Ekim.2006, 13:28
mili takım o nun üstüne kurulu bir düzende oynuyor bu da o nun önemini arttırıyor şimdi herkes belliydi böyle olacağı filan diyor gol atsa ne olacaaktı?herşey gol değildir önemli bir takım oyuncusu kötü günleri elbette olacaktır ama en kötüsü uğrunda çok şeyler verdiği kırık ayakla oynadığı vatandaşları o nu yerden yere vurabiliyor.o nun adına üzücü bırakacaksa bu yüzden bırsaksın o nu haketmediğimizi düşünüyorum.bugün maradona bir ilah kabul ediliyor şimdi çıkıp oynasa tribünler dolar ama biz günlük yaşıyoruz bugün varsan varsın yoksan çekil bizim yeni prenslerimiz var ersen bjk de tutunamadı gitti geldi ts ye 5 gol attı ronaldo oldu devre de real e gidecekmiş gökhan da barca ya gidiyormuş eto nun yerine.ya boşverin biz hakan ı haketmiyoruz bugün ingiliz alman fransız olsaymış el üstüden olurdu şimid yerlerde yazık...
rectangle
09.Ekim.2006, 14:09
daha iyisini bulana kadar şimdilik en iyisi bu:)
JoseMourinho-FB
09.Ekim.2006, 15:41
mili takım o nun üstüne kurulu bir düzende oynuyor bu da o nun önemini arttırıyor şimdi herkes belliydi böyle olacağı filan diyor gol atsa ne olacaaktı?herşey gol değildir önemli bir takım oyuncusu kötü günleri elbette olacaktır ama en kötüsü uğrunda çok şeyler verdiği kırık ayakla oynadığı vatandaşları o nu yerden yere vurabiliyor.o nun adına üzücü bırakacaksa bu yüzden bırsaksın o nu haketmediğimizi düşünüyorum.bugün maradona bir ilah kabul ediliyor şimdi çıkıp oynasa tribünler dolar ama biz günlük yaşıyoruz bugün varsan varsın yoksan çekil bizim yeni prenslerimiz var ersen bjk de tutunamadı gitti geldi ts ye 5 gol attı ronaldo oldu devre de real e gidecekmiş gökhan da barca ya gidiyormuş eto nun yerine.ya boşverin biz hakan ı haketmiyoruz bugün ingiliz alman fransız olsaymış el üstüden olurdu şimid yerlerde yazık...
Maradona ile Hakan Şükür'ü kıyasladın ya ben sana birşey demiyorum.Ama senin kıyaslamana göre konuşursak Maradona futbolu zirvede bıraktı kendini kötülletirmeden aynı Metin Oktay'da öyle işte bu büyük futbolculuktur...
Maradona ile Hakan Şükür'ü kıyasladın ya ben sana birşey demiyorum.Ama senin kıyaslamana göre konuşursak Maradona futbolu zirvede bıraktı kendini kötülletirmeden aynı Metin Oktay'da öyle işte bu büyük futbolculuktur...
maradona futbolu zirvede bırakmadı. maradona futbolu bırakmadı. kokain davaları yüzünden bırakmak zorunda kaldı. 94 dünya kupasında nijerya maçında dopingli çıktığından dolayı bıraktı. ondan sonrasını kokain olayları takip etti zaten.
JoseMourinho-FB
09.Ekim.2006, 16:23
maradona futbolu zirvede bırakmadı. maradona futbolu bırakmadı. kokain davaları yüzünden bırakmak zorunda kaldı. 94 dünya kupasında nijerya maçında dopingli çıktığından dolayı bıraktı. ondan sonrasını kokain olayları takip etti zaten.
Ya herhalde öyle bıraktı ama bıraktığından daha hala zirvedeydi bana göre...
Del Piero_10
09.Ekim.2006, 16:26
Ya herhalde öyle bıraktı ama bıraktığından daha hala zirvedeydi bana göre...
maradona napolide iken en parlak günlerini yaşadı
barcelona kariyeri hüsran oldu
dünyanın kabul ettiği bir oyuncuyu biz kabul etmiyoruz ya ben başka bişey demiyorum ....
y_layta
09.Ekim.2006, 20:07
hakan şükür söndü bitti gücü kalmadı kabul edelim
scolari12111
09.Ekim.2006, 20:15
hala sıkışınca aynı şeyi söylüyorsunuz ya boşverin o nun hatası türk olmuş!çok yazık maradona kokainli çıktı yine de tapılıyor neresi zirvede bıraktı adamın mahkemelerde bitti hakan ın ise sahada hangisinin daha iyi bitmiş?
ingilterenin forveti aynı zamanda liverpoolun forveti bir leylek adam var,adı aklımda değil.hakanın ölüsü bile bu adama 5 basar.Eleştirirken lütfen kantarın topuzunu kaçırmayalım.böyle değerler nadir yetişiyor.
scolari12111
09.Ekim.2006, 21:02
o leylek dediğin crouch herhalde:DDDDDDDD
o leylek dediğin adam her maç gol atıyor
Hububat_Fiyatları
09.Ekim.2006, 21:12
Üç Hakan'ımız daha olursa tamamdır..
Biri indirir, biri durdurur, öbürü vurur.. Sonuncusu da "Aaahhhh" diye ellerini yüzüne kapatır..ehuehueuhe
y_layta
09.Ekim.2006, 21:17
meddah süper yaw işte bu
hah peter crouch işte :D
her maç gol atabilir,hakanın ortalamasında bir bak istersen.
y_layta
09.Ekim.2006, 21:26
hakanın gücü kalmamış orucda olunca gol gelmesi zor
orucun bunla ne alakası var?
sanki sadece ramazan ayında atamıyor,haricinde her maçta sıralıyor.
Hububat_Fiyatları
09.Ekim.2006, 21:38
crouch 35 yaşına gelince onu oynatırlar mı sanıyorsun
El Comandante
10.Ekim.2006, 16:39
Hakan sakat oldugu icin kötü oynuyor yoksa hakan gibi forvetmi var!
Del Piero_10
10.Ekim.2006, 17:02
crouch 35 yaşına gelince onu oynatırlar mı sanıyorsun
Hakan'ın gençliği devekuşu krauç'a 1000000 basar
y_layta
10.Ekim.2006, 18:36
ama gençliği geçti o günler
Mc.Speedy
10.Ekim.2006, 18:45
Hakan Şükür Eyvallah Gelmiş Geçmiş Türkiye'nin En Büyük Golcülerinden ,
Türkiye'den Yetişmiş Başarılı Bir Forvet fakat artık yarardan çok hem takımına hemde kendine zarar veriyor bence sezon sonu bırakmalı futbolu bence..
ve Bu sezon gerektiği maçlarda oynamalı özellikle avrupa maçları top indircek adam olur en azından :)
y_layta
10.Ekim.2006, 18:48
yani topu indiriyonda nereye yanına forwet koycan ve adamı fazla koşturmuycan zaten koşmuyo ama zaten oruc iyice yoruyo ne biliyim bıraksın dinlensin sonra antranörlüğe geçer belki
Hububat_Fiyatları
10.Ekim.2006, 23:07
Hakan'ın gençliği devekuşu krauç'a 1000000 basarben aksini söylemedim sadece profesyonel futbolda gerekli mücadeleyi verecek seviyede olamazsan bişey yapamazsın